Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 5 éve
Najee Harris-t akarom első körben 😀Én nagyon nem akarok RB-t 3. kör előtt.
Klaci79
Látszik, hogy onnan lefelé is vannak bőven tehetségek, kell valaki a rookie szerződésre, aztán húzunk újat.
több mint 5 éve
Najee Harris-t akarom első körben 😀
több mint 5 éve
Bóz és Edmunds sem játszik sérülés miatt vasárnap!
több mint 5 éve
Haskins a pályán se tűnik kurva jónak, de nála nálam a legnagyobb red flag az a személye, meg ahogy viselkedik.Hétről hétre jöttek a fine-ok, meg a hülyeségek.
Nem kell ide.
több mint 5 éve
Azért a Washington szerintem nem volt egy rossz csapat. A. Smith-el már elég jól működött. Ok, nálunk több a célpont, de nem vagyok benne biztos, hogy ő lenne ide a jó választás. Még cserének se. De persze kérdés mi az ár...oh....Ha Ben marad még egy szezont, akkor valaki kell mögé, mert a mostan cseréi teljesen alkalmatlanok. Gondolom lesznek más szabad ügynökök is a piacon, nem csak Haskins. Egy jobb csapatban biztos máshogy muzsikálna ő is ha szerepet kapna esetleg.
Klaci79
pfefe8
több mint 5 éve
oh....Ha Ben marad még egy szezont, akkor valaki kell mögé, mert a mostan cseréi teljesen alkalmatlanok. Gondolom lesznek más szabad ügynökök is a piacon, nem csak Haskins. Egy jobb csapatban biztos máshogy muzsikálna ő is ha szerepet kapna esetleg.
Klaci79
Steelers fan
több mint 5 éve
Erőben és Egészségben valamint minél több PO körben gazdag Boldog Új Évet kívánok Nektek!
több mint 5 éve
Örömökben, egészségben gazdag Új Évet kívánok minden acélfejnek!Bónusznak pedig Seventh Heavent!
több mint 5 éve
gedam
6 508
Alakul a Covid szitu a kutyaütőknél,csak nehogy mi igyuk meg a levét végül..rontáscsapat vagytok
JoeyPorter
több mint 5 éve
Alakul a Covid szitu a kutyaütőknél,csak nehogy mi igyuk meg a levét végül..
több mint 5 éve
Punci, Tj, Heyward nem játszanak!
több mint 5 éve
Hát néhány PO meccsben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek srácok!
több mint 5 éve
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Pörgettem a playoff machinet és ha jön a papírforma akkor elvileg a Browns érkezik hozzánk a PO-ban.A Billssel kapcsolatban nem olvastam sehol,hogy pihentetnének a Dolphins ellen,viszont ha mégis és a Dolphins jut be,akkor a Ravens érkezik.Mindkettő jobb csapat nálunk az utóbbi meccsek alapján. Ha a Colts 2. félideje nem csak egy véletlen volt, akkor van sanszunk bármelyik ellen.
JoeyPorter
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Pörgettem a playoff machinet és ha jön a papírforma akkor elvileg a Browns érkezik hozzánk a PO-ban.A Billssel kapcsolatban nem olvastam sehol,hogy pihentetnének a Dolphins ellen,viszont ha mégis és a Dolphins jut be,akkor a Ravens érkezik.
több mint 5 éve
Dobbs is meg fogja kapni az idot szerintem. Kiveve persze azt, ha Rudolph paradezik. Valljuk be hogy ez eleg valoszinutlen opcio. 😀És RF helyett BB lesz az OC? 😂
Klemó
több mint 5 éve
Dobbs is meg fogja kapni az idot szerintem. Kiveve persze azt, ha Rudolph paradezik. Valljuk be hogy ez eleg valoszinutlen opcio. 😀
több mint 5 éve
Ebből tuti balhé lesz. Tomlin már megint el akarja tiltatni Myles Garrettet. 😊Steelers’ QB Mason Rudolph will start in Week 17 game against Cleveland.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 29, 2020
Szerkesztette: iktriad