Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 381 — Steelers fan
Én kifejezetten élvezem, hogy szarok vagyunk, de elcsalják nekünk a meccseket és nyerünk. Most gondoljatok bele: bármelyik jó csapat tudna nyerni sorozatban jó játékkal, de szar csapatként elcsalva a meccseket csakis mi!

Csak aztán nehogy leadjuk a Coltsnak meg a Brownsnak a meccseket. Vagyis na, nehogy elfelejtsük megvenni ott is a bírókat. 😁
Szokol
Nyugodtan ,engem nem zavar ha nem jutunk a play off ban mert esélyünk nincs semmire,mi ebben a szezonban egy erős középcsapat vagyunk ,ráadásul evel az o falal ami az egyik legroszabb, hozzunk egy 11-5.Na pont ettől félek hogy a birok majd tovább rugdossnak titeket,de remélem vissza nyal a fagyi ,na akkor mekkora hiszti lesz itt ,majd megnézem hányan fogtok itt birozni.
.
Norbi180
Na, akkor nincs itt semmi látnivaló: egy erős középcsapatot oda-vissza lesimázott az istencsászár, veretlen Steelers! 😀 Csoportmásodik hely meglesz azért?
több mint 5 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
Én kifejezetten élvezem, hogy szarok vagyunk, de elcsalják nekünk a meccseket és nyerünk. Most gondoljatok bele: bármelyik jó csapat tudna nyerni sorozatban jó játékkal, de szar csapatként elcsalva a meccseket csakis mi!

Csak aztán nehogy leadjuk a Coltsnak meg a Brownsnak a meccseket. Vagyis na, nehogy elfelejtsük megvenni ott is a bírókat. 😁
Szokol
Nyugodtan ,engem nem zavar ha nem jutunk a play off ban mert esélyünk nincs semmire,mi ebben a szezonban egy erős középcsapat vagyunk ,ráadásul evel az o falal ami az egyik legroszabb, hozzunk egy 11-5.Na pont ettől félek hogy a birok majd tovább rugdossnak titeket,de remélem vissza nyal a fagyi ,na akkor mekkora hiszti lesz itt ,majd megnézem hányan fogtok itt birozni.
.
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 381 — Steelers fan

több mint 5 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 131
Én egyébként pozitív vagyok:
-Ez az offense tud sokkal jobban játszani, de ha lehúznak minket a szintjükre, a baromira szarul néz ki a dolog
-Dupree nagyon fog hiányozni, mert a személyisége fontos volt a többiek részére, ugyanakkor játékban talán megugorható a szint. De azért félek, hogy visszaesik a futás elleni védekezés.
-Nekem kifejezetten tetszik a hozzáállás, ilyen mérgesnek még nem láttam séf bácsit

És egyébként érdemes megnézni a többi csapatot. A KC még ok, bár ők sem tudnak hétről-hétre kiemelkedő teljesítményt mutatni. De a többi csapat is időnként borzalmas gyenge. Jussunk el a PO-ig, aztán kiderül.
Klaci79
Azért megkérdeznem mire vagy pozitív amikor játszottatok kőkemény 2 nehéz mecset azt is 3 meg 4 pontal nyertétek , Kansas úgy meg fog rakni titeket hogy öröm lesz nézni,ha egyáltalán eljutok odáig az is meglepetés lenne.
Norbi180
Leírtam, hogy mire vagyok pozitív.
Egyébként ez egy olyan sport, amit győzelemre játszanak. Nekünk ebből 11 van, nektek meg 6 és 5 vereség, ebből 1-et foghattok a covidra. Úgyhogy szerintem szerényebben kellene ezt előadni.
Klaci79
Szívemből szóltál. 😁
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
-Ez az offense tud sokkal jobban játszani, de ha lehúznak minket a szintjükre, a baromira szarul néz ki a dolog
-Dupree nagyon fog hiányozni, mert a személyisége fontos volt a többiek részére, ugyanakkor játékban talán megugorható a szint. De azért félek, hogy visszaesik a futás elleni védekezés.
-Nekem kifejezetten tetszik a hozzáállás, ilyen mérgesnek még nem láttam séf bácsit

