Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Ma nem mertem bevállalni a minden 3&out utáni felest. Igaz puhapöcs vagyok, de hát csak Rudi irányít. És ez annyira nem tétmeccs...Ne légy már puha 😀
Klaci79

több mint 5 éve
Ma nem mertem bevállalni a minden 3&out utáni felest. Igaz puhapöcs vagyok, de hát csak Rudi irányít. És ez annyira nem tétmeccs...
több mint 5 éve
Majdnem ideális, hivatalos W17 inactive lista:Steelers Inactives
No. 7 QB Ben Roethlisberger
No. 9 K Chris Boswell
No. 34 S Terrell Edmunds
No. 53 C Maurkice Pouncey
No. 90 LB T.J. Watt
No. 97 DT Cameron Heyward
több mint 5 éve
Kihúztam Lacinak Harris-t 😊Uraim.. Első kör: irányító. Hova halogatjuk?Nem vagyunk elég rosszak. OC, NT, FB. 🙂
Rudinak a holnapi lesz a vizsgameccse. Sejtésem szerint ha bukik, megy a keretszűkítéskor.
Szokol
Spy
29: R1 P29 DL Jaylen Twyman - Pittsburgh
61: R2 P29 RB Najee Harris - Alabama
92: R3 P28 C Tyler Linderbaum - Iowa
Twyman BPA Nr10 prospect maradt bent. Harris Lacinak, OC-ban meg úgy néztem mély lesz a class. a Minőséget egyelőre nem vágom. FB-t RB-re cseréltem 😊
több mint 5 éve
Pont ma láttam egy interjúban Bince-t (Vince Williams) megosztani a történtetet, miszerint pár éve bosszantotta, hogy mindenki 2-down LB-nek tartja, ezen bosszankodott épp egy edzésen Colbert mellett állva, miután lejött épp, aki azt mondta neki, hogy két módon maradhatsz pályán a 3. down-oknál: Vagy levédekezed a RB-TE passzokat (esélytelen fizikailaig) vagy kiveszed a részed a passrush-ból. Így hát megtanulta a passrush techikákat és megtanult középről blitzelni. Azóta hatékony Blitzelő ILB ill TFL menő.Miután bejelentette tavasszal, hogy idéntől évről-évre vállalja a melót, minden elkötelezettség nélkül, szerintem közelebb áll a visszavonuláshoz, mint az átigazoláshoz. Csak Omart se vigye el senki. Neki is akadt opciója bőven idáig.Colbert vállalja a 2021-es szezont is GM-ként. Hogy valami jó is jusson mára.Pedig állítólag a Lions nagyon szerette volna vinni őt.
Spy
Gondolom meló lesz dögivel:
Klaci79
Spy
Vicces volt, ahogy ecsetelte, mi lenne a vége, ha pl. Lesean McCoy-t kellene levédekeznie RB útvonalon coverage-ben.
Ezt csak úgy itthagyom.
több mint 5 éve
Gabor81
803
A meccs idején 2 clsius körül lesz ködszitálás hóesés. Igazi North football weather 😀Hat most szakad az eso. 4 fokot irnak majd kb 1 orara delutan, a kezdesre 56% esovel. Es az 56% eso lesz delutan 4 ig.
polamalu
Szoval oszi idojaras lesz. Ho nelkul elvileg. A meccsre. Sajnos.
Szerkesztette: Gabor81
több mint 5 éve
Miután bejelentette tavasszal, hogy idéntől évről-évre vállalja a melót, minden elkötelezettség nélkül, szerintem közelebb áll a visszavonuláshoz, mint az átigazoláshoz. Csak Omart se vigye el senki. Neki is akadt opciója bőven idáig.Colbert vállalja a 2021-es szezont is GM-ként. Hogy valami jó is jusson mára.Pedig állítólag a Lions nagyon szerette volna vinni őt.
Spy
Gondolom meló lesz dögivel:
Klaci79
több mint 5 éve
Colbert vállalja a 2021-es szezont is GM-ként. Hogy valami jó is jusson mára.
több mint 5 éve
MVP? 😊Most majdnem írtam valamit erre az első csapat utolsó előtti nevére 😊)ez ölég baromság, Sanu sosevót kúbi, vagy mindenkit bevéstek akinek vót kubi snapje?
Klaci79
sutianap
Wyatt
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Most majdnem írtam valamit erre az első csapat utolsó előtti nevére 😊)ez ölég baromság, Sanu sosevót kúbi, vagy mindenkit bevéstek akinek vót kubi snapje?
Klaci79
sutianap

több mint 5 éve
Lehet valami miatt volt kezdő QB egy meccsen. Nekem is ez tűnt fel, nálunk jók a számok.ez ölég baromság, Sanu sosevót kúbi, vagy mindenkit bevéstek akinek vót kubi snapje?
