Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Nagyszeru.

Lehet megint izgulni, hogy megy e az cikkben is leirt pit es orult helyzet elol es a sullyedo hajorol mentocsonakba atugorva Munchak denverbe OC nak. Vagy nem.

Mert ertesitettek a pit et, hogy beszelnenek Munchak al az OC allasrol, mert Kubiak nem valoszinu hogy megy denverbe, mert o hozni akarta az off line coach at is. Es a denveriek meg nem akartak ezt.

Igy nyilt meg a lehetoseg munchak nek az oc posztra hc helyett. Es munchak nak van csaladja is denverben. Szoval nem idegen helyre menne.

steelerswire.usatoday.com/2019/01/11/broncos-notify-steelers-they-plan-to-speak-with-mike-munchak-again/

Ian Rapoport

@RapSheet
Sources: The #Broncos have notified the #Steelers of their intention to speak with respected OL coach Mike Munchak, whose contract is up. He has been in talks with Denver about a deal there. He impressed those in Denver in their HC search.

911
4:02 PM - Jan 11, 2019

Just when you thought the Pittsburgh Steelers had dodged the bullet on losing offensive line coach to the Denver Broncos, they are back in the picture. According to NFL reporter Ian Rapoport, the Broncos are once again planning to speak to Munchak even though they passed on him as their new head coach.

With Munchak not under contract at this time, he would be allowed to make the move. But would he? Maybe Munchak looks at the crazy situation in Pittsburgh right now and wants to jump in a lifeboat before the whole ship sinks. He does have family in Denver so there is added motivation for him to want to pack up and head west.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
-Köszi a fordítást!

-Hittem, de nem gondoltam volna h a 3-4 -) 4-3 való átállás ennyire bonyolult lenne! Gondoltam 2 s*ar közül aka Bostic vs VW közül csak egyik játszani blablabla!

-Ben AB kapcsolatban, úgy látszik Juju lett a szerető, és az asszonynak elgurult a gyógyszere!
steelwolf
En meg emlekszem mit kaptam azert, amikor azt mondtam, amit te is most, hogy mi lesz ha bostic es vince kezdo lesz egyutt.

Es hogy hat nem "tul jok". Magyarul amit te irtal. De hat akkor en ezert meg megkaptam hideget meleget. Foleg hogy azt is mondtam igy meg a po sem biztos hogy meglesz. Nemhogy contenderek vagyunk.

Ma mar nem orulok neki, de legalabb fel lehet vallalni amit akkor mondtam. Ilyenek nelkul. : (

Most azt mondjak jo ilb lb draftra van lehetoseg. Igy kivancsi vagyok milyen qbt es wrt hozunk elso ket korben. Vagy bust elso koros ilbt a jok kozul, de csak a negyedik korbe vart tehetseget stb...

Mert rb bell valszeg out, wr lehet out. Azaz a def ben rinyalasara lehet megint le lesz ... a drafton. Vagy kapnak egy korai korost. De hat kivel fogunk melleloni megint. Mint szoktuk.

Na jo csak vicceltem. Bar a torenelem ismetli onmagat.

több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
-Köszi a fordítást!

-Hittem, de nem gondoltam volna h a 3-4 -) 4-3 való átállás ennyire bonyolult lenne! Gondoltam 2 s*ar közül aka Bostic vs VW közül csak egyik játszani blablabla!

-Ben AB kapcsolatban, úgy látszik Juju lett a szerető, és az asszonynak elgurult a gyógyszere!
több mint 7 éve
BB és AB Szenvedélyes házastársi kapcsolatban éltek. AB besokallt, felrobbant, elköltözött. Most várjuk, lesz-e válás. Ami rosszabb, hogy úton kifelé még összeveszett a falu plébánosával, azóta a pápa is hiába hívogatja.
Spy
Nem lesz válás.
Február kibékülés, egy hónapra rá gyermeknemzés, január elsején pedig megszületik a kis AB BéBi.
kittli
AB es Ben tenyleg egyutt vannak hazastarsi viszonyban. Amikor eloszor olvastam ezt itt a forumon nem akartam hinni a szememnek. De mostmar masodszor ezt irjatok igy igaz a hir.

