Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 5 éve
"Ez csak átlagos csapat"....szóval nálam JuJu karrierje fejeződött be nálunk.Ben azt siratta, hogy lehet utolsó PO meccse és rajta ment el. Nekem ez nagyon emberi volt, más, mint az a Ben, aki azt nyilatkozza, hogy "nem voltam igazán jó".
Hozzáteszem rögtön, hogy ez nem csak Benen múlt és nem csak az O-n. Az első megyedben a D sem volt a pályán és sajnos Highsmith kiválásával nagyjából az is odalett, hogy összeszorítsuk a zsebet, ugyanis Marsch nem PO kategória.
Az pedig, hogy 4-1-re az utolsó negyedben 10x pont hátrányban 50 yard környékéről puntol a csapat az edzői stáb csődje. Nem, nem puntolsz és még akkor sem, ha kevésbé mennek a rövid yardok. Megjegyzem itt és most, hogy Dobbs csomag nem volt, vagyis beszariak voltunk.
több mint 5 éve
Köszönöm.Nem vágom a szabályt, megtudná mondani valaki, hogy akkor is marad halott pénz, ha visszavonul egy játékos?Igen
zidane99
21 millió mindenképp
Ha maradna 41 millio
Klaci79
több mint 5 éve
5-12 a mérleg decemberben-januárban az elmúlt 17 meccsen.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 5 éve
Tebow baszod, Tebow! 😁A Browns helyett most mi voltunk a Browns..
több mint 5 éve
Halott Pénz és Ismerős Arcok és Kelemen Kabátban.Nem vágom a szabályt, megtudná mondani valaki, hogy akkor is marad halott pénz, ha visszavonul egy játékos?Igen
zidane99
21 millió mindenképp
Ha maradna 41 millio
Klaci79
több mint 5 éve
Nem vágom a szabályt, megtudná mondani valaki, hogy akkor is marad halott pénz, ha visszavonul egy játékos?Igen
zidane99
21 millió mindenképp
Ha maradna 41 millio
több mint 5 éve
Most kellene megereszteni par telefont Houstonba!Azt hittem egy ilyen pofon után több józanságot tapasztalok...
Strabo
Maradjunk a realitások talaján
több mint 5 éve
Most kellene megereszteni par telefont Houstonba!Én is szívesen látnám Wattot!
Strabo
több mint 5 éve
Gabor81
803
Big Ben azt mondta a meccs utani riportban, hogy hianyolja a fanokat. De meg elvezi a focit. Es kerdeztek h o es pouncey beszeltek e mar arrol hogy mi lesz a jovojuk ott, vagy ez a vereseg meg tul korai... erre azt mondta, hogy igy van a vereseg tul korai. es igy nem ezt beszeltek meg... meg nincs itt ennek az ideje errol beszelni.
hogy visszavonul e ezt istennel es a csaladjaval kell megbeszelnie. de remeli h a steelersnel lesz meg szukseg ra.
Szerkesztette: Gabor81
több mint 5 éve
Gabor81
803
ben 10 percig maradt a meccs vegen a padon es konnyezett. mostani riportbol tettem fel...photos.app.goo.gl/JzyMjaRXso7Lg8kY7
Szerkesztette: Gabor81
több mint 5 éve
gedam
6 508
Most kellene megereszteni par telefont Houstonba!az még jót tenne a capeteknek.
Strabo
több mint 5 éve
Gabor81
803
ben nek potyogtak a konnyei. a meccs utan. stb. meg nem lattam ennyire elkeseredettnek. lehet nem jon vissza jovore? vagy csak az ujabb gyurut siratta?
gyanus. hm.
több mint 5 éve
Ez a 7 szűk esztendő már annyiszor meg volt jósolva. És ha nyerünk akkor nem kezdődne el jövőre?Majd jövőre 😒Szerintem most kezdödik a 7 szűk esztendő. Visztlát tomlin és köszi a halakat,,,
steelwolf
vontod
több mint 5 éve
Strabo
6
Most kellene megereszteni par telefont Houstonba!
több mint 5 éve
Nem vágom a szabályt, megtudná mondani valaki, hogy akkor is marad halott pénz, ha visszavonul egy játékos?
több mint 5 éve
Majd jövőre 😒Szerintem most kezdödik a 7 szűk esztendő. Visztlát tomlin és köszi a halakat,,,
steelwolf
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 5 éve
11 utani szoporoller mar tudtam, hogy nem lesz csak egy rovid latogatas a PO-ban. aztan a mult heti meccsen elbiztam magam, kb pont ugy, mint a csapat is. Ez itt elfogadhatatlan teljesitmeny. Es meg 35-22-nel is volt eselyunk, de ujra kaptuk a TD-t.
több mint 5 éve
Ez a meccs 16-0 alapszakasz után is jöhetett volna, ez egy irtó peches meccs számunkra, nem ez miatt de valami óriásit változtatnák a vezetőségben, a 11 0 közben is érezhető volt a döcögés, pedig papíron superbowl keret van... De amúgy ez a meccs tényleg a cseresznye a fagyi tetején, és remélhetőleg a tulajoknál elindít valamit... Bár a pénzügyek és draft cetlik alapján nincs semmi mozgás térünk szóval nehéz lesz... Jó éjt
Szerkesztette: Sifur
több mint 5 éve
Dózsás
több mint 5 éve
Ez dőzsás szöveg...
több mint 5 éve
Jovore biztosan nem
több mint 5 éve
Majd jövőre 😒