Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 380 — Steelers fan
Az ESPN Playoff Machine és a frenetikus szakértelmem alapján a rájátszásban itthon verjük majd a Brownst, meglepetésre idegenben a Billst, aztán Kansasbe befejezzük az évet.
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Amit lattunk az visszateres a Canada fele kreativ hivasokhoz. Minden mindegy volt, es sikerult par hosszu pasz is, kinyilt a palya.

A gond nem itt lesz, hanem ott, hogy ezt is videoztak es inkabb hosszu passzokat fognak engedni, mondvan ezzel kevesebb lesz a siker. Innentol Benen es ah elkapokon lesz a sor megcsinalni a hosszukat stabilan (50-50 mar jo) es onnantol ugyanazt kaphatjuk, mint ev elejen. Ha nem, akkor ugyanugy szenvedni fogunk.

Ami biztato az az, mint ha Ben is a Canada fele opcios jatekokban fejlodott volna. Volt egy felallasunk balra jobbra szelre dobott 2-2 elkapoval. Itt az LB mozgasa volt a kulcs es vegre latszott, hogy figyeli Ben, nem ugy mint a besult jatekoknak 4-5 meccsel ezelott.

Persze tudom ez az optimista wishfull thinking irasom, de no, mindenki tegye a kezet a monitorrra...😀
több mint 5 éve
Gabor81 803
megvan Ficsner playbookja:
1. egyre jobb a kedvem
2. kettőre jobb az eggyem
3. háromra jön a három
4. négy, na mivan három?!?!?!
sutianap
Ez olyan mint Arians fele:

Egy, ketto futas kozepre.
Harom old meg Ben valahogy Hudinit meghazudtolo szabadulassal felero hosszu passzal. es ide oda ertelmetlenul szaladgalva vagy kirugnak Ben.

Kerlek. Koszonettel: Arians
több mint 5 éve
Gabor81 803
nah, akkor valaki [ barki ] magyarazza meg, hogy mi tortent a masodik felidoben.
xtaki
Fincser úr kiejthette véletlen a playbookot a kezéből és ahogy leesett a földre átfordulhatott egy oldalt, akkor jöhetett a felismerés hogy bazz van itt olyan play is ahol nem a scrimmage-ig száll csak a labda 😀
The terrible towel
Meg szimplan szegeny beutotte egy picit a fejet a felideji elemzes elott. Es nem onmaga volt.

Es lapozott a mesekonyveben meg egy oldalt. Es rajott. amit regota sejtett. Hogy nem csak egy oldal van a mesekonyveben. De senkinek nem hitte ezt el.

Es igy megvilagosodott, hogy korabban miert nem ertett semmit abbol a szamokbol jelekbol. amit canada ev eleje ota mond neki. hogy nem kene raterni, ezen neki meg akkor ismeretlennek es ertelmezhetetlennek tuno jatekokra.

de mivel nem ismerte. avagy ertette korabban, a lapozas elottig. igy mindenkinek mondta. nyugodjatok le a csaba, minden szamonra ismert jatekot behivtam eddig es jatszottunk mar. nem tudtam ennel tobbet tenni es senki sem tudna.

Ekkor jott a felismeressel egyutt jaro, borzalmas erzes. Hogy korabban is tudott volna mast jatszatni.