És egyébként érdemes megnézni a többi csapatot. A KC még ok, bár ők sem tudnak hétről-hétre kiemelkedő teljesítményt mutatni. De a többi csapat is időnként borzalmas gyenge. Jussunk el a PO-ig, aztán kiderül.
Klaci79
Azért megkérdeznem mire vagy pozitív amikor játszottatok kőkemény 2 nehéz mecset azt is 3 meg 4 pontal nyertétek , Kansas úgy meg fog rakni titeket hogy öröm lesz nézni,ha egyáltalán eljutok odáig az is meglepetés lenne.
Norbi180
Leírtam, hogy mire vagyok pozitív.
Egyébként ez egy olyan sport, amit győzelemre játszanak. Nekünk ebből 11 van, nektek meg 6 és 5 vereség, ebből 1-et foghattok a covidra. Úgyhogy szerintem szerényebben kellene ezt előadni.
több mint 5 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736

Klaci79
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Mindenki negatív!
steelwolf
A topicban is 😀

több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Klaci79
Én azt hittem, a meccs utáni teszteredményekről van szó....
több mint 5 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Mindenki negatív!
steelwolf
Addig jó 😊
több mint 5 éve
"Pittsburgh Steelers fans, you need to grow up. This is not a Super Bowl team. Go cry in your terrible towels. You're 11-0 and it feels hollow."

mondja Colin Cowherd

Igaz ő mondta azt is, hogy:

😀
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Én pozitív vagyok.🙂
2005-06-ban sem volt egy egetrengető, pontrekorder támadó alakulatunk, ellenben sb-t nyertünk a védelemmel.
Most nincs azon a szinten, de azért
most sem rossz.😉
zidane99
Kb azon a szinten van, a többi védelemhez képest.
Számokat tekintve valszeg már soha semmilyen D nem lesz azon a szinten, hiszen olyan szabálymódosítások jöttek/jönnek folyamatosan, amik egyértelműen a támadókat segítik. Nem olyanok már a feltételek, mint 15 éve. Nem is lehet elvárni azokat a számokat, amiket az a D hozott.

Ha úgy nézzük, hogy a fontosabb mutatók mindegyikében elit legyen, azt nagyjából a mostani is hozza.
több mint 5 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
Én pozitív vagyok.🙂
2005-06-ban sem volt egy egetrengető, pontrekorder támadó alakulatunk, ellenben sb-t nyertünk a védelemmel.
Most nincs azon a szinten, de azért
most sem rossz.😉

Szerkesztette: zidane99
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Mindenki negatív!
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Szerintem ezt a meccset ne elemezzük szarrá, mert depressziósak leszünk. Nyertünk és csakis ez a pozitív.

A bírózás viszont megmosolyogtató volt, a hibák ellenére is, pláne olyan kontextusban, hogy bármitől is meg lett fosztva ez a Ravens alakulat. Én egyébként kifejezetten örültem volna, ha átveszi a vezetést a Ravens, mert akkor talán ébredés lett volna, mint jónéhány meccsen az elmúlt 10-ből.

Bush és Dupree nélkül immáron a D és csak az a jó abban, hogy 11 W van mögöttünk, hogy ha nem küzdünk majd a no1 kiemelésért, akkor el lehet kezdeni forgatni a csapatot jobban is akár. Meglátjuk.
több mint 5 éve
Ami kifejezetten bassza a csőröm, hogy megvannak a WR-LB párosok, oda lehetne dobni a gyors Johnsonnak, miközben Quinn védekezik rajta és mondjuk Mahomes ezt tuti nem hagyja ki. De BB azonnal dobja a játékot és mintha nem is lenne pre snap olvasás a részéről.
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Megnéznénk, de már nem fogunk. Ugyanezen feltételek sosem fognak már fennálni. A tegnap iszereplés gyászos volt. Ilen szarul játszani nem is értem. De már mindegy. Ha sírunk ha nem ez lett. A Ravens valóban elsimerést érdemel, mert nem kitérdelni jöttek a meccset.
polamalu
ja bazi nagy fantázia volt a futásra felrakott hatos meg hetes fal, néha magamalá csorgattam

az sokkal nagyobb kérdés, hogy mi mér dugdossuk a futást, mer amikor kell akkor pölö a végén, beröccentjük, - mongyuk a mekferlendes drive vicc volt, de mié mié mié nyomjuk folyamatosan a futó nélküli komplett drive-okat?

