Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Nalunk van a Magyar Mikulas es Santa is ( + Jezuska ), akik miatt mar be lettunk hivva az iskolaba. Ugyanis a Mikulas uti nemcsak Santa-t, de meg pokembert is. 😊
több mint 5 éve
A fiam még most is kap a Mikulástól levelet pedig már bőven tudja mi a helyzet. De attól még várja 😉Kislányom ma kap mikuláscsomagot az iskolában. Az anyja rakta össze, úgyhogy sejti, hogy baj van. De mondtuk, hogy a Mikulásnak is kell segítség 😊Ezzel ne vicceljünk kérem. A pöttömök most tanulják a betűket, gyakorlatilag mindent elolvasnak, még a fórumot is 😊.hogyne volna...csak kimondani ki lehet mindent 😊NINCS MIKULÁS???!!! 😀Szerintetek ki lehet jelenteni, hogy a 2020-as Steelers minden idők leggyengébb 11:0-ás mérlegű csapata? 😊Persze...azt is ki lehet jelenteni, hogy nincs Mikulás, de ez mekkora hülyeség már 😊
bcsarli
Klaci79
bcsarli
Klaci79
Ha off témában hibamentes gépeléssel jelentkeznék valamivel, lehet gyanakodni.
Mikulás pedig idén óvatosabb, de van! Ugye? Ugye?
Spy
Úgyhogy természetesen van Mikulás 😉
Klaci79
több mint 5 éve
Van hat. ☺Kislányom ma kap mikuláscsomagot az iskolában. Az anyja rakta össze, úgyhogy sejti, hogy baj van. De mondtuk, hogy a Mikulásnak is kell segítség 😊Ezzel ne vicceljünk kérem. A pöttömök most tanulják a betűket, gyakorlatilag mindent elolvasnak, még a fórumot is 😊.hogyne volna...csak kimondani ki lehet mindent 😊NINCS MIKULÁS???!!! 😀Szerintetek ki lehet jelenteni, hogy a 2020-as Steelers minden idők leggyengébb 11:0-ás mérlegű csapata? 😊Persze...azt is ki lehet jelenteni, hogy nincs Mikulás, de ez mekkora hülyeség már 😊
bcsarli
Klaci79
bcsarli
Klaci79
Spy
Klaci79
Tavaly mutottek a konyoket es meg nem a regi de a krampuszai rendre kisegitik. Mikulas orok. 😁
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Kislányom ma kap mikuláscsomagot az iskolában. Az anyja rakta össze, úgyhogy sejti, hogy baj van. De mondtuk, hogy a Mikulásnak is kell segítség 😊Ezzel ne vicceljünk kérem. A pöttömök most tanulják a betűket, gyakorlatilag mindent elolvasnak, még a fórumot is 😊.hogyne volna...csak kimondani ki lehet mindent 😊NINCS MIKULÁS???!!! 😀Szerintetek ki lehet jelenteni, hogy a 2020-as Steelers minden idők leggyengébb 11:0-ás mérlegű csapata? 😊Persze...azt is ki lehet jelenteni, hogy nincs Mikulás, de ez mekkora hülyeség már 😊
bcsarli
Klaci79
bcsarli
Klaci79
Spy
több mint 5 éve
Ezzel ne vicceljünk kérem. A pöttömök most tanulják a betűket, gyakorlatilag mindent elolvasnak, még a fórumot is 😊.hogyne volna...csak kimondani ki lehet mindent 😊NINCS MIKULÁS???!!! 😀Szerintetek ki lehet jelenteni, hogy a 2020-as Steelers minden idők leggyengébb 11:0-ás mérlegű csapata? 😊Persze...azt is ki lehet jelenteni, hogy nincs Mikulás, de ez mekkora hülyeség már 😊
bcsarli
Klaci79
bcsarli
Klaci79
több mint 5 éve
Szerintetek ki lehet jelenteni, hogy a 2020-as Steelers minden idők leggyengébb 11:0-ás mérlegű csapata? 😊Nem ismerem a konkurenciát, de ugyanúgy 11-0-val állunk mint az összes többi.
bcsarli
De felőlem lehetünk az all-time leggyengébb SB winner is. Az idei év úgyis szolgáltat muníciót majd a kötekedőknek. Csak legyünk.
több mint 5 éve
hogyne volna...csak kimondani ki lehet mindent 😊NINCS MIKULÁS???!!! 😀Szerintetek ki lehet jelenteni, hogy a 2020-as Steelers minden idők leggyengébb 11:0-ás mérlegű csapata? 😊Persze...azt is ki lehet jelenteni, hogy nincs Mikulás, de ez mekkora hülyeség már 😊
bcsarli
Klaci79
bcsarli
több mint 5 éve
NINCS MIKULÁS???!!! 😀Szerintetek ki lehet jelenteni, hogy a 2020-as Steelers minden idők leggyengébb 11:0-ás mérlegű csapata? 😊Persze...azt is ki lehet jelenteni, hogy nincs Mikulás, de ez mekkora hülyeség már 😊
bcsarli
Klaci79
több mint 5 éve
Szerintetek ki lehet jelenteni, hogy a 2020-as Steelers minden idők leggyengébb 11:0-ás mérlegű csapata? 😊ki, aztan bizonyitsa valaki, vagy annak az ellenkezojet.
