Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Vince sem lett aktiválva...
több mint 5 éve
Nem fog szerintem egy csomó olyan csapat, aki úgy tűnik még húzna. Persze még olyan messze van a Draft, hogy csak tippelni lehet. És szerintem nem fog jutni jó 25 felett. Bár kérdés ott leszünk e?Most olvasom, hogy Big Ben mindenképp kitöltené a szerződéséből hátralévő utolsó évet.Lesz első körös QB nekünk? Minden csapat tankol vagy QB-ra gyúr...
Vagyis jövőre jöhet egy első körös QB, aki tanulási időt is kapna legalább.
Klaci79
Reggio1914
több mint 5 éve
Most olvasom, hogy Big Ben mindenképp kitöltené a szerződéséből hátralévő utolsó évet.Lesz első körös QB nekünk? Minden csapat tankol vagy QB-ra gyúr...
Vagyis jövőre jöhet egy első körös QB, aki tanulási időt is kapna legalább.
Klaci79
több mint 5 éve
Conner out...
több mint 5 éve
Most olvasom, hogy Big Ben mindenképp kitöltené a szerződéséből hátralévő utolsó évet.Vagyis jövőre jöhet egy első körös QB, aki tanulási időt is kapna legalább.
több mint 5 éve
Gabor81
803
Egy ket kerdes.1, Miert nem engedjuk BB t egy no huddle, vagy ahhoz hasonlo up tempo jatekra? Ahol talan tobbszor kijohet a tapasztalata? (Persze emelett kijon a tobb BB fele homaly passz eselye is. De kockazat nelkul nincs vereseg. )
Es pl azert az latszott, hogy jobban allt ez bennek is. Es elemeztek is a tvsek, hogy talan ez az o erossege meg. Ok int lett belole. De amikor mar minden mindegy azert kiprobalhatnank mast is a vagy tul rovid, vagy tul hosszu passzok helyett.
Mert ha az offense fennt tudnan tartani az ellenfel defet az uptempo val. Akkor igy a vedoki jobban faradnak. Kevesbe lehet a defnek is alkalmazkodnia, a felallasokhoz.
2, Tobbet alkalmaznam Mc Doncit, akinek passzolni sem artana. Washingtont is jobban beleavatnam a jatekba, Mert ertem hogy dj veszelyesebb. De tobbszor rank nezve is a dropjai miatt. Ebron is detto vagy nagy jatek. Vagy nagyobb drop.
3, Szoval lehetne tobb Ket TEs felallas, ahol nem csak ebron lenne az elkapo TE. Mert doncinek is volt jopar elfogadhato meccse, elkapasok teren is.
Aztan az uptempo miatt a tamadoknal ( mivel ok vannak fent vegig) megnezni ki kap el jobban aznap. Igy ez egy ket drive utan hamar kiderulne. Es ez alapjan tartanam fennt akinek jobban megy. Mind a TEk es mind a WR ek eseteben is.
4, Juju Wash Dj/Claypool wrsor, ebben a depth sorrendben. De pl nem engednem surun, hogy ebron es dj a ket legtobbet droppolo egyszerre legyen fent a palyan. Ami igy, megint csokkentene a drop valoszinuseg szamat. Aki droppol, (persze nem csak egyszer) az wr sor vege es kesz.
5, A TE bol tobbet jatszatnam a mar emlitett ket TE s felallasokat. Es ezt a parost is hasznalnam egyutt jopar driveban. De nem csak Ebronnak passzolva. Es ezzel is lehetne varialni, mert ugy is tudjak, hogy Ebron a 3. es sok emberunk akinek dobjuk foleg. O utana meg Dj volt altalaban a kovetkezo celpont, akit Big Ben keresett 3. kiserletek alatt.
De ha itt Mc donci ervenyesulne elkapo TE kent is, akkor jo. Ha nem akkor meg ott lenne ebron. A ketto TE kozul amelyik jobban kap el, kimozgatnam/lecserelnem az egyik WR helyere. Es igy lenne fent a ket elkapni is tudo es eleg magas celpont is Big Bennek a 2 elkapni is tudo TE. Meg lenne a ket alap WR.
