Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Már a meccs előtt nézegettem a playoff machinet, gyakorlatilag 1 meccset kell nyernünk, bármelyiket, és akkor matematikailag is bent vagyunk. Akárhogy variáltam, nincs olyan forgatókönyv, hogy 12-4-el ne jutnánk be. (11-5-re azt hiszem még van) pillanatnyilag konferencián belüli jobb mérleggel előzzük a KC-t.

PO-ban pedig végtelen számú lehetőség jöhet, Raiders, Colts, Titans, Browns, Bills is kijött lehetséges ellenfélnek az első körben. (Úgy számolva hogy KC a kiemelt)

Én nem hiszek ebben, hogy tartalékolunk a PO-ra. Még azokon a meccseken, amikor vezetünk, el tudom hinni hogy lebutított O playbook megy, mert minek mindent megmutatni... de amikor vesztésre állunk? Azt mondják, hogy inkább kapjunk ki, de maradjanak "titkos" játékaink? Nem hinném. Szerintem O oldalon most ennyit tudunk.

A dropok pedig nem gondolom hogy elmúlnak, Ebron minden eddigi csapatában dropkirály volt. Valaki hisz benne, hogy amit 27 éves koráig, 6 NFL szezon alatt nem tudott megtanulni, azt majd most nálunk megtanulja?

Aranyköpések topikban már évek óta ott van:

" Közben Ebronnak megszületett a kisfia😊
oleewear

Reméljük nem ejti el.
Bazzani"

D.Johnson is potyogtatta a labdákat már tavaly is, idén meg kritikán aluli szintre ment le. Mitől támadna fel, attól hogy mondják neki? Szerintem eddig is mondták.

Ezeken a játékosokon komplett meccsek elmehetnek, és a PO-ban nincs következő forduló. És ahogy írtam korábban, Johnson egyáltalán nem úgy nézett ki meccs közben, mint akit megviselt a dolog, vagy legalább elgondolkodott volna rajta.

Fichtnerről pedig; aki abban bízik hogy ő tudja a tutit, csak nem akarja megmutatni, ajánlom figyelmébe a tavalyi Jets meccset.
Akkor nem volt mire tartalékolni, PO szempontjából do or die meccs volt. Ott kreatívnak, meg okos playcallernek tűnt az ember?

Ne legyen igazam, de én azt látom, hogy a D egyértelműen top3 egység, tehát PO runhoz totál alkalmas, az O pedig egy tök egysíkú alakulat, ami kezd kifulladni.
több mint 5 éve
Sifur Pittsburgh Steelers 1 134
hát ez a meccs is a szokásos volt, csak páran kiestek ezzel a védelem meggyengült, és a támadó sor ismét fogalmatlan volt meg azért el is fáradtak már amennyit a pályán voltak.
Remélem az igazi playbookot féltve örizzük az öltöző mélyén és a rájátszás fontosabb meccsein kinyitjuk 😀

Nem igazán vagyok mérges mert minden meccsünk eddig hasonló volt, nagyon magasan van a plafonunk és nagy csapatokat is simán el tudunk kapni, de annyira fogalmatlanul is tudunk játszani, hogy gyengébek ellen is ki tudunk esni 1. körben. Washington utolsó két meccsét láttam, nem annyira rosszak mint a mérlegük mutatja, de azért 14-0 után verni kellett volna őket...kiemelés remélem azért meglesz, ráfér a csapatra
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Spillane szezonjának nincs vége, nem kell műteni, de bizonytalan ideig nem játszik
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
A PO szempontjából nekünk az egészség fontosabb lenne, mint az aktuális forma szerintem. Van annyi tehetség mindkét oldalon, hogy elvigyen egy meccset, kivéve, ha nincsenek a pályán és elfogyunk.

A mostani idény egy teljes káosz felkészülési szempontból, nincsen idő kigyakorolni játékhelyzeteket, maximum egyes játékelemeket. Úgy tűnik, a run block-ot idén még nem sikerült összerakni, de ki tudtuk váltani sok rövid passzal, ami ugyanoda vezet, hogy mi birtokoljuk a labdát. Na ebbe zavart bele ez a meccstologatás mizéria, mert a skillplayerek elvesztették a fókuszt és szétesett a ritmus. Én úgy láttam, hogy most nem BB miatt.

