Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Es ezt a radio adast en mar belinkeltem ide, amikor momentan pont brownrol mondta azt, hogy akkor sem futott jo routot. Es hogy o a huddle ban elmondta neki. Hogy ne azt fussa, amit futott brown, mert abbol konnyen int lehet. De brown csak azt futotta.Köszi!Lényegében minden elhangzott már itt. Hogy BB kritizálta Bownt mert kihagyott egy nyári OTA-t, aztán később fogta magát és ő ment el nyaralni, kihagyva egy másikat. Hogy szereti lesöpörni magáról a felelősséget, a keddi rádió interjúiban rendszeresen dobja "busz alá" valamelyik csapattársát. Hogy ő futott rossz route-ot, azért lett INT, nem kapta el pedig illett volna stb. És röviden ír a fiatallabbkori dolgairól is. Hogy a privát életében csinált jónéhány hülyeséget, hogy fiatal (már SB győztes) QB-ként játékostársakkal, edzőkkel ordibált, stb.Röviden, tömören, magyarul?Velük beszélgettünk eddig a Shrine Game edzésein:Van egy elég érdekes cikk ezen az oldalon BB-ről.
Kendall Blanton, TE, Missouri
Justin Hollins, LB, Oregon
Olisaemeka Udoh, OL, Elon University
B.J. Blunt, LB, McNeese State
Bővebb info a link végén:
www.behindthesteelcurtain.com/2019/1/16/18183847/pittsburgh-steelers-2019-pre-draft-visit-tracker-nfl-draft-scouting-combine-games-news-rumors
Itt lesz az összes többi érdeklődés is listázva (Combine, pro-day, pre-draft visit)
Spy
Ha igaz, akkor nagyjából lerombol minden pozitivumot, amit gondoltam róla.
Nagyon gáz.
zidane99
steelwolf
peterk2005
steelwolf
Es mire megkerdezte a radio musorvezeto, hogy minek dobtad oda, mert ha nem a dl ember, akkor a cb hozta volna le az intet.
Akkor is csak azt mondta, hogy mert brownnal nem ezt beszeltek meg. Es az o hibaja.
De hat nem kell oda dobni ugye, ha valaki hibazik nem? Ki is lehetne fole dobni a labdat. A nem dehogy. Inkabb megmagyarazza a 12. injet es azt is masra fogja. Meg ha igaza is volt, nem fogtak puskat a fejehez, hogy akkor is oda kell dobnod. O dontott igy. Mindegy.
Aztan, utana meg azt nyilatkozta, hogy azert hivja ki igy a mediaban a csapattagjait, hogy ezzel osztonozze oket a jobb teljesitmenyre. Es hogy brown sem fogja rosszul venni es a tobbiek sem. Mert ez igy pont jol van. Es mindenki csak jol jar vele.
Bezzeg, amikor ot mondtak, hogy nincs a top 5 legjobb qb kozott a mostani eraban, Rogton tudott jol jatszani. Mig masok ellen meg nem. Hm lehet ot kellett volna hamarabb igy osztonozni, nem brownt es a csapattagokat ekezni. De mondjuk ez mas volt, mert az ellenfel jatekosa hivta ki. Nem kritizalta senkia a csapaton belulrol. : )
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Ha'la istennek, hogy itt kozbe lep a csalad. Mert fizetes nelkul. Az elit orvosok nelkul. A legjobb trainerek nelkul. A remenytol megfosztva, nagyon nehez lenne tovabb gyogyulnia. Es nem alljak a sima biztositok itt az ilyen dolgokat. Hacsak nem munkahelyi balesetnek lenne minositve stb. De amennyiben megszunne a munkaviszonya akkor megint mas kategoria lenne. Es meg igy is minden egyes dolgot amit igenybe venne, egyesevel kellene a biztositotol egyeztetve engedelyeztetnie, hogy meg engedik e neki vagy nem hogy azt a gyogymodot hasznalatba vegye. Es ha nem itelik meg neki. Akkor fizethetne sajat penzbol. Es igy eleg gaz lenne, ha nem lenne a csapat tagja szerzodessel stb.Valami pozitívum is legyen:Naugye! A Steelers család 😊
Ryan Shazier természetesen folytatja a rehabilitációját annak érdekében, hogy visszatérhessen.
