Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 5 éve
Amit az első félidőben nyújtott az O az az NFL legalja. Ehhez képest JuJu megint bement a kezdőkötbe táncikálni, úgy hogy már a Bills védők is mondták, hogy ez extra emóció nekik és ezt előre a Bengals ia jelezte. Ez nettó égés és edzőként úgy ültettem volna le a padra, hogy arról kódul bohókázás ide, vagy oda. Totálisan ki van videózva az O és nost látszik is, hogy mennyire kiszámítható a pre snap alapján mi jön. A harmadikban voltak váratlan dolgok, de a negyesikben a beszívott TD után már passzolni kellett és ez megint előjött.
Nem vagyunk PO csapat, és ezt a meccset sem érdemeltük volna meg. Jelenleg sajnos ez a D is csupán átlagos, mivel váratlan húzásokkal simán meg lehet lepni. De az amit az O nyújtott az első félidőben arra nincsenek szavak és én azt láttam, hogy ez Ben durcija is volt a Canada O ellen, vavyis látjátol nem megy. Szánalmas volt nézni azt a lassú kiszámítható, pontatlan, a védelmet olvasni képtelen QB-t.....hát igen, ezek a jáetékok akkor jók, ha a QB tud olvasni, mint Finley....a frencsi QB a másik oldalon az ucsó TDnél....hja, hogy 3. Számú.....hát igen....
Van 2 meccsünk próbálkozni. Amkor Fitchnert kérdezték pár meccsel ezelőt a RZ O belassuása miatt, akkor mondta, hogy nem ugrik le a hídról megy az.......láthatóan fogalma.nem volt miért ment.....és most ötlete sincs hogy menne....
több mint 5 éve
JuJu - t meg valaki nyakon b@szhatná,mert undorító, amit művel ezzel a logon táncolással. Kiábrándító és mindemellett nulla a teljesítmény.
több mint 5 éve
Nem látom azt a szcenariot, hogy bárkit valahogy megvernénk 😔😔Sajnos a probléma mostanáig talán ki sem rajzolódott, de az utóbbi két hétben látványosan. A tamadofal egy kalap szar jelenleg. BB azért dobál 2mp alatt labdákat, mert nem védik meg. Futojatek meg...Ez megint csak jókor jött!Ez a meccs volt a harmadik-negyedik az ebreszto szundi uzemmodjaban. Ilyenkor mar illik felkelni. Hajra Steelers vs.Colts, vs.Browns! 😴😳😁
Bár egy-egy szép drive minden meccsen azért összejött, úgyhogy lehet csak a szokásos bullshitet kapjuk BB-től.
A védelem is sajnos nagyon érezhető a LB-sor kicserelodese, azért csak Watt és Williamson kevés ide, sok rutin van a műtőasztalon már.
Legalább akkorát nem egtunk mint a Rams...kevés öröm.
Klaci79
RedFive
Most nem látom azt a szcenariot hogy megverjuk a Colts-ot
Klaci79
több mint 5 éve
El kell hozni a Jets-től Darnoldot. BB kipukkadt, elfáradt. Darnold köré lehetne építeni csapatot. Ha nem válik be, akkor mehet a levesbe 2-3 év után.Pedig szezon első felében jó volt ez az offense. Bigben rendkívül összeszedett és sallangmentes volt. Korábbi évekhez képest jóval kevesebb int-et érő passzt dobott. Annál is jobb volt az O, mint ahogy statisztikában tűnt, mivel sokszor csak annyit adtak ki magukból amennyit kellett. Mostanra viszont Bigben karja szerintem elfáradt, nem bírja már ezt a (bye week nélküli) hajtást. És ez egyre jobban generálja a futás visszaesését is, ami amúgy is gyenge nálunk.Es qb poszt? Nem mintha ezzel a mutatoval lehetne koran hozni valakit. Meg ben meg jatszik valoszinuleg. Meg amugy is a qb knal megjobban kijon az, hogy a qb meg jatszana, de a csapatnak mar masra van szuksege.
A play offban én one and donet várok, aztán pedig egy O heavy draftot. Első körben tackle, másodikban guard, harmadikban meg egy futót.