Szerkesztette: Gabor81
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
A tőletek elküldött Derwin Gray hozzánk került waiveren. Gondolom sokra nem érdemes számítani tőle.
iktriad
Szerintem egy nagyon jó kis falember. Kifejezetten sajnálom, hogy elment, de ki kellett rakni a sérültek miatt. Reméltem hogy visszajön. Sokkal jobb volt, mint a másik belső falember, ráadásul OT-t is tud játszani. Csak a másik meg OC és OG csere van.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A tőletek elküldött Derwin Gray hozzánk került waiveren. Gondolom sokra nem érdemes számítani tőle.
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
megvan Ficsner playbookja:
1. egyre jobb a kedvem
2. kettőre jobb az eggyem
3. háromra jön a három
4. négy, na mivan három?!?!?!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
nah, akkor valaki [ barki ] magyarazza meg, hogy mi tortent a masodik felidoben.
xtaki
Fincser úr kiejthette véletlen a playbookot a kezéből és ahogy leesett a földre átfordulhatott egy oldalt, akkor jöhetett a felismerés hogy bazz van itt olyan play is ahol nem a scrimmage-ig száll csak a labda 😀
The terrible towel
Vagy fejjel lefelé ért földet csak az öreg nem vette észre😀
Razi
Avagy átfordult a tengelyén (mint Mr.Bean fogröntgenje) és így már az 1. 2. és 3. hívásokon kívül a többinek is lett értelme. 🙂
több mint 5 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
xtaki
The terrible towel
Vagy fejjel lefelé ért földet csak az öreg nem vette észre😀
több mint 5 éve
T.J. Watt now has MORE sacks (15) this season than the ENTIRE Tennessee Titans roster (14).

Steelers TEs to have 5+ TDs in a season, Kevin Colbert era (2000-present).

Heath Miller
Eric Ebron

Ja, és:
Before you ask, no the Steelers should not sign Dwayne Haskins

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
xtaki
több mint 5 éve
Gabor81 803
xtaki
eccerű, megtaláltuk az ofenzben a defenz zone játék párját

ugyhijják Dijonté baszakodás, ijen fos B plajbok, Juju meg Conner lejár ezt vegyük be a számításba, így a Dijonté baszakodás lenne a felszopó Johnsonnak, Snellnek, csak egyszerűen annyira lapos, hogy kábé csak dupla meg tripla coverag-ekbe tudja bepöckölni

szóval a második félidőbe eltettük a Dijonté baszakodást és elkezdtünk a A bookból játszani, Juju first, Claypool, RB screen faszaságok

ennyi
sutianap
A meccs utani musorban, chris hoke azt mondta, hogy a masodik felideji jatekhivasok valtoztak meg. Es az interjukban is ezt mondtak. Attertek az up tempo es no huddle szeru jatekra. Ami hoke szerint ben nek onbizalmat adott. Mert o ebben erzi legjobban Magat.

De nem tudom, hogy meg azt is mondta, hogy vagy ben vette at a hivast...Vagy Fitchner vette vissza bentol...De ezt a reszt csak fel fullel hallgattam. Szoval nem tudom akkor Ben hivasai voltak felido elott...Aztan Fitchner...Avagy forditva....De azt mondta hoke ha jol ertettem, hogy benre csak a headseten keresztul hivtak a playeket be.

De igy is nagyon erdekes, hogy egyik felido nulla. A masodik felido meg uber szamok. Akkor most melyik az igaz?
Gabor81
Nem tudom ki nálatok a OC de egy hatalmas fasz lehet ha megvan az O-nak a receptje amiben tud hasítani akkor mi a bánatos húgytúróért erőltetet mást 3.5 meccsen keresztül? Borzalom volt nézni ahogy szenvedett ez az O pedig elég potens emberekből áll..
ParadSEC
Hívtál?

Bemutatom a playbook-ot:

És a playhívásokat is megvannak előre:
1. Three-yard slant
2. Three-yard slant
3. Two-yard slant (to keep 'em guessing)
4. Where's Berry?

Egyébként nem lenne rossz, főleg QB edzőnek, de sajnos rosszul teszi fel a maszkot és csak ennyit lát a pályából:

Klaci79
Ezen kivul, meg egyszerubb a tema. Mert DJ lesz az elso akinek passzolni akar/es vagy fog Ben. Ha nem tud, (vagy inkabb nincs palyan) akkor meg Ebron.

