Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
CPOY --- Alex Smith
DPOY talán
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Szerintetek Ben megkapja a CPOY-t, ill. Watt a DPOY-t?
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 126
A karácsonyi ünnepek miatt lehet, hogy egyre több sztár kerül Covid IR-re?

Nekem kicsit furcsa, h a szervezeten belüli eseteket eltekintve (Titans, Pats, Ravens, Broncos) a kirakatarcokat eddig elkerülte a vírus, most meg egy csomó van. Hálaadás környékén sem volt ennyi, pedig Amerikában az kb egyenértékű ünnep.
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Uraim.. Első kör: irányító. Hova halogatjuk?

Rudinak a holnapi lesz a vizsgameccse. Sejtésem szerint ha bukik, megy a keretszűkítéskor.
Szokol
Nem vagyunk elég rosszak. OC, NT, FB. 🙂
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 380 — Steelers fan
Uraim.. Első kör: irányító. Hova halogatjuk?

Rudinak a holnapi lesz a vizsgameccse. Sejtésem szerint ha bukik, megy a keretszűkítéskor.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
Haden covid positive
valszeg a playoff hetre sem lesz ok, mivel 10 napot kell kihagyni
xtaki
Remelem nem viszi a többi DB-t magával 5 nap pihire...
Klaci79
10 napra valtozott az nfl protokoll
xtaki
Aki covidos, annak igen, de én a kontaktokról beszélek, az csak 5 nap.
Egyelőre csak egyedül van, de gondolom a Browns WR-ekkel vagy a Saints RB-kel is így indult.
több mint 5 éve
Egyébként a Titans meccsünket nézem vissza, épp elindult a nyakunkra a Titans,sötétebb gondolatok jönnek 🙂.
több mint 5 éve
Sajnálom szegényt, saját csapata ellen játszhatna, és eddig csak egy PO meccsen játszott, most ez bukó. De magunkat is.
több mint 5 éve
Haden covid positive
xtaki
Klaci79
xtaki
Szerintem Washington tudna cb-t játszani azokkal a hosszú karjaival.

Gondolom, megtudtuk, hogy Ward nem játszik, így gyorsan felhajtottunk mi is egy pohár vodkát.
több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Haden covid positive
xtaki
Klaci79
több mint 5 éve
Haden covid positive
xtaki
több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Haden covid positive
több mint 5 éve
Ha nem kényszerből játszunk így, hanem tudatosan (amit én még mindig kicsit nehezen hiszek el) akkor fölösleges bármilyen futót hozni.

Egy átlagos meccsen 50 körüli passzkisérletünk van, egy ilyen O-ben Henry, Kamara, Cook, stb... sem nézne ki jól. Hát hogyan fusson csórikám, ha meccsenként össz tizenpárszor futunk, az is elosztva 2-3 RB-re?

Egy ilyen rendszerbe nem egy jó futó kéne, hanem még két olyan elkapó vagy TE, akik tuti biztos kezűek, és csak bizonyos szitukban használnánk őket.
Akkor talán nem lenne az, hogy 3 és rövid, 4. és rövid helyzetben olyan játékot hívunk, ami Johnsonra van felrajzolva. (bár lehet hogy pont ez a meglepetésfaktor; az ellenfél biztos nem számít rá, hogy kulcs szituban pont arra dobunk, aki a ligában a legtöbb passzt ejti el - ravasz!)

Szóval ha ez tényleg egy tudatos séma, és ezt fogjuk futtatni, akkor a helyes kérdés: meccsenként 6-7 labdacipeléshez milyen szintű RB szükséges?
Jan
Ez a támadó stratégiánk alapja. Ha el tudjuk hitetni velük, hogy el tudják velünk hitetni, hogy átverjük őket, miközben nem is, akkor megvezetjük öket. Nagyon. Vagy nem is...nomindegy, mi játszhatjuk ugyanazt a bal.....sz játékot, sose jönnek rá, hogy a fordulat 360 fokos. Vagy...várjunk...izé. Ecet.
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Ha nem kényszerből játszunk így, hanem tudatosan (amit én még mindig kicsit nehezen hiszek el) akkor fölösleges bármilyen futót hozni.