Seda26
Nem tudom mi van bennel. Ev elejen legjobb formaja. Aztan miutan kidolt, kicserelodott. Lehet meg mindig serult. Csak hat nem fogjak elmondani. Mert ennyire akar egy felido erejeig melle fole ala eroltetve dobalni meg nem lattam.
Pedig vannak persze neki is boven homaly passzai, kinek ne lenne. De ez most kb 10% annyi lett es minden meccsen. Valami nem kerek. Elfelejteni nem hiszem, hogy elfelejtett volna dobni...Karja is egy evet pihent.
De ugyebar, ami mutve volt az mar nem lesz soha sem az eredeti. Es hat nem mai csirke. Kar pedig orom volt nezni, ahogy ev elejen racafolt a ketkedokre. Most meg szenvedes nezni, ahogy szenved es nem ment sokaig semmi szinte neki.
Gabor81
több mint 5 éve
nezhetetlen, borzalmas, fos. csak kotelessegbol neztem vegig az elso felido utan.az O egyszeruen fos. hogy lehet kijonni az NFL also segmensege tartozo csapat ellen 3&out-al 2x? amikor ezek elvileg szriptelve vannak. Ez itt edzoi hiba, az osszes tobbi meg jatekos es edzo egyutt.
A D meg elfogyott. TJ jo, de ha a masik oldalra nem kell figyelni, akkor egyedul nem kepes megallitani a jatekokat, leginkabb duplazzak minden alkalommal.
több mint 5 éve
Szánalmas
több mint 5 éve
Hát nem csak Redfive-nak főtt le a kávé hajnalban...Kevin Greene-t meg nem hiszem el. Nem oly rég még OLB edzőnek áhítottuk.
több mint 5 éve
Hogy valami pozitív is legyen Big Ben 60000 passzolt yardja mellett , 5 Steelers játékos került be a Pro Bowlra. TJ Watt, Minkah Fitzpatrick, Cameron Hayward, David DeCastro és Maurkice Pouncey.
.@_TJWatt, @minkfitz_21, @CamHeyward, David DeCastro, and @MaurkicePouncey have been selected to the 2021 #ProBowl.
— Pittsburgh Steelers (@steelers) December 22, 2020
több mint 5 éve
Gabor81
803
Pedig szezon első felében jó volt ez az offense. Bigben rendkívül összeszedett és sallangmentes volt. Korábbi évekhez képest jóval kevesebb int-et érő passzt dobott. Annál is jobb volt az O, mint ahogy statisztikában tűnt, mivel sokszor csak annyit adtak ki magukból amennyit kellett. Mostanra viszont Bigben karja szerintem elfáradt, nem bírja már ezt a (bye week nélküli) hajtást. És ez egyre jobban generálja a futás visszaesését is, ami amúgy is gyenge nálunk.Es qb poszt? Nem mintha ezzel a mutatoval lehetne koran hozni valakit. Meg ben meg jatszik valoszinuleg. Meg amugy is a qb knal megjobban kijon az, hogy a qb meg jatszana, de a csapatnak mar masra van szuksege.
A play offban én one and donet várok, aztán pedig egy O heavy draftot. Első körben tackle, másodikban guard, harmadikban meg egy futót.
Seda26
Nem tudom mi van bennel. Ev elejen legjobb formaja. Aztan miutan kidolt, kicserelodott. Lehet meg mindig serult. Csak hat nem fogjak elmondani. Mert ennyire akar egy felido erejeig melle fole ala eroltetve dobalni meg nem lattam.
Pedig vannak persze neki is boven homaly passzai, kinek ne lenne. De ez most kb 10% annyi lett es minden meccsen. Valami nem kerek. Elfelejteni nem hiszem, hogy elfelejtett volna dobni...Karja is egy evet pihent.
De ugyebar, ami mutve volt az mar nem lesz soha sem az eredeti. Es hat nem mai csirke. Kar pedig orom volt nezni, ahogy ev elejen racafolt a ketkedokre. Most meg szenvedes nezni, ahogy szenved es nem ment sokaig semmi szinte neki.
több mint 5 éve
Na megint egy év amikor recskázhatunk Tomlin pozitív mutatójára és nyugodtan nézhetjük a rájátszást. Mert közünk megint nem lesz hozzá.
