Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Pár hete, 9:0, 10:0 környékén megtaláltam anyám lakásában a Steelers zászlómat. Nagy büszkén kiraktam a otthon azért, hogy ma a félidőben leszedjem, és mérgemben berakjam a fiók mélyére. Nem tudom van-e összefüggés, de ott marad 😊persze...hogy babonás vagy....
bcsarli
Én meg teljesen kijózanodtam....volt összesen 3 3&out...ennyi az előző 3 meccsen negyedenként volt néhol
több mint 5 éve
Hilton tán sok PSG meccset nézett mostanság?Úgy esett-bukott mint Neymar fénykorában...Egyébként hihetetlenül egysíkú lett a Colts játéka a 2. félidőre.Hines checkdown és Hilton corner route,ebből álltak ki.Plusz a védelemben is váltottak mert ami a Steelersnek nem ment az első félidőben, az ment a másodikban,pedig szinte ugyan azok a crossing routeok meg mid out útvonalak voltak az első félidőben is, amiket simán levédekeztek.
több mint 5 éve
Pár hete, 9:0, 10:0 környékén megtaláltam anyám lakásában a Steelers zászlómat. Nagy büszkén kiraktam a otthon azért, hogy ma a félidőben leszedjem, és mérgemben berakjam a fiók mélyére. Nem tudom van-e összefüggés, de ott marad 😊
több mint 5 éve
Ezzel megvan a csoport győzelem ugye? Gratula hozzá, és ahhoz, hogy kijöttetek a L sorozatból.A playoffal kapcsolatban hasonló "erősnek" érzem a mai két csapatot. Ti biztosan bent lesztek, mi azért a mai naptól függetlenül szerintem szintén, de aztán ennyi. Bejutunk, körülnézünk aztán hazamegyünk. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Sanszos a Ravens a PO-ban, szép leszLegalább lesz Lamar-nak is PO győzelme.
astroid
több mint 5 éve
Sanszos a Ravens a PO-ban, szép lesz
több mint 5 éve
már vége...kikaptakEgyenlíthetnekBaszki ezt nem hittem volna. Egy hosszu Claypool laszti es ujra kinyilt a palya. Nem hiszem csak ennyi volt, de a momentum visszakerult es onnantol a D is ujra karcolt.Még a Browns se kapott ki, náluk a labda és 7 pontossal nyerhetnek
Ez nagy gyozelem volt na. Jobb igy csopigyozelmet ulni, mint a Browns veresegevel, valljuk be.
Klemó
Reggio1914
bcsarli
több mint 5 éve
most fumblizták elEgyenlíthetnekBaszki ezt nem hittem volna. Egy hosszu Claypool laszti es ujra kinyilt a palya. Nem hiszem csak ennyi volt, de a momentum visszakerult es onnantol a D is ujra karcolt.Még a Browns se kapott ki, náluk a labda és 7 pontossal nyerhetnek
Ez nagy gyozelem volt na. Jobb igy csopigyozelmet ulni, mint a Browns veresegevel, valljuk be.
Klemó
Reggio1914
bcsarli
több mint 5 éve
EgyenlíthetnekBaszki ezt nem hittem volna. Egy hosszu Claypool laszti es ujra kinyilt a palya. Nem hiszem csak ennyi volt, de a momentum visszakerult es onnantol a D is ujra karcolt.Még a Browns se kapott ki, náluk a labda és 7 pontossal nyerhetnek
Klemó
Reggio1914
több mint 5 éve
Baszki ezt nem hittem volna. Egy hosszu Claypool laszti es ujra kinyilt a palya. Nem hiszem csak ennyi volt, de a momentum visszakerult es onnantol a D is ujra karcolt.Még a Browns se kapott ki, náluk a labda és 7 pontossal nyerhetnek
Klemó
több mint 5 éve
Erre nem sok hatásunk van...ilyen második félidő miatt nem csodálkozhatsz a vereségen. Ti is tudjátok, hogy ennél többet kellett volna, és akkor azt csinálnak a zebrák, amit akarnak.KÖSZÖNJÜK!!meg lehet köszönni a bíróknak is, de mind1 is.. gratula a Steelersnek 😊
LeviPoki
Bence94
több mint 5 éve
a brownst is jövőhéten, kösziiii
több mint 5 éve
Tomlin kibszott sötét. Olyan az időkéréssel, mint a Challengekkel.Aham 😀 😀 😀
no flacco
több mint 5 éve
KÖSZÖNJÜK!!meg lehet köszönni a bíróknak is, de mind1 is.. gratula a Steelersnek 😊
LeviPoki
több mint 5 éve
Baszki ezt nem hittem volna. Egy hosszu Claypool laszti es ujra kinyilt a palya. Nem hiszem csak ennyi volt, de a momentum visszakerult es onnantol a D is ujra karcolt.Ez nagy gyozelem volt na. Jobb igy csopigyozelmet ulni, mint a Browns veresegevel, valljuk be.
több mint 5 éve
KÖSZÖNJÜK!!"Majd egyszer mi is kérni fogunk valamit, Pelikán elvtárs..." 🙂
LeviPoki
több mint 5 éve
KÖSZÖNJÜK!!Jó, de egyszer majd kérünk egy szívességet. Ha a PO-ban találkozunk, akkor hamarosan.
LeviPoki
több mint 5 éve
KÖSZÖNJÜK!!
több mint 5 éve
BAJNOKCSAPAT! 😀
több mint 5 éve
Tomlin kibszott sötét. Olyan az időkéréssel, mint a Challengekkel.
több mint 5 éve
a Bills-ben bizunk elsodlegesen 😊nem feltetlenul jatszanank egymas ellen, de ettol drukkoljatok a Colts-nak.Úgy több esély van, ha be sem juttok 😊
no
bcsarli
több mint 5 éve
nem feltetlenul jatszanank egymas ellen, de ettol drukkoljatok a Colts-nak.Úgy több esély van, ha be sem juttok 😊
no
több mint 5 éve
nem feltetlenul jatszanank egymas ellen, de ettol drukkoljatok a Colts-nak.
több mint 5 éve
Azt már nagyjából elfogadtam, hogy nekünk 1 körös lesz az idei PO. Csak azt szeretném, ha nem a Ravens ejtene ki minket, így hajlok az álláspontodra 😊en nektek drukkolokén a Coltsnak
no
Willie Parker