Pittsburgh Steelers
Csak akkor vagyunk a leggyengébb 11-2es csapat, ha a mi mérlegünkről van szó. Ha más csapat mérlegében szereplünk, akkor szoros meccsen buknak el/nyernek egy 11-2es csapattal szemben🙂. De ez a média. Nem ez számít. Kérdés a csapat minek tartja magát.Ennek az egésznek meg faszán ellenmond a mostani első TD-nk. Gyönyörű játék volt, Ben olvasta, szemmel elküldte balra a safety-t majd ment Washingtonnak és senki másnak esélye sem volt a játék közelébe lenni.Más játékot játszanánk...a pre snap olvasás alapján....a gond az, hogy rájöttek, hogy Ben azt csinálja, amit mutat pre snap alapján a D......vagyis NEM klasszikus RPO-t nyomunk, hanem fake RPO-t.....no itt azért lepadlóztam.....No és utána azt gondoltuk, hogy Ben és az empty set majd jó lesz.....de sajnos ott is rájött a D, hogy mit csinálunk.Ebben az esetben nem az kellene, hogy ugyanabból a felállásból és olvasásból más-más játékokat is behívjunk? Nem azzal veszed ki a védelmi olvasások méregfogát, hogy olyan játékot futtatsz, amire abból az olvasásból nem számolnak? Nekem az lenne logikus. Mert amit év elején csináltunk, az tetszetős volt és bár lehet éppen kiismerhető, de mindent dobni ezért és visszatérni egy még kiismerhetőbb játékhoz, hát elég nagy hülyeség.Beidegződések, pl. amit említettek, hogy pre-snap read alapján futtatja az RPO-t ezért a CLE hamar rájött, hogy melyik oldalt kell túltölteni, hogy passz mellett döntsön és videókkal illusztrálja, melyik játékunkat melyik ellenfelünk védekezte le, és ahogy elfogytak, a staff visszalépésről döntött a FR QB javára off playbook-ból kitépték a Canada lapokat. Így maradt az ami van ami viszont nyitott könyv mindenkinek, Fichtner pedig egyelőre nem tudott újat mutatni.Reggel olvastam az O visszaeseserol: canada hatasarol az ev elejen, az ellenfelek adaptaciojarol, illetve arról, h Ben mar begyakorlott, es uj semat nagyon nehez vele, mert visszaugrik a hosszú evekig jatszotthoz.Melyikhez? Az Arians féle vertikálishoz, vagy a Haley féle dink&dunk-hoz? Eléggé kölönböző a két séma.
xtaki
Jan
Ígértek egy második elemzést is, amiben bemutatják, hogy miben, hogyan próbálkozik továbblépni, az eredményt egyelőre látjuk.
A cikk BTSC-n:
@https://www.behindthesteelcurtain.com/2020/12/16/22176500/the-matt-canada-vs-ben-roethlisberger-offenses-a-tale-of-two-styles-part-1-steelers-randy-fichtner
Spy
Klaci79
Igazából sejtettük ezt, de azért olvasni ezt eléggé hervasztó. Az talán jó hír, hogy látjuk mi is és próbálunk tenni (majd) ellene. Az is lehet, hogy edzésen gyakorlunk, de majd élesben csak később vetjük be.
Persze reménykedjünk, de annyiban talán lehet is miben, hogy ez a csapat OL-estül és WR-estül azért alkalmas a Canada féle kreatív O-ra, de ahhoz QB átállás is kell. Mondjuk ennek kézenfekvő megoldása az, hogy Ben random csinálja ezt is azt és a vicc az, hogy így mivel maga sem tudja előre mizu, így a D sem fogja. 😀 Ez persze még nem jelent rögtön sikert, csak akkor, ha azt csináljuk, amit a D nem vár. Igazi meglepi O leszünk.. 😊
Klemó
Az az én baromi nagy gondom, hogy van mondjuk 55 támadó play meccsenként. Nyilván nem kell 55 játék ehhez, de azért kell egy széles repertoár, amin belül kis dolgokat is lehet változtatni, hogy teljesen más legyen a playdesign.
Na most ebből az 55 játékból szerintem jó ha 15-öt meg tudunk játszani ahogy kell és még van mondjuk 10, ahol a szerencse mellénk áll és egy-egy védelmi hiba miatt lesz jó a játék.
Na de azt a baszott töketlenkedést, amit a maradék 30 játék alatt látunk, még ha esetleg néhány yardot haladunk is, az borzalmas. Sokszor érzem úgy, hogy kitalálják mi jön, de jelentős azon játékok száma, ahol drop van, rossz a passz, rossz a blokk, stb-stb. Ez utóbbi bassza a csőröm, hogy ennyit hibázni...
Na persze még így is 11-2, csak tényleg ez minden idők leggyengébb 11-2-es csapata, pedig játékosállományt tekintve baromira nem kellene annak lenni.