kettő mér dobáltunk feszt Hámprira, mer Martindél nagy zseni, de abba nem hiszek, hogy alltime eltalálja kin legyen Marlon, és csak rá dobjuk meg médecce meg médecce, meg médecce

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 590
Megnéznénk, de már nem fogunk. Ugyanezen feltételek sosem fognak már fennálni. A tegnap iszereplés gyászos volt. Ilen szarul játszani nem is értem. De már mindegy. Ha sírunk ha nem ez lett. A Ravens valóban elsimerést érdemel, mert nem kitérdelni jöttek a meccset.
polamalu
Onnan indult, ha nem adjak meg a 1st down-t akkor megnezte volna WParker kivancsisagbol a mi utolso drive-unkat a W-ert. Erre irtam hogy en inkabb forditva lettem volna kivancsibb. Ennyi
több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
több mint 5 éve
De itt nincs HA. A meccset lejátszották. Ami történt megtörtént. Nincsenek ha, val kezdődő dolgok....
polamalu
Lehet, nalam is kozepen volt. 😊

Van egy olyan erzesem mintha ugy ereznetek hogy kifogast vagy barmit keresek itt.
Megvan, lejatszottak es megtortent es be van jegyzokonyvezve a jogos es megerdemelt W.
Akkor most igy mondom hogy megneznek egy komoly tettel biro GW drive-ot toletek ellenunk a tegnapi feltetelekkel.
no
Isten ments. Nem volt ezen a meccsen semmi az O-tól, amit szívesen megnéznék 😂
több mint 5 éve
De itt nincs HA. A meccset lejátszották. Ami történt megtörtént. Nincsenek ha, val kezdődő dolgok....
polamalu
Lehet, nalam is kozepen volt. 😊

Van egy olyan erzesem mintha ugy ereznetek hogy kifogast vagy barmit keresek itt.
Megvan, lejatszottak es megtortent es be van jegyzokonyvezve a jogos es megerdemelt W.
Akkor most igy mondom hogy megneznek egy komoly tettel biro GW drive-ot toletek ellenunk a tegnapi feltetelekkel.
több mint 5 éve
polamalu
Ezen a meccsen nem dontottek a birok a javunkra es semmi koze nem lesz hoza hanem altalanossagban.

Egy meccsen a biroknak elore meghatarozott szigorral kell befujni a holdingot. Iden tobbet megengednek az OL-nek. Azert irtam hogy fujjanak 5-3 aranyba be, de az megmagyarazhatatlan hogy befujnak egyet a hasonlo 43-bol.

Ellenunk befujnak minden meccsen OL holdingot, P-int, illegal form. es false S-ot. Mindegyik megmagyarazhato es jogos csak latsz ezekbol az ellenfeleknel is.
Veletlenul sem azt akarom kihozni hogy ellenunk vannak a birok, de emeszthetobb lenne ha nem 1-0 nyerjuk meg a holding csatat hanem 2-1-re es akkor sem valtozna semmi. Es ez minden meccsen igaz mindenkire.

