Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 686 — playoffs???
Ma nem mertem bevállalni a minden 3&out utáni felest. Igaz puhapöcs vagyok, de hát csak Rudi irányít. És ez annyira nem tétmeccs...
Klaci79
Ne légy már puha 😀

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
Ma nem mertem bevállalni a minden 3&out utáni felest. Igaz puhapöcs vagyok, de hát csak Rudi irányít. És ez annyira nem tétmeccs...
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Majdnem ideális, hivatalos W17 inactive lista:

Steelers Inactives
No. 7 QB Ben Roethlisberger
No. 9 K Chris Boswell
No. 34 S Terrell Edmunds
No. 53 C Maurkice Pouncey
No. 90 LB T.J. Watt
No. 97 DT Cameron Heyward
több mint 5 éve
Uraim.. Első kör: irányító. Hova halogatjuk?

Rudinak a holnapi lesz a vizsgameccse. Sejtésem szerint ha bukik, megy a keretszűkítéskor.
Szokol
Nem vagyunk elég rosszak. OC, NT, FB. 🙂
Spy
Kihúztam Lacinak Harris-t 😊

29: R1 P29 DL Jaylen Twyman - Pittsburgh
61: R2 P29 RB Najee Harris - Alabama
92: R3 P28 C Tyler Linderbaum - Iowa

Twyman BPA Nr10 prospect maradt bent. Harris Lacinak, OC-ban meg úgy néztem mély lesz a class. a Minőséget egyelőre nem vágom. FB-t RB-re cseréltem 😊
több mint 5 éve
Colbert vállalja a 2021-es szezont is GM-ként. Hogy valami jó is jusson mára.
Spy
Pedig állítólag a Lions nagyon szerette volna vinni őt.

Gondolom meló lesz dögivel:

Klaci79
Miután bejelentette tavasszal, hogy idéntől évről-évre vállalja a melót, minden elkötelezettség nélkül, szerintem közelebb áll a visszavonuláshoz, mint az átigazoláshoz. Csak Omart se vigye el senki. Neki is akadt opciója bőven idáig.
Spy
Pont ma láttam egy interjúban Bince-t (Vince Williams) megosztani a történtetet, miszerint pár éve bosszantotta, hogy mindenki 2-down LB-nek tartja, ezen bosszankodott épp egy edzésen Colbert mellett állva, miután lejött épp, aki azt mondta neki, hogy két módon maradhatsz pályán a 3. down-oknál: Vagy levédekezed a RB-TE passzokat (esélytelen fizikailaig) vagy kiveszed a részed a passrush-ból. Így hát megtanulta a passrush techikákat és megtanult középről blitzelni. Azóta hatékony Blitzelő ILB ill TFL menő.
Vicces volt, ahogy ecsetelte, mi lenne a vége, ha pl. Lesean McCoy-t kellene levédekeznie RB útvonalon coverage-ben.

Ezt csak úgy itthagyom.
több mint 5 éve
Gabor81 803
A meccs idején 2 clsius körül lesz ködszitálás hóesés. Igazi North football weather 😀
polamalu
Hat most szakad az eso. 4 fokot irnak majd kb 1 orara delutan, a kezdesre 56% esovel. Es az 56% eso lesz delutan 4 ig.

Szoval oszi idojaras lesz. Ho nelkul elvileg. A meccsre. Sajnos.

Szerkesztette: Gabor81
több mint 5 éve
Spy

Klaci79
Miután bejelentette tavasszal, hogy idéntől évről-évre vállalja a melót, minden elkötelezettség nélkül, szerintem közelebb áll a visszavonuláshoz, mint az átigazoláshoz. Csak Omart se vigye el senki. Neki is akadt opciója bőven idáig.
több mint 5 éve
Spy

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 778

Klaci79
ez ölég baromság, Sanu sosevót kúbi, vagy mindenkit bevéstek akinek vót kubi snapje?
sutianap
Most majdnem írtam valamit erre az első csapat utolsó előtti nevére 😊)
Wyatt
MVP? 😊