Klaci79
nemnéztem statot, de szerintem messze megelőzünk mindenkit a erbémentes pléjekben

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Ennek az egésznek meg faszán ellenmond a mostani első TD-nk. Gyönyörű játék volt, Ben olvasta, szemmel elküldte balra a safety-t majd ment Washingtonnak és senki másnak esélye sem volt a játék közelébe lenni.Más játékot játszanánk...a pre snap olvasás alapján....a gond az, hogy rájöttek, hogy Ben azt csinálja, amit mutat pre snap alapján a D......vagyis NEM klasszikus RPO-t nyomunk, hanem fake RPO-t.....no itt azért lepadlóztam.....No és utána azt gondoltuk, hogy Ben és az empty set majd jó lesz.....de sajnos ott is rájött a D, hogy mit csinálunk.Ebben az esetben nem az kellene, hogy ugyanabból a felállásból és olvasásból más-más játékokat is behívjunk? Nem azzal veszed ki a védelmi olvasások méregfogát, hogy olyan játékot futtatsz, amire abból az olvasásból nem számolnak? Nekem az lenne logikus. Mert amit év elején csináltunk, az tetszetős volt és bár lehet éppen kiismerhető, de mindent dobni ezért és visszatérni egy még kiismerhetőbb játékhoz, hát elég nagy hülyeség.Beidegződések, pl. amit említettek, hogy pre-snap read alapján futtatja az RPO-t ezért a CLE hamar rájött, hogy melyik oldalt kell túltölteni, hogy passz mellett döntsön és videókkal illusztrálja, melyik játékunkat melyik ellenfelünk védekezte le, és ahogy elfogytak, a staff visszalépésről döntött a FR QB javára off playbook-ból kitépték a Canada lapokat. Így maradt az ami van ami viszont nyitott könyv mindenkinek, Fichtner pedig egyelőre nem tudott újat mutatni.Reggel olvastam az O visszaeseserol: canada hatasarol az ev elejen, az ellenfelek adaptaciojarol, illetve arról, h Ben mar begyakorlott, es uj semat nagyon nehez vele, mert visszaugrik a hosszú evekig jatszotthoz.Melyikhez? Az Arians féle vertikálishoz, vagy a Haley féle dink&dunk-hoz? Eléggé kölönböző a két séma.
xtaki
Jan
Ígértek egy második elemzést is, amiben bemutatják, hogy miben, hogyan próbálkozik továbblépni, az eredményt egyelőre látjuk.
A cikk BTSC-n:
@https://www.behindthesteelcurtain.com/2020/12/16/22176500/the-matt-canada-vs-ben-roethlisberger-offenses-a-tale-of-two-styles-part-1-steelers-randy-fichtner
Spy
Klaci79
Igazából sejtettük ezt, de azért olvasni ezt eléggé hervasztó. Az talán jó hír, hogy látjuk mi is és próbálunk tenni (majd) ellene. Az is lehet, hogy edzésen gyakorlunk, de majd élesben csak később vetjük be.
Persze reménykedjünk, de annyiban talán lehet is miben, hogy ez a csapat OL-estül és WR-estül azért alkalmas a Canada féle kreatív O-ra, de ahhoz QB átállás is kell. Mondjuk ennek kézenfekvő megoldása az, hogy Ben random csinálja ezt is azt és a vicc az, hogy így mivel maga sem tudja előre mizu, így a D sem fogja. 😀 Ez persze még nem jelent rögtön sikert, csak akkor, ha azt csináljuk, amit a D nem vár. Igazi meglepi O leszünk.. 😊
Klemó
Az az én baromi nagy gondom, hogy van mondjuk 55 támadó play meccsenként. Nyilván nem kell 55 játék ehhez, de azért kell egy széles repertoár, amin belül kis dolgokat is lehet változtatni, hogy teljesen más legyen a playdesign.
Na most ebből az 55 játékból szerintem jó ha 15-öt meg tudunk játszani ahogy kell és még van mondjuk 10, ahol a szerencse mellénk áll és egy-egy védelmi hiba miatt lesz jó a játék.
Na de azt a baszott töketlenkedést, amit a maradék 30 játék alatt látunk, még ha esetleg néhány yardot haladunk is, az borzalmas. Sokszor érzem úgy, hogy kitalálják mi jön, de jelentős azon játékok száma, ahol drop van, rossz a passz, rossz a blokk, stb-stb. Ez utóbbi bassza a csőröm, hogy ennyit hibázni...
Na persze még így is 11-2, csak tényleg ez minden idők leggyengébb 11-2-es csapata, pedig játékosállományt tekintve baromira nem kellene annak lenni.
Igazából azt mutatja be, hogy a Titans hogyan vette el a hook és egyéb rövid útvonalakat zónázással és single high safety-vel, mert tudták, hogy gyorsan jön ki a labda és rövid passzok jönnek. Bevállalták, hogy a CB-k egyedül bírkóznak az oldalvonal segítségével, és azt mondták, ha kell legyen meg a hosszú passz, de nem duplázunk, elvesszük az alacsonyan csüngő gyümölcsöket a rövid zónákat + ugye a DL keze a magasban.Mondjuk ehhez nem kell profi elemzőnek lenni, 3 napja leírtam itt, hogy elfogytak a játékaink. Ha ezt én a fotelből észrevettem, akkor egy profi edzőnek ezt már jóval korábban látnia kellett.Beidegződések, pl. amit említettek, hogy pre-snap read alapján futtatja az RPO-t ezért a CLE hamar rájött, hogy melyik oldalt kell túltölteni, hogy passz mellett döntsön és videókkal illusztrálja, melyik játékunkat melyik ellenfelünk védekezte le, és ahogy elfogytak, a staff visszalépésről döntött a FR QB javára off playbook-ból kitépték a Canada lapokat. Így maradt az ami van ami viszont nyitott könyv mindenkinek, Fichtner pedig egyelőre nem tudott újat mutatni.Reggel olvastam az O visszaeseserol: canada hatasarol az ev elejen, az ellenfelek adaptaciojarol, illetve arról, h Ben mar begyakorlott, es uj semat nagyon nehez vele, mert visszaugrik a hosszú evekig jatszotthoz.Melyikhez? Az Arians féle vertikálishoz, vagy a Haley féle dink&dunk-hoz? Eléggé kölönböző a két séma.
