Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Pouncey covid listára került!!!Na ilyenkor mit csinálnak? Nyilván a komplett OL kontakt, de akár Ben is lehet az... Kb 2 órával meccs előtt
Klaci79
több mint 5 éve
Pouncey covid listára került!!!
több mint 5 éve
A cikkben erről mást írnak sztem. De lehet az én angolom hiányos.Újabb Ravens pozitív.Nem vett részt semmi közös programban. Csak online edzés volt, vagy távolságtartós. Mindenki más 3 vagy 4 napja már negatív. Sikerült megfogniuk úgy tűnik.
profootballtalk.nbcsports.com/2020/12/02/report-ravens-safety-gus-stone-tested-positive-on-tuesday/
Ezt a meccset most fújnám le a picsába...
Razi
Klaci79
több mint 5 éve
Újabb Ravens pozitív.Nem vett részt semmi közös programban. Csak online edzés volt, vagy távolságtartós. Mindenki más 3 vagy 4 napja már negatív. Sikerült megfogniuk úgy tűnik.
profootballtalk.nbcsports.com/2020/12/02/report-ravens-safety-gus-stone-tested-positive-on-tuesday/
Razi
több mint 5 éve
Újabb Ravens pozitív.Stone már ismert eset, írták itt és odaát is. Ő márizoláltként kapta az eredményt.
Razi
több mint 5 éve
Újabb Ravens pozitív.profootballtalk.nbcsports.com/2020/12/02/report-ravens-safety-gus-stone-tested-positive-on-tuesday/
több mint 5 éve
Mindegy, ha ez kell megyünk 12 nap alatt 3 meccset. Csak nehogy valaki túlzottan pozitívan álljon a kérdéshez, mert az -ugyan a mait már nem ússza meg- 3-ból kettőt biztosan kihagy. Ha holnap tesztelnek legközelebb, akkor már a close contactok sem érnek vissza hétfőre. Ráadásul Piccbörgben később jönnek az eredmények is, mivel várostól távolabb van a labor.De hogy focizzunk is...BAL front 7-je meggyengült, szóval Fichtner logikáját követve mi a full komplett secondary-t teszteljük, ami önmagában a WR corps-unkat és BB-t ismerve még nem a biztos katasztrófa, de már olvastam a valószínű 01-es personnel-ről.
Az olyan steelerses esélykiegyenlítős lenne 😊 Azt nem értem, miért írják, hogy Dotson jó eséllyel játszik? Valamit elmulasztottam? Úgy tudtam, csak Hawkins érintett az OL-ből. Gondolom Gray megy tackle eligible-be.
több mint 5 éve
gedam
6 476
Amúgy a repülőn bejelentették, hogy van két új fertőzött. És az egyik játékos az utóbbi két napban edzett a csapattal (amit nem értek, mert elvileg pont hogy nem edzettek).ha kedden lett volna a meccs, akkor nem lett volna előtte edzés, demivelhogyés szerda lett, ezért hétfő délután, kedd nemtommikor volt 1-1 edzés, amin elkülönítve gyakorolták az amerika futballt és geno stone tuti nem fertőzött meg senkit, csak egy edzőt. de az meg biztos senkit nem fertőzhetett meg, mert időben szóltak nekik, hogy rakjátok vissza a mogyorót a tálba és szálljatok le a gépről. nem lesz semmi baj.
Kurva jó lesz, hogy forfeit/eltolás helyett megfertöznek minket is.
tenorx
Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
Én két meccsre vágyok nagyon magyar kommentárral:- a Seahawks elleni SB
- egy MNF a Miami ellen, amit 3-0-ra nyertünk szakadó esőben, sárban.
Ezek nincsenek meg valakinek, aki esetleg fel tudja tölteni valahova?
A Varjakat meg ki kell zárni a kanadai ligába lassan.
több mint 5 éve
Igen és az nfl mindig győz... Na jó, egyezzünk ki egy döntetlenben 😊
több mint 5 éve
Kezd Gyalog Galoppos érzése lenni az embernek ezzel a meccsel kapcsolatosan."Lesz még ott egy szertáros valahol az öltöző folyosón, hozzátok csak"
több mint 5 éve
Amúgy a repülőn bejelentették, hogy van két új fertőzött. És az egyik játékos az utóbbi két napban edzett a csapattal (amit nem értek, mert elvileg pont hogy nem edzettek).Kurva jó lesz, hogy forfeit/eltolás helyett megfertöznek minket is.
több mint 5 éve
Amúgy kibaszott képmutató az NFL-től, hogy a Denvert kiállították egy WR-el a QB poszton, a Ravensnek viszont adtak +1 napot "to be competitive".Szerintem sem korrekt dolog ez így, de nyilván mindenki más szemszögből nézi a dolgokat. Denvernek is adhattak volna akkor pár napot, hogy szerezzen valakit QB-nak a covid protokollt betartva...
tenorx
Azt is értem, hogy a Denver esetszám nem volt sok, tudták izolálni...