A Was meccset nem láttam, csak összefoglalót tervezek, de a Ravens meccsen is egyértelmű volt, hogy nem tudunk 100%-ra pörögni.

A nagyobb gond, hogy D-ben nagyon fogyatkozunk és ott kevesebb a mélység/lehetőség a variálásra.

Más: Szerintetek mennyire akarjuk Connert megspórolni a rájátszásra? Szerintem ha full time nyomnánk a run-t, ő már IR-en lenne - és mivel működött eddig más koncepció, őt egészségesebben tudtuk tartani, aki egy meccsen akár lehet X faktor.
Willie Parker
Punci probóler, mosmá tuggyuk mé

hogy hiányzik a szar Conner, mi?

akár mijen pönge a védelem, ha kiesik a pótILB, a first korner, meg sánta a safety azt látványosan megérzi - s még nem beszéltem az egy playben többözösen előforduló blockindaback halmozodásokrólnaznellen falában

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 131
Mindenki lecumizza magát a KC játékától, de azért nézitek is a meccseiket, vagy csak az összefoglaló megy le? Ok, hogy az offense-ük távolinak tűnik számunkra az egysíkú játékkal, de összességében nem jobb csapat, max van egy olyan TE, akiről mi csak álmodunk, meg egy olyan OC, akit mi is szeretnénk. Meg teljes csapat szinte egészséges...
Klaci79
Pont ezt akartam mondani, hogy a Broncos ezzel a gyenge játékával végig meccsben volt. Okés, hogy a KC nem a legjobbját nyújtotta, de Broncos sem. DE akár a Packerst is lehet mondani, aki ellen az Eagles szintén végig versenyben volt.

A potenciál ott van bennünk és szerintem ennek örüljünk. Ha megint valahogy behúzzuk, akkor abból nem tanulunk. Jön a Bills és lehet ott is verés lesz a vége, de nekünk már a PO-ra kell készülnünk, akár be is oszthatjuk. A legrosszabb az, hogy wild card helyen megyünk be, de ennek semmilyen jelentősége sincs idén, csakis az első kiemelésnek.
Klemó
Annak is csak a pihenő miatt, ami nem szokott annyira jót tenni nekünk 😀
Mindegy majd meglátjuk mi lesz, a Bills jó erőfelmérő, hogy valójában hol tartunk.

Egyébként azt sem értem, hogy ezt a "redskinst" miért húzza le mindenki, nagyszerű fal, egy keveset hibázó Smith, egy top WR (akit pont megfogtunk tegnap) és 1-2 kiváló TE, a védőfal meg brutálisan jó és a seben is van potenciál bőven. Haskinal jó szarok voltak, de ez a csapat teljesen rendben van, bárkit képesek lennének megszorongatni.
Klaci79
Egyetértek. Nem annyira rossz a Washington mint a mérlege mutatja.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 127
A PO szempontjából nekünk az egészség fontosabb lenne, mint az aktuális forma szerintem. Van annyi tehetség mindkét oldalon, hogy elvigyen egy meccset, kivéve, ha nincsenek a pályán és elfogyunk.

A mostani idény egy teljes káosz felkészülési szempontból, nincsen idő kigyakorolni játékhelyzeteket, maximum egyes játékelemeket. Úgy tűnik, a run block-ot idén még nem sikerült összerakni, de ki tudtuk váltani sok rövid passzal, ami ugyanoda vezet, hogy mi birtokoljuk a labdát. Na ebbe zavart bele ez a meccstologatás mizéria, mert a skillplayerek elvesztették a fókuszt és szétesett a ritmus. Én úgy láttam, hogy most nem BB miatt.

A Was meccset nem láttam, csak összefoglalót tervezek, de a Ravens meccsen is egyértelmű volt, hogy nem tudunk 100%-ra pörögni.

A nagyobb gond, hogy D-ben nagyon fogyatkozunk és ott kevesebb a mélység/lehetőség a variálásra.

