Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 590
és amikor menne a futás, akkor jönnek az ilyen hibák...és minden snapben egy játékos elcseszi a futásblokkolást:

Roethlisberger meg azért dobja el két mp alatt a labdát és ad ezzel lehetőséget beleütni a labdába és pick6-et szerezni, mert ha odaérnek és ráesnek a sérült térdére, vége az idénynek...jöhet Hodges...kb vele is ilyen jó volt tavaly a Steelers O
Klaci79
Állítsd meg 2 mp-nél és nézd meg, hogy hol van MP és hol tartanak a többiek.
Willie Parker
Ez minden csapatban igy lenne. A C fellep egy LB-re mig a tobbiek egy DL jatekossal kezdenek rogton birkozni
no
Kettő elesik, egy pedig oldalra billen? 😊:Ö:Ö
Willie Parker
Irsz valamit aminek semmi koze hogy mit gondolsz vagy en nem tudom ertelmezni.
a "hol tartanak a jatekosok 2 mp-nel allitasbol, en arra gondoltam hol tartanak a jatekosok 2 mp-nel. Ezek szerint nem ez volt a megoldokulcs.

Amugy a LG miatt kerult be a video, de a LT-C-RG-RT jol vegezte a dolgat. Az RT nehezen kovette le labon a LB-t de azert minimum lelassitotta egy tudatos c-b-al es nem rajta ment el a jatek es tole tavolodott a jatek.

A C jol jatszott nagyon es az embere meg ( mintha a mi Queen-unk lenne ) szarul.
Aki szarul jatszott nalatok meg az a TE es Conner. Hiaba tartja a LG az emberet akkor se tudott volna C gap-en futni, mert jott a vedo akit a TE el kellett volna takaritani es Conner is haladt egyenes vonalon mert az lett hivva mindegy hogy eselytelen.

Ez gyakorlas a TE-nek es kesz, Conner-nek ez nem tanithato, de voltak rosszabb jatekai is.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
D. Jonson első negyedét és az utolsót azért érdemes összehasonlítani. Nagyon jót tett neki a kis ülés és kiváncsi leszek a következő meccset.
Klemó
Egyetértek. Bár abban biztos vagyok, hogy nem fog ez varázsütésre megoldódni, de ha fejben ott tud lenni, az rengeteget segítene a csapatnak. Kimondva-kimondatlanul ő az első számú WR jelenleg a csapatban. Lényegében a leghasználhatóbb WR (bár nálam Claypool lenne az, ha Tomlinék hagynák) vonal mellett és Soltban is egyformán komoly érték. JuJu Soltban használható jó, rövid elkapásokra, Washington pedig a pályát tudná megnyújtani, ha használnánk megfelelően.
Úgyhogy nagyon kellene egy olyan DJ, aki leküzdi ezt az időszakot és marad egy meccsenkénti 1 közeli droppnál.
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
RB poszton és egyébként TE poszton is most "érett be" a tavalyi év. Soha nem feledem azt a Snell-Gentry húzást egy olyan drafton, ahol TE poszt az egyik legmélyebb volt, de sikerült egy az NFL-be totálisan értéktelen, a futást támogatni képtelen pálcikát és előtte pedig egy 3rd down backet hozni úgy, hogy igazán frencsi futónak Connert nem lehetett nevezni és Döncin kívül - aki egyébként sérülékeny - életképes TE nincs a rosteren.

Conner lehet itt maradhat akár backup RB-nek. Sajnos nagyon sérülékeny és másra máshol sem lesz alkalmas hosszabb távon.
Klemó
A posztválasztások szerintem rendben voltak, az emberek mellé mentek valamennyire, bár Snell-ben én látok lehetőséget, csak nem ilyen blokkolással.

Bush-ért ugye kötelező volt felmozognunk, ezért nem volt második körünk, 3-ban jött D. Johnson és Layne, 4-ben Snell.

A posztokat nézve, TE-nél a három kiemelkedő (Hockenson, Fant és Irv Smith) esélytelen voltak, a maradékból én senkiben nem látok sokat (pl.: Sternberger, J. Oliver, Moreau), talán Dawson Knox lett volna jobb. Persze Gentryből szinte semmit nem látunk, mert 3. számú TE. Szóval sztem TE-nél sok lehetőségünk nem volt (én magam Miles Boykint akartam, mint TE/WR hibridet). Utólag meg FA-n ugye Ebron inkább elkapó, mintsem blokkoló kaliber. Ebbe a posztba a következő drafton be kellene ruházni.

