Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Kíváncsi lennék ez mennyire valós és mennyire egy sakkjátszma egyik lépése azirányba, hogy BB kellő mennyiségben mondjon le a fizujáról.
Razi
mivel nulla QB van BB mogott muszaj lesz ezt osszehozni. 99% hogy BB lesz itt a QB 2021-ben. az ar a kerdeses, minen csak arrol szolhat.
több mint 5 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
Kíváncsi lennék ez mennyire valós és mennyire egy sakkjátszma egyik lépése azirányba, hogy BB kellő mennyiségben mondjon le a fizujáról.
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Colbert utóbbi napi nyilatkozataiban nem akart elköteleződni Ben mellett.
Ezt hivatalos Steelers oldalról nagyon jó olvasni:
"The task for #Steelers GM Kevin Colbert: It's not just about how to bring back Ben Roethlisberger for the 2021 season, but how to have a team around him that will make bringing him back worthwhile."
 www.steelers.com/news/colbert-no-resolution-to-ben-s-status

Felesleges elbaszni a jövőnket azért, hogy idén legyen Ben egy leharcolt csapattal.
több mint 5 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 131
24: R1 P24 OT Alex Leatherwood - Alabama
55: R2 P23 CB Asante Samuel Jr - Florida State
87: R3 P23 RB Chuba Hubbard - Oklahoma State
128: R4 P23 CB Shakur Brown - Michigan State
141: R4 P36 C Jimmy Morrissey - Pittsburgh
217: R6 P31 S Damar Hamlin - Pittsburgh
244: R7 P18 LB Isaiah McDuffie - Boston College
253: R7 P27 WR Simi Fehoko - Stanford

miccósz?
sutianap
Első hármat karmolom, utóbb meg meg a homerkedés rendessen. A dupla Cb nekem egy pöppet túlzás, a 4. körben legyen valami jó kis dé falember.
Willie Parker
CB-t ne húzzunk. Úgyse értünk hozzá. Húzzunk wr-t oszt neveljük át CB-nek. 😊
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 124

miccósz?
sutianap
Első hármat karmolom, utóbb meg meg a homerkedés rendessen. A dupla Cb nekem egy pöppet túlzás, a 4. körben legyen valami jó kis dé falember.
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487

miccósz?
sutianap
Jó hangzású nevek kellenek, ez nagyon fontos szempont 😀 OT: Alijah Vera-Tucker, CB: Ifeatu Melifonwu, C/OG: Quinn Meinerz, OLB: Adetokunbo Ogundeji, S: Talanoa Hufanga, WR: Josh Imatorbhebhe TE: Cary Angeline, RB: Vavae Malepeai, UDFA: DT: Viane Moala
astroid
Vera guard, Melinfonwu1ből se lett csak mosgató a Mekibe, Mejnerc meg mindenkit meg tud állítani, csak kérdés mennyi sárgazászlót gyűjt hozzá, szerintem végtelent - a többiek tényleg jónevűek 😍

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689

miccósz?
sutianap
Jó hangzású nevek kellenek, ez nagyon fontos szempont 😀 OT: Alijah Vera-Tucker, CB: Ifeatu Melifonwu, C/OG: Quinn Meinerz, OLB: Adetokunbo Ogundeji, S: Talanoa Hufanga, WR: Josh Imatorbhebhe TE: Cary Angeline, RB: Vavae Malepeai, UDFA: DT: Viane Moala
több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810

miccósz?
sutianap
TE???
altoreg79
minekaz. visszahozzuk millert, pihent eleget, azota sem volt kozelsenki.
amugymeg tessen valasztani, annyi penzunk van mint pejva
 www.spotrac.com/nfl/free-agents/all/tight-end/
több mint 5 éve
altoreg79 Pittsburgh Steelers 64

miccósz?
sutianap
TE???
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487

miccósz?

