Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
hihetetlen hogy minket csap a korona...amilyen szerencsénk van szerdán játszunk, megtörve megint az egész felkészülést, aztán aki tovább jut az majd vasárnap-hétfőn mehet is a pályára...
több mint 5 éve
Nem azon múlik... Akkor Tomlin is vakarhatná a fejét.Igen a DL szobánkat lehet fel kellene oszlatni a hétre, talán a DB-t is.És Bitonio, meg KhaDarel Hodge...két elkapása volt ellenünk, Bitonio meg kb köpködhette a DL-t...nagyon meleg a pite sajnos 😕Elnézve a Browns covid helyzetét, mázli, hogy Pouncey, BB, Watt, Heyward el sem utaztak...Azért az hatalmas szopóka a Browns - nak, hogy Stefanski is pozitív lett, így kihagyja a meccset.
Klaci79
Gergőke
Klaci79
Bár gondolom már késő a visszaút, meetingek után.
Spy
Az egész székház nálunk egy covid bunker.
több mint 5 éve
Igen a DL szobánkat lehet fel kellene oszlatni a hétre, talán a DB-t is.És Bitonio, meg KhaDarel Hodge...két elkapása volt ellenünk, Bitonio meg kb köpködhette a DL-t...nagyon meleg a pite sajnos 😕Elnézve a Browns covid helyzetét, mázli, hogy Pouncey, BB, Watt, Heyward el sem utaztak...Azért az hatalmas szopóka a Browns - nak, hogy Stefanski is pozitív lett, így kihagyja a meccset.
Klaci79
Gergőke
Klaci79
Bár gondolom már késő a visszaút, meetingek után.
Szerkesztette: Spy
több mint 5 éve
És Bitonio, meg KhaDarel Hodge...két elkapása volt ellenünk, Bitonio meg kb köpködhette a DL-t...nagyon meleg a pite sajnos 😕Elnézve a Browns covid helyzetét, mázli, hogy Pouncey, BB, Watt, Heyward el sem utaztak...Azért az hatalmas szopóka a Browns - nak, hogy Stefanski is pozitív lett, így kihagyja a meccset.
Klaci79
Gergőke
több mint 5 éve
Elnézve a Browns covid helyzetét, mázli, hogy Pouncey, BB, Watt, Heyward el sem utaztak...Azért az hatalmas szopóka a Browns - nak, hogy Stefanski is pozitív lett, így kihagyja a meccset.
Klaci79
több mint 5 éve
Elnézve a Browns covid helyzetét, mázli, hogy Pouncey, BB, Watt, Heyward el sem utaztak...
több mint 5 éve
Idén azt hiszem nem nagyon panaszkodhatunk a draftra.Nálunk Claypool lett a legjobb rookie, aki viszont egyéb jó teljesítmények miatt nem fért a legjobbak közé a döntéshozóknál.
Highsmith egyértelműen megmutatta, hogy Dupree utód lehet, olcsón 4 évig ráadásul és lényegesen jobban néz ki, mint Dupree első évében
Dotson pedig szintén nagy fogásnak tűnik...és még van potenciál Davisben is talán.
Nem tudom, hogy Omar Khan például ehhez a részéhez mennyit tud hozzátenni, mert az biztos, hogy a számok terén zseni a pali, de egy GM azért a drafton is ott kellene hogy legyen és ebből a szempontból Khan nem sok sót evett szerintem.
több mint 5 éve
I swear I do squats 😂🤦🏽♂️ pic.twitter.com/pnri4luIEu
— Chris Wormley (@Chris_Wormley43) January 4, 2021
😀😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Texans Have Interviewed Steelers’ Omar Khan For GM PositionPapírforma azt gondolom. Szerintem lebegtettuk a GM pozit regota fele es nyilvan ha lesz alkalom es Colbert hosszabbit, akkor ahogy lehetoseg adodik elmegy.
