Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863
Munchak esete pedig nem szólt másról, mint arról, hogy arrafelé rokonok laknak, és nem arról, hogy véget ért volna a chemistry. Nem ment máshova HC interjúra, pedig hívták, szóval Denverbe akart költözni. Irgalmatlan pénzt keres OL coachként a család közelében egy újjáépülő csapatban. Pont.
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863
A BBB egyedi volt, 3 kurvanagy ego egy csapatban. Nagyon nagy kár, hogy nem tudtuk ezt kimaxolni. Ők viszont nem vízhordók és bárhol borították volna a kupát, ha érdekük úgy kívánja. (amellett, hogy semmi kétség nincs, hogy ha kimennek a pályára maximumot nyújtanak) Ahogy helyesen itt említésre került a Hawks, a sztori ugyanaz szinte és meggyőződésem is, hogy ugyanúgy kell kezelni fájdalom ide, vagy oda.

Ez a transition Tomlin legnagyobb projektje eddig, de azt megadnám neki, hogy megnézzem a jövő évet és nem prejudikálnám, hogy "buktavári" lesz. Ha okos az FO, akkor a D-t építi fel arra az időre, amikor az O-ra 1-2 évig kevésbé lehet számítani. Kiváncsi leszek mit és hogyan csinálunk.

Nekem hulla mindegy, csak a Chargers Londonban játszon a Steelersszel....0-4-nél nem tud rosszabb lenni.. 😊
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Kolbert közbe dolgozik, ott kolbászból az EWGame játékosai közt. Kibökte a legnagyobb TEt
 mutigers.com/roster.aspx?rp_id=5862
Meg egy csinosak mondott OLBt
 goducks.com/roster.aspx?rp_id=4906

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
Nem mintha védeni kellene peach-et de a Bell-saga + Brown + BB + Polamalu + Ward + Munchak féle sztori kb. a nullával teszik ekvivalenciába ezt a fene nagy "unikális család típusú franchise" terminua technicust...
kishaszi
Nehogy félreérts, nem Soldi véleményét védtem. Egyetértek veled abban, hogy ez a nagy család már régen nem valós(ha egyáltalán valaha is az volt).
Csak ha valakit faszozol, akkor ne mond, hogy egy rossz szót sem szóltál rá.
Ennyi.
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan
Nem mintha védeni kellene peach-et de a Bell-saga + Brown + BB + Polamalu + Ward + Munchak féle sztori kb. a nullával teszik ekvivalenciába ezt a fene nagy "unikális család típusú franchise" terminua technicust...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
"a többi looser csapat szurkolója..." gratulálok, magvas gondolatok. a lehető legjobban szemléltetted mire céloztam. ha valaki negatív véleményt mer leírni a hőn dicső steelersnationról egyesekből egyből előjön a feljebbvalóság magasztos kultúrája.

Amúgy hasonló a szitu mint a seahawksnál tavaly. Ott carollék kipucultál a sherman, chancellor, benett által képviselt toxikus elemeket, rendet raktak az öltözőben és ezzel úgy néz ki ismét felszálló pályára állították a csapatot. Lehet itt is hasonló manőver lenne a célra vezető, csak ha a probléma gyökere maga a fr. qb akkor sokkal kényesebb és bonyolultabb a szitu. Kíváncsi vagyok miként fogják tomlinék rendezni a sorokat, márha sikerül nekik persze.
peach
Nem tudom ki kezdte a Soldizást. Nem tisztem öt védeni, de ha itt sincs akkor nagy bölcsesség őt szídni...ennyi...ha meg a looser csapatot magadra veszed, sajnálom.
Klaci79
Egy rossz szót nem mondtam rá ha figyelmesen olvasod. Csak a sok pro érv után most jöhetne a kontra. De erre nem került sor, mert már inaktív. Azt meg, hogy nem értek vele egyet az általa hangoztatott magasztos attitűdben korábban itt is leírtam párszor ha olyan volt a téma. A looser csapatos dolgot meg nem volt nehéz magamra venni, mivel nyílvánvalóan nekem céloztad 😊
peach
Ha valakinek a véleményére a faszság szót használod, az bizony negatív jelző.
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Komolyan, mint a vénasszonyok gyulekezete olyanok vagytok. És akkor meg jön a többi lúzer csapat szurkolója is károgni kár ide, mintha a világvége jött volna.
De tudjatok mit, ha az jön, akkor is majd próbálom a magam részéről a pozitívat keresni, mert akkor is lesz. Voltak itt már rossz évek és lesznek is...de az itteni szurkolok többsége és tisztelet a kivételnek, csak károg, mint a vetési Ravens szurkoló.
Röhej, de ha nektek ez tetszik, akkor megyek beszélgetni Soldival!
Klaci79
Laci, van köztünk egy szemléletbeli különbség. Én a magánszférába evickélek, és az én esetemben az a szemléletmód, hogy akármekkora a baj, meg kell látni benne a pozitívumot, sajnos nem működik.