több mint 5 éve
Grady Brown az új DB edzőnk Houston (CFB)-ból. Eddig college tapasztalatai vannak.
Spy
Ezt az igazolást sem annyira értem😕
Razi
kituggya lehet westpointos ő es, mongyuk egy SDSU vagy Appalachian State DB edzőtől legalább hanyatt estem volna
jiujitsu!

több mint 5 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
Grady Brown az új DB edzőnk Houston (CFB)-ból. Eddig college tapasztalatai vannak.
Spy
Ezt az igazolást sem annyira értem😕
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 705 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na ezt figyeljétek:
Most lesz a Clemson pro day, de csak Trevor Lawrence lesz akit meg lehet nézni...
De azért ott leszünk 😀
Other teams who sent coaches, personnel people or area scouts: #49ers, #Broncos, #Chargers, #Dolphins, #Eagles, #Giants, #Lions, #Patriots, #Raiders, #Saints, #Steelers, #Texans, #Titans.
Quote Tweet

Szerintem valakivel trédelei akarunk. Persze nem TL-ért, de remek alkalom egy kis megbeszélésre valamelyik másik GM-el mondjuk.
Klaci79
A Jaguars ott sem lesz? 😀
Klemó
Konkrétan Meyer dumálta rá, hogy hozza előbbre 1 hónappal a Pro Dayét. 😉

És kb 3 méterről nézte Lawrencet a Clemson HC Sweeney társaságában.

Az OC Bevell és a kvázi QB coach Schottenheimer is ott volt Meyerrel.
több mint 5 éve
Nagyon fontosnak tartom a család egyesítést!!😀
Gergőke
Én előbb láttam a 3 Wattot együtt HOU-ban, mint nálunk.

Pouncey meg jó ügynök volt. Kihúzta letartóztatás nélkül. Abból a Gators Class-ból ez sem kis teljesítmény.
Spy
hát két hete vett a Broderz valami Rancsot aerdőben, ott fogják tolni, remélhetőleg emelnek egy kápolnát is, hogy nem vasban kötöttek ki a Hernandez ügyek után

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 124
Kezdjük a lényeggel: Puncit mindig mindannyian szeretni fogjuk!

Pubertáns korunk óta stabil pontja az életünknek. Rengeteg örömet szerzett nekünk. Sokszor voltunk büszkék rá!

Persze vele is előfordult, hogy néha fájt a feje, emiatt mellélőttünk. De ez ritkaság volt.

Sallangmentesen tette a dolgát, bármikor rendelkezésre állt a Lőcs számára. De még a kis Rudinak is! Még ölre is ment érte!

Olajozottan működtünk vele, de ha kellett, odabaszott!

Jó taktikai érzékkel bírt! Mindig a jó pillanatban adott új impulzust.

Összehúzta a körülötte lévő dolgokat, jól állt neki a Pink, erőtől duzzadt!

De eljárt felette az idő, egyre gyakrabban kereste fel a dokiját.

We love ya Punci!😍
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
Ha marad Ben (olcsón) akkor feltett szándékunk lesz újra megpróbálni a SB-t. Most tegyük félre a dolgokat, hogy ez mennyire vicces, de tény. Ebben az esetben meg kellene próbálni hosszabbítani most TJ-vel és esetleg JJ-t idehozni, egyrészt hátha ez egy kis extra motiváció, másrészt azért EDGE poszton nem állunk túl fényesen még ha az újonc Highsmith tényleg jó is volt, de a futás elleni védekezés Dupree (és Bush) kiesésével a szakadékba zuhant. Így örülnék neki megfelelő áron JJ minket választana, de félek azért 1-2 évig ő más csapatnak sokkal többet fog érni.
Klaci79
Értem Én ezt, de Tuitt van az ő posztján és ő sem piskóta. Azt, hogy idehozzuk mellé, annak semmi értelmét nem látnám, mert csak padozna egy jó játékos. Trade lehet még, ha Tuittot eladnánk és mondjuk hoznánk mokány OLB-t a helyére, de no lássuk be, hogy azért van egy jópár klub előttünk, akikkel jóval sanszosabb SB-t nyernie Wattnak. Mellettünk a tesó(k) szól(nak), ami nem feltétlenül kicsi dolog, de no, akkor is.
Klemó
Ne legyünk már ennyire földhözragadtak 😊
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na ezt figyeljétek:
Most lesz a Clemson pro day, de csak Trevor Lawrence lesz akit meg lehet nézni...
De azért ott leszünk 😀
Other teams who sent coaches, personnel people or area scouts: #49ers, #Broncos, #Chargers, #Dolphins, #Eagles, #Giants, #Lions, #Patriots, #Raiders, #Saints, #Steelers, #Texans, #Titans.
Quote Tweet