De akkor mi számít nagy esetszámnak? (Nem tudom mennyi amúgy, csak példaként mondom) A 8? Ha van 7 eseted, akkor még meccselsz? Miért nem 9? Miért nem 10? Vagy miért nem csak 3? (és akkor a Denver is halaszthatott volna)
Na, érti ezt valaki...???
több mint 5 éve
OFF:
Klaci79
Ezt pontosan így kell csinálni, ha szeretnéd, hogy mindenki jól lássa az 50 millás órádat 😊
több mint 5 éve
Amúgy kibaszott képmutató az NFL-től, hogy a Denvert kiállították egy WR-el a QB poszton, a Ravensnek viszont adtak +1 napot "to be competitive".Ja és ma már pont játszhat a két futó.
tenorx
Illetve a jövő heti meccsek tologatása is úgy lett, hogy a miénk hétfőre, a Ravens meg pont keddre, hogy Lamar már játszhasson.
több mint 5 éve
Amúgy kibaszott képmutató az NFL-től, hogy a Denvert kiállították egy WR-el a QB poszton, a Ravensnek viszont adtak +1 napot "to be competitive".
több mint 5 éve
Az nekem is All-Time...bár nekem az az egész szezon a defense miatt.Tegnap este nosztalgiáztam egyet,visszanéztem a 2008-as AFC Championship gamet.Durva volt ismét látni,hogy az offensek úgy haladtak kb mint manapság a Jets vagy a Bears,de nem a tudásbeli hiány miatt hanem mert annyira jó volt mindkét D#.A 2008-as meccs az felejthetetlen, még a vereség ellenére is.
Ma még meccs előtt megnézem a 2007 november 5-i monday nightot.
Jó,hogy anno felvettem ezeket még VHS-re 😊
JoeyPorter
Vrij6
több mint 5 éve
Tegnap este nosztalgiáztam egyet,visszanéztem a 2008-as AFC Championship gamet.Durva volt ismét látni,hogy az offensek úgy haladtak kb mint manapság a Jets vagy a Bears,de nem a tudásbeli hiány miatt hanem mert annyira jó volt mindkét D#.A 2008-as meccs az felejthetetlen, még a vereség ellenére is.
Ma még meccs előtt megnézem a 2007 november 5-i monday nightot.
JoeyPorter
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Akkor yoreggelt, Gameday #11 csapó 4.
több mint 5 éve
Tegnap este nosztalgiáztam egyet,visszanéztem a 2008-as AFC Championship gamet.Durva volt ismét látni,hogy az offensek úgy haladtak kb mint manapság a Jets vagy a Bears,de nem a tudásbeli hiány miatt hanem mert annyira jó volt mindkét D#.Ma még meccs előtt megnézem a 2007 november 5-i monday nightot.
több mint 5 éve
gedam
6 476
már én se tudom, ne zavarj össze. andrews és jud lehet, hogy vasárnapi tán, snead meg hétfői. de majd keresek vmi összefoglalótmármint melyik plusz nap miatt, mert már összefolynak a dolgok...a két RB az elsők között voltak a listán. Sneadék meg az utolsók között. Ott már mindegy, mert a covid miatt hosszabb az időhá de a plusz nap miatt elvesztettük sneadet, andrewst, judont. szóval ez így inkább deficites.#Ravens scheduled to fly to Pittsburgh tonight perAkkor az ő tesztjük később sikerül...Ha az extra napon múlik a játékuk, az azt jelenti, hogy ma születik(tett) a második 24órán túli tesztjük. Ugyanis pozitív teszteredmény után 10nap és 2db min 24órás sorközű negatív eredmény után játszhatnak, Reméljük fizikálisan is jól vannak, nem lesz könnyű meccsük, ha játszanak.
@TomPelissero
except for Mark Ingram and J K Dobbins. They will travel separately tomorrow. But BOTH will be eligible to play. The extra day helped them
Klaci79
Spy
gedam
Klaci79
Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
mármint melyik plusz nap miatt, mert már összefolynak a dolgok...a két RB az elsők között voltak a listán. Sneadék meg az utolsók között. Ott már mindegy, mert a covid miatt hosszabb az időhá de a plusz nap miatt elvesztettük sneadet, andrewst, judont. szóval ez így inkább deficites.#Ravens scheduled to fly to Pittsburgh tonight perAkkor az ő tesztjük később sikerül...Ha az extra napon múlik a játékuk, az azt jelenti, hogy ma születik(tett) a második 24órán túli tesztjük. Ugyanis pozitív teszteredmény után 10nap és 2db min 24órás sorközű negatív eredmény után játszhatnak, Reméljük fizikálisan is jól vannak, nem lesz könnyű meccsük, ha játszanak.
@TomPelissero
except for Mark Ingram and J K Dobbins. They will travel separately tomorrow. But BOTH will be eligible to play. The extra day helped them
Klaci79
Spy
gedam
több mint 5 éve
gedam
6 476
há de a plusz nap miatt elvesztettük sneadet, andrewst, judont. szóval ez így inkább deficites.#Ravens scheduled to fly to Pittsburgh tonight perAkkor az ő tesztjük később sikerül...Ha az extra napon múlik a játékuk, az azt jelenti, hogy ma születik(tett) a második 24órán túli tesztjük. Ugyanis pozitív teszteredmény után 10nap és 2db min 24órás sorközű negatív eredmény után játszhatnak, Reméljük fizikálisan is jól vannak, nem lesz könnyű meccsük, ha játszanak.
@TomPelissero
Klaci79
Spy
több mint 5 éve
#Ravens scheduled to fly to Pittsburgh tonight perAkkor az ő tesztjük később sikerül...Ha az extra napon múlik a játékuk, az azt jelenti, hogy ma születik(tett) a második 24órán túli tesztjük. Ugyanis pozitív teszteredmény után 10nap és 2db min 24órás sorközű negatív eredmény után játszhatnak, Reméljük fizikálisan is jól vannak, nem lesz könnyű meccsük, ha játszanak.
@TomPelissero
Klaci79
több mint 5 éve
#Ravens scheduled to fly to Pittsburgh tonight per @TomPelissero