Igy ha kimozgatnank az egyik TE t oldalra, akkor juju vinne az elso cbt. wash valoszinuleg megkapna a 2. szamu cbt es akkor Ebron/Mcdonci probalkozhatna a 3. sz cb ellen. Amelyik felallas elonyosebb lenne, az alapjan. Ha ki ment oldalra a TE akkor szinten ott lenne az LB/TE missmatch. Vagy az alacsonyabb Cb/TE missmatch. Ahogy eppen a felallas adna.
Utoirat:
*** Bocsi bonyolult es hosszu lett.****
Innen latszik hogy "Kicsit" faradt vagyok. De az okosoknak nem tudom miert nem jutott eddig eszukbe barmi varialas. Vagy ha jutott, akkor a dropok miatt tovabb eroltetjuk a meg tobb dropot? Vagy ha nem megy a futas feladjuk a futast? Ami utana meg jobban megkonnyiti a vedok dolgat, foleg ugy hogy mar egy sima futoval az RPO is osszezavarhatna elegendo idot nyerve, vagy a play action ok az eredmenyes passzjatekhoz.
Es vagy a passzjatekkal epitenem fel a futast. Ha mar a futas nem epiti fel a passzjatekot. De igy a nyilt lapokkal jatszas. Hogy ures ben mellett a hely es sima passzra fel tudnak allni a csapatok az nagyban megkonnyiti minden vedo munkajat.
Eddig legalabb a keresztbefutassal, meg tudtuk lepni a vedoket. De most mar nincs semmi uj a tarsolyban. Es egyoldalu lett a tamadojatek.
Szerkesztette: Gabor81
több mint 5 éve
Gabor81
803
Ja, észrevettem, de így se jó - hozzáteszem borzasztó kicsi orrom van 😀Jo neked hogy kicsi van. Engem pont a nagy orrom miatt is zavarnak a maszkok. 😀
Ha valakit érdekel az egyik maszk, akkor írjon PM-et 😊
tenorx
több mint 5 éve
Hát, elnézve a meccseket, akiket ellenfélnek kaphatunk a PO-ban, (Bills, Colts, Ravens, Titans...) most elég jó formát mutatnak.
több mint 5 éve
Ja, észrevettem, de így se jó - hozzáteszem borzasztó kicsi orrom van 😀Ha valakit érdekel az egyik maszk, akkor írjon PM-et 😊
több mint 5 éve
Nekem megjött a maszkom, viszont olyan kemény anyagból készült, hogy nem hajlik - vagy simul rá az arcra egyáltalán, és mivel középen van egy nagy kitülemkedés (gondolom a nagy orrú embereknek), nekem így sajnos borzasztóan illeszkedik 😀Van egy drót a felső részén, azt az orrod és arcod formájára tudod igazítani.
Emiatt ha valaki lemaradt róla, 1-et szívesen felajánlok (1-et meg megtartok emlékbe), mert így nem igazán tudom viselni 😀
tenorx
Steelers fan
több mint 5 éve
Nekem megjött a maszkom, viszont olyan kemény anyagból készült, hogy nem hajlik - vagy simul rá az arcra egyáltalán, és mivel középen van egy nagy kitülemkedés (gondolom a nagy orrú embereknek), nekem így sajnos borzasztóan illeszkedik 😀Eddig te vagy az első aki ilyet jelez, nekem van vagy 6 belőle, a dróttal frankón orra formálható. Igen kemény, mert több réteg, szándékosan 😀 Én szeretem, jobban, mint a nyúlós lágy maszkot, mert azok bemennek a számba, elmásznak. Ez alatt van levegő, tudsz benne kényelmesen lélegezni 😀 De persze ízlések és pofonok....
