Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 5 éve
Mindig voltak ilyen játékosok...amíg azonban szívét lelkét kiteszi a pályára, én együtt tudok élni vele.Egyértelmű, hogy nem emiatt estünk ki és nem emiatt vannak a hibák és nem ezen múlt. Én csak azt mondom, hogy ha egy csapatot képviselek és pont a Steelerst, akkor amíg nem vezetünk nem hogy nem táncikálok, de még mosolyogni se nagyon mosolygok, mert ég a csapat. Játszottam csapatsportot, tudom, mi az alázat, a csapattársaidért, a klubodért, de ha ez nincs meg, siker sem lesz.Azt senki ne higgye egy percig sem, hogy ezen múlt!!! Hogy ezért dob BB int-t, hogy ezért baxta el Punci, hogy ezért képtelen megállítani a futást a védelem. Ez rosszul esik, mert szurkoló vagy és elkeserítő, főleg látni utána Landry JuJu táncát, alázva ot az öltözőben....Bocsánat, hogy beleszólok, de azért ne fordítva üljünk már a lovon... Én 37 leszek nemsoká, de az én értékrendembe ez nem fér bele! Ég a csapat egész meccsen és az alázat helyett még ilyenkor is táncikálunk, mert abból van a dollár?Én ennél többet nem várok tőle. El kell tiltani az internettől és meg kell próbálni megtartani korrekt áron.Ne haragudj, nem tudom hány éves vagy és nem is személyeskedni akarok. Én 28 vagyok (közelítve a 29-hez), ami egyrészt durva, mert kb 14 évesen kezdtem el nézni a Steelerst (utólag is bocsánat az első pár évemért a fórumon).
Szokol
De amit kiakarok hozni ebből az az, hogy ő csinálja jól. Annyi követője van a különböző social media platformokon, hogy szerintem az ottani dealekből már bőven jobban keres, mint az NFL-ből. Félek, hogy neki már lassan az a fő profil, és ez a hobbi.
A mai világban, ahol a középiskolások több, mint fele influencer akar lenni, ha felnő, meg annyi pénz folyik át a youtubeon/social median amit elképzelni se tudunk.
A mai fiataloknak ők a példaképek, őket követik, nem a színészeket/sportolókat/TVs személyiségeket, mint pár korosztállyal korábban.
tenorx
Gondoljunk már bele, hogy ha mind a 11 játékos ezt csinálná snap előtt 10mp-cel, mert ő abból él, akkor mi lenne a pályán?
De ha a játék a hobbi, mi lesz, ha véletlenül pont emiatt kihajítják a csapatból? Ő most azért népszerű, mert a Steelers játékosa (vagy legyen bármely nfl csapaté)... Ha nem lesz az, táncikálhat az utcán, senkit nem fog érdekelni.
Értem én a trendeket, de azért ez ne legyen már fontosabb egy meccsnél, pláne ha az a PO-ban van.
Reggio1914
De azon múlik, hogy ég rakás szar volt megint minden, ami év közben is sokszor...
Klaci79
Értem tenorx mondandóját is, de részemről ez akkor sem fér bele (biztos velem is van a baj). Úgy vagyok, mint #polamalu. Nem mérges, csak csalódott és ilyenkor az ilyen persze, hogy szemet szúr.
Reggio1914
Én sem ezt csinálnám és engem is zavar...de nem ítélem el ezért...amúgy meg sajnos úgysem fog maradni, mert rá sincs pénz...
