Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 415 — Steelers fan
Hmm, espn playoff machine. Csak 3 percet nyomkodtam, de az alapján az jött ki, hogy ha a Bills veri a Patriots-ot, akkor az utolsó fordulóban tök mindegy mit csinálunk, 3. helyen megyünk be. Jöhet a bye week a 17. héten akkor.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Pár hete, 9:0, 10:0 környékén megtaláltam anyám lakásában a Steelers zászlómat. Nagy büszkén kiraktam a otthon azért, hogy ma a félidőben leszedjem, és mérgemben berakjam a fiók mélyére. Nem tudom van-e összefüggés, de ott marad 😊
bcsarli
persze...hogy babonás vagy....

Én meg teljesen kijózanodtam....volt összesen 3 3&out...ennyi az előző 3 meccsen negyedenként volt néhol
több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Hilton tán sok PSG meccset nézett mostanság?Úgy esett-bukott mint Neymar fénykorában...
Egyébként hihetetlenül egysíkú lett a Colts játéka a 2. félidőre.Hines checkdown és Hilton corner route,ebből álltak ki.Plusz a védelemben is váltottak mert ami a Steelersnek nem ment az első félidőben, az ment a másodikban,pedig szinte ugyan azok a crossing routeok meg mid out útvonalak voltak az első félidőben is, amiket simán levédekeztek.

több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 468 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Pár hete, 9:0, 10:0 környékén megtaláltam anyám lakásában a Steelers zászlómat. Nagy büszkén kiraktam a otthon azért, hogy ma a félidőben leszedjem, és mérgemben berakjam a fiók mélyére. Nem tudom van-e összefüggés, de ott marad 😊

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 828 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ezzel megvan a csoport győzelem ugye? Gratula hozzá, és ahhoz, hogy kijöttetek a L sorozatból.

A playoffal kapcsolatban hasonló "erősnek" érzem a mai két csapatot. Ti biztosan bent lesztek, mi azért a mai naptól függetlenül szerintem szintén, de aztán ennyi. Bejutunk, körülnézünk aztán hazamegyünk. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 468 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Sanszos a Ravens a PO-ban, szép lesz
astroid
Legalább lesz Lamar-nak is PO győzelme.

több mint 5 éve
astroid Pittsburgh Steelers 695
Sanszos a Ravens a PO-ban, szép lesz
több mint 5 éve
Baszki ezt nem hittem volna. Egy hosszu Claypool laszti es ujra kinyilt a palya. Nem hiszem csak ennyi volt, de a momentum visszakerult es onnantol a D is ujra karcolt.

Ez nagy gyozelem volt na. Jobb igy csopigyozelmet ulni, mint a Browns veresegevel, valljuk be.
Klemó
Még a Browns se kapott ki, náluk a labda és 7 pontossal nyerhetnek
Reggio1914
Egyenlíthetnek
bcsarli
már vége...kikaptak
több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Baszki ezt nem hittem volna. Egy hosszu Claypool laszti es ujra kinyilt a palya. Nem hiszem csak ennyi volt, de a momentum visszakerult es onnantol a D is ujra karcolt.

Ez nagy gyozelem volt na. Jobb igy csopigyozelmet ulni, mint a Browns veresegevel, valljuk be.
Klemó
Reggio1914
Egyenlíthetnek
bcsarli
most fumblizták el
több mint 5 éve

Klemó
Reggio1914
Egyenlíthetnek

több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 452

Klemó
több mint 5 éve
KÖSZÖNJÜK!!
LeviPoki
meg lehet köszönni a bíróknak is, de mind1 is.. gratula a Steelersnek 😊
Bence94
Erre nem sok hatásunk van...ilyen második félidő miatt nem csodálkozhatsz a vereségen. Ti is tudjátok, hogy ennél többet kellett volna, és akkor azt csinálnak a zebrák, amit akarnak.
több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
a brownst is jövőhéten, kösziiii
több mint 5 éve
Tomlin kibszott sötét. Olyan az időkéréssel, mint a Challengekkel.
no flacco
Aham 😀 😀 😀
több mint 5 éve
Bence94 Indianapolis Colts 2 271
KÖSZÖNJÜK!!
LeviPoki
meg lehet köszönni a bíróknak is, de mind1 is.. gratula a Steelersnek 😊
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 969

több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 452
KÖSZÖNJÜK!!
LeviPoki
"Majd egyszer mi is kérni fogunk valamit, Pelikán elvtárs..." 🙂
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 654 — Steelers fan
KÖSZÖNJÜK!!
LeviPoki
Jó, de egyszer majd kérünk egy szívességet. Ha a PO-ban találkozunk, akkor hamarosan.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
KÖSZÖNJÜK!!
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 415 — Steelers fan
BAJNOKCSAPAT! 😀
több mint 5 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Tomlin kibszott sötét. Olyan az időkéréssel, mint a Challengekkel.
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 778
nem feltetlenul jatszanank egymas ellen, de ettol drukkoljatok a Colts-nak.
no
Úgy több esély van, ha be sem juttok 😊
bcsarli
a Bills-ben bizunk elsodlegesen 😊
több mint 5 éve
no
Úgy több esély van, ha be sem juttok 😊

több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 778