Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
A meccset a tokijoi olimpiával egyidőben rendezik apuskásba, korai időben, mer a Szájer kivégzésre tüzijátékot szeretnének...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
Canada már ott lehet a meccsen holnap
Klaci79
Egész Canada? Nem is férnek be a stadionba, meg Ők inkább jégkorongra mennek 😀
polamalu

Klaci79
magaslabda volt no 😀
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Klaci79
polamalu
több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
Klaci79
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Hogy szakmázzunk is: Buggs és Dotson visszatért a keretbe Covid listáról.
több mint 5 éve
A Ravens most veszélyes lett volna kifejezetten ránk nézve csütörtökön vagy vasárnap és nem a szó eredeti értelmében 😊
Klaci79
szerintem meg mindig az. folyamatosan jonnek elo az uj esetek.
es az meg plane kibaszas, hogy nekunk a jovo heten 1 nappal kevesebb lesz felkeszulni annak ellenere, hogy a ravens eronleti edzo volt a hunyo.
xtaki
Nincs új eset 3. napja. Max most tették IR-re az 1-2 nappal korábbi eseteket, de ennek nincs jelentősége.
Ma meg lehetett volna tartani a mérkőzést, csak ugye 10 napja nem edzett a Ravens és ezért engedte a liga az újabb halasztást.
Klaci79
de volt, snead vasárnap derült ki. úgy volt, hogy hétfő délelőtt edzés, odamentek 9-re a játékosok, de az nfl megüzente, hogy nem lehet kinyitni az edzőközpontot snead tesztje miatt.
gedam
Gondolom akkor az is szombati teszt lehetett, ezért a vasárnapi eredmény. De mindegy, a kedd már két napos pozitív eset nélküli lett volna. Én ezt az edzés dolgot is megértem. Inkább az a furcsa, hogy miért kedd a Ravesns-Dallas és miért hétfő a Steelers-Football Team...
több mint 5 éve
gedam 6 476
A Ravens most veszélyes lett volna kifejezetten ránk nézve csütörtökön vagy vasárnap és nem a szó eredeti értelmében 😊
Klaci79
es az meg plane kibaszas, hogy nekunk a jovo heten 1 nappal kevesebb lesz felkeszulni annak ellenere, hogy a ravens eronleti edzo volt a hunyo.
xtaki
Nincs új eset 3. napja. Max most tették IR-re az 1-2 nappal korábbi eseteket, de ennek nincs jelentősége.
Ma meg lehetett volna tartani a mérkőzést, csak ugye 10 napja nem edzett a Ravens és ezért engedte a liga az újabb halasztást.
Klaci79
de volt, snead vasárnap derült ki, (meg a személyzetből is volt tán 2). úgy volt, hogy hétfő délelőtt edzés, odamentek 9-re a játékosok, de az nfl megüzente, hogy nem lehet kinyitni az edzőközpontot snead tesztje miatt.

Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Igen, vicc, amit ezzel a meccsel művelnek. Most van még egy nap, hogy meggondolják magukat a döntéshozók.

De nem hiszem, hogy nagyon panaszkodhatunk, szerintem nálunk -mint mindenütt- a legfontosabb, hogy ne legyen kitörés szervezeten belül, egyedi eseteket tud kezelni minden szervezet, így is lett tervezve, szemmel láthatólag kitörésre nem volt forgatókönyv. amíg megússzuk pozitívok nélkül /egyedi, izolálható esetekkel, nekünk bármi jó.

A játékosok mondhatnak bármit, morgolódhatnak persze, de a végső céljuk nekik is ez, hogy minden meccsre ki tudjunk állni (közel) teljes kerettel. Ilyen szempontból minél később játszunk egy kitörést átélt csapattal, annál jobb. De tuti módszer nincs, ez a vírus az egész világot reccben tartja, mi meg úgy beszélünk róla, mint egy credit blokkra kerülő vevőrendelésről, hogy majd lekerül róla a blokk és minden megy tovább.

Ez nem egy pipa, ez egy betegség, aminek a lefolyása akár brutális is lehet, sőt sokan meghalnak benne. (biztosan nem az NFL játékos a fő veszélyeztetett közeg, de köztük is előfordulhat súlyosabb eset. Ez nem pipa ki, pipa be RB újra pályán történet.

