Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 590
Ebron aktív!
steelwolf
Szokol dislikes this. 😀
Klemó
Hilton pedig ebben a rendszerben király. De melyik másik csapat védelmében lenne ekkora király és nem csak egy sima nickel? Maradni fog 5-ért.
Szokol
Itt is "sima" nickel. En nem latom mit tesz erte a Vasas azon kivul hogy egy jo egysegben minden jobb. De az meg TJ Watt-ra is igaz.
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 380 — Steelers fan
Ez a Dobbs csomag izgalmas. A rövid játékoknál érdekes lehet mindig és kérdés lehet majd, hogy ebből passzolni fogunk-e. Szinte biztos lesz majd ilyen opció is....nem folytatom...😊
Klemó
Ugye te is megnéznéd, ahogy BB hátrapasszol Dobbsnak, Lőcs elindul útvonalra és kapja a labdát a vonal mellett?
több mint 5 éve
Ebron aktív!
steelwolf
Szokol dislikes this. 😀
Klemó
A melegeknél van aktív és passzív fél, meg sem lepődök.

Jujut amúgy alulértékelitek: nézzétek majd meg, hogyan zárja le az elkapásokat. Ő nem csak egy elkapó, ő egy "football player". Ő egy mini Hines Ward, aki megnőhet, akit elpazarlunk slotban.

Hilton pedig ebben a rendszerben király. De melyik másik csapat védelmében lenne ekkora király és nem csak egy sima nickel? Maradni fog 5-ért.
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Ez a Dobbs csomag izgalmas. A rövid játékoknál érdekes lehet mindig és kérdés lehet majd, hogy ebből passzolni fogunk-e. Szinte biztos lesz majd ilyen opció is....nem folytatom...😊
több mint 5 éve
Én Jujunak és Connernek sem tennék az asztalra nagy szerződést. Conner mindenképpen pótolható, bár egy új OC, aki ráncbaszedné a futást talán többet ki tudna hozni belőle.
Jujunak sokszor vannak nagy és fontos játékai, de olykor meg azt sem észrevenni, hogy pályán van (nyílván ha nem felé dobnak csak blokkolás megy), de őt Mr. Agyagmedence, D.J. és Wash. tudná pótolni + egy 3-4. körös újonc.

De az egész kiindulópontja úgy is az lesz, hogy BB mitévő lesz...
Reggio1914
Conner kapcsan sajnos latni kell, hogy az NFL neki sok volt. Az első éve után elindultak a sérúlések es ez jelentősen lassította (is). Van benne egy-két jó meccs, egy-két jó széria, de nem több. Az idei RB classból érezhető, hogy egy tucat jobb játékos van nála.

Kell egy RB, aki képes lyukakat, réseket meglátni és így 3-4 yardot minimum hozni. Ez idén is meglehetne és nem szenvednénk ennyire.
több mint 5 éve
Ebron aktív!
steelwolf
Szokol dislikes this. 😀
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ebron aktív!
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Én Jujunak és Connernek sem tennék az asztalra nagy szerződést. Conner mindenképpen pótolható, bár egy új OC, aki ráncbaszedné a futást talán többet ki tudna hozni belőle.
Jujunak sokszor vannak nagy és fontos játékai, de olykor meg azt sem észrevenni, hogy pályán van (nyílván ha nem felé dobnak csak blokkolás megy), de őt Mr. Agyagmedence, D.J. és Wash. tudná pótolni + egy 3-4. körös újonc.

De az egész kiindulópontja úgy is az lesz, hogy BB mitévő lesz...
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Hilton top prioritás lenne, ha Hilton nem kerülne annyiba. Nem hiszem, hogy meg tudjuk tartani ezután az idény után. Sutton viszont a szegény ember Hiltonja, így ezért mondom azt, hogy ez inkább realitás.