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 5 éve
Sajnos a probléma mostanáig talán ki sem rajzolódott, de az utóbbi két hétben látványosan. A tamadofal egy kalap szar jelenleg. BB azért dobál 2mp alatt labdákat, mert nem védik meg. Futojatek meg...Ez megint csak jókor jött!Ez a meccs volt a harmadik-negyedik az ebreszto szundi uzemmodjaban. Ilyenkor mar illik felkelni. Hajra Steelers vs.Colts, vs.Browns! 😴😳😁
Bár egy-egy szép drive minden meccsen azért összejött, úgyhogy lehet csak a szokásos bullshitet kapjuk BB-től.
A védelem is sajnos nagyon érezhető a LB-sor kicserelodese, azért csak Watt és Williamson kevés ide, sok rutin van a műtőasztalon már.
Klaci79
RedFive
Most nem látom azt a szcenariot hogy megverjuk a Colts-ot
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Ez megint csak jókor jött!Ez a meccs volt a harmadik-negyedik az ebreszto szundi uzemmodjaban. Ilyenkor mar illik felkelni. Hajra Steelers vs.Colts, vs.Browns! 😴😳😁
Klaci79
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Ez megint csak jókor jött! Bár egy-egy szép drive minden meccsen azért összejött, úgyhogy lehet csak a szokásos bullshitet kapjuk BB-től.
több mint 5 éve
Pedig szezon első felében jó volt ez az offense. Bigben rendkívül összeszedett és sallangmentes volt. Korábbi évekhez képest jóval kevesebb int-et érő passzt dobott. Annál is jobb volt az O, mint ahogy statisztikában tűnt, mivel sokszor csak annyit adtak ki magukból amennyit kellett. Mostanra viszont Bigben karja szerintem elfáradt, nem bírja már ezt a (bye week nélküli) hajtást. És ez egyre jobban generálja a futás visszaesését is, ami amúgy is gyenge nálunk. A play offban én one and donet várok, aztán pedig egy O heavy draftot. Első körben tackle, másodikban guard, harmadikban meg egy futót.
több mint 5 éve
Vince sem lett aktiválva...
több mint 5 éve
Nem fog szerintem egy csomó olyan csapat, aki úgy tűnik még húzna. Persze még olyan messze van a Draft, hogy csak tippelni lehet. És szerintem nem fog jutni jó 25 felett. Bár kérdés ott leszünk e?Most olvasom, hogy Big Ben mindenképp kitöltené a szerződéséből hátralévő utolsó évet.Lesz első körös QB nekünk? Minden csapat tankol vagy QB-ra gyúr...
Vagyis jövőre jöhet egy első körös QB, aki tanulási időt is kapna legalább.
Klaci79
Reggio1914
több mint 5 éve
Most olvasom, hogy Big Ben mindenképp kitöltené a szerződéséből hátralévő utolsó évet.Lesz első körös QB nekünk? Minden csapat tankol vagy QB-ra gyúr...
Vagyis jövőre jöhet egy első körös QB, aki tanulási időt is kapna legalább.
Klaci79
több mint 5 éve
Conner out...
több mint 5 éve
Most olvasom, hogy Big Ben mindenképp kitöltené a szerződéséből hátralévő utolsó évet.Vagyis jövőre jöhet egy első körös QB, aki tanulási időt is kapna legalább.
több mint 5 éve
Gabor81
803
Egy ket kerdes.1, Miert nem engedjuk BB t egy no huddle, vagy ahhoz hasonlo up tempo jatekra? Ahol talan tobbszor kijohet a tapasztalata? (Persze emelett kijon a tobb BB fele homaly passz eselye is. De kockazat nelkul nincs vereseg. )
Es pl azert az latszott, hogy jobban allt ez bennek is. Es elemeztek is a tvsek, hogy talan ez az o erossege meg. Ok int lett belole. De amikor mar minden mindegy azert kiprobalhatnank mast is a vagy tul rovid, vagy tul hosszu passzok helyett.
Mert ha az offense fennt tudnan tartani az ellenfel defet az uptempo val. Akkor igy a vedoki jobban faradnak. Kevesbe lehet a defnek is alkalmazkodnia, a felallasokhoz.
