Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Tartom, hogy egy év múlva mehetne Herbertért 3 első körös pick.Hozzuk haza Donald-ot a DL közepére, minden snap előtt lekőpapírollózzák Heyward-al és Tuitt-al, hogy ki honnan megy, Watt beáll negyediknek, hozunk egy off-ball LB-t kezdőnek draftról oszt nem érdekel ki irányít az offense-ben, úgyis csak a Defensive snap-eket nézném.
no flacco
több mint 5 éve
Tartom, hogy egy év múlva mehetne Herbertért 3 első körös pick.Szerintem eszük ágában sem lesz eltradelni.
no flacco
több mint 5 éve
Tartom, hogy egy év múlva mehetne Herbertért 3 első körös pick.
több mint 5 éve
Mondjuk az milyen lehet Goff-nak, hogy a cserében, mint ha ott se lenne csereértéken..... 😀A Rams felment érte első helyre....ahogy a Philly Wentzért 2016-ban. Ez a példa is mutatja mennyire kétesélyes a QB választás még elöl is.
Persze mi ekkor húztuk az elmúlt 10 év egyik "legjobb" választását Burns személyében, de legalább nem mentünk fel érte... 😀
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Patricia Rooney, the widow of Steelers owner Dan Rooney and mother of Steelers president Art Rooney II, has died at 88 https://t.co/fkBeqi4d7h
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) January 31, 2021

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Sztem a Watt-BudD cserere vonatkozott a kerdes.
több mint 5 éve
Talán 3 éve volt...a 4 faszi közül Mitchell ok, ő csak egy átlagos SS volt. De a többi azóta vajon hány snap-et töltött a pályán?!Akartam is kérdezni, hogy ezzel mi volt a gond 😊Jesszus mit találtam.Ezt a sec felállást Brady biztos lájkolta. 😊
BB és Bell utolsó évében volt olyan, hogy ilyen sec-el állunk fel:
Klaci79
És ahogy nézem, az OLB-k is fordítva álltak fel, mint manapság. Watt a vakoldalon.
Jan
Wyatt
A kérdés költői, itt a Steelers topikban mind emlékszünk rájuk, és nem pozitívan,
több mint 5 éve
Gabor81
803
kb minden. 😀Akartam is kérdezni, hogy ezzel mi volt a gond 😊Jesszus mit találtam.Ezt a sec felállást Brady biztos lájkolta. 😊
Klaci79
És ahogy nézem, az OLB-k is fordítva álltak fel, mint manapság. Watt a vakoldalon.
Jan
Wyatt
több mint 5 éve
Akartam is kérdezni, hogy ezzel mi volt a gond 😊Jesszus mit találtam.Ezt a sec felállást Brady biztos lájkolta. 😊
Klaci79
Jan

több mint 5 éve
Tomlintól én is sokmindent meg tudnék kérdezni.Patrick Jones II saját bevallása szerint interjúzott a Steelers branccsal. PITT Panther DE.teljesen jo kerdes, ket teljesen eltero szemelyiseg.
Bekérdezték rendesen:
"Do you like winning more than you hate losing?"
Óöö
Spy
Nalam ez a kerdes inkabb Tomlin-nal lenne erdekes
no
több mint 5 éve
Mindeközben a napfényes Alabama-ban....Nem mellesleg birkózó múltja van és törött csonttal a jobb kezében dominált edzéseken és tolja le a mai meccset. Off. Befejeztem.
Dícsérik Creed Humphrey kezeit, de ezen nem kell meglepődnie senkinek.
Azonban felgyövőben egy új prospect... Quinn Meinerz Div III-ból komolyan teszteli a Div I védőfalakat.
Volt egy Dotson-unk, aki pickup-okat húzogatott, emberünk erdőben fákat pancake-el. Vicces figura Mr Pocak (Amolyan Ezekiel Elliott-osra vette a haspólóját)
Egyelőre imádják.
Első videó egy pancake (OC #71 lila sisak középen)
A második a tegnapi interjúja, szórakoztató egyéniség benne a fanyűvéssel is 😊
Wisconsin-Whitewater Div III.
Gyémántnak néz ki a srác
Spy
több mint 5 éve
Patrick Jones II saját bevallása szerint interjúzott a Steelers branccsal. PITT Panther DE.teljesen jo kerdes, ket teljesen eltero szemelyiseg.
Bekérdezték rendesen:
"Do you like winning more than you hate losing?"
Óöö
Spy
Nalam ez a kerdes inkabb Tomlin-nal lenne erdekes
több mint 5 éve
Davis nagy meccse volt GronkkalJesszus mit találtam.Ezt a sec felállást Brady biztos lájkolta. 😊
Klaci79
Jan
több mint 5 éve
Jesszus mit találtam.Ezt a sec felállást Brady biztos lájkolta. 😊
Klaci79
több mint 5 éve
Teryl Austin has signed a two-year extension with the Steelers, his agent tells Steelers Depot.
több mint 5 éve
10 hsz-t rol egyutt olvasod akkor lehet ertenenk egymast.én sehogy má most sztrókom vanNalam nem premium futok ok sem.Conner nem premium es egy olyanak a potlasara probaltak eladni. Ugy nezve egyenesen szar, de a ligaban egy trio egyikenek boven jo lehet.mármegbocsáss de ne terjeszd máa hüjeségedet
no
att avg td fd
181 4,4 4 39 CEH
147 4,7 4 38 DJ
164 5,3 6 39 sanders
ők jó futók?
169 4,3 6 42
ő nem jó futó?
egy tejesen irreális BigBen statpump rendszerben?
sutianap
De a hasonlo statra szamolnak neki 2 evre 10.5m-t. Az megint nem premium penz.
De ha nalad ok premium futok akkor nem sok mindenrol tudunk Conner-rol beszelni.
Arra kivancsi lennek hogy a ligaban nem kap szerzodest velemenyt, hogy veszelted at stroke nelkul?
no
nem prémium, de RB1ek, ahogy Koner is
...
de talajdonképpen csak akkor tudunk meg akármit is, ha BigBen elpucol
....
nincs meg valakinek a Haley könyv?
sutianap
Nem premium.
Meg kell fizetni aki raadasul serulekeny. | A stat magaban nem sokat arul el es hajlithato. A Sasok nem egy power csapat volt es ugyanannyi labdaerintesbol/ meccs 16.8 yard/game tobbett futott vagy 30%-al tobb yardot futott. Ugyanaz a stat megis itt rosszabbul hangzik, mint nalad a y/att amivel a 75. a ligaban.
|
A lenyeg en nem fizetnem meg mert 2.-4. koros fogja tudni es 1.5m-800k kozotti aron. Es ot hivjak majd RB1-nek, ahogy nalunk Skura a C1.
több mint 5 éve
Csak egy kiszadt lap, az is lassan 6 éves:én sehogy má most sztrókom vanNalam nem premium futok ok sem.Conner nem premium es egy olyanak a potlasara probaltak eladni. Ugy nezve egyenesen szar, de a ligaban egy trio egyikenek boven jo lehet.mármegbocsáss de ne terjeszd máa hüjeségedet
no
att avg td fd
181 4,4 4 39 CEH
147 4,7 4 38 DJ
164 5,3 6 39 sanders
ők jó futók?
169 4,3 6 42
ő nem jó futó?
sutianap
De ha nalad ok premium futok akkor nem sok mindenrol tudunk Conner-rol beszelni.
Arra kivancsi lennek hogy a ligaban nem kap szerzodest velemenyt, hogy veszelted at stroke nelkul?
no
...
....
sutianap
steelersdepot.com/2015/09/steelers-film-room-todd-haleys-playbook/
több mint 5 éve
nincs meg valakinek a Haley könyv?BLM idején ilyet kérdezni?
sutianap

