Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 5 éve
némi meglepetésre nem akarjuk kivágni Hadent...Williams lehet erre a sorsa jut majd, de sok FA mozgás itt nem lesz 5 millió cap space-elHilton, Jujuról van vmi infó?
Klaci79
több mint 5 éve
némi meglepetésre nem akarjuk kivágni Hadent...Williams lehet erre a sorsa jut majd, de sok FA mozgás itt nem lesz 5 millió cap space-el
több mint 5 éve
megaza 4 millió amit hozzávágtak, meg szíhóxfal mitmongyakmég, menetközbe is elmehetett a motivációja - keresett egykis gubát azt hazajöttAzért az komoly concern, hogy Finney-t összességében az előző helyéről azért rugták ki, mert a camp-be nem felkészülten érkezett és ezt vitte végig.....node emlékszem, hogy nálunk mennyire lelkiismeretesen készült, szóval remélem rájött, hogy ez az utolsó sansz...Ha jol emlekszem akkor ebben a c19 belejatszott, megbukott a felmeron ami nem szokatlan es utana a virus mizeria alatt nem volt lehetosege kontroll alatt keszulnie es elhagyta magat. Itt a csapatnal ez nem lesz gond, mert itt nem az onmegtartozkodas lesz az egyetlen kontrollja. De lehet rosszul emlekszem
Backup playak ő is és H.J is. Mondhatni camp body, de lehet bizonyítani..
Klemó
no

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Hát ja, ez kétségtelen, hogy a COVID miatt nem volt ideális a helyzet, de általában azért a camp-ig előzőleg is mindenki egyedül, vagy párban készült, amely tavaly sem volt tilos. Kicsit belepihent ebbe és utána már nem tudta utolérni magát.....hát igen, ez az NFL....Azért az komoly concern, hogy Finney-t összességében az előző helyéről azért rugták ki, mert a camp-be nem felkészülten érkezett és ezt vitte végig.....node emlékszem, hogy nálunk mennyire lelkiismeretesen készült, szóval remélem rájött, hogy ez az utolsó sansz...Ha jol emlekszem akkor ebben a c19 belejatszott, megbukott a felmeron ami nem szokatlan es utana a virus mizeria alatt nem volt lehetosege kontroll alatt keszulnie es elhagyta magat. Itt a csapatnal ez nem lesz gond, mert itt nem az onmegtartozkodas lesz az egyetlen kontrollja. De lehet rosszul emlekszem
Klemó
no
több mint 5 éve
Azért az komoly concern, hogy Finney-t összességében az előző helyéről azért rugták ki, mert a camp-be nem felkészülten érkezett és ezt vitte végig.....node emlékszem, hogy nálunk mennyire lelkiismeretesen készült, szóval remélem rájött, hogy ez az utolsó sansz...Ha jol emlekszem akkor ebben a c19 belejatszott, megbukott a felmeron ami nem szokatlan es utana a virus mizeria alatt nem volt lehetosege kontroll alatt keszulnie es elhagyta magat. Itt a csapatnal ez nem lesz gond, mert itt nem az onmegtartozkodas lesz az egyetlen kontrollja. De lehet rosszul emlekszem
Klemó
több mint 5 éve
Azért az komoly concern, hogy Finney-t összességében az előző helyéről azért rugták ki, mert a camp-be nem felkészülten érkezett és ezt vitte végig.....node emlékszem, hogy nálunk mennyire lelkiismeretesen készült, szóval remélem rájött, hogy ez az utolsó sansz...Backup playak ő is és H.J is. Mondhatni camp body, de lehet bizonyítani..
több mint 5 éve
Egyébként insurance policy. Ha nem jönne össze a OC drafton, ne kelljen kapkonnyi. Én vártam ezt a lépést. De vadnyugat réme Jesse James szerintem idén túl drága nekünk. Sokan várják vissza őt is.Jogos, így még szebb a helyzetOK bírom Finneyt, de mi lehet a koncepció? Kezdő C ócsóért? Ezt most nem tudom elképzeni. Vagy jön még valaki a piacról? Colberték szeretik a draft előtt felrakni a figurákat. Most ez van Banner, Dotson, Finney, Decastro, and Okorafor. Nem vetít elő nagy futójátékot (eddig)Banner még nincs.
astroid
Spy
astroid
több mint 5 éve
Jogos, így még szebb a helyzetOK bírom Finneyt, de mi lehet a koncepció? Kezdő C ócsóért? Ezt most nem tudom elképzeni. Vagy jön még valaki a piacról? Colberték szeretik a draft előtt felrakni a figurákat. Most ez van Banner, Dotson, Finney, Decastro, and Okorafor. Nem vetít elő nagy futójátékot (eddig)Banner még nincs.