JuJu és Conner számára szerintem leteszünk valamit majd, de látva, hogy igazán DJ és Claypool a gamechanger már ez nem lesz sok biztosan. Washington simán hozná slotban azokat, amiket most JuJu Én azt gondolom és a drafton egy 4. WR-t pedig simán fogunk tudni hozni. TE és RB lesz a FA piacon és a drafton is a legégetőbb.
Klemó
Én reménykedem, hogy jövőre láthatjuk Antoine Brooks-t is a defense-ben, nekem nagyon tetszett a videója, és ő is egy LB mentalitású DB. Kérdés persze mivé válik nálunk.

TE és RB igen, szerintem Ebron sem lesz itt sokáig, drága és inkonzisztens, holott mi egész mást várunk egy TE-től, nem feltétlenül playmakerséget, hanem biztonsági opciót.
RB- igen kell, mert Ha Conner nem marad, akkor Snell nem opció, sem paszblokkban, sem elkapásban, Samuels meg hiába jobb minkettőnél, nem tudjuk használni, kérdés mi lenne, ha nem lenne Conner, de feature back-et szereti Tomlin, ő nem az, mi meg svájci bicskákban nem vagyunk jók. McFarland meg még nem igazán mutatott semmit és őt sem egészen optimálisan használjuk.
De ha ennyi futójátékot hívunk idén is és ennyire nem számítunk rá a sémában, akkor sokat nem áldoznék a posztra, passzblokk+ elkapás + labdabiztonság oszt jóvan. Majd fut Playcool 😊 WR blokkokkal.

Én OC-t keresnék, mert Ha Ben ellovagol jövőre, és Pouncey beváltja az ígéretét és vele megy, akkor itt leszünk egy szétesett OL-l. Még akkor is bevállalnám, ha egy évet padoztatni kellene érte őt vagy Dotson-t, hogy ne 0km-s Centerrel és "kitudjakivel" QB-ban induljunk neki a post Ben érának.

10 centert írnak első 4körben jelenleg, első 2-ben 4-et. Ez még Január ugye. Minimum Haznauer helyett kellene egy upgrade a fenti esetre.
több mint 5 éve
Hilton top prioritás lenne, ha Hilton nem kerülne annyiba. Nem hiszem, hogy meg tudjuk tartani ezután az idény után. Sutton viszont a szegény ember Hiltonja, így ezért mondom azt, hogy ez inkább realitás.

JuJu és Conner számára szerintem leteszünk valamit majd, de látva, hogy igazán DJ és Claypool a gamechanger már ez nem lesz sok biztosan. Washington simán hozná slotban azokat, amiket most JuJu Én azt gondolom és a drafton egy 4. WR-t pedig simán fogunk tudni hozni. TE és RB lesz a FA piacon és a drafton is a legégetőbb.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
Ezek csak gyenge tippek. Majd ha Ben eldönti mi lesz (mert az, hogy 41 millióért marad, tuti nem), akkor lehet játszani a saját számainkkal. Watt-al sem ártana minél hamarabb megegyezni, hiszen ő már évi 20 milla lesz, de jövőre meg 10-ert nyomja.
Nekünk JuJu, Conner nem top prioritás, de szerintem Villa igen, ahogy Hilton is. És ne felejtsük el, hogy egy rakás szerződés még lejár, Khan viszont marad és dolgozik, úgyhogy egész meglepő és kedvező hosszabbitasok jöhetnek ki.
több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
 www.pff.com/news/nfl-2021-free-agency-top-100-free-agents

Eszerint:

Juju -> Jets 4 év/68M
Villanueva -> Chargers 3 év/45M
Conner ->Jets 3 év/20M
Feiler -> Jets 2 év/12M