több mint 5 éve
Egyértelmű, hogy nem emiatt estünk ki és nem emiatt vannak a hibák és nem ezen múlt. Én csak azt mondom, hogy ha egy csapatot képviselek és pont a Steelerst, akkor amíg nem vezetünk nem hogy nem táncikálok, de még mosolyogni se nagyon mosolygok, mert ég a csapat. Játszottam csapatsportot, tudom, mi az alázat, a csapattársaidért, a klubodért, de ha ez nincs meg, siker sem lesz.Azt senki ne higgye egy percig sem, hogy ezen múlt!!! Hogy ezért dob BB int-t, hogy ezért baxta el Punci, hogy ezért képtelen megállítani a futást a védelem. Ez rosszul esik, mert szurkoló vagy és elkeserítő, főleg látni utána Landry JuJu táncát, alázva ot az öltözőben....Bocsánat, hogy beleszólok, de azért ne fordítva üljünk már a lovon... Én 37 leszek nemsoká, de az én értékrendembe ez nem fér bele! Ég a csapat egész meccsen és az alázat helyett még ilyenkor is táncikálunk, mert abból van a dollár?Én ennél többet nem várok tőle. El kell tiltani az internettől és meg kell próbálni megtartani korrekt áron.Ne haragudj, nem tudom hány éves vagy és nem is személyeskedni akarok. Én 28 vagyok (közelítve a 29-hez), ami egyrészt durva, mert kb 14 évesen kezdtem el nézni a Steelerst (utólag is bocsánat az első pár évemért a fórumon).
Szokol
De amit kiakarok hozni ebből az az, hogy ő csinálja jól. Annyi követője van a különböző social media platformokon, hogy szerintem az ottani dealekből már bőven jobban keres, mint az NFL-ből. Félek, hogy neki már lassan az a fő profil, és ez a hobbi.
A mai világban, ahol a középiskolások több, mint fele influencer akar lenni, ha felnő, meg annyi pénz folyik át a youtubeon/social median amit elképzelni se tudunk.
A mai fiataloknak ők a példaképek, őket követik, nem a színészeket/sportolókat/TVs személyiségeket, mint pár korosztállyal korábban.
tenorx
Gondoljunk már bele, hogy ha mind a 11 játékos ezt csinálná snap előtt 10mp-cel, mert ő abból él, akkor mi lenne a pályán?
De ha a játék a hobbi, mi lesz, ha véletlenül pont emiatt kihajítják a csapatból? Ő most azért népszerű, mert a Steelers játékosa (vagy legyen bármely nfl csapaté)... Ha nem lesz az, táncikálhat az utcán, senkit nem fog érdekelni.
Értem én a trendeket, de azért ez ne legyen már fontosabb egy meccsnél, pláne ha az a PO-ban van.
Reggio1914
De azon múlik, hogy ég rakás szar volt megint minden, ami év közben is sokszor...
Klaci79
Értem tenorx mondandóját is, de részemről ez akkor sem fér bele (biztos velem is van a baj). Úgy vagyok, mint #polamalu. Nem mérges, csak csalódott és ilyenkor az ilyen persze, hogy szemet szúr.
Szerkesztette: Reggio1914
több mint 5 éve
Azt senki ne higgye egy percig sem, hogy ezen múlt!!! Hogy ezért dob BB int-t, hogy ezért baxta el Punci, hogy ezért képtelen megállítani a futást a védelem. Ez rosszul esik, mert szurkoló vagy és elkeserítő, főleg látni utána Landry JuJu táncát, alázva ot az öltözőben....Bocsánat, hogy beleszólok, de azért ne fordítva üljünk már a lovon... Én 37 leszek nemsoká, de az én értékrendembe ez nem fér bele! Ég a csapat egész meccsen és az alázat helyett még ilyenkor is táncikálunk, mert abból van a dollár?Én ennél többet nem várok tőle. El kell tiltani az internettől és meg kell próbálni megtartani korrekt áron.Ne haragudj, nem tudom hány éves vagy és nem is személyeskedni akarok. Én 28 vagyok (közelítve a 29-hez), ami egyrészt durva, mert kb 14 évesen kezdtem el nézni a Steelerst (utólag is bocsánat az első pár évemért a fórumon).
Szokol
tenorx
Reggio1914
több mint 5 éve
Nem arra írtam, hogy nekünk, vagy a csapatnak ez jó.Bocsánat, hogy beleszólok, de azért ne fordítva üljünk már a lovon... Én 37 leszek nemsoká, de az én értékrendembe ez nem fér bele! Ég a csapat egész meccsen és az alázat helyett még ilyenkor is táncikálunk, mert abból van a dollár?Én ennél többet nem várok tőle. El kell tiltani az internettől és meg kell próbálni megtartani korrekt áron.Ne haragudj, nem tudom hány éves vagy és nem is személyeskedni akarok. Én 28 vagyok (közelítve a 29-hez), ami egyrészt durva, mert kb 14 évesen kezdtem el nézni a Steelerst (utólag is bocsánat az első pár évemért a fórumon).
