Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Valaki szólhatna már neki is, hogy nem kell túlzásba vinni a kreténséget 😕

Klaci79
Nem rajta múlik. Ő megfogja, nem dropol, beleteszi a vállát, összeszedi a fumblet. Úgy is mondhatnám, ő elvégzi a feladatát. Tudod kik bem végzik el? Akiknek az elejtett labdái miatt az első 3 drive-unk megáll.

Az edzői stábunk egysíkú. Váltani nem tudunk. El tudjátok képzelni, mennyire domináns lenne ez a D egy valóban jó edzővel? BB-t meg hagyja az a fasz szenvedni, segítséget lófaszt nem kap a padról.

Jó volt ez a Buffalo, most jobb, mint mi. Ez van.
Szokol
Világért se: JuJu játékával semmi bajom, imádom és nagyon örülnék ha maradna. Csak kicsit jobban kellene tisztelni az ellenfelet, főleg amikor az offense-el úgy egészében "törlik fel a padlót".
Amúgy egyetértek, az edzői stáb egyetlen jó döntése D. Johnson leültetése volt, de azon kívül egy rakás szar amit műveltek a pályán és ez elsősorban az edzői gárda hibája. Az egyetlen pozitív gondolatom velük kapcsolatban, hogy Fichtner szerződése lejár év végén.
több mint 5 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 636
Hol lehet megnezni?
no
Arena4, ismétlés 20:00
Jan
Hát nem is tudom. Eredményt ismerve idegeljem magam, nézzem a szenvedést?
Ki nézi meg így is?

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 380 — Steelers fan

Klaci79
Nem rajta múlik. Ő megfogja, nem dropol, beleteszi a vállát, összeszedi a fumblet. Úgy is mondhatnám, ő elvégzi a feladatát. Tudod kik bem végzik el? Akiknek az elejtett labdái miatt az első 3 drive-unk megáll.

Az edzői stábunk egysíkú. Váltani nem tudunk. El tudjátok képzelni, mennyire domináns lenne ez a D egy valóban jó edzővel? BB-t meg hagyja az a fasz szenvedni, segítséget lófaszt nem kap a padról.

Jó volt ez a Buffalo, most jobb, mint mi. Ez van.
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Klaci79
Én nagyon szeretem, de már túlzásba viszi!
Mondjuk a pályán odateszi magát!
több mint 5 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 590
Teljesen rebootolni kell. Van hatra 3 meccs es ezt erre kell felhasznalni.

A reboot nagyjabol az O-ra ertendo, mert olyan nincs hogy ez az O onerobol pontokat csakis a 4. Negyedben tegyen fel. No es olyan meg plane, hogy pick six-et cainaljon a felido vegen, ahol a D heroikusan tartotta a lelket a bandaban.

Nagyjabol 7-8 perx alatt vesztettuk ezt el, sajnos a D hitet vesztette, es ki is videoztak oket szepen.

Egyebkent a D az elso felidoben pofas volt. Erre igenis lehet epitkezni. Az a Videos segito pedig Tomlin mellett nem tudom a faszert van foglalkoztatva. Az a fumble, incomplete helyett game changer lehetett volna.....

Nem sok csapatnak adatik meg biztos PO kapcsan, hogy probalkozzon, mert nincs meg a jateka. Nekunk igen. Kivancsi leszek elunke vele.

Nagyjabol biztosnak tunik, hogy a Browns elleni meccsunk a csoportgyozelemert fog menni. Szoval addig a picike pontig van ideje Fitchner bacsinak gondolkodni ezen a szaron. Mert amit playcalling cimen muveltunk megint, az borzalom. 10 evvel ezelotti tempo es hivasok. Latszik, mikor futunk, mikor passzolunk. Ez igy nagyon nem okes.
Klemó
Remelem sikerul 3 meccs alatt, de szkeptikus vagyok mert ami nem megy evek ota azt biztos eddig is probaltak rendbe tenni.

Amugy nem szamitott Conner, legalabbis a lolap alapjan, de ahogy irtam nem a futok a hibasak.
több mint 5 éve
Hol lehet megnezni?
no
Jan
az interneten gondoltam, de azert koszi 😊
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Hol lehet megnezni?
no
több mint 5 éve
Hol lehet megnezni?
több mint 5 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 522
Furcsa volt ez a nyugodtság a PO részvételt illetően, amit a 11-0-s nyitány jelentett és rossz látni, hogy mintha nem úgy sikerülne a formaidőzítés mint korábban. Nekem sokkal szimpatikusabbak voltak azok a szezonok (hétről-hétre persze bosszantóbb), amikor kezdtünk egy "jó" 4-4 vagy 5-3-mal, majd decemberre felkeményedett a csapat és berobbantak a PO-ba egy 11-5-tel. Most úgy érzem hogy nem pörgünk 100-on mert kényelmes a helyzet, abban viszont nem igazán hiszek, hogy egyik pillanatról a másikra lehet majd PO hangulatba jönni. Persze ne legyen igazam.

