Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 969
tavaly az 5. RB ment ki az 55. helyen
no
Ja, de az első 1/32-re és igen, a második körben nagy RB rush volt.

Idén azért csodálkoznék, ha az 1/32-ig várni kellene, de azon is, ha Harris, vagy Etienne párosból az egyik ne lenne elérhető nekünk...de persze meglátjuk.
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 776
tavaly az 5. RB ment ki az 55. helyen
több mint 5 éve
Szerintem azt kiveséztük, hogy egy playmaker RB nálunk óriási lökést tud adni az O-nak. Ez pedig akkor is igaz, ha alapvetően önmagában nem fog tudni meccset nyerni és akkor is, hogy egy igazán jó OL-re is szükség lesz/van.
Klemó
főleg ha nem hívunk futást, mer úgy kurvanehéz
sutianap
Bell-el is Mark rengeteget passzoltunk...természetesen kellene az a k..rva futás, de ha olyan futó jön, aki passzoknál is használható, az simán megéri az első kört. Félek, hogy 2/24-re már se Harris, se Williams, de még Etienne sem lesz. Sőt ebben egészen biztos is vagyok. Persze a legjobb egy kis hátratrade lenne, de valójában nem hiszek ebben.
Klaci79
Elindul egy hype az RB-k kapcsán, azt Én is érzékelem, de Én csodálkoznék, ha kimenne mind a 3 az első körben és egészen biztos vagyok benne, hogy valamelyik elérhető lesz.
több mint 5 éve
Szerintem azt kiveséztük, hogy egy playmaker RB nálunk óriási lökést tud adni az O-nak. Ez pedig akkor is igaz, ha alapvetően önmagában nem fog tudni meccset nyerni és akkor is, hogy egy igazán jó OL-re is szükség lesz/van.
Klemó
Az hogy belenyultok a kovetkezo BB-be az foleg a szerencsen fog mulni, es nektek is egy jo/atlagos QB az elvarhato nem pedig egy HOF. Egy ilyet pedig konnyebb futas alapon passzoltatni es ha erre fekszetek ra akkor egy playmaker RB tobbet dob a csapaton mint egy WR1. Ahogy a TE-k is. Az OL is konnyebben es olcsobban osszeallithato ha nem 90 pff az elvaras passzban es futasban is. El lehet igy tolni a kivalo futasban ok passzban fele ( BB-vel forditva kellene ) a falat.

Ok, rajottem hogy irom a 2 evvel ezelotti dumamat mikor leserult BB. Akkor csak ezt tettem volna a Vasas helyeben, iden teljesen meglepodnek ha folytatnatok a "mi jobban kivitelzzuk a play-t mint a D".
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Klemó
sutianap
Bell-el is Mark rengeteget passzoltunk...természetesen kellene az a k..rva futás, de ha olyan futó jön, aki passzoknál is használható, az simán megéri az első kört. Félek, hogy 2/24-re már se Harris, se Williams, de még Etienne sem lesz. Sőt ebben egészen biztos is vagyok. Persze a legjobb egy kis hátratrade lenne, de valójában nem hiszek ebben.
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 820 — capitaine du château de Vienne 1487
Klemó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Jesse James lesz azt gondolom a következő TE-ünk ismét...
Klaci79
Ez nem kérdés azt gondolom. A Reunite itt adja magát, tipikus win-win helyzet.
több mint 5 éve
Jesse James lesz azt gondolom a következő TE-ünk ismét...
több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 813
Egy RB nem eri meg, de egy all-round weapon siman, ahogy kb a TE posztnal is es iden mar top4-ben is latni a gyereket kihuzva. Ez csak penz es igaz a posztja atlagara, de egy kiemelkedoen jo jatekosert oda lehet adni. Normal helyzetben egy elozetesen jonak tuno passzban-futasban OL az elso kor es a futo kesobb, de egy Henry-nek tuno melle egy "olcsobb" OL is megfelel aki a futasban remek es passznal ok. De nalatok pont BB a baj, mert neki 5 passz elleni kiraly OL kell mert lepni nem tud mar, de megvedve kiraly tud lenni ( tavaly az volt meg ), de futas nelkul nem lesz jo eredmeny sem, nemhogy SB. A jo hir, hogy fogtok futni 1.) mert akarni fogtok 2.) Canada 3.) nem BB-re dobtok ra mindent es az OL mar a futasra kezd epulni | ( Ez a legfontosabb mert az OL-be nem raktatok erteket regota es az ido vas foga megtette a hatasat, emelett BB/Tomlin/ RF hivta a jatekot akik nem egy futasguruk es vegul a futok bar ok voltak a legkevesebb gond ) | . Az RB mar egy kulon kerdes mert ha elerheto egy Henry-Bell azt mindenki szeretne de itt kulonosen jol jonne, de legrosszabb esetben a szokasos feladatmegosztas lesz. Igy maradna Ebron es melle johet egy blokkolo TE ami megint olcso barhonnan. Bar tudom hogy Ebron itt nem nepszeru de megblokkolja o a feladatat de osztonosen nem blokkolo TE, hanem elkapo.