Szokol
tenorx
Reggio1914
Viszont neki biztosan jó. És valszeg én is ezt csinálnám a helyében. Mert a sport az egy temporary dolog, ráadásul egy sérülés és annyi a karrierjének.
Így viszont van egy olyan backup dolga, amire bármikor tud támaszkodni.
több mint 5 éve
Ha Bennek mennie kell, akkor Herbertet kéne megszerezni 3-4 első körösért.😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
no flacco
több mint 5 éve
Ha Bennek mennie kell, akkor Herbertet kéne megszerezni 3-4 első körösért.
több mint 5 éve
Annyira szeretnék valami vigasztalót írni. Nem fogok olyat írni, hogy kit kéne kivágni. Nem is a dolgom, nem vagyok fan, de hater sem, és nagyon szerettem Ben pályáját.Hát sikerült!!!
Tudom, hogy főleg azoknak, akik az utóbbi években nézték egy öreg sérülékeny torony maradt meg időnként vegyes megoldásokkal, de akik látták csikó korában, nem felejtik a debütöt, és, hogy igazi megoldó ember volt, aki nem félt a kockázattól. Annyira más volt, mint Brady, vagy Manning, igazi badass volt.
Mai foci szabályai... hát.... mások, mint amit én szerettem. Némi túlzással ez 2004-ben egy másik sport volt, de mindenképpen egy gorombább dolog, mint ma.
Ben még annak a kornak a gyermeke, amikor egy irányítónak állnia kellett az ütést. Ő már 15 éve is az utolsó irányítók egyike volt, akiről elhittem, hogy érti miért tojás-labdával játsszák a sportot, hogy mennyire fontos a szerencse, de a szerencse csak amellé áll, aki hajlandó ezért áldozni. És Ben tényleg "összetörte magát" ezért. Nem kért kegyelmet.
Nekem Bent mindig az a Santonio Holmes passz fogja definiálni, amivel megnyertétek az XLIII-t.
A haterek mennyiségén, meg nem kell csodálkozni, le kell őket szarni.
Helmut Zimmer
Köszönjük 😊👏
több mint 5 éve
Bocsánat, hogy beleszólok, de azért ne fordítva üljünk már a lovon... Én 37 leszek nemsoká, de az én értékrendembe ez nem fér bele! Ég a csapat egész meccsen és az alázat helyett még ilyenkor is táncikálunk, mert abból van a dollár?Én ennél többet nem várok tőle. El kell tiltani az internettől és meg kell próbálni megtartani korrekt áron.Ne haragudj, nem tudom hány éves vagy és nem is személyeskedni akarok. Én 28 vagyok (közelítve a 29-hez), ami egyrészt durva, mert kb 14 évesen kezdtem el nézni a Steelerst (utólag is bocsánat az első pár évemért a fórumon).
Szokol
tenorx
több mint 5 éve
Annyira szeretnék valami vigasztalót írni. Nem fogok olyat írni, hogy kit kéne kivágni. Nem is a dolgom, nem vagyok fan, de hater sem, és nagyon szerettem Ben pályáját.Tudom, hogy főleg azoknak, akik az utóbbi években nézték egy öreg sérülékeny torony maradt meg időnként vegyes megoldásokkal, de akik látták csikó korában, nem felejtik a debütöt, és, hogy igazi megoldó ember volt, aki nem félt a kockázattól. Annyira más volt, mint Brady, vagy Manning, igazi badass volt.
Mai foci szabályai... hát.... mások, mint amit én szerettem. Némi túlzással ez 2004-ben egy másik sport volt, de mindenképpen egy gorombább dolog, mint ma.
Ben még annak a kornak a gyermeke, amikor egy irányítónak állnia kellett az ütést. Ő már 15 éve is az utolsó irányítók egyike volt, akiről elhittem, hogy érti miért tojás-labdával játsszák a sportot, hogy mennyire fontos a szerencse, de a szerencse csak amellé áll, aki hajlandó ezért áldozni. És Ben tényleg "összetörte magát" ezért. Nem kért kegyelmet.