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
The Steelers rushed for at least 100 yards in each of their first 5 games of the season, ranking 9th in the NFL in rush yards per game

Since Week 7, the Steelers have rushed for 100 yards just once in 8 games…Pittsburgh ranks last in the NFL in rush yards per game since Week 7  t.co/bsUgjN6ygO
sutianap
Ennek is lennie kell valami magyarázatnak, mert egy bizonyos visszaesést megért az ember, de ez nem visszaesés, hanem a totális megszűnés.
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
The Steelers rushed for at least 100 yards in each of their first 5 games of the season, ranking 9th in the NFL in rush yards per game

Since Week 7, the Steelers have rushed for 100 yards just once in 8 games…Pittsburgh ranks last in the NFL in rush yards per game since Week 7  t.co/bsUgjN6ygO

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Csak összefoglalót néztem, most erősen gondolkodom hogy megnézzem-e délután a teljes meccset...

Én nem hiszek abban, hogy altatunk. Két okból, az egyik hogy szvsz nem dobnánk el meccseket azért, hogy playeket titkoljunk, a másik hogy az elmúlt 3 meccsen 13, 17, 15 pontot rakott fel az O. Ez nem lehet szándékosság, szvsz nem is véletlen, meg nem egyéni hibák sorozata, hanem rendszer szintű probléma.

Elfogytak a játékaink. Az elején ment a futás, ment a passz. Aztán megfogták a futásunkat, de még ment a passz. Most már megfogják a passzt is. Én már eleget ekéztem Fichtnert, most nem fogom. Szerintem ennyi van benne. De legalább annyival előrébb vagyunk, hogy most mindenkinek nyilvánvaló hol van a gyenge pont, hol kell javulni.

Még két PO-ra hajtó csapattal fogunk játszani, se a Colts, se a Browns nem fog lazáskodni, nekik kelleni fog a W. Nem látom, hogy jelenlegi formánkban hogy leszünk versenyképesek velük, de majd kiderül. A Bengalst azért remélem behúzzuk, de ha 11-0 után 1-4-et hozunk össze, és úgy megyünk a PO-ba, azért az sok kérdést felvetne, 0-5-re nem is akarok gondolni.
több mint 5 éve
Claypool-JuJu-Washington-Ebron-Johnson a csapatodban és legutóbb újonc futóra, most Samuelsre hívsz passzjátékokat. Esküszöm nem tudom mi van ezzel a csapattal, de sikerül elérniük, hogy 4szeres sebességgel pörgetve nézzek egy meccset, mert annyira kilátástalan és gyenge az egész. És legfőképpen amúgy Roethlisberger szégyellje magát, mert itt ő az alfa és omega, közben meg jön a jaj, jobban kell játszanom, meg jaj jobb passzokat kell dobnom hiszti. Hát tényleg b@zmeg!!!!
Klaci79
elég látványosan mennek az "érdekes" hívások. Nem lehet, hogy a biztos PO részvétel miatt az O playek takarékon vannak, hogy a rájátszáson lőjétek el a puskaport?
Vagy ennyire nem vagytok rafináltak? 😊
(mondjuk a drop-okat ez sem magyarázza)
Snagal
Bárcsak igazad lenne, de nem látom bele ezt a trükköt.
Az egész játékunk borzalmasan egysíkú. Hallottam múlt héten, hogy aggódunk BB térde miatt és az extra védelem öli meg a futójátékot, de inkább csak összehordunk minden baromságot. Amikor lemegy a defense a pályáról, arra gondolok, hogy most jön a neheze. Nincs semmi tűz bennük, és az rendben van, hogy ez a legkonzervatívabb Steelers offense amit valaha láttam, de ehhez képest meg próbálunk egy modern felfogást ötvözni, ami egyszerűen hülyén néz ki ha kitesszük a pályára.
Sikerült eljutni oda, hogy bár a fal ótvar szarul blokkol futást, de a futóink legalább ennyire tehetségtelenek, egy szakadékot nem vesz észre Conner és inkább az emberbe fut.
De ok van papíron 4 olyan WR, akik bárhova beférnének. De mit látunk. Megy a kémia Washington felé. Akkor vagy olyan passzokat kap, ami Julio Jonesnak is lehetetlen lenne, vagy egyszerűen elfelejtjük és többet már nem vesszük elő.
És ami extranéités fájó: első drive, ami elvileg tervezett...mintha nem is érdekelne senkit, félidő előtt 2 perces, 3 időkéréssel...b@zmeg én vagyok a hülye, hogy minek nézek már meccseket, ahol 30-40mp alatt átmennek a pályán. Mintha beleszarnánk az egészbe, de mégis azt érzem, hogy nincs semmi összhang az offenseben, különösen a koordinátor és a vezérbika között.
több mint 5 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 522
Én sokáig reménykedtem abban, hogy csak egy pofon kellene a csapatnak, hogy felébredjen végre a sok bemákolt győzelem után.
Hát, ennyi pofon után lehet az van, hogy ennyit tud az O.
tenorx
Annyi, hogy a pofon most egy PO csapattól jött. A Washingtonnál lehetett még az a narratíva, hogy jobbak vagyunk csak szar nap volt meg meccsdömping.