RB személyének választásánál azért húztam a számat, mert másra gondoltam. CB mindenképpen kellett harmadik körben, most, hogy éppen Layne jött...bár róla sem tudunk eddig sokat...az egy dolog, ő volt talán az utolsó kezdőszintű ott 83-on (Dean ment ki még 94-en, én róla akkoriban nem sok jót hallottam, NFL-ben is égetik sokszor).

A pech az volt, hogy harmadik körben megindult a RB-rush, hiszen vittek ötöt (D. Henderson - Rams, Montgomery- Bears, Singletary- Bills, D. Harris - Pats, Mattison- Vikings), meg negyedik elején még Bryce Love-ot és Justice Hillt.

Talán Pollard lett volna jobb, aki később kiment, de ez utólagos okoskodás, akkor azt nem értettem, hogy miért nem rántottuk be Conner mellé/elé a félig FB Ollisont a Pittről (152-n vitte a Falcons, nem is nagyon tudták használni, nekünk meg meg lett volna oldva kb egy emberben két poszt is).
Willie Parker
Maradjunk annyiban, hogy egy Moreau teljesen más szint és bár nem klasszis, de pont az az ember, akire nekünk nagyon nagy szükségünk lenne.

Én csak arra gondoltam, hogy a 4. körben pont ott volt még és lehetett volna part time RB-t hozni. Én ugyanis Snellben nem látok mást most sem.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 126
RB poszton és egyébként TE poszton is most "érett be" a tavalyi év. Soha nem feledem azt a Snell-Gentry húzást egy olyan drafton, ahol TE poszt az egyik legmélyebb volt, de sikerült egy az NFL-be totálisan értéktelen, a futást támogatni képtelen pálcikát és előtte pedig egy 3rd down backet hozni úgy, hogy igazán frencsi futónak Connert nem lehetett nevezni és Döncin kívül - aki egyébként sérülékeny - életképes TE nincs a rosteren.

Conner lehet itt maradhat akár backup RB-nek. Sajnos nagyon sérülékeny és másra máshol sem lesz alkalmas hosszabb távon.
Klemó
A posztválasztások szerintem rendben voltak, az emberek mellé mentek valamennyire, bár Snell-ben én látok lehetőséget, csak nem ilyen blokkolással.

Bush-ért ugye kötelező volt felmozognunk, ezért nem volt második körünk, 3-ban jött D. Johnson és Layne, 4-ben Snell.

A posztokat nézve, TE-nél a három kiemelkedő (Hockenson, Fant és Irv Smith) esélytelen voltak, a maradékból én senkiben nem látok sokat (pl.: Sternberger, J. Oliver, Moreau), talán Dawson Knox lett volna jobb. Persze Gentryből szinte semmit nem látunk, mert 3. számú TE. Szóval sztem TE-nél sok lehetőségünk nem volt (én magam Miles Boykint akartam, mint TE/WR hibridet). Utólag meg FA-n ugye Ebron inkább elkapó, mintsem blokkoló kaliber. Ebbe a posztba a következő drafton be kellene ruházni.

RB személyének választásánál azért húztam a számat, mert másra gondoltam. CB mindenképpen kellett harmadik körben, most, hogy éppen Layne jött...bár róla sem tudunk eddig sokat...az egy dolog, ő volt talán az utolsó kezdőszintű ott 83-on (Dean ment ki még 94-en, én róla akkoriban nem sok jót hallottam, NFL-ben is égetik sokszor).

A pech az volt, hogy harmadik körben megindult a RB-rush, hiszen vittek ötöt (D. Henderson - Rams, Montgomery- Bears, Singletary- Bills, D. Harris - Pats, Mattison- Vikings), meg negyedik elején még Bryce Love-ot és Justice Hillt.

Talán Pollard lett volna jobb, aki később kiment, de ez utólagos okoskodás, akkor azt nem értettem, hogy miért nem rántottuk be Conner mellé/elé a félig FB Ollisont a Pittről (152-n vitte a Falcons, nem is nagyon tudták használni, nekünk meg meg lett volna oldva kb egy emberben két poszt is).

