Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Pörgettem a playoff machinet és ha jön a papírforma akkor elvileg a Browns érkezik hozzánk a PO-ban.A Billssel kapcsolatban nem olvastam sehol,hogy pihentetnének a Dolphins ellen,viszont ha mégis és a Dolphins jut be,akkor a Ravens érkezik.Mindkettő jobb csapat nálunk az utóbbi meccsek alapján. Ha a Colts 2. félideje nem csak egy véletlen volt, akkor van sanszunk bármelyik ellen.
JoeyPorter
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Pörgettem a playoff machinet és ha jön a papírforma akkor elvileg a Browns érkezik hozzánk a PO-ban.A Billssel kapcsolatban nem olvastam sehol,hogy pihentetnének a Dolphins ellen,viszont ha mégis és a Dolphins jut be,akkor a Ravens érkezik.
több mint 5 éve
Dobbs is meg fogja kapni az idot szerintem. Kiveve persze azt, ha Rudolph paradezik. Valljuk be hogy ez eleg valoszinutlen opcio. 😀És RF helyett BB lesz az OC? 😂
Klemó
több mint 5 éve
Dobbs is meg fogja kapni az idot szerintem. Kiveve persze azt, ha Rudolph paradezik. Valljuk be hogy ez eleg valoszinutlen opcio. 😀
több mint 5 éve
Ebből tuti balhé lesz. Tomlin már megint el akarja tiltatni Myles Garrettet. 😊Steelers’ QB Mason Rudolph will start in Week 17 game against Cleveland.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 29, 2020
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Oh...mily gyönyörű szavak 😊Ben Roethlisberger: "We don't need to send messages to other teams. We need to send messages to ourselves. We need to prove to each other that we can do it, that we have guys in this locker room that can make plays, that are special talents." #Steelers
Hmmm....
The Colts were calling out the Steelers Offensive Plays during the Pre-Snap according to JuJu
Derwin Gray sajnos a Jax-be ment, most hoztuk helyette John Leglue OG-t. Jobban biztosan nem jártunk.
Rudolph kezd vasárnap!!!
Többen nem játszanak majd (akik sokat játszottak eddig) de Tomlin nem nevezett meg mást konkrétan.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Achieved vs. Indianapolis Colts35 4th Quarter Comeback wins: 4th All-Time – passed Johnny Unitas, Dan Marino and John Elway
Accomplished in 2020
60,000 Passing Yards: 7th All-Time (60,349) – passed Eli Manning
5,000 Completions: 6th All-Time (5,050) – passed Dan Marino, Eli Manning
150 Wins: 5th All-Time (156) – passed Dan Marino, John Elway
Next Significant Milestone: 400 TD passes
396 TDs: 8th All-Time (33 on season) – passed Eli Manning
Post-Season
Big Ben has the chance to move up the leaderboard in multiple categories surpassing multiple All-Time greats (revisit in 2 weeks).
több mint 5 éve
Gabor81
803
Szeretnek valamit kerdezni tolletek. Lenne-e erdeklodo vagy igeny ra, hogy egyik nap eloben megmutassam nektek a stadiont kivulrol. A kornyeket. Stb...Azt amit ti szeretnetek latni....Eddig is szerettem volna ezt megcsinalni. De egeszsegugyi okok miatt nem tudtam.
Szoval szeretnek a csoportnak, forumnak adni ezzel. Kerem irjatok meg, hogy jo otlet e eloben megmutatni nektek. Avagy felesleges. Koszonettel: Gabor
Szerkesztette: Gabor81
több mint 5 éve
Gabor81
803
Ez egy jo musor. Ha valaki szeretne hallani a kerdeseket stb meccs utan. Valamint osszegzest a meccsrol stb...www.youtube.com/watch?v=bQ8Qmc2MBgs
több mint 5 éve
Több volt a no huddle...szerintem Ebron erre gondolhatott. De az azert kijohet belole, hogy Ben nem volt elegedett a hivasokkal. O nem fogja Fitchnert viszont nyilvanosan tamadni, mivel nagyjabol miatta van ott ahol.és az egy minden szempontból gyönyörű játék volt...hozzáteszem 😊
En abban hiszek, hogy jobban nyitottuk a playbookot, amellett, hogy sikerult 2-3 hosszabb pasz.