Klaci79
sutianap
több mint 5 éve
Nem irigylem Rudolph-ot. Egy B csapattal, Fichtnerrel az oldalán kellene bizonyírania, hogy menbyit fejlődött tavaly óta csopoetmeccsen egy PO meccset toló CLE ellen. Ha tavalyihoz hasonló diszkrét playbookot kap, mészárlás lesz a vége, a maradék Def meg a fülén veszi majd a levegőt. Dobbs legalább néha meglódulhatna.rakéta mérnök, nem rakéta 😀
Spy
több mint 5 éve
Nem irigylem Rudolph-ot. Egy B csapattal, Fichtnerrel az oldalán kellene bizonyírania, hogy mennyit fejlődött tavaly óta csoportmeccsen egy PO meccset toló CLE ellen. Ha tavalyihoz hasonló diszkrét playbookot kap, mészárlás lesz a vége, a maradék Def meg a fülén veszi majd a levegőt. Dobbs legalább néha meglódulhatna.
Szerkesztette: Spy
több mint 5 éve
ez ölég baromság, Sanu sosevót kúbi, vagy mindenkit bevéstek akinek vót kubi snapje?
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
A meccs idején 2 clsius körül lesz ködszitálás hóesés. Igazi North football weather 😀
több mint 5 éve
Ebron is Covid listán!És Cassius Marsh, a csere OLB is.
Kezd beütni a 💩💩
steelwolf
Azonnal bezárni a kulcsembereket valahova!!! 😕
több mint 5 éve
Ebron is Covid listán!Kezd beütni a 💩💩
több mint 5 éve
Megnéztem rushing stat-jainkat. Jó, mert mindenki azt olvas belőle, amit akar. 24-28. minden kategória. Egy nem, az a 20+yardos futás, az 10. Nekem ez menne ez, ha tolnánk. Qva keveset erőltetjük.
több mint 5 éve
A mi cap-helyzetünkkel? Esélytelen.Azért nincs értelme egy első kört ellőni, hogy legyen valaki. Arra lehet hozni a piacról is.Tudom, de nem számít. Addig kell húzni, míg bele nem találsz, mert most még nem vagy kényszerpályán. Jövőre azon leszel.Uraim.. Első kör: irányító. Hova halogatjuk?Akik összejöhetnek, nem elég biztos prospectek. Van mondjuk 4 olyan játékos max, akit el tudnék képzelni 2022-ben a center alatt, mint frencsájz QB, de azokhoz nem jutunk PO csapatként.
Rudinak a holnapi lesz a vizsgameccse. Sejtésem szerint ha bukik, megy a keretszűkítéskor.
Szokol
Klaci79
Szokol
Klaci79
Ha meg akarod várni a tutit, akkor le kell zülleszteni a keretet, azt meg nem akarjuk. Persze magától is leépül pár év alatt, de ezt sem akarjuk. És meg ugye akkor sem tuti a tuti.
Vagy elhisszük, hogy Lőccsel van még egy évünk és esélyünk, ebben az esetben őt kell segíteni, pl TE-húzással. Vagy keressük az utódját és rábökünk a bent lévő legjobbra. Én bökdösnék.
Persze érdekes kérdés, hogy Tomlinban van-e elég vér, hogy irányító nélküli csapattal rombolja a nimbuszát két év múlva, vagy keresni kell az utódját. Spynak igaza van, erre is választ adhat majd a draft.
több mint 5 éve
Azért nincs értelme egy első kört ellőni, hogy legyen valaki. Arra lehet hozni a piacról is.Tudom, de nem számít. Addig kell húzni, míg bele nem találsz, mert most még nem vagy kényszerpályán. Jövőre azon leszel.Uraim.. Első kör: irányító. Hova halogatjuk?Akik összejöhetnek, nem elég biztos prospectek. Van mondjuk 4 olyan játékos max, akit el tudnék képzelni 2022-ben a center alatt, mint frencsájz QB, de azokhoz nem jutunk PO csapatként.
Szokol
Klaci79
Szokol
több mint 5 éve
Magam is ezt vallom, de szerintem nekünk a fr. QB húzáshoz OC-t, de lehet HC-t kell cserélnünk. GM-t lehet megoldja Colbert.Tudom, de nem számít. Addig kell húzni, míg bele nem találsz, mert most még nem vagy kényszerpályán. Jövőre azon leszel.Uraim.. Első kör: irányító. Hova halogatjuk?Akik összejöhetnek, nem elég biztos prospectek. Van mondjuk 4 olyan játékos max, akit el tudnék képzelni 2022-ben a center alatt, mint frencsájz QB, de azokhoz nem jutunk PO csapatként.
Szokol
Klaci79
Szokol
több mint 5 éve
Tudom, de nem számít. Addig kell húzni, míg bele nem találsz, mert most még nem vagy kényszerpályán. Jövőre azon leszel.Uraim.. Első kör: irányító. Hova halogatjuk?Akik összejöhetnek, nem elég biztos prospectek. Van mondjuk 4 olyan játékos max, akit el tudnék képzelni 2022-ben a center alatt, mint frencsájz QB, de azokhoz nem jutunk PO csapatként.
Szokol
Klaci79
több mint 5 éve
Uraim.. Első kör: irányító. Hova halogatjuk?Akik összejöhetnek, nem elég biztos prospectek. Van mondjuk 4 olyan játékos max, akit el tudnék képzelni 2022-ben a center alatt, mint frencsájz QB, de azokhoz nem jutunk PO csapatként.
Szokol