Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
s 28 szabadügynökünk van
düpri, villanyóra, fejler, banner, koner, spillány, juju, hilton, alualu, edmunc, suttyó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Ha Ben marad, jövőre 41.500.000-t fog a sapkából foglalni.
Ha nem, 22.000.000-t.
Egy Darnold 4 millió körül lenne, túl sok más vonzó alternatíva nincs. Mariota leszerepelt nálam, rá nem bíznék többet, mint egy jó draftpozícióért hajtó játékos. Még esetleg Minshew, aki apróért játszana, de van benne fantázia. Olyan újonc aki azonnal bevethető, szerintem csak Lawrence, persze van más jó lehetőség is első körben, de csak két év múlva bíznék rájuk csapatot.
Jövőre azonban rengeteg lesz a hiányzó. Nehéz megmondani merre tudunk elindulni. Normál esetben a QB-RB-OL igencsak tetszene, persze ha Hiltont és Suttont meg tudjuk tartani.
Klaci79
Darnold nekem nem kellene, vele sokat kell bìbelődni, arra meg nincs alkalmas edzőnk.

A Canada-playbook amúgy Minshewnak és Mariotának jól állna, én nekik adnék egy lövést, ha Ben off, akár év közben. Wentz nekünk pénzügyileg sok, Brissett képességei kevesek, Lock és Daniel Jones helyzete lenne érdekes, ha a Denver v NYG irányítót húz.

Draftról nem tudom, idén nem nagyon követtem college-t, Fieldstől fázom, Wilson nagyon hype-olt, de nem tudom, h mennyire van mögötte képesség. Trask elég long shot a rendszerünkbe, tud ő teljes skálát olvasni? Meg nem bízok azokban a scoutokban, akik kiszedték Rudolphot.
Willie Parker
Azért Rudolph sem kapott sok támogatást, ami a playbook/OC-ot illeti. Szeretném hinni, hogy Canada future OC-nak lett hozva, sőt...De ez látszik hogy BigBennel nem fog menni. Remélem, nem csinálja ki. Ettől a váltástól még messze vagyunk szerintem.

BigBen-nel lehet hoszsabbítanak, 2021 kevesebb lesz, 2022 alól meg felmentik és odaadják neki egy rookie kontraktos/stopgap FA QB mellett.

Kell a B QB, Dobbs vagy Rudolph-ot át kell állítani a Canada offense-re és néhány drive-ot be kell vetni minden meccsen 😊

Hozzánk Drafton Mac Jones-t láttam, illetve Jamie Newman-t, mivel ő opt-outolt a szezonból, ő is nyers lehet, de épp ezért csúszhat ill. Tomlin félre-dual threat fajta.
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
rivers, dalton, turbo, winston, bíthard, tyrodt

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
A 41,5 milla az valami elképesztő önmagában is, ha mellé tesszük ezt a teljesítményt, akkor nonszensz. Egy üzleti alapon működő társaság ezt nem engedheti meg magának.

Ha Ben megkapja ezt a pénzt, akkor mondhatjuk, hogy mindenidők legrosszabb át/érték arányú szerződését a Steelers kötötte. Plusz annak a fennmaradó pénznek nagyon meglenne a helye máshol is.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 126
Ha nem, 22.000.000-t.
Egy Darnold 4 millió körül lenne, túl sok más vonzó alternatíva nincs. Mariota leszerepelt nálam, rá nem bíznék többet, mint egy jó draftpozícióért hajtó játékos. Még esetleg Minshew, aki apróért játszana, de van benne fantázia. Olyan újonc aki azonnal bevethető, szerintem csak Lawrence, persze van más jó lehetőség is első körben, de csak két év múlva bíznék rájuk csapatot.
Jövőre azonban rengeteg lesz a hiányzó. Nehéz megmondani merre tudunk elindulni. Normál esetben a QB-RB-OL igencsak tetszene, persze ha Hiltont és Suttont meg tudjuk tartani.
Klaci79
Darnold nekem nem kellene, vele sokat kell bìbelődni, arra meg nincs alkalmas edzőnk.