Egy átlagos meccsen 50 körüli passzkisérletünk van, egy ilyen O-ben Henry, Kamara, Cook, stb... sem nézne ki jól. Hát hogyan fusson csórikám, ha meccsenként össz tizenpárszor futunk, az is elosztva 2-3 RB-re?

Egy ilyen rendszerbe nem egy jó futó kéne, hanem még két olyan elkapó vagy TE, akik tuti biztos kezűek, és csak bizonyos szitukban használnánk őket.
Akkor talán nem lenne az, hogy 3 és rövid, 4. és rövid helyzetben olyan játékot hívunk, ami Johnsonra van felrajzolva. (bár lehet hogy pont ez a meglepetésfaktor; az ellenfél biztos nem számít rá, hogy kulcs szituban pont arra dobunk, aki a ligában a legtöbb passzt ejti el - ravasz!)

Szóval ha ez tényleg egy tudatos séma, és ezt fogjuk futtatni, akkor a helyes kérdés: meccsenként 6-7 labdacipeléshez milyen szintű RB szükséges?
több mint 5 éve
Számomra BigBen és Fichtner mellé felesleges Harris, akármekkora spíler. Én a magam részéről az OL-t tölteném tehetséggel, mert láthatóan megrekedt a játékosfejlesztésünk.

Leatherwood, Humphrey, Wyatt Davis vagy Cosmi simán jöhetne elől (akár RT-be, akár OG-ba), második körben pedig egy potens TE. RB sztem csak 3. körtől, ha nagyon kell, de előbb húznék még CB-t vagy DE-t is.
Willie Parker
Ha OL-re költenénk, az engem meglepne. Pouncey és DeCastro jövőre nem kérdés, előbbi idén még jobb is, mint tavaly. Villanueva nem lesz drága és maradni fog. Okorafor szerződés alatt, ha Feiler drága lenne. Dotson tökéletes megoldás lehet LG-be és még ott van Banner is, illetve nyilván egy hátsó kört arra szánunk, hátha sikerül találni majd valakit. De szerencsére ezek a hátsó körök általában szoktak működni OL-be. Persze ha Pouncey visszavonul, egy korai körös OC jöhet, de ez még egy évig biztosan nem időszerű. De egy RT-ért biztosan nem adnék első kört. Inkább ott van Feiler, nem fog sokat kérni. De Okorafor szerződés alatt még jövőre.
TE-el egyetértek, azonban első körbe csak Pitts-et látom biztosan. 2. körben már jöhetnének többen is.
Ami számomra Harris mellett szól az az elkapási képessége. Bell-ben is ez volt az abszolút legjobb. De olyan dolgokat tud, amiért szerintem megéri.
Sec-be mi nem tudunk draftolni és most jöhet majd, hogy vajon Layne megéri e, mert Haden pénzét jövőre már tuti nem bírjuk.

Klaci79
A felsorolt 4 OL mind-mind vadállat, őserő, ami nekünk kell. Nagydarab dömperek, akik kellően mozgékonyak is. Jól rombolnak.

A hátsó körös pickek beválása leginkább Munchak alatt volt jellemző, ha ő visszajön, akkor legyen, én mostanság nem érzem az előrelépést.

Feiler guardban jobban tetszett, mint RT-ben, Dotson so-so, Okorafor nálam ink swing tackle = csere színvonal. Pouncey egy év, DeCastro is visszaesett sztem, nem annyira domináns, mint volt, Villánál is lenne már jobb, kell az utánpótlás, mert bennük 1-2 év van.

Villaneuva-Davis/Cosmi-Pouncey-DeCastro-Banner/Dotson aztán mehet a rumble.

Conner helyett persze kéne RB, én FA-ről hoznék, mert picit sok már, h minden évben halászunk futót, aztán semmit nem mutatnak (Samuels, Snell, McF), legyen mellettük rutin. Nekem simán elég lenne egy Latavius Murray kaliber pl (írtam egy random nevet)
több mint 5 éve
Számomra BigBen és Fichtner mellé felesleges Harris, akármekkora spíler. Én a magam részéről az OL-t tölteném tehetséggel, mert láthatóan megrekedt a játékosfejlesztésünk.

