Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
twitter.com/sdextrasmedia/status/1343374101008642048?s=09

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Kozepen van az igazsag. Nem vagyunk annyira jok, mint amit a masodik felido mutat de olyan rosszak sem, mint az elmult 3,5 meccsen.
több mint 5 éve
Gabor81
803
Es az idei csapat elmult meccsei alapjan? 😀 Melyik felido lesz, az elso felidos avagy masodik felidos steelers offense...😀Az utóbbi évek alapján a Browns-t B csapattal is verni kell 😊Hmm, espn playoff machine. Csak 3 percet nyomkodtam, de az alapján az jött ki, hogy ha a Bills veri a Patriots-ot, akkor az utolsó fordulóban tök mindegy mit csinálunk, 3. helyen megyünk be. Jöhet a bye week a 17. héten akkor.mindenképp kell a bye...felkészülni is az O-nak, meg pihenni is Wattéknak
Szokol
Klaci79
bcsarli
több mint 5 éve
Gabor81
803
A meccs utani musorban, chris hoke azt mondta, hogy a masodik felideji jatekhivasok valtoztak meg. Es az interjukban is ezt mondtak. Attertek az up tempo es no huddle szeru jatekra. Ami hoke szerint ben nek onbizalmat adott. Mert o ebben erzi legjobban Magat.nah, akkor valaki [ barki ] magyarazza meg, hogy mi tortent a masodik felidoben.eccerű, megtaláltuk az ofenzben a defenz zone játék párját
xtaki
ugyhijják Dijonté baszakodás, ijen fos B plajbok, Juju meg Conner lejár ezt vegyük be a számításba, így a Dijonté baszakodás lenne a felszopó Johnsonnak, Snellnek, csak egyszerűen annyira lapos, hogy kábé csak dupla meg tripla coverag-ekbe tudja bepöckölni
szóval a második félidőbe eltettük a Dijonté baszakodást és elkezdtünk a A bookból játszani, Juju first, Claypool, RB screen faszaságok
ennyi
sutianap
De nem tudom, hogy meg azt is mondta, hogy vagy ben vette at a hivast...Vagy Fitchner vette vissza bentol...De ezt a reszt csak fel fullel hallgattam. Szoval nem tudom akkor Ben hivasai voltak felido elott...Aztan Fitchner...Avagy forditva....De azt mondta hoke ha jol ertettem, hogy benre csak a headseten keresztul hivtak a playeket be.
De igy is nagyon erdekes, hogy egyik felido nulla. A masodik felido meg uber szamok. Akkor most melyik az igaz?
több mint 5 éve
Én meg azt mondom, működő futójáték nélkül nem lehet SB-t nyerni (de még konf. döntőt se).Az az érdekes, hogy tulajdonképpen most sem csináltunk mást, mint eddig. Ugyanaz a séma ment, amit korábban kinyírtak a védelmek, ma meg a Colts D megette. Legalábbis 3 driveban, egyben megtoltak a zebrák.Azt konkrétan tudom és nincs benne nagy tévedés: nincs szükség a futójátékra, hiszen a rengeteg rövid passz, screenek olyan játékosok kezébe helyezik a labdát, akik jobbak bármelyik futónál...ha oda tudod adni a legjobb opciónak, akkor add oda. Csak ez 2-3 40+-os játék nélkül szart se ér
Az első félidő megint kilátástalan volt, de aztán az a két hosszú passz sokat segített abban, hogy ne tölthessék tele a boxot, ami megnyitotta a teret a szokásos rövid passzoknak. A futásunk viszont továbbra sem létezik, pedig a végén, amikor csak le kellett volna futtatni az órát, akkor nagyon jól jött volna.
Jan
Klaci79
Másrészt: nem azért nem futunk, mert tudnánk, csak nem akarunk, hanem mert nem tudunk. Ez nem valami új O séma, hanem egy kényszerűség. Futójátékra szükség van.