A Canada-playbook amúgy Minshewnak és Mariotának jól állna, én nekik adnék egy lövést, ha Ben off, akár év közben. Wentz nekünk pénzügyileg sok, Brissett képességei kevesek, Lock és Daniel Jones helyzete lenne érdekes, ha a Denver v NYG irányítót húz.

Draftról nem tudom, idén nem nagyon követtem college-t, Fieldstől fázom, Wilson nagyon hype-olt, de nem tudom, h mennyire van mögötte képesség. Trask elég long shot a rendszerünkbe, tud ő teljes skálát olvasni? Meg nem bízok azokban a scoutokban, akik kiszedték Rudolphot.
több mint 5 éve
Akkor, ha jól látom, Vasárnap 7-kor újra TV-ben szerepelünk.
Spy
A három vereséget - előrelátó módon - kihagytam, de ezt a vereséget már nézni fogom, már riadóztattam is a családot, hogy legyen szabad platform!

Eredetileg a Cincy meccset néztem volna, csak az ébresztőórám, a meccsidőpont és a bioritmusom nem kerültek szinergiába! A szinergia hiányát a legkisebb kiskincsem okozta, aki elállította fél 8-ra az ébresztést. Ìgy lemaradtam a meccsről. Szerencsére szabin vagyok, így még a kifogásgenerátort sem kellett elővennem a melóhelyen, h miért nézek ki úgy, mint egy darab szar!
több mint 5 éve
Akkor, ha jól látom, Vasárnap 7-kor újra TV-ben szerepelünk.
több mint 5 éve
Gabor81 803
Ha nem, 22.000.000-t.
Klaci79
Volt mar ilyen jatekos, aki ennyit vitt a sapkabol a steelers tortenelme soran?

Es utana masodik kerdes, volt mar ilyen jatekos, akinek ennyire nem ment es meg igy is 41.5 vagy 22 Millio $ vitt el?

Tudom hogy ben megerdemli. Meg nem sajnalom tolle. De hany embert engedtunk el, aki elit volt es kevesebbet keresett volna. Stb. Most jol jonne, ha valaki tehermentesitene ben t. A foldon. Mukodo futassal.

Es nem kellene csak passzolni. Valamint az, aki az OL t is idaig sullyesztette. Ahhoz is lenne egy ket szavam. Liga elitbol, lett most vicc kategoria. Na jo ez tulzas. De ez az OL nek koszonheto. Most kb senki nem tud futni.

Fostert miert is engedtuk el, arra nem emlekszem. Mert lehet az az egyik fo ok, az RT meg a masik fo ok a teljesitmeny nagybani visszaesesere. Sajnos.

Jujut meg le kell allitani. Ez nem normalis. Mert az az ellenfel csapat logoja. Kb mint amikor valaki a terrible towel on tancikalna. Vagy hasonlo. Es nem az miatt vesztunk. De nem kellene extra motivaltsagot adni az ellenfelnek. Ahogy belichick ur mondana. Foleg ugy hogy semmi teljesitmeny nincs mostanaban a hata mogott.

Es hanyszor volt mar ebbol problema, hogy akar meccs elott is valakik a logoval "jatszottak" stb...Mert ha a sajat csapatunk logojan csinalja ok. De idegenben, ez kb taunting. Es minden csak nem normalis. 😕

stripehype.com/2020/12/21/bengals-latest-team-disrespected-by-juju-smith-schuster-dancing-on-logo/

www.youtube.com/watch?v=D5blTqWsMaQ
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
Nem, nem fogjuk Darnoldot szerződtetni és nem is fogjuk kivágni Bent. Le fogja tölteni azt az utolsó évét és aztán pedig jönni fog a bizonytalan jövő.....
Klemó
Abban bízom, hogy ha marad is, hosszabbítunk vele két évet és elosztjuk a pénzét, mert ha jövőre 41-et ki kell fizetni, akkor a jelennek annak az évnek is lőttek. Még ha sikerül is QB-t draftolni.
Lassan meg kell fizetni Wattot...nem lesz olcsó
több mint 5 éve
Bence94 Indianapolis Colts 2 242
Roethlisberger was asked to evaluate himself after a 27-17 loss to a two-win Bengals’ team. “I wasn’t good enough today,” was his short, sweet, and oh-so accurate point.

