Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Addig berakom eztete
 pittsburgh.cbslocal.com/2016/11/02/billick-roethlisberger-is-hall-of-fame-qb-but-a-diva/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Gabi, most segíts mer a PPG oldalát nem tölti le ez a szar a kukiszabály miatt!
Ez a cikk kő, s ha lehet a fordítás is.

Joe Starkey: Is Big Ben a diva? | Pittsburgh Post-Gazette

Szerkesztette: sutianap

több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Akkor Rudi mentál?
 i.ytimg.com/vi/ouhdj2Twsps/maxresdefault.jpg

youtu.be/pjTj-_55WZ8

sutianap
Belülről pusztít Rudi 😊
több mint 7 éve
Épp most néztem egy bizonyos Emanuel Sanders-t az NFL Network felhozó műsorában. Épp AB és PIT volt a téma (természetesen. Akkoriban ekézte mindenki, hogy mondhat olyant, frissen odaigazoltként egy offseason után, hogy Manning job leader mint BB. Nost most megpedzette, hogy BB-nek nem új szokása a médiában busz alá dobni csapattársait, akkoriban éppen Wallace-t ekézte nyilvánosan, aki odament hozzá az öltözőben, hogy ne becézgesse már a médiában, lehet ezt egymás között is.

Én személy szerint nem szeretem ezt a "már akkor megmondtam" meg "az én időmben" utólagos picsogást, de akkor ő nem védte meg magát a háborgókkal szemben, csak most mondta el a véleményét, miért mondta akkor ezt. Ez szememben kicsivel hitelesebbé teszi.

A lényeg, azért lehet egy hangyaf...sznyi esélye annak is, hogy itt BB sem túl széplelkű vőlegény csupán. És nem akkora leader, mint ahogy páran sejtik.

ON
Spy
Rich Eisen csinált egy interjút a napokban egy újságírónővel, aki - remélem jól emlékszem - a helyi, pittsburghi média tagja. Sajnos a nő nevére nem emlékszem, de akit érdekel nem lesz olyan nehéz visszakeresni, hogy melyik Rich Eisen show-ban volt, mert csak néhány volt azóta. A lényeg, hogy a nő hosszan sorolta a korábbi évekre is visszamenőleg azokat az eseteket, amikor vagy AB, vagy BB szó nélkül késett, kihagyott edzésnapokat, stb. Mondott valamit egy tavalyi esetről is, amikor előbb AB nem jelent meg valami nem mandatory tavaszi OTA napon, és BB aznap délután a sajtó előtt elkezdett "team first"-özni, és célozgatni arra, hogy aki az ilyen edzésnapokat kihagyja, az nem is igazi Steeler. Aztán a következő OTA-n meg ő nem jelent meg és kiderült, hogy családostul nyaral valahol. Szóval ennek az eltűnősdinek úgy tűnik évekre visszamenő "hagyománya" lehetett arrafelé, nem most fordult elő először, és nem is csak AB-al.

Egyébként szerintem sokat elárul arról, hogy a többi Steelers játékos mit gondolhat a helyzetről az öltözőben, hogy egy másodéves rookie-t választottak meg team MVP-nek. Valószínűleg a tökük tele lehet az egész cirkusszal.
peterk2005
Az nyilvánvaló volt, hogy nem egyszeri eset, hanem valami csupán most robbant. Nálam kiverte a biztosítékot, mikor egy rookie-t dobott a busz alá (Washingtont) Meg AB rosszul futotta a route-ját, Pouncey túlságosan megblokkolta az emberét stb.

Jó lenne lezárni, pedig úgy tűnik, márciusig minimum nézegethetjük ezt. De félek, nem a jó góco(ka)t vágjuk ki a végén.

Mindegy, PO van, talán lesz szó fociról is.
több mint 7 éve
Akkor Rudi mentál?
 i.ytimg.com/vi/ouhdj2Twsps/maxresdefault.jpg

youtu.be/pjTj-_55WZ8

több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
Épp most néztem egy bizonyos Emanuel Sanders-t az NFL Network felhozó műsorában. Épp AB és PIT volt a téma (természetesen. Akkoriban ekézte mindenki, hogy mondhat olyant, frissen odaigazoltként egy offseason után, hogy Manning job leader mint BB. Nost most megpedzette, hogy BB-nek nem új szokása a médiában busz alá dobni csapattársait, akkoriban éppen Wallace-t ekézte nyilvánosan, aki odament hozzá az öltözőben, hogy ne becézgesse már a médiában, lehet ezt egymás között is.