Leatherwood, Humphrey, Wyatt Davis vagy Cosmi simán jöhetne elől (akár RT-be, akár OG-ba), második körben pedig egy potens TE. RB sztem csak 3. körtől, ha nagyon kell, de előbb húznék még CB-t vagy DE-t is.
Willie Parker
Ha OL-re költenénk, az engem meglepne. Pouncey és DeCastro jövőre nem kérdés, előbbi idén még jobb is, mint tavaly. Villanueva nem lesz drága és maradni fog. Okorafor szerződés alatt, ha Feiler drága lenne. Dotson tökéletes megoldás lehet LG-be és még ott van Banner is, illetve nyilván egy hátsó kört arra szánunk, hátha sikerül találni majd valakit. De szerencsére ezek a hátsó körök általában szoktak működni OL-be. Persze ha Pouncey visszavonul, egy korai körös OC jöhet, de ez még egy évig biztosan nem időszerű. De egy RT-ért biztosan nem adnék első kört. Inkább ott van Feiler, nem fog sokat kérni. De Okorafor szerződés alatt még jövőre.
TE-el egyetértek, azonban első körbe csak Pitts-et látom biztosan. 2. körben már jöhetnének többen is.
Ami számomra Harris mellett szól az az elkapási képessége. Bell-ben is ez volt az abszolút legjobb. De olyan dolgokat tud, amiért szerintem megéri.
Sec-be mi nem tudunk draftolni és most jöhet majd, hogy vajon Layne megéri e, mert Haden pénzét jövőre már tuti nem bírjuk.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve

Willie Parker
Csak DB-t ne. Sutton-on kívül nem emlékszem értelmes húzásra tölünk. Bár remélem Layne rámcáfol holnap, de ö is erősíteni látszik a szabályt eddig. Húzzunk tutit. Vagy amit tudunk.
Spy
3.körtől értettem CB-t, első kettőben falakba húznék v TE-t.
több mint 5 éve

Willie Parker
Csak DB-t ne. Sutton-on kívül nem emlékszem értelmes húzásra tölünk. Bár remélem Layne rámcáfol holnap, de ö is erősíteni látszik a szabályt eddig. Húzzunk tutit. Vagy amit tudunk.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Klaci79
Nálunk szolgalólány a futójáték, amíg ez így van, hozzánk luxuspick az első körös RB.
Jól nézett ki Harris, de Sermon is, kelleni fog feature back, mert Conner szvsz megy, de szerintem mi jobban kultiválunk egyéb posztokat (falak, edge) mint az RB.

Úgy nézve a kérdést, hogy ki helyett húznád, árnyaltabb a kép. 2. Körben már együtt tudnék vele élni, Bell-ről sem tudtam sokat a húzásunk előtt.
Spy
Na mondjuk az ő ázsiója is jelentősen megnőtt az elmúlt két hétben 😀
Klaci79
Nálam mindenképp, én ma láttam először. 🙂 Bennem egy TE vonal nélküli Jaylen Samuels benyomását keltette, cserében jóval fiziikálisabb futó stílussal. Lehet ő jobban passzolna egy BigBen-Fichtner offense-be.

Hozzáteszem én nagyon bírom Samuels-t és szerintem nagyon alul/nem jól hasznaljuk mint anno Martövis Bryant-et.

Itt akkor lehet majd futójátékról álmodni, ha BigBen ellovagol, jön egy új QB, OC, és ha Tomlinnak elmegy a kedve az átmenettől, akkor akár HC. De az Tabula Rasa kategória.

PS: nekem az Ohio 2sz. TE-je tetszett Jeremy Ruckert.
Spy
A tegnapi OSU offensenek nem volt gyenge pontja. A Bama védelem sem az ország legjobbja, de ellenük aztán megmutathatják, hogy ki a fasza gyerek.
TE mondjuk mindenképp fog kellene a drafton...nem is későn, mert hátsó körökben az is egy olyan poszt, ahova nem tudunk értelmesen választani.
több mint 5 éve
Klaci79
Nálunk szolgalólány a futójáték, amíg ez így van, hozzánk luxuspick az első körös RB.
Jól nézett ki Harris, de Sermon is, kelleni fog feature back, mert Conner szvsz megy, de szerintem mi jobban kultiválunk egyéb posztokat (falak, edge) mint az RB.