Nekem ez a legnagyobb gáz. Igazából egész szezonban ezt kaptuk. Még nem játszottam jól, nem voltam igazán jó.....de a tegnapi teljesítmény az első félidőben nem ez a kategória volt...és csakis a Bengals peche volt, hogy még 2 labdát nem szereztek ebből a "nem igazán jó" teljesítményből.

De, hogy jót is mondjunk. Ment valamennyire a futás. Ebből akár még lehet is valami a PO-ra...
Klemó
Majd ellenunk sziporkazni fog..
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Nem, nem fogjuk Darnoldot szerződtetni és nem is fogjuk kivágni Bent. Le fogja tölteni azt az utolsó évét és aztán pedig jönni fog a bizonytalan jövő.....
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Roethlisberger was asked to evaluate himself after a 27-17 loss to a two-win Bengals’ team. “I wasn’t good enough today,” was his short, sweet, and oh-so accurate point.

Nekem ez a legnagyobb gáz. Igazából egész szezonban ezt kaptuk. Még nem játszottam jól, nem voltam igazán jó.....de a tegnapi teljesítmény az első félidőben nem ez a kategória volt...és csakis a Bengals peche volt, hogy még 2 labdát nem szereztek ebből a "nem igazán jó" teljesítményből.

De, hogy jót is mondjunk. Ment valamennyire a futás. Ebből akár még lehet is valami a PO-ra...
több mint 5 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 283
Ha nem, 22.000.000-t.
Klaci79
Darnold egy próbát meg érne, rosszabb nem lenne vele a támadó sor.

Steelers fan
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 380 — Steelers fan
Én vicceltem a hétvégi bye weekkel, ezek meg komolyan vették..
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
YIKES.
több mint 5 éve
Ha nem, 22.000.000-t.
több mint 5 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
Juju egy vicc, a teljesítménye és a viselkedése is. az az egy szerencséje, hogy a mai nfl-ben a védelmek ki vannak herélve és hozzá sem érhetnek keményen. 10, 15 évvel ezelőtt az ilyen megnyilvánulásaiért 20 darabba törték volna. A támadók legnagyobb hátrányának Big Bent érzem. iszonyt gyorsan el kell dobnia a labdát, mert lábon teljesen el van fogyva, ráadásul a passzai is pontatlanok. Remélem visszavonul a szezon végén, mert fájdalmas nézni ezt a vergődést tőle.
pfefe8
Hadd kérdezem meg,hogy tomlin vagy csapat társak nem szólnak rá?Hogy hé haver ez tiszteletlenség másik csapatal szemben,fejezd már be,szerencséje van, ray lewis féle védelmünk ellen ilyet csinált volna, már vége lenne a karrierjének darabokra törték volna,majd valamelyik védö szándékosan lábra megy oszt akkor táncikálhatsz hülyegyerek.
több mint 5 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 283
Juju egy vicc, a teljesítménye és a viselkedése is. az az egy szerencséje, hogy a mai nfl-ben a védelmek ki vannak herélve és hozzá sem érhetnek keményen. 10, 15 évvel ezelőtt az ilyen megnyilvánulásaiért 20 darabba törték volna. A támadók legnagyobb hátrányának Big Bent érzem. iszonyt gyorsan el kell dobnia a labdát, mert lábon teljesen el van fogyva, ráadásul a passzai is pontatlanok. Remélem visszavonul a szezon végén, mert fájdalmas nézni ezt a vergődést tőle.

Steelers fan
több mint 5 éve
Szerintem Laci sajnos itt tobbrol van szo, mint Fitchner es Ben faszsagai. En most ugyanazt latom, mint 2019 elso par meccsen, vagyis totalisan inkonzisztens, de ezert is beszukulo playbookkal kizdo O-t, amely akkor halad, ha jon bravur play. Ez ugyanis egy korlatozott kepessegu Bent jelez, amihez toldozott playbook tarsul.

Ev elejen uj filozofia, a Canada playbookrol szolt es az ellenfeleink nem tudtak ezt hovatenni, ezerr ulhetett sok minden. De miota ezt kiismertek es legfokeppen azt, hogy melyik felallasbol mi jon, gyakorlatilag semmit nem tudunk csinalni. Ez nyilvan azzal egyutt igaz, hogy drop hegyeket toltunk a legegyszerubb labdaknal is, de tegnap szimplan az ellenfel mindenbol tudta szinte mi jon.