Úgy beszélünk az érintett játékosokról mint db aki elment perecér, majd visszaér, de közben egy vírusfertőzésen mennek át, amibe sokan belehalnak jelenleg a világban. Több ez kicsit, mint matek, meg statisztika, meg ki a bosszúsabb szurkoló, GM stb.

Én jobban aggódnék a hosszabb távú hatásaitól ezeknek a villám-gyógyulásoknak, de ne legyen igazam...

Addig meg idén azt kell megverni aki szembejön, amikor szembejön, azzal akivel érkezik. Ha jó csapat vagyunk, akkor nem csak a konzisztenciánkkal kell kiemelkednünk, hanem az alkalmazkodóképességünkkel is. 3 nap alatt is fel lehet készülni egy meccsre, amíg a teljes csapat készülhet rá.
több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 146
Nekem ez az egyet mindenképp akarunk edzeni dolog kissé furcsa, itt tényleg inkább a két RB-ről lehetett szó, de mondom, meg is értem, ha ilyen könnyen ezt el lehet intézni.
A Titans, Broncos, 49ers eseteket azért ezzel nem venném egy kalap alá. A Ravens most veszélyes lett volna kifejezetten ránk nézve csütörtökön vagy vasárnap és nem a szó eredeti értelmében 😊
Klaci79
Remélem nem vagyunk ilyen hülyék, hogy az RB-k miatt "trükköznénk" - a csapat nagy része így sem tud beállni. Elég naiv elképzelés lenne, ha azt gondolná tőlünk bárki, hogy (az eddig gyengén teljesítő, de majd most fertőzés után visszatérő) Ingram és Dobins hiányzik csak a győzelemhez.
Annyit érünk el, hogy kockáztatjuk a sérülést + azok a kezdők akik eddig megúszták a COVID-ot kockáztatják, hogy esetleg ők is elkapják (most hogy nálatok is felütötte a fejét ez a szar).
Én továbbra is racionális érvnek érzem, hogy 1 nap felkészülést kértek - erről meg az NFL úgy döntött, hogy "ok, de nem ma, hanem holnap, oszt csússzon a meccs".
De nem zárja ki semmi, hogy én is naiv vagyok 😊
több mint 5 éve
Klaci79
xtaki
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Nem értelek Benneteket. Nekem az tiszta, hogy az NFL azt várja, hogy legyen már olyan 2 nap, amikor nem derülnek ki pozitív esetek, vagyis nagyjából biztosan el lehet mondani, hogy a vírus izolált. Ha már az NFL ezt az utat választotta, vagyis nem jelölt ki COVID hetet, akkor nem lehet most mást csinálni Én azt gondolom. A Broncos más. Ott úgy néz ki izolálták az eseteket, ahogy az utolsó negatív tesztek után remélem nálunk is.

Vasárnap játszottunk volna? Akkor tuti fertőzött csapattal játszottunk volna. (most nem emlékszem kik derültek ki vasárnap még) Miért lett volna ez jó nekünk? EGy szuperfertőző és kiesik a fél csapat, ami azon felül, hogy kiesik csomó hosszú távú egészségi kockázattal jár(hat).

Persze igen, így sem zárható ki, hogy lehetnek gondok, de legalább így (is) volt egy mini bye, amit Heyward és gondolom a csapat jó része nem is nagyon bánt, ahogy láttam.
Klemó
Ezért kellett volna elrakni a meccset egy 18. heti fordulóra, mert még így is veszélyes a dolog... Most két napig nem lesz új eset, na bumm, azzal még nem mondható rá tutira, hogy már senki sem fertőz...
Reggio1914
De mennyivel lenne ez jobb nekünk? Ha van egy hét szünetünk, amit kiharcolunk, nekünk, akkor nincs? Vagy mindenki szív többlet héttel és aki bye weeket nyert az így többletben 2 hetet hagy ki? No és mi van akkor, ha valamely csapat 2 meccsre nem tud kiállni. A második meccs fix kettes? Node akkor az az ellenfél előnybe kerül?

Nincs egyértelműen jó, vagy rossz megoldás. Talán Én is egy fix Covid hétben gondolkodtam volna, de azt nem az utolsó hétre tettem volna, hanem 2-3 fordulóval a vége előtt mindenkinek adtam volna egy extra bye időszakot. (kivéve, akinek játszania kell)
több mint 5 éve
Klaci79
xtaki
De nálunk ki a hunyó? 100 fős a stáb, ez a szar akkor is jelen lehet, ha negatív a teszt, vagyis ha nem minden nap tesztelsz, ma a legnagyobb körültekintéssel is ott lesz a fertőzés és csakis izolálni tudsz és ha van egy szuperfertőző, akkor baszhatsz mindent. Az edzéseken nem mindig tudsz izolálni, legfeljebb az edzőt a játékostól.