Emiatt ha valaki lemaradt róla, 1-et szívesen felajánlok (1-et meg megtartok emlékbe), mert így nem igazán tudom viselni 😀
tenorx
több mint 5 éve
Nekem megjött a maszkom, viszont olyan kemény anyagból készült, hogy nem hajlik - vagy simul rá az arcra egyáltalán, és mivel középen van egy nagy kitülemkedés (gondolom a nagy orrú embereknek), nekem így sajnos borzasztóan illeszkedik 😀Emiatt ha valaki lemaradt róla, 1-et szívesen felajánlok (1-et meg megtartok emlékbe), mert így nem igazán tudom viselni 😀
több mint 5 éve
Én ezt az oldalt néztem, de ez sem az igazi, mert pl Jujuhoz nem ír egy dropot sem, azt meg nem hiszem. Bár azzal se értek egyet, hogy bizonyos statisztikákban már minden drop, amihez hozzáér az elkapó, de nem kap el.Bocs, nem jegyeztem meg, most meg nem látom twitteren....ha meglesz adom a forrástDrop Percentage among Steeler WR'sEbron 6 %
JuJu Smith-Schuster - 3.7%
Chase Claypool - 5.7%
James Washington - 9.7%
Diontae Johnson - 14.8%
Klaci79
Amúgy hol nézted? Én pl Washingtonra 4.2 százalékot találtam, ez talán közelebb is áll a valósághoz.
Szokol
Klaci79
www.playerprofiler.com/nfl/eric-ebron/
több mint 5 éve
Dzsudzsuval kapcsolatban amúgy melyik agyhalott találta ki, hogy szinte csak slotban használjuk? Azért emlékszem én tőle sok-sok vonal melletti elkapásra is, erre ezek a játékai is kikerültek a playbookból.
több mint 5 éve
Bocs, nem jegyeztem meg, most meg nem látom twitteren....ha meglesz adom a forrástDrop Percentage among Steeler WR'sEbron 6 %
Chase Claypool - 5.7%
James Washington - 9.7%
Diontae Johnson - 14.8%
Klaci79
Amúgy hol nézted? Én pl Washingtonra 4.2 százalékot találtam, ez talán közelebb is áll a valósághoz.
Szokol
több mint 5 éve
DJ 113Mellé kellene venni a targeted dbszámot is, mert a 2/1 az ugye 50. Szerintem DJ, Juju, Ebron messze a másik kettő fölött kap.Drop Percentage among Steeler WR'sEbron 6 %
Chase Claypool - 5.7%
James Washington - 9.7%
Diontae Johnson - 14.8%
Klaci79
Szokol
Spy
Juju 101
Claypool 84
Ebron 83
Wash 48
több mint 5 éve
Mellé kellene venni a targeted dbszámot is, mert a 2/1 az ugye 50. Szerintem DJ, Juju, Ebron messze a másik kettő fölött kap.Drop Percentage among Steeler WR'sEbron 6 %
Chase Claypool - 5.7%
James Washington - 9.7%
Diontae Johnson - 14.8%
Klaci79
Szokol
több mint 5 éve
Drop Percentage among Steeler WR'sEbron 6 %
Chase Claypool - 5.7%
James Washington - 9.7%
Diontae Johnson - 14.8%
Klaci79
Szerkesztette: Szokol
több mint 5 éve
Drop Percentage among Steeler WR's JuJu Smith-Schuster - 3.7%
Chase Claypool - 5.7%
James Washington - 9.7%
Diontae Johnson - 14.8%
több mint 5 éve
Hogy majd a PO-t szétfussuk, azé 😊Szerintem ratenyereltetek a panik gombra.csak úgy nehéz futással fenyegetni, hogyha csak Bigben van a backfielden, egyértelműen nagyképű playbookról szól, akkor nézzük meg a négyes számú DBteket, de óriás hiba több meccs után is hogy egy kurva futót nem tudunk odarakni fullbacket tájtendet hogy legalább a szaros 49ers ezirányú playeire rákacsintanánk
Az edzok hibai ugyanazok evek ota, a futas detto. De cserebe BB magahoz kepest jobban jatszik mint egy par csucseveben. Idei az meg mindig egy jo esely.
2 dolog hianyzik:
1.) Az OL-BB bizalma es dobni 3-5 lepeseseket is. Mindketto alkalmas ra, de nyitni kell. Hiaba lesz tobb hiba, sack, mert jelenleg ti gyakorlatilag ( picit eltulozva ) folyamatos RZ D ellen jatszotok a palya bbarmelyik pontjan.