Ha úgy eljutunk a SB-ig, hogy meccsenként 50-60y-ot futunk, akkor nyugodtan idézd be amit most írtam, és el fogom ismerni hogy hülye vagyok az egészhez. 😊
| ami mondjuk igaz is, de könnyebb úgy beismerni, ha van rá bizonyíték 😊 |
több mint 5 éve
nah, akkor valaki [ barki ] magyarazza meg, hogy mi tortent a masodik felidoben.eccerű, megtaláltuk az ofenzben a defenz zone játék párját
xtaki
ugyhijják Dijonté baszakodás, ijen fos B plajbok, Juju meg Conner lejár ezt vegyük be a számításba, így a Dijonté baszakodás lenne a felszopó Johnsonnak, Snellnek, csak egyszerűen annyira lapos, hogy kábé csak dupla meg tripla coverag-ekbe tudja bepöckölni
szóval a második félidőbe eltettük a Dijonté baszakodást és elkezdtünk a A bookból játszani, Juju first, Claypool, RB screen faszaságok
ennyi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
nah, akkor valaki [ barki ] magyarazza meg, hogy mi tortent a masodik felidoben.nem akartátok a Ravens-t beengedni a PO-ba, de a félidőben láttátok, hogy szopik a Browns így inkább kijöttetek a félidőre és megnyertétek ha már úgyis "mindegy" volt 😀
xtaki
több mint 5 éve
Ben Roethlisberger had a passer rating of 68.3 during the first half and a passer rating of 136.2 in the second half. Eyes #SteelersÉs nincs komoly sérültünk!
JuJu said Ben Roethlisberger gave a Halftime Speech saying the Steelers looked like they weren’t having any fun.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Hosszu passzok eddig nem ultek, nem.mukodtek, igy nem hogy 1 safety, de sokszor mind ketto 10-20 yardon vedekezett. Masodikban egy Claypool elkapas mar huzta a palyat es DJ TDje utan erezhetoen muszaj volt fenntartani legalabb egy, de inkabb 2 safetyt. Innentol indult be a jatek.Mas kerdes, hogy minden bizonnyal mas csapat ugyanezt fogja tolni, vagyishiaba sikerul 1 pasz nem fognak maskeppen vedekezni, csak akkor, ha tobb nagy elkapas jon ebbol.
Node meglatjuk. A Brwons ellen a serultek pihenhetnek, lehet probalkozni ezzel azzal. Nem csodalkoznek, ha Dobbs kapna egy meccset...
több mint 5 éve
Az az érdekes, hogy tulajdonképpen most sem csináltunk mást, mint eddig. Ugyanaz a séma ment, amit korábban kinyírtak a védelmek, ma meg a Colts D megette. Legalábbis 3 driveban, egyben megtoltak a zebrák.Azt konkrétan tudom és nincs benne nagy tévedés: nincs szükség a futójátékra, hiszen a rengeteg rövid passz, screenek olyan játékosok kezébe helyezik a labdát, akik jobbak bármelyik futónál...ha oda tudod adni a legjobb opciónak, akkor add oda. Csak ez 2-3 40+-os játék nélkül szart se ér
Az első félidő megint kilátástalan volt, de aztán az a két hosszú passz sokat segített abban, hogy ne tölthessék tele a boxot, ami megnyitotta a teret a szokásos rövid passzoknak. A futásunk viszont továbbra sem létezik, pedig a végén, amikor csak le kellett volna futtatni az órát, akkor nagyon jól jött volna.
Jan
több mint 5 éve
Az az érdekes, hogy tulajdonképpen most sem csináltunk mást, mint eddig. Ugyanaz a séma ment, amit korábban kinyírtak a védelmek, ma meg a Colts D megette. Legalábbis 3 driveban, egyben megtoltak a zebrák.Az első félidő megint kilátástalan volt, de aztán az a két hosszú passz sokat segített abban, hogy ne tölthessék tele a boxot, ami megnyitotta a teret a szokásos rövid passzoknak. A futásunk viszont továbbra sem létezik, pedig a végén, amikor csak le kellett volna futtatni az órát, akkor nagyon jól jött volna.