Masodik felidoben, jon majd Claypool. Je ilyen jatekosunk is van, valamint Washington aki meg biztosabban kap el mint DJ. Fele annyi droppal. De nem kell. Majd ha minden bedolt mar. Es megnyilhat a mennyorszag kapuja. Es felfedezzuk a Spanyol viaszt/nathat. Attol fuggoen Ben melle/fole/ala/ele esetleg kezbe dobja e.

Avagy megtalaljuk a mennyorszag kulcsat.

Foszerepben Ben = Megcsuszott Uristen
Randy F = Oltozos Michael Jackson vala/tul sok kulcs ura...
Mike T. = Mozes
Tamadojatek = Mennyorszag vala es egesz meccsen keresese
WR/TE/RB k = Ben (uristent) segiteni probalo baratok, akik segitenek megtalalni a mennyek orszagahoz valo kulcsot/utat...

youtu.be/4BVDz3NkxQM

Szerkesztette: Gabor81
több mint 5 éve
Szerintem a jövő évünk nem a playoffról fog szólni. A cap lényegében kiürült, ha Big Ben marad és ezért mondjuk potens csapatunk lenne (😊) akkor 41 milliót kellene kifizetni neki, miközben lejár Villanueva, Williamson, Dupree, Alualu, JSS, Wormley, Conner, Feiler, Hilton, Sutton és még 1-2 fontos szerződés, akik viszont olcsón maradnak RFA-ként (pl Banner).
Ez persze jelenleg nem egy aktuális téma, de azért 6 kezdő játékos. Úgy, hogy amúgy egy busznyákunk sincs kb.
McDonald esetében egy kivágással 5.2 milliót takaríthatunk meg 2.7 dead money mellett
Joe Haden-t is mindenképp kivágjuk majd, 12.4 milliót takaríthatunk meg 2.95 dm mellett
Ebronnal 6 milliót lehet megtakarítani 2.5 millió dm-el, de akkor egy épkézláb TE sem marad már.
Ha még Tuitt-al és Heywardal kicsit alakítunk a szerződéseken, akkor leszünk +2.5 millióban.
Nagyjából reménytelen a helyzet így, ami segíthet, ha Big Ben aláír 2022-ig és neki csak 22 milliót fizetünk jövőre, a többit egy évvel később. Ez 19 millió szabad pénz lenne. De a lejárók közül mindenképp hosszabbítani kellene Villanuevaval, Hiltonnal...na mindegy...hosszú offseason lesz
több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
Nem mellesleg megvan a jövő évi sorsolás is, egy kérdőjellel:

Steelers 2021 schedule:

Home: Ravens, Bengals, Browns, Broncos, Bears, Lions, Raiders, Titans/Colts.

Away: Ravens, Bengals, Browns, Packers, Vikings, Chiefs, Chargers, Bills
Klaci79
A hazai menetrend még okés is, az idegenbeli viszont nagyon durca lehet. Ravens, Browns, Packers, Chiefs, Bills. Nem lesz könnyű.
Gergőke
A Ravens Browns kötelező elem, ott semmi meglepetés. A másik 3 valóban nem könnyű, de ha valaki bajnok akar lenni.....
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 590

Steelers 2021 schedule:

Klaci79
A hazai menetrend még okés is, az idegenbeli viszont nagyon durca lehet. Ravens, Browns, Packers, Chiefs, Bills. Nem lesz könnyű.
Gergőke
Az elsohely egy picivel nehezebb sorsolassal jar
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

Steelers 2021 schedule:

Klaci79

több mint 5 éve

Steelers 2021 schedule:

több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 590
Az az érdekes, hogy tulajdonképpen most sem csináltunk mást, mint eddig. Ugyanaz a séma ment, amit korábban kinyírtak a védelmek, ma meg a Colts D megette. Legalábbis 3 driveban, egyben megtoltak a zebrák.