Hilton -> marad 3 év/12M
Sutton -> marad 1 év/2,75M

Beachum visszatér 1 év/4,5M

A játék Hilton miatt érdekes, hátha tényleg ennyire alulértékelik és akkor maradhat.
Szokol
Juju jo, de nem Nr1 WR. miert adnanak erte ennyit?
Villa sem tokeletes
Conner mehet, nem szamit
xtaki
Lehet Beachum visszatér swing tackle poziba. Ennek Én örülnék. Villa nem fog kapni évi 15 millát már a piacon és Én nem is gondolom, hogy elmenne már máshova Ben után. Ne felejtsük, hogy ő egy hűséges katona, szó szerint. Nem 33 évesen fog ő csapatot váltani. Évi átlagos 6 millió USD-ért volt itt eddig és ma már nem is az a játékos, mint 2 éve.

Hilton kapcsán viszont nevetséges ez a 4 millió per év. Ő jóval többet fog tudni szakítani. Ez cirka Sutton ára lesz. Egyiket fogjuk tudni csak megtartani, Én azt gondolom.

A Juju pénz röhejes. Lehet a manager volt itt aki ezt feljebb nyomta. Évi 15 milla felett vigye bárki..ez nevetséges lenne...
Klemó
Hozzáadták a tánctudást, az dobott rajta évi 7-t 😀
több mint 5 éve

Eszerint:

Juju -> Jets 4 év/68M
Conner ->Jets 3 év/20M
Feiler -> Jets 2 év/12M

Hilton -> marad 3 év/12M

A játék Hilton miatt érdekes, hátha tényleg ennyire alulértékelik és akkor maradhat.
Szokol
Villa sem tokeletes
Conner mehet, nem szamit
xtaki
Lehet Beachum visszatér swing tackle poziba. Ennek Én örülnék. Villa nem fog kapni évi 15 millát már a piacon és Én nem is gondolom, hogy elmenne már máshova Ben után. Ne felejtsük, hogy ő egy hűséges katona, szó szerint. Nem 33 évesen fog ő csapatot váltani. Évi átlagos 6 millió USD-ért volt itt eddig és ma már nem is az a játékos, mint 2 éve.

Hilton kapcsán viszont nevetséges ez a 4 millió per év. Ő jóval többet fog tudni szakítani. Ez cirka Sutton ára lesz. Egyiket fogjuk tudni csak megtartani, Én azt gondolom.

A Juju pénz röhejes. Lehet a manager volt itt aki ezt feljebb nyomta. Évi 15 milla felett vigye bárki..ez nevetséges lenne...
több mint 5 éve
Spillane és Feiler edzettek ugye, Alualu (boka) és Bince (quad) nem.
Boswell (ágyék) és Nelson (térgy) limitált volt.

Haden, Ebron és Marsh Covidon, Marsh és Ebron esélyes, hogy visszatérhet vasárnapig, kérdés, milyen erőnlétben.

A pihentetettek így BigBen is a szokásokkal ellentétben telejs edzést toltak. Ahogy Edmunds is.

Spillane nagyon jó lenne, ha már csak rotációba (Marcus Allen megint sérült a meccsen, Ulisszé IR-en) de spec team be nagyon.

Feilernek egyelőre sztem nem néz ki kezdő pozíció, ő szerintem 3 pozíciós csere lesz. Szerintem nem teszik vissza LG-ba sem RT-be.

Wormley-nak szerintem nagyon kellett ez a meccs már. Haden meg nagyon fog hiányozni, saját volt csapata ellen PO-ban nem játszhat. Remélem, Sutton megoldja, de félek Layne is kimegy, mert ha Sutton boundary-t játszik, az nagyoön leszűkítia lehetőségeket sub package-ben.

Layne-ben látott valaki valamit? Ez a DB kérdés még mindig az achilles-ünk.kéne egy új Ike Taylor nagyon.