Én fordítva gondolkodom: ha jól megy a dolog, akkor is meg kell keresni benne azt a pontot, amin még lehet javítani, és akkor még jobb lesz. Az hogy feltárok egy hibát, és megpróbálom korrigálni, az nem károgás. A saját üzletemben is így gondolkodom, és amikor a kedvenc csapatom dolgait nézem -ami szintén egy cég, csak nagyobbacska mint az enyém 😊 - akkor is.

Tévedés azt gondolni, hogy én utálom Tomlin, Bent, Butlert vagy akárkit, csak azért, mert valamelyik döntéséről (vagy sorozatos döntéseiről) leírom hogy szerintem az hibás. Nagyon kevés infóhoz jutunk hozzá, és általában utólag derülnek csak ki az összefüggések. Ha valós időben tudnánk hogy mi a helyzet, akkor nem kéne találgatni, meg elméleteket gyártani arról hogy mi miért történik. De pl arra, hogy Munchak vagy bárki kiáll, és elmondja feketén-fehéren hogy miért ment el tőlünk, kb nulla esélyt látok. Majd 20 év múlva az emlékirataiban...

De azt biztosan tudom mondani, ha az én cégemnél ilyen személyi mozgások lennének mint a Steelersnél, hogy az elmúlt időszak legjobban teljesítő munkahelyi vezetői, meg a legtehetségesebb dolgozók mennének el egymás után, akkor én rátenyerelnék a pánikgomra, és közben azon törném a fejem, hogy hol qrtam el?
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan
Nem volt baj, mert a looser sok minden lehet, de nem mások megsértése ( -o )

😉

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
"a többi looser csapat szurkolója..." gratulálok, magvas gondolatok. a lehető legjobban szemléltetted mire céloztam. ha valaki negatív véleményt mer leírni a hőn dicső steelersnationról egyesekből egyből előjön a feljebbvalóság magasztos kultúrája.

Amúgy hasonló a szitu mint a seahawksnál tavaly. Ott carollék kipucultál a sherman, chancellor, benett által képviselt toxikus elemeket, rendet raktak az öltözőben és ezzel úgy néz ki ismét felszálló pályára állították a csapatot. Lehet itt is hasonló manőver lenne a célra vezető, csak ha a probléma gyökere maga a fr. qb akkor sokkal kényesebb és bonyolultabb a szitu. Kíváncsi vagyok miként fogják tomlinék rendezni a sorokat, márha sikerül nekik persze.
peach
Nem tudom ki kezdte a Soldizást. Nem tisztem öt védeni, de ha itt sincs akkor nagy bölcsesség őt szídni...ennyi...ha meg a looser csapatot magadra veszed, sajnálom.
Klaci79
Egy rossz szót nem mondtam rá ha figyelmesen olvasod. Csak a sok pro érv után most jöhetne a kontra. De erre nem került sor, mert már inaktív. Azt meg, hogy nem értek vele egyet az általa hangoztatott magasztos attitűdben korábban itt is leírtam párszor ha olyan volt a téma. A looser csapatos dolgot meg nem volt nehéz magamra venni, mivel nyílvánvalóan nekem céloztad 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 283
Ha jól tévedek AB egy rossz szót sem szólhat sem a csapatra sem egyetlen játékos társára. Mióta nálunk van mindent megkapott és még annál többet is. Kivételezett volt minden tekintetben és első számúként tekintettünk rá a posztján. Ennek ellenére volt számos megkérdőjelezhető megnyilvánulása az utóbbi időben. Kvázi cserbenhagyta a csapatot a végén. Kérdés meddig nézheti el egy klub a sztárjátékosa dolgait? Eljött a pillanat valszeg, amikor már jobb nélküle, mert a megtartása az egész öltöző elvesztését jelentené.