Persze elfogult vagyok es ugy erzem a csapataim kulonosen szeretik a sarga zaszlot.
no
7-5 lett a büntetésarány, a yardokban van különbség.

www.espn.com/nfl/matchup?gameId=401220170
Willie Parker
erted a lenyeget az irasomnak?
no
Igazad van, csak nem volt olyan nagy különbség, mint ahogy sugallod
Willie Parker
Semmit nem sugalltam. A legelso mondatomat olvasd el ujra.
no
Nekem nem tetszett a Claypool DPI sem, Watt többszöri büntetlen lerángatása, Heyward mezhúzós holding, az RTP ítélet, Minkah be nem fújt late hit és még más
Willie Parker
Senkinek sem, de nalunk is voltak amik nem voltak befujva. En nem a meccs miatt irom, hanem csak az emeszthetosege miatt irom es ajanlottam a kezi vagy vizilabda biroi felfogast.
több mint 5 éve
Ezen a meccsen nem dontottek a birok a javunkra es semmi koze nem lesz hoza hanem altalanossagban.

Egy meccsen a biroknak elore meghatarozott szigorral kell befujni a holdingot. Iden tobbet megengednek az OL-nek. Azert irtam hogy fujjanak 5-3 aranyba be, de az megmagyarazhatatlan hogy befujnak egyet a hasonlo 43-bol.

Ellenunk befujnak minden meccsen OL holdingot, P-int, illegal form. es false S-ot. Mindegyik megmagyarazhato es jogos csak latsz ezekbol az ellenfeleknel is.
Veletlenul sem azt akarom kihozni hogy ellenunk vannak a birok, de emeszthetobb lenne ha nem 1-0 nyerjuk meg a holding csatat hanem 2-1-re es akkor sem valtozna semmi. Es ez minden meccsen igaz mindenkire.

Persze elfogult vagyok es ugy erzem a csapataim kulonosen szeretik a sarga zaszlot.
no

Willie Parker
no
Willie Parker
no
Nekem nem tetszett a Claypool DPI sem, Watt többszöri büntetlen lerángatása, Heyward mezhúzós holding, az RTP ítélet, Minkah be nem fújt late hit és még más
Willie Parker
Ha az oldalvonalnál levő Minkah esetre gondolsz, az szerintem teljesen tiszta volt. A többit adom. Claypool-nál se fújtam volna.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 127

no

Willie Parker
no
Willie Parker
no
több mint 5 éve
Tegnapi meccsrol a velemenyem. Twitteren fent van minden. Le lehet nemitani, attol az igazsag az igazsag. D csapat ellen....

😂😂😂😂😂😂😂
KeyG
hol, mi van fent?
Klaci79
Pl. 3&6 nal a 4. Negyedbe 2 es fel perccel a vege elott Steelers tamadasnal egy be nem fujt false start.
KeyG
Elhiszem, hogy fajnak az ilyenek, de tényleg ne ebbe kapaszkodj. Dupree sérülésnél csak nézd meg pl Wattot hogy rántja le az RT. Nagyon sok ilyen van, egyszer-egyszer elengedik. A fociban is az a helyzet, hogy ez a játék része. Nem direkt csinálják, egyszerűen emberi hiba. Hol itt, hol ott.
Ha egy csapat jobb mint a másik, akkor nem ezen az egy-két vagy akar 4-5 hibán múlik (bár 4-5 hiba egy irányban nem volt, mi is kérhetnénk számon a Heyward 15 yardos semmit), 70-80 playt kell jól végrehajtani és akkor senkit nem érdekel az az 1-2 hiba
Klaci79
Nem volt tegnap jobb csapat a Ravens a tehetseg miatt. De megtettek mindent amit tudtak. Az az 1-2 hiba igy toluk lehetoseget vett el. Csak azt remelem hogy valahogy bemakoljuk a Playoffot es ott megmutathatjuk nektek, hogy jobb ez a csapat egy oda-visszannal.
KeyG
Én egy pillanatra sem gondoltam, hogy a Ravens gyenge csapat lenne, meg így sem. Főleg, gondolom Te is nézel Steelers meccset és tudod, hogy ha 10 pontos favoritok vagyunk valahol, az borzalmasan összezavarja a csapatot. Érthetetlen, de ez van. Mi csak jó és komplett csapatoknak mutatjuk meg a tudásunkat 😂
Legyen egy 3.meccs. Benne vagyok 😊
Klaci79
Mindenki 😊
Jo esely van ra ha 2.-ak lesztek.