Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Király Petya Brownról:  twitter.com/Rotoworld_FB/status/1082400311149555712

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
RB coach Saxon is lapát.
Pitt
Na mondjuk ha a futók teljesítményét nézem 2014-től, akkor ez bizony hatalmas nagy faszság. Bell, Dewill, Conner, Samu. Szerintem nem rossz sorminta.
több mint 7 éve
Pitt Pittsburgh Steelers Tennessee Volunteers 108 — Stairway to 7
RB coach Saxon is lapát.

több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Bennel nem hosszúzni akar a csapat, hanem hosszabbítani ÉS strukturálni. Legalábbis Én így vettem ki. Ezzel tudunk cap helyet szorítani akár több FA membernek is és/vagy beleférhet egy esetleges dead money is. Ezen felül 2019-ben nem jó a QB felhozatal, a pótlás 2020-ra marad, ha persze az itt levők nem bizonyítanak addig. Az persze más kérdés, hogy 2021-ra is pénzt ajánlanánk neki. Meglátjuk.

Ben nem hibátlan, de hogy vezér az öltözőben az ténykérdés. Konkrétan az egész OL miatta IS van együtt. (Pouncey konkrétan elmondta, hogy addig marad, ameddig Ben) Neki is voltak dolgai, ahogy sok mindenkinek. Mindenkinek volt még egy esélye, ahogy neki is. Bellnek a füvezéses sztori után megbocsátott a csapat, ahogy a Brown facebook live és a sok hisztit is. De egy dolog mindig fontos volt itt. A csapat mindenek felett áll. Ha valaki azt kezdi ki, magát helyezi előtérbe, annak itt nincs helye. Amit Brown csinált (sokszor leírtam már, így most utoljára) megengedhetetlen.
Sérülést szimulálni ,majd vizsgálatra nem elmenni, nem jelentkezni, majd ügynökkel felhívatni az edzőt egy meccs előtt nem magyarázat semmi. Lehet utána hisztizni hétfőn, lehet TD-nél durcizni, de a csapatot cserben hagyni nem. Az, hogy van visszaút, csakis azért lehet, mert Brown sokat jelent a csapatnak és ha elnézést kér a csapat előtt vissza fogják fogadni.
Klemó
Hosszuzni/hosszabitani akart lenni jogosan. Varj ez a leserult stb ugy most volt, vagy korabban? Mert ez nekem uj. El vagyok maradva a dolgokkal, okkal sajnos.
gabistar
A szerdai incidens után csütörtök reggel jelezte, hogy érez fájdalmat a térdében. Adtak neki egy szabadnapot, de ez szokás. Lekötöttek egy MRI időpontot is péntekre, de erre nem ment el és sem Tomlin, se a csapattársak nem tudták elérni. Szombaton az ügynöke hívta Tomlint, hogy a térde rendben van és vállalja a játékot. No erre mondta Tomlin, hogy ez nem így működik, játszani biztosan nem fog, amit meg is mondott a játékosnak vasárnap délelőtt. Ennyi dióhéjban, de valszinű ebből tudtál már pár dolgot.
Klemó
Valamit igen. De nem igy a tejes osszkepet. Szoval koszi az infot.

Csak annyit amit a meccs elott mondtak, hogy ab serulest szedett ossze az elozo meccsen es hogy nem jatszhat. Aztan meg csak azt hogy osszebalheztak. De csutortokre ben telofonjara ab valaszolt es azt mondta minden csodalatos. Aztan trade... Igy nem tudtam a teljes tortenetet.

Foleg hogy kb mindenki mast mondott. Egyik nap ez, masik nap az volt. Sajnos. Erre mondtam, hogy jo lenne mar tudni pontosan mi volt. Ki mit hogy csinalt stb. Aztan tudjuk/tudom eldonteni, hogy ki volt a fo hunyo stb.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Juju mindig mosolyt csal az arcomra! 😉

www.facebook.com/fuzovelkifele/videos/2197119683681684/
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863
Bennel nem hosszúzni akar a csapat, hanem hosszabbítani ÉS strukturálni. Legalábbis Én így vettem ki. Ezzel tudunk cap helyet szorítani akár több FA membernek is és/vagy beleférhet egy esetleges dead money is. Ezen felül 2019-ben nem jó a QB felhozatal, a pótlás 2020-ra marad, ha persze az itt levők nem bizonyítanak addig. Az persze más kérdés, hogy 2021-ra is pénzt ajánlanánk neki. Meglátjuk.