Ezt nem tudtam. Azt meg mar foleg nem hogy jon nemsokara a kis bebi is : )

AbBen jok vagytok. Haha

több mint 7 éve
Elméleteim, első fejezet..
Z ominózus AB retweet Buisness is Boomin egyetlenegy faszinak szólt, Roethlisbergernek. Egy kvázi gratuláció, hogy csakeléri, hogy hosszabbítsuk vele. Lehet Brown fekadíva megminden, de van egy nagyobb pávánk a pitvarba, azt ijjen elegánsan májonszúrni, hát leakalappal..
sutianap
Csak nehogy az legyen, hogy a WR1 pénz is inkább már QB plíz legyen
Fast Willie
Ez lehetett az egyik kiindolo pontja a vitanak. Bellre nincs penz benre van. Ab re nem lesz penz, de ben re van. Abt atstrukturalnak stb hogy benre legyen vagy valami hasonlo Stb.

Meg brown sem buta latta mit muvelt ben egesz evben. Szoval tudja, hogy sullyed a hajo. Es a kapitany max tapasztaltabb lett, meg egoistabb, de pontosabb, jobban jatszo. Jobb donteseket hozo nem. Sajnos. Igy lehet nem veletlen hogy nem erdekli ha dobbantjak.

Pont ugy ahogy bellt sem erdekelte, hogy itt kontender csapat van minden evben, de atuto eredmeny a po reszvetelen kivul meg keves. Igy nem veletlen, hogy a penzt valasztotta. Mert ok azert jobban fel tudjak merni a csapatot belulrol.

Ab meg tudja, hogy ha bell nem lesz es ot fokozatosan duplazzak, aztan meg azt mondjak rola, hogy nem jatszott jol iden stb. Az nem igazan tesz jot a renomejanak. Mert sokan csak azt nezik hogy nem volt a regi onmaga. De vajon miert nem?

A valasz bell hianya es big ben.

Igy mivel tudja, hogy bell valszeg nem lesz. Ben sem lesz jobb. Raadasul meg ben eddzesen is kikezdte. Jobb lelepni a sullyedo hajorol. Mint megfulladni benne es varni a megvalto bent.

több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
BB és AB Szenvedélyes házastársi kapcsolatban éltek. AB besokallt, felrobbant, elköltözött. Most várjuk, lesz-e válás. Ami rosszabb, hogy úton kifelé még összeveszett a falu plébánosával, azóta a pápa is hiába hívogatja.
Spy
Nem lesz válás.
Február kibékülés, egy hónapra rá gyermeknemzés, január elsején pedig megszületik a kis AB BéBi.
kittli
Jóazasszonyazágyban DE. hesstegvanazahatár 1ébként aszondják hamarosan mexólal. Remélem a telót is felemeli vagy becsattog
több mint 7 éve
Btw. Butler visszaveheti az OLB csapatrészt 2019ben. R-go marad. Teryl Austin érkezik senior def assistant coach. Secondary fókusszal. Ex-CIN DC. Nekem ez csonttörésre sebtapasz a'la MT.
több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
Spy
Nem lesz válás.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
Nem is ertem, hol itt a kerdojel, amikor Rooney szepen es uzleti nyelvvel fogalmazva kozolte, hogy Brown a nyaron tavozik a Steelerstol, de a kirakasa eselytelen, abban senki se gondolkozzon, viszont el fogjak cserelni.
Stez
Olvasd el mégegyszer......kurvára azt várja, hogy felhívja őt és nyomjon egy sorryt......ez az amit most nem lát Rooney, de ha megtörténik, akkor benne van, hogy itt folytatja....a lényeg, hogy most AB jön.
Klemó
Annyit hozzá, hogy itt már nem elég meakulpázni az edzők,FO, tulaj felé, hanem komoly kérdőjel, hogy az öltöző viszafogadná-e. És sztem ez lesz a döntő. A veteránok véleménye. Ha egyáltalán lesz meakulpa, lesz miről beszélgetni. Persze ha jön visszautasíthatatlan ajánlat, akkor megint nem lesz beszélgetés. Az a helyzet, hogy ha valaha megfordult a fejünkben, hogy mexabadulunk tőle, az most van, idén. (thx Bell)
Spy
Én csak amatőr szinten foscsiztam, de ezek szerint nálunk félóránként szétesett az öltöző!😂

