Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 590
Nalunk van a Magyar Mikulas es Santa is ( + Jezuska ), akik miatt mar be lettunk hivva az iskolaba. Ugyanis a Mikulas uti nemcsak Santa-t, de meg pokembert is. 😊
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 257 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerintetek ki lehet jelenteni, hogy a 2020-as Steelers minden idők leggyengébb 11:0-ás mérlegű csapata? 😊
bcsarli
Persze...azt is ki lehet jelenteni, hogy nincs Mikulás, de ez mekkora hülyeség már 😊
Klaci79
NINCS MIKULÁS???!!! 😀
bcsarli
hogyne volna...csak kimondani ki lehet mindent 😊
Klaci79
Ezzel ne vicceljünk kérem. A pöttömök most tanulják a betűket, gyakorlatilag mindent elolvasnak, még a fórumot is 😊.

Ha off témában hibamentes gépeléssel jelentkeznék valamivel, lehet gyanakodni.

Mikulás pedig idén óvatosabb, de van! Ugye? Ugye?
Spy
Kislányom ma kap mikuláscsomagot az iskolában. Az anyja rakta össze, úgyhogy sejti, hogy baj van. De mondtuk, hogy a Mikulásnak is kell segítség 😊
Úgyhogy természetesen van Mikulás 😉
Klaci79
A fiam még most is kap a Mikulástól levelet pedig már bőven tudja mi a helyzet. De attól még várja 😉
több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Szerintetek ki lehet jelenteni, hogy a 2020-as Steelers minden idők leggyengébb 11:0-ás mérlegű csapata? 😊
bcsarli
Persze...azt is ki lehet jelenteni, hogy nincs Mikulás, de ez mekkora hülyeség már 😊
Klaci79
NINCS MIKULÁS???!!! 😀
bcsarli
Klaci79
Ezzel ne vicceljünk kérem. A pöttömök most tanulják a betűket, gyakorlatilag mindent elolvasnak, még a fórumot is 😊.

Spy
Kislányom ma kap mikuláscsomagot az iskolában. Az anyja rakta össze, úgyhogy sejti, hogy baj van. De mondtuk, hogy a Mikulásnak is kell segítség 😊
Klaci79
Van hat. ☺
Tavaly mutottek a konyoket es meg nem a regi de a krampuszai rendre kisegitik. Mikulas orok. 😁

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
bcsarli
Klaci79
NINCS MIKULÁS???!!! 😀
bcsarli
Klaci79

Spy
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
bcsarli
Klaci79
NINCS MIKULÁS???!!! 😀
bcsarli
Klaci79

több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
bcsarli
Nem ismerem a konkurenciát, de ugyanúgy 11-0-val állunk mint az összes többi.

De felőlem lehetünk az all-time leggyengébb SB winner is. Az idei év úgyis szolgáltat muníciót majd a kötekedőknek. Csak legyünk.
több mint 5 éve
bcsarli
Klaci79
NINCS MIKULÁS???!!! 😀
bcsarli
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
bcsarli
Klaci79
NINCS MIKULÁS???!!! 😀

több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
bcsarli
ki, aztan bizonyitsa valaki, vagy annak az ellenkezojet.
több mint 5 éve
bcsarli
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Az előbb adtam le a pro bowl szavazataimat.Érdekes,hogy DE poziba csak Tuitt van tőlünk,Heywardot DT-be tették be így viszont Alualura nem is lehet szavazni.

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 257 — Így remélem megfelelek nektek.....
Régen ezen a fórumon volt egy etikett, hogy nem megyünk fakkolni meg anyázni más csapat topicjába.
Volt 😕
tenorx
Norbinál ez "etikett" amióta megjelent, teljesen mindegy melyik csapatról van szó. Szerintem szimplán trollkodik, ne foglalkozz vele 😉
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Régen ezen a fórumon volt egy etikett, hogy nem megyünk fakkolni meg anyázni más csapat topicjába.
Volt 😕
tenorx
amíg meg nem jöttek a bádogosok
lepereg az ereszen....
cybergyerekek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Volt 😕
több mint 5 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
Én egyébként pozitív vagyok:
-Ez az offense tud sokkal jobban játszani, de ha lehúznak minket a szintjükre, a baromira szarul néz ki a dolog
-Dupree nagyon fog hiányozni, mert a személyisége fontos volt a többiek részére, ugyanakkor játékban talán megugorható a szint. De azért félek, hogy visszaesik a futás elleni védekezés.
-Nekem kifejezetten tetszik a hozzáállás, ilyen mérgesnek még nem láttam séf bácsit

És egyébként érdemes megnézni a többi csapatot. A KC még ok, bár ők sem tudnak hétről-hétre kiemelkedő teljesítményt mutatni. De a többi csapat is időnként borzalmas gyenge. Jussunk el a PO-ig, aztán kiderül.
Klaci79
Azért megkérdeznem mire vagy pozitív amikor játszottatok kőkemény 2 nehéz mecset azt is 3 meg 4 pontal nyertétek , Kansas úgy meg fog rakni titeket hogy öröm lesz nézni,ha egyáltalán eljutok odáig az is meglepetés lenne.
Norbi180
Én kifejezetten élvezem, hogy szarok vagyunk, de elcsalják nekünk a meccseket és nyerünk. Most gondoljatok bele: bármelyik jó csapat tudna nyerni sorozatban jó játékkal, de szar csapatként elcsalva a meccseket csakis mi!

