Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Világért se: JuJu játékával semmi bajom, imádom és nagyon örülnék ha maradna. Csak kicsit jobban kellene tisztelni az ellenfelet, főleg amikor az offense-el úgy egészében "törlik fel a padlót".Valaki szólhatna már neki is, hogy nem kell túlzásba vinni a kreténséget 😕Nem rajta múlik. Ő megfogja, nem dropol, beleteszi a vállát, összeszedi a fumblet. Úgy is mondhatnám, ő elvégzi a feladatát. Tudod kik bem végzik el? Akiknek az elejtett labdái miatt az első 3 drive-unk megáll.
Klaci79
Az edzői stábunk egysíkú. Váltani nem tudunk. El tudjátok képzelni, mennyire domináns lenne ez a D egy valóban jó edzővel? BB-t meg hagyja az a fasz szenvedni, segítséget lófaszt nem kap a padról.
Jó volt ez a Buffalo, most jobb, mint mi. Ez van.
Szokol
Amúgy egyetértek, az edzői stáb egyetlen jó döntése D. Johnson leültetése volt, de azon kívül egy rakás szar amit műveltek a pályán és ez elsősorban az edzői gárda hibája. Az egyetlen pozitív gondolatom velük kapcsolatban, hogy Fichtner szerződése lejár év végén.
több mint 5 éve
Hát nem is tudom. Eredményt ismerve idegeljem magam, nézzem a szenvedést?Hol lehet megnezni?Arena4, ismétlés 20:00
no
Jan
Ki nézi meg így is?
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 5 éve
Valaki szólhatna már neki is, hogy nem kell túlzásba vinni a kreténséget 😕Nem rajta múlik. Ő megfogja, nem dropol, beleteszi a vállát, összeszedi a fumblet. Úgy is mondhatnám, ő elvégzi a feladatát. Tudod kik bem végzik el? Akiknek az elejtett labdái miatt az első 3 drive-unk megáll.
Klaci79
Az edzői stábunk egysíkú. Váltani nem tudunk. El tudjátok képzelni, mennyire domináns lenne ez a D egy valóban jó edzővel? BB-t meg hagyja az a fasz szenvedni, segítséget lófaszt nem kap a padról.
Jó volt ez a Buffalo, most jobb, mint mi. Ez van.
több mint 5 éve
Valaki szólhatna már neki is, hogy nem kell túlzásba vinni a kreténséget 😕Én nagyon szeretem, de már túlzásba viszi!
Did this and went onto lose 26-15 smh pic.twitter.com/EXVTtzNoYx
— Barstool Sports (@barstoolsports) December 14, 2020
Klaci79
Mondjuk a pályán odateszi magát!
több mint 5 éve
Valaki szólhatna már neki is, hogy nem kell túlzásba vinni a kreténséget 😕Did this and went onto lose 26-15 smh pic.twitter.com/EXVTtzNoYx
— Barstool Sports (@barstoolsports) December 14, 2020
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Teljesen rebootolni kell. Van hatra 3 meccs es ezt erre kell felhasznalni.Remelem sikerul 3 meccs alatt, de szkeptikus vagyok mert ami nem megy evek ota azt biztos eddig is probaltak rendbe tenni.
A reboot nagyjabol az O-ra ertendo, mert olyan nincs hogy ez az O onerobol pontokat csakis a 4. Negyedben tegyen fel. No es olyan meg plane, hogy pick six-et cainaljon a felido vegen, ahol a D heroikusan tartotta a lelket a bandaban.
Nagyjabol 7-8 perx alatt vesztettuk ezt el, sajnos a D hitet vesztette, es ki is videoztak oket szepen.
Egyebkent a D az elso felidoben pofas volt. Erre igenis lehet epitkezni. Az a Videos segito pedig Tomlin mellett nem tudom a faszert van foglalkoztatva. Az a fumble, incomplete helyett game changer lehetett volna.....
Nem sok csapatnak adatik meg biztos PO kapcsan, hogy probalkozzon, mert nincs meg a jateka. Nekunk igen. Kivancsi leszek elunke vele.