Úgy nézve a kérdést, hogy ki helyett húznád, árnyaltabb a kép. 2. Körben már együtt tudnék vele élni, Bell-ről sem tudtam sokat a húzásunk előtt.
Spy
Klaci79
Nálam mindenképp, én ma láttam először. 🙂 Bennem egy TE vonal nélküli Jaylen Samuels benyomását keltette, cserében jóval fiziikálisabb futó stílussal. Lehet ő jobban passzolna egy BigBen-Fichtner offense-be.

Hozzáteszem én nagyon bírom Samuels-t és szerintem nagyon alul/nem jól hasznaljuk mint anno Martövis Bryant-et.

Itt akkor lehet majd futójátékról álmodni, ha BigBen ellovagol, jön egy új QB, OC, és ha Tomlinnak elmegy a kedve az átmenettől, akkor akár HC. De az Tabula Rasa kategória.

PS: nekem az Ohio 2sz. TE-je tetszett Jeremy Ruckert.
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 590
Nalatok RF a baj. Ha o marad akkor a legjobb all-round futo kell ha akartok valamit. Iden egy Bell/ CMC/ AK lehet nem futott volna 1000y-t de osszyardban gyilkosak lennenek. Normalis esetben ha van egy sztar aki ugy is teljesit a csapatban skill poziban az megeri es kesz. Viszont egy normalis helyzetben a fal fontosabb mert az nem csak a futasnal tud jelentos szerepet vallalni. Raadasul egy szaki tudna futni a mostani fiukkal is. Ezert a legtobb csapat a koztes utat valasztja, egy ket elozetesen kihagyhatatlan kimegy az elso korben, de lehetoleg utana viszik a tobbit es beillesztik oket az ilyen-olyan futojatekukban amit felemelnek ha a tehetseg kibukik. A masik veglet a Shanny/Kubiak akiknek az RB tehetsege a legkisebb faktor, de persze nagyon orulnenek egy extra tehetsegnek, de nem koltenek ra.

A baj hogy vele en nem latom hogy tudna RF egy normalis futojatekot osszerakni ami idojaras-viz-ellenfelallo lenne. Lesznek jo meccsek, de meg a minimumot is alulmulja, hogy ilyen passzjatekkal sem tudta beinditani a futast. Talan a PO-ban.
több mint 5 éve
Klaci79

Spy
több mint 5 éve
Klaci79
Ment volna, igen🙂 csak nem ment. Bell a nem tudtuk kategória. Amiért akartuk, annyiért nem tudtuk pontosabban. A lényeg ugyanaz.

Nem az OL sara a futás. Ahhoz, hogy valami sikeres lehessen, ahhoz próbálni kell. Mi elengedtük évek óta a potens futójátékot. Narratívában ez nem jelenik meg nyíltan, mert Artzwei még puffogtatja minden tavasszal, nem túl nagy meggyőződéssel.

Spy
Ok, hogy elengedtük a futójátékot, de ezt megtehettük, mert az átlagnál jobb QB és WR állományunk van. De előbbinek is nagy segítség lenne, ha "utolsó" évére visszatér, illetve egy új arcnak is könnyebb lenne az elején egy potens futó mellett.
És szerintem Harrissel nagyobb esélyünk lenne, mint bárkire várni 4-5-6-UDFA körökkel próbálkozni.
több mint 5 éve
Na most azért én megállnék egy szóra.
Egyrészt évek óta szopunk a futójáték hiánya miatt. Ez nem vezethető oda, hogy nincs jó OL, mert egyébként nem lenne rossz ez az egység és rengeteg alkalommal lehet látni, hogy a futóink képtelenek gyors irányváltásokra, vagy éppen az első érintés utáni yardokra.
Erre persze mindenki örülne, ha UDFA futókat találnánk, de azért lássuk be ez nem túl gyakori.
5 évet néztem vissza 1-2. körös RB-k kapcsán.
2016-ban jött Elliott, szerintem tetszik-nem tetszik megérte. Egy RB sem tud önmagában annyit hozzátenni, az elmúlt két évben kb 15 különböző felállása volt a dallasi OL-nek és elvesztette a kezdő QB-t, ami után szintén mindenki a RB-re helyezte ki a játékot.
Henry a 45. helyen, bőven megérte.