Art pedig azt nyilatkozta, hogy ugyan lejár Ryan szerződése,de a csapat minden formában nyitott arra, hogy valami megoldást találjanak arra, hogy Ryan a csapatnál maradjon és folytathassa a rehabilitációt a csapaton belül.
Gergőke
bcsarli
De igy szerencsere tamogatjak amennyire csak tudjak. De nem hiszem el, hogy pl godell is veletlen hozatta be es mutatta be szegenyt a draftunk elott. Hogy nezzetek, nem olyan veszelyes ez a sport. Mert saci is mar tud jarni. Igaz, hogy akkor meg nagyon rossz volt nezni.
Es igy mint negativ reklamot, kicsit maszkirozni kell. Es minden aprosagot hirdetni. Mert a concussion is eleg csapas volt mar az nfl nek. Nem kell meg egy olyan is hogy siman egy jatek utan lehet elete vegeig tolokocsiban van az ember.
Igy belole megcsinaltak a visszatero sztart. Es meg most is ezt mondjak rola. Amikor ot sem hiszem, hogy megkockaztatna azt, hogy tenyleg visszaterjen. Vagy csak addig terne vissza. Mig kap egy snapet qb terdelesnel. Mert ez igazi hajtoero szamara.
De ki lenne az az eddzo, aki bevallalna azt, hogy esetleg visszateszi jatszani es raserul erre. Nem hiszem hogy sokan lennenek. Igy win win. Nfl nek is jo, mert hat saci visszateresen gondolkodik. Amikor mar ezen gondolkodott, amikor meg agyhoz volt kotve is.
Es saci is nyer, mert van remeny es kb nagykovete lesz a sulyos serulteknek. Olvastam a cikket amit itt irtak. Irtak paran, hogy miert ne terhetne vissza, akar mar jovore stb. Sajnos csak a fejemet fogtam. Pont ugy mint amikor a draftunknal is azt mondtak lehet azert nem jon ilb, mert saci jatszani fog. Hat adna isten, hogy teljesen felgyogyul es jatekra is kepes volna.
De en akkor sem jatszatnam. Es szerintem senki sem. Csak az nfl fizette media. Es max egy snapig.
több mint 7 éve
Watt megy a ProBowl-ra Jadeveon Clowney helyett.
több mint 7 éve
Dehogynem, aztán elbújt Stark mögé, szerinted mér voltak a nyári OL táborok... amíg el nem mentek a Tahó tóhoz... EjjjLényegében minden elhangzott már itt. Hogy BB kritizálta Bownt mert kihagyott egy nyári OTA-t, aztán később fogta magát és ő ment el nyaralni, kihagyva egy másikat. Hogy szereti lesöpörni magáról a felelősséget, a keddi rádió interjúiban rendszeresen dobja "busz alá" valamelyik csapattársát. Hogy ő futott rossz route-ot, azért lett INT, nem kapta el pedig illett volna stb. És röviden ír a fiatallabbkori dolgairól is. Hogy a privát életében csinált jónéhány hülyeséget, hogy fiatal (már SB győztes) QB-ként játékostársakkal, edzőkkel ordibált, stb.Egy 6pack sörbe fogadok bárkivel, hogy Harrisonnal soha nem ordibált. 😀 😀
peterk2005
Jan

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Lényegében minden elhangzott már itt. Hogy BB kritizálta Bownt mert kihagyott egy nyári OTA-t, aztán később fogta magát és ő ment el nyaralni, kihagyva egy másikat. Hogy szereti lesöpörni magáról a felelősséget, a keddi rádió interjúiban rendszeresen dobja "busz alá" valamelyik csapattársát. Hogy ő futott rossz route-ot, azért lett INT, nem kapta el pedig illett volna stb. És röviden ír a fiatallabbkori dolgairól is. Hogy a privát életében csinált jónéhány hülyeséget, hogy fiatal (már SB győztes) QB-ként játékostársakkal, edzőkkel ordibált, stb.Egy 6pack sörbe fogadok bárkivel, hogy Harrisonnal soha nem ordibált. 😀 😀
peterk2005
több mint 7 éve
Köszi!Lényegében minden elhangzott már itt. Hogy BB kritizálta Bownt mert kihagyott egy nyári OTA-t, aztán később fogta magát és ő ment el nyaralni, kihagyva egy másikat. Hogy szereti lesöpörni magáról a felelősséget, a keddi rádió interjúiban rendszeresen dobja "busz alá" valamelyik csapattársát. Hogy ő futott rossz route-ot, azért lett INT, nem kapta el pedig illett volna stb. És röviden ír a fiatallabbkori dolgairól is. Hogy a privát életében csinált jónéhány hülyeséget, hogy fiatal (már SB győztes) QB-ként játékostársakkal, edzőkkel ordibált, stb.Röviden, tömören, magyarul?Velük beszélgettünk eddig a Shrine Game edzésein:Van egy elég érdekes cikk ezen az oldalon BB-ről.
