Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
...vagy Bell visszajöhetne vetminért! 😀
több mint 5 éve
Na most azért én megállnék egy szóra. Egyrészt évek óta szopunk a futójáték hiánya miatt. Ez nem vezethető oda, hogy nincs jó OL, mert egyébként nem lenne rossz ez az egység és rengeteg alkalommal lehet látni, hogy a futóink képtelenek gyors irányváltásokra, vagy éppen az első érintés utáni yardokra.
Erre persze mindenki örülne, ha UDFA futókat találnánk, de azért lássuk be ez nem túl gyakori.
5 évet néztem vissza 1-2. körös RB-k kapcsán.
2016-ban jött Elliott, szerintem tetszik-nem tetszik megérte. Egy RB sem tud önmagában annyit hozzátenni, az elmúlt két évben kb 15 különböző felállása volt a dallasi OL-nek és elvesztette a kezdő QB-t, ami után szintén mindenki a RB-re helyezte ki a játékot.
Henry a 45. helyen, bőven megérte.
2017-ben Fournette, aki szájhúzós volt szerintem kissé, de ennek ellenére nagyon sokáig volt nagyon jó, játékos-temetőbe került, de most a Bocs-ban ha nem is egy első körös teljesítményt nyújt, de inkább beírom oda, hogy nem jó első körös.
McCaffrey hátán viszi a csapatát, idén peches a sérülések miatt.
Dalvin Cook 41. helyen, szerintem már első kört is adnának érte, ha tudnák ezt a teljesítményt.
Joe Mixon, ha nincs a balhéja szintén nem csúszik 2. körig, így is nagyon megérte a Bengalsnak. 48. helyen vitték.
Itt jelzem meg, hogy Kamara csak 3. körben ment ki, de ott a 3-as választással, kinek ne érne meg utólag egy első kört.
2018-ban jött Barkley még így is megérte, akárcsak Elliott. Én mondjuk annak nem vagyok híve, hogy top 20-ig picket adjak RB-ért, nyilván ha valaki ott húz és sztár kell, akkor ez is egy út.
Rashaad Penny számomra már akkor egy fejvakarós húzás volt. Néha a Seahawks csinál ilyet, első körben hiba volt.
Sony Michel szerintem egy kifejezetten jó húzás volt, még első körben is. Kicsit talán luxus, de egy körrel később már biztos nem lett volna elérhető.
Nick Chubb és Ronald Jones II hasonlóan jogos 2. kör eleje. Mindkettő bőven megszolgálja ezt az árat.
Kerryon Johnson is megszolgálná a 2. kört, csak túl sérülékeny. Mondjuk akkor bustnak.
Derrius Guice sérülékenysége miatt egyértelműen nem 2. körös prospect.
2019-ben Josh Jacobs azt hozza, amit egy első köröstől elvárnak.
A 2. körös Miles Sanders szintén jó, bőven megérte.
2020-ban meg nincs elég minta, jelenleg az összes 1-2 körben elvitt RB, lezárva a 3/2-re vitt Gibsonnal, csapata meghatározó játékosa. És úgy tűnik a szerintem sokkal kevésbé tehetséges (Harrishez képest) Clyde Edwards-Helaire is megérte a Chiefsnek az első kört.
Az egyébként, hogy mennyire az OL sara a jó futójáték, azért Delvin Cook például kikéri magának. Egy elég fejvakarós (gyenge) támadófalban fut hatalmasat Cook.
VAgy Melvin Gordon Denverig OL-je sem top a ligában, vagy Montgomery Bears-e, James Robinson Jaguars fala. Egy csomó olyan példa, hogy csak a falra költeni és az hozza magával a futójátékot, az mind hibás koncepció.
Ha 1/25 fölött húznánk, akkor nekem Najee Harris egy jó húzás lenne 😊
Ő egy Henry lehet, csak plussz azzal, hogy WR-ként is lehet használni, akárcsak Bellt fénykorában. És ezért különösen érdekes a dolog, mint ahogy Bell-nek is ment volna az a bizonyos 2. szerződés.
több mint 5 éve
És ha a Miami nem elégedett Tuaval, húz egy másik irányítót, mi meg odaadjuk érte az első körünket, mennyire akad fel a szemünk?Tuat szerintem hiba lenne a Fins részéről, ha elengednék. Első évében van, azért nem egy bust kategória, jócskán fog még alakulni a játéka és Flores keze alatt csak jobb és érettebb játékot fog produkálni.
