Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Mindent megkaptam a meccstől, amit vártam. Ráadásul nekem jó volt nézni. Mondjuk ez az én betegségem, engem a preseason is érdekel.Rudi simán hozta a w12-15 közötti BigBen szintet, egy WTF Int-et dobott, sokkal tovább tartja a labdát, ami nyilván komoly váltás a falnak, elkapónak egyaránt, de úgy vettem észre a mély passzai szebbek mint Ben-é, és a rövidebbeket sem hozzávágja az elkapóhoz 300km/h-val, hanem elkaphatóbb, WR barátabb labdákat oszt. Viszont post-snap read-ek neki sem mennek. Nyilván, ő még nem teleírott könyv, lehet előbb meg lehet rá tanítani mint az old dog-ot új trükkökre, de fejben nem akkora zseni mint az adottságai. Kíváncsi voltam a Rudolph-Claypool kapcsolatra, működni látszik a kémia.
Dobbs package-eket nagyon vártam. Tetszett, hogy próbálgattuk, ha nem is hoztak akkora váltást innovativitást, mint reméltem, de az ő lábai új elemet hoznak a meccsbe,bár 3sz. QB-ként ő nagyon nem fogja begyakorolni a PO-ra a dobásokat, hogy dual threat lehessen. De megpróbáltuk, videóra tettük nekik, Most lehet csavargatni, ha kell.
Jó volt ez így, nekem tisztes helytállás volt az offense-től. A futójáték hiánya aggasztó továbbra is a PO-ra nézve, de ezt már elengedtem. Emiatt azért hosszú run-t nem vízionálok. Én nem kajálom a mi rövidpasszokkal futunk dolgot.
Wormley jól tolta az elején Highsmith meg utána kezdett bepörögni. Alualu hiányozni fog idén.
Fitz hátul szerintem próbált minél kevesebb vizet zavarni, bár ő amúgysem a hard- hitting fajta, mellé kellene egy ilyen SS. Davis sisakos ütése gerincre nem volt szép. Spillane nagyon kellene, bár szerintem Vince is pihent sokat a második félidőben, bár nem vagyok benne biztos.
Ebron-t kezdem én is feleslegesnek látni ebben az offense-ben amennyire jó atléta, Ben kedvenceként elveszi a targeteket a konzisztensebb célpontoktól, de építeni nem lehet rá, blokkolásban szintén lejátsszák a WR-ek a pályáról. Claypool mellé ő nem kell TE-be.
Akkor most vissza kell gyönni az első körre és megmutatni Mayfield-nek, hogy a Heinzen már nem lehet így szaladgálni. Ben reméljük nem lesz ajándékozó kedvében és akkor meglehet.
Arról nem volt szó, hogy Feiler esetleg visszatérhet a PO-ra? Splllane is necces, Haden hiányozni fog, az látszik. Hiltont nem erőltettük nagyon.
Chuck-s meg Chucks. Nem hiába nyerte Banner év elején a RT-t. Jó adottságai vannak, de nem munkamókus és nem az eszéért szeretjük. Én nagyon várom vissza Bannert, lehet Feiler is segítene. Fejben lassú.
Szerkesztette: Spy
több mint 5 éve
Szerencsétlenek vért izzadtak a B csapat ellen..Ha ezeket nem alázzuk meg ugyan úgy jövő héten mint az első alapszakasz meccsen akkor nagy csalódás lesz...PO jön, csak óvatosan. Kőkeményen oda kell tenni magát mindenkinek és kell futó játék.
JoeyPorter
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 5 éve
Ez a jó kép...csak sport, még ha minden héten háború is 😀Rá se mert nézni! 🙃
Klaci79
több mint 5 éve
Rader szemelyrben volt blokkolo TE palyan, csak mondom. Emellett Wright bizonyitotta, hogy akar tudja potolni Boswellt is a kotelezo 50 yard alatti rugasok kapcsan. Mikre nem jok ugye ilyen meccsek.
több mint 5 éve
most a második csapatban nem tom ki lesz a kubi, de inkább legyen Banner kezdő mint eza mamlaszMer neki BB a qubija, nem Rudi 😊Ököraför jézus szive, há mijen alapösztönök hiányoznak ebből a marhából, nézi 2 yardról hogy lemészárolják a kúbíját?Rudi jó voltIgen, két hibája volt: az egyik az első félidőben az a sack, ahol a rusher még térdre is esett, a másik pedig az INT. Bár mondjuk Rodgersnek azt visszafújják a fejreütés miatt..
sutianap
Szokol
sutianap
bcsarli

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Vernon megserult viszont naluk, ez nagy veszteseg ott. O nagyon jol jatszott, az egyik kulcs volt, hogy az O az elsoben nem volt hatekony.Jovo heten akkor keszuljunk.