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
én sehogy má most sztrókom vanNalam nem premium futok ok sem.Conner nem premium es egy olyanak a potlasara probaltak eladni. Ugy nezve egyenesen szar, de a ligaban egy trio egyikenek boven jo lehet.mármegbocsáss de ne terjeszd máa hüjeségedet
no
att avg td fd
181 4,4 4 39 CEH
147 4,7 4 38 DJ
164 5,3 6 39 sanders
ők jó futók?
169 4,3 6 42
ő nem jó futó?
sutianap
no
...
....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Nalam nem premium futok ok sem.Conner nem premium es egy olyanak a potlasara probaltak eladni. Ugy nezve egyenesen szar, de a ligaban egy trio egyikenek boven jo lehet.mármegbocsáss de ne terjeszd máa hüjeségedet
no
att avg td fd
181 4,4 4 39 CEH
147 4,7 4 38 DJ
164 5,3 6 39 sanders
ők jó futók?
169 4,3 6 42
ő nem jó futó?
sutianap
több mint 5 éve
Persze nem tudni, hogy fognak kinézni idén az offense hívásai, de a 2020-as offense-be mindegy volt ki fut. Gyakorlatilag be sem hívtuk. A pályán sem volt a futó. Amolyan ...szd meg róka a porszívódat alapon kitéptük a playlistából az első negyedben. Felesleges volt maga a poszt is a rosteren, annyira ignoráltuk. Ennyire nem ment rosszul, sőt.
Ha továbbra sem hívjuk, be akkor tökmindagy ki fut (és mindent nem lehet a falra fogni, mert meccsenkénti 4-5 fantáziadús futóplay-ből be sem melegednek sem ők, sem a futó. Ráadásul mi azt a keveset is elosztottuk).
Egy első körös RB húzás indoklásához komoly filozófiaváltást kellene igazolnia a csapatnak elébb.
több mint 5 éve
Jesszus mit találtam.BB és Bell utolsó évében volt olyan, hogy ilyen sec-el állunk fel:
több mint 5 éve
Egy első körös falember nem fog megoldást hozni a támadófalba. Problémák vannak RT-OC-LT posztokon és a RG-LG sincs rendben.Egy jó OL edző ezen sokat segít, mint ahogy nyilván a Draft első két napján kelleni fog ember a támadófalba. De Villanueva UDFA-ként nem volt rossz LT, ahogy Feiler sem RT. Azzal nem lépünk nagyot előre, ha újonc LT-OC-vel állunk fel, ebben egészen biztos vagyok.
1-2. körben kell egy prémium RB, ilyen Harris lenne, Kenneth Gainwell esetleg vagy Javonte Williams. Esetleg Etienne, de nekem nem tetszene ő.
Ha egy Harrist húzol, akkor ott komoly fegyver lesz elkapásban is.
Én nem sajnálnám érte az 1/24-et.
Mint ahogy Conner tesztelheti a piacot, de nem biztos, hogy elengedjük a kezét. Majd meglátjuk mit kell adni neki, de biztos, hogy ott is jelentős lenne a kedvezmény.
SB után sokkal okosabbak leszünk.