www.behindthesteelcurtain.com/2019/1/16/18183847/pittsburgh-steelers-2019-pre-draft-visit-tracker-nfl-draft-scouting-combine-games-news-rumors
Itt lesz az összes többi érdeklődés is listázva (Combine, pro-day, pre-draft visit)
Spy
Nagyon gáz.
zidane99
steelwolf
peterk2005
több mint 7 éve
Lényegében minden elhangzott már itt. Hogy BB kritizálta Bownt mert kihagyott egy nyári OTA-t, aztán később fogta magát és ő ment el nyaralni, kihagyva egy másikat. Hogy szereti lesöpörni magáról a felelősséget, a keddi rádió interjúiban rendszeresen dobja "busz alá" valamelyik csapattársát. Hogy ő futott rossz route-ot, azért lett INT, nem kapta el pedig illett volna stb. És röviden ír a fiatallabbkori dolgairól is. Hogy a privát életében csinált jónéhány hülyeséget, hogy fiatal (már SB győztes) QB-ként játékostársakkal, edzőkkel ordibált, stb.Röviden, tömören, magyarul?Velük beszélgettünk eddig a Shrine Game edzésein:Van egy elég érdekes cikk ezen az oldalon BB-ről.
Spy
Nagyon gáz.
zidane99
steelwolf

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Röviden, tömören, magyarul?Velük beszélgettünk eddig a Shrine Game edzésein:Van egy elég érdekes cikk ezen az oldalon BB-ről.
Spy
Nagyon gáz.
zidane99
több mint 7 éve
Velük beszélgettünk eddig a Shrine Game edzésein:Van egy elég érdekes cikk ezen az oldalon BB-ről.
Spy
Nagyon gáz.
több mint 7 éve
Velük beszélgettünk eddig a Shrine Game edzésein:Kendall Blanton, TE, Missouri
több mint 7 éve
Csak hallkan jegyzem meg, hogy Art ugyanezt mondta, miután idén nem egyeztünk meg. (persze még nem tudta, hogy black out lesz a vége)El tudtuk volna hozni Conner edzőjét, ehelyett Samuels edzőjét hoztuk el. Faulkner, NC State az új RB kócs.Baszki, ezt sem értem igazán.....
sutianap
Közben Art azt nyilatkozta, hogy nincs bezárva minden ajtó Le'Veon Bell előtt...
Az egy vicces sztori lenne, ha mindezek után megállapodunk vele mondjuk egy hosszútávúban, Brown pedig repül 😀
Gergőke
Nekem fogalmam sincs, hogy melyik edző lenne jó ide.
Azt biztos jó iránynak tartom, hogy lesz egy elemző elme Tomlin mögött, aki - többek között - a challenge-ekét is felelős lesz. Persze ez felerősíti azt az érzést, hogy Tomlin feladata mi is lenne igazán a csapaton belül, de várjuk meg a következő idényt.
Az mindenesetre jelzés Art részéről, hogy Tomlin szerződéshosszabbítása elől kitért. Nekem úgy tűnt, hogy ha nincs siker (persze kérdés, hogy a siker az mi), akkor Tomlin állása is veszélyben lesz, pláne, hogy a Ben utáni éra építése kezdődik el.
több mint 7 éve
A sztilersz galád család. 😊Valami pozitívum is legyen:Naugye! A Steelers család 😊
Ryan Shazier természetesen folytatja a rehabilitációját annak érdekében, hogy visszatérhessen.
Art pedig azt nyilatkozta, hogy ugyan lejár Ryan szerződése,de a csapat minden formában nyitott arra, hogy valami megoldást találjanak arra, hogy Ryan a csapatnál maradjon és folytathassa a rehabilitációt a csapaton belül.
Gergőke
bcsarli
Btw nem tudom ezt a bmily formát, ennyire bonyolult ügy ez?
