Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
miert? Nekunk pl. a Miami es a Raiders is jo.Nagyon nehez erre mit mondani es motivaltak voltak a fiuk egyenenkent, de nagyon nehez felrerakni a gondolatot hogy itt nem kapunk ki. | (A tavalyi evetek pepitaban. 8-8 es becsulendo, de aki el akar verni az elver.) | Ebbol nincs mit tanulni sem.főleg azért ne álljanak le, mert ha a coltsot nem verik meg, akkor nekünk reszeltek.
Nem szabad leallni, meert valoszinuleg 7 csapatos lesz a PO es az 1. hely az egyetlen ertelmes jutalom. Az kellene.
no
gedam
De magukert nyerjenek nem miattunk mondom.
több mint 5 éve
mivan? mivan?Amúgy had kérdezem meg vak vagy?akkorra false start volt mint a a ház de náluk nem számít,fordított esetben biztos vagyok benne hogy ránk bedobták volna.Nyilván, ha szigorúak vagyunk és kikockázzuk, mindkét OT-re repülhetett volna a zászló, de hány meg hány meccs van, ahol ilyenre nem repül semmi és ordas nagy holdingokat nem vesznek észre.Pl. 3&6 nal a 4. Negyedbe 2 es fel perccel a vege elott Steelers tamadasnal egy be nem fujt false start.Tegnapi meccsrol a velemenyem. Twitteren fent van minden. Le lehet nemitani, attol az igazsag az igazsag. D csapat ellen....hol, mi van fent?
😂😂😂😂😂😂😂
KeyG
Klaci79
KeyG
Beki
Norbi180
szégyelhetjük magunk, én mindig szégyellem magam mikor Haribora nézek, mer egy igazi gánycsnélküli gusztustalan takony, bárcsak minket vezetne...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Amúgy had kérdezem meg vak vagy?akkorra false start volt mint a a ház de náluk nem számít,fordított esetben biztos vagyok benne hogy ránk bedobták volna.Nyilván, ha szigorúak vagyunk és kikockázzuk, mindkét OT-re repülhetett volna a zászló, de hány meg hány meccs van, ahol ilyenre nem repül semmi és ordas nagy holdingokat nem vesznek észre.Pl. 3&6 nal a 4. Negyedbe 2 es fel perccel a vege elott Steelers tamadasnal egy be nem fujt false start.Tegnapi meccsrol a velemenyem. Twitteren fent van minden. Le lehet nemitani, attol az igazsag az igazsag. D csapat ellen....hol, mi van fent?
😂😂😂😂😂😂😂
KeyG
Klaci79
KeyG
Beki
több mint 5 éve
Szerintem hagyd ,mind a két mecsünket elcsalták,de ezeknek mondthatod ,ugyse fogják elismerni, legyenek boldogok,Pl. 3&6 nal a 4. Negyedbe 2 es fel perccel a vege elott Steelers tamadasnal egy be nem fujt false start.Tegnapi meccsrol a velemenyem. Twitteren fent van minden. Le lehet nemitani, attol az igazsag az igazsag. D csapat ellen....hol, mi van fent?
😂😂😂😂😂😂😂
KeyG
Klaci79
KeyG
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nyilván, ha szigorúak vagyunk és kikockázzuk, mindkét OT-re repülhetett volna a zászló, de hány meg hány meccs van, ahol ilyenre nem repül semmi és ordas nagy holdingokat nem vesznek észre.Pl. 3&6 nal a 4. Negyedbe 2 es fel perccel a vege elott Steelers tamadasnal egy be nem fujt false start.Tegnapi meccsrol a velemenyem. Twitteren fent van minden. Le lehet nemitani, attol az igazsag az igazsag. D csapat ellen....hol, mi van fent?
😂😂😂😂😂😂😂
KeyG
Klaci79
KeyG
több mint 5 éve
Pl. 3&6 nal a 4. Negyedbe 2 es fel perccel a vege elott Steelers tamadasnal egy be nem fujt false start.Tegnapi meccsrol a velemenyem. Twitteren fent van minden. Le lehet nemitani, attol az igazsag az igazsag. D csapat ellen....hol, mi van fent?
😂😂😂😂😂😂😂
KeyG
Klaci79
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Tegnapi meccsrol a velemenyem. Twitteren fent van minden. Le lehet nemitani, attol az igazsag az igazsag. D csapat ellen....hol, mi van fent?
😂😂😂😂😂😂😂
KeyG
több mint 5 éve
Ez valszeg hülyén hangzik, meg ellentétes is a szurkolói felfogásommal, de most azt gondolom, hosszabb távra, fejben kicsit rendbe tenné a csapatot, ha a Wash most rendesen megrakna minket. Meg igazából jó lenne, ha még most az alapszakaszban meglátnánk, hogy amikor megfogják a passzjátékunkat, akkor mit tudunk csinálni. Ne egy PO meccs félidejében kelljen ezen gondolkodni...szerintem mar az is keves, lesz. December van, 2 honap lenne rendberakni az O-t, kozben ki tudja mi lesz.