Más: Szerintetek mennyire akarjuk Connert megspórolni a rájátszásra? Szerintem ha full time nyomnánk a run-t, ő már IR-en lenne - és mivel működött eddig más koncepció, őt egészségesebben tudtuk tartani, aki egy meccsen akár lehet X faktor.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
A Chiefs interior OL idén gyengusz, lehet velük szoros meccset játszani, ha konstans beomlik a zseb Mahomes körül, a ti DL-etekkel ez meg koránt sem lehetetlen.
Szoros végjátéknál meg én nehezen fogadok Big Ben ellen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Mindenki lecumizza magát a KC játékától, de azért nézitek is a meccseiket, vagy csak az összefoglaló megy le? Ok, hogy az offense-ük távolinak tűnik számunkra az egysíkú játékkal, de összességében nem jobb csapat, max van egy olyan TE, akiről mi csak álmodunk, meg egy olyan OC, akit mi is szeretnénk. Meg teljes csapat szinte egészséges...
Klaci79
Pont ezt akartam mondani, hogy a Broncos ezzel a gyenge játékával végig meccsben volt. Okés, hogy a KC nem a legjobbját nyújtotta, de Broncos sem. DE akár a Packerst is lehet mondani, aki ellen az Eagles szintén végig versenyben volt.

A potenciál ott van bennünk és szerintem ennek örüljünk. Ha megint valahogy behúzzuk, akkor abból nem tanulunk. Jön a Bills és lehet ott is verés lesz a vége, de nekünk már a PO-ra kell készülnünk, akár be is oszthatjuk. A legrosszabb az, hogy wild card helyen megyünk be, de ennek semmilyen jelentősége sincs idén, csakis az első kiemelésnek.
Klemó
Annak is csak a pihenő miatt, ami nem szokott annyira jót tenni nekünk 😀
Mindegy majd meglátjuk mi lesz, a Bills jó erőfelmérő, hogy valójában hol tartunk.

Egyébként azt sem értem, hogy ezt a "redskinst" miért húzza le mindenki, nagyszerű fal, egy keveset hibázó Smith, egy top WR (akit pont megfogtunk tegnap) és 1-2 kiváló TE, a védőfal meg brutálisan jó és a secben is van potenciál bőven. Haskinsnál jó szarok voltak, de ez a csapat teljesen rendben van, bárkit képesek lennének megszorongatni.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Klaci79

több mint 5 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
Én még mindig azon az érzésen vagyok, hogy nem pörgünk 100%-on. Elég volt eddig ez is. Ez most egy picit megbosszulta magát, de sztem az O egy butított plannel megy. Az elején láttunk trükköket, megvan az, de nem videóztatjuk ki. 1x megnéztük, fasza eladható. Valahogy az az érzésem, hogy van a tankban muníció bőven. Nem tudom miért érzem így. De így érzem.
polamalu
Ahogyan azt már egyszer leírtam én is nehezen tudom elképzelni, hogy minden cél nélkül csak úgy kikukáztuk volna ezeket. Nagyon adná magát, hogy PO-ra tartogatjuk.
fcancellara
Mire másra? A combine-ra?
😀
polamalu
A másik eshetőség, hogy balfasz a stáb, így értettem, csak nem akartam leírni.
több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
Én még mindig azon az érzésen vagyok, hogy nem pörgünk 100%-on. Elég volt eddig ez is. Ez most egy picit megbosszulta magát, de sztem az O egy butított plannel megy. Az elején láttunk trükköket, megvan az, de nem videóztatjuk ki. 1x megnéztük, fasza eladható. Valahogy az az érzésem, hogy van a tankban muníció bőven. Nem tudom miért érzem így. De így érzem.
polamalu
Ahogyan azt már egyszer leírtam én is nehezen tudom elképzelni, hogy minden cél nélkül csak úgy kikukáztuk volna ezeket. Nagyon adná magát, hogy PO-ra tartogatjuk.
fcancellara
Mire másra? A combine-ra?
😀
több mint 5 éve
polamalu
több mint 5 éve
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Ez a D, míg bírta szuflával nullázta az ellenfelét. Amit nem csináltak az a TO, de ez is meg lett volna, ha Watt nem hősködni akar. Megjegyzem ezutóbbi esetén lehet a meccs is megvan. Smith egy manager QB egyébként is, mint tudjuk, szóval nála a TO sose volt igazán faktor. A goal line stand is meg lett volna szintén nekünk is, ha Watt nem akar túlbiztosítani. Szóval Én a D kapcsán nem látom azt a gondot, ami probléma lenne. (persze Spillane, Nelson és Haden visszatérése mellett)

