Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Meg tényleg, Donald minden idők egyik legjobb játékosa. Tough luck TJnek, hogy pont vele játszik egy időben.
Ugyanitt, Donald úgyis pittsburghi, kicsit lehet neki örülni azért 😊
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Azért a másik oldalra se egyszerűsítsünk. Nálunk egy OLB-nek coverben is dolgoznia kell nem egyszer és nem kétszer, amit Donaldnak nem kell soha. Emellett ne hasonlítsuk össze a 4-3 rendszerben egy DT szerepét egy 3-4 DE-vel sem. Előbbiben egy DT-nek sokkal inkább szerepe van a közvetlen nyomásgyakorlásban. Nem véletlen, hogy mozgékonyabb, robbanékonyabb emberre van itt szükség, a tömeg és magasság kevésbé érdekes.

Donald kapcsán sokkal inkább a folyamatos double teamben nyújtott teljesítménye a lenyűgöző, és ez még akkor is igaz, ha Watt kapcsán talán a leginkább jellemző a be nem dobott holdingok aránya.

Én sem gondolnám viszont, hogy kútba kellene ugrani emiatt. Ha így fog játszani Watt, akkor azt gondolom oda tud érni majd.
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 203 — Keep pounding
Donald számait Heyward vagy Tuitt számaival vesd össze, mivel Donald azon a poszton játszik (nem elvitatva bármit Watt érdemeiből). Ha csinál 20+ sackes szezont ő lesz az év védője, amíg olyan számokat hoz mint Donald a fal belsejéből, nem lesz.

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Amúgy érdekes, mert Donald első full egyértelmű DPoY címét J. J. Watt miatt nem adták oda, aki azzal harmadszor lett, most pedig T. J. címét nem adták oda Donald harmadikja miatt 😊

Mondjuk azt továbbra sem értem, hogy KLacitól, hogy miért másolja be, hogy egy linebackernek több szerelése/sackje van, mint egy cornernek vagy egy DT-nek, ezen már tavaly is megütköztem 😊

több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 586
Imádom Donald játékát, de idén Watt-nak kellett volna kapnia a DPOY-t!
steelwolf
Szerintem is. Viszont irtam ezzel kapcsolatban cikket nehany napja, epp oket vettem gorcso ala, es az tunt fel, hogy hatalmas a kulonbseg a sietteteset kozott (pff-en neztem a pontos szamokat) . Amig Wattnak valami 31, talan 34 volt, addig Donaldnak 69(!).

Ez olyan szam es akkora differencia, hogy talan erre tudok tippelni, ami donto tenyezo lehetett az okosok szamara.

A total pressures egyebkent 98-73 Donald javara. Arra utalo statisztikat nem neztem, de szerintem ot tobbszor is duplazzak velhetoen, mint Wattot. Csak arra tudok gondolni, hogy vegul ezek a szamok vittek Donald iranyaba a dolgokat, mivel egyeb mutatokban nincs szamottevo kulonbseg.
Stez
Nehéz ezt mérni ilyen számokkal. Gondolj csak bele, hogy 856 snapje volt Wattnak 894 Donaldnak. 57 alkalommal Watt emberezett, ez azt jelenti, hogy 799...majdnem 100-al több lehetősége volt Donaldnak nyomást generálni.
Szóval sok összetevő lenne, mert kicsit alma-körte a dolog és nem mondom, hogy Donald nem érdemelte meg, sőt. Csak azért ez neki már a 3. Watt ugyanúgy évek óta ott a szűk elitben, de ez tavaly sem volt elég, pedig Gilmore ugye aki tavaly nyerte, semmit nem tett le az asztalra. Szóval nem is ott lenni 1-1 alkalommal nagy dolog, hanem folyamatosan ott lenni...
Klaci79
En is Watt-nak orultem volna, de nem lehet csak szamokkal es a korulmenyekkel a 2 posztot osszehasonlitani. Nem nyerte meg iden de o is megerdemelte volna de fog nyerni a jovoben. Aminek orulni kell hogy az O-knek Watt egy tenyezo a felkeszulestol.

