Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
A bírók nem érdekelnek, ahogy amúltkor sem. Nem kifogás, ha elég jó vagy akkor megoldod és nyersz. A fáradság az már más tészta. Volt 5 nap, a bye week olyan régen volt, hogy már azt sem tudják mi az. Tudom a Ravens ellen is volt hosszabb pihenő, de az nem ugyanaz, mert elkezdesz készüln, hopp nem akkor, másokr, elkezdessz arra készülni, hopp mégsem akkor. Az fejben le tud gyilkolni. A droppok oka egy nagy talány, dekoncentráltság, sztem
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Gyorsba visszanézten!
Kurva sok a drop! Playcall meg sok helyen fejkavarós!
Kellett 1 veresèg, mert nem egészséges 16-0 bemenni a PO-ba!

Sérültekről van vmi hír?
több mint 5 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Sokat tettünk a zakóért. Azért két nagy bírói hibára felhívnám a figyelmet: 1. a félidő vége előtt megállították az órát, mert nem volt meg a labda ,(smith futott ki vele szándékosan) így tudták csak beúgni a field goalt. 2.Talán a negyedik negyedben volt egy 3 and out drive, ahol 3. kísérletnél félpályán a Juju fejét ütötte a védő tisztán láthatóan és keményen, elmaradt a 15 yard bünti. Az elkapókkal nem tudom mi van, rengeteg a drop. Érthetően fáradt a csapat és sajnos egyre több a sérülés is.
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Amúgy mikor D.Johnson a nem tudom hányadik dropja után nevetgélve ment vissza a huddleba, az nagyjából mutatta, hogy mi a felfogás: elejtettem, nem számít, ugyis nyerünk.

A D azért jó volt megint, ott nincs gáz, de Fich óriási fék ebben a csapatban, eddig csak kételkedtem, de most ki merem jelenteni, ezzel az emberrel nem tudunk PO runt csinalni. Fich ehhez kevés lesz.
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Ami külön szomorú, hogy azt hittem, egy feltüzelt, éles csapatot fogok látni, amennyire ki volt akadva Tomlin az előző meccs után.
tenorx
Mivel tüzelnél fel egy 11-0 -al álló csapatot, amelyik még bűnrossz játékkal is folyamatosan nyer?
Ha van vereség, amire lehet mondani hogy pont jókor jött, ez olyan.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Ez nagyon gáz:
Per @ESPNStatsInfo, the Steelers had 7 drops against Washington, their most over the last 15 seasons and most by any team this season. They've now dropped a league-high 31 passes this season (10 more than anybody else). #Steelers

PFF szerint sem néz ki jól, nem tudom mi okozza a különbséget:
Most dropped passes this season

▪️ Steelers - 34
▪️ Eagles - 31
▪️ Cowboys - 29

Azt látjuk, hogy 50+ passz mellett nem lehet ennyit droppolni, egyszerű passzokat ejtünk el, de most nem lehet kifogás, jó csapattal játszunk, úgyhogy fel lehet ébredni, mert Ben is állandóan csak azt mondja, hogy jobbnak kell lennie.
Amúgy elsők vagyunk így is, mert ugye NFC csapat...
több mint 5 éve
Sikerült ismét szépen lejáratni magunkat..Checkdown Alex szétpasszolta az RB-ket amire Vince Williams volt a válasz...A "kiváló" elkapó brigád összeszedhetné magát,ma is vagy 10 drop volt...
JoeyPorter
Az a 10 az 5-6. Elfogyott a levegő. 5 naponta 1 NFL csapat sem játszik. 10 napig készültek, ehhez képest tényleg magunkat vertük meg. És persze az is gaz, hogy a kezdő rúgó kiesik a meccs előtt.
Klaci79
Ez a túl kevés idő volt rossz kifogás.
Ezt kb egy hete láttam twitteren:

Szarul játszunk, már hetek óta. És eddig valahogy megúsztuk, most nem, ennyi.
tenorx
Ezt nem értem, pedig nem az angolommal van baj. Korábban nem játszottunk 5 nap után meccset, kivétel persze a csütörtök, de ott mindkét csapat 4 napot készül, nem 10-et az egyik.
Szarul játszottunk ez tény, meg az is, hogy a 2.félidőre a védelemnek levegője, az offense-nek ötlete nem volt.
Vasárnapra mindkét csapat 6-ot pihen, mondjuk amíg az offense ennyire képtelen felpörögni és a tudásához mérten játszani, addig az is tuti zakó lesz.
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Ami külön szomorú, hogy azt hittem, egy feltüzelt, éles csapatot fogok látni, amennyire ki volt akadva Tomlin az előző meccs után.
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Sikerült ismét szépen lejáratni magunkat..Checkdown Alex szétpasszolta az RB-ket amire Vince Williams volt a válasz...A "kiváló" elkapó brigád összeszedhetné magát,ma is vagy 10 drop volt...
JoeyPorter
Az a 10 az 5-6. Elfogyott a levegő. 5 naponta 1 NFL csapat sem játszik. 10 napig készültek, ehhez képest tényleg magunkat vertük meg. És persze az is gaz, hogy a kezdő rúgó kiesik a meccs előtt.
Klaci79
Ez a túl kevés idő volt rossz kifogás.
Ezt kb egy hete láttam twitteren:

Szarul játszunk, már hetek óta. És eddig valahogy megúsztuk, most nem, ennyi.
több mint 5 éve
Nézem a fogadásokat, lehet valami olyat kellene keresni, hogy 20 pont alatt lesz a meccs.
Amúgy ezen az 5 nap pihenő vs 10 nap pihenő vicces.
El fogjuk engedni ezt a meccset, hogy a vasárnapit tudjuk hozni.
Klaci79
Ezt gondoltam délután, de végül csak Fitchner volt aki ezt elengedte...ilyen playhivast megint...

Még soha nem kaptunk ki a Football Team nevű csapattól. Ez az első 😂

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
JoeyPorter

több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor

több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
na ez csalás vót

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
4. Szamu wr...😀
több mint 5 éve
Matthew Wright lesz a rugó! Megnézem mit tudunk róla.

- Lancaster, PA native
- 77.5% FG rate at UCF
- Signed with Steelers as UDFA in 2019
- 21/27 (77.8%) at Latrobe in '19
- ~48-50 yards will be his max, weakish leg

több mint 5 éve
Boz és Nelson nincs!
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Gamepass-on ott van. Majd kozvetitek..😀

Szerkesztette: Klemó
több mint 5 éve
Nézem a fogadásokat, lehet valami olyat kellene keresni, hogy 20 pont alatt lesz a meccs.
Amúgy ezen az 5 nap pihenő vs 10 nap pihenő vicces.
El fogjuk engedni ezt a meccset, hogy a vasárnapit tudjuk hozni.
több mint 5 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
Az Aréna4 adja a meccset?
Tibi76
Nem adja...kint is csak helyi tv, de azért biztos lesz valami stream a sportsurge oldalon
Klaci79
Köszi

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 5 éve
Tibi76
Nem adja...kint is csak helyi tv, de azért biztos lesz valami stream a sportsurge oldalon
több mint 5 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Nem úgy mint Boswell, neki úgy tűnik itt a vége erre a hétre. Szinte biztos hogy kihagyja ezt a holnapig. Az érdekes lesz.
Klaci79
Majd Berry rúgja a FG-t is 🙂
több mint 5 éve
Ha szidtuk a csapatot, a Ravens ellen mondjuk, nézzétek meg a Sea-NYG meccset McCoy játékával 😊
több mint 5 éve
Nem úgy mint Boswell, neki úgy tűnik itt a vége erre a hétre. Szinte biztos hogy kihagyja ezt a holnapig. Az érdekes lesz.
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Ki mit néz ma? TV-s TEN-CLE?
Spy
Ez tűnik a legjobbnak, és érintettek is vagyunk valamennyire. Tehát természetesen ezt
bcsarli
Úgy tűnik, nem jött be...
warr_b
Messze még a vége 🙂