xtaki
Jan
A cikk BTSC-n:
Spy
a CLE hamar rájött, hogy melyik oldalt kell túltölteni, hogy passz mellett döntsönxtakiHát ez jó! Rájöttek mit kell csinálni, aztán kikaptak 38-7-re. 😊
Amúgy ez mi, hogy azt mondja egy játékos, hogy nem tudok új playeket tanulni, alakítsák hozzám a playbookot? Még TB12 is kénytelen volt megtanulni az Arians féle sémát és playbookot, pedig kicsit nagyobb név a szakmában. | mondjuk szív is vele rendesen 😊 |
Gyanús volt, hogy Bennek van valami köze ehhez a katasztrófához, de azt azért nem gondoltam, hogy egy az egyben ő a probléma gyökere.
Jan
A CLE az RPO-nkat szúrta ki és gyakorlatilag pre-snap felállással diktálta, hogy mit játsszon BB. Pechjükre megoldotta, amit diktáltak neki.
A BAL ugyanazt csinálta, amit a TEN, ráültek a rövid útvonalakra, és hagyták dolgozni a CB-iket a szélen. Amivel nyerni tudtunk ellenük, az a backyard football, azaz átálltunk 5WR-re és így ki kellett mozdulniuk a zónáikból emberezni, itt mi kerültünk előnybe, nem voltak még droppok sem. Mellette lezárták a széleket a Jet sweep ellen és rájöttek hogy Jet Sweep esetén nálunk nincs passz.
Ezt már a Bengals is jól játszotta, kiesett a Jet Sweep is csodafegyverek közül.
Szó van arről is a cikkben, hogy nem egyedi eset, hogy egy veterán QB nehezen alkalmazkodik új rendszerhez, új olvasási pontokhoz, így volt ez BB Haley között is. Peyton Manning denveri házassága is hozta jónéhány elemét az Indy rendszernek, ill. idén Brady is szenved TB-ben annak ellenére, hogy Arians jópár NE elemet átvett a rendszerébe, hogy komfortosabb legyen a sztár QQB-ja.
Nincs mese. Kell egy B QB Rudi, vagy Dobbs, aki megtanulja Canada rendszerét és skizo playbook-al nyomjuk két QB-val.
Évek óta ő probléma gyökere, csak van, amikor sikerült elfedni. Tehetséggel, sémával, erős védelemmel. Vagy sikerült kiengesztelni: meghajlással, engedményekkel.Mondjuk ehhez nem kell profi elemzőnek lenni, 3 napja leírtam itt, hogy elfogytak a játékaink. Ha ezt én a fotelből észrevettem, akkor egy profi edzőnek ezt már jóval korábban látnia kellett.Beidegződések, pl. amit említettek, hogy pre-snap read alapján futtatja az RPO-t ezért a CLE hamar rájött, hogy melyik oldalt kell túltölteni, hogy passz mellett döntsön és videókkal illusztrálja, melyik játékunkat melyik ellenfelünk védekezte le, és ahogy elfogytak, a staff visszalépésről döntött a FR QB javára off playbook-ból kitépték a Canada lapokat. Így maradt az ami van ami viszont nyitott könyv mindenkinek, Fichtner pedig egyelőre nem tudott újat mutatni.Reggel olvastam az O visszaeseserol: canada hatasarol az ev elejen, az ellenfelek adaptaciojarol, illetve arról, h Ben mar begyakorlott, es uj semat nagyon nehez vele, mert visszaugrik a hosszú evekig jatszotthoz.Melyikhez? Az Arians féle vertikálishoz, vagy a Haley féle dink&dunk-hoz? Eléggé kölönböző a két séma.
xtaki
Jan
A cikk BTSC-n:
Spy
a CLE hamar rájött, hogy melyik oldalt kell túltölteni, hogy passz mellett döntsönxtakiHát ez jó! Rájöttek mit kell csinálni, aztán kikaptak 38-7-re. 😊
Amúgy ez mi, hogy azt mondja egy játékos, hogy nem tudok új playeket tanulni, alakítsák hozzám a playbookot? Még TB12 is kénytelen volt megtanulni az Arians féle sémát és playbookot, pedig kicsit nagyobb név a szakmában. | mondjuk szív is vele rendesen 😊 |
Gyanús volt, hogy Bennek van valami köze ehhez a katasztrófához, de azt azért nem gondoltam, hogy egy az egyben ő a probléma gyökere.