Ez egy adott evrol szol, a masikert egy aranyzakot kapni 😊
no
Ha két ilyen erős szezon után nem tudott nyerni, akkor később mitől nyerne? Minden fontosabb mutatóban jobb volt mint Donald, és látod, ez sem elég.

Ha ezekre a teljesítményekre nem kapta meg, akkor később se fogja.
Jan
Akkor fog nyerni akar rosszabb szamokkal is mikor a konkurencia rosszabb lesz nala.
Nem tudod osszehasonlitani a szamaikat erdemlegesen. Ki hoz tobbet a zsenijevel a csapatanak? Ez pl. Gilmore eseteben egyszerubben volt igaz.
Remek jatekosok nem lettek eletukben es nem tragedia ha nem is lesz, de szerintem lesz.

Nem sok jelentosege van es Mr Pittsburgh ketszer volt csak es Polamalu egyszer. Van meg ideje es iden szerintem kozelebb volt mint tavaly, de a lenyeg hogy van nalatok akirol siman elfogadna barki ha o nyert volna.
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 534 — Steelers fan
steelwolf
Szerintem is. Viszont irtam ezzel kapcsolatban cikket nehany napja, epp oket vettem gorcso ala, es az tunt fel, hogy hatalmas a kulonbseg a sietteteset kozott (pff-en neztem a pontos szamokat) . Amig Wattnak valami 31, talan 34 volt, addig Donaldnak 69(!).

Ez olyan szam es akkora differencia, hogy talan erre tudok tippelni, ami donto tenyezo lehetett az okosok szamara.

A total pressures egyebkent 98-73 Donald javara. Arra utalo statisztikat nem neztem, de szerintem ot tobbszor is duplazzak velhetoen, mint Wattot. Csak arra tudok gondolni, hogy vegul ezek a szamok vittek Donald iranyaba a dolgokat, mivel egyeb mutatokban nincs szamottevo kulonbseg.
Stez
Nehéz ezt mérni ilyen számokkal. Gondolj csak bele, hogy 856 snapje volt Wattnak 894 Donaldnak. 57 alkalommal Watt emberezett, ez azt jelenti, hogy 799...majdnem 100-al több lehetősége volt Donaldnak nyomást generálni.
Szóval sok összetevő lenne, mert kicsit alma-körte a dolog és nem mondom, hogy Donald nem érdemelte meg, sőt. Csak azért ez neki már a 3. Watt ugyanúgy évek óta ott a szűk elitben, de ez tavaly sem volt elég, pedig Gilmore ugye aki tavaly nyerte, semmit nem tett le az asztalra. Szóval nem is ott lenni 1-1 alkalommal nagy dolog, hanem folyamatosan ott lenni...
Klaci79
En is Watt-nak orultem volna, de nem lehet csak szamokkal es a korulmenyekkel a 2 posztot osszehasonlitani. Nem nyerte meg iden de o is megerdemelte volna de fog nyerni a jovoben. Aminek orulni kell hogy az O-knek Watt egy tenyezo a felkeszulestol.

no
Ha két ilyen erős szezon után nem tudott nyerni, akkor később mitől nyerne? Minden fontosabb mutatóban jobb volt mint Donald, és látod, ez sem elég.

Ha ezekre a teljesítményekre nem kapta meg, akkor később se fogja.
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Nemtom, én tökre megértem Donaldot. Watt erős szezont hozott, de Donald még erősebbett, egyszerűen domináns a csávó, és nem érzem túlzásnak azokat a kijelentéseket, hogy minden idők egyik legjobb defense játékosa.
A szavazás meg azért nem meglepő, mert a 3 olyan szervezetből, akinek a tagjai szavaznak 2 már bejelentette a saját szavazásukon napokkal előre, hogy Donald a nyertes.