Nagyjabol biztosnak tunik, hogy a Browns elleni meccsunk a csoportgyozelemert fog menni. Szoval addig a picike pontig van ideje Fitchner bacsinak gondolkodni ezen a szaron. Mert amit playcalling cimen muveltunk megint, az borzalom. 10 evvel ezelotti tempo es hivasok. Latszik, mikor futunk, mikor passzolunk. Ez igy nagyon nem okes.
Klemó
Amugy nem szamitott Conner, legalabbis a lolap alapjan, de ahogy irtam nem a futok a hibasak.
több mint 5 éve
az interneten gondoltam, de azert koszi 😊Hol lehet megnezni?Arena4, ismétlés 20:00
no
Jan
több mint 5 éve
Hol lehet megnezni?
több mint 5 éve
Furcsa volt ez a nyugodtság a PO részvételt illetően, amit a 11-0-s nyitány jelentett és rossz látni, hogy mintha nem úgy sikerülne a formaidőzítés mint korábban. Nekem sokkal szimpatikusabbak voltak azok a szezonok (hétről-hétre persze bosszantóbb), amikor kezdtünk egy "jó" 4-4 vagy 5-3-mal, majd decemberre felkeményedett a csapat és berobbantak a PO-ba egy 11-5-tel. Most úgy érzem hogy nem pörgünk 100-on mert kényelmes a helyzet, abban viszont nem igazán hiszek, hogy egyik pillanatról a másikra lehet majd PO hangulatba jönni. Persze ne legyen igazam.
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 5 éve
The Steelers rushed for at least 100 yards in each of their first 5 games of the season, ranking 9th in the NFL in rush yards per gameEnnek is lennie kell valami magyarázatnak, mert egy bizonyos visszaesést megért az ember, de ez nem visszaesés, hanem a totális megszűnés.
Since Week 7, the Steelers have rushed for 100 yards just once in 8 games…Pittsburgh ranks last in the NFL in rush yards per game since Week 7 t.co/bsUgjN6ygO
sutianap
több mint 5 éve
The Steelers rushed for at least 100 yards in each of their first 5 games of the season, ranking 9th in the NFL in rush yards per game Since Week 7, the Steelers have rushed for 100 yards just once in 8 games…Pittsburgh ranks last in the NFL in rush yards per game since Week 7 t.co/bsUgjN6ygO

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Csak összefoglalót néztem, most erősen gondolkodom hogy megnézzem-e délután a teljes meccset...Én nem hiszek abban, hogy altatunk. Két okból, az egyik hogy szvsz nem dobnánk el meccseket azért, hogy playeket titkoljunk, a másik hogy az elmúlt 3 meccsen 13, 17, 15 pontot rakott fel az O. Ez nem lehet szándékosság, szvsz nem is véletlen, meg nem egyéni hibák sorozata, hanem rendszer szintű probléma.
Elfogytak a játékaink. Az elején ment a futás, ment a passz. Aztán megfogták a futásunkat, de még ment a passz. Most már megfogják a passzt is. Én már eleget ekéztem Fichtnert, most nem fogom. Szerintem ennyi van benne. De legalább annyival előrébb vagyunk, hogy most mindenkinek nyilvánvaló hol van a gyenge pont, hol kell javulni.
Még két PO-ra hajtó csapattal fogunk játszani, se a Colts, se a Browns nem fog lazáskodni, nekik kelleni fog a W. Nem látom, hogy jelenlegi formánkban hogy leszünk versenyképesek velük, de majd kiderül. A Bengalst azért remélem behúzzuk, de ha 11-0 után 1-4-et hozunk össze, és úgy megyünk a PO-ba, azért az sok kérdést felvetne, 0-5-re nem is akarok gondolni.