Edit: Belgától kérem a Huszonkét férfi c számot. "Három hülye, három hülye!"
Fast Willie
Neismondd 😊
több mint 7 éve
Z ominózus AB retweet Buisness is Boomin egyetlenegy faszinak szólt, Roethlisbergernek. Egy kvázi gratuláció, hogy csakeléri, hogy hosszabbítsuk vele. Lehet Brown fekadíva megminden, de van egy nagyobb pávánk a pitvarba, azt ijjen elegánsan májonszúrni, hát leakalappal..
sutianap
Fast Willie
Tomlin vs Rooney es a csapat kezelese teszt. Hogy ra merje e bizni meg egyszer, avagy erti e a dolgokat tomlin es egy huron pendulnek e.

Az "ezredes" Herbert az mr rooney. Mig a "kapitany" frank az mr tomlin.

Akinek tul hosszu, az nezze innen 5 perc 50 masodperc korul.

Ez tul bonyolult. Nem vagyok a szamok embere. En inkabb kreativ tipus vagyok. Nem kaphatnek valami konnyebb teszteket. Mondja a tomlint jatszo frank.

Nem sajnos. Mert ezek voltak a konnyu tesztek mondja herbert azaz mr rooney.

Aztan ugorhatunk az utolso tesztre, az alakzat tesztre...Az utolso tesztre amit kap herbertol mr rooneytol franky mr tomlin. Adok meg egy utolso eselyt hogy bebizonyitsd hogy megvan a magadhoz valo eszed. De ha ezt elbukod, nem fogom. De ha ezt elbukod akkor... 8 perc 36 masodperctol.

Majd frank tokeletesen megoldja, a tegyunk minden alakzatot a falon levo abrara, mindegyiket a megfelelo helyre., vagy megsem..

Es a vege fele a legjobb beszolasa, mikor megkerte herbert hogy ha mar ilyen jol fel tette az alakzatokat a "jo" helyre vegye is le oket. Mert nem jo helyre tette oket. Mire franky de hat nem varhatja el, hogy mindegyiket jo helyre tegyem (mindent jol csinaljak), mire herbert, de hat egyet sem tettel jo helyre.

Igy legalabb akkor vedd le oket.

Mire Jujuj nem mondtad, hogy le is kell szednem. Mondta Franky azaz mr tomlin. : )

utoirat: ha akarjatok kapcsoljatok be az angol CC -t es ugy konnyebb erteni. De eleg csak nezni. Szerintem.

több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
sutianap
több mint 7 éve
 steelerswire.usatoday.com/2019/01/11/falcons-the-favorites-to-land-steelers-wr-antonio-brown-in-a-trade/?fbclid=IwAR2vwfMSvrQ1zIN_xTGS5imOqqzuyNhemXoswushLu1NrkdiDa98hElNK1A
steelwolf
Falcons?! Mondjuk azt megnézem, hogyha Juju miatt ment itt az egóharc, akkor mi lesz Julioval? "Ki az egy, ki a kettő, aki bújt, aki nem; nekemnemdob a Ryan, mert nem vagyok kémikus...."

Vagy adják a Mórt? Semmi realityshowt nem látok ebben, különben Dan Quinn meg pengeélen van, nem hiszem, hogy az Úr eljövetele nála játszik.

Bevallom, hogy nem tudom, mi a szar folyik itt, de húzzák már le a WC-n, azt keféljük ki a csészéből és induljunk tiszta papírral, mert ez nagyon büdös és nagyon Barna!😁

Tanácstalan vagyok: ha rámegyünk a humble workethic guy-okra, akkor megzabálják őket az ellenfelek, ha behúzzuk az egoista pszichókat, azok meg bekattannak és lázadoznak.

Pszichomókus kéretik.

Most amúgy mi baj van a ZAB és a Torony között? Szar rút, mennyanyádba, neszelaszti és forródrót, de amúgy mennyanyádba? Ezér még a kútból sem húzom fel a vizet, nemhogy agyban...az osztályfőnök legyintett.

A Bróni megunta a Három Folyót vagy az éghajlat kedvezőtlen és Welcome to Miami? Megy MC Will Smith aka Ring My Bell mellé?
Fast Willie
Lehet igy utolag igaza lesz az egyik munkatarsamnak. Aki azt mondta ev elejen, hogy ben miatt sokat fogunk veszteni.