bcsarli
több mint 5 éve
Szerintetek ki lehet jelenteni, hogy a 2020-as Steelers minden idők leggyengébb 11:0-ás mérlegű csapata? 😊Persze...azt is ki lehet jelenteni, hogy nincs Mikulás, de ez mekkora hülyeség már 😊
bcsarli
több mint 5 éve
Szerintetek ki lehet jelenteni, hogy a 2020-as Steelers minden idők leggyengébb 11:0-ás mérlegű csapata? 😊
több mint 5 éve
Az előbb adtam le a pro bowl szavazataimat.Érdekes,hogy DE poziba csak Tuitt van tőlünk,Heywardot DT-be tették be így viszont Alualura nem is lehet szavazni.
több mint 5 éve
Régen ezen a fórumon volt egy etikett, hogy nem megyünk fakkolni meg anyázni más csapat topicjába.Norbinál ez "etikett" amióta megjelent, teljesen mindegy melyik csapatról van szó. Szerintem szimplán trollkodik, ne foglalkozz vele 😉
Volt 😕
tenorx
több mint 5 éve
Régen ezen a fórumon volt egy etikett, hogy nem megyünk fakkolni meg anyázni más csapat topicjába.amíg meg nem jöttek a bádogosok
Volt 😕
tenorx
lepereg az ereszen....
cybergyerekek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Régen ezen a fórumon volt egy etikett, hogy nem megyünk fakkolni meg anyázni más csapat topicjába.Volt 😕
több mint 5 éve
Én egyébként pozitív vagyok:Azért megkérdeznem mire vagy pozitív amikor játszottatok kőkemény 2 nehéz mecset azt is 3 meg 4 pontal nyertétek , Kansas úgy meg fog rakni titeket hogy öröm lesz nézni,ha egyáltalán eljutok odáig az is meglepetés lenne.
-Ez az offense tud sokkal jobban játszani, de ha lehúznak minket a szintjükre, a baromira szarul néz ki a dolog
-Dupree nagyon fog hiányozni, mert a személyisége fontos volt a többiek részére, ugyanakkor játékban talán megugorható a szint. De azért félek, hogy visszaesik a futás elleni védekezés.
-Nekem kifejezetten tetszik a hozzáállás, ilyen mérgesnek még nem láttam séf bácsit
És egyébként érdemes megnézni a többi csapatot. A KC még ok, bár ők sem tudnak hétről-hétre kiemelkedő teljesítményt mutatni. De a többi csapat is időnként borzalmas gyenge. Jussunk el a PO-ig, aztán kiderül.
Klaci79
Norbi180
Öreg, írogatsz itt összevissza, picsogsz, meg síránkozol.Majd jövök én még ide kárörvendeni amikor kizugtok a picsába, azt azért elfelejted hogy tavaly oda vissza meglettetek baszva azt elfelejteted?Na, akkor nincs itt semmi látnivaló: egy erős középcsapatot oda-vissza lesimázott az istencsászár, veretlen Steelers! 😀 Csoportmásodik hely meglesz azért?Én kifejezetten élvezem, hogy szarok vagyunk, de elcsalják nekünk a meccseket és nyerünk. Most gondoljatok bele: bármelyik jó csapat tudna nyerni sorozatban jó játékkal, de szar csapatként elcsalva a meccseket csakis mi!Nyugodtan ,engem nem zavar ha nem jutunk a play off ban mert esélyünk nincs semmire,mi ebben a szezonban egy erős középcsapat vagyunk ,ráadásul evel az o falal ami az egyik legroszabb, hozzunk egy 11-5.Na pont ettől félek hogy a birok majd tovább rugdossnak titeket,de remélem vissza nyal a fagyi ,na akkor mekkora hiszti lesz itt ,majd megnézem hányan fogtok itt birozni.
Csak aztán nehogy leadjuk a Coltsnak meg a Brownsnak a meccseket. Vagyis na, nehogy elfelejtsük megvenni ott is a bírókat. 😁
Szokol
.
Norbi180
Szokol
Norbi180
Ne csodálkozz, ha oda szúrogatnak.
Eddig engem nem különösebben érdekeltek a vérgőzös sirámaid, de most már kultúrálatlan vagy.