2017-ben Fournette, aki szájhúzós volt szerintem kissé, de ennek ellenére nagyon sokáig volt nagyon jó, játékos-temetőbe került, de most a Bocs-ban ha nem is egy első körös teljesítményt nyújt, de inkább beírom oda, hogy nem jó első körös.
McCaffrey hátán viszi a csapatát, idén peches a sérülések miatt.
Dalvin Cook 41. helyen, szerintem már első kört is adnának érte, ha tudnák ezt a teljesítményt.
Joe Mixon, ha nincs a balhéja szintén nem csúszik 2. körig, így is nagyon megérte a Bengalsnak. 48. helyen vitték.
Itt jelzem meg, hogy Kamara csak 3. körben ment ki, de ott a 3-as választással, kinek ne érne meg utólag egy első kört.

2018-ban jött Barkley még így is megérte, akárcsak Elliott. Én mondjuk annak nem vagyok híve, hogy top 20-ig picket adjak RB-ért, nyilván ha valaki ott húz és sztár kell, akkor ez is egy út.
Rashaad Penny számomra már akkor egy fejvakarós húzás volt. Néha a Seahawks csinál ilyet, első körben hiba volt.
Sony Michel szerintem egy kifejezetten jó húzás volt, még első körben is. Kicsit talán luxus, de egy körrel később már biztos nem lett volna elérhető.
Nick Chubb és Ronald Jones II hasonlóan jogos 2. kör eleje. Mindkettő bőven megszolgálja ezt az árat.
Kerryon Johnson is megszolgálná a 2. kört, csak túl sérülékeny. Mondjuk akkor bustnak.
Derrius Guice sérülékenysége miatt egyértelműen nem 2. körös prospect.
2019-ben Josh Jacobs azt hozza, amit egy első köröstől elvárnak.
A 2. körös Miles Sanders szintén jó, bőven megérte.
2020-ban meg nincs elég minta, jelenleg az összes 1-2 körben elvitt RB, lezárva a 3/2-re vitt Gibsonnal, csapata meghatározó játékosa. És úgy tűnik a szerintem sokkal kevésbé tehetséges (Harrishez képest) Clyde Edwards-Helaire is megérte a Chiefsnek az első kört.

Az egyébként, hogy mennyire az OL sara a jó futójáték, azért Delvin Cook például kikéri magának. Egy elég fejvakarós (gyenge) támadófalban fut hatalmasat Cook.
VAgy Melvin Gordon Denverig OL-je sem top a ligában, vagy Montgomery Bears-e, James Robinson Jaguars fala. Egy csomó olyan példa, hogy csak a falra költeni és az hozza magával a futójátékot, az mind hibás koncepció.
Ha 1/25 fölött húznánk, akkor nekem Najee Harris egy jó húzás lenne 😊
Ő egy Henry lehet, csak plussz azzal, hogy WR-ként is lehet használni, akárcsak Bellt fénykorában. És ezért különösen érdekes a dolog, mint ahogy Bell-nek is ment volna az a bizonyos 2. szerződés.
Klaci79
Ment volna, igen🙂 csak nem ment. Bell a nem tudtuk kategória. Amiért akartuk, annyiért nem tudtuk pontosabban. A lényeg ugyanaz.

Nem az OL sara a futás. Ahhoz, hogy valami sikeres lehessen, ahhoz próbálni kell. Mi elengedtük évek óta a potens futójátékot. Narratívában ez nem jelenik meg nyíltan, mert Artzwei még puffogtatja minden tavasszal, nem túl nagy meggyőződéssel.