Szerintem jok lesztek, mert a futas fejlodese sokkal tobbet ad a jatekotokhoz mint barmelyik jatekosotok elvesztese a piacon. Ju-Ju jo lenne de legrosszabb esetben harmadaraert hoztok egy veteran slotWR-t. A tobbiekbol akit visszahoznek az inkabb olcso, de Bud-Conner-Skot-Punci konnyu bucsu.
no
ha jo lesz az OL, akkor akar visszajohetne Bell is olcsoert.
több mint 5 éve
Egy RB nem eri meg, de egy all-round weapon siman, ahogy kb a TE posztnal is es iden mar top4-ben is latni a gyereket kihuzva. Ez csak penz es igaz a posztja atlagara, de egy kiemelkedoen jo jatekosert oda lehet adni. Normal helyzetben egy elozetesen jonak tuno passzban-futasban OL az elso kor es a futo kesobb, de egy Henry-nek tuno melle egy "olcsobb" OL is megfelel aki a futasban remek es passznal ok. De nalatok pont BB a baj, mert neki 5 passz elleni kiraly OL kell mert lepni nem tud mar, de megvedve kiraly tud lenni ( tavaly az volt meg ), de futas nelkul nem lesz jo eredmeny sem, nemhogy SB. A jo hir, hogy fogtok futni 1.) mert akarni fogtok 2.) Canada 3.) nem BB-re dobtok ra mindent es az OL mar a futasra kezd epulni | ( Ez a legfontosabb mert az OL-be nem raktatok erteket regota es az ido vas foga megtette a hatasat, emelett BB/Tomlin/ RF hivta a jatekot akik nem egy futasguruk es vegul a futok bar ok voltak a legkevesebb gond ) | . Az RB mar egy kulon kerdes mert ha elerheto egy Henry-Bell azt mindenki szeretne de itt kulonosen jol jonne, de legrosszabb esetben a szokasos feladatmegosztas lesz. Igy maradna Ebron es melle johet egy blokkolo TE ami megint olcso barhonnan. Bar tudom hogy Ebron itt nem nepszeru de megblokkolja o a feladatat de osztonosen nem blokkolo TE, hanem elkapo.

Szerintem jok lesztek, mert a futas fejlodese sokkal tobbet ad a jatekotokhoz mint barmelyik jatekosotok elvesztese a piacon. Ju-Ju jo lenne de legrosszabb esetben harmadaraert hoztok egy veteran slotWR-t. A tobbiekbol akit visszahoznek az inkabb olcso, de Bud-Conner-Skot-Punci konnyu bucsu.
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 653 — Steelers fan
1. kört RB-re?
Nem a 2020-as években járunk?
Jan
Mintha tavaly nem lett volna 😀

(de amúgy igen, van azért bőven jobb opció ide, mint egy RB)
Wyatt
Igaz, 1/32-re. Bármilyen picket elfogadnék, ha saját jogon 1/32-re húznánk. 😊

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 131
1. kört RB-re?
Jan
Inkább mint cb-t vagy safety-t. 😉
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 820 — capitaine du château de Vienne 1487
Tomlin és Colbert a Clemson pro day-en...valakit nagyon nézünk
Klaci79
etyikét
sutianap
Igen, olvasom...remélem ez azt jelenti, hogy Harrist vagy Williamset akarjuk és ez csak az elterelés....
Klaci79
a Tomlin féle terelések 🤪, minthatsörután a DDD kosaras melltartók rácuppansz soseereszt...