Jó hír, hogy nincs komoly sérülés.Szinte biztos vagyok abban, hogy Dobbs aktiv lesz. Nem veletlenul gyakoroltuk ezt es a rovid jatekoknal mindig gondban voltunk.
Megkérdezték Tomlintól, hogy nem aggódott e a jövő heti meccs miatt, de kerek perec megmondta, hogy nem, ő az eheti meccs miatt aggódott 😊
Lehetséges, hogy Dobbs aktív lesz, külön futócsomaggal.
Klaci79
több mint 5 éve
Az int övé volt...bár ha Rogers, Brady, Brees dobja, akkor szükségtelen durvaság miatt az is nekünk lett volna első kísérlet...Az első nem feltétlenül volt hiba, mert azt még látta hogy a rusher elesik, utána kezdte a másik oldalt nézni, nyilván nem számított rá hogy az még valamit fog csinálni - normál esetben a falembernek nem szabadott volna engedni hogy ott még bármi történjen.Rudi jó voltIgen, két hibája volt: az egyik az első félidőben az a sack, ahol a rusher még térdre is esett, a másik pedig az INT. Bár mondjuk Rodgersnek azt visszafújják a fejreütés miatt..
sutianap
Szokol
Mondjuk az tény, hogy nem dobja el olyan gyorsan mint Ben, viszont a közepes-hosszú passzokba gyakrabban beleállt, és érzésre elég jó arányban volt sikeres.
Jan
Tényleg meglepően jó volt...főleg a hosszabb labdáknál, amikor nem gondolta túl.
több mint 5 éve
Az első nem feltétlenül volt hiba, mert azt még látta hogy a rusher elesik, utána kezdte a másik oldalt nézni, nyilván nem számított rá hogy az még valamit fog csinálni - normál esetben a falembernek nem szabadott volna engedni hogy ott még bármi történjen.Rudi jó voltIgen, két hibája volt: az egyik az első félidőben az a sack, ahol a rusher még térdre is esett, a másik pedig az INT. Bár mondjuk Rodgersnek azt visszafújják a fejreütés miatt..
sutianap
Szokol
Mondjuk az tény, hogy nem dobja el olyan gyorsan mint Ben, viszont a közepes-hosszú passzokba gyakrabban beleállt, és érzésre elég jó arányban volt sikeres.
több mint 5 éve
Mer neki BB a qubija, nem Rudi 😊Ököraför jézus szive, há mijen alapösztönök hiányoznak ebből a marhából, nézi 2 yardról hogy lemészárolják a kúbíját?Rudi jó voltIgen, két hibája volt: az egyik az első félidőben az a sack, ahol a rusher még térdre is esett, a másik pedig az INT. Bár mondjuk Rodgersnek azt visszafújják a fejreütés miatt..
sutianap
Szokol
sutianap
több mint 5 éve
Ezt nem így gondolom! Birózni lehet, mert vicc amit fújtak. Arra fogni, hogy kikaptunk, na az nem elegáns, mert nem miattuk kaptunk ki, hanem mert nem voltunk elég jók a meccsen. Mint ahogy a Colts ellen sem a bírok miatt nyertünk. De ettől még ezek a hibák ott vannak és szánalmasak.Ez (s)em art holdingot nekünk ma...bezzeg a másik oldalon már egy kézfogó is elég volt...Nem elegáns bírózni, te is tudod, hogy voltak meccsek, ahol meg felénk billentek a zebrák.
