Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 5 éve
Na azért volt valami jó dolog is a Bills meccsen!A félidő, az kimondottan jó volt...
After Tyson Alualu's sack and forced fumble of Josh Allen in the 2nd qtr, the @steelers have broken the 1999-2003 Buccaneers' all-time record of 69 straight games with a sack (since team sacks were recorded in 1963)
— NFL Research (@NFLResearch) December 14, 2020
iktriad
több mint 5 éve
És közben Feiler IR-en...na még azt az okost is elővenném, aki Wisniewskit elengedte, miután kifizettük neki a pénzét teljes egészében.es berakni a falba egy par snap-re
Klaci79
több mint 5 éve
Na azért volt valami jó dolog is a Bills meccsen!After Tyson Alualu's sack and forced fumble of Josh Allen in the 2nd qtr, the @steelers have broken the 1999-2003 Buccaneers' all-time record of 69 straight games with a sack (since team sacks were recorded in 1963)
— NFL Research (@NFLResearch) December 14, 2020
több mint 5 éve
Meghallgattam Tomlin nyilatkozatát a meccs után: nagyon a szájába akarták adni, de ő is egyetértett vele, hogy a pick6-szel fordult meg a meccs. Hát baszod, a második félidő első 5 percében Diggs 14 pontot csinált, ott dőlt el. Ez is a pick6 miatt volt?Van benne természetesen igazság, de azért a D-t nem venném elő a meccs után. Még így is vállalható volt az ő teljesítményük, Haden nélkül ILB-k nélkül, stb.
Értem én,hogy elfogytak az ILB-k, de azért még meg lehet próbálni 5 yaddon belül maradni a slot receiverhez képest.
Amint nem működtek a blitzek, elkezdtünk mélytorkozni bő nyállal a pálya közepén. Erre mit csinál Butler? Semmit, ugyanazt!
Ah, felbosszantottam magam..
Szokol
Számomra mindenképp az O a brutális csalódás...és akkor nem elég, hogy pontot nem tudnak csinálni, de ezekből a fos passzokból mindig adja magát a pick, vagy a pick6 éppen...
több mint 5 éve
Meghallgattam Tomlin nyilatkozatát a meccs után: nagyon a szájába akarták adni, de ő is egyetértett vele, hogy a pick6-szel fordult meg a meccs. Hát baszod, a második félidő első 5 percében Diggs 14 pontot csinált, ott dőlt el. Ez is a pick6 miatt volt?Értem én,hogy elfogytak az ILB-k, de azért még meg lehet próbálni 5 yaddon belül maradni a slot receiverhez képest.
Amint nem működtek a blitzek, elkezdtünk mélytorkozni bő nyállal a pálya közepén. Erre mit csinál Butler? Semmit, ugyanazt!
Ah, felbosszantottam magam..
több mint 5 éve
Eladja! Ez olyan biztos, mint hogy Johnson és Ebron droppol minden meccsenEbron... Inkább rakjunk be helyette egy falembert, hátha megindul a futás.
Klaci79
több mint 5 éve
Eladja! Ez olyan biztos, mint hogy Johnson és Ebron droppol minden meccsenLehet most nem adja el... 🤣Ha 8-tól megy az arénán, akkor Roethlisberger nemsokára ismét eladja a labdát és pick6...ide a rozsdás bökőt 😀+ 720pier.ru/kiraly, koszi.nflfullhd. comn is fent van ha nem muszáj a magyar.kosz, uj feladat de raallitottam az asszonyt 😊Hol lehet megnezni?nCore-on elérhető. Mostanában szinte minden meccs pár órán belül felkerül oda.
no
dani2594
no
dande
no
Szinte azonnal fent van!
(És ezeken mindig a Steelers győz 🤣 )
steelwolf
Klaci79
Reggio1914
több mint 5 éve
Lehet most nem adja el... 🤣Ha 8-tól megy az arénán, akkor Roethlisberger nemsokára ismét eladja a labdát és pick6...ide a rozsdás bökőt 😀+ 720pier.ru/kiraly, koszi.nflfullhd. comn is fent van ha nem muszáj a magyar.kosz, uj feladat de raallitottam az asszonyt 😊Hol lehet megnezni?nCore-on elérhető. Mostanában szinte minden meccs pár órán belül felkerül oda.
no
dani2594
no
dande
no
Szinte azonnal fent van!
steelwolf
Klaci79
több mint 5 éve
Ha 8-tól megy az arénán, akkor Roethlisberger nemsokára ismét eladja a labdát és pick6...ide a rozsdás bökőt 😀+ 720pier.ru/kiraly, koszi.nflfullhd. comn is fent van ha nem muszáj a magyar.kosz, uj feladat de raallitottam az asszonyt 😊Hol lehet megnezni?nCore-on elérhető. Mostanában szinte minden meccs pár órán belül felkerül oda.
no
dani2594
no
dande
no
Szinte azonnal fent van!
steelwolf
több mint 5 éve
+ 720pier.ru/kiraly, koszi.nflfullhd. comn is fent van ha nem muszáj a magyar.kosz, uj feladat de raallitottam az asszonyt 😊Hol lehet megnezni?nCore-on elérhető. Mostanában szinte minden meccs pár órán belül felkerül oda.
no
dani2594
no
dande
no
Szinte azonnal fent van!
több mint 5 éve
kiraly, koszi.nflfullhd. comn is fent van ha nem muszáj a magyar.kosz, uj feladat de raallitottam az asszonyt 😊Hol lehet megnezni?nCore-on elérhető. Mostanában szinte minden meccs pár órán belül felkerül oda.
no
dani2594
no
dande
több mint 5 éve
nflfullhd. comn is fent van ha nem muszáj a magyar.kosz, uj feladat de raallitottam az asszonyt 😊Hol lehet megnezni?nCore-on elérhető. Mostanában szinte minden meccs pár órán belül felkerül oda.
no
dani2594
no
több mint 5 éve
kosz, uj feladat de raallitottam az asszonyt 😊Hol lehet megnezni?nCore-on elérhető. Mostanában szinte minden meccs pár órán belül felkerül oda.
no
dani2594
több mint 5 éve
Hol lehet megnezni?nCore-on elérhető. Mostanában szinte minden meccs pár órán belül felkerül oda.
no
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 5 éve
Az első félidőben a védelem Isteni volt...Hát nem is tudom. Eredményt ismerve idegeljem magam, nézzem a szenvedést?Hol lehet megnezni?Arena4, ismétlés 20:00
no
Jan
Ki nézi meg így is?
prérifarkas
azt érdemes megnézni.
több mint 5 éve
Világért se: JuJu játékával semmi bajom, imádom és nagyon örülnék ha maradna. Csak kicsit jobban kellene tisztelni az ellenfelet, főleg amikor az offense-el úgy egészében "törlik fel a padlót".Valaki szólhatna már neki is, hogy nem kell túlzásba vinni a kreténséget 😕Nem rajta múlik. Ő megfogja, nem dropol, beleteszi a vállát, összeszedi a fumblet. Úgy is mondhatnám, ő elvégzi a feladatát. Tudod kik bem végzik el? Akiknek az elejtett labdái miatt az első 3 drive-unk megáll.
Klaci79
Az edzői stábunk egysíkú. Váltani nem tudunk. El tudjátok képzelni, mennyire domináns lenne ez a D egy valóban jó edzővel? BB-t meg hagyja az a fasz szenvedni, segítséget lófaszt nem kap a padról.
Jó volt ez a Buffalo, most jobb, mint mi. Ez van.
Szokol
Amúgy egyetértek, az edzői stáb egyetlen jó döntése D. Johnson leültetése volt, de azon kívül egy rakás szar amit műveltek a pályán és ez elsősorban az edzői gárda hibája. Az egyetlen pozitív gondolatom velük kapcsolatban, hogy Fichtner szerződése lejár év végén.
több mint 5 éve
Hát nem is tudom. Eredményt ismerve idegeljem magam, nézzem a szenvedést?Hol lehet megnezni?Arena4, ismétlés 20:00
no
Jan
Ki nézi meg így is?
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 5 éve
Valaki szólhatna már neki is, hogy nem kell túlzásba vinni a kreténséget 😕Nem rajta múlik. Ő megfogja, nem dropol, beleteszi a vállát, összeszedi a fumblet. Úgy is mondhatnám, ő elvégzi a feladatát. Tudod kik bem végzik el? Akiknek az elejtett labdái miatt az első 3 drive-unk megáll.
Klaci79
Az edzői stábunk egysíkú. Váltani nem tudunk. El tudjátok képzelni, mennyire domináns lenne ez a D egy valóban jó edzővel? BB-t meg hagyja az a fasz szenvedni, segítséget lófaszt nem kap a padról.
Jó volt ez a Buffalo, most jobb, mint mi. Ez van.
több mint 5 éve
Valaki szólhatna már neki is, hogy nem kell túlzásba vinni a kreténséget 😕Én nagyon szeretem, de már túlzásba viszi!
Did this and went onto lose 26-15 smh pic.twitter.com/EXVTtzNoYx
— Barstool Sports (@barstoolsports) December 14, 2020
Klaci79
Mondjuk a pályán odateszi magát!
több mint 5 éve
Valaki szólhatna már neki is, hogy nem kell túlzásba vinni a kreténséget 😕Did this and went onto lose 26-15 smh pic.twitter.com/EXVTtzNoYx
— Barstool Sports (@barstoolsports) December 14, 2020
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Teljesen rebootolni kell. Van hatra 3 meccs es ezt erre kell felhasznalni.Remelem sikerul 3 meccs alatt, de szkeptikus vagyok mert ami nem megy evek ota azt biztos eddig is probaltak rendbe tenni.
A reboot nagyjabol az O-ra ertendo, mert olyan nincs hogy ez az O onerobol pontokat csakis a 4. Negyedben tegyen fel. No es olyan meg plane, hogy pick six-et cainaljon a felido vegen, ahol a D heroikusan tartotta a lelket a bandaban.
Nagyjabol 7-8 perx alatt vesztettuk ezt el, sajnos a D hitet vesztette, es ki is videoztak oket szepen.
Egyebkent a D az elso felidoben pofas volt. Erre igenis lehet epitkezni. Az a Videos segito pedig Tomlin mellett nem tudom a faszert van foglalkoztatva. Az a fumble, incomplete helyett game changer lehetett volna.....
Nem sok csapatnak adatik meg biztos PO kapcsan, hogy probalkozzon, mert nincs meg a jateka. Nekunk igen. Kivancsi leszek elunke vele.
Nagyjabol biztosnak tunik, hogy a Browns elleni meccsunk a csoportgyozelemert fog menni. Szoval addig a picike pontig van ideje Fitchner bacsinak gondolkodni ezen a szaron. Mert amit playcalling cimen muveltunk megint, az borzalom. 10 evvel ezelotti tempo es hivasok. Latszik, mikor futunk, mikor passzolunk. Ez igy nagyon nem okes.
Klemó
Amugy nem szamitott Conner, legalabbis a lolap alapjan, de ahogy irtam nem a futok a hibasak.
több mint 5 éve
az interneten gondoltam, de azert koszi 😊Hol lehet megnezni?Arena4, ismétlés 20:00
no
Jan
több mint 5 éve
Hol lehet megnezni?Arena4, ismétlés 20:00
no
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Hol lehet megnezni?