Egy olyan csapat vagyunk idén, hogy hol a D, hol az O villan. Eddig a csapatrészek kiegészítették egymást és lássunk tisztán ez nagy erősség.

Tegnap a fulladó D-t nem segítette ki az O és igazán itt a baj. Egymás utáni két meccsen 7, azaz hét(!) droppot hoztunk, ami nem PO szint, mert ezek a labdák odadobott lasztik. Szinte egyik sem volt nehéz elkapás és ez nonszensz.

A másik gond maga az OL futástámogatása és maga az RB-k, akik képtelenek ilyen L támogatás melett futni.

No és a lényeg. Mindehhez és főleg az ilyen OL-hoz kreatív playcalling kell, ami megvolt az idény elején. Olyan nincs, hogy csakis passzolunk, mert jó a WR corp. Ez nem a dáridó, ez komoly liga, bárki megfog bennünket non balanced O-val. Lehet innen jönnek a droppok, nem tudom.

Ezzel a teljesítménnyek nem vagyunk PO érettek és Én örülök, hogy még 4 meccsünk van, hogy ezen csiszolhatunk.

Azt viszont ne feledjük, hogy Bills, Colts, Browns kutyakemény trió lesz. Tulajdonképpen kezdődik a PO vasárnap....
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 380 — Steelers fan
Szerintem abszolút nem kell depizni, mert mi változott? Semmi gyakorlatilag. Legalább is én eddig sem hittem abban, hogy meg tudjuk fogni a KC-t, márpedig csak az első hely ért volna valamit a kiemelésben.

A dropok két meccse jönnek látványosan (azért meccsenként vagy három volt előtte is), ezek majd el fognak múlni úgy, ahogy jöttek.

Csak még azt mindig nem látom, hogy egy KC-t és utána mondjuk egy Saints-et hogyan tudnánk mi elkapni? Szóval én emiatt nem élem bele magam, nem a dropok, a futójáték hiány, a fogyó védelem vagy éppen a fal miatt.
több mint 5 éve
Kicsit olyan érzése van az embernek a játék alapján, mintha a játékosok túljátszanák az áldozat szerepét ebben a 3 hétben. A minket kell sajnálni mert ide-oda, meg oda-vissza vagyunk tologatva.

Meg így nem jó, meg úgy nem jó mert minket senki sem szeret, mindenki utál, megyek is, megeszem egy kukackonzervet, meg bye week, meg különbenis tőlünk az is szép gesztus, hogy kiállunk a meccsre.

Csak ez liga szerte senkit sem érdekel rajtunk kívül. Illetve de. örülnek a nyomorunknak, és ezzel mi sem lennénk másképp a helyükben. Azt hittem, a halasztások miatt mérgesek leszünk, és ráöntjük a dühünket az ellenfélre, és lám báránkák lettünk. Remegő kezűek.

Mindkét ellenfelünk nagyot játszott ellenünk egyébként és továbbra is így lesz az ellenfeleinkkel. Ez benne van a 11-0-s munkaköri leírásban. Csoportellenfelek meg csoportellenfelek.

Szóval össze kell szorítani a fogakat, összenöveszteni a szemöldököket, elviselni a mém-dömpinget, ami szintén a veretlenséggel járt. A majom lekerült a hátunkról, építkezni újra és nekilendülni az utolsó harmadnak.
Remélem, sikerül összeszednie a csapatot a veteránoknak és Tomlinnak.