Az első félidő megint kilátástalan volt, de aztán az a két hosszú passz sokat segített abban, hogy ne tölthessék tele a boxot, ami megnyitotta a teret a szokásos rövid passzoknak. A futásunk viszont továbbra sem létezik, pedig a végén, amikor csak le kellett volna futtatni az órát, akkor nagyon jól jött volna.
Jan
Azt konkrétan tudom és nincs benne nagy tévedés: nincs szükség a futójátékra, hiszen a rengeteg rövid passz, screenek olyan játékosok kezébe helyezik a labdát, akik jobbak bármelyik futónál...ha oda tudod adni a legjobb opciónak, akkor add oda. Csak ez 2-3 40+-os játék nélkül szart se ér
Klaci79
Én meg azt mondom, működő futójáték nélkül nem lehet SB-t nyerni (de még konf. döntőt se).
Másrészt: nem azért nem futunk, mert tudnánk, csak nem akarunk, hanem mert nem tudunk. Ez nem valami új O séma, hanem egy kényszerűség. Futójátékra szükség van.

Ha úgy eljutunk a SB-ig, hogy meccsenként 50-60y-ot futunk, akkor nyugodtan idézd be amit most írtam, és el fogom ismerni hogy hülye vagyok az egészhez. 😊

| ami mondjuk igaz is, de könnyebb úgy beismerni, ha van rá bizonyíték 😊 |
Jan
Az a szomoru teny hogy ti nagyon regota ( NFL szemmel ) nem tudtok futni. Nem is fog megoldodni ez a problema iden. Ettol meg futhat a csapat 200 yardokat, de nem azert lesz mert fejlodott benne RF. A falatok kepes ra fizikailag csak nincs jol kivitelezve legtobbszor. Ez edzoi hiba vagy siman el van hanyagolva. A passzjatek be tudja inditani de ahhoz kell egy par meccs ahol jonni fognak a hosszabb labdak is. | Szerintem az szegyen hogy az ellenfel D-k azt mondjak hogy oldja meg BB a +10 yardos passzokat is. Egy HOF QB-nak aki kepes ra fizikailag es ilyen elkapo gardaja van. Ez minositi az edzoi gardat. | Bell idejeben a Pats egy jo pelda, naluk akkor a futas nem allt volna meg a sajat laban, de a passzjatekuk mellett repultek.

De ahogy irtam mar a RB-itek kritikan alul vannak megsegitve es ok is ugy jatszanak a jatekuk minden szegmenseben. Ha a legjobbakat akarod a palyara kuldeni akkor nincs helyuk a csapatban ami viszont egy komoly taktikai hatrany ( normal esetben ). A lenyeg hogy en is elernem hogy legyen futas, de lehet nyerni nelkule is, de ahhoz az elkapasi/dobasi % nagyon magasan kell hogy legyen, ami kivitelezheto mert nem tul hosszu labdakrol beszelunk. Meg fog nyilni az ut a futasra igy is. Az meg egy egyeni velemeny hogy amikor az elkapora nagy luftot enged a vedoje akkor az 0 lepeses passz es 1 az 1, nalam az futojatek 3-6 yardert. Es ilyen elkapogardara nem tul sok csapat kepes 4-5 press-elni kepes vedot palyara allitani.

Ettol szerintem elmondhato hogy RF nem hozza ki a potencialt a fiukbol, ahogy Butler sem. Megint ti vagytok az a csapat akinek a plafonja es a padloja kozott a legeslegnagyobb a kulonbseg es az nalam rossz edzoi munka.
több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
Chris Adamski
@C_AdamskiTrib
·
10h
JuJu: "The first half there was no energy there; everyone was just going with the flow."