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Klaci79
ez ölég baromság, Sanu sosevót kúbi, vagy mindenkit bevéstek akinek vót kubi snapje?
sutianap
Most majdnem írtam valamit erre az első csapat utolsó előtti nevére 😊)

több mint 5 éve

Klaci79
sutianap
Lehet valami miatt volt kezdő QB egy meccsen. Nekem is ez tűnt fel, nálunk jók a számok.
több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
Nem irigylem Rudolph-ot. Egy B csapattal, Fichtnerrel az oldalán kellene bizonyírania, hogy menbyit fejlődött tavaly óta csopoetmeccsen egy PO meccset toló CLE ellen. Ha tavalyihoz hasonló diszkrét playbookot kap, mészárlás lesz a vége, a maradék Def meg a fülén veszi majd a levegőt. Dobbs legalább néha meglódulhatna.
Spy
rakéta mérnök, nem rakéta 😀
több mint 5 éve
Nem irigylem Rudolph-ot. Egy B csapattal, Fichtnerrel az oldalán kellene bizonyírania, hogy mennyit fejlődött tavaly óta csoportmeccsen egy PO meccset toló CLE ellen. Ha tavalyihoz hasonló diszkrét playbookot kap, mészárlás lesz a vége, a maradék Def meg a fülén veszi majd a levegőt. Dobbs legalább néha meglódulhatna.

Szerkesztette: Spy
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487

Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
A meccs idején 2 clsius körül lesz ködszitálás hóesés. Igazi North football weather 😀
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Ebron is Covid listán!
Kezd beütni a 💩💩
steelwolf
És Cassius Marsh, a csere OLB is.
Azonnal bezárni a kulcsembereket valahova!!! 😕
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ebron is Covid listán!
Kezd beütni a 💩💩
több mint 5 éve
Megnéztem rushing stat-jainkat. Jó, mert mindenki azt olvas belőle, amit akar. 24-28. minden kategória.
Egy nem, az a 20+yardos futás, az 10. Nekem ez menne ez, ha tolnánk. Qva keveset erőltetjük.
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 380 — Steelers fan

Rudinak a holnapi lesz a vizsgameccse. Sejtésem szerint ha bukik, megy a keretszűkítéskor.
Szokol
Akik összejöhetnek, nem elég biztos prospectek. Van mondjuk 4 olyan játékos max, akit el tudnék képzelni 2022-ben a center alatt, mint frencsájz QB, de azokhoz nem jutunk PO csapatként.
Klaci79
Tudom, de nem számít. Addig kell húzni, míg bele nem találsz, mert most még nem vagy kényszerpályán. Jövőre azon leszel.
Szokol
Azért nincs értelme egy első kört ellőni, hogy legyen valaki. Arra lehet hozni a piacról is.
Klaci79
A mi cap-helyzetünkkel? Esélytelen.

Ha meg akarod várni a tutit, akkor le kell zülleszteni a keretet, azt meg nem akarjuk. Persze magától is leépül pár év alatt, de ezt sem akarjuk. És meg ugye akkor sem tuti a tuti.

Vagy elhisszük, hogy Lőccsel van még egy évünk és esélyünk, ebben az esetben őt kell segíteni, pl TE-húzással. Vagy keressük az utódját és rábökünk a bent lévő legjobbra. Én bökdösnék.

Persze érdekes kérdés, hogy Tomlinban van-e elég vér, hogy irányító nélküli csapattal rombolja a nimbuszát két év múlva, vagy keresni kell az utódját. Spynak igaza van, erre is választ adhat majd a draft.
több mint 5 éve

Szokol
Akik összejöhetnek, nem elég biztos prospectek. Van mondjuk 4 olyan játékos max, akit el tudnék képzelni 2022-ben a center alatt, mint frencsájz QB, de azokhoz nem jutunk PO csapatként.
Klaci79
Tudom, de nem számít. Addig kell húzni, míg bele nem találsz, mert most még nem vagy kényszerpályán. Jövőre azon leszel.
Szokol
Azért nincs értelme egy első kört ellőni, hogy legyen valaki. Arra lehet hozni a piacról is.
több mint 5 éve

Szokol
Klaci79
Szokol
Magam is ezt vallom, de szerintem nekünk a fr. QB húzáshoz OC-t, de lehet HC-t kell cserélnünk. GM-t lehet megoldja Colbert.
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 380 — Steelers fan

Szokol
Klaci79
több mint 5 éve

Szokol