(Hilton egy állat volt)
Spy
A sok dropli egyértelműen dekoncentráltság. Fáradtság miatt? Oké, hát akkor ezen segíthetne egy tehermentesítő, konzervatívabb gameplan vagy a playek szerencsésebb elosztása-rotáció. Motiválatlanság? Szintén edzői stáb. Nagyon nagy lufi lehet ez a 11-0, azaz 11-1. Ugyanakkor idén már mindenkinek volt hát én lefosom a bokám érzése Ficth-csel kapcsolatban, azaz nehezen tudom elképzelni, hogy ezeket a kreatív és jól működő playeket/playbook x oldalát minden terv nélkül kukázta volna.

Szerkesztette: fcancellara
több mint 5 éve
Érik az a power ranking 10. hely
fcancellara
28 lesz az
több mint 5 éve
Érik az a power ranking 10. hely

Szerkesztette: fcancellara
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Kicsit olyan érzése van az embernek a játék alapján, mintha a játékosok túljátszanák az áldozat szerepét ebben a 3 hétben. A minket kell sajnálni mert ide-oda, meg oda-vissza vagyunk tologatva.

Meg így nem jó, meg úgy nem jó mert minket senki sem szeret, mindenki utál, megyek is, megeszem egy kukackonzervet, meg bye week, meg különbenis tőlünk az is szép gesztus, hogy kiállunk a meccsre.

Csak ez liga szerte senkit sem érdekel rajtunk kívül. Illetve de. örülnek a nyomorunknak, és ezzel mi sem lennénk másképp a helyükben. Azt hittem, a halasztások miatt mérgesek leszünk, és ráöntjük a dühünket az ellenfélre, és lám báránkák lettünk. Remegő kezűek.

Mindkét ellenfelünk nagyot játszott ellenünk egyébként és továbbra is így lesz az ellenfeleinkkel. Ez benne van a 11-0-s munkaköri leírásban. Csoportellenfelek meg csoportellenfelek.

Szóval össze kell szorítani a fogakat, összenöveszteni a szemöldököket, elviselni a mém-dömpinget, ami szintén a veretlenséggel járt. A majom lekerült a hátunkról, építkezni újra és nekilendülni az utolsó harmadnak.
Remélem, sikerül összeszednie a csapatot a veteránoknak és Tomlinnak.

(Hilton egy állat volt)
több mint 5 éve
Highsmithnek az első fellépése volt kezdőként. Azonnal leírjuk. Azért nem volt teljesen láthatatlan, mert rendre együtt zárta a zsebet Wattal, csak neki a sack nem sikerült, de sokszor lépett vissza coverege be is. Én nem látom ennyire gyászosan. A D csak szimplán elfáradt, ami nem csoda hiszen a folyamatos 3 and out nem kedvez egyik D-nek sem. Az O a kulcs most. Ha az O tudna valami varázsnyulat előhúzni és elkezdene szárnyalni, vagy legalább felfelé ívelő pályára állni nem lenne gond. De ezt mondjuk spec most nem látom. Meglátjuk a Bills ellen.
több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
az az igazsag, hogy mi ennyit tudunk. Playoff baby, de ott meg fogunk allni, mert futas nelkul, illetve droppolo elkapobrigaddal nem fogunk senkit megfogni.
Arra epitettunk, hogy a D majd megfog mindenkit, de fogynak. Bush-t valamennyire tudja helyettesiteni a robotzsaru [ aki megserult ], de highsmith egyenlore lathatatlan. A d mar hetek ota nem az a D, mint az ev elso feleben volt. Holott a foci decemberben kezdodik, mi meg most eresztunk le.
több mint 5 éve
Fura nekem, hogy Claypool mennyire alul van használva. Év elején belekezdett, kb 3.meccsre, de most...3 labda megy felé, 2 elkapás, 1 DPI, aztán semmi. Miközben Ebron és Johnson versenyt megy a lyukaskezű címért. Ebronnak csak az egyszerű labdákkal van gondja, a nehezeket megfogja, de kurvara nem tud blokkolni. Csak sajnos McDonald sem, mint ahogy az egész OL-ből csak DeCastro. Okorafor mondjuk legalább arra jó, hogy nem érnek oda BB-hez, de ez elég karcsú tőle, folyamatosan felteszi a védő a kezét mellette.
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 380 — Steelers fan
- Ebront utálom, ezt a játékot így nem lehet játszani.
- Johnsont nyugodtan ültessük le egy meccsre, mert ezt a játékot így nem lehet játszani.
- Örülök, hogy Alex Smith és Rivera gyepált el minket először, mindketten megérdemlik.
- Érett ez már a játék képe alapján régóta.
- Ilyen futójátékkal csoda ez a 11-0. Nem blokkol a TE, nem használunk fullbacket.
- Remélem most már visszaállunk a rendes ritmusba, mert ez így láthatóan megvisel minket.