Ben, mint veteran az edzesek felet kipihente eddig......csak ugy van itt esely, ha mindenki osszedugja a fejet, es Ben is alazattal all a jatekhoz.
Klemó
Ben mellett láttad mit művelt az OL? Villanueva minden évben hoz 1-1 szar meccset, de Okorafor basszus egy vicc volt. Nincs megvédve Ben, túl azon, hogy iszonyat faszsagok vannak behivva. 3&10-re 3-5 yardos passzok esélytelen fd-vel. És nem is lenne többre idő, mert ott az alfa és omega, hogy se Pass protection, se run block.
Védelemben meg iszonyat látszik a sok új arc. Ott is váltanunk kellene, de persze nincs már mélység.
Klaci79
jó hát az a fal, ami bennek kéne nem létezik. talán tampában még összehoztak bradynek egy jobb félét, de azok a qb-k, akik jók inkább a zseben kívül klasszisok, wilson, mahomes, rodgers. aki nem tudja megnyújtani a játékot, az csak checkdownt fog dobálni. kíváncsi lennék egy statra, hogy mondjuk 2005-ben meg 2010-ben meg 2020-ban átlagban mennyit tart a zseb. 2010-hez képest kb. fél másodperccel kevesebbet szerintem.
gedam
Szerintem van az 1 is. Korábban szinte csak akkor sackelték, ha túl sokáig tartotta, néha már bántóan sokáig. Most pedig 2-2,5 mp alatt ott vannak, nincs idő másra, csak a rövid passzok, azok 20%-át meg leüti a DL. Nagyon gáz így. Pouncey csak a neve miatt kapja a pro bowlt, igazából talán DeCastro az egyetlen magasan jegyzett ember az OL-ben. Hosszú évek óta persze nem költöttünk lényegében semmit erre és most ezt látom nagyon bajosnak.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Pedig szezon első felében jó volt ez az offense. Bigben rendkívül összeszedett és sallangmentes volt. Korábbi évekhez képest jóval kevesebb int-et érő passzt dobott. Annál is jobb volt az O, mint ahogy statisztikában tűnt, mivel sokszor csak annyit adtak ki magukból amennyit kellett. Mostanra viszont Bigben karja szerintem elfáradt, nem bírja már ezt a (bye week nélküli) hajtást. És ez egyre jobban generálja a futás visszaesését is, ami amúgy is gyenge nálunk.

A play offban én one and donet várok, aztán pedig egy O heavy draftot. Első körben tackle, másodikban guard, harmadikban meg egy futót.
Seda26
Es qb poszt? Nem mintha ezzel a mutatoval lehetne koran hozni valakit. Meg ben meg jatszik valoszinuleg. Meg amugy is a qb knal megjobban kijon az, hogy a qb meg jatszana, de a csapatnak mar masra van szuksege.

Nem tudom mi van bennel. Ev elejen legjobb formaja. Aztan miutan kidolt, kicserelodott. Lehet meg mindig serult. Csak hat nem fogjak elmondani. Mert ennyire akar egy felido erejeig melle fole ala eroltetve dobalni meg nem lattam.

Pedig vannak persze neki is boven homaly passzai, kinek ne lenne. De ez most kb 10% annyi lett es minden meccsen. Valami nem kerek. Elfelejteni nem hiszem, hogy elfelejtett volna dobni...Karja is egy evet pihent.

De ugyebar, ami mutve volt az mar nem lesz soha sem az eredeti. Es hat nem mai csirke. Kar pedig orom volt nezni, ahogy ev elejen racafolt a ketkedokre. Most meg szenvedes nezni, ahogy szenved es nem ment sokaig semmi szinte neki.
Gabor81
Eddig az a tendencia, hogy a 10. hét óta Bigben meccsről meccsre egyre rosszabb. Tegnap ez már nagyon az alja volt, kb 3-4passzát is elejtették a bengalsosok. Ezért gondolom azt, hogy ez lehetséges hogy csak szezon végi fáradtság, amin ugye nem segített az sem, hogy ilyen korán jött a bye week. Ha ez van, akkor még jövőre visszatérhetne egy utolsó hajrára, és egyébként úgy tudni hogy ezt ő is akarná. Irányítót húzni idén amúgy is különösen nehéznek tűnik, mivel idén ritka sok homály csapat van, akiknek létszükséglet lenne egy jó qb (jags, jets, panthers, broncos, FT, giants, bears)
Seda26
Hát ez az! Már a védők is droppolják a passzait! 😊
több mint 5 éve
Bivaly lesz, hogy egy 5-ös losing streakkel megyünk be a PO-ba. Nagyon úgy tűnik, hogy minden szinten elfogyott a csapat.