2.) | Egy futot kellett volna hozni, mert a leggyengebb lancszemek a gepezetben magasan. Amig egyik sem tud blokkolni es mint elkaponak is van naluk 6-7 jobb addig nincs szerepuk a palyan foleg ha ez parosul egy csocsokapus scramble kepessegevel es olyan "latnoki" kepessegel mint akit elut a vonat a sineken es csodalkozik. | De utana a minimum hogy a belemet kiteszem Conner menjen ki a palyara a kovetkezo az utolso play az eletemben mentalitassal.
Amugy az elso lepesnek jo volt a rovid passzos jatekok. BB-re vigyazni/ felepuleset hosszabitani az OL kepessegeinek feltarasa es segitese erdekeben. 4-5 ilyen elkapoval csapat legyen a talpan aki ki tud allitani ertelmes D-t ( nincs ilyen penzerme 😊) Igy tudtatok mit fognak jatszani a D-ek ellenetek, mert teljesen egy utra vannak kenyszeritve es igy konnyebb keszulni ellenuk a jatekosaik kivesezesevel es a sajatjaitoknak a feladatai is egyszerusodtek es konnyebb volt felkeszulni. Persze magatokat is korlatoztatok igy, de akkor is ugy tudtatok kimenni hogy ha jol van kivitelezve akkor is meg tudjuk oldani hiaba egyre nehezebb ahogy egyre kiszamithatobb.
Viszont itt az ido a 2. lepesre, mert a D-k mar csak a rovid jatekokat fogjak es ez parhuzamosan oli az RPO-t, a futast es mindent a rovid passz fele eroltetnek akar blitz-el a hot WR vagy CD passzokat kieroltetve, mert eleve arra keszulnek. Itt jon be a futok szerepe es sullyesztik el jobban magukat es a csapatot is. A Bills ellen Samuels-Conner is ra lett dobva BB-re. Nekik mar a Hot kieroszakolasa eredmeny lett volna, de QB hit a futoval az egy kulon kategoria. Sajnos a D-nek egy orom ha RB-t latnak a palyan, mert blokkolni nem tudnak tul jol, elkaponak ok a legveszelytelenebbek a keretetekbol es a futas meg egy tomorult box ellen egy jonak sem lenne konnyu. | Ha lenne egy CMC/Bell akkor a csapatok 8/9 rogton vakarozhatna hogy ki legyen a parja aki a futasnal es elkapasnal is alkalmas lesz. Persze ez egy alom, de a ketto kategoria kozott rengeteg jatekos van/lett volna | Viszont a hosszabb, de nem hosszu passzokkal a futasnak is megnyilik az ut, mert a 4 elkapotokat is legtobbszor 6 vedo fogja fogni es akkor 5 vedo marad a futasra es azt meg kell tudni oldani Conner-ekkel is. Vagy egy S segitseggel probaljak a 4 elkapot fogni es az csemegeket fog szulni 1-1-ben.
no
nem akrarunk futni, még a látszatát is kerüljük
mé?
sutianap
több mint 5 éve
En egyetertek hogy kellene futni, sot itt valoszinuleg mindenki idegeire mentem az elmult 3 evben es foleg a tavalyi evben hogy tessek rendbe rakni a futast es a D zonazasat. De ez a Vasas way, mindig nyerni akartok ( ami nagyon jo ) es ennek a legkisebb egysege a play. Es most ezzel az idei jatekkal jobbak vagytok RB nelkul, ami a nagyobb kepet nezve artalmas. Iden nem lattam 49 meccset de a tavalyihoz elhivatottan kell a keretet es a jatekot jatszani es nalatok nem menne, de 1000 felekeppen lehetne jobba tenni a futast.Szerintem ratenyereltetek a panik gombra.csak úgy nehéz futással fenyegetni, hogyha csak Bigben van a backfielden, egyértelműen nagyképű playbookról szól, akkor nézzük meg a négyes számú DBteket, de óriás hiba több meccs után is hogy egy kurva futót nem tudunk odarakni fullbacket tájtendet hogy legalább a szaros 49ers ezirányú playeire rákacsintanánk
Az edzok hibai ugyanazok evek ota, a futas detto. De cserebe BB magahoz kepest jobban jatszik mint egy par csucseveben. Idei az meg mindig egy jo esely.
