Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Úgy tűnik, nem jött be...Ki mit néz ma? TV-s TEN-CLE?Ez tűnik a legjobbnak, és érintettek is vagyunk valamennyire. Tehát természetesen ezt
Spy
bcsarli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Ki mit néz ma? TV-s TEN-CLE?Ez tűnik a legjobbnak, és érintettek is vagyunk valamennyire. Tehát természetesen ezt
Spy
több mint 5 éve
Ki mit néz ma? TV-s TEN-CLE?
több mint 5 éve
Talán nektek is érdekes a hétfői előtt, sok stattal:Leírva jól néz ki, remélem, nem materializálódik a pályán. 😊
www.hogshaven.com/platform/amp/2020/12/6/22156678/four-keys-for-the-washington-football-team-against-the-steelers
warr_b
Az eleje tetszik: "a legrosszabbak csatája"
több mint 5 éve
Talán nektek is érdekes a hétfői előtt, sok stattal:www.hogshaven.com/platform/amp/2020/12/6/22156678/four-keys-for-the-washington-football-team-against-the-steelers

több mint 5 éve
Sutton time. Wright szerintem megoldja, ha kell. Rudolph time-ot Mikulás-nap ide, Mikulás-nap oda inkább nem akarom.Ben játszani fog, Nelson nem. Bos ha nem lesz akkor a spec team sztem szarban leszNeki kell menni 4.re...na bumm
polamalu
Mindkettő kérdéses...ha Ben játszik, Boz miért nem?
Klaci79
több mint 5 éve
Ben játszani fog, Nelson nem. Bos ha nem lesz akkor a spec team sztem szarban leszNeki kell menni 4.re...na bumm
polamalu
Mindkettő kérdéses...ha Ben játszik, Boz miért nem?
több mint 5 éve
Már előre a kifogások, szép 😁

több mint 5 éve
Ben játszani fog, Nelson nem. Bos ha nem lesz akkor a spec team sztem szarban leszottvan Piér
polamalu

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Ben játszani fog, Nelson nem. Bos ha nem lesz akkor a spec team sztem szarban lesz
több mint 5 éve
Maradjunk annyiban, hogy Ben miatt jobban aggódom, mint Boswell miatt. És valahol a kettő között Nelson, aki tuti nem játszik, érdekes lesz.
több mint 5 éve
Boswell nagyobb gond. Csípő és DoubtAz elsőt Wright is mellévágja simán. 😊
polamalu
több mint 5 éve
Ben kerdeses viszont....terde ahogy latom...Nelson pedig nem edzett a héten. Hír nincs róla, de doubtful.
Klemó
több mint 5 éve
Ben kerdeses viszont....terde ahogy latom...
több mint 5 éve
Aktiváltuk Tuitt-ot, ide hallottam, hogy AS mekkorát nyelt a hír hallatán 😊nyuszifüllllll
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Aktiváltuk Tuitt-ot, ide hallottam, hogy AS mekkorát nyelt a hír hallatán 😊
több mint 5 éve
Fiatalok, aki kért maszkot innen és esetleg még nem utalt az legyen szíves. Jövő héten készen lehetnek..
több mint 5 éve
Közben Coach Butler és Tuitt is arra számít, hogy DE-nk visszatér a pályára hétfőn....én ugyan nem értem teljesen, de fingers crossed.BigBen szerint pedig James Washington-nak több snap jár...egyetértek, nagy kedvencem.
több mint 5 éve
Nagyon szurkoltam '17-ben, hogy vigyük el 😊
Klaci79
(Bár Hámfrival sem jártunk rosszul az tény)
több mint 5 éve
nem csak, hogy van, de a Steelersben játszott, meglepő, hogy pont ti kérdőjelezitek meg 😀Ezzel ne vicceljünk kérem. A pöttömök most tanulják a betűket, gyakorlatilag mindent elolvasnak, még a fórumot is 😊.hogyne volna...csak kimondani ki lehet mindent 😊NINCS MIKULÁS???!!! 😀Szerintetek ki lehet jelenteni, hogy a 2020-as Steelers minden idők leggyengébb 11:0-ás mérlegű csapata? 😊Persze...azt is ki lehet jelenteni, hogy nincs Mikulás, de ez mekkora hülyeség már 😊
bcsarli
Klaci79
bcsarli
Klaci79
Ha off témában hibamentes gépeléssel jelentkeznék valamivel, lehet gyanakodni.
Mikulás pedig idén óvatosabb, de van! Ugye? Ugye?
Spy