Wattot kurvára sajnálom, már simán lehetne 2x-es DPoY. A tavalyi szezonja számomra sokkal erősebb volt, azt kellett volna megnyernie, csak elindult egy Gilmore-os media hype.
több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
Szerződtessük QB-nak vagy RB-nek. DE-t "elég jól" játszott annó. Persze nem a kicsi embert 😀  fb.watch/3vu3iFkbKI/
több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
steelwolf

Stez
55-42 a nyomás TJ javára. Ott van alul PFF meg nem mérvadó, látjuk rendre.....
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 586
steelwolf

Stez
Klaci79

több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 380 — Steelers fan
Szerződéshosszabbítás előtt:
- Na mennyi fizu kéne Tídzsé?
- 25 milla/év főni!
- Haggyadmánmagad, még egy nyamvadt DPOY-címet se tudsz összehozni baszod...
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
steelwolf

Stez
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 47 543 — Whoops, looks like something went wrong.
steelwolf

Szerkesztette: Stez

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 127 — WHO DAT!!!!
Idén mindenképp, már csak azért is, mert bár 1 meccsel kevesebbet játszott, mégis ilyen számokat hozott:

Erre persze jönnének okosok, akik azt mondanák: na jó, de Donaldot rendszeresen duplázták...elő is készítetem egy videót:

De remélem TJ erre baromi dühös lesz jövőre 😊

Miközben azért sokszor tényleg nem tudott odaérni 😀

Klaci79
Nem állok senki pártján de Donald DT poszton hozza ezeket a brutális számokat. Nem érdemtelenül kapta meg annyi biztos

több mint 5 éve
Idén mindenképp, már csak azért is, mert bár 1 meccsel kevesebbet játszott, mégis ilyen számokat hozott:

Erre persze jönnének okosok, akik azt mondanák: na jó, de Donaldot rendszeresen duplázták...elő is készítetem egy videót:

De remélem TJ erre baromi dühös lesz jövőre 😊

Miközben azért sokszor tényleg nem tudott odaérni 😀

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
blackass lickin' morons
több mint 5 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
blm
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 5 éve
Hogy valami jó is legyen:
több mint 5 éve
Természetesen Donald nyert. TJ-nek nem tudom mit kellene csinálnia. Legutóbb Gilmore, most újra Donald...mondjuk tehetne valamit az offense is a hype miatt.
 twitter.com/jjwatt/status/1358242260136185856?s=21
27-20 a szavazati arány.

több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 534 — Steelers fan
Hamarosan kiderül, hogy Watt lesz-e a DPoY, szorítok neki, de valamiért azt érzem, hogy nem fogja megkapni - hiányzik a media hype.
tenorx
...ès akkor ki is kapja? 🤔
steelwolf
Az oddsok szerint a top jelöltek: Donald, Watt, Garrett és Xavien Howard.

Mondogatják még Bucknert, Lavonte Davidet, Ramseyt, Heywardot is, de szinte biztosan az első 4-ből kerül ki.
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Donald szerintem.
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Hamarosan kiderül, hogy Watt lesz-e a DPoY, szorítok neki, de valamiért azt érzem, hogy nem fogja megkapni - hiányzik a media hype.
tenorx
...ès akkor ki is kapja? 🤔
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
több mint 5 éve
Morgan rettenet rossz.
empty taxi
eztet kifejthetnéd, tom nem jiujitsus deérdekelne
sutianap
 www.optimumscouting.com/news/who-has-the-juice-nfl-offensive-line-coaches
2015-20 között volt a Falcons OL coacha.
FO-féle OL-ranking helyezések ezidő alatt.
ÉvFutásblokkPasszblokk
202026.18.
201924.13.
201824.14.
20178.8.
201610.23.
201515.9.

1 évben sikerült stabil TOP10-es falat összehoznia 6 szezon alatt úgy h kapott két 1. és egy 3. körös OL-t melléjük meg egy Alex Macket és egy Jake Matthewst.
empty taxi
Hát igen...van benne valami...
Mondjuk most csak asszisztens. Ha viszont nem jön be a mostani asszisztensből kinevezett OL edző, akkor ő lehet a következő, ami újabb két év rettenetet hozhat.
Nem tudom mi az ami megtetszett benne Tomlinéknak.
Az mondjuk tuti, hogy a mostaninál sokkal több zónafutás jöhet majd az új edzői stábbal. McFarland helyére kerül...mintha neki építenénk az offense-t. Érdekes 😊