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Valami pozitívum is legyen:Naugye! A Steelers család 😊
Gergőke
több mint 7 éve
Végül is Juju WR1 Bell WR2 washington meg a maradék meg WR3. Ócóbban megúsznánk. Csak legyen vége ennek a drámasorozatnakEl tudtuk volna hozni Conner edzőjét, ehelyett Samuels edzőjét hoztuk el. Faulkner, NC State az új RB kócs.Baszki, ezt sem értem igazán.....
sutianap
Közben Art azt nyilatkozta, hogy nincs bezárva minden ajtó Le'Veon Bell előtt...
Az egy vicces sztori lenne, ha mindezek után megállapodunk vele mondjuk egy hosszútávúban, Brown pedig repül 😀
Gergőke
több mint 7 éve
Valami pozitívum is legyen:Ryan Shazier természetesen folytatja a rehabilitációját annak érdekében, hogy visszatérhessen.
több mint 7 éve
Eyébként nekem is ez jutott eszembe. 2005 óta összesen nem volt ennyi sztori, mint most 2 hónap alatt. 😀 kár h a k suli miatt csak kapkodlm a fejem 😛Utálom a mozgalmas offseasonokat, de ez kezd szórakoztató lenni 😊El tudtuk volna hozni Conner edzőjét, ehelyett Samuels edzőjét hoztuk el. Faulkner, NC State az új RB kócs.Baszki, ezt sem értem igazán.....
sutianap
Gergőke
Szerintem jók leszünk, ez a sorsunk 😀
bcsarli
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Utálom a mozgalmas offseasonokat, de ez kezd szórakoztató lenni 😊El tudtuk volna hozni Conner edzőjét, ehelyett Samuels edzőjét hoztuk el. Faulkner, NC State az új RB kócs.Baszki, ezt sem értem igazán.....
sutianap
Gergőke
Szerintem jók leszünk, ez a sorsunk 😀
több mint 7 éve
El tudtuk volna hozni Conner edzőjét, ehelyett Samuels edzőjét hoztuk el. Faulkner, NC State az új RB kócs.Baszki, ezt sem értem igazán.....
sutianap
több mint 7 éve
El tudtuk volna hozni Conner edzőjét, ehelyett Samuels edzőjét hoztuk el. Faulkner, NC State az új RB kócs.

több mint 7 éve
RudiraNem én JohhnyFootballos vótam. Rudi jó és jól látja Washingtont, de amíg Ben itt van folyton alá fog pakolni.Ugy erted, hogy washington jateka talan ezert nem fejlodott, vagy fog. Vagy rudira mondod?
sutianap
gabistar

több mint 7 éve
Nem én JohhnyFootballos vótam. Rudi jó és jól látja Washingtont, de amíg Ben itt van folyton alá fog pakolni.Ugy erted, hogy washington jateka talan ezert nem fejlodott, vagy fog. Vagy rudira mondod?
sutianap
több mint 7 éve
Nem én JohhnyFootballos vótam. Rudi jó és jól látja Washingtont, de amíg Ben itt van folyton alá fog pakolni.akkor ki volt az, aki nagyon birta mahommest. Hm emlekszem valaki irta, hogy jo ben utod lenne stb... Bar reg volt mar. Talan igaz se volt.
sutianap
több mint 7 éve
Nem én JohhnyFootballos vótam. Rudi jó és jól látja Washingtont, de amíg Ben itt van folyton alá fog pakolni.

több mint 7 éve
Akkor picit finomitok. A lenyeg amire itt gondoltam az az, ha nincs ben. Egy bell/ab parossal sokkal konnyebb lenne a dolga az uj qb nak. Meg ha ez sajnos theoria is. Mert mint tudjuk mind a ketten elso balozok : ). Mint ha most conner van es ab van. Mert arra az idei ev sajnos jo pelda volt. Hogy akkor jon az ab dupla tripla es verjetek meg futassal vagy jujuval ha birtok. De altalaban nem birtuk oket. Ez lett volna a lenyeg.Sok mindennel egyetértek, de Brown, mint jövő embere nekem kicsit erős. Bell is határeset, főleg az elkötelezettsége miatt, de ő legyen. Másrészt Bell sztem legalább annyira hisztizne John Connor miatt, aki az Ellenállás vezére, you know...mint a Skynet tette. Még a végén ráküldené a Terminátort.Uzletileg elvesziteni harom elit jatekost, nem hiszem hogy megerne az fo nak. Hacsak nem lenne ben mogott egy 1/1 es nem valasztott qb, hanem 1/1 es szintu qb. Es akkor megint el lehetne adni. Igy most bell, ab story utan egy ben kirakasa, szerintem sok szurkolo kedvet elvenne attol hogy meccsre megy egy darabig. Es ez bizony sok penz kiesesevel jarthat.AB megy!Menjen mind a három uraság, Brown tradeljük el 1.körért és akkor ezt az úriembert kéretik szépen kiválasztani a drafton:
Bell megy! 😂
BB visszavonul!