Nekem Bent mindig az a Santonio Holmes passz fogja definiálni, amivel megnyertétek az XLIII-t.
A haterek mennyiségén, meg nem kell csodálkozni, le kell őket szarni.
több mint 5 éve
Amúgy szerintem biztosan marad BB, sőt: hosszabbítani fog egy évvel, ami egy kamuhosszabbítás lesz, hogy két évre osztódjon el a cap hitje. Én továbbra is tartom, hogy a fiúk bármire alkalmas, de kell egy másik OC és futójáték. Ezek nélkül "csak" arra, amire tegnap.Sajnos mivel tavaly jól draftoltunk, idén szerintem teljesen mindegy, mert Tomlin idejében én nem emlékszem két egymást követő normális draftra.
Ja, és még nem lett leírva: 24. helyen húzunk majd a drafton első körben.
Szokol
Megint egy Edmunds szintű húzást várok, mert ő aztán kurva szépen tud enni az asztalnál...
több mint 5 éve
Egyébként én szimplán csalódott vagyok. Mérges nem. A sport ilyen. Lehet hatalmasat nyerni és hatalmasat bukni. Benne van, minden. Ez volt az a meccs amit ha 3 napig játszunk sem jövünk belőle ki győztesen. Az első snap ezt tökéletesen megmutatta. Pouncey talán sosem csinált ilyen hibát. Onnan volt egy mély spirál. A D is valamiért tehénszarba lépett és benyelt mindent. 1-2 éve mondjuk már páran, hogy amíg van 1-1 győzelem vagy eredmény, azt élvezzük ki, mert itt lesznek nemsokára az ínséges idők. Beköszöntenek. Valamilyen nagyon jó kondícióval át kell alakítani Ben szerződését, de Őt már nem szabad felengedni. A lehető legkevesebb pénz maradjon utána. Dobbs-ot O stratégának megtenni a háttérbe. Sztem a srác tudna olyanokat összehozni amin csak ámulna a világ. Egy okos értelmes, extra okos ezen a szinten. De mivel a mi véleményünk max itt számít így én most elengedem ezt a dolgot és folyok az árral. Kezdődik az NHL is lassan (hú de szar ezt januárban leírni) és így jobban a jégkorongra tudok fókuszálni 😀
több mint 5 éve

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban... Emlékezzünk a szép dolgokra...😊
több mint 5 éve
Hát erre írtam, hogy ha nem megy a hosszabbítás, akkor nem megy. Ha nem tudja konszolidálni a netes megjelenését és ezzel árt a csapatnak, akkor szevasz.Én ennél többet nem várok tőle. El kell tiltani az internettől és meg kell próbálni megtartani korrekt áron.Ne haragudj, nem tudom hány éves vagy és nem is személyeskedni akarok. Én 28 vagyok (közelítve a 29-hez), ami egyrészt durva, mert kb 14 évesen kezdtem el nézni a Steelerst (utólag is bocsánat az első pár évemért a fórumon).
Szokol
tenorx
De Juju a teljesítményével annál többet érdemel, minthogy rá húzzuk a vizes lepedőt és azt hisszük, hogy Punci azért adta fel szarul a labdát, mert a fülesjószág hülyeségeket nyilatkozgat.
több mint 5 éve
Sajnos teljesen igaz.Én ennél többet nem várok tőle. El kell tiltani az internettől és meg kell próbálni megtartani korrekt áron.Ne haragudj, nem tudom hány éves vagy és nem is személyeskedni akarok. Én 28 vagyok (közelítve a 29-hez), ami egyrészt durva, mert kb 14 évesen kezdtem el nézni a Steelerst (utólag is bocsánat az első pár évemért a fórumon).
Szokol
tenorx
több mint 5 éve
Amúgy szerintem biztosan marad BB, sőt: hosszabbítani fog egy évvel, ami egy kamuhosszabbítás lesz, hogy két évre osztódjon el a cap hitje. Én továbbra is tartom, hogy a fiúk bármire alkalmas, de kell egy másik OC és futójáték. Ezek nélkül "csak" arra, amire tegnap.Ja, és még nem lett leírva: 24. helyen húzunk majd a drafton első körben.
több mint 5 éve
Én ennél többet nem várok tőle. El kell tiltani az internettől és meg kell próbálni megtartani korrekt áron.Ne haragudj, nem tudom hány éves vagy és nem is személyeskedni akarok. Én 28 vagyok (közelítve a 29-hez), ami egyrészt durva, mert kb 14 évesen kezdtem el nézni a Steelerst (utólag is bocsánat az első pár évemért a fórumon).
