Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Teljesen rebootolni kell. Van hatra 3 meccs es ezt erre kell felhasznalni. A reboot nagyjabol az O-ra ertendo, mert olyan nincs hogy ez az O onerobol pontokat csakis a 4. Negyedben tegyen fel. No es olyan meg plane, hogy pick six-et cainaljon a felido vegen, ahol a D heroikusan tartotta a lelket a bandaban.
Nagyjabol 7-8 perx alatt vesztettuk ezt el, sajnos a D hitet vesztette, es ki is videoztak oket szepen.
Egyebkent a D az elso felidoben pofas volt. Erre igenis lehet epitkezni. Az a Videos segito pedig Tomlin mellett nem tudom a faszert van foglalkoztatva. Az a fumble, incomplete helyett game changer lehetett volna.....
Nem sok csapatnak adatik meg biztos PO kapcsan, hogy probalkozzon, mert nincs meg a jateka. Nekunk igen. Kivancsi leszek elunke vele.
Nagyjabol biztosnak tunik, hogy a Browns elleni meccsunk a csoportgyozelemert fog menni. Szoval addig a picike pontig van ideje Fitchner bacsinak gondolkodni ezen a szaron. Mert amit playcalling cimen muveltunk megint, az borzalom. 10 evvel ezelotti tempo es hivasok. Latszik, mikor futunk, mikor passzolunk. Ez igy nagyon nem okes.
több mint 5 éve
Elég nehezen nézhető meccseket produkáltunk a 3 hét alatt.
több mint 5 éve
Ez qurva kevés....
több mint 5 éve
Ez milyen eredménnyel vált biztossá?kikapott aDolfinz
Reggio1914

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Ez milyen eredménnyel vált biztossá?
több mint 5 éve
Kilincs, szuperr

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Minden további eredménytől függetlenül megvan a PO.
több mint 5 éve
Ott vagyunk a POban...salalallaaaalaaaaa...😀
több mint 5 éve
3 meccset kell kihagynia.Spillane IR és Gilbert aktiválva. Másra nem, de arra jó lesz, hogy lássunk egy újabb fiatalt, aki bizonyíthat a posztján.Ez idén hogy van, IR-ről mikor jöhet vissza Spillane?
Klaci79
Jan
több mint 5 éve
Spillane IR és Gilbert aktiválva. Másra nem, de arra jó lesz, hogy lássunk egy újabb fiatalt, aki bizonyíthat a posztján.Ez idén hogy van, IR-ről mikor jöhet vissza Spillane?
Klaci79
több mint 5 éve
Külön engedéllyel csak most utazik a csapat Buffalo-ba.Steelers EN ROUTE AND ON TIME
— Steelers Depot 🎄 (@Steelersdepot) December 13, 2020
Delta 8867 #Steelers https://t.co/vRv9PkiMi9
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Spillane IR és Gilbert aktiválva. Másra nem, de arra jó lesz, hogy lássunk egy újabb fiatalt, aki bizonyíthat a posztján.
több mint 5 éve
A védelem kommunikációja kell, hogy működjön. Spillane és Bince kiesésével egyértelműen ez az Achilles-ünk. Ha ez megy, Avery egy Roverrel és a front 4-al megfogja a futást 1-2 down-ra akkor jöhet a jó öreg Dollar formáció.Offense-ben meg le kell ültetni aki droppol, és játszatni, aki ott van fejben is.
több mint 5 éve
Egyértelműen így van.Én egyszerűsítenék, mert nagyon ezt gondolom. Az O-nak kell megráznia magát és magabiztosan tömeget felrakni a táblára. Ha nem így lesz, akkor kikapunk. Most annyira vérzik a D, hogy nem igaz, hogy bármikor meg tudja fogni az ellenfelet. Kell neki a hátszél ehhez. Gyakorlatilag ILB sorunk nélkül játszva nem bírjuk el Dupree kiesését.Punci sokat fog jelenteni Én azt gondolom az egész O-nak.Hiltonnak és Suttonnak kell, hogy nagy meccse legyen, Nelsont Diggs ne verje el nagyon és ne rontsunk el annyi szerelést.
Az első 3 ILB out, szóval érdekes lesz ez a meccs. Nelson viszont visszatér CB-ben. Több nickel felállást jóslok, talán a legtöbbet a szezonban.
Klemó
Azon kívül persze az sem ártana ha a passrush ütni tudná Allent.
Klaci79
Klemó
Csak annyit tennék hozzá, hogy valóban az van hogy kiegyensúlyozott a csapat, és mindkét egységben megvan a meccsnyerő potenciál, akkor itt a remek alkalom megmutatni.
Mert az utolsó pár W-t nagyban a D hozta, a Skins előtti 3 meccsen össz 27 pontot engedtek, plusz a labdaszerzések, picksix, short field az O-nak, stb, stb... most már villanthat valamit az O is.
több mint 5 éve
Pénteken próbára hoztuk Donald Payne-t, aki korábban a Jagsben szerepelt linebackerként. Ha lesz is szerződés, a covid protokoll miatt csak a jövő héten játszhat. By Steelerswire
több mint 5 éve
Spillane es Haden out, de jo hir, hogy ezen felul mindenki aki serult vagy beteg volt teljes edzest tolt ma.
több mint 5 éve
Én egyszerűsítenék, mert nagyon ezt gondolom. Az O-nak kell megráznia magát és magabiztosan tömeget felrakni a táblára. Ha nem így lesz, akkor kikapunk. Most annyira vérzik a D, hogy nem igaz, hogy bármikor meg tudja fogni az ellenfelet. Kell neki a hátszél ehhez. Gyakorlatilag ILB sorunk nélkül játszva nem bírjuk el Dupree kiesését.Punci sokat fog jelenteni Én azt gondolom az egész O-nak.Hiltonnak és Suttonnak kell, hogy nagy meccse legyen, Nelsont Diggs ne verje el nagyon és ne rontsunk el annyi szerelést.
Az első 3 ILB out, szóval érdekes lesz ez a meccs. Nelson viszont visszatér CB-ben. Több nickel felállást jóslok, talán a legtöbbet a szezonban.
Klemó
Klaci79
több mint 5 éve
Én abban bízok, hogy az O összébb kapja magát és kijövünk a homályzónából.
több mint 5 éve
Punci sokat fog jelenteni Én azt gondolom az egész O-nak.Hiltonnak és Suttonnak kell, hogy nagy meccse legyen, Nelsont Diggs ne verje el nagyon és ne rontsunk el annyi szerelést.
Klemó
több mint 5 éve
Punci sokat fog jelenteni Én azt gondolom az egész O-nak.Az első 3 ILB out, szóval érdekes lesz ez a meccs. Nelson viszont visszatér CB-ben. Több nickel felállást jóslok, talán a legtöbbet a szezonban.
több mint 5 éve
Pouncey visszatér, illetve Williamson fogja tartani a kapcsolatot a kispaddal vasárnap.
több mint 5 éve
Williamsontól én sokat várok,örültem,hogy ide került.Talán annyira coveragebe sem elveszett mint Vince.Véleményem szerint akkor lehet esélyünk ha a tavalyi meccshez hasonlóan tudjuk a Billst limitálni.
több mint 5 éve
Vince mellett Claypool is beteg, nem írják, hogy Covid, csak betegség miatt ma nem edzett.Boswell legalább visszatért és Nelson továbbra is edz. Haden és Spillane továbbra sem.
Marcus Allen vagy Ulysees Gilbert III lesz a kezdő a szintén első alkalommal kezdő Williamson mellett.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Covid listán Vince!