több mint 5 éve
Bárcsak igazad lenne, de nem látom bele ezt a trükköt.Claypool-JuJu-Washington-Ebron-Johnson a csapatodban és legutóbb újonc futóra, most Samuelsre hívsz passzjátékokat. Esküszöm nem tudom mi van ezzel a csapattal, de sikerül elérniük, hogy 4szeres sebességgel pörgetve nézzek egy meccset, mert annyira kilátástalan és gyenge az egész. És legfőképpen amúgy Roethlisberger szégyellje magát, mert itt ő az alfa és omega, közben meg jön a jaj, jobban kell játszanom, meg jaj jobb passzokat kell dobnom hiszti. Hát tényleg b@zmeg!!!!elég látványosan mennek az "érdekes" hívások. Nem lehet, hogy a biztos PO részvétel miatt az O playek takarékon vannak, hogy a rájátszáson lőjétek el a puskaport?
Klaci79
Vagy ennyire nem vagytok rafináltak? 😊
(mondjuk a drop-okat ez sem magyarázza)
Snagal
Az egész játékunk borzalmasan egysíkú. Hallottam múlt héten, hogy aggódunk BB térde miatt és az extra védelem öli meg a futójátékot, de inkább csak összehordunk minden baromságot. Amikor lemegy a defense a pályáról, arra gondolok, hogy most jön a neheze. Nincs semmi tűz bennük, és az rendben van, hogy ez a legkonzervatívabb Steelers offense amit valaha láttam, de ehhez képest meg próbálunk egy modern felfogást ötvözni, ami egyszerűen hülyén néz ki ha kitesszük a pályára.
Sikerült eljutni oda, hogy bár a fal ótvar szarul blokkol futást, de a futóink legalább ennyire tehetségtelenek, egy szakadékot nem vesz észre Conner és inkább az emberbe fut.
De ok van papíron 4 olyan WR, akik bárhova beférnének. De mit látunk. Megy a kémia Washington felé. Akkor vagy olyan passzokat kap, ami Julio Jonesnak is lehetetlen lenne, vagy egyszerűen elfelejtjük és többet már nem vesszük elő.
És ami extranéités fájó: első drive, ami elvileg tervezett...mintha nem is érdekelne senkit, félidő előtt 2 perces, 3 időkéréssel...b@zmeg én vagyok a hülye, hogy minek nézek már meccseket, ahol 30-40mp alatt átmennek a pályán. Mintha beleszarnánk az egészbe, de mégis azt érzem, hogy nincs semmi összhang az offenseben, különösen a koordinátor és a vezérbika között.
több mint 5 éve
Én sokáig reménykedtem abban, hogy csak egy pofon kellene a csapatnak, hogy felébredjen végre a sok bemákolt győzelem után.Annyi, hogy a pofon most egy PO csapattól jött. A Washingtonnál lehetett még az a narratíva, hogy jobbak vagyunk csak szar nap volt meg meccsdömping.
Hát, ennyi pofon után lehet az van, hogy ennyit tud az O.
tenorx
A kapott pontok azok nagyjából rendben vannak 20 aljánál (pick6-szel nem számolva) jobbat egy jó (PO) csapat ellen a jelenlegi ligában nehéz elvárni. Viszont 15-20 pontokkal sokkal tudatosabb (hosszú driveok -> pihentebb D) gameplan kell, hogy egyáltalán a lehetőség meglegyen egy meccs megnyerésére. Ez az ami jelenleg nem látszik...
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 5 éve
Jövő héten győzni kell és akkor - ha holnap kikap a Browns- megvan a csoportgyőzelem. Az utolsó 2 meccsen pedig lehetne a cserékkel játszani.
több mint 5 éve
Jó lenne, ha ennyire rafináltak lennénk, de én csak a kilátástalanságot látom.Claypool-JuJu-Washington-Ebron-Johnson a csapatodban és legutóbb újonc futóra, most Samuelsre hívsz passzjátékokat. Esküszöm nem tudom mi van ezzel a csapattal, de sikerül elérniük, hogy 4szeres sebességgel pörgetve nézzek egy meccset, mert annyira kilátástalan és gyenge az egész. És legfőképpen amúgy Roethlisberger szégyellje magát, mert itt ő az alfa és omega, közben meg jön a jaj, jobban kell játszanom, meg jaj jobb passzokat kell dobnom hiszti. Hát tényleg b@zmeg!!!!elég látványosan mennek az "érdekes" hívások. Nem lehet, hogy a biztos PO részvétel miatt az O playek takarékon vannak, hogy a rájátszáson lőjétek el a puskaport?