Spy
több mint 5 éve
Kevés tapasztalatuk van front office-ban 😊. Ráadásul coordinator-ként sem túl sikeresek 😊. Még veszélyes lehet Kahn-ra a Carolina is Tepper miatt.Texans Have Interviewed Steelers’ Omar Khan For GM PositionMiért nem inkább Fichtnert vagy Butlert viszik? 😀
Spy
Klaci79
több mint 5 éve
Texans Have Interviewed Steelers’ Omar Khan For GM PositionMiért nem inkább Fichtnert vagy Butlert viszik? 😀
Spy
több mint 5 éve
Texans Have Interviewed Steelers’ Omar Khan For GM Position
több mint 5 éve
redzone-t neztem, csak olykor olykor vagtak be a meccset.Szerintem igen! Rudi miatt is, Claypool miatt is, meg a védelem sem volt rossz, mínusz a futás elleni, mert ott nagyon hiányzott Heyward, Watt, Spillane.
mit tudtunk meg?
erdemes megnezni a 40 perces osszefoglalot?
xtaki
több mint 5 éve
redzone-t neztem, csak olykor olykor vagtak be a meccset. mit tudtunk meg?
erdemes megnezni a 40 perces osszefoglalot?
több mint 5 éve
No Ebron, no drops? 😀
több mint 5 éve
Most sacks through their first 4 years, Steelers' history.1. TJ Watt - 49.5
2. LaMarr Woodley - 39
3. Joey Porter - 30.5
4. Chad Brown - 30
több mint 5 éve
Feltételezett Canada-effekt a Buffalo meccsen.@https://steelersnow.com/film-study-matt-canadas-influence-might-get-steelers-back-on-track/
PlayCool, pre-snap motion, jet sweep, qb under center stb. Neki szerintem egy fiatalabb, mobilisabb QB kellene, nem utolsó sorban post snap-read-ekre képes. Remélem, itt lesz és tud dolgozni majd Ben utódjával is.
több mint 5 éve
Ez a Browns utolsó PO meccséről egy felvétel...a minőség mai szemmel már elég gyenge, de lassan 2 évtized telt el. És a 3. negyedben még 17 pontos hátrányban voltunk, ahonnan megfordítottuk a mérkőzést.Meg Soldi liblingje, Maddox volt a Steelers irányítója:
Monday AM Throwback: Cleveland Browns 33 at Pittsburgh Steelers 36 in a Wild Card Game on January 5th, 2003 #Steelers pic.twitter.com/X7J30MHCAo
— Steelers Depot 🎄 (@Steelersdepot) January 4, 2021
több mint 5 éve
Ez ok, már megijedtem...csak az írtad "Alualu hiányozni fog idén. " Azt hittem hirtelen megsérült.Alulau UFA és szerintem drága lesz nekünk az idei cap alatt, ez csak én vagyok, de úgy érzem megpróbáluunk fiatalodni/olcsóbbodni a poszton Davissel. Sajnálnám, nagyon vártam, hogy átvegye a fal közepét, erős, megbízható játékos, nem sérülékeny stb. ideális szürke eminenciás. De már nem fiatal és nem olcsó. De ha még jövőre is SB-runt vízionálunk Bennel, akkor lehet megtartjuk még egy évre, ő nagyon kell középre. Szenvedtünk is futás ellen, mikor kiesett.Mindent megkaptam a meccstől, amit vártam. Ráadásul nekem jó volt nézni. Mondjuk ez az én betegségem, engem a preseason is érdekel.Mi van Alualu-val? Miért fog hiányozni? Vagy vasárnap nálad ebédelt volna? És onnan fog hiányozni? 😀
Rudi simán hozta a w12-15 közötti BigBen szintet, egy WTF Int-et dobott, ugyanúgy, sokkal tovább tartja a labdát, ami nyilván komoly váltás a falnak, elkapónak egyaránt, de úgy vettem észre a mély passzai szebbek mint Ben-é, és a rövidebbeket sem hozzávágja az elkapóhoz 300km/h-val, hanem elkaphatóbb, WR barátabb labdákat oszt. Viszont post-snap read-ek viszont neki sem mennek. Nyilván, ő még nem teleírott könyve, lehet előbb meg lehet rá tanítani mint az old dog-ot új trükkökre, de fejben nem akkora zseni mint az adottságai. Kíváncsi voltam a Rudolph-Claypool kapcsolatra, működni látszik a kémia.