We aint calling these no more? https://t.co/d3PfmTCh4Z
— Ramon Foster (@RamonFoster) January 3, 2021
Klaci79
tenorx
több mint 5 éve
Hát nem számított a lelkem arra, hogy 5 másodpercig dajkálja a labdát az az irányító. Ment már hátra a huddle-be, mert BB akkor már ott szokott lenni a 2 másodperces dobás után, aztán csodálkozott, hogy sack.Ököraför jézus szive, há mijen alapösztönök hiányoznak ebből a marhából, nézi 2 yardról hogy lemészárolják a kúbíját?Rudi jó voltIgen, két hibája volt: az egyik az első félidőben az a sack, ahol a rusher még térdre is esett, a másik pedig az INT. Bár mondjuk Rodgersnek azt visszafújják a fejreütés miatt..
sutianap
Szokol
sutianap
több mint 5 éve
Ököraför jézus szive, há mijen alapösztönök hiányoznak ebből a marhából, nézi 2 yardról hogy lemészárolják a kúbíját?Rudi jó voltIgen, két hibája volt: az egyik az első félidőben az a sack, ahol a rusher még térdre is esett, a másik pedig az INT. Bár mondjuk Rodgersnek azt visszafújják a fejreütés miatt..
sutianap
Szokol

több mint 5 éve
Jot rohogtem azon az elmaradt holding callon. Cirka annyira volt latvanyos, mint a Watt elleni 3smp nyakfogas.....dehat nem akartak a birok ezt es ha szivunkre tesszuk a kezunket, akkor talan nekunk is az a jobb, ha mi ellenuk vaghatunk vissza.Rudi elete legjobb teljesitmenyet nyujtotta es a masodikban kifejezetten azt lattam rajta megerezte a jatekot. Deadpool pedig ujra karcolt, ahogy DJ sem akart lemaradni.
Ami viszont kellene, az dinamika kozepen, mert bantoan egyedul voltak kozepen az elkapoik. Spillane talan-talan felepulhet, meglatjuk.
több mint 5 éve
Minden egyébtől függetlenül, az első benyomásom az, hogy Rudolph váratlanul jó volt. 3. kisérleteket elég nagy számban megoldotta, hosszúakat jól megdobta, meg úgy általában véve rendben volt a játéka, úgy nézett ki mint egy NFL QB.A Browns D ellen játszott,sokat ne képzelj bele.
Nem számítottam erre.
Jan
több mint 5 éve
Rudi jó voltIgen, két hibája volt: az egyik az első félidőben az a sack, ahol a rusher még térdre is esett, a másik pedig az INT. Bár mondjuk Rodgersnek azt visszafújják a fejreütés miatt..
sutianap
több mint 5 éve
...és ha azt is nézzük h Garrett is ott volt, mentálisan okés volt!
több mint 5 éve
enné rondább is volt mikor Mondót kétkézzelEz (s)em art holdingot nekünk ma...bezzeg a másik oldalon már egy kézfogó is elég volt...Nem elegáns bírózni, te is tudod, hogy voltak meccsek, ahol meg felénk billentek a zebrák.
Klaci79
tenorx

több mint 5 éve
Rudi jó volt

több mint 5 éve
Minden egyébtől függetlenül, az első benyomásom az, hogy Rudolph váratlanul jó volt. 3. kisérleteket elég nagy számban megoldotta, hosszúakat jól megdobta, meg úgy általában véve rendben volt a játéka, úgy nézett ki mint egy NFL QB. Nem számítottam erre.
több mint 5 éve
Szerencsétlenek vért izzadtak a B csapat ellen..Ha ezeket nem alázzuk meg ugyan úgy jövő héten mint az első alapszakasz meccsen akkor nagy csalódás lesz...
több mint 5 éve
Vannak amit így is úgy is lehet fújni, de az ilyen holdingok azért felháborítóak csapattól függetlenül. Ráadásul jól látszott hogy 5 méterre volt a bíró. Mit nézett?Ez (s)em art holdingot nekünk ma...bezzeg a másik oldalon már egy kézfogó is elég volt...Nem elegáns bírózni, te is tudod, hogy voltak meccsek, ahol meg felénk billentek a zebrák.
Klaci79
tenorx
Steelers fan
több mint 5 éve
Ez (s)em art holdingot nekünk ma...bezzeg a másik oldalon már egy kézfogó is elég volt...Nem elegáns bírózni, te is tudod, hogy voltak meccsek, ahol meg felénk billentek a zebrák.
Klaci79
több mint 5 éve
Ez (s)em art holdingot nekünk ma...bezzeg a másik oldalon már egy kézfogó is elég volt...We aint calling these no more? https://t.co/d3PfmTCh4Z