Jan
Rosszul öregszik, mert kiszámíthatatlan. Fizikailag is és mentálisan is. Meg nehéz természete van.
Ettől még a kedvenc játékosom a mostaniak közül, mert küzdeni és akarni nagyon tud!
Mondjuk ehhez nem kell profi elemzőnek lenni, 3 napja leírtam itt, hogy elfogytak a játékaink. Ha ezt én a fotelből észrevettem, akkor egy profi edzőnek ezt már jóval korábban látnia kellett.Beidegződések, pl. amit említettek, hogy pre-snap read alapján futtatja az RPO-t ezért a CLE hamar rájött, hogy melyik oldalt kell túltölteni, hogy passz mellett döntsön és videókkal illusztrálja, melyik játékunkat melyik ellenfelünk védekezte le, és ahogy elfogytak, a staff visszalépésről döntött a FR QB javára off playbook-ból kitépték a Canada lapokat. Így maradt az ami van ami viszont nyitott könyv mindenkinek, Fichtner pedig egyelőre nem tudott újat mutatni.Reggel olvastam az O visszaeseserol: canada hatasarol az ev elejen, az ellenfelek adaptaciojarol, illetve arról, h Ben mar begyakorlott, es uj semat nagyon nehez vele, mert visszaugrik a hosszú evekig jatszotthoz.Melyikhez? Az Arians féle vertikálishoz, vagy a Haley féle dink&dunk-hoz? Eléggé kölönböző a két séma.
xtaki
Jan
A cikk BTSC-n:
Spy
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
Teljesen egyetértek. Az év elején esküszöm még fantáziát is láttam az O játékában. Viszont amit mostanság játszunk, hát ha én innen a fotelből tudom, hogy mi várható, akkor nem egy NFL D-nek fog nehézséget okozni kitalálni.Ebben az esetben nem az kellene, hogy ugyanabból a felállásból és olvasásból más-más játékokat is behívjunk? Nem azzal veszed ki a védelmi olvasások méregfogát, hogy olyan játékot futtatsz, amire abból az olvasásból nem számolnak? Nekem az lenne logikus. Mert amit év elején csináltunk, az tetszetős volt és bár lehet éppen kiismerhető, de mindent dobni ezért és visszatérni egy még kiismerhetőbb játékhoz, hát elég nagy hülyeség.Beidegződések, pl. amit említettek, hogy pre-snap read alapján futtatja az RPO-t ezért a CLE hamar rájött, hogy melyik oldalt kell túltölteni, hogy passz mellett döntsön és videókkal illusztrálja, melyik játékunkat melyik ellenfelünk védekezte le, és ahogy elfogytak, a staff visszalépésről döntött a FR QB javára off playbook-ból kitépték a Canada lapokat. Így maradt az ami van ami viszont nyitott könyv mindenkinek, Fichtner pedig egyelőre nem tudott újat mutatni.Reggel olvastam az O visszaeseserol: canada hatasarol az ev elejen, az ellenfelek adaptaciojarol, illetve arról, h Ben mar begyakorlott, es uj semat nagyon nehez vele, mert visszaugrik a hosszú evekig jatszotthoz.Melyikhez? Az Arians féle vertikálishoz, vagy a Haley féle dink&dunk-hoz? Eléggé kölönböző a két séma.
xtaki
Jan
A cikk BTSC-n:
Spy
Klaci79
Az meg külön feelháborít,hogy teljes egészében eldobtuk Canada játékait, kvázi Ben kedvéért
és meccsek óta ezt a foshalmazt futtatjuk. Azt már rég tudjuk, hogy kedves jó OC bácsink annyira nem kreatív figura. Erre mit csinálunk, azt a kevés kis kreativitást ami év elején még megvolt fogjuk és kidobjuk.
Más játékot játszanánk...a pre snap olvasás alapján....a gond az, hogy rájöttek, hogy Ben azt csinálja, amit mutat pre snap alapján a D......vagyis NEM klasszikus RPO-t nyomunk, hanem fake RPO-t.....no itt azért lepadlóztam.....No és utána azt gondoltuk, hogy Ben és az empty set majd jó lesz.....de sajnos ott is rájött a D, hogy mit csinálunk.Ebben az esetben nem az kellene, hogy ugyanabból a felállásból és olvasásból más-más játékokat is behívjunk? Nem azzal veszed ki a védelmi olvasások méregfogát, hogy olyan játékot futtatsz, amire abból az olvasásból nem számolnak? Nekem az lenne logikus. Mert amit év elején csináltunk, az tetszetős volt és bár lehet éppen kiismerhető, de mindent dobni ezért és visszatérni egy még kiismerhetőbb játékhoz, hát elég nagy hülyeség.Beidegződések, pl. amit említettek, hogy pre-snap read alapján futtatja az RPO-t ezért a CLE hamar rájött, hogy melyik oldalt kell túltölteni, hogy passz mellett döntsön és videókkal illusztrálja, melyik játékunkat melyik ellenfelünk védekezte le, és ahogy elfogytak, a staff visszalépésről döntött a FR QB javára off playbook-ból kitépték a Canada lapokat. Így maradt az ami van ami viszont nyitott könyv mindenkinek, Fichtner pedig egyelőre nem tudott újat mutatni.Reggel olvastam az O visszaeseserol: canada hatasarol az ev elejen, az ellenfelek adaptaciojarol, illetve arról, h Ben mar begyakorlott, es uj semat nagyon nehez vele, mert visszaugrik a hosszú evekig jatszotthoz.Melyikhez? Az Arians féle vertikálishoz, vagy a Haley féle dink&dunk-hoz? Eléggé kölönböző a két séma.