Jan
több mint 5 éve
Tegnapi meccsrol a velemenyem. Twitteren fent van minden. Le lehet nemitani, attol az igazsag az igazsag. D csapat ellen....😂😂😂😂😂😂😂
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Hát ezt a meccset büntetés volt nézni, komolyan. 51 passzkisérlet már megint. És az a baj, hogy nem ezért passzolunk ennyit, mert kielemeztük az ellenfelet, és úgy gondoltuk hogy ezt a meccset levegőben tudjuk megnyerni... nem. Azért passzolunk ennyit, mert nem tudunk futni!
Megpróbáljuk az elején, nem megy, akkor Fich rögtön elengedi az egészet, és odaadja Bennek a labdát, hogy oldja meg. Ez az O gameplan.
Ez értelemszerűen azt is jelenti, hogy ha olyan D jön szembe, amelyik nagyon jó passz ellen, akkor csúnyán limitálhatnak minket, mert nincs másik opciónk.
Ezek a kifogások, hogy azért nem ment, mert borult a heti rutin, meg hasonlók, ez bullshit. A D-nek nem borult fel a bioritmusa? Mert ők viszont ugyanúgy karcoltak mint máskor. Egyszerűen az van, hogy Fich qrva gyenge OC. Képtelenségnek tartom, hogy ilyen coaching munkával köröket menjünk a PO-ban.
Másrészt, most azért láttunk, hogy O skill posztokon olyan játékosaink vannak, akik nem ligaelitek, viszont kulcs helyzetekben nem is túl megbízhatóak. (D.Johnson, Ebron, mit műveltek?) Juju sem volt csúcsformában, de azért ő még rendben van.
Én is úgy érzem, hogy ez a 11-0 egy lufi. Nyilván alap, hogy csak azt tudjuk megverni, akivel játszunk, de ezt helyén kéne kezelni. 4-5 igazi éles meccsünk volt eddig, a többin backup QB-k, szétcsúszott csapatok, stb... mégis úgy látszik páran kezdik elhinni, hogy nem tudunk kikapni.
Ez valszeg hülyén hangzik, meg ellentétes is a szurkolói felfogásommal, de most azt gondolom, hosszabb távra, fejben kicsit rendbe tenné a csapatot, ha a Wash most rendesen megrakna minket. Meg igazából jó lenne, ha még most az alapszakaszban meglátnánk, hogy amikor megfogják a passzjátékunkat, akkor mit tudunk csinálni. Ne egy PO meccs félidejében kelljen ezen gondolkodni...
több mint 5 éve
Tartok ettől a hibátlan mérlegtől (lazulás, gőg? indiszponáltság), ami néha látszódott tegnap is. Tartok attól, hogy ezt nem csak a mostoha körülmények hozták össze. Erre tesz egy lapáttal az edzői stáb, a sok ízben megtapasztalt inkompetenciával, amire ráerősít, hogy hibátlan a mérleg. Igaz, ami igaz sokszor vannak szoros meccseink, de ezek esetében az O nagyon ritkán tudja bevinni a végső döfést. Talán jót tenne egy, nem utolsó weekben elszenvedett marha nagy zakó.
több mint 5 éve
Valaki elbeszélgethetne Bosswellel is!
több mint 5 éve
Annyi van, hogy mostanában ezeket a meccseket meg tudjuk nyerni. Évekig ezek bukók voltak.
több mint 5 éve
Kritikán aluli meccs volt, mind a hozzáállásunkat, mind a körülményeket tekintve. Nem volt semmi fókusz, szétszórtak esetlenek voltunk, rossz mentalitással, ami a védelemben a sok elváltásban, rossz szerelésben, a támadóknál a sok-sok drop-ban mutatkozott meg.Tomlinék sem készültek, annyi volt a koncepció, hogy a tehetség megoldja. Talán jobban jártunk volna, ha mi is felrakjuk a B csapatot, lehet, hogy nagyobb energiákat mozgósítottak volna és kulcssérültünk sem lenne. Az eredmény sokadlagos, semerre nem mozdít minket, sztem a 1st seednél a keretek egészsége sokkal fontosabb tényező lesz a rájátszásban.
A lebőgés után remélem azért a Washington ellen összekapjuk magunkat és felrakunk egy normális gameplan-t, mert ott nincs helye a lazaságnak.