astroid
Spy
több mint 5 éve
OK bírom Finneyt, de mi lehet a koncepció? Kezdő C ócsóért? Ezt most nem tudom elképzeni. Vagy jön még valaki a piacról? Colberték szeretik a draft előtt felrakni a figurákat. Most ez van Banner, Dotson, Finney, Decastro, and Okorafor. Nem vetít elő nagy futójátékot (eddig)Banner még nincs.
astroid
több mint 5 éve
OK bírom Finneyt, de mi lehet a koncepció? Kezdő C ócsóért? Ezt most nem tudom elképzeni. Vagy jön még valaki a piacról? Colberték szeretik a draft előtt felrakni a figurákat. Most ez van Banner, Dotson, Finney, Decastro, and Okorafor. Nem vetít elő nagy futójátékot (eddig)
több mint 5 éve
a második körben nagy RB rush volt.Hogy Igort idézzem: ez a dolguk 😊
Klemó

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Az első körben nem fog 3 kimenni, szerintem 2. De mire újra húzunk a legjobb 3 már nem lesz elérhető...Elindul egy hype az RB-k kapcsán, azt Én is érzékelem, de Én csodálkoznék, ha kimenne mind a 3 az első körben és egészen biztos vagyok benne, hogy valamelyik elérhető lesz.Bell-el is Mark rengeteget passzoltunk...természetesen kellene az a k..rva futás, de ha olyan futó jön, aki passzoknál is használható, az simán megéri az első kört. Félek, hogy 2/24-re már se Harris, se Williams, de még Etienne sem lesz. Sőt ebben egészen biztos is vagyok. Persze a legjobb egy kis hátratrade lenne, de valójában nem hiszek ebben.Szerintem azt kiveséztük, hogy egy playmaker RB nálunk óriási lökést tud adni az O-nak. Ez pedig akkor is igaz, ha alapvetően önmagában nem fog tudni meccset nyerni és akkor is, hogy egy igazán jó OL-re is szükség lesz/van.főleg ha nem hívunk futást, mer úgy kurvanehéz
Klemó
sutianap
Klaci79
Klemó
több mint 5 éve
BJ Finney az épületben....Ha átmegy a fizikain, visszahozzuk.
több mint 5 éve
De ez igy normalis, egy sima RB-t nem viszel ki az elso korben, mert az 5. eves opcio es egy hosszutavu atlaga kozott nincs nagy kulonbseg a futoknal, de minimum kisebb mint mas posztoknal. De egy CMC-t nem hagynak bent mert az o aranal mar megeri. Viszont a 2.-ban elindulnak foleg ha latnak bennuk potencialt. 1.5M-ert nem kapsz futot aki akarmicsket letett az asztalra, igy konnyu latni bennuk potencialt. Conner-t 3 ev 18m -ert lattam felertekelve, persze majd meglatjuk de igazandibol nincs kerdes a csapatoknal a jobbaknak titulalt jelolteknel.tavaly az 5. RB ment ki az 55. helyenJa, de az első 1/32-re és igen, a második körben nagy RB rush volt.
no
Idén azért csodálkoznék, ha az 1/32-ig várni kellene, de azon is, ha Harris, vagy Etienne párosból az egyik ne lenne elérhető nekünk...de persze meglátjuk.
Klemó
több mint 5 éve
tavaly az 5. RB ment ki az 55. helyenJa, de az első 1/32-re és igen, a második körben nagy RB rush volt.
no
Idén azért csodálkoznék, ha az 1/32-ig várni kellene, de azon is, ha Harris, vagy Etienne párosból az egyik ne lenne elérhető nekünk...de persze meglátjuk.
több mint 5 éve
tavaly az 5. RB ment ki az 55. helyen
több mint 5 éve
Elindul egy hype az RB-k kapcsán, azt Én is érzékelem, de Én csodálkoznék, ha kimenne mind a 3 az első körben és egészen biztos vagyok benne, hogy valamelyik elérhető lesz.Bell-el is Mark rengeteget passzoltunk...természetesen kellene az a k..rva futás, de ha olyan futó jön, aki passzoknál is használható, az simán megéri az első kört. Félek, hogy 2/24-re már se Harris, se Williams, de még Etienne sem lesz. Sőt ebben egészen biztos is vagyok. Persze a legjobb egy kis hátratrade lenne, de valójában nem hiszek ebben.Szerintem azt kiveséztük, hogy egy playmaker RB nálunk óriási lökést tud adni az O-nak. Ez pedig akkor is igaz, ha alapvetően önmagában nem fog tudni meccset nyerni és akkor is, hogy egy igazán jó OL-re is szükség lesz/van.főleg ha nem hívunk futást, mer úgy kurvanehéz
Klemó
sutianap
Klaci79
több mint 5 éve
Szerintem azt kiveséztük, hogy egy playmaker RB nálunk óriási lökést tud adni az O-nak. Ez pedig akkor is igaz, ha alapvetően önmagában nem fog tudni meccset nyerni és akkor is, hogy egy igazán jó OL-re is szükség lesz/van.Az hogy belenyultok a kovetkezo BB-be az foleg a szerencsen fog mulni, es nektek is egy jo/atlagos QB az elvarhato nem pedig egy HOF. Egy ilyet pedig konnyebb futas alapon passzoltatni es ha erre fekszetek ra akkor egy playmaker RB tobbet dob a csapaton mint egy WR1. Ahogy a TE-k is. Az OL is konnyebben es olcsobban osszeallithato ha nem 90 pff az elvaras passzban es futasban is. El lehet igy tolni a kivalo futasban ok passzban fele ( BB-vel forditva kellene ) a falat.