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
D. Jonson első negyedét és az utolsót azért érdemes összehasonlítani. Nagyon jót tett neki a kis ülés és kiváncsi leszek a következő meccset.
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Két dolgon gondolkoztam most, aminél kíváncsi vagyok a véleményetekre:

1. Rájöttem, hogy ami igazán bosszantó ebben a szezonban az az, hogy folyamatosan alulteljesítünk (de szerencsések vagyunk). A talent level szerintem az offenseben és a defenseben is megvan ahhoz, hogy Super Bowl esélyes csapat legyen, én mégsem tudom elhinni, hogy ott tartunk. Én hibásnak a kordinátorokat látom, mindkettőt.
Mindkét csapategység bőven maga alatt teljesít, főleg az offense, ami konkrétan szánalmas néhol. A jobb kordinátorok hozzáadnak a csapatrészük erősségéhez, eközben Fichtnernek biztos, hogy negatív a hozzáadott értéke, míg Butlernek szerintem maximum semleges.
Akire még rálehet ezt húzni az Big Ben, de sajnos rajta gyakran látszik, hogy öregszik.

2. Tocával dumáltam éppen, és felmerült JuJu. Én szeretném, hogy maradjon, de kevés esélyt látok rá - egyszerűen luxus lenne rengeteg pénzt fizetni neki, amikor:
- látszik, hogy tudunk jó WR-t húzni a draftról
- itt van DJ meg Claypool
- a defenset kellene inkább egyben tartani, és nem lekötni a pénzünket WR pozícióban
tenorx
1.
A D talent levelben és teljesítményben is SB-runra alkalmas. Eddig gyakorlatilag bármilyen O-t limitálni tudtak egy olyan szintre, hogy a saját támadóinktól ne kelljen emberfeletti teljesítmény a W-hez. Legutóbb is, pedig a Bills O-t nagyon a liga elejébe sorolják, de csak 19 pontot engedett nekik a D. Egyértelműen ők nyerhetővé tették ezt a meccset is, csak az O több fronton is elqurta.

Az O azért emberállományban nincs azon a szinten mint a D, de tőlük nem is vár senki pontzuhatagot. Pont ezért ilyen a rendszerünk, hogy ha huszonpár pontot fel tudnak pakolni, az mindig elég. De pl a Ravens ellen úgy nyertünk, hogy 12 pontot írt fel az O. Azért az már nem normális dolog.

Szóval huszonpár pont, ez lenne az elvárás, és ennyihez meg is van a személyzet, viszont pár hete teljes leolvadás van az egységben. Tavaly időben kicsit később történt, 8-5 után, élő PO eséllyel, az utolsó 3 meccset elvesztettük. De akkor is a végére esett szét a dolog, ami azért furcsa, mert korábban mindig fordítva volt, decemberre álltunk össze, a fontos meccsekre lett éles a csapat.

Fichtner szerintem az utóbbi 20 év leggyengébb Steelers OC-ja.

Igazából nem is tudom hogy ő mennyire önálló vezető, vagy Bennel kettecskén találják ki ezeket a dolgokat, és alapjában Bennek mekkora hatása van a döntéseire, de kicsit gyanús ez az egész sztori.

Persze könnyű rámondani valakire hogy sz.r edző, mert nem igazán lehet korrekt összehasonlítást tenni; mind a 3 korábbi OC más szituban dolgozott, és persze mindegyik egy fiatalabb, egészségesebb, jobb formában levő Bennel. De abban gondolom egyet tudunk érteni, hogy Fich egy komplett ligaelit O-t vett át, és onnan jutott el 2,5 szezon alatt erre a pusztulat szintre.

Nem hinném, hogy ő a PO-ban, komolyan felkészített D-k ellen eredményesen tudna meccselni.

2.
Juju, nem tudom milyen fizetési igénye lenne, mert az utóbbi két szezonja azért nem a világ csodája. D.Johnson nem alternatíva, vezeti a ligát dropban, nem lennék meglepve, ha inkább kevesebb szerepet kapna.
McCloud nem tudom milyen lesz, Claypool és Washington oké, de ezzel nem vagyunk meg a poszton, ha Jujut elengedjük.