Said Ben and Pouncey talked to the team at halftime. Different team in 2nd half.
több mint 5 éve
xtaki

ugyhijják Dijonté baszakodás, ijen fos B plajbok, Juju meg Conner lejár ezt vegyük be a számításba, így a Dijonté baszakodás lenne a felszopó Johnsonnak, Snellnek, csak egyszerűen annyira lapos, hogy kábé csak dupla meg tripla coverag-ekbe tudja bepöckölni

szóval a második félidőbe eltettük a Dijonté baszakodást és elkezdtünk a A bookból játszani, Juju first, Claypool, RB screen faszaságok

ennyi
sutianap
A meccs utani musorban, chris hoke azt mondta, hogy a masodik felideji jatekhivasok valtoztak meg. Es az interjukban is ezt mondtak. Attertek az up tempo es no huddle szeru jatekra. Ami hoke szerint ben nek onbizalmat adott. Mert o ebben erzi legjobban Magat.

De nem tudom, hogy meg azt is mondta, hogy vagy ben vette at a hivast...Vagy Fitchner vette vissza bentol...De ezt a reszt csak fel fullel hallgattam. Szoval nem tudom akkor Ben hivasai voltak felido elott...Aztan Fitchner...Avagy forditva....De azt mondta hoke ha jol ertettem, hogy benre csak a headseten keresztul hivtak a playeket be.

De igy is nagyon erdekes, hogy egyik felido nulla. A masodik felido meg uber szamok. Akkor most melyik az igaz?
Gabor81
Nem tudom ki nálatok a OC de egy hatalmas fasz lehet ha megvan az O-nak a receptje amiben tud hasítani akkor mi a bánatos húgytúróért erőltetet mást 3.5 meccsen keresztül? Borzalom volt nézni ahogy szenvedett ez az O pedig elég potens emberekből áll..
ParadSEC
Hívtál?

Bemutatom a playbook-ot:

És a playhívásokat is megvannak előre:
1. Three-yard slant
2. Three-yard slant
3. Two-yard slant (to keep 'em guessing)
4. Where's Berry?

Egyébként nem lenne rossz, főleg QB edzőnek, de sajnos rosszul teszi fel a maszkot és csak ennyit lát a pályából:
több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
xtaki

ennyi
sutianap

Gabor81

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
"Mert egy hülye, mazochista f@sz vagyok" volt a válasz párom kérdésére, hogy akkor miért is nézem még a meccset?
Mindez valahol a 3.negyed közepén, mikor negyedjére sem lehetett átpréselni azt a rohadt bőrt a vonalon és én megtörve csak annyit motyogtam a bajszom alatt, hogy ez katasztrófa.
Képes vagyok a végletekig bízni a csapatban, de akkor valami eltört bennem. Már ideges sem voltam, csak bámultam üveges szemmel a monitort.
És erre basszus...
Kari aji, hepifinis, miegymás...😊
kittli
Minden Steelers szurkoló (férfi) mögött egy olyan nő áll, aki megkérdezi, hogy "akkor miért nézed???" 😀
több mint 5 éve
Az az érdekes, hogy tulajdonképpen most sem csináltunk mást, mint eddig. Ugyanaz a séma ment, amit korábban kinyírtak a védelmek, ma meg a Colts D megette. Legalábbis 3 driveban, egyben megtoltak a zebrák.

Az első félidő megint kilátástalan volt, de aztán az a két hosszú passz sokat segített abban, hogy ne tölthessék tele a boxot, ami megnyitotta a teret a szokásos rövid passzoknak. A futásunk viszont továbbra sem létezik, pedig a végén, amikor csak le kellett volna futtatni az órát, akkor nagyon jól jött volna.
Jan
Azt konkrétan tudom és nincs benne nagy tévedés: nincs szükség a futójátékra, hiszen a rengeteg rövid passz, screenek olyan játékosok kezébe helyezik a labdát, akik jobbak bármelyik futónál...ha oda tudod adni a legjobb opciónak, akkor add oda. Csak ez 2-3 40+-os játék nélkül szart se ér
Klaci79
Én meg azt mondom, működő futójáték nélkül nem lehet SB-t nyerni (de még konf. döntőt se).
Másrészt: nem azért nem futunk, mert tudnánk, csak nem akarunk, hanem mert nem tudunk. Ez nem valami új O séma, hanem egy kényszerűség. Futójátékra szükség van.