Ben vissza nem vonulasa miatt, bell nincs penz ra, o lobbizta connert stb. Ha nincs ben es uj qb lett volna zsiros szerzodest kaphat bell. Mert kellenek Kore a fegyverek.

Most Meg brownt kozvetlen tenyleg miatta veszitjuk El. Meg ha mind a ket fel is hibas.

Meddig megyunk Meg? Connerrel is osszeveszik mert nem passzolhat megint 5000 yardot hogy novelje a statjait es Neha oda Kell majd adnia neki a labdat...?

Jujuval is miert fut Rossz routeot?

Ha tenyleg azt mondta ben Amit lehoztak. Hogy hozzanak fel a palyara valakit Aki legalabb ismeri a playbookot egy hiba utan.

Akkor Brown is mondhatta volna hogy hozzanak egy qbt Aki nem dob 5 intet egy meccsen. De minimum egyet a red zoneban.

Kicsit olyannak hangzik es a ben mondat mint egy hazsartos durcas osszeferhetetlen venasszony/oregember. Ja es nem bekepzelt egoista ah dehogy.

Eddig ab bell a kiraly. Ab munkamoralja es hozzaalasa a legjobb.

Bell ab legjobb a posztjukon. De lazan bealdozzuk oket. Elso erthetobb, de nem Jo akkor sem. A masodik Meg egy osszeveszes miatt tradelunk.

Mi ez baratok kozt? Vagy profi csapatsport. Mert szappanoperanak tunik as egesz lassan egy Eve huzodo dolgok.

Mas brown is lehet rajott. Ben nek Mar csengettek. Foleg igy hogy bell sem volt. Es igy Mar neki miutan beszolt mondjuk ben, mindegy mi lesz.

Mert Itt Mar tudja o is hogy ilyen csapattal Teljesitmennyel Cakk pakk nem lesz Max po. De sb run biztos hogy nem. Amig mr ego iranyit. Nem oc hivja a jatekokat.
gabistar
Szerintem ott komoly gondok vannak, ha egy mondaton besértődik valaki és trade-t kér.

Nem hiszem, hogy Brownnál ezért mentek el otthonról, sokkal inkább gondolom azt, hogy Ben lejtmenete őt személyében (csapatelsőség szempontjából) és a piaci értékét tekintve is nagyon-nagyon hátrányosan érinti. Magasztosan mondhatnám, hogy a ligapozícióját veszélyezteti vagy az örökségét/hagyatékát ("legacy") - vagy ekkora jellemeknél minek híjják - befolyásolja negatívan. Legalábbis az ő szemében (és az ügynökében), valamint az ő önértékelésében.

Aminek nem tett jót JSS felemelkedése, mert nem várt feszültséghez vezetett, amit maga Juju - bármennyire is egy humble guy - nem tud megakadályozni (Juju ugye elmondta, hogy ő mindig is másodiknak képzelte magát és sokkal nehezebb lenne AB84 nélkül neki is kitűnni, de ennek Brown fejében most semmi jelentősége)