Csak aztán nehogy leadjuk a Coltsnak meg a Brownsnak a meccseket. Vagyis na, nehogy elfelejtsük megvenni ott is a bírókat. 😁
Szokol
Nyugodtan ,engem nem zavar ha nem jutunk a play off ban mert esélyünk nincs semmire,mi ebben a szezonban egy erős középcsapat vagyunk ,ráadásul evel az o falal ami az egyik legroszabb, hozzunk egy 11-5.Na pont ettől félek hogy a birok majd tovább rugdossnak titeket,de remélem vissza nyal a fagyi ,na akkor mekkora hiszti lesz itt ,majd megnézem hányan fogtok itt birozni.
.
Norbi180
Na, akkor nincs itt semmi látnivaló: egy erős középcsapatot oda-vissza lesimázott az istencsászár, veretlen Steelers! 😀 Csoportmásodik hely meglesz azért?
Szokol
Majd jövök én még ide kárörvendeni amikor kizugtok a picsába, azt azért elfelejted hogy tavaly oda vissza meglettetek baszva azt elfelejteted?
Norbi180
Öreg, írogatsz itt összevissza, picsogsz, meg síránkozol.
Ne csodálkozz, ha oda szúrogatnak.
Eddig engem nem különösebben érdekeltek a vérgőzös sirámaid, de most már kultúrálatlan vagy.
Példát vehetnél jó pár Ravens fantól, hogyan lehet akár viccesen vért szívni.
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Azt szokták mondani, hogy győzelmet nem kell megmagyarázni, még akkor sem, ha ilyen pocsék meccsen sikerült...
Mindannyian tudjuk, hogy a simaliba meccseken szenvedünk, a kötelező győzelem nehézséget jelent nekünk (de már évek óta).
Annak azért örülök, hogy Tomlin ki volt akadva, valószínűleg hétfőre ráncba lesz szedve a gallery.
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Én egyébként pozitív vagyok:
-Ez az offense tud sokkal jobban játszani, de ha lehúznak minket a szintjükre, a baromira szarul néz ki a dolog
-Dupree nagyon fog hiányozni, mert a személyisége fontos volt a többiek részére, ugyanakkor játékban talán megugorható a szint. De azért félek, hogy visszaesik a futás elleni védekezés.
-Nekem kifejezetten tetszik a hozzáállás, ilyen mérgesnek még nem láttam séf bácsit

És egyébként érdemes megnézni a többi csapatot. A KC még ok, bár ők sem tudnak hétről-hétre kiemelkedő teljesítményt mutatni. De a többi csapat is időnként borzalmas gyenge. Jussunk el a PO-ig, aztán kiderül.
Klaci79
Azért megkérdeznem mire vagy pozitív amikor játszottatok kőkemény 2 nehéz mecset azt is 3 meg 4 pontal nyertétek , Kansas úgy meg fog rakni titeket hogy öröm lesz nézni,ha egyáltalán eljutok odáig az is meglepetés lenne.
Norbi180
Hess madár!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 381 — Steelers fan
Ezt a grafomán kötözködő tagot miért idézitek? Azért jár a fórumra, hogy frusztrációját kiadja, semmi másért. Némítani kell, ha már van ilyen funckió és továbblépni. Lehet sok mindent mondani, de hogy a bírók minket támogatnának és rendszeresen azon felröhögtem.
Klemó
Ne haragudj, de annyira aranyos. Egyszerűen nem tudom megunni.
Bár most rossz kisfiú volt, káromkodott, szerintem büntezésből megnézetem vele a tegnapi meccset még egyszer! 😀
Szokol
Letiltalak téged is mindjárt.....mint Ebron az elkapásokat... 😊
Klemó
Na bazz, ne hergelj! Gyorsan el kell zavarni, mert a dropjaival fertőzi a többieket is.
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Ezt a grafomán kötözködő tagot miért idézitek? Azért jár a fórumra, hogy frusztrációját kiadja, semmi másért. Némítani kell, ha már van ilyen funckió és továbblépni. Lehet sok mindent mondani, de hogy a bírók minket támogatnának és rendszeresen azon felröhögtem.
Klemó
én most élvezem...eddig le volt tiltva, de látom nem érti továbbra sem ezt a játék
ot 😀
Klaci79
Lehet érti, Én ezt megengedem neki, de nem ez a célja..... de lehet csak Én vagyok gyenge idegállapotban, ha ennyire élvezitek el kell gondolkodjak..... 😀
több mint 5 éve
Klemó
Bár most rossz kisfiú volt, káromkodott, szerintem büntezésből megnézetem vele a tegnapi meccset még egyszer! 😀
Szokol
Letiltalak téged is mindjárt.....mint Ebron az elkapásokat... 😊
több mint 5 éve
Klemó
én most élvezem...eddig le volt tiltva, de látom nem érti továbbra sem ezt a játékot 😀
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 381 — Steelers fan
Klemó
több mint 5 éve

Szerkesztette: Klemó