Ami biztato viszont, az a JuJu TD, mivel ott erezhetoen rovid passzokat vart ujra a Colts es sikerult megint a hosszu.
Klemó
több mint 5 éve
Gabor81
803
Ezt nyilatkoztak is a meccs utan is azonnal eloben. Ahol mondtak, hogy az elso felido RF e volt. A masodikban meg ben hivta no huddle, up tempo val. De mint korabban irtam, csak fel fullel hallottam, hogy kie volt az elso felido es a masodik felido hivasa.Most olvastam a Steelers wire-on, hogy Ebron azt mondta, az első félidő Fichtner hívásai voltak, a második félidőben pedig odaadták a stafétát BB-nek...Nem ez az első oldal, ahol ezt írják. Lenne létjogosultsága, de értelme valóban kevés. Mondjuk ha Bennel az első két 3&out után ha át tudják beszélni a gameplant akkor jó ha ott van valaki. Hogy ezért épp egy OC legyen, azzal a felelősséggel és pénzzel, annak már valóban kevés értelme van. Persze a játékokat ki kell dolgozni előre, az útvonalaknak meg kell lennie.
Nem tudom, hogy az ilyesmi hogy működik, de ha ez így van (nem tudom mennyire hiteles ez az oldal), akkor Fichtner oldalvonal melletti létének nem sok értelme van...
Reggio1914
Ha csak ezen múlna jöhetne a siker, de eléggé furcsa lenne őszintén szólva.
Klaci79
De mint chris hoke is azt mondta, ben nek ez az up tempo, no huddle hivas van legkozelebb a stilusahoz. Es ebben erzi legjobban onmagat. Ezert sem ertettem, miert nem probaltuk mar ezt meg korabban, amikor semmi mas nem mukodott.
Szerkesztette: Gabor81
több mint 5 éve
Több volt a no huddle...szerintem Ebron erre gondolhatott. De az azert kijohet belole, hogy Ben nem volt elegedett a hivasokkal. O nem fogja Fitchnert viszont nyilvanosan tamadni, mivel nagyjabol miatta van ott ahol. En abban hiszek, hogy jobban nyitottuk a playbookot, amellett, hogy sikerult 2-3 hosszabb pasz.
Ami biztato viszont, az a JuJu TD, mivel ott erezhetoen rovid passzokat vart ujra a Colts es sikerult megint a hosszu.
több mint 5 éve
Ebben az esetben örülnék ha ezzel kezdenénk a meccset. Elég nagy luxus, hogy minden első negyedet 0 ponttal és 2 3&outtal zárunk...Erre mondta Ben, hogy az első félidei Fichtner hívásokkal sem volt gond, csak rendesen végre kellett volna hajtani őket... ott még nem volt meg az összpontosítás, és a koncentráció. Aztán félidőben Ben és Pouncey mondott egy beszédet és összekapták magukat.Most olvastam a Steelers wire-on, hogy Ebron azt mondta, az első félidő Fichtner hívásai voltak, a második félidőben pedig odaadták a stafétát BB-nek...Nem ez az első oldal, ahol ezt írják. Lenne létjogosultsága, de értelme valóban kevés. Mondjuk ha Bennel az első két 3&out után ha át tudják beszélni a gameplant akkor jó ha ott van valaki. Hogy ezért épp egy OC legyen, azzal a felelősséggel és pénzzel, annak már valóban kevés értelme van. Persze a játékokat ki kell dolgozni előre, az útvonalaknak meg kell lennie.
Nem tudom, hogy az ilyesmi hogy működik, de ha ez így van (nem tudom mennyire hiteles ez az oldal), akkor Fichtner oldalvonal melletti létének nem sok értelme van...