Egyedi dolgok ezek így egymás után Bell-lel és Brownnal, mert nem nagyon emlékszem olyanra, hogy - amit már írtam korábban - giga szerződést kellett volna kötni olyan emberrel, aki többszöri eltiltott és többszörös sérült volt egyszerre, és olyanra sem, aki premier poszton kapott rivális miatt kért trade-t vagy kényszerből kellett tradelni (kivéve talán a QB-ügyek: Alex Smith vs Kaep; Montana vs Young, Flacco vs LJ, Favre vs Rodgers).
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
Ideje lenne, hogy AR elővegye a keményebbik tökét.
kishaszi
Szerintem ha olvasol a sorok között akkor ez már megtörtént. Kivágni nem fogjuk mert 20m$ -t nem dob ki az ablakon senki de pickekért és/vagy játékosokért cserébe de menni fog. Nekem is az a bajom ezzel az egésszel amit már többen emlegettek az pedig az, hogy hogyan jutottunk el idáig?! És én ezt is Tomlin nyakába varrom mert az öltözőben legyen fegyelem és ez alól senki sem kivétel még ha Big Bennek hívnak akkor sem mert ha a hiszti után padozás van akkor a balfaszságok rádióba való nyilakozásának is legyen következménye. Ráadásul a edzői stáb változása is kb Tomlin challange flagjeit idézi. Jók az RB ink? Basszuk ki az edzőt! Rakás szar a védelmünk maradjon a DC! Hulladék a special team játékunk hát maradjon az edző ott is mert az jó!
Razi
Düpré meg egy ilyet mondott:
Bud Dupree on the Ben/AB situation, per Jeremy Fowler of ESPN:
"We don't really know what's going on, we just know [Brown and Roethlisberger] are heated at each other. It's not Coach Tomlin, it's two grown men, two free players butting heads. ... We have to learn how to be together [as a team]. We have to put it in the open and stop hiding."
kriSTEELan
Fordítanàl pepitában?
steelwolf
"Nem igazán tudjuk mi a szitu. Csak azt tudjuk, Ben és Tóni egymásnak feszültek (tüske van köztük vagy ilyesmi). Ez nem Tomlin Edző bá', hanem két felnőtt szabad játékos, akik egymásnak mennek fejjel (mint két kos). Meg kell tanulnunk, hogyan legyünk együtt mint csapat. Nyílt lapokkal kell játszani és nem titkolózni/bújkálni.

Dupree.... ecsém, neked nem lejár a rookie contractod épp?
marescha
Nem vagyok egy nagy spíler angolból, de itt konkrétan azt mondta, hogy utálták egymást.
peach
heated =/= hated
somoskovig
Facepalm

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
 steelerswire.usatoday.com/2019/01/11/falcons-the-favorites-to-land-steelers-wr-antonio-brown-in-a-trade/?fbclid=IwAR2vwfMSvrQ1zIN_xTGS5imOqqzuyNhemXoswushLu1NrkdiDa98hElNK1A
steelwolf
Falcons?! Mondjuk azt megnézem, hogyha Juju miatt ment itt az egóharc, akkor mi lesz Julioval? "Ki az egy, ki a kettő, aki bújt, aki nem; nekemnemdob a Ryan, mert nem vagyok kémikus...."

Vagy adják a Mórt? Semmi realityshowt nem látok ebben, különben Dan Quinn meg pengeélen van, nem hiszem, hogy az Úr eljövetele nála játszik.

Bevallom, hogy nem tudom, mi a szar folyik itt, de húzzák már le a WC-n, azt keféljük ki a csészéből és induljunk tiszta papírral, mert ez nagyon büdös és nagyon Barna!😁

Tanácstalan vagyok: ha rámegyünk a humble workethic guy-okra, akkor megzabálják őket az ellenfelek, ha behúzzuk az egoista pszichókat, azok meg bekattannak és lázadoznak.

Pszichomókus kéretik.

Most amúgy mi baj van a ZAB és a Torony között? Szar rút, mennyanyádba, neszelaszti és forródrót, de amúgy mennyanyádba? Ezér még a kútból sem húzom fel a vizet, nemhogy agyban...az osztályfőnök legyintett.

A Bróni megunta a Három Folyót vagy az éghajlat kedvezőtlen és Welcome to Miami? Megy MC Will Smith aka Ring My Bell mellé?
Fast Willie
Lehet igy utolag igaza lesz az egyik munkatarsamnak. Aki azt mondta ev elejen, hogy ben miatt sokat fogunk veszteni.

Ben vissza nem vonulasa miatt, bell nincs penz ra, o lobbizta connert stb. Ha nincs ben es uj qb lett volna zsiros szerzodest kaphat bell. Mert kellenek Kore a fegyverek.

Most Meg brownt kozvetlen tenyleg miatta veszitjuk El. Meg ha mind a ket fel is hibas.

Meddig megyunk Meg? Connerrel is osszeveszik mert nem passzolhat megint 5000 yardot hogy novelje a statjait es Neha oda Kell majd adnia neki a labdat...?

Jujuval is miert fut Rossz routeot?

Ha tenyleg azt mondta ben Amit lehoztak. Hogy hozzanak fel a palyara valakit Aki legalabb ismeri a playbookot egy hiba utan.

Akkor Brown is mondhatta volna hogy hozzanak egy qbt Aki nem dob 5 intet egy meccsen. De minimum egyet a red zoneban.