Én személy szerint nem szeretem ezt a "már akkor megmondtam" meg "az én időmben" utólagos picsogást, de akkor ő nem védte meg magát a háborgókkal szemben, csak most mondta el a véleményét, miért mondta akkor ezt. Ez szememben kicsivel hitelesebbé teszi.

A lényeg, azért lehet egy hangyaf...sznyi esélye annak is, hogy itt BB sem túl széplelkű vőlegény csupán. És nem akkora leader, mint ahogy páran sejtik.

ON
Spy
Rich Eisen csinált egy interjút a napokban egy újságírónővel, aki - remélem jól emlékszem - a helyi, pittsburghi média tagja. Sajnos a nő nevére nem emlékszem, de akit érdekel nem lesz olyan nehéz visszakeresni, hogy melyik Rich Eisen show-ban volt, mert csak néhány volt azóta. A lényeg, hogy a nő hosszan sorolta a korábbi évekre is visszamenőleg azokat az eseteket, amikor vagy AB, vagy BB szó nélkül késett, kihagyott edzésnapokat, stb. Mondott valamit egy tavalyi esetről is, amikor előbb AB nem jelent meg valami nem mandatory tavaszi OTA napon, és BB aznap délután a sajtó előtt elkezdett "team first"-özni, és célozgatni arra, hogy aki az ilyen edzésnapokat kihagyja, az nem is igazi Steeler. Aztán a következő OTA-n meg ő nem jelent meg és kiderült, hogy családostul nyaral valahol. Szóval ennek az eltűnősdinek úgy tűnik évekre visszamenő "hagyománya" lehetett arrafelé, nem most fordult elő először, és nem is csak AB-al.

Egyébként szerintem sokat elárul arról, hogy a többi Steelers játékos mit gondolhat a helyzetről az öltözőben, hogy egy másodéves rookie-t választottak meg team MVP-nek. Valószínűleg a tökük tele lehet az egész cirkusszal.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan

ON
Spy
Amikor volt ez, már nem emlékszem rá, hogy reagáltam-e rá, hogy nem túl szép dolog, de mondjuk belül tudtam akkor is, hogy nem véletlen,amit mond... Nyilván Peyton nem akérki karakter, mint ember, nem csak, mint játékos. Lehet kicsit annak is szólt, hogy milyen jól használja Sandrerst PM, mint célpontot, de azt is tudjuk, hogy Ben egy oltári nagy seggfej. Különben nem lett volna az a 2 nőügy sem, amiről csak találgatni lehet,de elég bűzölgős sztorik ..

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ugy tudom, hogy magasabb pozicioba, mint ami most van neki oda kotelesek elengedni. Ugyanabba a pozicioba, vagy alacsonyabbra nem kotelesek. De itt ha oc nek hivtak akkor kotelesek vagyunk. Ha nem oc nek akkor nem. De meg nem olvastam ma semmit hogy minek menne. Bar itt azt irjatok hogy nem oc nek.
gabistar
Jelenleg csak a HC jelölésre kötelező elengedni az edzőt, minden más lateral move-nak számít (az OL coach => OC is, hiába nem az). De mindegy, mert lejár a szerződése. Csak azért kérte ki a Broncos, mert most akarnak vele beszélni, nem 3 hét múlva (ebben a pillanatban még él a szerződése).

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Épp most néztem egy bizonyos Emanuel Sanders-t az NFL Network felhozó műsorában. Épp AB és PIT volt a téma (természetesen). Akkoriban ekézte mindenki, hogy mondhat olyant, frissen odaigazoltként egy offseason után, hogy Manning jobb leader mint BB. Nos most megpedzette, hogy BB-nek nem új szokása a médiában busz alá dobni csapattársait, akkoriban éppen Wallace-t ekézte nyilvánosan, aki odament hozzá az öltözőben, hogy ne becézgesse már a médiában, lehet ezt egymás között is.

ON

Szerkesztette: Spy
több mint 7 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 636
Nem értem miért gondolja mindenki azt, hogy nem változnak pozíciók és emberek egy csapaton belül. Vannak nagy dinasztiák, ott hány ember volt állandó és hány változott az évek alatt? Most zűr van. Igen. Oka van? Igen. A pontos okokat sosenem fogjuk megtudni, ez biztos. Ezért minden agyalás csak felesleges időpocsékolás. Az pedig, hogy ez jó vagy rossz lesz? Azt az idő dönti el. Egyszer minden véget ér, előbb utóbb, szépen, csúnyán lehet válogatni. Aki nem akar maradni, menjen. Nekem mindenképp a határozott elvei mellett kitartó csapatvezetés tetszik, mert hosszú távon csak az a siker kulcsa, ez szerintem tény az eredmények alapján. Én ezt gondolom.