Shazier felépül, és ,felhúzza' a Steel Curtain 3.0 ! 😁
steelwolf
m.youtube.com/watch?v=8Jx5qmPtXG0
Gergőke
Azert a harom legfelkapottabb nevekrol beszelunk. Es ebbol big ben van a toppon. Ezert is sertodhetett meg ab. Meg azon is hogy basztattak, hogy mar nem is olyan jo. De arra a szurkolonak mar nem jutott kapacitasa, hogy barki akit kettoznek, pont az ellenkezo oldali wr nek nyitja meg az utat. Azaz jujunak.
Aki ezt le is irta, hogy nem szeretne, ha nem ab lenne mellette stb. Meg akkor is igy nyilatkozva, amikor mvp lett es o is belephetett volna az egoistak klubbjaba. De nem tette. Mondjuk ha azon a meccsen megnezzuk brown jol teljesitett es sajnos pont juju utolso mozzanata dontotte el a meccset az ellen javara.
Mindegy. Eleg tokos fo nak kellene lennie ahhoz, hogy bent is most ultessek le/leptessek le, amikor meg brown/bell is a levegoben van. Nem hiszem hogy hianyoznak nekik a harmadik szeretett primadonna mediahype hisztije es stb.
Igy a szerintuk kisebb rossz miatt ben marad. Es ezzel elveszitunk kozvetve miatta a jovo generaciojabaol ket elit jatekost. Amikor ben mar reg nem elit. Es ez a ket jatekos, pont hogy alapveto szukseg lett volna egy uj qb karrier kezdetekor.
Egy megbizhato elite bell/conor paros. Es egy szinte levedekezhetetlen ab, ha nem triplazzak/duplazzak ben miatt.
Igy marad juju, aki ugyanugy visszafog esni, ha nem lesz ab. Es meg jobban bell miatt is. Igy juju lesz jovore abban a helyzetben, mint most brown van. Es pont ot fogjak ekezni. Hogy egy mvp szint hozasa utan, hogy eshet vissza a jateka.
Es ha ben is megy. Akkor meg mar tenyleg hatalmas a kerdojel. Mert dobbs es rudi sem biztos kozel sem hogy jo iranyitok lesznek. Es ezert nem ertem. Hogy minek kellett ketto qb ra is draft picket koltenunk. Es pont akkor amikor a def a gazabb. De erthetoen azert, mert nem volt jo a masodik szamu qbnk hogy finoman fogalmazzak.
Aztan akkor jott ez a dobbs lesz a megvalto es ben utoda. De ha igy gondoltak, minek jott rudi, megint amikor def need van. Most igy vagy dobbsot vagy rudit kukazzuk. A qb csata meg lesz ben utan.
De nem lett volna jobb, ha hanyagoljuk ezt a temat es ha kell valaki, akkor kivalasztunk egy nem bostic szeru megint biztonsagosnak tunu dobbs ot a drafton. Aztan ket szintel feljebbinek tuno rudit. Aki talan lehet fr qb. De hatalmas a kerdojel korulotte.
Szoval, ha tudtuk, hogy ben megy, akkor hamarabb kellett volna qbt huzni. Ha tudtuk, hogy nem es max serules miatt kell masodik szamunak valasztani valakit akkor meg ott volt mar dobbs.
Szoval inkabb varhattunk volna, tudva hogy ben meg folytatni akarja addig, amikor akar egy trade aran is felmentunk volna egy tenyleg jo prospectert akirol tenyleg elhiszik hogy jo fr qb lehet. Nem mondom hogy ez biztosabban bejon. De ha egy ilb posztra azt mondtak, hogy nem volt egy sem jo, sem drafton sem fan.
Akkor ilyen kesei koros qbk nak mennyi az eselye, hogy igazi elit fr qbk lesznek. Es ne tom bradyt hozzuk fel. Meg a tobbi kivetelt ami erositi a szabalyt.
