Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 5 éve
Spillane IR és Gilbert aktiválva. Másra nem, de arra jó lesz, hogy lássunk egy újabb fiatalt, aki bizonyíthat a posztján.Ez idén hogy van, IR-ről mikor jöhet vissza Spillane?
Klaci79
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Külön engedéllyel csak most utazik a csapat Buffalo-ba.Steelers EN ROUTE AND ON TIME
— Steelers Depot 🎄 (@Steelersdepot) December 13, 2020
Delta 8867 #Steelers https://t.co/vRv9PkiMi9
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Spillane IR és Gilbert aktiválva. Másra nem, de arra jó lesz, hogy lássunk egy újabb fiatalt, aki bizonyíthat a posztján.
több mint 5 éve
A védelem kommunikációja kell, hogy működjön. Spillane és Bince kiesésével egyértelműen ez az Achilles-ünk. Ha ez megy, Avery egy Roverrel és a front 4-al megfogja a futást 1-2 down-ra akkor jöhet a jó öreg Dollar formáció.Offense-ben meg le kell ültetni aki droppol, és játszatni, aki ott van fejben is.
több mint 5 éve
Egyértelműen így van.Én egyszerűsítenék, mert nagyon ezt gondolom. Az O-nak kell megráznia magát és magabiztosan tömeget felrakni a táblára. Ha nem így lesz, akkor kikapunk. Most annyira vérzik a D, hogy nem igaz, hogy bármikor meg tudja fogni az ellenfelet. Kell neki a hátszél ehhez. Gyakorlatilag ILB sorunk nélkül játszva nem bírjuk el Dupree kiesését.Punci sokat fog jelenteni Én azt gondolom az egész O-nak.Hiltonnak és Suttonnak kell, hogy nagy meccse legyen, Nelsont Diggs ne verje el nagyon és ne rontsunk el annyi szerelést.
Az első 3 ILB out, szóval érdekes lesz ez a meccs. Nelson viszont visszatér CB-ben. Több nickel felállást jóslok, talán a legtöbbet a szezonban.
Klemó
Azon kívül persze az sem ártana ha a passrush ütni tudná Allent.
Klaci79
Klemó
Csak annyit tennék hozzá, hogy valóban az van hogy kiegyensúlyozott a csapat, és mindkét egységben megvan a meccsnyerő potenciál, akkor itt a remek alkalom megmutatni.
Mert az utolsó pár W-t nagyban a D hozta, a Skins előtti 3 meccsen össz 27 pontot engedtek, plusz a labdaszerzések, picksix, short field az O-nak, stb, stb... most már villanthat valamit az O is.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Pénteken próbára hoztuk Donald Payne-t, aki korábban a Jagsben szerepelt linebackerként. Ha lesz is szerződés, a covid protokoll miatt csak a jövő héten játszhat. By Steelerswire
több mint 5 éve
Spillane es Haden out, de jo hir, hogy ezen felul mindenki aki serult vagy beteg volt teljes edzest tolt ma.
több mint 5 éve
Én egyszerűsítenék, mert nagyon ezt gondolom. Az O-nak kell megráznia magát és magabiztosan tömeget felrakni a táblára. Ha nem így lesz, akkor kikapunk. Most annyira vérzik a D, hogy nem igaz, hogy bármikor meg tudja fogni az ellenfelet. Kell neki a hátszél ehhez. Gyakorlatilag ILB sorunk nélkül játszva nem bírjuk el Dupree kiesését.Punci sokat fog jelenteni Én azt gondolom az egész O-nak.Hiltonnak és Suttonnak kell, hogy nagy meccse legyen, Nelsont Diggs ne verje el nagyon és ne rontsunk el annyi szerelést.
Az első 3 ILB out, szóval érdekes lesz ez a meccs. Nelson viszont visszatér CB-ben. Több nickel felállást jóslok, talán a legtöbbet a szezonban.
Klemó
Klaci79
több mint 5 éve
Én abban bízok, hogy az O összébb kapja magát és kijövünk a homályzónából.
több mint 5 éve
Punci sokat fog jelenteni Én azt gondolom az egész O-nak.Hiltonnak és Suttonnak kell, hogy nagy meccse legyen, Nelsont Diggs ne verje el nagyon és ne rontsunk el annyi szerelést.