xtaki
Jan
A cikk BTSC-n:
Spy
Klaci79
Ebben az esetben nem az kellene, hogy ugyanabból a felállásból és olvasásból más-más játékokat is behívjunk? Nem azzal veszed ki a védelmi olvasások méregfogát, hogy olyan játékot futtatsz, amire abból az olvasásból nem számolnak? Nekem az lenne logikus. Mert amit év elején csináltunk, az tetszetős volt és bár lehet éppen kiismerhető, de mindent dobni ezért és visszatérni egy még kiismerhetőbb játékhoz, hát elég nagy hülyeség.Beidegződések, pl. amit említettek, hogy pre-snap read alapján futtatja az RPO-t ezért a CLE hamar rájött, hogy melyik oldalt kell túltölteni, hogy passz mellett döntsön és videókkal illusztrálja, melyik játékunkat melyik ellenfelünk védekezte le, és ahogy elfogytak, a staff visszalépésről döntött a FR QB javára off playbook-ból kitépték a Canada lapokat. Így maradt az ami van ami viszont nyitott könyv mindenkinek, Fichtner pedig egyelőre nem tudott újat mutatni.Reggel olvastam az O visszaeseserol: canada hatasarol az ev elejen, az ellenfelek adaptaciojarol, illetve arról, h Ben mar begyakorlott, es uj semat nagyon nehez vele, mert visszaugrik a hosszú evekig jatszotthoz.Melyikhez? Az Arians féle vertikálishoz, vagy a Haley féle dink&dunk-hoz? Eléggé kölönböző a két séma.
xtaki
Jan
A cikk BTSC-n:
Spy
Beidegződések, pl. amit említettek, hogy pre-snap read alapján futtatja az RPO-t ezért a CLE hamar rájött, hogy melyik oldalt kell túltölteni, hogy passz mellett döntsön és videókkal illusztrálja, melyik játékunkat melyik ellenfelünk védekezte le, és ahogy elfogytak, a staff visszalépésről döntött a FR QB javára off playbook-ból kitépték a Canada lapokat. Így maradt az ami van ami viszont nyitott könyv mindenkinek, Fichtner pedig egyelőre nem tudott újat mutatni.Reggel olvastam az O visszaeseserol: canada hatasarol az ev elejen, az ellenfelek adaptaciojarol, illetve arról, h Ben mar begyakorlott, es uj semat nagyon nehez vele, mert visszaugrik a hosszú evekig jatszotthoz.Melyikhez? Az Arians féle vertikálishoz, vagy a Haley féle dink&dunk-hoz? Eléggé kölönböző a két séma.
xtaki
Jan
A cikk BTSC-n:
Ráadásul kevés kivétellel mindkettőből csak a szar része ugrik be neki?Reggel olvastam az O visszaeseserol: canada hatasarol az ev elejen, az ellenfelek adaptaciojarol, illetve arról, h Ben mar begyakorlott, es uj semat nagyon nehez vele, mert visszaugrik a hosszú evekig jatszotthoz.Melyikhez? Az Arians féle vertikálishoz, vagy a Haley féle dink&dunk-hoz? Eléggé kölönböző a két séma.
xtaki
Jan
Reggel olvastam az O visszaeseserol: canada hatasarol az ev elejen, az ellenfelek adaptaciojarol, illetve arról, h Ben mar begyakorlott, es uj semat nagyon nehez vele, mert visszaugrik a hosszú evekig jatszotthoz.Melyikhez? Az Arians féle vertikálishoz, vagy a Haley féle dink&dunk-hoz? Eléggé kölönböző a két séma.
xtaki
P.Kirby BBC 2026.04.13.
Some of Yinz will explode after watching this. 😂 #Steelers pic.twitter.com/QADowyVixv
— That Blitz Guy (@ThatBlitzGuy) December 17, 2020
Hová tűnt az OL korábbi ereje, erőnléte, erőssége akart a morfondìrozás tárgya lenni. Korábban nem voltam hozzászokva ehhez a dülöngéléshez.Irsz valamit aminek semmi koze hogy mit gondolsz vagy en nem tudom ertelmezni.Kettő elesik, egy pedig oldalra billen? 😊:Ö:ÖEz minden csapatban igy lenne. A C fellep egy LB-re mig a tobbiek egy DL jatekossal kezdenek rogton birkozniés amikor menne a futás, akkor jönnek az ilyen hibák...és minden snapben egy játékos elcseszi a futásblokkolást:Állítsd meg 2 mp-nél és nézd meg, hogy hol van MP és hol tartanak a többiek.