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
1. kört RB-re?
Jan
Mintha tavaly nem lett volna 😀

(de amúgy igen, van azért bőven jobb opció ide, mint egy RB)

több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 653 — Steelers fan
1. kört RB-re?

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
nah....
Travis Etienne had a zoom meeting with the Steelers
több mint 5 éve
Klaci79
etyikét
sutianap
Igen, olvasom...remélem ez azt jelenti, hogy Harrist vagy Williamset akarjuk és ez csak az elterelés....
Klaci79
Trey Sermon miatt se sírnék! 😁
steelwolf
Én első körre gondoltam...ott azért sírnék Sermon kapcsán 😀
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 820 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Klaci79
etyikét
sutianap
Klaci79
Trey Sermon miatt se sírnék! 😁
több mint 5 éve
Klaci79
etyikét
sutianap
több mint 5 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 194
John Brown, akit néhány napja küldtek el a Bills-től:
“It depends who need receivers, but I definitely, you know, the Pittsburgh Steelers, Big Ben [Roethlisberger] is definitely good with the deep ball,” Brown said when asked which type of team he would like land with for the 2021 season. “
Klaci79
Brown mikor nézett utoljára steelers meccset? 2015-ben? Jelenleg nem olyan jó Big Ben mély labdákat tekintve.
több mint 5 éve
Klaci79
etyikét

több mint 5 éve
John Brown, akit néhány napja küldtek el a Bills-től:
“It depends who need receivers, but I definitely, you know, the Pittsburgh Steelers, Big Ben [Roethlisberger] is definitely good with the deep ball,” Brown said when asked which type of team he would like land with for the 2021 season. “
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Pontosan. Bold.

BB-t igy eltolva lehet leirni es DM szempontjabol a jovore nezve rosszabb egy picit de nem kezelhetetlenul. A szurkolok szempontjabol BB emeszthetobb, az elvalas szebb igy, bar ahogy irtam mar en leteptem volna a ragtapaszt.
Ettol fuggetlenul BB hiaba jobb QB mint Rudi a korlatai is magasabbak mar. BB-t vagy kiszolgaljak minden teren es akkor sokkal jobb tud lenni mint Rudi. Ez teny. De a jovo szempontjabol ez nem jo feltetlenul, mert valoszinuleg nem fogtok talalni egy pocketQB-t aki nagyon jo lesz es azt elvarni nem is egyszeru. Viszont lehet egy Browns ( foleg )-Titans es Ravens-re hajazo csapatot kirakni, ami az ideny elejen volt persze a sajat erossegeitek es gyengeitek beleszolasaval. Ezekhez nem kell nagy befektetes es orult draga jatekosok ( Egy Ju-Ju-t eszre se fogtok venni hogy elment ). Minel jobbak annal jobb persze, de mindenhova nem fogtok talalni all-round zseniket. BB-nek az OL teljesen mas kellene, ha ra akarnanak epiteni. De szerintem nem ra fognak es akkor lehet erdemes lenne Rudi-t ebben kiprobalni, mert ebben akar csak egy bridgeQB-nak jo lenne akkor az mar nyereseg. Foleg ha esetleg a PO eluszna. De ami miatt ez extran Bold hogy Tomlin nem akar 8-8 rosszabb szezont es igy szepen van fogalmazva.
no
Lehet teóriázni, de Gyuri bácsi bemondta az all-in-t. Úgy hogy all-in van. Tudjuk ez mostanában mire elég,. de nekik látniuk is kell. Szóval nekünk is. És fogjuk is, tetszik-nem tetszik. Post BB éra elnapolva, win now van.

Nem tudhatjuk most, kinek, hány membernek van a sorsa Ben-hez kötve. Nem biztos, hogy ez csak Ben-ről szól, sőt. Jövőre kiderül.
Spy
Az all-in nem lesz bemondva szerintem, de a FA es a draft majd megmutatja. De ez csak egy bold.