több mint 5 éve
Vagy jött a varázsütés, amit vártam a meccsen.Vagy a bírók megnyerték nekünk.nah, akkor valaki [ barki ] magyarazza meg, hogy mi tortent a masodik felidoben.Vagy a Colts elbaszta.
xtaki
bcsarli
bcsarli
több mint 5 éve
Colts, Ravens és Browns is lehet ellenfelünk, sztem azok annyira nem rossz lehetőségek.Nekem a Ravens csak úgy jön ki, ha a Miami veri a Billst. És nem mindegy az utolsó meccsünk kimenetele
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Vagy a bírók megnyerték nekünk.nah, akkor valaki [ barki ] magyarazza meg, hogy mi tortent a masodik felidoben.Vagy a Colts elbaszta.
xtaki
bcsarli
több mint 5 éve
nah, akkor valaki [ barki ] magyarazza meg, hogy mi tortent a masodik felidoben.Vagy a Colts elbaszta.
xtaki
több mint 5 éve
nah, akkor valaki [ barki ] magyarazza meg, hogy mi tortent a masodik felidoben.Nyertünk 😊
xtaki
több mint 5 éve
nah, akkor valaki [ barki ] magyarazza meg, hogy mi tortent a masodik felidoben.
több mint 5 éve
Az utóbbi évek alapján a Browns-t B csapattal is verni kell 😊Hmm, espn playoff machine. Csak 3 percet nyomkodtam, de az alapján az jött ki, hogy ha a Bills veri a Patriots-ot, akkor az utolsó fordulóban tök mindegy mit csinálunk, 3. helyen megyünk be. Jöhet a bye week a 17. héten akkor.mindenképp kell a bye...felkészülni is az O-nak, meg pihenni is Wattéknak
Szokol
Klaci79
több mint 5 éve
Hmm, espn playoff machine. Csak 3 percet nyomkodtam, de az alapján az jött ki, hogy ha a Bills veri a Patriots-ot, akkor az utolsó fordulóban tök mindegy mit csinálunk, 3. helyen megyünk be. Jöhet a bye week a 17. héten akkor.Nekem az jött ki, hogy ha Bills nyer kettőt és mi nyerünk a CLE ellen, és jön a többi papírforma, akkor 3rd seed és Colts jön.
Szokol
Ha a Miami veri a Billst, akkor 2nd seed és Colts jön.
több mint 5 éve
Sanszos a Ravens a PO-ban, szép leszVarjuk ki a veget azert. Az utolso meccsen raadasul lehet mindenki pihentetni fogja a kicsit is serult jatekosokat. Szoval meglatjuk meg ki hol jut be.
astroid
több mint 5 éve
Hmm, espn playoff machine. Csak 3 percet nyomkodtam, de az alapján az jött ki, hogy ha a Bills veri a Patriots-ot, akkor az utolsó fordulóban tök mindegy mit csinálunk, 3. helyen megyünk be. Jöhet a bye week a 17. héten akkor.mindenképp kell a bye...felkészülni is az O-nak, meg pihenni is Wattéknak
Szokol
több mint 5 éve
Ez a 3 is egy negyedben volt, max kettőben 😊Pár hete, 9:0, 10:0 környékén megtaláltam anyám lakásában a Steelers zászlómat. Nagy büszkén kiraktam a otthon azért, hogy ma a félidőben leszedjem, és mérgemben berakjam a fiók mélyére. Nem tudom van-e összefüggés, de ott marad 😊persze...hogy babonás vagy....
bcsarli
Én meg teljesen kijózanodtam....volt összesen 3 3&out...ennyi az előző 3 meccsen negyedenként volt néhol
Klaci79
több mint 5 éve
Hmm, espn playoff machine. Csak 3 percet nyomkodtam, de az alapján az jött ki, hogy ha a Bills veri a Patriots-ot, akkor az utolsó fordulóban tök mindegy mit csinálunk, 3. helyen megyünk be. Jöhet a bye week a 17. héten akkor.