Gond nincs, a KC elleni AFC-döntő tűnik továbbra is a megállónak.
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Amúgy mikor D.Johnson a nem tudom hányadik dropja után nevetgélve ment vissza a huddleba, az nagyjából mutatta, hogy mi a felfogás: elejtettem, nem számít, ugyis nyerünk.

A D azért jó volt megint, ott nincs gáz, de Fich óriási fék ebben a csapatban, eddig csak kételkedtem, de most ki merem jelenteni, ezzel az emberrel nem tudunk PO runt csinalni. Fich ehhez kevés lesz.
Jan
A Defense-en a második félidő elején már lehetett látni, hogy villanni fognak, max. de megállítani az ellent nem. Watt kivételével álltak, mint birkák a vágóhídon. A sok sérülés meg azon az oldalon nagyon nem hiányzik. Highsmith elég súlytalan volt, de a teljes passrush is beleszürkült a meccsbe alkalmankint. Sajnáltam a Defense-t a második félidőben, de már az elsőben is, annyira rájuk volt írva az "engedjetek hazamenni" a testbeszédükre mint egység.

Futójáték: -

Meg kellene találnunk December végére azt az offense-t, amit a TEN első félidejében játszottunk, amikor többen kérdeztük, hogy honnan jönnek ezek a playek, WR futások, motion-ök stb. Reménykedem benne, hogy tudatos Canada-effektet láttunk. Remélem, előhúzzuk januárra.
Fichtner szerintem rühelli a futójátékot, és nyilatkozataiból ítélve Tomlin sem hisz benne. Pedig a WR-jeink eredményesebben futnak, mint a futóink (rush yards, YAC). Pouncey meg kell mint egy falat kenyér, mert ez az ő egysége, akármilyen szintet is hoz.

Én elővettem Volna Döncit, Samuelst jobban (Derek Watt lesérült? ) FB-t, valami kretívabb personnell-t, mert ezt a meccset elvesztettük a WASH front 7 ellen. OL+ Coaching egyben. De legalább nem verték agyon BigBen-t.

BigBen leütött passzaival meg kezdeni kellene valamit, mert már szeptemberben tudta a hülye is, hogy ha felteszi a DL a kezét, akkor előbb-utóbb jön a TO.
Sweat nagyot játszott. Oda több segítség kellett volna.

Ebron meg....😊 Hihetetlenül kétarcú a pali. Néha kláccs First Down elkapásokat művel, és könnyűnek látszanak a kezében, máskor meg a legegyszerűbb labdákat ejti ki a kenyereszsákból. Hihetetlen milyen koncentrációs kihagyásai vannak. Ha fejben is olyan erős lenne mint a fizikai képességei, komoly erő lehetne...Nekem hiányzik Dönci.

Wright-on szerintem nem múlott semmi, maximum, hogy Tomlin nem bízott benne. (Bár én is nekimentem volna ott akkor a 4.-nek, mert 3 pont hátrányból simán fordított volna még a WASH a játék képe alapján

Valljuk be, -a második félidő képe alapján- a félidő előtti FG-n sem múlott a meccs kimenetele, ami egy smart move volt Sanyitól.

Bízzunk benne, hogy lent vagyunk és innen újra indulhatunk felfelé (nyilván nem a mérleg, hanem a mutatott játék képe alapján)