Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 4 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
Akkor BigBen again 2021? Szerinetem Benő a Dallasi meccsig nem játszot szarul, aztán kapott a térdére és maradt a 2mp-es zsebecske, totyogósan, kreatív hívásokkal iztos kezű elkapókkal. Ha kap még néhány hasonlót a lábikóra akkor úgy is Rudit kell nézni. Ha van egy kis esze az ellenfeleknek, akkor ezt meg is tudják oldani. A jelenlegi iránytó kínálatban (draft, FA, trade) nem tudom hol lenne a kiút? Ha tudnánk erősíteni a támadó falat abból nagy baj nem lenne. Ha Benő időben kiesik akkor esélyes egy 2022 korai pick, esetleg egy új QB, oda meg jó lenne már normális fal. Fejtörős időszak lesz, ha marad azért, ha megy a 7-es akkor is.
több mint 4 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
Amellett, hogy én is látom, hogy Lőcs megöregedett, de azt is tudom, hogy tavaly megnyertük a northt meg egy pár meccset. Ti emlékeztek még erre?

Én a one more shoot mellett vagyok, Jujuval a fedélzeten.
Szokol
Ez max önlábonlövés lenne... Juju maradására nem látok reális alternatívát és hozzáteszem halkan lassan olyan allűröket növeszt, hogy nem is biztos, hogy baj nekünk, hogyha nem marad.
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 380 — Steelers fan
Amellett, hogy én is látom, hogy Lőcs megöregedett, de azt is tudom, hogy tavaly megnyertük a northt meg egy pár meccset. Ti emlékeztek még erre?

Én a one more shoot mellett vagyok, Jujuval a fedélzeten.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 243 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ebben az esetben viszont úgy gondolom jó ötlet most váltani. A legnehezebb sorsolásunk van, semmi értelme egy 8-8-as szezonnak nekimenni BB-vel. Jelenleg pedig nincs bennünk több. Jöjjön Rudi, vagy esetleg a draftról a Jones vagy Trask vagy mittudomén és induljunk új utakon. Vannak jó fiatalok, akikre lehet számítani és ha BB pénze kipörög akkor lehet erősíteni is.
Klaci79
Vagy megdumálják BBvel, hogy húznak mögé vkit, ha van olyan, akiben fantáziát látnak, és no durci, és jövőre méltóságteljes naplementelátogatâs 😊
több mint 4 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Ben Roethlisberger met with the #Steelers today.

Rövidesen okosabbak leszünk!
Klaci79
"Went well" Ez általában azt jelenti, hogy inkább marad, mint nem. A többit meg megoldják a kufárok. Bár a véleményem egyezik a tiéddel.

Nem tudunk 2021-re contender csapatot tenni köré. Az új OC-veterán FRQB ellentmondás várható végkifejletéről nem beszélve.
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
Ben Roethlisberger met with the #Steelers today.

Rövidesen okosabbak leszünk!
több mint 4 éve
Ebben az esetben viszont úgy gondolom jó ötlet most váltani. A legnehezebb sorsolásunk van, semmi értelme egy 8-8-as szezonnak nekimenni BB-vel. Jelenleg pedig nincs bennünk több. Jöjjön Rudi, vagy esetleg a draftról a Jones vagy Trask vagy mittudomén és induljunk új utakon. Vannak jó fiatalok, akikre lehet számítani és ha BB pénze kipörög akkor lehet erősíteni is.
több mint 4 éve

Úgy néz ki nem csak új OC-ra neveznek be Colberték Canada-val, hanem hajlandóak ezért új típusú játékosokat is hozni neki. Szóval nem one and done próbára készülnek hanem egy hosszabb átalakulást terveznek, nyilván majd az új QB is ide tartozik, szóval szezonokon átívelő munka kezdődik az offense életében.

Kíváncsi leszek az offensive draft húzásokra.
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 586
Ebron nem ennyire rossz. A 6m/ ev kozel sem tartozik az elmezonybe es egy JJ-nel sokkal jobb. Lehetett volna jobb de nem o volt aki miatt elbuktatok. A piacrol nem tudtok olcsobbat aki jobb foleg hogy a 2.5 DM-t is hozza kell adni. A draft a megoldas es akkor lesz egy 3.5m TE iden aki vagy bejon rookie-kent vagy nem.
több mint 5 éve
legalább valami már történik...
rövidesen el kell dőlnie a nagy kérdéseknek....
mi lesz héden sorsa
mi lesz ibronnal
és legfőképp rötyivel
Klaci79
Az remélem csak elméleti lehetőség, hogy Ebront megtartjuk. Tekintve hogy blokkolni nem tud, viszont legalább jó sok labdát elejt. SIma elkapó TE van ennél olcsóbban is.
Jan
épp ezért van a listán....szerződése van, de valami lesz vele
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 534 — Steelers fan
mi lesz héden sorsa
mi lesz ibronnal
és legfőképp rötyivel
Klaci79
Az remélem csak elméleti lehetőség, hogy Ebront megtartjuk. Tekintve hogy blokkolni nem tud, viszont legalább jó sok labdát elejt. SIma elkapó TE van ennél olcsóbban is.
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Tomlin covidos!
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
mi lesz héden sorsa
mi lesz ibronnal
és legfőképp rötyivel
Klaci79
a matematika szerint
haden 7
ibron 6
rottyburger 19
tehát
felkészül
emRudolp

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
mi lesz héden sorsa
mi lesz ibronnal
és legfőképp rötyivel
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
punci 6,5 + kamerron 8 + tutyi 4 az 18,5
tehát 7,5 kell a nullához, abba sedraft seFA
felkészül
....
Rudolfo a maszonista

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Heyward szerződését átalakítottuk, amivel 7 milla szabadult fel.

több mint 5 éve
Valaki összegezné h mi várható az FA piacunkon?

