Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
valszeg a hóra gondolt...Soccerben, ha ügyes vagy, akkor le se esik a laszti. 😊
az soccerben is csúszik?! 😊
thebeke
Itt meg ugye csak ha fumbli van vagy rossz passz. 😊
több mint 5 éve
És a KFC-ből hoztátok azokat az embereket akik játszani fognak,hogy sosem volt még dolguk ütközéssel focipályán és nem tudják,hogy kell beleállni?há mondjuk, mert már azóta is 10 kezdő kidőlt, meg nem szoker, hanem kontaktsport. és azért nem árt például az o falnak, akik nem is ismerik egymást, egy kicsit pályán lenni, ki kit blokkol, hova megy, ha ez a játek jön, te ott blokkolsz, te meg itt. szóval a qb-nak a futónak és elkapónak repülnek majd a blokkolatlan csicskalángosok.Segítsetek már elmagyarázni,hogy miért lesz több sérülés így, mint ha péntek hajnalban lett volna a meccs.Hátfőtől szerdáig havazást várnap Pittsburghbe 😀 Jó kis igazi AFC North foci lehetne, ha lesz....sok serulessel.
polamalu
Bar lehet a szamitogeppel kimenni, az udvaron edzeni vagy a hatterkepnek egy havas-hideg teli napot berakni. 😊
no
Nem látok bele és csak saját soccerből hozott tapasztalataimmal tudok párhuzamot vonni,ahol volt olyan,hogy egész szezonban nem voltam edzésen csak a hétvégi meccseken, de nem éreztem,hogy nagyobb lenne a sérülésveszély mint egyébként (nem is volt semmi sérülés szerencsére).
JoeyPorter
gedam
több mint 5 éve
gedam
6 476
há mondjuk, mert már azóta is 10 kezdő kidőlt, meg nem szoker, hanem kontaktsport. és azért nem árt például az o falnak, akik nem is ismerik egymást, egy kicsit pályán lenni, ki kit blokkol, hova megy, ha ez a játek jön, te ott blokkolsz, te meg itt. szóval a qb-nak a futónak és elkapónak repülnek majd a blokkolatlan csicskalángosok.Segítsetek már elmagyarázni,hogy miért lesz több sérülés így, mint ha péntek hajnalban lett volna a meccs.Hátfőtől szerdáig havazást várnap Pittsburghbe 😀 Jó kis igazi AFC North foci lehetne, ha lesz....sok serulessel.
polamalu
Bar lehet a szamitogeppel kimenni, az udvaron edzeni vagy a hatterkepnek egy havas-hideg teli napot berakni. 😊
no
Nem látok bele és csak saját soccerből hozott tapasztalataimmal tudok párhuzamot vonni,ahol volt olyan,hogy egész szezonban nem voltam edzésen csak a hétvégi meccseken, de nem éreztem,hogy nagyobb lenne a sérülésveszély mint egyébként (nem is volt semmi sérülés szerencsére).
JoeyPorter
több mint 5 éve
Én sem értem, lehet mert a hó miatt jobban csúszik.Segítsetek már elmagyarázni,hogy miért lesz több sérülés így, mint ha péntek hajnalban lett volna a meccs.Hátfőtől szerdáig havazást várnap Pittsburghbe 😀 Jó kis igazi AFC North foci lehetne, ha lesz....sok serulessel.
polamalu
no
JoeyPorter
több mint 5 éve
Segítsetek már elmagyarázni,hogy miért lesz több sérülés így, mint ha péntek hajnalban lett volna a meccs.Hátfőtől szerdáig havazást várnap Pittsburghbe 😀 Jó kis igazi AFC North foci lehetne, ha lesz....sok serulessel.
polamalu
no
több mint 5 éve
Hátfőtől szerdáig havazást várnap Pittsburghbe 😀 Jó kis igazi AFC North foci lehetne, ha lesz....sok serulessel.
polamalu
több mint 5 éve
Legalább egyet akartam írni...csak a telefonom szerint az ég szó jobb oda 😊A Ravensnél viszont ma legalább ég új eset volt. Hát ez nem jó...Valami hiba csúszott a billentyűzetbe... 😊
Klaci79
- Négy új eset?
- Még új eset?
- Még új x eset?
De a megállapítás a lényeg. Eddig sem volt jó, de most már aztán... És ki tudja nálunk mi a helyzet?
Reggio1914
Nálunk tegnap nem találtak új esetet. Ha ma sem lesz, akkor talán (!) sikerült megfogni.
több mint 5 éve
A Ravensnél viszont ma legalább ég új eset volt. Hát ez nem jó...Valami hiba csúszott a billentyűzetbe... 😊
Klaci79
- Négy új eset?
- Még új eset?
- Még új x eset?
De a megállapítás a lényeg. Eddig sem volt jó, de most már aztán... És ki tudja nálunk mi a helyzet?
több mint 5 éve
A Ravensnél viszont ma legalább ég új eset volt. Hát ez nem jó...
több mint 5 éve
Steelers head coach Mike Tomlin said his team had no new positive tests among players from yesterday’s tests and insists “I want to play this game on Tuesday!” @NFLonFOXakkor kiket is vesztettünk el és mennyi időre kb?
Ez legalább jó hír!
Ma viszont lesz edzés!
Klaci79
Steelers fan
több mint 5 éve
Steelers head coach Mike Tomlin said his team had no new positive tests among players from yesterday’s tests and insists “I want to play this game on Tuesday!” @NFLonFOXEz legalább jó hír!
Ma viszont lesz edzés!
több mint 5 éve
Nálunk a fiam (nb1 u15ben kapus) pozitív lett. Egy nap láz és izomfájdalmak után, szaglásvesztés volt a tünet. A tünetmentességet követő 3 hét múltán volt EKG, szív uh valamint röntgen. Az első EKG nem volt jó, de a későbbiek és az UH nem mutatott eltérést. A héten kezdett el lightosan edzeni, de 2-3 hét múlva megint elviszem kontrollra.Nem játék, ezt mutatja a miskolci jégkorongosnak a szövődménye is.
Nekem aki sose volt beteg most 10 nap után lett jobb, kurva komolyan szétvert ez a szar.
Amíg nincs oltás én toltam volna a szezont.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 5 éve
Nehogymá’ ne tudjanak néhány sztoptízbárt csinálni a burokba?! Ne ezen múljon 😊Jaja ugye az NBA-burokban is volt hír h játéksok kiszöktek sztriptíz bárba...Ezt mind megértené szted? Én értem, meg jogos is. Mondom, innentől buborék a teljes csapatnak. Pittsburghben a komplexum mellett, nem messze, van szálloda. Edzésre zárt busz. A meccsekre is zárt ellenörzött személyzet. Valahogyan csak lehetne minimalizálni, nem nullára csökkenteni, a veszélyt.Nem hiszem hogy ne lehetne őket karanténra kötelezni. Közös érdek, és túl nagy pénz. Aki megszegi, az idén nem léphet pályára.Kellene két meccshétnyi szünet, míg izolálnak-nyomoznak, gyógyulnak, a liga meg kitalálja a hogyantovábbot. Kérdés a játékosok mihez kezdenének a szabi alatt...Szted? Indulna a buli Miamiban 😀
Spy
polamalu
bcsarli
polamalu
empty taxi
több mint 5 éve
Jaja ugye az NBA-burokban is volt hír h játéksok kiszöktek sztriptíz bárba...Ezt mind megértené szted? Én értem, meg jogos is. Mondom, innentől buborék a teljes csapatnak. Pittsburghben a komplexum mellett, nem messze, van szálloda. Edzésre zárt busz. A meccsekre is zárt ellenörzött személyzet. Valahogyan csak lehetne minimalizálni, nem nullára csökkenteni, a veszélyt.Nem hiszem hogy ne lehetne őket karanténra kötelezni. Közös érdek, és túl nagy pénz. Aki megszegi, az idén nem léphet pályára.Kellene két meccshétnyi szünet, míg izolálnak-nyomoznak, gyógyulnak, a liga meg kitalálja a hogyantovábbot. Kérdés a játékosok mihez kezdenének a szabi alatt...Szted? Indulna a buli Miamiban 😀
Spy
polamalu
bcsarli
polamalu

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
azt vegyétek figyelembe, hogy jőval előrébb vannak a kezelésekben,Gyerekvizelet orrváladék helyett
gondolok itt a utrahiper gyorsaságú rehab időkre
valszeg a covid rehab idő is x2 x3 sebességgel megy, nemhiszem hogy ne fullra raknák ki a palikat a pályára
ha megtúrjátok az IR listákat, azért láccik, hogy nem mindenki jön le 10 nap alatt a covid IRről, sőt van aki onnat egyből IRre mén, de becsapós, hogy nincs külön kontakt lista, ami tulajdonképp, csak egy 5 napos váró
a nagy csapda az, hogy ha rendesen összefésülnék, simán van 14 napo túli kontakfertőzés, ez ugye most simán ráhúzható a Raybensre meg ránk is, volt egy kitörés, de nem sikerült izolálni, így két-három hét után újra tarol
a csodálatos még mindig a meccsnapi fullnegatív, ott valami módszertani hiba van, vagy át tudják baszni a tesztet...
sutianap
több mint 5 éve
azt vegyétek figyelembe, hogy jőval előrébb vannak a kezelésekben,gondolok itt a utrahiper gyorsaságú rehab időkre
valszeg a covid rehab idő is x2 x3 sebességgel megy, nemhiszem hogy ne fullra raknák ki a palikat a pályára
ha megtúrjátok az IR listákat, azért láccik, hogy nem mindenki jön le 10 nap alatt a covid IRről, sőt van aki onnat egyből IRre mén, de becsapós, hogy nincs külön kontakt lista, ami tulajdonképp, csak egy 5 napos váró
a nagy csapda az, hogy ha rendesen összefésülnék, simán van 14 napo túli kontakfertőzés, ez ugye most simán ráhúzható a Raybensre meg ránk is, volt egy kitörés, de nem sikerült izolálni, így két-három hét után újra tarol
a csodálatos még mindig a meccsnapi fullnegatív, ott valami módszertani hiba van, vagy át tudják baszni a tesztet...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Azért ez nem így működik, arra lehet őket kötelezni ami benne van a szerződésben, vagy ebben az esetben a CBAban.Nem hiszem hogy ne lehetne őket karanténra kötelezni. Közös érdek, és túl nagy pénz. Aki megszegi, az idén nem léphet pályára.Kellene két meccshétnyi szünet, míg izolálnak-nyomoznak, gyógyulnak, a liga meg kitalálja a hogyantovábbot. Kérdés a játékosok mihez kezdenének a szabi alatt...Szted? Indulna a buli Miamiban 😀
Spy
polamalu
bcsarli
Ha az NFLPA is elfogadja, max akkor lehet őket bármire is kötelezni.
több mint 5 éve
Ezt mind megértené szted? Én értem, meg jogos is. Mondom, innentől buborék a teljes csapatnak. Pittsburghben a komplexum mellett, nem messze, van szálloda. Edzésre zárt busz. A meccsekre is zárt ellenörzött személyzet. Valahogyan csak lehetne minimalizálni, nem nullára csökkenteni, a veszélyt.Nem hiszem hogy ne lehetne őket karanténra kötelezni. Közös érdek, és túl nagy pénz. Aki megszegi, az idén nem léphet pályára.Kellene két meccshétnyi szünet, míg izolálnak-nyomoznak, gyógyulnak, a liga meg kitalálja a hogyantovábbot. Kérdés a játékosok mihez kezdenének a szabi alatt...Szted? Indulna a buli Miamiban 😀
Spy
polamalu
bcsarli
több mint 5 éve
Nem hiszem hogy ne lehetne őket karanténra kötelezni. Közös érdek, és túl nagy pénz. Aki megszegi, az idén nem léphet pályára.Kellene két meccshétnyi szünet, míg izolálnak-nyomoznak, gyógyulnak, a liga meg kitalálja a hogyantovábbot. Kérdés a játékosok mihez kezdenének a szabi alatt...Szted? Indulna a buli Miamiban 😀
Spy
polamalu
több mint 5 éve
Kellene két meccshétnyi szünet, míg izolálnak-nyomoznak, gyógyulnak, a liga meg kitalálja a hogyantovábbot. Kérdés a játékosok mihez kezdenének a szabi alatt...Szted? Indulna a buli Miamiban 😀
Spy
több mint 5 éve
Kellene két meccshétnyi szünet, míg izolálnak-nyomoznak, gyógyulnak, a liga meg kitalálja a hogyantovábbot. Kérdés a játékosok mihez kezdenének a szabi alatt...
több mint 5 éve
Só & must (after) go on (the toilett) 😀