Ben karja megadta magát (fejben méginkább elfogyott), az OL blokksémája szétesett, a WR route-k beszűkültek, a playbook meghalt, kreativitás nem engedett, mert a QB nem tudja már feldolgozni. Nincsenek begyakorolt figuráink. A védelem pedig emberanyagban kezd szércsúszni, a zónázást eleve ideig-óráig tudtuk.

Mindegy, ebben az együttállásban úgy sem volt benne soha a SB győzelem, valamelyik egység mindig gyenge volt hozzá. Pár éve már fr QB teljesítmény sincs.

Én próbálom élvezni így is, de egyre nehezebb. Az utolsó 3 meccset élőben nem néztem, a mostaniról már öf-t sem.

Azért alattomos ez a csapat a szurkolóival, mert mindig elhiteti velük, hogy jó, erős, összerakott, kőkemény, de mindig pofára esik végül. Valójában az idei évben úgy padlóztunk, h a plafont el sem tudtuk érni.

Tomlin a formaidőzítést elég jól belőtte szinte mindig - sztem a PO sosem ezen múlott, hanem eleve javítatlan rendszerhibálkon - most ez mellément, de nem csoda.

Nekem olyan érzésem van pár meccs óta (még győzelmek alatt is), mintha mindenki beteg lenne, annyira enerváltan mozgunk...
több mint 5 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 194
Pedig szezon első felében jó volt ez az offense. Bigben rendkívül összeszedett és sallangmentes volt. Korábbi évekhez képest jóval kevesebb int-et érő passzt dobott. Annál is jobb volt az O, mint ahogy statisztikában tűnt, mivel sokszor csak annyit adtak ki magukból amennyit kellett. Mostanra viszont Bigben karja szerintem elfáradt, nem bírja már ezt a (bye week nélküli) hajtást. És ez egyre jobban generálja a futás visszaesését is, ami amúgy is gyenge nálunk.

A play offban én one and donet várok, aztán pedig egy O heavy draftot. Első körben tackle, másodikban guard, harmadikban meg egy futót.
Seda26
Es qb poszt? Nem mintha ezzel a mutatoval lehetne koran hozni valakit. Meg ben meg jatszik valoszinuleg. Meg amugy is a qb knal megjobban kijon az, hogy a qb meg jatszana, de a csapatnak mar masra van szuksege.

Nem tudom mi van bennel. Ev elejen legjobb formaja. Aztan miutan kidolt, kicserelodott. Lehet meg mindig serult. Csak hat nem fogjak elmondani. Mert ennyire akar egy felido erejeig melle fole ala eroltetve dobalni meg nem lattam.

Pedig vannak persze neki is boven homaly passzai, kinek ne lenne. De ez most kb 10% annyi lett es minden meccsen. Valami nem kerek. Elfelejteni nem hiszem, hogy elfelejtett volna dobni...Karja is egy evet pihent.

De ugyebar, ami mutve volt az mar nem lesz soha sem az eredeti. Es hat nem mai csirke. Kar pedig orom volt nezni, ahogy ev elejen racafolt a ketkedokre. Most meg szenvedes nezni, ahogy szenved es nem ment sokaig semmi szinte neki.
Gabor81
Eddig az a tendencia, hogy a 10. hét óta Bigben meccsről meccsre egyre rosszabb. Tegnap ez már nagyon az alja volt, kb 3-4passzát is elejtették a bengalsosok. Ezért gondolom azt, hogy ez lehetséges hogy csak szezon végi fáradtság, amin ugye nem segített az sem, hogy ilyen korán jött a bye week. Ha ez van, akkor még jövőre visszatérhetne egy utolsó hajrára, és egyébként úgy tudni hogy ezt ő is akarná. Irányítót húzni idén amúgy is különösen nehéznek tűnik, mivel idén ritka sok homály csapat van, akiknek létszükséglet lenne egy jó qb (jags, jets, panthers, broncos, FT, giants, bears)

Szerkesztette: Seda26
több mint 5 éve
Ez van, majd az offseason-ban megtudjuk, mi történt a szezonban. Az biztos, hogy valami nincs rendben a QB-QBcoach, OC-HC vonalon.