2, Tobbet alkalmaznam Mc Doncit, akinek passzolni sem artana. Washingtont is jobban beleavatnam a jatekba, Mert ertem hogy dj veszelyesebb. De tobbszor rank nezve is a dropjai miatt. Ebron is detto vagy nagy jatek. Vagy nagyobb drop.
3, Szoval lehetne tobb Ket TEs felallas, ahol nem csak ebron lenne az elkapo TE. Mert doncinek is volt jopar elfogadhato meccse, elkapasok teren is.
Aztan az uptempo miatt a tamadoknal ( mivel ok vannak fent vegig) megnezni ki kap el jobban aznap. Igy ez egy ket drive utan hamar kiderulne. Es ez alapjan tartanam fennt akinek jobban megy. Mind a TEk es mind a WR ek eseteben is.
4, Juju Wash Dj/Claypool wrsor, ebben a depth sorrendben. De pl nem engednem surun, hogy ebron es dj a ket legtobbet droppolo egyszerre legyen fent a palyan. Ami igy, megint csokkentene a drop valoszinuseg szamat. Aki droppol, (persze nem csak egyszer) az wr sor vege es kesz.
5, A TE bol tobbet jatszatnam a mar emlitett ket TE s felallasokat. Es ezt a parost is hasznalnam egyutt jopar driveban. De nem csak Ebronnak passzolva. Es ezzel is lehetne varialni, mert ugy is tudjak, hogy Ebron a 3. es sok emberunk akinek dobjuk foleg. O utana meg Dj volt altalaban a kovetkezo celpont, akit Big Ben keresett 3. kiserletek alatt.
De ha itt Mc donci ervenyesulne elkapo TE kent is, akkor jo. Ha nem akkor meg ott lenne ebron. A ketto TE kozul amelyik jobban kap el, kimozgatnam/lecserelnem az egyik WR helyere. Es igy lenne fent a ket elkapni is tudo es eleg magas celpont is Big Bennek a 2 elkapni is tudo TE. Meg lenne a ket alap WR.
Igy ha kimozgatnank az egyik TE t oldalra, akkor juju vinne az elso cbt. wash valoszinuleg megkapna a 2. szamu cbt es akkor Ebron/Mcdonci probalkozhatna a 3. sz cb ellen. Amelyik felallas elonyosebb lenne, az alapjan. Ha ki ment oldalra a TE akkor szinten ott lenne az LB/TE missmatch. Vagy az alacsonyabb Cb/TE missmatch. Ahogy eppen a felallas adna.
Utoirat:
*** Bocsi bonyolult es hosszu lett.****
Innen latszik hogy "Kicsit" faradt vagyok. De az okosoknak nem tudom miert nem jutott eddig eszukbe barmi varialas. Vagy ha jutott, akkor a dropok miatt tovabb eroltetjuk a meg tobb dropot? Vagy ha nem megy a futas feladjuk a futast? Ami utana meg jobban megkonnyiti a vedok dolgat, foleg ugy hogy mar egy sima futoval az RPO is osszezavarhatna elegendo idot nyerve, vagy a play action ok az eredmenyes passzjatekhoz.
Es vagy a passzjatekkal epitenem fel a futast. Ha mar a futas nem epiti fel a passzjatekot. De igy a nyilt lapokkal jatszas. Hogy ures ben mellett a hely es sima passzra fel tudnak allni a csapatok az nagyban megkonnyiti minden vedo munkajat.
Eddig legalabb a keresztbefutassal, meg tudtuk lepni a vedoket. De most mar nincs semmi uj a tarsolyban. Es egyoldalu lett a tamadojatek.
Szerkesztette: Gabor81
több mint 5 éve
Gabor81
803
Ja, észrevettem, de így se jó - hozzáteszem borzasztó kicsi orrom van 😀Jo neked hogy kicsi van. Engem pont a nagy orrom miatt is zavarnak a maszkok. 😀
Ha valakit érdekel az egyik maszk, akkor írjon PM-et 😊
tenorx
több mint 5 éve
Hát, elnézve a meccseket, akiket ellenfélnek kaphatunk a PO-ban, (Bills, Colts, Ravens, Titans...) most elég jó formát mutatnak.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.