Dobbs package-eket nagyon vártam. Tetszett, hogy próbálgattuk, ha nem is hoztak akkora váltást innovativitást, mint vártam, de az ő lábai új elemet hoznak a meccsbe, de 3sz. QB-ként ő nagyon nem fogja begyakorolni a PO-ra a dobásokat, hogy dual threat lehessen. De megpróbáltuk, videóra tettük nekik, Most lehet csavargatni, ha kell.
Jó volt ez így, nekem tisztes helytállás volt az offense-től. A futójáték hiánya aggasztó továbbra is a PO-ra nézve, de ezt már elengedtem. Emiatt azért hosszú run-t nem vízionálok. Én nem kajálom a mi rövidpasszokkal futunk dolgot.
Wormley jól tolta az elején Highsmith meg utána kezdett bepörögni. Alualu hiányozni fog idén.
Fitz hátul szerintem próbált minél kevesebb vizet zavarni, bár ő amúgysem a hard- hitting fajta, mellé kellene egy ilyen SS. Davis sisakos ütése gerincre nem volt szép. Spillane nagyon kellene, bár szerintem Vince is pihent sokat a második félidőben, bár nem vagyok benne biztos.
Ebron-t kezdem én is feleslegesnek látni ebben az offense-ben amennyire jó atléta, Ben kedvenceként elveszi a targeteket a konzisztensebb célpontoktól, de építeni nem lehet rá, blokkolásban szintén lejátsszák a WR-ek a pályáról. Claypool mellé ő nem kell TE-be.
Akkor most vissza kell gyönni az első körre és megmutatni Mayfield-nek, hogy a Heinzen már nem lehet így szaladgálni. Ben reméljük nem lesz ajándékozó kedvében és akkor meglehet.
Arról nem volt szó, hogy Feiler esetleg visszatérhet a PO-ra? Splllane is necces, Haden hiányozni fog, az látszik. Hiltont nem erőltettük nagyon.
Chuck-s meg Chucks. Nem hiába nyerte Banner év elején a RT-t. Jó adottságai vannak, de nem munkamókus és nem az eszéért szeretjük. Én nagyon várom vissza Bannert, lehet Feiler is segítene. Fejben lassú.
Spy
Igen, Feiler visszatérhet. Hogy Dotson marad e LG és Feiler RT lesz (én ezt támogatnám) vagy megy vissza LG-nek azt nem tudom. És Spillane is elvileg visszatér most, bár térdsérülés ugye, tehát még nem tudni pontosan.
Klaci79
Spy
Jövőre valóban hiányozni fog. Mondjuk épp az említett Wormley is UFA lesz. MArad majd Buggs és Davis és verekedhetnek a kezdőért 😀
több mint 5 éve
Alualu UFA és szerintem drága lesz nekünk az idei cap alatt, ez csak én vagyok, de úgy érzem megpróbáluunk fiatalodni/olcsóbbodni a poszton Davissel. Sajnálnám, nagyon vártam, hogy átvegye a fal közepét, erős, megbízható játékos, nem sérülékeny stb. ideális szürke eminenciás. De már nem fiatal és nem olcsó. De ha még jövőre is SB-runt vízionálunk Bennel, akkor lehet megtartjuk még egy évre, ő nagyon kell középre. Szenvedtünk is futás ellen, mikor kiesett.Mindent megkaptam a meccstől, amit vártam. Ráadásul nekem jó volt nézni. Mondjuk ez az én betegségem, engem a preseason is érdekel.Mi van Alualu-val? Miért fog hiányozni? Vagy vasárnap nálad ebédelt volna? És onnan fog hiányozni? 😀
Rudi simán hozta a w12-15 közötti BigBen szintet, egy WTF Int-et dobott, ugyanúgy, sokkal tovább tartja a labdát, ami nyilván komoly váltás a falnak, elkapónak egyaránt, de úgy vettem észre a mély passzai szebbek mint Ben-é, és a rövidebbeket sem hozzávágja az elkapóhoz 300km/h-val, hanem elkaphatóbb, WR barátabb labdákat oszt. Viszont post-snap read-ek viszont neki sem mennek. Nyilván, ő még nem teleírott könyve, lehet előbb meg lehet rá tanítani mint az old dog-ot új trükkökre, de fejben nem akkora zseni mint az adottságai. Kíváncsi voltam a Rudolph-Claypool kapcsolatra, működni látszik a kémia.
