Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
Szerda délután 3:40 😂
Kezd MLSZ-es lenni a NFL
#Ravens RB J.K. Dobbins and Mark Ingram will now be eligible for Wednesday’s game against the #Steelers, per me and @RapSheet. Their-day isolation period after positive COVID-19 tests will be over.

Baltimore still will be down a dozen players, including QB Lamar Jackson.

Gyanítom ez lehetett a halasztás oka inkább. Bár persze megértem...

Klaci79
elvileg amiatt halasztottak, mert a mai napra is letiltotta a csapatot az edzéstől az NFL, úgy meg nem túl jó kiállni egy meccsre, hogy utoljára 10 napja edzettek.
Hiába tárne vissza pár kezdő ezen a meccsen nem sok keresnivalónk lesz így én személy szerint annak szurkolok, hogy legyen annyi eszünk, hogy a bevethető kezdőinket inkább hazaküldjük, ne kockáztassunk egy sérülést, egy lefutott meccsen. Inkább legyenek épek akkor ha a többiek is kikúrálták magukat a covid-ból
Snagal
ja, az nflpa intézte.
gedam
neverending story...csak mindkét csapatnak a kövi meccsre lesz baromi kevés ideje felkészülni 😕
Klaci79
Sztem még ez sem a végső időpont. Eljutunk oda, hogy minden COVID listán szereplő Raven játszani fog. Addig lesz ez csűrve csavarva.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Kezd MLSZ-es lenni a NFL
#Ravens RB J.K. Dobbins and Mark Ingram will now be eligible for Wednesday’s game against the #Steelers, per me and @RapSheet. Their-day isolation period after positive COVID-19 tests will be over.

Klaci79
elvileg amiatt halasztottak, mert a mai napra is letiltotta a csapatot az edzéstől az NFL, úgy meg nem túl jó kiállni egy meccsre, hogy utoljára 10 napja edzettek.
Hiába tárne vissza pár kezdő ezen a meccsen nem sok keresnivalónk lesz így én személy szerint annak szurkolok, hogy legyen annyi eszünk, hogy a bevethető kezdőinket inkább hazaküldjük, ne kockáztassunk egy sérülést, egy lefutott meccsen. Inkább legyenek épek akkor ha a többiek is kikúrálták magukat a covid-ból
Snagal
ja, az nflpa intézte.
gedam
neverending story...csak mindkét csapatnak a kövi meccsre lesz baromi kevés ideje felkészülni 😕
több mint 5 éve
gedam 6 476
Kezd MLSZ-es lenni a NFL

Klaci79
Snagal
ja, az nflpa intézte.
több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 146
Kezd MLSZ-es lenni a NFL

Klaci79
több mint 5 éve
Kezd MLSZ-es lenni a NFL

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 778
Scheduling changes:

🏈Ravens-Steelers, Wednesday at 3:40 p.m. ET.

🏈Steelers-Washington, next Monday at 5 p.m. ET.

🏈Ravens-Cowboys next Tuesday, Dec. 8 at 8:05 p.m. ET.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Hàt ez nagyon faxa!
Akkor gondolom a WAS meccs is csúszik!
Ès így tovább tovább..
steelwolf
Dec 7. WAS
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Hàt ez nagyon faxa!
Akkor gondolom a WAS meccs is csúszik!
Ès így tovább tovább..
több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 146
A Raybens plaják ki akarják sztrájkolni magukat a keddből, remélem ugymegbasszákőket sosefelejtik el

amisokazsok
sutianap
szerdára halasztották a meccset
amúgy szörnyű, hogy a cserék szerettek volna egy nap edzést a meccs előtt... tényleg nem is értem mit képzelnek magukról, én szégyellem magam, hogy a huszadrangú emberek hisztiznek, hogy edzhessenek már egy napot mielőtt csoport rangadót játszanak 😛
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 590
A Raybens plaják ki akarják sztrájkolni magukat a keddből, remélem ugymegbasszákőket sosefelejtik el

amisokazsok
sutianap
Talan meg lett fogva vegre es a keret minosege miatt pedig biztos lesz jatek. A kerdes nem is ellenetek lenyeges hanem a Dallas ellen lenne.
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487

amisokazsok

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Hátfőtől szerdáig havazást várnap Pittsburghbe 😀 Jó kis igazi AFC North foci lehetne, ha lesz....
polamalu
sok serulessel.

Bar lehet a szamitogeppel kimenni, az udvaron edzeni vagy a hatterkepnek egy havas-hideg teli napot berakni. 😊
no
Segítsetek már elmagyarázni,hogy miért lesz több sérülés így, mint ha péntek hajnalban lett volna a meccs.
Nem látok bele és csak saját soccerből hozott tapasztalataimmal tudok párhuzamot vonni,ahol volt olyan,hogy egész szezonban nem voltam edzésen csak a hétvégi meccseken, de nem éreztem,hogy nagyobb lenne a sérülésveszély mint egyébként (nem is volt semmi sérülés szerencsére).
JoeyPorter
gurulos foci? Amator szinten?
no
Ahogy írod.Nekem csupán ennyi összehasonlítási alapom van.

több mint 5 éve
több mint 5 éve
Mikor lesz már döntés?
steelwolf
Nincs ilyen. Jelenlegi körülmények között lesz meccs!
több mint 5 éve
Egy jó ötlet!
 twitter.com/teamjuju/status/1333461589098438664?s=21
több mint 5 éve
Mikor lesz már döntés?
több mint 5 éve
Gondolom az a baj...és valahol jogos is, hogy azóta sem edzettek...így pedig tényleg szopás
előre félek mi lesz ebből a meccsből

NFL cancelled Ravens practice scheduled for this morning, per league source. Ravens last practiced the Saturday before the Titans’ game and currently are scheduled to play in Pittsburgh on Tuesday night.

Ravens’ travel plans in flux, with snow forecasted in Pitt on Tuesday am.
Klaci79
Itt a pont
több mint 5 éve
Hátfőtől szerdáig havazást várnap Pittsburghbe 😀 Jó kis igazi AFC North foci lehetne, ha lesz....
polamalu
sok serulessel.

Bar lehet a szamitogeppel kimenni, az udvaron edzeni vagy a hatterkepnek egy havas-hideg teli napot berakni. 😊
no
Segítsetek már elmagyarázni,hogy miért lesz több sérülés így, mint ha péntek hajnalban lett volna a meccs.
Nem látok bele és csak saját soccerből hozott tapasztalataimmal tudok párhuzamot vonni,ahol volt olyan,hogy egész szezonban nem voltam edzésen csak a hétvégi meccseken, de nem éreztem,hogy nagyobb lenne a sérülésveszély mint egyébként (nem is volt semmi sérülés szerencsére).
JoeyPorter
gurulos foci? Amator szinten?
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
polamalu
sok serulessel.

no
JoeyPorter
azé lesz sok sérülés, mer a Raybens bét be fogja pörgetni Haribo, főleg így, hogy a Bronz győzött
mi meg nem hagyjuk, hogy megbasszanak

a Bé sor nemugyanaz a kávéház, mint az A sor, ahogy a hokiba se, nemhiába nem kezdők

gyakorlatilag csak a back7 egésséges, amint az utsó meccsen bemutattuk, na őket megesszük reggelire, gondolj a futó nélkül fölrakott drivera, mer a kezdő még csak csak kijön, de a végén már nagyon billeg. Na azt a billegőt Claypool ugymegveri, mint jég a határt

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
Gondolom az a baj...és valahol jogos is, hogy azóta sem edzettek...így pedig tényleg szopás

NFL cancelled Ravens practice scheduled for this morning, per league source. Ravens last practiced the Saturday before the Titans’ game and currently are scheduled to play in Pittsburgh on Tuesday night.

Klaci79
Ez most már tényleg szomorú nem vagyok Ravens fan finoman szólva de ez így tényleg szopás. Edzeni nem engedik őket de a meccset nem fújják le... vicc.
több mint 5 éve
Hogy a sok szar között valami örömtelit is olvassatok:
Terrell Edmunds has missed only 2 tackles this season, good enough for an exceptional 4.3% missed tackle rate.

Last season, Edmunds missed 14 tackles and had a 12% missed tackle rate.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
Én még mindig azt mondom. hogy ha ki kell törnie a nyavajának akkor a Ravens után essünk túl rajta. Nehogy az legyen, hogy egy hibátlan alapszakasz után az első PO meccsre csak a C csapat tudjon kiállni és esélytelenre kapjunk ki. J-I-N-X!
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Még úgy állunk hogy lesz meccs?
Sehogy se jó már ez. Ha nyerünk akkor még mi leszünk a g.cik mert mert pályára léptünk és csináltuk a dolgunka. Abba meg bele sem merek gondolni mi lenne ha így kikapnánk.
bcsarli
Elvileg lesz, nfl-éknek az üzlet a lényeg.
Kikapni azért tán nem fogunk, bármely csapatot hazavágna, ha 10 kezdője kiesik a pixisből. Mondom ezt úgy, hogy nálunk egyelőre (és ne is legyen most már senki más se) Tuitt kiesése a fájó emiatt a nyavaja miatt. Agyon verni biztos nem fogjuk a Ravenst, korábbi meccseink alapján lehozzák plusz pontokkal, minél jobban kerülve a sérülés lehetőségét.
Amúgy mi lenne, ha a két csapat összefogna és minden snapnél mindenki térdelne egyet? Kicsit hosszúra nyúlna a 0-0, de talán felhívná a figyelmet a liga pénzéhségére és a játékosok egészségének semmibevételére...
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Még úgy állunk hogy lesz meccs?
Sehogy se jó már ez. Ha nyerünk akkor még mi leszünk a g.cik mert mert pályára léptünk és csináltuk a dolgunka. Abba meg bele sem merek gondolni mi lenne ha így kikapnánk.