Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 988
Hilton top prioritás lenne, ha Hilton nem kerülne annyiba. Nem hiszem, hogy meg tudjuk tartani ezután az idény után. Sutton viszont a szegény ember Hiltonja, így ezért mondom azt, hogy ez inkább realitás.

JuJu és Conner számára szerintem leteszünk valamit majd, de látva, hogy igazán DJ és Claypool a gamechanger már ez nem lesz sok biztosan. Washington simán hozná slotban azokat, amiket most JuJu Én azt gondolom és a drafton egy 4. WR-t pedig simán fogunk tudni hozni. TE és RB lesz a FA piacon és a drafton is a legégetőbb.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
Ezek csak gyenge tippek. Majd ha Ben eldönti mi lesz (mert az, hogy 41 millióért marad, tuti nem), akkor lehet játszani a saját számainkkal. Watt-al sem ártana minél hamarabb megegyezni, hiszen ő már évi 20 milla lesz, de jövőre meg 10-ert nyomja.
Nekünk JuJu, Conner nem top prioritás, de szerintem Villa igen, ahogy Hilton is. És ne felejtsük el, hogy egy rakás szerződés még lejár, Khan viszont marad és dolgozik, úgyhogy egész meglepő és kedvező hosszabbitasok jöhetnek ki.
több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 275 — 毎日何かを学ぶ
 www.pff.com/news/nfl-2021-free-agency-top-100-free-agents

Eszerint:

Juju -> Jets 4 év/68M
Villanueva -> Chargers 3 év/45M
Conner ->Jets 3 év/20M
Feiler -> Jets 2 év/12M

Hilton -> marad 3 év/12M
Sutton -> marad 1 év/2,75M

Beachum visszatér 1 év/4,5M

A játék Hilton miatt érdekes, hátha tényleg ennyire alulértékelik és akkor maradhat.
Szokol
Juju jo, de nem Nr1 WR. miert adnanak erte ennyit?
Villa sem tokeletes
Conner mehet, nem szamit
xtaki
Lehet Beachum visszatér swing tackle poziba. Ennek Én örülnék. Villa nem fog kapni évi 15 millát már a piacon és Én nem is gondolom, hogy elmenne már máshova Ben után. Ne felejtsük, hogy ő egy hűséges katona, szó szerint. Nem 33 évesen fog ő csapatot váltani. Évi átlagos 6 millió USD-ért volt itt eddig és ma már nem is az a játékos, mint 2 éve.

Hilton kapcsán viszont nevetséges ez a 4 millió per év. Ő jóval többet fog tudni szakítani. Ez cirka Sutton ára lesz. Egyiket fogjuk tudni csak megtartani, Én azt gondolom.

A Juju pénz röhejes. Lehet a manager volt itt aki ezt feljebb nyomta. Évi 15 milla felett vigye bárki..ez nevetséges lenne...
Klemó
Hozzáadták a tánctudást, az dobott rajta évi 7-t 😀
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 988

Eszerint:

Juju -> Jets 4 év/68M
Conner ->Jets 3 év/20M
Feiler -> Jets 2 év/12M

Hilton -> marad 3 év/12M

A játék Hilton miatt érdekes, hátha tényleg ennyire alulértékelik és akkor maradhat.
Szokol
Villa sem tokeletes
Conner mehet, nem szamit
xtaki
Lehet Beachum visszatér swing tackle poziba. Ennek Én örülnék. Villa nem fog kapni évi 15 millát már a piacon és Én nem is gondolom, hogy elmenne már máshova Ben után. Ne felejtsük, hogy ő egy hűséges katona, szó szerint. Nem 33 évesen fog ő csapatot váltani. Évi átlagos 6 millió USD-ért volt itt eddig és ma már nem is az a játékos, mint 2 éve.

Hilton kapcsán viszont nevetséges ez a 4 millió per év. Ő jóval többet fog tudni szakítani. Ez cirka Sutton ára lesz. Egyiket fogjuk tudni csak megtartani, Én azt gondolom.

A Juju pénz röhejes. Lehet a manager volt itt aki ezt feljebb nyomta. Évi 15 milla felett vigye bárki..ez nevetséges lenne...
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Spillane és Feiler edzettek ugye, Alualu (boka) és Bince (quad) nem.
Boswell (ágyék) és Nelson (térgy) limitált volt.