Szerintem valakivel trédelei akarunk. Persze nem TL-ért, de remek alkalom egy kis megbeszélésre valamelyik másik GM-el mondjuk.
Klaci79
BB nyilatkozta régen, hogy azért mennek ilyen pro dayre mert ellenfél lesz és megkezdik a feltérképezését.
gordon
Jaja, egy csomó prospectet vagy ellenfélként mész megnézni, ha nincs rá esélyed elhozni (hogy megnézd, mit lehet esetleg használni ellene), vagy amit még gyakran csinált BB, hogy amikor FA/eltrade-elhető lett valaki ezek közül, azokra rárepülni, ha olyat látott benne, ami megtetszett neki

több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Na ezt figyeljétek:
De azért ott leszünk 😀
Quote Tweet

Klaci79
BB nyilatkozta régen, hogy azért mennek ilyen pro dayre mert ellenfél lesz és megkezdik a feltérképezését.
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Na ezt figyeljétek:
De azért ott leszünk 😀
Quote Tweet

Klaci79
A Jaguars ott sem lesz? 😀
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Gergőke
Én előbb láttam a 3 Wattot együtt HOU-ban, mint nálunk.

Pouncey meg jó ügynök volt. Kihúzta letartóztatás nélkül. Abból a Gators Class-ból ez sem kis teljesítmény.

Szerkesztette: Spy
több mint 5 éve
Puncik vonultak vissza együtt....gondolom összejöttek, átbeszélték és pont.

Azt gondolom jó döntés. Nem volt már ebben több, nem volt motiváció, és talán ez volt a legnagyobb gond, nem tudta már összerántani az egész falat, csak tette a dolgát átlagosan, vagy alatta. Sajnálom, mert csupaszív ember volt, mióta bejött.
több mint 5 éve
Ha marad Ben (olcsón) akkor feltett szándékunk lesz újra megpróbálni a SB-t. Most tegyük félre a dolgokat, hogy ez mennyire vicces, de tény. Ebben az esetben meg kellene próbálni hosszabbítani most TJ-vel és esetleg JJ-t idehozni, egyrészt hátha ez egy kis extra motiváció, másrészt azért EDGE poszton nem állunk túl fényesen még ha az újonc Highsmith tényleg jó is volt, de a futás elleni védekezés Dupree (és Bush) kiesésével a szakadékba zuhant. Így örülnék neki megfelelő áron JJ minket választana, de félek azért 1-2 évig ő más csapatnak sokkal többet fog érni.
Klaci79
Értem Én ezt, de Tuitt van az ő posztján és ő sem piskóta. Azt, hogy idehozzuk mellé, annak semmi értelmét nem látnám, mert csak padozna egy jó játékos. Trade lehet még, ha Tuittot eladnánk és mondjuk hoznánk mokány OLB-t a helyére, de no lássuk be, hogy azért van egy jópár klub előttünk, akikkel jóval sanszosabb SB-t nyernie Wattnak. Mellettünk a tesó(k) szól(nak), ami nem feltétlenül kicsi dolog, de no, akkor is.
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Közben Pouncey visszavonult!

több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!