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Annyi, hogy kiderült, OL edzőnek vinnék, nem OCnak.
Spy
Oda viszont nem vagyunk kötelesek elengedni. Amennyiben jól tudom, csak a HC poszt az ahova mindenképp el kell engedni egy adott edzőt interjúra, ha ugyanarra az edzői pozícióra hívják mondhatja a csapat, hogy nem engedi el.
Gergőke
Lejárt a szerződése, azzal tárgyal akivel akar.
gabokocka
Oh akkor ezt beneztuk. Koszi az infot. Azt hittem hogy csak le fog jarni neki. Akkor csak az jut eszembe meg, hogy miert nem hosszabitottunk vele? Talan tudtak, hogy nem akar. Hm. Rossz omen.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
@AdamSchefter: Steelers hired former Bengals’ defensive coordinator Teryl Austin as senior defensive assistant with a focus on the secondary, per source.

Ez egy nagyon alulértékelt hire.
Austin nem jó DC de a DB-khez nagyon ért.
Elég nálunk megfigyelni, hogy Slay mennyire fejlődött a kezei alatt de ez szinte minden secondary játékosra igaz.
Bazzani
Sec re szuksegunk is van, mert nem voltak valami dominansak. Hilton Haden normal szint a tobbiek meg atlag, vagy atlag alattai. Szoval elkel a segitsek. Legyen o a sec munchakja.
több mint 7 éve
Spy
Oda viszont nem vagyunk kötelesek elengedni. Amennyiben jól tudom, csak a HC poszt az ahova mindenképp el kell engedni egy adott edzőt interjúra, ha ugyanarra az edzői pozícióra hívják mondhatja a csapat, hogy nem engedi el.
Gergőke
Ugy tudom, hogy magasabb pozicioba, mint ami most van neki oda kotelesek elengedni. Ugyanabba a pozicioba, vagy alacsonyabbra nem kotelesek. De itt ha oc nek hivtak akkor kotelesek vagyunk. Ha nem oc nek akkor nem. De meg nem olvastam ma semmit hogy minek menne. Bar itt azt irjatok hogy nem oc nek.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Spy
Gergőke
gabokocka
Így van. Az onoka pedig nagy vonzerő. Főleg ezzel a cirkusszal itt ami nálunk van egy ideje.
több mint 7 éve
Ténylek Bredli van, ám a szint nem változott. Viszont Bredli dógzott már Austinnal Nittany Lions korukban fordított felállásban.

több mint 7 éve
robson Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 8 — robson
Javítva:idén
több mint 7 éve
robson Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 8 — robson
Már tavaly sem Carnell Lake volt a DB edző, sorry
több mint 7 éve
Végre ami tetszik.
Austin, szerintem most jót fogtunk itt a Bengals tabula rasaval, egyrészt. Másrészt végre ha nem is Carnell Lake helyett, de fölé sikerült hozni egy szakembert - gondolom sima DB coach ként nem jött volna. Harmadrészt Butz is érezheti a nyakán a vasat, mert egy potens vetélytárs liheg a nyakában.

A rágógumik atyja biztos, hogy marad? Pedig ST kócs csere tutti kéne.

több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 224 — Keep pounding
Spy
Gergőke

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
@AdamSchefter: Steelers hired former Bengals’ defensive coordinator Teryl Austin as senior defensive assistant with a focus on the secondary, per source.

Elég nálunk megfigyelni, hogy Slay mennyire fejlődött a kezei alatt de ez szinte minden secondary játékosra igaz.
Bazzani
Végre Burns Elit lesz 🤣
steelwolf
Nem hinném, hogy elit de lehet bízni a fejlődésben.
Austin legnagyobb gyengesege nálunk a front7 volt, főleg amikor DT-k mentek coverbe... Ngata viccesen nézett ki ahogy próbált az endzoneban passzt védekezni.

több mint 7 éve
Spy
Gergőke
Hozzáraknak egy assistant OC feladatkört és meg van oldva a dolog. Az már magasabb pozíció.

több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Bazzani
Végre Burns Elit lesz 🤣
több mint 7 éve

Szerkesztette: Bazzani

több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Spy

több mint 7 éve