Steelers fan
több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
Komolyan, mint a vénasszonyok gyulekezete olyanok vagytok. És akkor meg jön a többi lúzer csapat szurkolója is károgni kár ide, mintha a világvége jött volna.
De tudjatok mit, ha az jön, akkor is majd próbálom a magam részéről a pozitívat keresni, mert akkor is lesz. Voltak itt már rossz évek és lesznek is...de az itteni szurkolok többsége és tisztelet a kivételnek, csak károg, mint a vetési Ravens szurkoló.
Klaci79
Károgunk, károgunk.
Mint idén minden meccs előtt, hogy most majd jól kikapunk.
Nem is tudom ki kezdte el...
(tudom poén volt meg jinxelés vagy mi a ... )

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 890

peach
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Klaci79
Nem károgunk, találgatunk. Vége szezonunknak, nincs más, amit tehetnénk, nem történik semmi. Ami történik, egyelőre nem túl pozitív.
Van aki már régóta károgja azt amit most. Nem világvége, purgatórium. Nem apokalipszis, hanem Tabula Rasa. Nem ma születtek ezek a vélemények, csak most erősödtek fel.

A jéghegy szindróma azonban valószínűleg közel áll a valósághoz. De ilyen az NFL, szerintem mindenki tisztában van vele, hogy 7bő után jön a 7szűk. Csak nem mostanra vártuk, nem ezzel a csapattal, staff-al, tulajjal.

Ilyen ez, meglátjuk barna szomszédaink hogy viselik a sikert, mi pedig a szűkebb időket.

De válthatunk focira, leírhatja mindenki mi jót/rosszat látott idén a PÁLYÁN mi tetszett, mi kevésbé (mi lett a seminoles package-el és a Dollar defense-el) ki miben látja a kiutat -attól eltekintve, hogy draftoljunk elit Def játékosokat- és kiderül ki miben mit lát.
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Egyébként meg most kell MINDEN szart leírni, ami lehet hogy rosszul fog működni jövőre, és utólag már csak jelezni kell hogy "én már akkor megmondtam". Most is részben ez megy visszamenőleg 😀

több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Klaci79
Én csak vicceltem, igazából maradok Steelers drukker 😊

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 890

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
Feltevés "csak saját kútfő"
Mi van akkor, ha valaki vagy valakik szándékosan szerették volna Tomlint megbuktatni és azok a valakik vagy valaki távozott most? Azok a valakik vagy valaki keltette a feszültséget? Tényleg csak gondolat. De akár ez is lehet. Mi van, ha egyes játékosok egyes személyeknek fontosabbak voltak, a saját eredményeik fontosabbak voltak, mint a csapat. Tényleg rohadt érdekes, mert sosem volt jellemző erre a csapatra az ami most megy. Valami komoly szar buggyant elő. Ha sikerül lezárni (kitudja mióta mételyezi az öltözőt a dolog, de eddig csak mindig rá lett dobva egy illatos kendő, akkor sztem még jól is kijöhetünk. Megerősödve.
polamalu
Ha...
Csak úgy érzem, hogy még a szart kenegetjük nem pedig tisztasági meszelést csinálunk.
Osztán ne legyen igazam.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 261 — 毎日何かを学ぶ
Feltevés "csak saját kútfő"
Mi van akkor, ha valaki vagy valakik szándékosan szerették volna Tomlint megbuktatni és azok a valakik vagy valaki távozott most? Azok a valakik vagy valaki keltette a feszültséget? Tényleg csak gondolat. De akár ez is lehet. Mi van, ha egyes játékosok egyes személyeknek fontosabbak voltak, a saját eredményeik fontosabbak voltak, mint a csapat. Tényleg rohadt érdekes, mert sosem volt jellemző erre a csapatra az ami most megy. Valami komoly szar buggyant elő. Ha sikerül lezárni (kitudja mióta mételyezi az öltözőt a dolog, de eddig csak mindig rá lett dobva egy illatos kendő, akkor sztem még jól is kijöhetünk. Megerősödve.
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Azért van annak valami bája, hogy soldados pont abban az évben szívódik fel mikor az általa éveken keresztül mantrázott rengeteg f*szság látszólag két hét alatt omlik össze mint egy kártyavár. #steelersnation

Egyébként egészen elképesztő mi megy itt, nagyon gyanus, hogy csak a jéghegy csúcsa szivárgott ki eddig és brutális dolgok mehetnek az öltözőben.
peach
Tudod az a baj, hogy bennem is hasonló gondolatok járkálnak.