Szokol
több mint 5 éve
Szerintem sokkal érdekesebb, hogy tegnap például az alábbi statisztikát hozta:- 19 célbavételből 13 elkapás,
- 157 elkapott yard,
- 1 TD.
Én dropra nem emlékszem tőle tegnapról (lehet, hogy volt), de az egész szezonban a csapatból a legkevesebb elejtett labdája volt, az tuti. Beraktuk slotba, vonal mellé nem engedjük, kiheréljük a játékát (hello Fitchner). Az elkapásokat viszont olyan ütközésekkel zárja le, mint egy futó.
Én ennél többet nem várok tőle. El kell tiltani az internettől és meg kell próbálni megtartani korrekt áron. Ha nem megy, nem megy, azt megértem, de ő egy jó elkapó, Washingtonnál sokkal jobb, DJ-nél megbízhatóbb.
több mint 5 éve
Szerintem tökéletesen leképezi a csapatunk jelenlegi identitását Tomlin alatt. Láttuk ezt már a csapatnál korábban. De ő maga jó gyerek, jó WR, jó játékos.Jujut most miért akarjátok éppen elzavarni? Szarul játszott tegnap? Én azért a nyilatkozatát el tudom választani a teljesítményétől. Nézzük meg mennyiért maradna, döntsön a lé!Én ugyan nem akarom elzavarni, de gondolom azt te is látod, hogy a viselkedése mostanában nem fér össze a csapat identitásával.
Szokol
Jan
Ha felnő és kinövi a sztárságot még legacy-ja is lehet. Ha nem, akkor nagy primadonna lesz. De minden cirkuszba kell bohóc is.
több mint 5 éve
JuJu-t nem kell elzavarni. Lejár a rookie szerződése és a CAP helyzetünkben nem gondolom, hogy esélyes a hosszabbítás. Ahogy használjuk ott Washington is bőven fogja tudni ezt hozni és lehet újra hátsó körből felépíteni valakit majd.Emellett ha láttad a Titans-Ravens meccset, akkor ott is érezhetted micsoda erő van egy-egy cselekedetben és nyilatkozatban.
Amióta a tik-tok karrierjét/márkáját elkezdte tudatosan építeni, félrement kicsit az értékrend.....a meccs után is nyilatkozta, hogy nem bánta meg azt amit mondott......
Hozzáteszem nagy kedvencem lett, mikor berobbant, tipikus steeler....ha lenne CAP-ünk és nem lenne WR mélység azt is mondanám, hogy ajánljunk szerződést....de így ezt esélytelennek gondolom...
több mint 5 éve
Fitch/az OC személyi változása önmagában minimális változást, ha hozna. Nem tudom minek kell ahhoz történni, hogy Chef bá állása megkérdőjeleződjön. Mert ugyan tesz érte, de úgy látszik nem eleget. De ha ez a "regular mérlegre verjük, PO-ban vernek" a cél, akkor oké és akkor nem szóltam.
több mint 5 éve
Kezd Antonia Brown jeleket mutatni, nagyon gyorsan helyre kell tenni.Jujut most miért akarjátok éppen elzavarni? Szarul játszott tegnap? Én azért a nyilatkozatát el tudom választani a teljesítményétől. Nézzük meg mennyiért maradna, döntsön a lé!Én ugyan nem akarom elzavarni, de gondolom azt te is látod, hogy a viselkedése mostanában nem fér össze a csapat identitásával.
Szokol
Jan
több mint 5 éve
Így aludva egyet, köszönöm Bennek és a csapatnak ezt az utóbbi évtizedet, sajnálom, hogy egy ilyen megalázó vereséggel lett vége - de talán így stílusos.Fájdalmas látni, hogy Bent (és ezáltal a csapatot) mennyien gyűlölik, a redditen a r/NFL-re inkább ne nézzetek fel, de a Captain Fat Fuck meg a Rapist azok a kedvesebb beszólások.