Ui: nem alszanak az ikrek, ráérek fantáziálni. 😀
Ui2: Haskins-szel nem az a baj, hogy gyengén játszik, hanem hogy fasz, nem hajlandó tanulni. Még Ebronnak is jobban örülnèk nála.
Szokol
De fantáziának kiváló, bár én ezen a vonalon egy Staffordra lennék kíváncsi itt, bár őt már eléggé meg kellene fizetni. 🙂
RB-t én sem húznék első körben. A fal egyszerűen nem képes helyet biztosítani a futóknak, ebből egy Henry sem hozna ki sokkal többet.
OC-t nem lehet draftolni? 😁
több mint 5 éve
Első körben én is olyan játékost látnék szívesen, akinek második szerződést is akarunk/tudunk adni.Henryt most lehet mutogatni, meg Cookot is, de látni kell, hogy jogos volt a trend, hogy egy prime RB-t kb 5-6 évig lehet használni.Csak sokkal nagyobb lutri. Azért ha azt veszem, hogy Henry mit tud, Harris talán ugyanez csak még elkapasokkal is jobban bánik. És azért ő csak megéri azt az első kört. Tuti QB nem lesz 1/20+, falembert/WR-t ugyanúgy tudunk húzni később, védelemben nincs olyan poszt ahol első koros tehetség kellene azonnal...miért ne jöhetne egy meghatározó RB?Najee Harris-t akarom első körben 😀Én nagyon nem akarok RB-t 3. kör előtt.
Klaci79
Látszik, hogy onnan lefelé is vannak bőven tehetségek, kell valaki a rookie szerződésre, aztán húzunk újat.
tenorx
Klaci79
Emlékszel mekkora csinnadratta volt előző offseasonban, hogy mégiscsak van az RB posztnak értéke? Mert CMC, Elliot nagy szerződést írt alá (meg végül Cook is, jóval később).
Na ebből CMC persze sérülés, ez bárkivel előfordulhat. Viszont Elliot félelmetes mennyit esett vissza, konkrétan most deadweight lesz a csapatnak.
Tudom nem szép, de én inkább húznék egy hátsó körös project RB-t, használjuk 3-4 évig, és húzzunk másikat. Nem kötnék le pénzt RB-ben, az biztos.
tenorx
több mint 5 éve
És ha a Miami nem elégedett Tuaval, húz egy másik irányítót, mi meg odaadjuk érte az első körünket, mennyire akad fel a szemünk?Ui: nem alszanak az ikrek, ráérek fantáziálni. 😀
Ui2: Haskins-szel nem az a baj, hogy gyengén játszik, hanem hogy fasz, nem hajlandó tanulni. Még Ebronnak is jobban örülnèk nála.
Szerkesztette: Szokol
több mint 5 éve
Henryt most lehet mutogatni, meg Cookot is, de látni kell, hogy jogos volt a trend, hogy egy prime RB-t kb 5-6 évig lehet használni.Csak sokkal nagyobb lutri. Azért ha azt veszem, hogy Henry mit tud, Harris talán ugyanez csak még elkapasokkal is jobban bánik. És azért ő csak megéri azt az első kört. Tuti QB nem lesz 1/20+, falembert/WR-t ugyanúgy tudunk húzni később, védelemben nincs olyan poszt ahol első koros tehetség kellene azonnal...miért ne jöhetne egy meghatározó RB?Najee Harris-t akarom első körben 😀Én nagyon nem akarok RB-t 3. kör előtt.
Klaci79
Látszik, hogy onnan lefelé is vannak bőven tehetségek, kell valaki a rookie szerződésre, aztán húzunk újat.
tenorx
Klaci79
Emlékszel mekkora csinnadratta volt előző offseasonban, hogy mégiscsak van az RB posztnak értéke? Mert CMC, Elliot nagy szerződést írt alá (meg végül Cook is, jóval később).