Klemó
több mint 5 éve
Punci sokat fog jelenteni Én azt gondolom az egész O-nak.Az első 3 ILB out, szóval érdekes lesz ez a meccs. Nelson viszont visszatér CB-ben. Több nickel felállást jóslok, talán a legtöbbet a szezonban.
több mint 5 éve
Pouncey visszatér, illetve Williamson fogja tartani a kapcsolatot a kispaddal vasárnap.
több mint 5 éve
Williamsontól én sokat várok,örültem,hogy ide került.Talán annyira coveragebe sem elveszett mint Vince.Véleményem szerint akkor lehet esélyünk ha a tavalyi meccshez hasonlóan tudjuk a Billst limitálni.
több mint 5 éve
Vince mellett Claypool is beteg, nem írják, hogy Covid, csak betegség miatt ma nem edzett.Boswell legalább visszatért és Nelson továbbra is edz. Haden és Spillane továbbra sem.
Marcus Allen vagy Ulysees Gilbert III lesz a kezdő a szintén első alkalommal kezdő Williamson mellett.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Covid listán Vince!
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Én amit néztem, hogy ideje lesz Bennek, mert a fal jól meg tudja majd védeni a Bills passzushal szemben. Most a nagy kérdés az lesz, hogy továbbra is droppolunk egy 8-10 labdát meccsenként, mert ha nem, akkor tudjuk majd tartani a lépést, bár a sec tényleg jó a Bills-nél, de azért ezzel az elkapógárdával nem tűnik ez mission impossiblenek.Megnéztek a bukik néhány meccsünket idén és 2,5 pontos favoritból 2,5 pontos underdogok lettünk 😀Borzalmas matchup nekünk a Bills mindkét oldalon.
Klaci79
Az offensük nagyon diverzifikált, széthúzzák a pályát, a zónahatáron van sok ütemtelen-félütemes játék. Jól tudnak futni, tudják keverni a zónafutást az RPO-val és Allen direkt futóplay-t is kap, ami miatt kell egy spy rá.
Redzone-ban is jól mennek, sok run-stop-run játékot nyomnak a WR-eik, amiket nehéz lekövetni, főleg Gabriel Davis és Cole Beasley ficánkolnak ebben.
Allen mondjuk nem szereti a blitz-et, szóval a frontnak nagy szerepe lesz, de a sec-et most kevésnek érzem.
A védelmük visszaesett valamelyest a korábbi évekhez képest, de most kezdenek már életjeleket mutatni. A sec-jük meg elég lock és sok playmaker van benne, szóval a labdaeladás nem fog beleférni.
Willie Parker
Viszont esélyünk csak akkor lesz, ha a Washington elleni első félidei front 7-t látjuk vagy még inkább úgy mondom, ha a 4 emberes passrush működik és összességében ez a Bills támadófal nem annyira erős, mint a FT-é volt.
Fordított esetben pedig a Bills front 7 a (vazzeg leszarom mostmár) a Skins D-hez képest lényegesen gyengébb. Főleg futások ellen és ez az amiben mindenképp több kell a mi támadófalunktól.
több mint 5 éve
Megnéztek a bukik néhány meccsünket idén és 2,5 pontos favoritból 2,5 pontos underdogok lettünk 😀Borzalmas matchup nekünk a Bills mindkét oldalon.
Klaci79
Az offensük nagyon diverzifikált, széthúzzák a pályát, a zónahatáron van sok ütemtelen-félütemes játék. Jól tudnak futni, tudják keverni a zónafutást az RPO-val és Allen direkt futóplay-t is kap, ami miatt kell egy spy rá.
Redzone-ban is jól mennek, sok run-stop-run játékot nyomnak a WR-eik, amiket nehéz lekövetni, főleg Gabriel Davis és Cole Beasley ficánkolnak ebben.
Allen mondjuk nem szereti a blitz-et, szóval a frontnak nagy szerepe lesz, de a sec-et most kevésnek érzem.
A védelmük visszaesett valamelyest a korábbi évekhez képest, de most kezdenek már életjeleket mutatni. A sec-jük meg elég lock és sok playmaker van benne, szóval a labdaeladás nem fog beleférni.
több mint 5 éve
Megnéztek a bukik néhány meccsünket idén és 2,5 pontos favoritból 2,5 pontos underdogok lettünk 😀
több mint 5 éve
A baj az RPO-val a ti esetetekben hogy korlatozottabb a sikere mintha az 5. elkapo kapna a labdat a YAC miatt, ( bar most megint lenne kezdeti picit nagyobb sikere szerintem,mert a passz lenne a D-nek a priority ). Ezert is irtam hogy jobb fegyvereitek vannak Conner-nal es mindenkeppen nagyobb mis-match. De a futast be kellene inditani es igy hatasosan tudna palyan lenni RB. Ha ez mint cel jelenik meg es nem a maxoljunk ki mindig mindent, ami jogos, de neha rovidtavu gondolkodasnak tunik es teljesen jellemzo a csapatra (a kimaxolas). Ahogy a D-re irod te is hogy jo lenne "gyakorolni". De nehez nem egyeterteni a csapattal, de szerintem a gyozni akaras es a mindig mindent beleadunk mentalitas egy ilyen "gyakorlas" eseten sem csorbulna.Volt ilyen az év elején és jól is ment azt gondolom, de leálltunk vele valamiért....kifejezetten ötletes volt a játékunk, Matt Canada kezét láttuk benne...azóta folyamatosan csökken a kreativitás és szűkítjük be magunkat...sokszor szörnyű playcallingokkal, amelyek vagy egyszerűek, mint a szög, vagy "túlgondoltak".Én kiraknám Feilert RT-nek. Nem igazán jó LG-ként, de tavaly baromi jó volt RT-nek.Tolnek egy RPO-t. Eleg jol illene a mostani ritmusba.
A helyén meg Dotson mehetne, azzal a futójátékot be lehetne indítani a centertől jobbra is.
Okorafort venném ki, aki pass protectionbet jó, de sem a futójátékot nem tudja segíteni, sem pedig a DE kezét leütni.
Klaci79
no
Klemó
több mint 5 éve
Volt ilyen az év elején és jól is ment azt gondolom, de leálltunk vele valamiért....kifejezetten ötletes volt a játékunk, Matt Canada kezét láttuk benne...azóta folyamatosan csökken a kreativitás és szűkítjük be magunkat...sokszor szörnyű playcallingokkal, amelyek vagy egyszerűek, mint a szög, vagy "túlgondoltak".Én kiraknám Feilert RT-nek. Nem igazán jó LG-ként, de tavaly baromi jó volt RT-nek.Tolnek egy RPO-t. Eleg jol illene a mostani ritmusba.
A helyén meg Dotson mehetne, azzal a futójátékot be lehetne indítani a centertől jobbra is.
Okorafort venném ki, aki pass protectionbet jó, de sem a futójátékot nem tudja segíteni, sem pedig a DE kezét leütni.
Klaci79
no
több mint 5 éve
Én kiraknám Feilert RT-nek. Nem igazán jó LG-ként, de tavaly baromi jó volt RT-nek.Tolnek egy RPO-t. Eleg jol illene a mostani ritmusba.
Klaci79
több mint 5 éve
Az alap, hogy Conner nem fogja a futást beindítani önmagában, de nálunk azért az is eredmény, hogy egy-egy helyzetben jól, vagy jobban választ és kihoz egy 50-60 yardot a mai pozitív nulla helyett. De ezt majd vasárnap meglátjuk.Ugyan arrol beszelunk, kellene a futas de Fichtner-tol. Neki persze segit ha a legjobbja jatekra jelentkezik.
KIesett a kezdő ILB, kiesett a helyettese. Kiesett a kezdő OLB, és nincs továbbá a két kezdő CB. Mondtuk év elején, hogy ez a D akár el is bír egy-két kiesőt, de ez így összességében már sok. Még mindig megvan a tartás, de ez a D nem fog stoppolni egy másik O-t tartósan, legfeljebb limitálni, amit az O-nak kell kihasználnia. Az O viszont addíg, amig valami futásjellegűt nem csiholunk, vagyis a D-knek számottevően ezzel nem kell számolnia, szintén nem lesz erre képes.
Klemó
A futas + 50-60 yard egy erdekes kerdes hogy mennyi labdabol ered el, nehogy a leves-hus esete legyen belole.
Es az allitasom hogy az eredeti allitasnal maradva Conner ( CD ) passzjatekanal van sokkal jobb opciotok.