Juju, Villa, Hilton, Bud aki fájna!
De azt tudom h Bud már sajna nem veszi fel a Steelers mezt! Highsmith jól nézett ki rookie beugróként!

Gondolom.mindenkinek egy csaladbarát szerződés kéne h beférjünk a 180 m alá!?

Hilton/Sutton közül is csak az egyik
tartható meg?

Mikor nyít a piac, és meddig kell beférni a cap alá?
steelwolf
Ha jól tévedek, március 17-én nyit és előtte már be kell férni. Bár lehet összekeverem valamelyik játékkal 😂
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
steelwolf
Fájdalom 😀

De a legtöbb része Bentől és a szerződésétől függ még, ha így marad minden nem lesz semmi helyünk bárkit is igazolni.
Ha visszavonul/kivágjuk/restruktúrálunk akkor van esély valakit megtartani.
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Juju, Villa, Hilton, Bud aki fájna!
De azt tudom h Bud már sajna nem veszi fel a Steelers mezt! Highsmith jól nézett ki rookie beugróként!

Gondolom.mindenkinek egy csaladbarát szerződés kéne h beférjünk a 180 m alá!?

Hilton/Sutton közül is csak az egyik
tartható meg?

Mikor nyít a piac, és meddig kell beférni a cap alá?
több mint 5 éve
Kíváncsi lennék ez mennyire valós és mennyire egy sakkjátszma egyik lépése azirányba, hogy BB kellő mennyiségben mondjon le a fizujáról.
Razi
mivel nulla QB van BB mogott muszaj lesz ezt osszehozni. 99% hogy BB lesz itt a QB 2021-ben. az ar a kerdeses, minen csak arrol szolhat.
xtaki
Dehogy lesz muszáj ez nettó hülyeség. És mellesleg vele sem vagyunk előrébb. Értem én, hogy vele lenne egy 8-8 as szezon nélküle meg lesz egy 6-10 és akkor mi van? Kb. semmi. Remélem Colbertnek nem lesz túl nagy falat megújítani a csapatot ha igen akkor meg jöjjön az új lendület jöjjön Khan.
Razi
ezert muszaj,mert szerintem BB nem volt rossz. sot, amig mukodott a rendszer, addig kurv@ jo szamokat hozott. A seman, az edzokon ment el, hogy ez lerohadt december januarra.
xtaki
Azért a Canada effekteket Ben miatt gyilkotuk ki a rendszerből és lettünk egy predictable not running-not driving the ball downfield offense. És lábmunka nélküli, pre-snap read-ekhez szokott qb-val ez idén sem fog működni, bármilyen fal is lesz előtte.

Az új szükségesek:

Offensive line: Awareness and processing.

Tight end: Versatility to play in backfield and out wide.

Wide receiver: Play every receiver position plus run the ball.

Running back: Vision.

Quarterback: Ability to follow the system.
(ebben Ben magasan bukik)
Spy
kerdem, hogy ha fizetunk az uj O-nak [ hisz majd minden pozicioban kell uj ember, ezt draftolni nem lehet ] akkor hogy lesz penz barmilyen QB-ra? A jelenlegi QB felhozatal nem passzol nekunk
xtaki
Nem gondolnám, hogy mindenkit egyszerre le akarnánk cserélni. Az újakat fogjuk kicsit más szemmel nézni, kicsit mást keresünk bennük.

Most sem mindenki 1. körös az offense-ben, nagy változást nem vízionál senki a csapatépítési elveinkben szerintem.

Csak a player evaluation szempontrendszere változhat kissé. Az alapelvek nem fognak változni, ha van veterán fr. QB-d, nincs pénz, ha nincs ilyened, addig fussa másra.
több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Kíváncsi lennék ez mennyire valós és mennyire egy sakkjátszma egyik lépése azirányba, hogy BB kellő mennyiségben mondjon le a fizujáról.
Razi
mivel nulla QB van BB mogott muszaj lesz ezt osszehozni. 99% hogy BB lesz itt a QB 2021-ben. az ar a kerdeses, minen csak arrol szolhat.
xtaki
Dehogy lesz muszáj ez nettó hülyeség. És mellesleg vele sem vagyunk előrébb. Értem én, hogy vele lenne egy 8-8 as szezon nélküle meg lesz egy 6-10 és akkor mi van? Kb. semmi. Remélem Colbertnek nem lesz túl nagy falat megújítani a csapatot ha igen akkor meg jöjjön az új lendület jöjjön Khan.
Razi
ezert muszaj,mert szerintem BB nem volt rossz. sot, amig mukodott a rendszer, addig kurv@ jo szamokat hozott. A seman, az edzokon ment el, hogy ez lerohadt december januarra.
xtaki
Azért a Canada effekteket Ben miatt gyilkotuk ki a rendszerből és lettünk egy predictable not running-not driving the ball downfield offense. És lábmunka nélküli, pre-snap read-ekhez szokott qb-val ez idén sem fog működni, bármilyen fal is lesz előtte.

Az új szükségesek:

Spy
kerdem, hogy ha fizetunk az uj O-nak [ hisz majd minden pozicioban kell uj ember, ezt draftolni nem lehet ] akkor hogy lesz penz barmilyen QB-ra? A jelenlegi QB felhozatal nem passzol nekunk
több mint 5 éve
Razi
xtaki
Razi
xtaki

Az új szükségesek:

több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Razi
xtaki
Razi
több mint 5 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
Razi
xtaki
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi