Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Nyu, RB kócs kandidáns, őt, őt, őt, lécci lécci lécci
 youtu.be/twQxkxYUWA0

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Bleacherreport:
White, Michigan's Devin Bush and Alabama's Mack Wilson all have first-round potential, and there's a lot of depth behind them. This is a great year to be in need of a linebacker upgrade.

Lehet ezért is nem toltuk tavaly annyira az ILB mantrát a drafton.
Spy
Istenem, csak Devin Busht neee, nem szeretném azt a büdös parasztot Steelers mezben látni...

www.youtube.com/watch?v=n_KIprtE1-E

Szerkesztette: Gergőke

több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Bleacherreport:
White, Michigan's Devin Bush and Alabama's Mack Wilson all have first-round potential, and there's a lot of depth behind them. This is a great year to be in need of a linebacker upgrade.

Lehet ezért is nem toltuk tavaly annyira az ILB mantrát a drafton.
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Megszületett Lyon Carter Shazier!

Grat!
steelwolf
Reméljük ennek örömére végre elengedi ezt a "visszatérek az NFL-be" gondolatot.
bcsarli
Szerintem meg ne engedje el.
Ennek köszönheti, hogy most ott tart ahol tart.

A világ legjobb atlétái, kivételes tehetségek vannak az NFL-be. Sajnos az biztos, hogy nem fog már közéjük tartozni, mert annyira nem lehet felgyógyulni ebből a sérülésből.
Feltételezem hogy ezen felül az orvosok és családja sem engedné, hogy pályára lépjen.

Ameddig viszont Ő ezt tartja szem előtt, addig 200%-os tempóban halad a gyógyulás. 😊
laby
Így elfogadom és jogos, de nagyon félnék ha a pályán látnám. Legfeljebb egy eldőlt hazai meccsen, egy tisztelet play erejéig az ellenféllel is egyeztetve.

több mint 7 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!

Grat!
steelwolf
bcsarli
Szerintem meg ne engedje el.
Ennek köszönheti, hogy most ott tart ahol tart.

A világ legjobb atlétái, kivételes tehetségek vannak az NFL-be. Sajnos az biztos, hogy nem fog már közéjük tartozni, mert annyira nem lehet felgyógyulni ebből a sérülésből.
Feltételezem hogy ezen felül az orvosok és családja sem engedné, hogy pályára lépjen.

Ameddig viszont Ő ezt tartja szem előtt, addig 200%-os tempóban halad a gyógyulás. 😊

több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

Grat!
steelwolf

több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Csak találgatás a részemről, de nem lehet, hogy Mike Munchak kérte magának Denverbe?
Fast Willie
az szep kettos ervvagas volna. : (

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Grat!
több mint 7 éve
Csak találgatás a részemről, de nem lehet, hogy Mike Munchak kérte magának Denverbe?
Fast Willie
Az már biztos hogy Munchak megy Denverbe?
Jan
Még nem. Frontrunnernek tartják, ott pecózik a lányánál, a döntésig.
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Fast Willie
Jan
Vagy ő vagy Fangio lesz a HC Denverben jelen állás szerint.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Fast Willie
több mint 7 éve
Fast Willie
Vagy volt véleménye és el is mondta.
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
több mint 7 éve
Igazatok lehet, nem gondoltam erre, hogy valami humán probléma lehet, mert a munkájára egyszerűen nem lehet panasz. Anno nem őt írták első számú esélyesnek a posztra, amikor ment a piac szondáztatás, én kb. 3. esélyesnek láttam. Meglepődtem, de sok jót olvastam róla. Nagyot változott utána a rendszer is - nyilván Munkáccsal karöltve. Ők ketten iszonyat sokat tettek azért, hogy olyan lett az O később.

Haley után kiderül, hogy mindenki balfasz volt, csak Tomlin nem.
Zsniális.
kishaszi
Vagy átbeszélgetett a szomszédba és rábeszélte Bostic-ot, hogy ő védekezzen ugyanmár Keenan Allen-en.

Vagy BigBen gyilkolja a passzjátékának a konkurenciát.

Vagy az is lehetett a hiba, hogy drága probowler (pfujj) running backeket termel ki, nem illik a cap rendszerünkbe. #legutobbismilettbeLOLle

Nem saját szerzemény, a BTSC cikk alatti kommentekből szemezgettem 😊 imádom a kinti kommentszekciót
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan
Igazatok lehet, nem gondoltam erre, hogy valami humán probléma lehet, mert a munkájára egyszerűen nem lehet panasz. Anno nem őt írták első számú esélyesnek a posztra, amikor ment a piac szondáztatás, én kb. 3. esélyesnek láttam. Meglepődtem, de sok jót olvastam róla. Nagyot változott utána a rendszer is - nyilván Munkáccsal karöltve. Ők ketten iszonyat sokat tettek azért, hogy olyan lett az O később.

Haley után kiderül, hogy mindenki balfasz volt, csak Tomlin nem.
Zsniális.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
BTW Juju Probowler lett AB helyett
több mint 7 éve
RB coach Saxon is lapát.
Pitt
Menjenek a picsába.
Pont tegnapelőtt gondolkoztam rajta, hogy egyébként szerintem Saxon is jó munkát végzett, róla soha nem esik egy szó sem. Erre kibasszák...