2 dolog hianyzik:
1.) Az OL-BB bizalma es dobni 3-5 lepeseseket is. Mindketto alkalmas ra, de nyitni kell. Hiaba lesz tobb hiba, sack, mert jelenleg ti gyakorlatilag ( picit eltulozva ) folyamatos RZ D ellen jatszotok a palya bbarmelyik pontjan.
2.) | Egy futot kellett volna hozni, mert a leggyengebb lancszemek a gepezetben magasan. Amig egyik sem tud blokkolni es mint elkaponak is van naluk 6-7 jobb addig nincs szerepuk a palyan foleg ha ez parosul egy csocsokapus scramble kepessegevel es olyan "latnoki" kepessegel mint akit elut a vonat a sineken es csodalkozik. | De utana a minimum hogy a belemet kiteszem Conner menjen ki a palyara a kovetkezo az utolso play az eletemben mentalitassal.
Amugy az elso lepesnek jo volt a rovid passzos jatekok. BB-re vigyazni/ felepuleset hosszabitani az OL kepessegeinek feltarasa es segitese erdekeben. 4-5 ilyen elkapoval csapat legyen a talpan aki ki tud allitani ertelmes D-t ( nincs ilyen penzerme 😊) Igy tudtatok mit fognak jatszani a D-ek ellenetek, mert teljesen egy utra vannak kenyszeritve es igy konnyebb keszulni ellenuk a jatekosaik kivesezesevel es a sajatjaitoknak a feladatai is egyszerusodtek es konnyebb volt felkeszulni. Persze magatokat is korlatoztatok igy, de akkor is ugy tudtatok kimenni hogy ha jol van kivitelezve akkor is meg tudjuk oldani hiaba egyre nehezebb ahogy egyre kiszamithatobb.
Viszont itt az ido a 2. lepesre, mert a D-k mar csak a rovid jatekokat fogjak es ez parhuzamosan oli az RPO-t, a futast es mindent a rovid passz fele eroltetnek akar blitz-el a hot WR vagy CD passzokat kieroltetve, mert eleve arra keszulnek. Itt jon be a futok szerepe es sullyesztik el jobban magukat es a csapatot is. A Bills ellen Samuels-Conner is ra lett dobva BB-re. Nekik mar a Hot kieroszakolasa eredmeny lett volna, de QB hit a futoval az egy kulon kategoria. Sajnos a D-nek egy orom ha RB-t latnak a palyan, mert blokkolni nem tudnak tul jol, elkaponak ok a legveszelytelenebbek a keretetekbol es a futas meg egy tomorult box ellen egy jonak sem lenne konnyu. | Ha lenne egy CMC/Bell akkor a csapatok 8/9 rogton vakarozhatna hogy ki legyen a parja aki a futasnal es elkapasnal is alkalmas lesz. Persze ez egy alom, de a ketto kategoria kozott rengeteg jatekos van/lett volna | Viszont a hosszabb, de nem hosszu passzokkal a futasnak is megnyilik az ut, mert a 4 elkapotokat is legtobbszor 6 vedo fogja fogni es akkor 5 vedo marad a futasra es azt meg kell tudni oldani Conner-ekkel is. Vagy egy S segitseggel probaljak a 4 elkapot fogni es az csemegeket fog szulni 1-1-ben.
no
nem akrarunk futni, még a látszatát is kerüljük
mé?
sutianap
Amit felul irtam hogy ha nem vallaljak fel a hosszabb passzjatekokat akkor ahogy csokkented az elkapok szamat ugy fog romlani a jatek hiaba fog raksz be papiron futojatekot segito jatekosokat. A WR-TE nem a blokkokrol hiresek a FB-tek eppen van eppen nincs es amig a rovid jatekok miatt tomve a box addig ezek nem tudnak neked annyival tobb plusszt hozni, raadasul akkor a D-nek egyre jobb eselye van a mis-match-ek elkerulesere. Egy Watt-Skot-barmelyik RB levedekezesere minden csapatnak van embere futas es passz ellen is. Szerintem nektek a legegyszerubben a box kiuritesevel lehetne a legjobb hatast elerni 4 elkapo + RB-vel, de hosszabb passzok kellenek.
Amugy maradnak az elkapok futojatekaik 😕