Off oldalon a fal abszolút nincs felprogramozva futójátékokra, a counteren kívül nem is működik semmi: sem stretch, sem inside, sem a zone out. Hassenauer ebben borzasztó volt, egy millimétert nem mozdult az embere. DeCastro véleményem szerint valami sérüléssel küszködik, mert nem az igazi, Dotson sem tűnik teljesen gyógyultnak. (Amúgy remélem, hogy a meccs után majd nem szalad el a COVID a csapattal, mert nagyon rossz kondiban lévőnek tűnnek páran!!!) Aki jó volt runblockban az szemre Okorafor volt, Feiler felé is többször kellett segíteni neki. Hozzáteszem, hogy a futóink is állandóan east-west irányba mennek, párhuzamosan a scrimmage-dzsel, általában a semmibe.
Az elkapók koncentrációja nulla volt, sokszor volt szeparáció, a labdák foghatóak voltak és mégsem ment az elkapás, most ebben Ebron járt élen, pedig idén nem volt jellemző rá nézve.
A védelemben a front és a DL tette a dolgát, elég szürkén és gépiesen, Watt néha villant, de Tuitt anchorja nagyon hiányzott, most AluBaba sem volt vmi fényeskedő. A futást az első szinten jól fogtuk, a második szint egy katyvasz volt, de Minkah-t dicsérnem kell, sokszor mentett homerun-t éjjel és ő legalább keményen játszott.
Dupree-t nagyon sajnálom, a pályán sem kellett volna lenniük a kezdőknek már ekkor, most mi lett volna, ha megfordítják? Egyáltalán képes lett volna McS GW-t vinni? Én kétlem. (Ebből a szempontból szerintem a bírói tévedések sem voltak perdöntőek.)
Bud nélkül nagyon nehéz lesz, ő sokat fejlődött contain-ben és nagyon jó a rush def-je, biztosan szerel. Erős csapatok ellen hiányozni fog, de Highsmith azért biztató volt mögötte, én reménykedem benne, hogy felnő a feladathoz!
Szerintem lesz teljesítmény visszaesés a védelemben, de ez már csak a rájátszás során lesz érdekes, a KC ellen pl csak komplett D-vel van esélyünk. A kérdés, hogy Ola és Highsmith megoldják-e...
több mint 5 éve
Áj mín ő okozta, de ilyenből van 1000/ meccs, nem lehet érte hibáztatni, peches mozdulat, időzítés volt.hát ha rajtam lökne Orlando, valszeg tokostul vinném a bejárati ajtótÉlőben is egyértelmű volt. De tök vétlen.azé kukkancsráErintes nelkul, egy rossz lepes 😕Dupreeről lehet tudni vmit?Torn ACL es egesz evre kidolt azt mondtak. Bush utan Dupree is kenyszerpihenore megy iden. Na megint vekonyabbak lettunk.
steelwolf
Gabor81
no
www.youtube.com/watch?v=71hH3IgjOQc
sutianap
fcancellara
sutianap
több mint 5 éve
Amit dícsérni lehet 11-0 után az a védelem, remekül összeszedett, néhol persze hiányos de összeségében egy jó egység, talán még az edzői hívások is rendben vannak.Viszont ami támadó oldalon történik, az borzasztó, sokkal jobban örülnék egy utolsó helyes playoff helynek egy SF edzői stábbal, mert ott látom a potenciált hogy meg tudják nyerni a meccset...Nem tudom hogy BigBen limitálja, vagy alapból töketlenkedés megy, de egész évben semmi fantázia nincs a támadó sorban, és tegnap a redzone játékaink katasztrófák voltak. Az első meccsek után azt hittem tudunk majd szintet lépni, de 5 meccsel a vége előtt nem hiszem hogy playoff meccset tudunk nyerni ha a támadókon múlik.
20 pontot el tudunk érni, és ha a védelemből nem lesz sok hiányzó, ilyen kevés pontos mérkőzést megnyerünk, de a KC esélytelen, idegesítő nézni az ő tökéletes játékokukat amikor az elkapók a séma vagy tehetség miatt tisztára játszák magukat, Mahomes lábon simán meghosszabbít bármilyen játékot...
Persze lehet én vagyok túl szigorú, de számomra ez a 11-0 hatalmas átverés, az ellenfelek erőssége és a meccsek képei alapján...De remélem januárban rámcáfolnak és ha 3 ponttal de nyernek meccset
több mint 5 éve
Ja hogy az érintés nélkül? Az ok, nem anélkül, de nekem ez akkor is kvázi non kontakt 😀 A jelen időszakban a kőkemény és az állítások szavakkal kéretik vigyázni
több mint 5 éve
itten kőkemény állítások vannakJó, de te nem Dupree vagy. Nem tudom értelmezni a rajtam. Nincs köztünk NFL játékos 😀 De értelek. Sztem ez akkor is inkább non kontakt az én szememben.hát ha rajtam lökne Orlando, valszeg tokostul vinném a bejárati ajtótÉlőben is egyértelmű volt. De tök vétlen.azé kukkancsráErintes nelkul, egy rossz lepes 😕Dupreeről lehet tudni vmit?Torn ACL es egesz evre kidolt azt mondtak. Bush utan Dupree is kenyszerpihenore megy iden. Na megint vekonyabbak lettunk.