Példát vehetnél jó pár Ravens fantól, hogyan lehet akár viccesen vért szívni.
több mint 5 éve
Azt szokták mondani, hogy győzelmet nem kell megmagyarázni, még akkor sem, ha ilyen pocsék meccsen sikerült...Mindannyian tudjuk, hogy a simaliba meccseken szenvedünk, a kötelező győzelem nehézséget jelent nekünk (de már évek óta).
Annak azért örülök, hogy Tomlin ki volt akadva, valószínűleg hétfőre ráncba lesz szedve a gallery.
több mint 5 éve
Hess madár!Én egyébként pozitív vagyok:Azért megkérdeznem mire vagy pozitív amikor játszottatok kőkemény 2 nehéz mecset azt is 3 meg 4 pontal nyertétek , Kansas úgy meg fog rakni titeket hogy öröm lesz nézni,ha egyáltalán eljutok odáig az is meglepetés lenne.
-Ez az offense tud sokkal jobban játszani, de ha lehúznak minket a szintjükre, a baromira szarul néz ki a dolog
-Dupree nagyon fog hiányozni, mert a személyisége fontos volt a többiek részére, ugyanakkor játékban talán megugorható a szint. De azért félek, hogy visszaesik a futás elleni védekezés.
-Nekem kifejezetten tetszik a hozzáállás, ilyen mérgesnek még nem láttam séf bácsit
És egyébként érdemes megnézni a többi csapatot. A KC még ok, bár ők sem tudnak hétről-hétre kiemelkedő teljesítményt mutatni. De a többi csapat is időnként borzalmas gyenge. Jussunk el a PO-ig, aztán kiderül.
Klaci79
Norbi180

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Na bazz, ne hergelj! Gyorsan el kell zavarni, mert a dropjaival fertőzi a többieket is.Letiltalak téged is mindjárt.....mint Ebron az elkapásokat... 😊Ezt a grafomán kötözködő tagot miért idézitek? Azért jár a fórumra, hogy frusztrációját kiadja, semmi másért. Némítani kell, ha már van ilyen funckió és továbblépni. Lehet sok mindent mondani, de hogy a bírók minket támogatnának és rendszeresen azon felröhögtem.Ne haragudj, de annyira aranyos. Egyszerűen nem tudom megunni.
Klemó
Bár most rossz kisfiú volt, káromkodott, szerintem büntezésből megnézetem vele a tegnapi meccset még egyszer! 😀
Szokol
Klemó
több mint 5 éve
Lehet érti, Én ezt megengedem neki, de nem ez a célja..... de lehet csak Én vagyok gyenge idegállapotban, ha ennyire élvezitek el kell gondolkodjak..... 😀Ezt a grafomán kötözködő tagot miért idézitek? Azért jár a fórumra, hogy frusztrációját kiadja, semmi másért. Némítani kell, ha már van ilyen funckió és továbblépni. Lehet sok mindent mondani, de hogy a bírók minket támogatnának és rendszeresen azon felröhögtem.én most élvezem...eddig le volt tiltva, de látom nem érti továbbra sem ezt a játék
Klemó
ot 😀
Klaci79
több mint 5 éve
Letiltalak téged is mindjárt.....mint Ebron az elkapásokat... 😊Ezt a grafomán kötözködő tagot miért idézitek? Azért jár a fórumra, hogy frusztrációját kiadja, semmi másért. Némítani kell, ha már van ilyen funckió és továbblépni. Lehet sok mindent mondani, de hogy a bírók minket támogatnának és rendszeresen azon felröhögtem.Ne haragudj, de annyira aranyos. Egyszerűen nem tudom megunni.
Klemó
Bár most rossz kisfiú volt, káromkodott, szerintem büntezésből megnézetem vele a tegnapi meccset még egyszer! 😀
Szokol
több mint 5 éve
Ezt a grafomán kötözködő tagot miért idézitek? Azért jár a fórumra, hogy frusztrációját kiadja, semmi másért. Némítani kell, ha már van ilyen funckió és továbblépni. Lehet sok mindent mondani, de hogy a bírók minket támogatnának és rendszeresen azon felröhögtem.én most élvezem...eddig le volt tiltva, de látom nem érti továbbra sem ezt a játékot 😀
Klemó
több mint 5 éve
Ezt a grafomán kötözködő tagot miért idézitek? Azért jár a fórumra, hogy frusztrációját kiadja, semmi másért. Némítani kell, ha már van ilyen funckió és továbblépni. Lehet sok mindent mondani, de hogy a bírók minket támogatnának és rendszeresen azon felröhögtem.Ne haragudj, de annyira aranyos. Egyszerűen nem tudom megunni.
Klemó
több mint 5 éve
Ezt a grafomán kötözködő tagot miért idézitek? Azért jár a fórumra, hogy frusztrációját kiadja, semmi másért. Némítani kell, ha már van ilyen funckió és továbblépni. Lehet sok mindent mondani, de hogy a bírók minket támogatnának és rendszeresen azon felröhögtem.
Szerkesztette: Klemó