Ha ő valami top WR-nek gondolja magát, és olyan szerződést kér, akkor nyilván el kell engedni, mert nem az. De szerintem nem fog, a számok alapján nincs mire elit pénzt kérnie.
több mint 5 éve

Szerkesztette: Klemó
több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
és amikor menne a futás, akkor jönnek az ilyen hibák...és minden snapben egy játékos elcseszi a futásblokkolást:

Roethlisberger meg azért dobja el két mp alatt a labdát és ad ezzel lehetőséget beleütni a labdába és pick6-et szerezni, mert ha odaérnek és ráesnek a sérült térdére, vége az idénynek...jöhet Hodges...kb vele is ilyen jó volt tavaly a Steelers O
Klaci79
Willie Parker
Ez minden csapatban igy lenne. A C fellep egy LB-re mig a tobbiek egy DL jatekossal kezdenek rogton birkozni
no
Willie Parker
ugye itt mecdoci kulso vallan kellett volna futni, latszik, mert a szazados meg mecdonci duplazzak es donci befele probalja tolni. csak hat hamvaba holt.
több mint 5 éve

Klaci79
Willie Parker
no
több mint 5 éve
Azért egyben bízom. Az elmúlt meccseken az O kapcsán majd minden balül sült el. Szinte biztos volt a könnyű labdák droppja..szinte biztos volt, hogy egy falember a futásnál kulcs blokkot ront, szinte biztos volt, hogy az RB nem látja a lyukat és szinte biztos volt, hogy az OC rossz játékot hív. Ehhez képest a bravúr playek nem jöttek.

Én azért nem gondolom, hogy ez az igazi arcunk. Az igazi arcunk a bravúros és ratyi között van.

Az pedig, hogy a D egy komplett kezdő és backup ILB sor nélkül(!) tudta limitálni a Billst azt gondolom bíztató. Avery szépen hívta a játékokat, de nyilván nem volt elvárható, hogy a D 4 negyeden át az első félidő játékát hozza.
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 380 — Steelers fan
Most látom: hétvégén bye weeken vagyunk? 😀
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 590

Klaci79
Willie Parker
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Chucks boka, Conner quad, Dotson, Edmuncc váll. Nekik jó esélyük van játszani a héten, és Hadennek is van esélye. Feiler pectoralis-a nem szakadt, PO-ra visszatérhet.

Más: Tomlin félti Claypool-t az un. Rookie wall-tól, ezért nem kap annyi snap-et. Érti ezt valaki másképp is mint én? Az offense-t is ettől félti vajh? Ezért a csökkenés az offenzív snap-ekben is?
Spy
Magyarul?
steelwolf
Újonc játékos kezdeti sikerek után (kielemzik a gyenge pontjait, trendjeit, technikai hianyosságait stb.) alkotói válságba kerül ujonc szezonja végefelé ill. második évében. Van aki sophomore slump-nak hívja, de magyar egyszavas megfelelőt nem találtam, bocs.
Spy
Köszi!

Darnoldot inkább Ne, Minshew inkább De!

Szerintetek Juju akkora pénzt le akar akasztani? Hogy inkàbb elmegy?
Conner? Helyi csávó, vasakarat, porcelán test! Vele mi lesz?
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Chucks boka, Conner quad, Dotson, Edmuncc váll. Nekik jó esélyük van játszani a héten, és Hadennek is van esélye. Feiler pectoralis-a nem szakadt, PO-ra visszatérhet.

Más: Tomlin félti Claypool-t az un. Rookie wall-tól, ezért nem kap annyi snap-et. Érti ezt valaki másképp is mint én? Az offense-t is ettől félti vajh? Ezért a csökkenés az offenzív snap-ekben is?
Spy
Magyarul?
steelwolf
Újonc játékos kezdeti sikerek után (kielemzik a gyenge pontjait, trendjeit, technikai hianyosságait stb.) alkotói válságba kerül ujonc szezonja végefelé ill. második évében. Van aki sophomore slump-nak hívja, de magyar egyszavas megfelelőt nem találtam, bocs.
Spy
a rookie wall és a sophomore slump nem ugyanaz.

a rookie wall valóban első szezon második felére igaz, főleg fizikai és mentális fáradás.

Sophomore slump a második éves visszaesés.

több mint 5 éve
A játék kedvéért: Darnold a padra 4-5 milláért jövőre?
Én csípném. Géza miatt nem lehet megitélni, még bármi lehet belőle, lásd pl Tannenbaum.
Szokol
A csávót az alapoktól kell újratanítani, annyira szertecsúszott. Sztem nem mi lennénk a legjobb tanítómesterei, csak, ha Canada teljes időben őt gyúrná, az meg luxus.

Daniel Jonest, Drew Lockot és Carson Wenzt-t jobban fel lehet építeni, de rájuk esély sincs, meg CW horror áron lenne.