Haden, Ebron és Marsh Covidon, Marsh és Ebron esélyes, hogy visszatérhet vasárnapig, kérdés, milyen erőnlétben.

A pihentetettek így BigBen is a szokásokkal ellentétben telejs edzést toltak. Ahogy Edmunds is.

Spillane nagyon jó lenne, ha már csak rotációba (Marcus Allen megint sérült a meccsen, Ulisszé IR-en) de spec team be nagyon.

Feilernek egyelőre sztem nem néz ki kezdő pozíció, ő szerintem 3 pozíciós csere lesz. Szerintem nem teszik vissza LG-ba sem RT-be.

Wormley-nak szerintem nagyon kellett ez a meccs már. Haden meg nagyon fog hiányozni, saját volt csapata ellen PO-ban nem játszhat. Remélem, Sutton megoldja, de félek Layne is kimegy, mert ha Sutton boundary-t játszik, az nagyoön leszűkítia lehetőségeket sub package-ben.

Layne-ben látott valaki valamit? Ez a DB kérdés még mindig az achilles-ünk.kéne egy új Ike Taylor nagyon.

Tagozódtam szépen.
Uff
több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 813

Eszerint:

Juju -> Jets 4 év/68M
Conner ->Jets 3 év/20M
Feiler -> Jets 2 év/12M

Hilton -> marad 3 év/12M

Szokol
Villa sem tokeletes
Conner mehet, nem szamit
több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 275 — 毎日何かを学ぶ

Eszerint:

Juju -> Jets 4 év/68M
Conner ->Jets 3 év/20M
Feiler -> Jets 2 év/12M

Hilton -> marad 3 év/12M

Szokol
pff...brrrr
Klaci79
Ne tagadd minden este azt böngészed, ha napi 1X 20 percig nem jutsz a pff-hez rosszul vagy 😀
több mint 5 éve

Eszerint:

Juju -> Jets 4 év/68M
Conner ->Jets 3 év/20M
Feiler -> Jets 2 év/12M

Hilton -> marad 3 év/12M

Szokol
pff...brrrr
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 420 — Steelers fan

Eszerint:

Juju -> Jets 4 év/68M
Conner ->Jets 3 év/20M
Feiler -> Jets 2 év/12M

Hilton -> marad 3 év/12M

több mint 5 éve
Robert Spillane and Matt Feiler could play Sunday!!!
Most nyilatkozta Tomlin

Ez jó:
Tomlin minden reggel 6-kor ébred és nézi a telefonját, ahol jönnek az éppen aktuális covid-teszt eredmények.
De jó lesz ha ennek egyszer vége...
Klaci79
Ma edzenek. Indul a 21 nap az aktiválásukra.

G Matt Feiler & LB Robert Spillane will practice today but both remain on the Reserve/Injured List.

We have 21 days to activate Feiler and/or Spillane to the 53-man roster.
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 905 — capitaine du château de Vienne 1487
Bár korábban arról volt szó, hogy a Kraft Heinz, aki a Pittsburgh-i stadion névadója nem fog szerződést hosszabbítani, most mégis 1 évvel megtoldották a névhasználatot.
Kár lenne érte, nekem nagyon hiányoznának a hatalmas ketchupos üvegek az eredményjelző mellett, ahonnan "kifolyik" a vörös "lé", amikor a Steelers a red zone-ban van.
Klaci79
akkor maj mustárral nyomjuk, ha harchátlegyenharc!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Bár korábban arról volt szó, hogy a Kraft Heinz, aki a Pittsburgh-i stadion névadója nem fog szerződést hosszabbítani, most mégis 1 évvel megtoldották a névhasználatot.
Kár lenne érte, nekem nagyon hiányoznának a hatalmas ketchupos üvegek az eredményjelző mellett, ahonnan "kifolyik" a vörös "lé", amikor a Steelers a red zone-ban van.
több mint 5 éve
A Texas nem Khan mellett döntött (szerencsére).
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 453
Kiderult mar miert pacsiztak a sracok?