Na ebből CMC persze sérülés, ez bárkivel előfordulhat. Viszont Elliot félelmetes mennyit esett vissza, konkrétan most deadweight lesz a csapatnak.
Tudom nem szép, de én inkább húznék egy hátsó körös project RB-t, használjuk 3-4 évig, és húzzunk másikat. Nem kötnék le pénzt RB-ben, az biztos.
több mint 5 éve
Trey SermonCsak sokkal nagyobb lutri. Azért ha azt veszem, hogy Henry mit tud, Harris talán ugyanez csak még elkapasokkal is jobban bánik. És azért ő csak megéri azt az első kört. Tuti QB nem lesz 1/20+, falembert/WR-t ugyanúgy tudunk húzni később, védelemben nincs olyan poszt ahol első koros tehetség kellene azonnal...miért ne jöhetne egy meghatározó RB?Najee Harris-t akarom első körben 😀Én nagyon nem akarok RB-t 3. kör előtt.
Klaci79
tenorx
Klaci79
több mint 5 éve
Csak sokkal nagyobb lutri. Azért ha azt veszem, hogy Henry mit tud, Harris talán ugyanez csak még elkapasokkal is jobban bánik. És azért ő csak megéri azt az első kört. Tuti QB nem lesz 1/20+, falembert/WR-t ugyanúgy tudunk húzni később, védelemben nincs olyan poszt ahol első koros tehetség kellene azonnal...miért ne jöhetne egy meghatározó RB?Najee Harris-t akarom első körben 😀Én nagyon nem akarok RB-t 3. kör előtt.
Klaci79
tenorx
több mint 5 éve
Najee Harris-t akarom első körben 😀én Etyiennt ugyhogy buktál
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Najee Harris-t akarom első körben 😀Én nagyon nem akarok RB-t 3. kör előtt.
Klaci79
több mint 5 éve
Najee Harris-t akarom első körben 😀
több mint 5 éve
Bóz és Edmunds sem játszik sérülés miatt vasárnap!
több mint 5 éve
Haskins a pályán se tűnik kurva jónak, de nála nálam a legnagyobb red flag az a személye, meg ahogy viselkedik.Hétről hétre jöttek a fine-ok, meg a hülyeségek.
Nem kell ide.
több mint 5 éve
Azért a Washington szerintem nem volt egy rossz csapat. A. Smith-el már elég jól működött. Ok, nálunk több a célpont, de nem vagyok benne biztos, hogy ő lenne ide a jó választás. Még cserének se. De persze kérdés mi az ár...oh....Ha Ben marad még egy szezont, akkor valaki kell mögé, mert a mostan cseréi teljesen alkalmatlanok. Gondolom lesznek más szabad ügynökök is a piacon, nem csak Haskins. Egy jobb csapatban biztos máshogy muzsikálna ő is ha szerepet kapna esetleg.
Klaci79
pfefe8
több mint 5 éve
oh....Ha Ben marad még egy szezont, akkor valaki kell mögé, mert a mostan cseréi teljesen alkalmatlanok. Gondolom lesznek más szabad ügynökök is a piacon, nem csak Haskins. Egy jobb csapatban biztos máshogy muzsikálna ő is ha szerepet kapna esetleg.
Klaci79
Steelers fan
több mint 5 éve
Erőben és Egészségben valamint minél több PO körben gazdag Boldog Új Évet kívánok Nektek!
több mint 5 éve
Örömökben, egészségben gazdag Új Évet kívánok minden acélfejnek!Bónusznak pedig Seventh Heavent!
több mint 5 éve
gedam
6 476
Alakul a Covid szitu a kutyaütőknél,csak nehogy mi igyuk meg a levét végül..rontáscsapat vagytok
JoeyPorter
több mint 5 éve
Alakul a Covid szitu a kutyaütőknél,csak nehogy mi igyuk meg a levét végül..
több mint 5 éve
Punci, Tj, Heyward nem játszanak!
több mint 5 éve
Hát néhány PO meccsben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek srácok!