I don't know if Kevin Dotson had already hurt his shoulder and was trying to play through it but Vernon Butler absolutely blew him up on this rep. Steelers' run game continues to go nowhere because of plays like this. #Steelers pic.twitter.com/TLQcdkB1ex
— Alex Kozora (@Alex_Kozora) December 15, 2020
Roethlisberger meg azért dobja el két mp alatt a labdát és ad ezzel lehetőséget beleütni a labdába és pick6-et szerezni, mert ha odaérnek és ráesnek a sérült térdére, vége az idénynek...jöhet Hodges...kb vele is ilyen jó volt tavaly a Steelers O
Klaci79
Willie Parker
no
Willie Parker
a "hol tartanak a jatekosok 2 mp-nel allitasbol, en arra gondoltam hol tartanak a jatekosok 2 mp-nel. Ezek szerint nem ez volt a megoldokulcs.
Amugy a LG miatt kerult be a video, de a LT-C-RG-RT jol vegezte a dolgat. Az RT nehezen kovette le labon a LB-t de azert minimum lelassitotta egy tudatos c-b-al es nem rajta ment el a jatek es tole tavolodott a jatek.
A C jol jatszott nagyon es az embere meg ( mintha a mi Queen-unk lenne ) szarul.
Aki szarul jatszott nalatok meg az a TE es Conner. Hiaba tartja a LG az emberet akkor se tudott volna C gap-en futni, mert jott a vedo akit a TE el kellett volna takaritani es Conner is haladt egyenes vonalon mert az lett hivva mindegy hogy eselytelen.
Ez gyakorlas a TE-nek es kesz, Conner-nek ez nem tanithato, de voltak rosszabb jatekai is.
no
Amúgy jól összefoglaltad, m Conner a jó blokkolás nélkül eszköztelen
Irsz valamit aminek semmi koze hogy mit gondolsz vagy en nem tudom ertelmezni.Kettő elesik, egy pedig oldalra billen? 😊:Ö:ÖEz minden csapatban igy lenne. A C fellep egy LB-re mig a tobbiek egy DL jatekossal kezdenek rogton birkozniés amikor menne a futás, akkor jönnek az ilyen hibák...és minden snapben egy játékos elcseszi a futásblokkolást:Állítsd meg 2 mp-nél és nézd meg, hogy hol van MP és hol tartanak a többiek.
I don't know if Kevin Dotson had already hurt his shoulder and was trying to play through it but Vernon Butler absolutely blew him up on this rep. Steelers' run game continues to go nowhere because of plays like this. #Steelers pic.twitter.com/TLQcdkB1ex
Roethlisberger meg azért dobja el két mp alatt a labdát és ad ezzel lehetőséget beleütni a labdába és pick6-et szerezni, mert ha odaérnek és ráesnek a sérült térdére, vége az idénynek...jöhet Hodges...kb vele is ilyen jó volt tavaly a Steelers O
Klaci79
Willie Parker
no
Willie Parker
a "hol tartanak a jatekosok 2 mp-nel allitasbol, en arra gondoltam hol tartanak a jatekosok 2 mp-nel. Ezek szerint nem ez volt a megoldokulcs.
Amugy a LG miatt kerult be a video, de a LT-C-RG-RT jol vegezte a dolgat. Az RT nehezen kovette le labon a LB-t de azert minimum lelassitotta egy tudatos c-b-al es nem rajta ment el a jatek es tole tavolodott a jatek.
A C jol jatszott nagyon es az embere meg ( mintha a mi Queen-unk lenne ) szarul.
Aki szarul jatszott nalatok meg az a TE es Conner. Hiaba tartja a LG az emberet akkor se tudott volna C gap-en futni, mert jott a vedo akit a TE el kellett volna takaritani es Conner is haladt egyenes vonalon mert az lett hivva mindegy hogy eselytelen.
Ez gyakorlas a TE-nek es kesz, Conner-nek ez nem tanithato, de voltak rosszabb jatekai is.
D. Jonson első negyedét és az utolsót azért érdemes összehasonlítani. Nagyon jót tett neki a kis ülés és kiváncsi leszek a következő meccset.Egyetértek. Bár abban biztos vagyok, hogy nem fog ez varázsütésre megoldódni, de ha fejben ott tud lenni, az rengeteget segítene a csapatnak. Kimondva-kimondatlanul ő az első számú WR jelenleg a csapatban. Lényegében a leghasználhatóbb WR (bár nálam Claypool lenne az, ha Tomlinék hagynák) vonal mellett és Soltban is egyformán komoly érték. JuJu Soltban használható jó, rövid elkapásokra, Washington pedig a pályát tudná megnyújtani, ha használnánk megfelelően.
Klemó
Úgyhogy nagyon kellene egy olyan DJ, aki leküzdi ezt az időszakot és marad egy meccsenkénti 1 közeli droppnál.
Maradjunk annyiban, hogy egy Moreau teljesen más szint és bár nem klasszis, de pont az az ember, akire nekünk nagyon nagy szükségünk lenne.RB poszton és egyébként TE poszton is most "érett be" a tavalyi év. Soha nem feledem azt a Snell-Gentry húzást egy olyan drafton, ahol TE poszt az egyik legmélyebb volt, de sikerült egy az NFL-be totálisan értéktelen, a futást támogatni képtelen pálcikát és előtte pedig egy 3rd down backet hozni úgy, hogy igazán frencsi futónak Connert nem lehetett nevezni és Döncin kívül - aki egyébként sérülékeny - életképes TE nincs a rosteren.A posztválasztások szerintem rendben voltak, az emberek mellé mentek valamennyire, bár Snell-ben én látok lehetőséget, csak nem ilyen blokkolással.