Szokol örülhet, Ebron sztem kidőlt min. egy meccsre, DJ sem tudjuk milyen állapotban van. Igen, BB-nek kell egy go-to guy ez így volt Ward-Holmes-Heath-AB-n keresztül, neki nem megy másképp. Most DJ és Ebron volt meccsben ezért, eddig egyik sem lépett elő. Erőltetni fogja tovább és akkor tudunk kilépni ebből, ha DJ előlép WR1-nek. Más nem kap rá esélyt tőle.

Erről szól egyébként a BTSC cikk második fele, egy út van, ha DJ WR1-é avanzsál. Ő BigBen kiválasztottja.
Nekem úgy tűnt -bár meg kell néznem még1x- hogy Ben a második félidőben megint homokba rajzolta a playeket.

A Defense-t nem ekézném, a front 7 front 4-ra olvadt, Highsmith rookie, Allen Safety, Avery dömper, a 4 emberes nyomás a múlt, anélkül a sec ennyit tud, nincsenek splash play-ek. Ráadásul minden félidő második felére kivégzi őket az offense.

Kezdjünk szépen újra húzkodni az OL-ba. Bízzunk benne, hogy már nincs messze az idő, amikor bele lehet nyúlni az edzői karba és a sémába. Addig az ellenfél Def Coordinátorai hívják a play-einket.

Öreg eb nem tanul új trükköket. Éhes, de nem engedi magát megetetni.
több mint 5 éve
gedam 6 476
Szerintem Laci sajnos itt tobbrol van szo, mint Fitchner es Ben faszsagai. En most ugyanazt latom, mint 2019 elso par meccsen, vagyis totalisan inkonzisztens, de ezert is beszukulo playbookkal kizdo O-t, amely akkor halad, ha jon bravur play. Ez ugyanis egy korlatozott kepessegu Bent jelez, amihez toldozott playbook tarsul.

Ev elejen uj filozofia, a Canada playbookrol szolt es az ellenfeleink nem tudtak ezt hovatenni, ezerr ulhetett sok minden. De miota ezt kiismertek es legfokeppen azt, hogy melyik felallasbol mi jon, gyakorlatilag semmit nem tudunk csinalni. Ez nyilvan azzal egyutt igaz, hogy drop hegyeket toltunk a legegyszerubb labdaknal is, de tegnap szimplan az ellenfel mindenbol tudta szinte mi jon.

Ben, mint veteran az edzesek felet kipihente eddig......csak ugy van itt esely, ha mindenki osszedugja a fejet, es Ben is alazattal all a jatekhoz.
Klemó
Ben mellett láttad mit művelt az OL? Villanueva minden évben hoz 1-1 szar meccset, de Okorafor basszus egy vicc volt. Nincs megvédve Ben, túl azon, hogy iszonyat faszsagok vannak behivva. 3&10-re 3-5 yardos passzok esélytelen fd-vel. És nem is lenne többre idő, mert ott az alfa és omega, hogy se Pass protection, se run block.
Védelemben meg iszonyat látszik a sok új arc. Ott is váltanunk kellene, de persze nincs már mélység.
Klaci79
jó hát az a fal, ami bennek kéne nem létezik. talán tampában még összehoztak bradynek egy jobb félét, de azok a qb-k, akik jók inkább a zseben kívül klasszisok, wilson, mahomes, rodgers. aki nem tudja megnyújtani a játékot, az csak checkdownt fog dobálni. kíváncsi lennék egy statra, hogy mondjuk 2005-ben meg 2010-ben meg 2020-ban átlagban mennyit tart a zseb. 2010-hez képest kb. fél másodperccel kevesebbet szerintem.
több mint 5 éve

Klemó