Nekem Minshew tetszene pl, én Ben után még adnék is neki egy teljes szezont. Sztem ő reális, mert Jax sztem QB-t húz. Bajusz meg nyilván király. Mondjuk 2. kör+játékos is mehet érte.
Willie Parker
Bármelyiknél jobban örülnék egy Trask első körnek, pedig ott is lenne mit dolgozni, de ha BB végre elfogadja hogy utolsó éve jön maximum, akkor jól össze lehet rakni 2022-re
több mint 5 éve
Én csípném. Géza miatt nem lehet megitélni, még bármi lehet belőle, lásd pl Tannenbaum.
Szokol
A csávót az alapoktól kell újratanítani, annyira szertecsúszott. Sztem nem mi lennénk a legjobb tanítómesterei, csak, ha Canada teljes időben őt gyúrná, az meg luxus.

Daniel Jonest, Drew Lockot és Carson Wenzt-t jobban fel lehet építeni, de rájuk esély sincs, meg CW horror áron lenne.

Nekem Minshew tetszene pl, én Ben után még adnék is neki egy teljes szezont. Sztem ő reális, mert Jax sztem QB-t húz. Bajusz meg nyilván király. Mondjuk 2. kör+játékos is mehet érte.
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346

Spy
Magyarul?
steelwolf
több mint 5 éve

Klaci79
több mint 5 éve

1. Rájöttem, hogy ami igazán bosszantó ebben a szezonban az az, hogy folyamatosan alulteljesítünk (de szerencsések vagyunk). A talent level szerintem az offenseben és a defenseben is megvan ahhoz, hogy Super Bowl esélyes csapat legyen, én mégsem tudom elhinni, hogy ott tartunk. Én hibásnak a kordinátorokat látom, mindkettőt.
Mindkét csapategység bőven maga alatt teljesít, főleg az offense, ami konkrétan szánalmas néhol. A jobb kordinátorok hozzáadnak a csapatrészük erősségéhez, eközben Fichtnernek biztos, hogy negatív a hozzáadott értéke, míg Butlernek szerintem maximum semleges.
Akire még rálehet ezt húzni az Big Ben, de sajnos rajta gyakran látszik, hogy öregszik.

2. Tocával dumáltam éppen, és felmerült JuJu. Én szeretném, hogy maradjon, de kevés esélyt látok rá - egyszerűen luxus lenne rengeteg pénzt fizetni neki, amikor:
- a defenset kellene inkább egyben tartani, és nem lekötni a pénzünket WR pozícióban
tenorx
Juju-t meg kellene tartani, mert őt használja a legjobban Ben. Az egyedüli, aki igazán fizikálisan játszik, beleteszi a vállát az ütközésekbe, blokkolni is tud és koncentrál, rövid passzokhoz ideális, zónahatáron nagyon káros az ellennek.

DJ egy primadonna, Wash-t meg nem tudja használni Ben, nincs karja/pontossága a vertikális route-jaihoz; ő a késői Bryant-ünk most. McDonald nem oszt, nem szoroz, helyette egy draftolt blokkoló TE is elég.

Conner, Ebron mehetnek tőlem, lassan gondolkodom, hogy kell-e nekünk ez a mostani, egészségügyileg rokkant DeCastro, vagy cseréljük le full time-ban Dotsonra és kezdjük el trade-dé tenni, de megvárom ezzel a szezon végét. DDC nagyon küszködik, abszolút nincs balansza, tíz év alatt nem billentették ki ennyiszer, mint a mostani szezonban. Aztán lehet, hogy sérülten játszik, de akkor tegyük IR-re, azt csókolom, gyógyuljon meg.

Az OL-t újra kell programozni, gyakorlatilag 0-1 ütemen kívül nem megy semmi. Ha kimozdítja a DL az OL-ünket a páratlan ütemből, meghalt a play. Ben nem tudja meghosszabbítani, felfelé tud csak lépni. Mondjuk a Bills meccsen legalább volt pár double pump/pump fake, amivel legalább azt elkerülte, hogy leüssék a LOS-on a passzát.

A runblock kritikus, pl stretch play-t meg sem próbálunk, annyira statikus a fal. Gyakorlatilag 3 gap-en futunk, ha Pouncey betolja a DT-t, akkor sikerül, ha nem, akkor nem. Megjegyzem, Okorafor sztem jobb technikájú tackle, mint Feiler, Feiler meg jobban néz ki guardban, mint RT-be futásszempontból. Kár, hogy pass blockban pont a fordítottja, de mindkettőből lehet sok munkával jó falembert faragni, az offseason hiánya itt jön ki nagyon. Meg ugye Bannerrel készültünk, aki a szezon elején úgy nézett ki, hogy készen van a feladatra. DeCastro itt is hiányzik, talán egy teljes felépüléssel lehet egy normális futásunk jövőre.

Nekem eleinte tetszett Fichtner, pontosabban az első évében, tavaly a QB korlátoltságának tudtam be a szezonvéget, de hová tűnt az év eleji játékunk. Basszus, volt 5-6 meccs, ahol az ellenfelek hozzá sem szagoltak ahhoz, amit tolunk. A 10-12 hetekre ebből semmit, de konkrétan semmit nem vettünk elő, bár teljes meccsek megnézéséhez se erőm, se időm, se kedvem, nem volt.

Nem volt pl:- trips és bunch, amiből spread route-ok jönnek
- nem állítottuk fel Claypool-t slotba kb négy meccs óta
- DJ cross route-on mindig elkésik, teljes ütemtörés
- Ebron/Wash a zóna rossz oldalára mozog folyton, sokszor háttal áll a QB-nak a CD optionön - hasonlóból lett a mostani pick6
- a zsebet horizontálisan nem mozgattuk sem a WTF, sem a Bills ellen
- összefoglaló alapján mondom, hogy sokkal kevesebb a shotgun
- alig van pitch play a WR-ek között, egymástól távolabb mozgatjuk őket, semmint keresztező útvonalra (jó a Ravens ellen ezt azért játszottuk, amikor hagyták)

A Bills meccs amúgy nem feltétlenül az első INT-en ment el, hanem a másodikon, ott a védelem már feladta. Ott a játékhívás is braintfart volt, fedett boundary-re behívtunk egy fly-t, aztán triple coverbe belekúrja BB.

A védelem tetszett, sokszor rejtegettük a blitz-et, de a második félidőre elfáradtunk, mert az O nem segített. A sec szerintem megtette a magáét, ennél többet ez ellen a gépezet ellen sztem nem lehet kívánni. Nelson most jónak tűnt, Haden hiányzott Diggs ellen, a TD-nél megvoltak a párok, de 22 elcsúszott.

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 380 — Steelers fan
több mint 5 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve

tenorx
1., Szerintem ha folyamatosan alulteljesítesz, akkor valójában nem teljesítesz alul, hanem ez a szinted 😊
Egyébként nem hiszem, hogy szerencse kérdése ez, amikor jó csapattal játszottunk korábban, akkor jobban ment a játék. Most hetek óta rendkívül gyenge és egysíkú a játékunk, viszont két jó csapattal játszottunk.
Az offense a pass protection kivételével mindenben gyengélkedik. Big Ben játéka hatékony lehetne, de ha folyamatosan ugyanazt játszod, akkor a kiszámíthatóság miatt biztosan csökken a hatékonyság. És a szar játékunk ellenére a Washington egy 3 és 16 védelem általi elbénázásával tudott momentumot szerezni, ezt a Bills, egyébként tényleg kiváló offense-t pedig egy félidőre leradírozta az a védelem, ahol had ne soroljam el, hogy kik hiányoztak.
Nálam Butler éppen ezért nem szerepel a gyengék között.
Fichtner viszont az élén van a rosszul teljesítők között. Big Ben valahol a közelében. Idő lenne, elkapó lenne, de a játék alkalmatlan egész mérkőzésekre. Persze a droppok, a dekoncentrálság nem segítik az ő munkáját sem, de még ez sem magyarázat. Kell, hogy az OL valamiért teljesen képtelen futást blokkolni, TE-ekkel együtt sem, mint ahogy Conner is teljesen 0 teljesítményt nyújt. Nem veszi észre a lehetőséget, lassú az egész futójáték. És persze ha már a Los-on megérintik sok esély nincs, de mégis egy kiemelkedő futó abból is néha 4-5-10 yardot összehoz.
2.-hoz nehéz hozzászólni, úgyse lesz rá pénzünk. És talán ismét lesz lehetőség 3-4.körben egy WR-t hozni, ha letudtuk a kétségtelenül fontosabb posztokat.
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Spy
Magyarul?
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi

több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346