Klemó
Ok, rajottem hogy irom a 2 evvel ezelotti dumamat mikor leserult BB. Akkor csak ezt tettem volna a Vasas helyeben, iden teljesen meglepodnek ha folytatnatok a "mi jobban kivitelzzuk a play-t mint a D".
több mint 5 éve
Bell-el is Mark rengeteget passzoltunk...természetesen kellene az a k..rva futás, de ha olyan futó jön, aki passzoknál is használható, az simán megéri az első kört. Félek, hogy 2/24-re már se Harris, se Williams, de még Etienne sem lesz. Sőt ebben egészen biztos is vagyok. Persze a legjobb egy kis hátratrade lenne, de valójában nem hiszek ebben.Szerintem azt kiveséztük, hogy egy playmaker RB nálunk óriási lökést tud adni az O-nak. Ez pedig akkor is igaz, ha alapvetően önmagában nem fog tudni meccset nyerni és akkor is, hogy egy igazán jó OL-re is szükség lesz/van.főleg ha nem hívunk futást, mer úgy kurvanehéz
Klemó
sutianap
több mint 5 éve
Szerintem azt kiveséztük, hogy egy playmaker RB nálunk óriási lökést tud adni az O-nak. Ez pedig akkor is igaz, ha alapvetően önmagában nem fog tudni meccset nyerni és akkor is, hogy egy igazán jó OL-re is szükség lesz/van.főleg ha nem hívunk futást, mer úgy kurvanehéz
Klemó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Szerintem azt kiveséztük, hogy egy playmaker RB nálunk óriási lökést tud adni az O-nak. Ez pedig akkor is igaz, ha alapvetően önmagában nem fog tudni meccset nyerni és akkor is, hogy egy igazán jó OL-re is szükség lesz/van.
több mint 5 éve
Jesse James lesz azt gondolom a következő TE-ünk ismét...Ez nem kérdés azt gondolom. A Reunite itt adja magát, tipikus win-win helyzet.
Klaci79
több mint 5 éve
Jesse James lesz azt gondolom a következő TE-ünk ismét...
több mint 5 éve
Egy RB nem eri meg, de egy all-round weapon siman, ahogy kb a TE posztnal is es iden mar top4-ben is latni a gyereket kihuzva. Ez csak penz es igaz a posztja atlagara, de egy kiemelkedoen jo jatekosert oda lehet adni. Normal helyzetben egy elozetesen jonak tuno passzban-futasban OL az elso kor es a futo kesobb, de egy Henry-nek tuno melle egy "olcsobb" OL is megfelel aki a futasban remek es passznal ok. De nalatok pont BB a baj, mert neki 5 passz elleni kiraly OL kell mert lepni nem tud mar, de megvedve kiraly tud lenni ( tavaly az volt meg ), de futas nelkul nem lesz jo eredmeny sem, nemhogy SB. A jo hir, hogy fogtok futni 1.) mert akarni fogtok 2.) Canada 3.) nem BB-re dobtok ra mindent es az OL mar a futasra kezd epulni | ( Ez a legfontosabb mert az OL-be nem raktatok erteket regota es az ido vas foga megtette a hatasat, emelett BB/Tomlin/ RF hivta a jatekot akik nem egy futasguruk es vegul a futok bar ok voltak a legkevesebb gond ) | . Az RB mar egy kulon kerdes mert ha elerheto egy Henry-Bell azt mindenki szeretne de itt kulonosen jol jonne, de legrosszabb esetben a szokasos feladatmegosztas lesz. Igy maradna Ebron es melle johet egy blokkolo TE ami megint olcso barhonnan. Bar tudom hogy Ebron itt nem nepszeru de megblokkolja o a feladatat de osztonosen nem blokkolo TE, hanem elkapo.ha jo lesz az OL, akkor akar visszajohetne Bell is olcsoert.
Szerintem jok lesztek, mert a futas fejlodese sokkal tobbet ad a jatekotokhoz mint barmelyik jatekosotok elvesztese a piacon. Ju-Ju jo lenne de legrosszabb esetben harmadaraert hoztok egy veteran slotWR-t. A tobbiekbol akit visszahoznek az inkabb olcso, de Bud-Conner-Skot-Punci konnyu bucsu.
no