Nézzétek meg most az F1-ben Hamiltont. A nagydíjon izolálva volt. 3x tesztelték, mind negatív lett, majd a nagydíj után szarul lett és kiderült, hogy pozitív....persze lehet kiderül, hogy Palvin Barbit beengedték... 😊
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Nem értelek Benneteket. Nekem az tiszta, hogy az NFL azt várja, hogy legyen már olyan 2 nap, amikor nem derülnek ki pozitív esetek, vagyis nagyjából biztosan el lehet mondani, hogy a vírus izolált. Ha már az NFL ezt az utat választotta, vagyis nem jelölt ki COVID hetet, akkor nem lehet most mást csinálni Én azt gondolom. A Broncos más. Ott úgy néz ki izolálták az eseteket, ahogy az utolsó negatív tesztek után remélem nálunk is.

Vasárnap játszottunk volna? Akkor tuti fertőzött csapattal játszottunk volna. (most nem emlékszem kik derültek ki vasárnap még) Miért lett volna ez jó nekünk? EGy szuperfertőző és kiesik a fél csapat, ami azon felül, hogy kiesik csomó hosszú távú egészségi kockázattal jár(hat).

Persze igen, így sem zárható ki, hogy lehetnek gondok, de legalább így (is) volt egy mini bye, amit Heyward és gondolom a csapat jó része nem is nagyon bánt, ahogy láttam.
Klemó
Ezért kellett volna elrakni a meccset egy 18. heti fordulóra, mert még így is veszélyes a dolog... Most két napig nem lesz új eset, na bumm, azzal még nem mondható rá tutira, hogy már senki sem fertőz...
több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Klemó
ez nem tervezheto mini bye volt, szoval sokat nem nagyon pihenhettek. vagy nem ugy.
több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Klaci79
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Új időpont (év)!
😄

m.facebook.com/story.php?story_fbid=2106811589451853&id=711588945640798
steelwolf
Ez jóó! 😊

Katasztrófa, ahogy a liga kezeli ezt. Most mi lenne, ha szinte minden csapatnál így beütne a ménkű...???
Oké, puffogunk egy kicsit és mehetünk tovább, de a következetlenségük (engem inkább ez bosszant) miatt minden fordulóban van már valami, ami miatt az ember a fejét fogja.
Reggio1914
Azért nehéz lenne következetesnek maradni egy olyan helyzetben ami egyszer fordul elő. Tényleg rengeteg volt a fertőző és nap mint nap jött elő az új eset. Inkább az a furcsa, hogy a Dallast is szívatják ezzel a keddi meccsel, arra nem tudom mi szükség van.
Nekem ez az egyet mindenképp akarunk edzeni dolog kissé furcsa, itt tényleg inkább a két RB-ről lehetett szó, de mondom, meg is értem, ha ilyen könnyen ezt el lehet intézni.
A Titans, Broncos, 49ers eseteket azért ezzel nem venném egy kalap alá. A Ravens most veszélyes lett volna kifejezetten ránk nézve csütörtökön vagy vasárnap és nem a szó eredeti értelmében 😊
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Új időpont (év)!
😄

steelwolf
Ez jóó! 😊

Katasztrófa, ahogy a liga kezeli ezt. Most mi lenne, ha szinte minden csapatnál így beütne a ménkű...???
Oké, puffogunk egy kicsit és mehetünk tovább, de a következetlenségük (engem inkább ez bosszant) miatt minden fordulóban van már valami, ami miatt az ember a fejét fogja.
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Új időpont (év)!
😄

több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
az elbaszás az idő haladtával fog élesedni

ez pedig az, hogy lement a Bronz meccs és győztek

innetől teljesen máshogy méz ki Ravens szempontbúl a gyerek fekvése

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Szerda délután 3:40 😂
Kezd MLSZ-es lenni a NFL
#Ravens RB J.K. Dobbins and Mark Ingram will now be eligible for Wednesday’s game against the #Steelers, per me and @RapSheet. Their-day isolation period after positive COVID-19 tests will be over.

Baltimore still will be down a dozen players, including QB Lamar Jackson.

Gyanítom ez lehetett a halasztás oka inkább. Bár persze megértem...

Klaci79
elvileg amiatt halasztottak, mert a mai napra is letiltotta a csapatot az edzéstől az NFL, úgy meg nem túl jó kiállni egy meccsre, hogy utoljára 10 napja edzettek.
Hiába tárne vissza pár kezdő ezen a meccsen nem sok keresnivalónk lesz így én személy szerint annak szurkolok, hogy legyen annyi eszünk, hogy a bevethető kezdőinket inkább hazaküldjük, ne kockáztassunk egy sérülést, egy lefutott meccsen. Inkább legyenek épek akkor ha a többiek is kikúrálták magukat a covid-ból
Snagal
ja, az nflpa intézte.
gedam
neverending story...csak mindkét csapatnak a kövi meccsre lesz baromi kevés ideje felkészülni 😕
Klaci79
én már az elején, a titans kapcsán írtam, hogy ez a tili-toli nem lesz jó. egyszerűen az nfl nem jó rendszert talált ki, azért van, hogy a csapatokat felkészülés és qb nélkül játékra kell kényszeríteni. nem értem féltávnál és a végén miért nem csináltak 1-2 kovid fordulót. nyilván anndk sem tapsikolt volna mindenki, de az azért sokkal jobban tervezhető lett volna. itt látszik, hogy a szervezést és lebonyolítást kevésbé ismerő nfl dokik találták ki ezt a tesztelős, izolálós, maszkos rendszert és beszélték rá gundelt, hogy így kezelhető lesz a dolog.
gedam
Azért azt vágod, hogy Elway például a QB-kban csalódott és nem az nfl-t hibáztatta. Ők baszták el és nekem ez egy szimpatikus hozzáállás, mert biztos lehetett volna Pinyő módra mondani, hogy csúnya nfl, mással bezzeg kivételezik.
több mint 5 éve
gedam 6 476
Kezd MLSZ-es lenni a NFL
#Ravens RB J.K. Dobbins and Mark Ingram will now be eligible for Wednesday’s game against the #Steelers, per me and @RapSheet. Their-day isolation period after positive COVID-19 tests will be over.

Klaci79
elvileg amiatt halasztottak, mert a mai napra is letiltotta a csapatot az edzéstől az NFL, úgy meg nem túl jó kiállni egy meccsre, hogy utoljára 10 napja edzettek.
Hiába tárne vissza pár kezdő ezen a meccsen nem sok keresnivalónk lesz így én személy szerint annak szurkolok, hogy legyen annyi eszünk, hogy a bevethető kezdőinket inkább hazaküldjük, ne kockáztassunk egy sérülést, egy lefutott meccsen. Inkább legyenek épek akkor ha a többiek is kikúrálták magukat a covid-ból
Snagal
ja, az nflpa intézte.
gedam
neverending story...csak mindkét csapatnak a kövi meccsre lesz baromi kevés ideje felkészülni 😕
Klaci79
Sztem még ez sem a végső időpont. Eljutunk oda, hogy minden COVID listán szereplő Raven játszani fog. Addig lesz ez csűrve csavarva.
polamalu
ehhez képest andrews, judon és sneaddel bővült a lista.
több mint 5 éve
gedam 6 476
Kezd MLSZ-es lenni a NFL

Klaci79
Snagal
ja, az nflpa intézte.
gedam
Klaci79
én már az elején, a titans kapcsán írtam, hogy ez a tili-toli nem lesz jó. egyszerűen az nfl nem jó rendszert talált ki, azért van, hogy a csapatokat felkészülés és qb nélkül játékra kell kényszeríteni. nem értem féltávnál és a végén miért nem csináltak 1-2 kovid fordulót. nyilván anndk sem tapsikolt volna mindenki, de az azért sokkal jobban tervezhető lett volna. itt látszik, hogy a szervezést és lebonyolítást kevésbé ismerő nfl dokik találták ki ezt a tesztelős, izolálós, maszkos rendszert és beszélték rá gundelt, hogy így kezelhető lesz a dolog.
több mint 5 éve
Kezd MLSZ-es lenni a NFL

Klaci79
Snagal
ja, az nflpa intézte.
gedam
Klaci79
Sztem még ez sem a végső időpont. Eljutunk oda, hogy minden COVID listán szereplő Raven játszani fog. Addig lesz ez csűrve csavarva.
polamalu
Én azt sem bánnám, csak játszunk már, hogy ne húzzák mint a rétestésztát.