Szoval jobban tunt volna, ha majd le akarjak valtani bent, akar kockactatva is, de kivalasztjak a leheto legjobb qbt, akit elkepzelnek a pitnek. Nem ket bent maradttal. Remeljuk persze hogy az evszazad uzletet kotottuk veluk. De a realitas inkabb az, hogy dobbs jo lesz cserenek. Meg rudi lehet hogy feljut fr qb posztba. De ott majd eldol milyen lesz.
De mire oda jutnak szegenyek hogy bizonyithatnanak. Addig nem lesz liga elit futo. Duplazzak majd a wr eket. Es akkor gyerunk. Lehet hozni az amugy sem konnyu magicet. De hat ez van.
gabistar
Fast Willie
De sajnos ilyen nincs. Mert ki is hisztiszte ki hogy jojjon conner? Ala ben. Termeszetesen. Mar csak azert is, amikor egy elit futoja van, mi a francnak kellett connerert lobbiznia? Ja hogy mar akkor is kellett a feszko.
Ezt mondom ugy, hogy polamalu/a jo def/ward al egy szinten imadom bent is. De pont ezert szeretem ha valasztani kell a legjobban polamalut. Mert o egy hivo, szivet lelket beleado, igazi csaladfo es jo rule modell.
Mig hat ben nel, ward nal merult fel egy ket dolog. Ben nougyei. Ward kemeny utesei/Vagy masok altal csak bunteto cheap shotjai.
Es utoiratkent, ha ket eve megkerdezzunk barkit is, hogy bell jo csapatember e, vagy megerdemelne a minosegi hosszabitast es hogy akarnak e itt latni tovabb steelers mezben. Kevesen mondtak volna hogy nem.
Ugyanez elmondhato brown rol is, hogy tavaly lett volna valaki, aki ab tradert lobbizott volna? Ugyan neki volt egy ket aprosag, pl verekedes training campen stb. De mindig az volt hogy brown az igazi arca a steelersnek. A keson kivalasztott, de legkemenyebben dolgozo ember. Aki igazi mintakep. Es meg ment is a vita, hogy bell vagy brown a fontosabb. Most meg kozellenseg. Nem tudom.
En bell utan mar nagyon unom ujra ugyanezt a dolgot brown nal. Ha ilyen volt, akkor miert nem tettek helyre. Ha ilyen volt, miert nem tudtak kordaban tartani. Ha ilyen volt akkor miert is o volt az igazi die hard pittsburgh minta jatekos. Fura a hirtelen valtas. Es valahol mindig kozeputon van az igazsag. Semmi sem teljesen fekete, vagy feher. De hat igy vagy ugy, de akkor is jol atvagtak. Ha ilyen volt akkor azert. Ha most jaratjak le akkor azert. : (
több mint 7 éve
suti neked volt anno mahommes a kedvenc qb prospected? Ha igy van es ilyen jol beletalaltal, rudirol meg dobbs rol mi a velemenyed. Tudom rudit elvileg mar elso korben vihettuk volna stb iras van rola. De en nem lattam a meccseit. Nem tudom hogy felnohet e a feladathoz, ami eleg nehez meg egy 1/1 es nek is. De hogy latod?Ez igaz a tobbiekre is ti hogy latjatok? Dobbs jo volt eloszezonban. Aztan volt egy jo dobasa amikor bejott egy playre. De aztan elveszett, amikor benji "leserult" az amugy is gaz meccsen.
Aztan rudinak mennyi idobe telhet, hogy pl jobb legyen mint dobbs. Mert odakat zengenek rola. De igy meg pont dobbs lesz az, akit dobhatnak 2. qb nak, ha ben egyszer leteszi a lantot. Mert ha ez tavaly lett volna akkor egyertelmu hogy dobbs kezd. Aztan rudi.
De idenre, vagy a jovo szezonra nezve mar, ha tenyleg jo rudi siman jobbnak kellene lennie mint dobbs, egy evvel a hata mogott. Nemde?
Es akkor mennyi idoben telhet nekik, de valszeg inkabb rudinak, hogy benji szintjere fejlodjon, ha van ra esely?
Azert az uj iranyitok, akar a kezdok is mostanaban eleg jol be tudtak illeszkedni iden. Amire nem surun volt pelda. Szoval velemeny? (egy eves tapasztalat utan mar bele kellne razodnia a sracnak, de ha kap extrat az gondolom meg jobb es ugy nez ki hogy fog es fognak)