Reggio1914
Klaci79
kriSTEELan
Nem mondom, jólesett az a 3 palesztin, amit megittam a 3 3&out miatt....de nem bánom én, ha csak simán a győzelem miatt lennék (öröm)ittas 😊
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Erre mondta Ben, hogy az első félidei Fichtner hívásokkal sem volt gond, csak rendesen végre kellett volna hajtani őket... ott még nem volt meg az összpontosítás, és a koncentráció. Aztán félidőben Ben és Pouncey mondott egy beszédet és összekapták magukat.Most olvastam a Steelers wire-on, hogy Ebron azt mondta, az első félidő Fichtner hívásai voltak, a második félidőben pedig odaadták a stafétát BB-nek...Nem ez az első oldal, ahol ezt írják. Lenne létjogosultsága, de értelme valóban kevés. Mondjuk ha Bennel az első két 3&out után ha át tudják beszélni a gameplant akkor jó ha ott van valaki. Hogy ezért épp egy OC legyen, azzal a felelősséggel és pénzzel, annak már valóban kevés értelme van. Persze a játékokat ki kell dolgozni előre, az útvonalaknak meg kell lennie.
Reggio1914
Klaci79
több mint 5 éve
Most olvastam a Steelers wire-on, hogy Ebron azt mondta, az első félidő Fichtner hívásai voltak, a második félidőben pedig odaadták a stafétát BB-nek...Nem ez az első oldal, ahol ezt írják. Lenne létjogosultsága, de értelme valóban kevés. Mondjuk ha Bennel az első két 3&out után ha át tudják beszélni a gameplant akkor jó ha ott van valaki. Hogy ezért épp egy OC legyen, azzal a felelősséggel és pénzzel, annak már valóban kevés értelme van. Persze a játékokat ki kell dolgozni előre, az útvonalaknak meg kell lennie.
Reggio1914
több mint 5 éve
Szerintem nyertek, már ha visszajönnek az elkapóitok. Mi meg remélem pihentetjük a kulcsjátékosainkat.Ezek a százalékok nem tudom hogy jönnek ki. Sztem a Colts áll a legrosszabbul, ők ha nyernek sem biztos, h. bejutnak. Mi ha nyerünk, tuti a PO. Persze, értem, Steelers > Jags, de mégis jobb ha a saját kezedben a sorsod, nem?Az ESPN Playoff Machine és a frenetikus szakértelmem alapján a rájátszásban itthon verjük majd a Brownst, meglepetésre idegenben a Billst, aztán Kansasbe befejezzük az évet.Feltéve,hogy a Browns bejut,nekik áll most a legrosszabbul..
Szokol
LeviPoki
Joey Tribbiani
Steelers fan
több mint 5 éve
Most olvastam a Steelers wire-on, hogy Ebron azt mondta, az első félidő Fichtner hívásai voltak, a második félidőben pedig odaadták a stafétát BB-nek...Nem tudom, hogy az ilyesmi hogy működik, de ha ez így van (nem tudom mennyire hiteles ez az oldal), akkor Fichtner oldalvonal melletti létének nem sok értelme van...
több mint 5 éve
Nem, mert a SB vereség fájóbb... 🙂Az ESPN Playoff Machine és a frenetikus szakértelmem alapján a rájátszásban itthon verjük majd a Brownst, meglepetésre idegenben a Billst, aztán Kansasbe befejezzük az évet.2 meglepetes mar nem fert bele?
Szokol
no
több mint 5 éve
Ezek a százalékok nem tudom hogy jönnek ki. Sztem a Colts áll a legrosszabbul, ők ha nyernek sem biztos, h. bejutnak. Mi ha nyerünk, tuti a PO. Persze, értem, Steelers > Jags, de mégis jobb ha a saját kezedben a sorsod, nem?Az ESPN Playoff Machine és a frenetikus szakértelmem alapján a rájátszásban itthon verjük majd a Brownst, meglepetésre idegenben a Billst, aztán Kansasbe befejezzük az évet.Feltéve,hogy a Browns bejut,nekik áll most a legrosszabbul..
Szokol
LeviPoki
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 5 éve
Az ESPN Playoff Machine és a frenetikus szakértelmem alapján a rájátszásban itthon verjük majd a Brownst, meglepetésre idegenben a Billst, aztán Kansasbe befejezzük az évet.Feltéve,hogy a Browns bejut,nekik áll most a legrosszabbul..
Szokol
több mint 5 éve
Az ESPN Playoff Machine és a frenetikus szakértelmem alapján a rájátszásban itthon verjük majd a Brownst, meglepetésre idegenben a Billst, aztán Kansasbe befejezzük az évet.2 meglepetes mar nem fert bele?
Szokol