Dobbs package-eket nagyon vártam. Tetszett, hogy próbálgattuk, ha nem is hoztak akkora váltást innovativitást, mint vártam, de az ő lábai új elemet hoznak a meccsbe, de 3sz. QB-ként ő nagyon nem fogja begyakorolni a PO-ra a dobásokat, hogy dual threat lehessen. De megpróbáltuk, videóra tettük nekik, Most lehet csavargatni, ha kell.
Jó volt ez így, nekem tisztes helytállás volt az offense-től. A futójáték hiánya aggasztó továbbra is a PO-ra nézve, de ezt már elengedtem. Emiatt azért hosszú run-t nem vízionálok. Én nem kajálom a mi rövidpasszokkal futunk dolgot.
Wormley jól tolta az elején Highsmith meg utána kezdett bepörögni. Alualu hiányozni fog idén.
Fitz hátul szerintem próbált minél kevesebb vizet zavarni, bár ő amúgysem a hard- hitting fajta, mellé kellene egy ilyen SS. Davis sisakos ütése gerincre nem volt szép. Spillane nagyon kellene, bár szerintem Vince is pihent sokat a második félidőben, bár nem vagyok benne biztos.
Ebron-t kezdem én is feleslegesnek látni ebben az offense-ben amennyire jó atléta, Ben kedvenceként elveszi a targeteket a konzisztensebb célpontoktól, de építeni nem lehet rá, blokkolásban szintén lejátsszák a WR-ek a pályáról. Claypool mellé ő nem kell TE-be.
Akkor most vissza kell gyönni az első körre és megmutatni Mayfield-nek, hogy a Heinzen már nem lehet így szaladgálni. Ben reméljük nem lesz ajándékozó kedvében és akkor meglehet.
Arról nem volt szó, hogy Feiler esetleg visszatérhet a PO-ra? Splllane is necces, Haden hiányozni fog, az látszik. Hiltont nem erőltettük nagyon.
Chuck-s meg Chucks. Nem hiába nyerte Banner év elején a RT-t. Jó adottságai vannak, de nem munkamókus és nem az eszéért szeretjük. Én nagyon várom vissza Bannert, lehet Feiler is segítene. Fejben lassú.
Spy
Igen, Feiler visszatérhet. Hogy Dotson marad e LG és Feiler RT lesz (én ezt támogatnám) vagy megy vissza LG-nek azt nem tudom. És Spillane is elvileg visszatér most, bár térdsérülés ugye, tehát még nem tudni pontosan.
Klaci79
Szerkesztette: Spy
több mint 5 éve
Én nem hívom meg ebédre, elég a két fiam. Mint a sáskahad, olyan pusztítást művelnek, néha még este 10-kor jönnek rá, hogy hopp, még 2-3 rántotthúst megennék 😀 Na jó, de sport és 12 éves fejlődő szervezetek 😀Mindent megkaptam a meccstől, amit vártam. Ráadásul nekem jó volt nézni. Mondjuk ez az én betegségem, engem a preseason is érdekel.Mi van Alualu-val? Miért fog hiányozni? Vagy vasárnap nálad ebédelt volna? És onnan fog hiányozni? 😀
Spy
Klaci79
több mint 5 éve
Mindent megkaptam a meccstől, amit vártam. Ráadásul nekem jó volt nézni. Mondjuk ez az én betegségem, engem a preseason is érdekel.Mi van Alualu-val? Miért fog hiányozni? Vagy vasárnap nálad ebédelt volna? És onnan fog hiányozni? 😀
Spy
több mint 5 éve