A kapott pontok azok nagyjából rendben vannak 20 aljánál (pick6-szel nem számolva) jobbat egy jó (PO) csapat ellen a jelenlegi ligában nehéz elvárni. Viszont 15-20 pontokkal sokkal tudatosabb (hosszú driveok -> pihentebb D) gameplan kell, hogy egyáltalán a lehetőség meglegyen egy meccs megnyerésére. Ez az ami jelenleg nem látszik...

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 5 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Jövő héten győzni kell és akkor - ha holnap kikap a Browns- megvan a csoportgyőzelem. Az utolsó 2 meccsen pedig lehetne a cserékkel játszani.
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Claypool-JuJu-Washington-Ebron-Johnson a csapatodban és legutóbb újonc futóra, most Samuelsre hívsz passzjátékokat. Esküszöm nem tudom mi van ezzel a csapattal, de sikerül elérniük, hogy 4szeres sebességgel pörgetve nézzek egy meccset, mert annyira kilátástalan és gyenge az egész. És legfőképpen amúgy Roethlisberger szégyellje magát, mert itt ő az alfa és omega, közben meg jön a jaj, jobban kell játszanom, meg jaj jobb passzokat kell dobnom hiszti. Hát tényleg b@zmeg!!!!
Klaci79
elég látványosan mennek az "érdekes" hívások. Nem lehet, hogy a biztos PO részvétel miatt az O playek takarékon vannak, hogy a rájátszáson lőjétek el a puskaport?
Snagal
Jó lenne, ha ennyire rafináltak lennénk, de én csak a kilátástalanságot látom.
Plusz valszeg az elbaszott bye week miatt nekünk jelentene (jelentett volna) a legtöbbet a first round bye, így nem hiszem, hogy kockáztatnánk.
több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 146
Klaci79
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Bocsi srácok, az én saram, két meccset nem néztem, mindkettő vereség lett! Innentől nézni fogom!
Willie Parker
Akkor ezzel már ketten vagyunk így. 😊
Az O ötlettelensége egyértelműen az OC hibája akkor? Ezt ugye látják Picibörgben (2,5 éves fiam így mondja) is?
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 127
Bocsi srácok, az én saram, két meccset nem néztem, mindkettő vereség lett! Innentől nézni fogom!
több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Én sokáig reménykedtem abban, hogy csak egy pofon kellene a csapatnak, hogy felébredjen végre a sok bemákolt győzelem után.
tenorx
1, azaz 1 meccsen lattam kreativ hivasokat ettol az O-tol. akkor mindenki orult, tok jo volt. azota a D nyerte a meccseket, de a D elfogyott. 4 kezdo LB-bol 1 maradt, aki ezen a meccsen nem tudott hozzatenni a dologhoz szinte semmit. A WR-k droppolnak, a futas nem megy. Ez 1 koros PO lesz es meg a csoportot sem biztos, hogy behuzzuk.
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
több mint 5 éve
Most nézem, Feiler és Dotson is megsérült...remek
több mint 5 éve
Nagyban megkönnyítették az életemet. Eszem ágában nem volt felkelni és milyen jól tettem. Sajnos ez a Steeelrs O nézhetetlen. Unalmas, lassú, bágyadt, ötlettelen. 1-1 fellángolás, ami korábban 1-1 félidőre vagy legalább negyedre szólt, mostanra teljesen kifulladt. A védelem pedig csodát nem tud tenni, főleg nem ennyi hiányzóval.