Kicsit olyannak hangzik es a ben mondat mint egy hazsartos durcas osszeferhetetlen venasszony/oregember. Ja es nem bekepzelt egoista ah dehogy.

Eddig ab bell a kiraly. Ab munkamoralja es hozzaalasa a legjobb.

Bell ab legjobb a posztjukon. De lazan bealdozzuk oket. Elso erthetobb, de nem Jo akkor sem. A masodik Meg egy osszeveszes miatt tradelunk.

Mi ez baratok kozt? Vagy profi csapatsport. Mert szappanoperanak tunik as egesz lassan egy Eve huzodo dolgok.

Mas brown is lehet rajott. Ben nek Mar csengettek. Foleg igy hogy bell sem volt. Es igy Mar neki miutan beszolt mondjuk ben, mindegy mi lesz.

Mert Itt Mar tudja o is hogy ilyen csapattal Teljesitmennyel Cakk pakk nem lesz Max po. De sb run biztos hogy nem. Amig mr ego iranyit. Nem oc hivja a jatekokat.

több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan
Nem is ertem, hol itt a kerdojel, amikor Rooney szepen es uzleti nyelvvel fogalmazva kozolte, hogy Brown a nyaron tavozik a Steelerstol, de a kirakasa eselytelen, abban senki se gondolkozzon, viszont el fogjak cserelni.
Stez
Olvasd el mégegyszer......kurvára azt várja, hogy felhívja őt és nyomjon egy sorryt......ez az amit most nem lát Rooney, de ha megtörténik, akkor benne van, hogy itt folytatja....a lényeg, hogy most AB jön.
Klemó
Annyit hozzá, hogy itt már nem elég meakulpázni az edzők,FO, tulaj felé, hanem komoly kérdőjel, hogy az öltöző viszafogadná-e. És sztem ez lesz a döntő. A veteránok véleménye. Ha egyáltalán lesz meakulpa, lesz miről beszélgetni. Persze ha jön visszautasíthatatlan ajánlat, akkor megint nem lesz beszélgetés. Az a helyzet, hogy ha valaha megfordult a fejünkben, hogy mexabadulunk tőle, az most van, idén. (thx Bell)
Spy
Én csak amatőr szinten foscsiztam, de ezek szerint nálunk félóránként szétesett az öltöző!😂

Fast Willie
Azé ne heréljünk csehet, a sarki késdobáló nem a cyrano étterem 😛

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Stez
Klemó
Spy

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Stez
Klemó
több mint 7 éve
steelwolf

Pszichomókus kéretik.

több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan
Laci: komment of dö vík

Razi:
Amit mondtam annak szól, hogy AR egyelőre abban a státuszban van, hogy mennek a dolgok. ÚGy ahogy. Jelenleg a totális nulla csapatmorál szintjére süllyedtünk. Ez pedig nem egy dolog, hanem egy folyamat eredménye. Nah, ezt nem kellett volna hagynia, sokkal hamarabb kellett volna észbe kapnia, ha egyáltalán.
Ha ennyire utólag is, de vágjon rendet, különben itt nem lesz csak szardobálás.
kishaszi
Ezt csak egy jóizű edzői stáb menesztés oldja meg all in mert a játékosállomány több mint tehetséges de ami nálatok edzői szinten megy azt még az anyósomnak sem kívánnám.
ParadSEC
Nem. A tífusz lassan jobb.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 803
Pittsburgh Theaters

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863
Stez
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 612 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 7 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Laci: komment of dö vík

Razi:
Amit mondtam annak szól, hogy AR egyelőre abban a státuszban van, hogy mennek a dolgok. ÚGy ahogy. Jelenleg a totális nulla csapatmorál szintjére süllyedtünk. Ez pedig nem egy dolog, hanem egy folyamat eredménye. Nah, ezt nem kellett volna hagynia, sokkal hamarabb kellett volna észbe kapnia, ha egyáltalán.
Ha ennyire utólag is, de vágjon rendet, különben itt nem lesz csak szardobálás.
kishaszi
Ezt csak egy jóizű edzői stáb menesztés oldja meg all in mert a játékosállomány több mint tehetséges de ami nálatok edzői szinten megy azt még az anyósomnak sem kívánnám.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich