Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Mivel a Browns kikapott, így egy győzelemre vagyunk a csoport győzelemtől. Ezt a Bengals ellen be kell húzni, nincs mese (ha ez nincs meg, semmi keresnivalónk a PO-ban). Ha pedig ez megvan, akkor a következő 2 meccs már PO felkészülés lehet. Én azt gondolom csak akkor csináljuk jól, ha magunkra figyelünk még akkor is, ha mind a Colts, mind a Browns jöhet szembe a PO-ban.

Monday Night lesz a Bengals meccs is és őszintén csodálkozom, hogy ezt nem flexelték át korábban.
Klemó
Még korábban flexelték át. Akkor még volt Burrow.
Közben találtam egy vicces cikket FK-n:
"Tavaly a Patriots klasszis cornere, Stephon Gilmora lett az Év Védője – teljesen megérdemelten. Idén a legnagyobb hype-ot Aaron Donald kapja, de Myles Garrett és Joey Bosa is remekül játszik, ellenben Xavien Howardról"
Ezek a DPOY esélyesek szerintük.
Máshol pedig:
"[December 9] Aaron Donald and TJ Watt’s NFL DPOY odds continue shortening, while Watt maintains a slim lead over the two-time recipient entering Week 14"
Jó nem szoktam olvasgatni, bocsánat a beidézésért 😀
Klaci79
Hihetetlen, hogy Terrell Edmundsot meg sem említi a cikk szerzője, mint lehetséges opció 😀😀

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Mivel a Browns kikapott, így egy győzelemre vagyunk a csoport győzelemtől. Ezt a Bengals ellen be kell húzni, nincs mese (ha ez nincs meg, semmi keresnivalónk a PO-ban). Ha pedig ez megvan, akkor a következő 2 meccs már PO felkészülés lehet. Én azt gondolom csak akkor csináljuk jól, ha magunkra figyelünk még akkor is, ha mind a Colts, mind a Browns jöhet szembe a PO-ban.

Monday Night lesz a Bengals meccs is és őszintén csodálkozom, hogy ezt nem flexelték át korábban.
Klemó
Még korábban flexelték át. Akkor még volt Burrow.
Közben találtam egy vicces cikket FK-n:
"Tavaly a Patriots klasszis cornere, Stephon Gilmora lett az Év Védője – teljesen megérdemelten. Idén a legnagyobb hype-ot Aaron Donald kapja, de Myles Garrett és Joey Bosa is remekül játszik, ellenben Xavien Howardról"
Ezek a DPOY esélyesek szerintük.
Máshol pedig:
"[December 9] Aaron Donald and TJ Watt’s NFL DPOY odds continue shortening, while Watt maintains a slim lead over the two-time recipient entering Week 14"
Jó nem szoktam olvasgatni, bocsánat a beidézésért 😀
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862

több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
A fal es futas kerdeshez. Az a leolvadas, ami tortenik nem normalis. Itt biztos van meg valami amit nem tudunk. Mert most amit csinalunk, az nem nulla, hanem melyen nulla alatt van.

Mindenesetre most lesz az elso meccsunk 3 meccs ota majd, ami rendes keszulodes utan lesz, marmint nem felborult utemrenddel. Ha valamit javulunk, akkor bizhatunk abban, hogy faradtsagi es frusztraltsagi faktor is benne volt.
Klemó
Biztos hogy benne volt mindez. Már csak azért is mert nagyon magára vette ezt a jelmezt a csapat. Mintha előre gyártott magyarázatot kaptak volna a 3 meccsre. Hogy kijönnek-e ebből? Jó kérdés. Tomlin nagy motivátor azt mondják, nem tudom, hogy engedhette elcsúszni a csapatot ezen. Ha az, akkor ki is rángatja őket, remélem a PO-ig.

A futás pedig olyan valami, ami nem hogy nem megy, de nem is próbálkozunk vele. Annyit sem, hogy egy futónk, vagy a falunk bemelegedjen. Hogy ez tudatos beáldozása annak oltárán, hogy mehessen a 5wr meg a dink&dunk, YAC központú spread loaded boxok ellen, vagy belpolitika eredménye BigBen, Fichtner, Tomlin között, azt nem tudjuk.
De tény, hogy a 1,8mp-es passzokra mindenki tudja a választ a DL-ban, több labdát ütnek le a LOS-on/backfield-en, mint a secondary-ban. Ebből meg előbb-utóbb jön a pick (6) 10-15yardon belül tele vagyunk coverben lévő védőkkel, BigBen pedig képtelen megnyújtani -még csupán csak alkalmaként is- a pályát.

Juju meg egy kretén. DAL ellen azt gondoltam, szerencsétlen poén akart leni, de ez már sok, ráadásul feleslegesen feltüzeli az ellenfelet. (Neki hány agyrázkódása volt eddig? )
több mint 5 éve
A fal es futas kerdeshez. Az a leolvadas, ami tortenik nem normalis. Itt biztos van meg valami amit nem tudunk. Mert most amit csinalunk, az nem nulla, hanem melyen nulla alatt van.

Mindenesetre most lesz az elso meccsunk 3 meccs ota majd, ami rendes keszulodes utan lesz, marmint nem felborult utemrenddel. Ha valamit javulunk, akkor bizhatunk abban, hogy faradtsagi es frusztraltsagi faktor is benne volt.
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Mikozben 9 futott TD a Ravens-Browns meccsen.....40 felett mindegyik csapat....es mi vagyunk/voltunk buszkek az O-ra....
Klemó
Ahogy olvastam a reakciókat, mindenki az O-kra volt büszke, miközben egyik oldalon se villogott a D, így azért könnyebb 40+ pontokat felrakni. De biztos jó meccs volt, hírverésnek tökéletes.
több mint 5 éve
A JuJu tanchoz a Bills cimeren. Mar a Covidos megjegyzese sem tetszett es igazan a tulzo TD tancok sem iden. Az ahogy Ebronnal ott hulyultek par meccsel ezelott pedig kifejezetten idegesitett. Tudom, hogy nem azert tette, hogy alazza a masik oldalt, egyszeruen elvezi, amit csinal, de latni kell, hogy ez felhozza es extra mktivacioval latja el az ellenfeleit.
több mint 5 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 944 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Mikozben 9 futott TD a Ravens-Browns meccsen.....40 felett mindegyik csapat....es mi vagyunk/voltunk buszkek az O-ra....
Klemó
Nektek viszont van védelmetek, nekünk és a ravensnek nincs.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Na azért volt valami jó dolog is a Bills meccsen!

iktriad
A félidő, az kimondottan jó volt...
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 590
És közben Feiler IR-en...na még azt az okost is elővenném, aki Wisniewskit elengedte, miután kifizettük neki a pénzét teljes egészében.
Klaci79
es berakni a falba egy par snap-re
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na azért volt valami jó dolog is a Bills meccsen!
több mint 5 éve
És közben Feiler IR-en...na még azt az okost is elővenném, aki Wisniewskit elengedte, miután kifizettük neki a pénzét teljes egészében.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Meghallgattam Tomlin nyilatkozatát a meccs után: nagyon a szájába akarták adni, de ő is egyetértett vele, hogy a pick6-szel fordult meg a meccs. Hát baszod, a második félidő első 5 percében Diggs 14 pontot csinált, ott dőlt el. Ez is a pick6 miatt volt?

Értem én,hogy elfogytak az ILB-k, de azért még meg lehet próbálni 5 yaddon belül maradni a slot receiverhez képest.

Amint nem működtek a blitzek, elkezdtünk mélytorkozni bő nyállal a pálya közepén. Erre mit csinál Butler? Semmit, ugyanazt!

Ah, felbosszantottam magam..
Szokol
Van benne természetesen igazság, de azért a D-t nem venném elő a meccs után. Még így is vállalható volt az ő teljesítményük, Haden nélkül ILB-k nélkül, stb.
Számomra mindenképp az O a brutális csalódás...és akkor nem elég, hogy pontot nem tudnak csinálni, de ezekből a fos passzokból mindig adja magát a pick, vagy a pick6 éppen...
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 380 — Steelers fan
Meghallgattam Tomlin nyilatkozatát a meccs után: nagyon a szájába akarták adni, de ő is egyetértett vele, hogy a pick6-szel fordult meg a meccs. Hát baszod, a második félidő első 5 percében Diggs 14 pontot csinált, ott dőlt el. Ez is a pick6 miatt volt?

Értem én,hogy elfogytak az ILB-k, de azért még meg lehet próbálni 5 yaddon belül maradni a slot receiverhez képest.

Amint nem működtek a blitzek, elkezdtünk mélytorkozni bő nyállal a pálya közepén. Erre mit csinál Butler? Semmit, ugyanazt!

Ah, felbosszantottam magam..
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 380 — Steelers fan
Eladja! Ez olyan biztos, mint hogy Johnson és Ebron droppol minden meccsen
Klaci79
Ebron... Inkább rakjunk be helyette egy falembert, hátha megindul a futás.
több mint 5 éve
Hol lehet megnezni?
no
nCore-on elérhető. Mostanában szinte minden meccs pár órán belül felkerül oda.
dani2594
kosz, uj feladat de raallitottam az asszonyt 😊
no
nflfullhd. comn is fent van ha nem muszáj a magyar.
dande
kiraly, koszi.
no
+  720pier.ru/

Szinte azonnal fent van!
(És ezeken mindig a Steelers győz 🤣 )
steelwolf
Ha 8-tól megy az arénán, akkor Roethlisberger nemsokára ismét eladja a labdát és pick6...ide a rozsdás bökőt 😀
Klaci79
Lehet most nem adja el... 🤣
Reggio1914
Eladja! Ez olyan biztos, mint hogy Johnson és Ebron droppol minden meccsen
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Hol lehet megnezni?
no
dani2594
no
dande
kiraly, koszi.
no
+  720pier.ru/

Szinte azonnal fent van!
steelwolf
Ha 8-tól megy az arénán, akkor Roethlisberger nemsokára ismét eladja a labdát és pick6...ide a rozsdás bökőt 😀
Klaci79
Lehet most nem adja el... 🤣
több mint 5 éve
Hol lehet megnezni?
no
dani2594
no
dande
kiraly, koszi.
no
+  720pier.ru/

Szinte azonnal fent van!
steelwolf
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Hol lehet megnezni?
no
dani2594
no
dande
kiraly, koszi.
no
+  720pier.ru/

Szinte azonnal fent van!
több mint 5 éve
Hol lehet megnezni?
no
dani2594
no
dande
kiraly, koszi.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 255 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hol lehet megnezni?
no
dani2594
no
több mint 5 éve
Hol lehet megnezni?
no
dani2594
több mint 5 éve
dani2594 Pittsburgh Steelers 828
Hol lehet megnezni?
no

"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 5 éve
Hol lehet megnezni?
no
Arena4, ismétlés 20:00
Jan
Hát nem is tudom. Eredményt ismerve idegeljem magam, nézzem a szenvedést?
Ki nézi meg így is?
prérifarkas
Az első félidőben a védelem Isteni volt...
azt érdemes megnézni.