Conner lehet itt maradhat akár backup RB-nek. Sajnos nagyon sérülékeny és másra máshol sem lesz alkalmas hosszabb távon.
Klemó
Bush-ért ugye kötelező volt felmozognunk, ezért nem volt második körünk, 3-ban jött D. Johnson és Layne, 4-ben Snell.
A posztokat nézve, TE-nél a három kiemelkedő (Hockenson, Fant és Irv Smith) esélytelen voltak, a maradékból én senkiben nem látok sokat (pl.: Sternberger, J. Oliver, Moreau), talán Dawson Knox lett volna jobb. Persze Gentryből szinte semmit nem látunk, mert 3. számú TE. Szóval sztem TE-nél sok lehetőségünk nem volt (én magam Miles Boykint akartam, mint TE/WR hibridet). Utólag meg FA-n ugye Ebron inkább elkapó, mintsem blokkoló kaliber. Ebbe a posztba a következő drafton be kellene ruházni.
RB személyének választásánál azért húztam a számat, mert másra gondoltam. CB mindenképpen kellett harmadik körben, most, hogy éppen Layne jött...bár róla sem tudunk eddig sokat...az egy dolog, ő volt talán az utolsó kezdőszintű ott 83-on (Dean ment ki még 94-en, én róla akkoriban nem sok jót hallottam, NFL-ben is égetik sokszor).
A pech az volt, hogy harmadik körben megindult a RB-rush, hiszen vittek ötöt (D. Henderson - Rams, Montgomery- Bears, Singletary- Bills, D. Harris - Pats, Mattison- Vikings), meg negyedik elején még Bryce Love-ot és Justice Hillt.
Talán Pollard lett volna jobb, aki később kiment, de ez utólagos okoskodás, akkor azt nem értettem, hogy miért nem rántottuk be Conner mellé/elé a félig FB Ollisont a Pittről (152-n vitte a Falcons, nem is nagyon tudták használni, nekünk meg meg lett volna oldva kb egy emberben két poszt is).
Willie Parker
Én csak arra gondoltam, hogy a 4. körben pont ott volt még és lehetett volna part time RB-t hozni. Én ugyanis Snellben nem látok mást most sem.
RB poszton és egyébként TE poszton is most "érett be" a tavalyi év. Soha nem feledem azt a Snell-Gentry húzást egy olyan drafton, ahol TE poszt az egyik legmélyebb volt, de sikerült egy az NFL-be totálisan értéktelen, a futást támogatni képtelen pálcikát és előtte pedig egy 3rd down backet hozni úgy, hogy igazán frencsi futónak Connert nem lehetett nevezni és Döncin kívül - aki egyébként sérülékeny - életképes TE nincs a rosteren.A posztválasztások szerintem rendben voltak, az emberek mellé mentek valamennyire, bár Snell-ben én látok lehetőséget, csak nem ilyen blokkolással.
Conner lehet itt maradhat akár backup RB-nek. Sajnos nagyon sérülékeny és másra máshol sem lesz alkalmas hosszabb távon.
Klemó
Bush-ért ugye kötelező volt felmozognunk, ezért nem volt második körünk, 3-ban jött D. Johnson és Layne, 4-ben Snell.
A posztokat nézve, TE-nél a három kiemelkedő (Hockenson, Fant és Irv Smith) esélytelen voltak, a maradékból én senkiben nem látok sokat (pl.: Sternberger, J. Oliver, Moreau), talán Dawson Knox lett volna jobb. Persze Gentryből szinte semmit nem látunk, mert 3. számú TE. Szóval sztem TE-nél sok lehetőségünk nem volt (én magam Miles Boykint akartam, mint TE/WR hibridet). Utólag meg FA-n ugye Ebron inkább elkapó, mintsem blokkoló kaliber. Ebbe a posztba a következő drafton be kellene ruházni.
RB személyének választásánál azért húztam a számat, mert másra gondoltam. CB mindenképpen kellett harmadik körben, most, hogy éppen Layne jött...bár róla sem tudunk eddig sokat...az egy dolog, ő volt talán az utolsó kezdőszintű ott 83-on (Dean ment ki még 94-en, én róla akkoriban nem sok jót hallottam, NFL-ben is égetik sokszor).
A pech az volt, hogy harmadik körben megindult a RB-rush, hiszen vittek ötöt (D. Henderson - Rams, Montgomery- Bears, Singletary- Bills, D. Harris - Pats, Mattison- Vikings), meg negyedik elején még Bryce Love-ot és Justice Hillt.
Talán Pollard lett volna jobb, aki később kiment, de ez utólagos okoskodás, akkor azt nem értettem, hogy miért nem rántottuk be Conner mellé/elé a félig FB Ollisont a Pittről (152-n vitte a Falcons, nem is nagyon tudták használni, nekünk meg meg lett volna oldva kb egy emberben két poszt is).
Szerkesztette: Willie Parker
Két dolgon gondolkoztam most, aminél kíváncsi vagyok a véleményetekre:1.