ÚGy látszik el kezdtük rombolni a jövő csapatát. Fun.
kishaszi
Valamikor beírtam ide a névsort,elég veretes, akiket kidolgozott. A szememben Munchak szintű a produktumot tekintve. Ráadásul yofejnek is írják, a játékosok szerették, szóval nem hiszem, hogy szakmai vagy személyiségbeli oka lett volna.
Egy dolog mentheti a szitut, ha esetleg ő kérte, hogy engedjék el. Akár magánéleti- akár egyéb okból.

De őt ugyanúgy sajnálom, ahogy Munchak-ot fogom.

Bezzeg Buttz és gumilabdarágcsáló Kovács Dani még itt van, hogy a Harcsaszerműről ne beszéljünk.

Szerkesztette: Spy
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863
Saxont nem értem....nagyon nem.....személyes ellentét lehet a háttérben, mert ha Bell mögötti futód pro bowler lesz, akkor az az edzőt rossz nagyon nem lehet.
több mint 7 éve
Király Petya Brownról:  twitter.com/Rotoworld_FB/status/1082400311149555712
empty taxi
Én max a BDO-ban látnám viszont szívesen. Vagy a PDC.ben,

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
RB coach Saxon is lapát.
Pitt
Menjenek a picsába.
Pont tegnapelőtt gondolkoztam rajta, hogy egyébként szerintem Saxon is jó munkát végzett, róla soha nem esik egy szó sem. Erre kibasszák...

ÚGy látszik el kezdtük rombolni a jövő csapatát. Fun.

Szerkesztette: kishaszi

több mint 7 éve
Akkor meglett a pályafestő is...
több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
Tisztára mint az exnejem....

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
RB coach Saxon is lapát.
Pitt
Na mondjuk ha a futók teljesítményét nézem 2014-től, akkor ez bizony hatalmas nagy faszság. Bell, Dewill, Conner, Samu. Szerintem nem rossz sorminta.
Szokol
Biztos Haley embere volt, ezert kellett mennie 😀 Csampionsip!
The terrible towel
Defense t sem artana felepiteni, helyretenni nem? A dehogy. Mindegy.

Nem, offense volt a gyengepontunk es pont a futasok? Vicc.

Bar inkabb kirugnak mindenkit, csak hogy def eddzot, spec team eddzot, sec eddzot ha akarnak, mar mindenki azt mondja tul sok volt idenre. Es nem lehet.

Nekem mindegy ki megy ki jon es sajnalom oket. Nem akarom a fejet senkinek. De erdekes huzasok. Porter ertheto. Ez kevesbe.

Persze lehete ugy akarjak a defet rendbetenni, hogy nem valtoztatnak meg iden komolyat, max jovore?

Mert azert eleg sokat padoztattak butlert. Mire kineveztek dc nek es meg coach dad et is elkuldtek miatta. Bar a def azota is padon maradt vele egyutt. Mindegy. S

Vagy kirugjak haleyt es megint jo lesz a def.

Most egy filozofiai kerdes. Ha sacival normal/atlag folotti volt a vedelmunk. Akkor azt kb ott saci csinalta kb egymaga? Mert nagyon ugy tunik. Persze akkor meg nem bostic szintu lb ink voltak. De egy ember 1.5 eves hianya ilyet ut egy vedelmen, az most ki hibaja?

Azon kivul hogy nem hoztak ertelmes csereket a ket ilb posztra. Hogy eshet vissza ennyit egy ember kidolesevel a def? Es barmit csinaltnak azota mind kudarcba fulladt probalkozas. Akkor most butler eddig sacinak koszonhette kb a dc allasat?

Ha meg tudjak, hogy ki es mi esik ki az hogy masfel evig nem tudnak valtoztani az eleg gaz nem? Marmint tudom nem jo embereket hoztak. Es ez be is bizonyosodott. De akkor is lehet tul nagy falat neki a dc? Vagy miert nem tudunk tullepni egy korszakos zseni kivalasan persze. De akkor is. Draft, fa, evkozben...Es mar tudhattak milyen lesz nelkule, mert evkozben esett ki ezert nem ertem, miert pont bostic szintu lb vel probaltak/vagy gondoltak potolni.

Azon kivul, hogy olcso es jo a futas ellen. Kiveve amikor horizontalis futas vagy barmi egyeb van. Aztan vincet is kezdonek gondolta, aztan fort lett a kenyszeru megoldas, mert hat ev elott latni lehetett volna, hogy gaz lesz ket lassu es coverra nem kepes ilb vel. De nem azt gondolta valaki hogy jo lesz az. Meg hogy edmunds elso idenyeben rookiekent? Mikor pola sem tudott kezdeni, meg okkal nem kezdettek oket. El is volt veszve picit edmunds is az ev elso feleben.

Aztan javult. De azert egy elso korostol picit tobbet vartam volna. Ok tudom, polahoz vagyok szokva. De hat ugy lett beharangozva, hogy o meg az uj rendszer lesz a megvalto. Es hat megsem. Ezeket remelem idenre kijavitjak. Fejeket rendbeteszik. Es igy tudva, hogy a gyenge a def.

Igy elso harom korben ketto biztos megint offense lesz. Mert lehet megy foster. Avagy mint tavaly. Elso negybol egy def tobbi off. Mert amugy is az off volt gyenge. : )

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
A Tesótlanítás folyik tovább...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
RB coach Saxon is lapát.
Pitt
Na mondjuk ha a futók teljesítményét nézem 2014-től, akkor ez bizony hatalmas nagy faszság. Bell, Dewill, Conner, Samu. Szerintem nem rossz sorminta.
Szokol
Biztos Haley embere volt, ezert kellett mennie 😀 Csampionsip!