Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 5 éve
Mer neki BB a qubija, nem Rudi 😊Ököraför jézus szive, há mijen alapösztönök hiányoznak ebből a marhából, nézi 2 yardról hogy lemészárolják a kúbíját?Rudi jó voltIgen, két hibája volt: az egyik az első félidőben az a sack, ahol a rusher még térdre is esett, a másik pedig az INT. Bár mondjuk Rodgersnek azt visszafújják a fejreütés miatt..
sutianap
Szokol
sutianap
több mint 5 éve
Ezt nem így gondolom! Birózni lehet, mert vicc amit fújtak. Arra fogni, hogy kikaptunk, na az nem elegáns, mert nem miattuk kaptunk ki, hanem mert nem voltunk elég jók a meccsen. Mint ahogy a Colts ellen sem a bírok miatt nyertünk. De ettől még ezek a hibák ott vannak és szánalmasak.Ez (s)em art holdingot nekünk ma...bezzeg a másik oldalon már egy kézfogó is elég volt...Nem elegáns bírózni, te is tudod, hogy voltak meccsek, ahol meg felénk billentek a zebrák.
We aint calling these no more? https://t.co/d3PfmTCh4Z
— Ramon Foster (@RamonFoster) January 3, 2021
Klaci79
tenorx
több mint 5 éve
Hát nem számított a lelkem arra, hogy 5 másodpercig dajkálja a labdát az az irányító. Ment már hátra a huddle-be, mert BB akkor már ott szokott lenni a 2 másodperces dobás után, aztán csodálkozott, hogy sack.Ököraför jézus szive, há mijen alapösztönök hiányoznak ebből a marhából, nézi 2 yardról hogy lemészárolják a kúbíját?Rudi jó voltIgen, két hibája volt: az egyik az első félidőben az a sack, ahol a rusher még térdre is esett, a másik pedig az INT. Bár mondjuk Rodgersnek azt visszafújják a fejreütés miatt..
sutianap
Szokol
sutianap
több mint 5 éve
Ököraför jézus szive, há mijen alapösztönök hiányoznak ebből a marhából, nézi 2 yardról hogy lemészárolják a kúbíját?Rudi jó voltIgen, két hibája volt: az egyik az első félidőben az a sack, ahol a rusher még térdre is esett, a másik pedig az INT. Bár mondjuk Rodgersnek azt visszafújják a fejreütés miatt..
sutianap
Szokol

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Jot rohogtem azon az elmaradt holding callon. Cirka annyira volt latvanyos, mint a Watt elleni 3smp nyakfogas.....dehat nem akartak a birok ezt es ha szivunkre tesszuk a kezunket, akkor talan nekunk is az a jobb, ha mi ellenuk vaghatunk vissza.Rudi elete legjobb teljesitmenyet nyujtotta es a masodikban kifejezetten azt lattam rajta megerezte a jatekot. Deadpool pedig ujra karcolt, ahogy DJ sem akart lemaradni.
Ami viszont kellene, az dinamika kozepen, mert bantoan egyedul voltak kozepen az elkapoik. Spillane talan-talan felepulhet, meglatjuk.
több mint 5 éve
Minden egyébtől függetlenül, az első benyomásom az, hogy Rudolph váratlanul jó volt. 3. kisérleteket elég nagy számban megoldotta, hosszúakat jól megdobta, meg úgy általában véve rendben volt a játéka, úgy nézett ki mint egy NFL QB.A Browns D ellen játszott,sokat ne képzelj bele.
Nem számítottam erre.
Jan
több mint 5 éve
Rudi jó voltIgen, két hibája volt: az egyik az első félidőben az a sack, ahol a rusher még térdre is esett, a másik pedig az INT. Bár mondjuk Rodgersnek azt visszafújják a fejreütés miatt..
sutianap
több mint 5 éve
...és ha azt is nézzük h Garrett is ott volt, mentálisan okés volt!
több mint 5 éve
enné rondább is volt mikor Mondót kétkézzelEz (s)em art holdingot nekünk ma...bezzeg a másik oldalon már egy kézfogó is elég volt...Nem elegáns bírózni, te is tudod, hogy voltak meccsek, ahol meg felénk billentek a zebrák.
Klaci79
tenorx

több mint 5 éve
Rudi jó volt

több mint 5 éve
Minden egyébtől függetlenül, az első benyomásom az, hogy Rudolph váratlanul jó volt. 3. kisérleteket elég nagy számban megoldotta, hosszúakat jól megdobta, meg úgy általában véve rendben volt a játéka, úgy nézett ki mint egy NFL QB. Nem számítottam erre.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Szerencsétlenek vért izzadtak a B csapat ellen..Ha ezeket nem alázzuk meg ugyan úgy jövő héten mint az első alapszakasz meccsen akkor nagy csalódás lesz...
több mint 5 éve
Vannak amit így is úgy is lehet fújni, de az ilyen holdingok azért felháborítóak csapattól függetlenül. Ráadásul jól látszott hogy 5 méterre volt a bíró. Mit nézett?Ez (s)em art holdingot nekünk ma...bezzeg a másik oldalon már egy kézfogó is elég volt...Nem elegáns bírózni, te is tudod, hogy voltak meccsek, ahol meg felénk billentek a zebrák.
Klaci79
tenorx
Steelers fan
több mint 5 éve
Ez (s)em art holdingot nekünk ma...bezzeg a másik oldalon már egy kézfogó is elég volt...Nem elegáns bírózni, te is tudod, hogy voltak meccsek, ahol meg felénk billentek a zebrák.
Klaci79
több mint 5 éve
Ez (s)em art holdingot nekünk ma...bezzeg a másik oldalon már egy kézfogó is elég volt...We aint calling these no more? https://t.co/d3PfmTCh4Z
több mint 5 éve
Ma nem mertem bevállalni a minden 3&out utáni felest. Igaz puhapöcs vagyok, de hát csak Rudi irányít. És ez annyira nem tétmeccs...Ne légy már puha 😀
Klaci79

több mint 5 éve
Ma nem mertem bevállalni a minden 3&out utáni felest. Igaz puhapöcs vagyok, de hát csak Rudi irányít. És ez annyira nem tétmeccs...
több mint 5 éve
Majdnem ideális, hivatalos W17 inactive lista:Steelers Inactives
No. 7 QB Ben Roethlisberger
No. 9 K Chris Boswell
No. 34 S Terrell Edmunds
No. 53 C Maurkice Pouncey
No. 90 LB T.J. Watt
No. 97 DT Cameron Heyward
több mint 5 éve
Kihúztam Lacinak Harris-t 😊Uraim.. Első kör: irányító. Hova halogatjuk?Nem vagyunk elég rosszak. OC, NT, FB. 🙂
Rudinak a holnapi lesz a vizsgameccse. Sejtésem szerint ha bukik, megy a keretszűkítéskor.
Szokol
Spy
29: R1 P29 DL Jaylen Twyman - Pittsburgh
61: R2 P29 RB Najee Harris - Alabama
92: R3 P28 C Tyler Linderbaum - Iowa
Twyman BPA Nr10 prospect maradt bent. Harris Lacinak, OC-ban meg úgy néztem mély lesz a class. a Minőséget egyelőre nem vágom. FB-t RB-re cseréltem 😊
több mint 5 éve
Pont ma láttam egy interjúban Bince-t (Vince Williams) megosztani a történtetet, miszerint pár éve bosszantotta, hogy mindenki 2-down LB-nek tartja, ezen bosszankodott épp egy edzésen Colbert mellett állva, miután lejött épp, aki azt mondta neki, hogy két módon maradhatsz pályán a 3. down-oknál: Vagy levédekezed a RB-TE passzokat (esélytelen fizikailaig) vagy kiveszed a részed a passrush-ból. Így hát megtanulta a passrush techikákat és megtanult középről blitzelni. Azóta hatékony Blitzelő ILB ill TFL menő.Miután bejelentette tavasszal, hogy idéntől évről-évre vállalja a melót, minden elkötelezettség nélkül, szerintem közelebb áll a visszavonuláshoz, mint az átigazoláshoz. Csak Omart se vigye el senki. Neki is akadt opciója bőven idáig.Colbert vállalja a 2021-es szezont is GM-ként. Hogy valami jó is jusson mára.Pedig állítólag a Lions nagyon szerette volna vinni őt.
Spy
Gondolom meló lesz dögivel:
Klaci79
Spy
Vicces volt, ahogy ecsetelte, mi lenne a vége, ha pl. Lesean McCoy-t kellene levédekeznie RB útvonalon coverage-ben.
Ezt csak úgy itthagyom.
több mint 5 éve
Gabor81
803
A meccs idején 2 clsius körül lesz ködszitálás hóesés. Igazi North football weather 😀Hat most szakad az eso. 4 fokot irnak majd kb 1 orara delutan, a kezdesre 56% esovel. Es az 56% eso lesz delutan 4 ig.
polamalu
Szoval oszi idojaras lesz. Ho nelkul elvileg. A meccsre. Sajnos.
Szerkesztette: Gabor81
több mint 5 éve
Miután bejelentette tavasszal, hogy idéntől évről-évre vállalja a melót, minden elkötelezettség nélkül, szerintem közelebb áll a visszavonuláshoz, mint az átigazoláshoz. Csak Omart se vigye el senki. Neki is akadt opciója bőven idáig.Colbert vállalja a 2021-es szezont is GM-ként. Hogy valami jó is jusson mára.Pedig állítólag a Lions nagyon szerette volna vinni őt.
Spy
Gondolom meló lesz dögivel:
Klaci79
több mint 5 éve
Colbert vállalja a 2021-es szezont is GM-ként. Hogy valami jó is jusson mára.