twitter.com/i/status/1345813847039422465

www.thebiglead.com/posts/steelers-carlos-davis-isaiah-buggs-sideline-fight-browns-01ev4vf3wmca
Gabor81
A következő történhetett:
I.B.: - Vigyázz Carlos, ott a sisakodon egy agyelszívó szúnyog... Várj lecsapom!
C.D.: - Na tudod kivel szórakozzál... Már régen kihaltak... Meg amúgy se bírja átszúrni a sisakot okos...
M.T.: - Mi folyik itt, mit pacsiztok?
C.D.: - Tomlin bácsi, ő kezdteee...
I.B.: - Én csak segíteni akartam...
🙂
több mint 5 éve
Gabor81 803
Kiderult mar miert pacsiztak a sracok?

www.thebiglead.com/posts/steelers-carlos-davis-isaiah-buggs-sideline-fight-browns-01ev4vf3wmca

Szerkesztette: Gabor81
több mint 5 éve
Nem tudom pontosan mit jelent a mindenképp játszani fognak az NFL olvasatában, de ha azt amit szó szerint értünk rajta, akkor akinek van negatív tesztje vasárnap, az játszik.
Hogy mi lesz jövő héten, az nem érdekel senkit.

Jah, amúgy Edmunds és Boswell is tud játszani vasárnap.
több mint 5 éve
Sifur Pittsburgh Steelers 1 134
hihetetlen hogy minket csap a korona...amilyen szerencsénk van szerdán játszunk, megtörve megint az egész felkészülést, aztán aki tovább jut az majd vasárnap-hétfőn mehet is a pályára...
több mint 5 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 3 015 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Elnézve a Browns covid helyzetét, mázli, hogy Pouncey, BB, Watt, Heyward el sem utaztak...
Klaci79
Azért az hatalmas szopóka a Browns - nak, hogy Stefanski is pozitív lett, így kihagyja a meccset.
Gergőke
És Bitonio, meg KhaDarel Hodge...két elkapása volt ellenünk, Bitonio meg kb köpködhette a DL-t...nagyon meleg a pite sajnos 😕
Klaci79
Igen a DL szobánkat lehet fel kellene oszlatni a hétre, talán a DB-t is.
Bár gondolom már késő a visszaút, meetingek után.
Spy
Nem azon múlik... Akkor Tomlin is vakarhatná a fejét.
Az egész székház nálunk egy covid bunker.
több mint 5 éve
Robert Spillane and Matt Feiler could play Sunday!!!
Most nyilatkozta Tomlin

Ez jó:
Tomlin minden reggel 6-kor ébred és nézi a telefonját, ahol jönnek az éppen aktuális covid-teszt eredmények.
De jó lesz ha ennek egyszer vége...

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Elnézve a Browns covid helyzetét, mázli, hogy Pouncey, BB, Watt, Heyward el sem utaztak...
Klaci79
Azért az hatalmas szopóka a Browns - nak, hogy Stefanski is pozitív lett, így kihagyja a meccset.
Gergőke
És Bitonio, meg KhaDarel Hodge...két elkapása volt ellenünk, Bitonio meg kb köpködhette a DL-t...nagyon meleg a pite sajnos 😕
Klaci79
Igen a DL szobánkat lehet fel kellene oszlatni a hétre, talán a DB-t is.
Bár gondolom már késő a visszaút, meetingek után.

Szerkesztette: Spy
több mint 5 éve
Klaci79
Gergőke
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 020 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
Klaci79

több mint 5 éve
több mint 5 éve
Idén azt hiszem nem nagyon panaszkodhatunk a draftra.
Nálunk Claypool lett a legjobb rookie, aki viszont egyéb jó teljesítmények miatt nem fért a legjobbak közé a döntéshozóknál.
Highsmith egyértelműen megmutatta, hogy Dupree utód lehet, olcsón 4 évig ráadásul és lényegesen jobban néz ki, mint Dupree első évében
Dotson pedig szintén nagy fogásnak tűnik...és még van potenciál Davisben is talán.

Nem tudom, hogy Omar Khan például ehhez a részéhez mennyit tud hozzátenni, mert az biztos, hogy a számok terén zseni a pali, de egy GM azért a drafton is ott kellene hogy legyen és ebből a szempontból Khan nem sok sót evett szerintem.
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

😀😀😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."