Klaci79
Snagal
Plusz valszeg az elbaszott bye week miatt nekünk jelentene (jelentett volna) a legtöbbet a first round bye, így nem hiszem, hogy kockáztatnánk.
több mint 5 éve
Claypool-JuJu-Washington-Ebron-Johnson a csapatodban és legutóbb újonc futóra, most Samuelsre hívsz passzjátékokat. Esküszöm nem tudom mi van ezzel a csapattal, de sikerül elérniük, hogy 4szeres sebességgel pörgetve nézzek egy meccset, mert annyira kilátástalan és gyenge az egész. És legfőképpen amúgy Roethlisberger szégyellje magát, mert itt ő az alfa és omega, közben meg jön a jaj, jobban kell játszanom, meg jaj jobb passzokat kell dobnom hiszti. Hát tényleg b@zmeg!!!!elég látványosan mennek az "érdekes" hívások. Nem lehet, hogy a biztos PO részvétel miatt az O playek takarékon vannak, hogy a rájátszáson lőjétek el a puskaport?
Klaci79
több mint 5 éve
Claypool-JuJu-Washington-Ebron-Johnson a csapatodban és legutóbb újonc futóra, most Samuelsre hívsz passzjátékokat. Esküszöm nem tudom mi van ezzel a csapattal, de sikerül elérniük, hogy 4szeres sebességgel pörgetve nézzek egy meccset, mert annyira kilátástalan és gyenge az egész. És legfőképpen amúgy Roethlisberger szégyellje magát, mert itt ő az alfa és omega, közben meg jön a jaj, jobban kell játszanom, meg jaj jobb passzokat kell dobnom hiszti. Hát tényleg b@zmeg!!!!
több mint 5 éve
Bocsi srácok, az én saram, két meccset nem néztem, mindkettő vereség lett! Innentől nézni fogom!Akkor ezzel már ketten vagyunk így. 😊
Willie Parker
Az O ötlettelensége egyértelműen az OC hibája akkor? Ezt ugye látják Picibörgben (2,5 éves fiam így mondja) is?
több mint 5 éve
Bocsi srácok, az én saram, két meccset nem néztem, mindkettő vereség lett! Innentől nézni fogom!
több mint 5 éve
Én sokáig reménykedtem abban, hogy csak egy pofon kellene a csapatnak, hogy felébredjen végre a sok bemákolt győzelem után.1, azaz 1 meccsen lattam kreativ hivasokat ettol az O-tol. akkor mindenki orult, tok jo volt. azota a D nyerte a meccseket, de a D elfogyott. 4 kezdo LB-bol 1 maradt, aki ezen a meccsen nem tudott hozzatenni a dologhoz szinte semmit. A WR-k droppolnak, a futas nem megy. Ez 1 koros PO lesz es meg a csoportot sem biztos, hogy behuzzuk.
Hát, ennyi pofon után lehet az van, hogy ennyit tud az O.
tenorx
több mint 5 éve
Én sokáig reménykedtem abban, hogy csak egy pofon kellene a csapatnak, hogy felébredjen végre a sok bemákolt győzelem után.Hát, ennyi pofon után lehet az van, hogy ennyit tud az O.
több mint 5 éve
Most nézem, Feiler és Dotson is megsérült...remek
több mint 5 éve
Nagyban megkönnyítették az életemet. Eszem ágában nem volt felkelni és milyen jól tettem. Sajnos ez a Steeelrs O nézhetetlen. Unalmas, lassú, bágyadt, ötlettelen. 1-1 fellángolás, ami korábban 1-1 félidőre vagy legalább negyedre szólt, mostanra teljesen kifulladt. A védelem pedig csodát nem tud tenni, főleg nem ennyi hiányzóval.