Ben nagyon fontos döntés előtt áll:
1. Beismeri, hogy az a legjobb a csapatnak, ha visszavonul, és megelégszik a pénz felével, vagy
2. Vagy azért, mert hitegeti magát azzal, hogy ő tudja megmenteni a csapatot, vagy szimpla pénzéhességből nem vonul vissza.
Nagyon reménykedem, hogy pár nap múlva bejelenti a visszavonulását - ami nyilván nehéz lesz egy ilyen vereség után, viszont ha nem, akkor a csapatnak kb 1 hónapja van eldönteni, hogy cutolja-e. Ez pár héttel a Super Bowl után esedékes, utána garantálódik Ben gyakorlatilag teljes szerződése, ezt nem engedhetjük meg magunknak. Ugyanis az egyetlen hihető érv Ben megtartása mellett az, hogy "one last hurrah", viszont ha Bent megtartjuk, akkor gyakorlatilag minden más FA-tól elköszönünk, így abból biztos csak egy csalódást keltő szezon lehet. Ezt a csapatnak is be kell látnia.
Ha Ben nem lesz már a csapatnál, akkor jön az a része az NFL-nek, amit szurkolóként nem éltem még át, a franchise QB keresése. Reménykedés, csalódás, reménykedés újra. Eddig csak mutogattunk a hülye QB pickekre az első körben, meg ráztuk a fejünket, hogy miért hosszabbítottak XY-al, meg minek fizetnek neki ennyit - érdekes érzés lesz megtapasztalni.
Három opció van igazából:
1. Azt mondjuk, hogy megpróbáljuk Dobbsal vagy Rudival. Pls no.
2. Draftolunk valakit. Idén 5-6 irányító van, akinek van esélye beválni, én valószínűleg bevállalnék egyet közülük, akár feltrade árán is.
3. Hozunk egy veteránt FA-ról. Darnold, Rosen, Stafford, Ryan.
Én úgy gondolom, hogy az 1. vagy 3. opció fog megtörténni egy kis önámítással, hogy még mindig jók leszünk így is, aztán majd jön a józanító pofon.
Ja, amiről nem írtam még - szerintem akik Tomlin fejét követelik azoknak van igazuk. Az, hogy huszadszor is eljátsztottuk a "megverjük magunkat egy gyengébbnek kikiáltott csapat ellen, mert lenéztük őket és nem készültünk fel rendesen" című tragédiát, az szánalmas. A védjegyévé vált a csapatnak.
Ennek ellenére, nem rúgnám ki - egyrészt gyakorlatilag biztos, hogy rosszabb edző jönne, másrészt a rebuildhez pont az ő stabilitása kell. Én nem preferálnám azt, ha jönne vki új, aki lebontaná az egészet nullára, és újra kezdené - ebben nagyon nagy a boom or bust faktor. Az még nagyon fontos lenne, hogy Colbert maradjon.
A két koordinátor viszont mehet a picsába. Konkrétan szerintem mindkettő bottom 5 a ligában, hozni kell mindkét oldalra egy ötletekkel teli fiatalt, aki megtudja azt a pluszt adni az egységeknek, amit Tomlin nem (cserébe ő a stabilitás).
Az biztos, hogy érdekes évek következnek.
több mint 5 éve
Jujut most miért akarjátok éppen elzavarni? Szarul játszott tegnap? Én azért a nyilatkozatát el tudom választani a teljesítményétől. Nézzük meg mennyiért maradna, döntsön a lé!Miközben szopattak minket a pályán tolta a tiktok táncokat. Biztos nagyon megrázta ez a meccs.
Szokol
több mint 5 éve
Jujut most miért akarjátok éppen elzavarni? Szarul játszott tegnap? Én azért a nyilatkozatát el tudom választani a teljesítményétől. Nézzük meg mennyiért maradna, döntsön a lé!Én ugyan nem akarom elzavarni, de gondolom azt te is látod, hogy a viselkedése mostanában nem fér össze a csapat identitásával.
Szokol
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.