1. Rájöttem, hogy ami igazán bosszantó ebben a szezonban az az, hogy folyamatosan alulteljesítünk (de szerencsések vagyunk). A talent level szerintem az offenseben és a defenseben is megvan ahhoz, hogy Super Bowl esélyes csapat legyen, én mégsem tudom elhinni, hogy ott tartunk. Én hibásnak a kordinátorokat látom, mindkettőt.
Mindkét csapategység bőven maga alatt teljesít, főleg az offense, ami konkrétan szánalmas néhol. A jobb kordinátorok hozzáadnak a csapatrészük erősségéhez, eközben Fichtnernek biztos, hogy negatív a hozzáadott értéke, míg Butlernek szerintem maximum semleges.
Akire még rálehet ezt húzni az Big Ben, de sajnos rajta gyakran látszik, hogy öregszik.
2. Tocával dumáltam éppen, és felmerült JuJu. Én szeretném, hogy maradjon, de kevés esélyt látok rá - egyszerűen luxus lenne rengeteg pénzt fizetni neki, amikor:
- látszik, hogy tudunk jó WR-t húzni a draftról
- itt van DJ meg Claypool
- a defenset kellene inkább egyben tartani, és nem lekötni a pénzünket WR pozícióban
tenorx
A D talent levelben és teljesítményben is SB-runra alkalmas. Eddig gyakorlatilag bármilyen O-t limitálni tudtak egy olyan szintre, hogy a saját támadóinktól ne kelljen emberfeletti teljesítmény a W-hez. Legutóbb is, pedig a Bills O-t nagyon a liga elejébe sorolják, de csak 19 pontot engedett nekik a D. Egyértelműen ők nyerhetővé tették ezt a meccset is, csak az O több fronton is elqurta.
Az O azért emberállományban nincs azon a szinten mint a D, de tőlük nem is vár senki pontzuhatagot. Pont ezért ilyen a rendszerünk, hogy ha huszonpár pontot fel tudnak pakolni, az mindig elég. De pl a Ravens ellen úgy nyertünk, hogy 12 pontot írt fel az O. Azért az már nem normális dolog.
Szóval huszonpár pont, ez lenne az elvárás, és ennyihez meg is van a személyzet, viszont pár hete teljes leolvadás van az egységben. Tavaly időben kicsit később történt, 8-5 után, élő PO eséllyel, az utolsó 3 meccset elvesztettük. De akkor is a végére esett szét a dolog, ami azért furcsa, mert korábban mindig fordítva volt, decemberre álltunk össze, a fontos meccsekre lett éles a csapat.
Fichtner szerintem az utóbbi 20 év leggyengébb Steelers OC-ja.
Igazából nem is tudom hogy ő mennyire önálló vezető, vagy Bennel kettecskén találják ki ezeket a dolgokat, és alapjában Bennek mekkora hatása van a döntéseire, de kicsit gyanús ez az egész sztori.
Persze könnyű rámondani valakire hogy sz.r edző, mert nem igazán lehet korrekt összehasonlítást tenni; mind a 3 korábbi OC más szituban dolgozott, és persze mindegyik egy fiatalabb, egészségesebb, jobb formában levő Bennel. De abban gondolom egyet tudunk érteni, hogy Fich egy komplett ligaelit O-t vett át, és onnan jutott el 2,5 szezon alatt erre a pusztulat szintre.
Nem hinném, hogy ő a PO-ban, komolyan felkészített D-k ellen eredményesen tudna meccselni.
2.
Juju, nem tudom milyen fizetési igénye lenne, mert az utóbbi két szezonja azért nem a világ csodája. D.Johnson nem alternatíva, vezeti a ligát dropban, nem lennék meglepve, ha inkább kevesebb szerepet kapna.
McCloud nem tudom milyen lesz, Claypool és Washington oké, de ezzel nem vagyunk meg a poszton, ha Jujut elengedjük.
Ha ő valami top WR-nek gondolja magát, és olyan szerződést kér, akkor nyilván el kell engedni, mert nem az. De szerintem nem fog, a számok alapján nincs mire elit pénzt kérnie.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
Szerkesztette: Klemó
ugye itt mecdoci kulso vallan kellett volna futni, latszik, mert a szazados meg mecdonci duplazzak es donci befele probalja tolni. csak hat hamvaba holt.Kettő elesik, egy pedig oldalra billen? 😊:Ö:ÖEz minden csapatban igy lenne. A C fellep egy LB-re mig a tobbiek egy DL jatekossal kezdenek rogton birkozniés amikor menne a futás, akkor jönnek az ilyen hibák...és minden snapben egy játékos elcseszi a futásblokkolást:Állítsd meg 2 mp-nél és nézd meg, hogy hol van MP és hol tartanak a többiek.
Klaci79
Willie Parker
no
Willie Parker
Kettő elesik, egy pedig oldalra billen? 😊:Ö:ÖEz minden csapatban igy lenne. A C fellep egy LB-re mig a tobbiek egy DL jatekossal kezdenek rogton birkozniés amikor menne a futás, akkor jönnek az ilyen hibák...és minden snapben egy játékos elcseszi a futásblokkolást:Állítsd meg 2 mp-nél és nézd meg, hogy hol van MP és hol tartanak a többiek.
Klaci79
Willie Parker
no