A töredékét tudjuk annak szerintem, hogy mi megy a játékosok, a játékos - edző, edző-edző, edző és GM között. Ami alapvetően nem lenne gáz, hiszen a problémákat öltöző belül kell/kéne megoldani.

Amúgy bennem olyan gondolatok is kezdenek gyökeret verni, hogy Tomlin elbukta az öltözőt. Csapatostul, edzőstül, és ez nagyon nem tetszik nekem, mert alapvetően jó HC-nek tartom továbbra is.

több mint 7 éve
Azért van annak valami bája, hogy soldados pont abban az évben szívódik fel mikor az általa éveken keresztül mantrázott rengeteg f*szság látszólag két hét alatt omlik össze mint egy kártyavár. #steelersnation

Egyébként egészen elképesztő mi megy itt, nagyon gyanus, hogy csak a jéghegy csúcsa szivárgott ki eddig és brutális dolgok mehetnek az öltözőben.

több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Nos jelen helyzetben azt gondolom, hogy Mancsak és Szakszon távozásával kinyírtuk a futójátékot.

Ehhez még hozzávesszük azt, hogy van egy öregedő, saját korlátait be nem látó, el nem ismerő, rendkívül inkonzisztens , ám magát mégis heronak képzelő QB és egy félseggel már 49-es elkapód.

Super Bowl vindó nincs...jött egy kisebb huzat ,aztán beb@szta.

Ha Tomlinnak és Colbertnek lenne egy kis esze, akkor most nyomna egy restartot. Jöhet Rudi-JuJu-Conner-Washington.
Gergőke
vagy Josh 😊
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Nos jelen helyzetben azt gondolom, hogy Mancsak és Szakszon távozásával kinyírtuk a futójátékot.

Ehhez még hozzávesszük azt, hogy van egy öregedő, saját korlátait be nem látó, el nem ismerő, rendkívül inkonzisztens , ám magát mégis heronak képzelő QB és egy félseggel már 49-es elkapód.

Super Bowl vindó nincs...jött egy kisebb huzat ,aztán beb@szta.

Ha Tomlinnak és Colbertnek lenne egy kis esze, akkor most nyomna egy restartot. Jöhet Rudi-JuJu-Conner-Washington.

több mint 7 éve
Az alapján ami itt megy, el is döntöttem hogy én egész évben annak a csapatnak szurkoltam, aki majd megnyeri a SuperBowlt-t. Utólag, de visszamenőleges hatállyal. Úgy érzem ez a nyugalom és boldogság titka 😊
bcsarli
Akkor februártól szeptemberig élvezed azt, amin mi előtte 4 hónapig görcsölünk. 😀
kittli
Jövőre lehet nem is nézek NFL-t, csak utólag kihirdetem magam a SB győztes szurkolójának 😊
bcsarli
Jó pár NE "szurkoló" van ezzel így 😀
polamalu
Ja, kivéve Pats, természetesen 😊 Ha ők nyernek akkor idén nem is néztem NFL-t 😀

több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 261 — 毎日何かを学ぶ
Az alapján ami itt megy, el is döntöttem hogy én egész évben annak a csapatnak szurkoltam, aki majd megnyeri a SuperBowlt-t. Utólag, de visszamenőleges hatállyal. Úgy érzem ez a nyugalom és boldogság titka 😊
bcsarli
Akkor februártól szeptemberig élvezed azt, amin mi előtte 4 hónapig görcsölünk. 😀
kittli
Jövőre lehet nem is nézek NFL-t, csak utólag kihirdetem magam a SB győztes szurkolójának 😊
bcsarli
Jó pár NE "szurkoló" van ezzel így 😀