Ha úgy eljutunk a SB-ig, hogy meccsenként 50-60y-ot futunk, akkor nyugodtan idézd be amit most írtam, és el fogom ismerni hogy hülye vagyok az egészhez. 😊

| ami mondjuk igaz is, de könnyebb úgy beismerni, ha van rá bizonyíték 😊 |
Jan
Előre bocsájtom: én sem értem, csak szeretem. Egy héten megnézek kb 10 meccset, de ettől még nem gondolnám, hogy értek hozzá...dolgozom rajta 😊
Na a lényeg...a Steelers eléggé példa nélküli offenset mutat. Sokkal könnyebb lenne futójátékkal, potens futójátékkal, de:
i., nem ritkán 10 körüli a futójáték kísérletek száma, ez még a próbálkozáshoz is baromi kevés...jelentős részben az 1-2 yardokat futjuk (próbáljuk futni)
ii., a futások általában középre mennek, mintha a védelmeknek akarnánk üzenni, hogy az elkapókat a szélén hagyják 1-1-ben, és az sem árt, ha nincs safety segítség
iii., ha van egy OL, ami a pass protection-t szinte tökéletesen megoldja, akkor minek bonyolítanád ezt olyan futásblokkolással is, ami más képességeket is kíván, kvázi sokkal bonyolultabb (erre a mi állományunk korlátozottan alkalmas, Villanueva esetében is ez tegnap tökéletesen kiderült)
iv., a legtöbb csapatban van 1-2-3 olyan célpontod, aki nagyon megbízható, (mi azt gondoljuk) nálunk általában 5 ilyen van (aztán persze jönnek a droppok). Ezért például a kevésbé jól elkapó RB-k helyére is WR-t teszünk. És nem is mutatjuk a futást, mint lehetőséget. Mondván, hogy: ok leveszítek DJ-t, leveszitek Claypool-t, slotban JuJu-t, de akkor mit csináltok Ebronnal/Washingtonnal.
v., hihetetlen, hogy ha belegondolsz az elkapóink általában mennyire jó képességűek. Most persze ott a rengeteg drop, főleg a mérkőzések elején, de tegnap az a DJ TD is, sokkal nehezebb labda volt, mint amit elejtett kettőt az első két driveban.
vi., hetekig írhatnék ilyeneket, de ott a Tomlin interjú 2-3 héttel ezelőtt, ahol ő is elmondja, nem kell több futójáték, nem így van a csapat felépítve. A kulcs az a bizonyos hosszú játék. Ha az nem megy, vége. Ha megy akkora területek vannak, hogy a sima passzjáték is működik.
| vii., nem vagyok abban biztos, hogy a PO-ban is úgy készülünk, hogy az első számú RB 8 labdát kap a LoS mögött. |
több mint 5 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 836 — Steelers fan
"Mert egy hülye, mazochista f@sz vagyok" volt a válasz párom kérdésére, hogy akkor miért is nézem még a meccset?
Mindez valahol a 3.negyed közepén, mikor negyedjére sem lehetett átpréselni azt a rohadt bőrt a vonalon és én megtörve csak annyit motyogtam a bajszom alatt, hogy ez katasztrófa.
Képes vagyok a végletekig bízni a csapatban, de akkor valami eltört bennem. Már ideges sem voltam, csak bámultam üveges szemmel a monitort.
És erre basszus...
Kari aji, hepifinis, miegymás...😊

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
 twitter.com/sdextrasmedia/status/1343374101008642048?s=09
sutianap
És ilyen minden meccsen van, legalább egy.
Tegnap több segítséget kaptunk a zebráktól, és egyébként azt elhiszem, hogy a DPI-k megítélése nem egyszerű, ez a tavalyi videózásból is latszodott...de ezek annyira látványosak, hogy nem tudom ilyenkor mit néznek....