steelwolf
Gabor81
no
sutianap
fcancellara
sutianap
polamalu
kolléga aszonta ÉRINTÉS NÉLKÜL
ez nem állja meg a helyét
most meg azon vitatkozunk mekkora volt az érintés
szóva két kézzel sikerül Orlandónak belelökni az éppen letámasztott kanyarbevételhez, és miszakadt, a tartószalag

több mint 5 éve
Jó, de te nem Dupree vagy. Nem tudom értelmezni a rajtam. Nincs köztünk NFL játékos 😀 De értelek. Sztem ez akkor is inkább non kontakt az én szememben.hát ha rajtam lökne Orlando, valszeg tokostul vinném a bejárati ajtótÉlőben is egyértelmű volt. De tök vétlen.azé kukkancsráErintes nelkul, egy rossz lepes 😕Dupreeről lehet tudni vmit?Torn ACL es egesz evre kidolt azt mondtak. Bush utan Dupree is kenyszerpihenore megy iden. Na megint vekonyabbak lettunk.
steelwolf
Gabor81
no
sutianap
fcancellara
sutianap
több mint 5 éve
hát ha rajtam lökne Orlando, valszeg tokostul vinném a bejárati ajtótÉlőben is egyértelmű volt. De tök vétlen.azé kukkancsráErintes nelkul, egy rossz lepes 😕Dupreeről lehet tudni vmit?Torn ACL es egesz evre kidolt azt mondtak. Bush utan Dupree is kenyszerpihenore megy iden. Na megint vekonyabbak lettunk.
steelwolf
Gabor81
no
sutianap
fcancellara

több mint 5 éve
Azért ez nem volt komoly érintés, kvázi non kontakt. Nem ráestek meg ilyenek. Kitámasztás, pang, szakadt mint a gatyamadzag
több mint 5 éve
Élőben is egyértelmű volt. De tök vétlen.azé kukkancsráErintes nelkul, egy rossz lepes 😕Dupreeről lehet tudni vmit?Torn ACL es egesz evre kidolt azt mondtak. Bush utan Dupree is kenyszerpihenore megy iden. Na megint vekonyabbak lettunk.
steelwolf
Gabor81
no
sutianap
több mint 5 éve
azé kukkancsráErintes nelkul, egy rossz lepes 😕Dupreeről lehet tudni vmit?Torn ACL es egesz evre kidolt azt mondtak. Bush utan Dupree is kenyszerpihenore megy iden. Na megint vekonyabbak lettunk.
steelwolf
Gabor81
no

több mint 5 éve
Egy jó van ebben a meccsben, hogy túl vagyunk végre rajta. Nem lehet senki boldog vele, se mi se ők, se a nézők, se a liga.
Bejött a sokat emlegetett empty backfield, pedig azt hittem csak viccelnek Depot-on. Aztán rájöttem, ez teljesen illene profilunkba. A célpontjaink meg buszon ültek Hahót felé.
Bud hiányozni fog, nincs ilyen atletikus játékosunk a másik oldalra. Tuitt úgy számolom, hétfőn még nem lesz, bár ha tünetmentes, akkor talán.
Pouncey ha nem fals pozitív, akkor tuti kiüli. Reméljük nem lesz senki pozitív, marad a front 7 egyben és lehet újra összegereblyézni a fókuszt. Annyira dühongött mindenki a héten, azt hittem, ezt a dühöt ráöntjük az ellenre, nem sikerült.
Legyen már hétfő, nagyon várom a következő meccset, szeretném feledni a tegnapit.
A rájátszásban még összeakadhatunk és (ha nagy terveink vannak ill. alapul vesszük a történelmet, jelesül 2008-at) össze is fogunk. Reméljük nem fogy el egyik csapat sem.
több mint 5 éve
ÓÓÓ de édes lenne 😀 De nem, nem lesznek ilyen sportszerűtlenek. Biztosan.Nagyon nehez erre mit mondani es motivaltak voltak a fiuk egyenenkent, de nagyon nehez felrerakni a gondolatot hogy itt nem kapunk ki. | (A tavalyi evetek pepitaban. 8-8 es becsulendo, de aki el akar verni az elver.) | Ebbol nincs mit tanulni sem.főleg azért ne álljanak le, mert ha a coltsot nem verik meg, akkor nekünk reszeltek.
Nem szabad leallni, meert valoszinuleg 7 csapatos lesz a PO es az 1. hely az egyetlen ertelmes jutalom. Az kellene.
no
gedam