Tagozódtam szépen.
Uff
több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810

Eszerint:

Juju -> Jets 4 év/68M
Conner ->Jets 3 év/20M
Feiler -> Jets 2 év/12M

Hilton -> marad 3 év/12M

Szokol
Villa sem tokeletes
Conner mehet, nem szamit
több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ

Eszerint:

Juju -> Jets 4 év/68M
Conner ->Jets 3 év/20M
Feiler -> Jets 2 év/12M

Hilton -> marad 3 év/12M

Szokol
pff...brrrr
Klaci79
Ne tagadd minden este azt böngészed, ha napi 1X 20 percig nem jutsz a pff-hez rosszul vagy 😀
több mint 5 éve

Eszerint:

Juju -> Jets 4 év/68M
Conner ->Jets 3 év/20M
Feiler -> Jets 2 év/12M

Hilton -> marad 3 év/12M

Szokol
pff...brrrr
több mint 5 éve

Eszerint:

Juju -> Jets 4 év/68M
Conner ->Jets 3 év/20M
Feiler -> Jets 2 év/12M

Hilton -> marad 3 év/12M

több mint 5 éve
Robert Spillane and Matt Feiler could play Sunday!!!
Most nyilatkozta Tomlin

Ez jó:
Tomlin minden reggel 6-kor ébred és nézi a telefonját, ahol jönnek az éppen aktuális covid-teszt eredmények.
De jó lesz ha ennek egyszer vége...
Klaci79
Ma edzenek. Indul a 21 nap az aktiválásukra.

G Matt Feiler & LB Robert Spillane will practice today but both remain on the Reserve/Injured List.

We have 21 days to activate Feiler and/or Spillane to the 53-man roster.
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Bár korábban arról volt szó, hogy a Kraft Heinz, aki a Pittsburgh-i stadion névadója nem fog szerződést hosszabbítani, most mégis 1 évvel megtoldották a névhasználatot.
Kár lenne érte, nekem nagyon hiányoznának a hatalmas ketchupos üvegek az eredményjelző mellett, ahonnan "kifolyik" a vörös "lé", amikor a Steelers a red zone-ban van.
Klaci79
akkor maj mustárral nyomjuk, ha harchátlegyenharc!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Bár korábban arról volt szó, hogy a Kraft Heinz, aki a Pittsburgh-i stadion névadója nem fog szerződést hosszabbítani, most mégis 1 évvel megtoldották a névhasználatot.
Kár lenne érte, nekem nagyon hiányoznának a hatalmas ketchupos üvegek az eredményjelző mellett, ahonnan "kifolyik" a vörös "lé", amikor a Steelers a red zone-ban van.
több mint 5 éve
A Texas nem Khan mellett döntött (szerencsére).
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Kiderult mar miert pacsiztak a sracok?

twitter.com/i/status/1345813847039422465

www.thebiglead.com/posts/steelers-carlos-davis-isaiah-buggs-sideline-fight-browns-01ev4vf3wmca
Gabor81
A következő történhetett:
I.B.: - Vigyázz Carlos, ott a sisakodon egy agyelszívó szúnyog... Várj lecsapom!
C.D.: - Na tudod kivel szórakozzál... Már régen kihaltak... Meg amúgy se bírja átszúrni a sisakot okos...
M.T.: - Mi folyik itt, mit pacsiztok?
C.D.: - Tomlin bácsi, ő kezdteee...
I.B.: - Én csak segíteni akartam...
🙂
több mint 5 éve
Gabor81 803
Kiderult mar miert pacsiztak a sracok?

twitter.com/i/status/1345813847039422465

www.thebiglead.com/posts/steelers-carlos-davis-isaiah-buggs-sideline-fight-browns-01ev4vf3wmca

Szerkesztette: Gabor81
több mint 5 éve
Nem tudom pontosan mit jelent a mindenképp játszani fognak az NFL olvasatában, de ha azt amit szó szerint értünk rajta, akkor akinek van negatív tesztje vasárnap, az játszik.
Hogy mi lesz jövő héten, az nem érdekel senkit.

Jah, amúgy Edmunds és Boswell is tud játszani vasárnap.