Ben nem hibátlan, de hogy vezér az öltözőben az ténykérdés. Konkrétan az egész OL miatta IS van együtt. (Pouncey konkrétan elmondta, hogy addig marad, ameddig Ben) Neki is voltak dolgai, ahogy sok mindenkinek. Mindenkinek volt még egy esélye, ahogy neki is. Bellnek a füvezéses sztori után megbocsátott a csapat, ahogy a Brown facebook live és a sok hisztit is. De egy dolog mindig fontos volt itt. A csapat mindenek felett áll. Ha valaki azt kezdi ki, magát helyezi előtérbe, annak itt nincs helye. Amit Brown csinált (sokszor leírtam már, így most utoljára) megengedhetetlen.
Sérülést szimulálni ,majd vizsgálatra nem elmenni, nem jelentkezni, majd ügynökkel felhívatni az edzőt egy meccs előtt nem magyarázat semmi. Lehet utána hisztizni hétfőn, lehet TD-nél durcizni, de a csapatot cserben hagyni nem. Az, hogy van visszaút, csakis azért lehet, mert Brown sokat jelent a csapatnak és ha elnézést kér a csapat előtt vissza fogják fogadni.
Klemó
Hosszuzni/hosszabitani akart lenni jogosan. Varj ez a leserult stb ugy most volt, vagy korabban? Mert ez nekem uj. El vagyok maradva a dolgokkal, okkal sajnos.
gabistar
A szerdai incidens után csütörtök reggel jelezte, hogy érez fájdalmat a térdében. Adtak neki egy szabadnapot, de ez szokás. Lekötöttek egy MRI időpontot is péntekre, de erre nem ment el és sem Tomlin, se a csapattársak nem tudták elérni. Szombaton az ügynöke hívta Tomlint, hogy a térde rendben van és vállalja a játékot. No erre mondta Tomlin, hogy ez nem így működik, játszani biztosan nem fog, amit meg is mondott a játékosnak vasárnap délelőtt. Ennyi dióhéjban, de valszinű ebből tudtál már pár dolgot.
több mint 7 éve

Klemó
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan
A Porter lukra várt befutók:

Kevin Green haddnemagyarázzam
Chris Kiffin a nagy Monte fija

Nice, én nem bánnám ha elkezdenénk a tesózás lebontását...
sutianap
Grín(i).
Hát nekem nagy kedvencem ..

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

sutianap
Zöld Kevint kéretik szépen a poszt betöltésére!! 🙂

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 890
 twitter.com/btsteelcurtain/status/1082319621649321985
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863

több mint 7 éve
Én kérem vissza a Ward-Polamalu-Hampton-Clark-Smith-Harrison féle Steelerst.
kishaszi
Atdobjam neked a Madden 08 letoltofajljat? 8)
Stez
Nem élek virtuális élvezeti cikkekkel, de köszi. 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 612 — Whoops, looks like something went wrong.
kishaszi
Atdobjam neked a Madden 08 letoltofajljat? 8)

több mint 7 éve
Legalább volt 4 meccs, most nem rólunk szól a média. Amíg ki nem rakjuk a pályafestőt.
Spy
Pedig az veszélyes munka. Tomlin bármikor felrúghatja, ha az oldalvonalat húzza éppen.

több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Legalább volt 4 meccs, most nem rólunk szól a média. Amíg ki nem rakjuk a pályafestőt.
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Antonio ügynökét még mindig Drew Rosenhausnak hívják. Ha a hüjeséget beszélnek, ő nem fog. AB nem fog mondani semmit, bármit mondaná csak rontaná a helyzetét a piacon.

Három könyvet várok már nagyon:
Dikk Löbó - a Steelers belülről, és a barátom JoPa
Tonio Brown memories
Valamit egy Héli összeset is
sutianap
Csupán tartok tőle, hogy megint a portást (nem Portert) rúgjuk ki, amiért estek a részvényeink.
Spy
VAn idonk boven. De eloszor meg kell varni pl hogy ki lesz elerheto ki nem. Es az kb playoff utan lesz. Aki most elerheto, mint porter stb az kb nem jutott be a po ba. Vagy ha meg ott van sokan eloszor jogosan arra fokuszalnak. Aztan johet az hogy hol folytatjak.

Szoval ha lesz valami en a po utan varok par hiret, megkeresest, esemenyt. Ha lesz ilyen persze. A sec coach. A spec team coach. Az aki szerintem talan mehetne. Bar itt a teveben azt mondtak, hogy switzer meg a spec teamunk milyen jo volt. Mondom igen. Nem tudom ok vagy en mit neztem.

Szoval spec team mehet eloszor. Aztan talan kevesebb esellyel a sec coach. De hat emberanyag nelkul nem lehet epitkezni. De az biztos hogy az lbk nem fejlodtek wattot kiveve, meg fort ot. Igy ment joey.

Sec se fejlodott. Max hilton es haden. Burns egett. A tobbiek meg is is, atlagosak. Ugyanez igaz a safetykre is. Egy jo jatek aztan ket homaly. Mint a secnel is egy jo egy rossz jatek.

Butler meg szerintem marad. Neki sem volt meg minden fegyvere. Es kaphat meg egy evet es talan fegyvereket is iden.

De ha megy brown, akkor mar megint az lesz, hogy off ba fogunk draftolni mint kb tavaly. Es magunk alatt vagjuk ezzel a fat.

Ha bell megy kell egy rb. Ha ab megy kell egy 2./3. szamu wr washington melle.

Ha foster megy, kell egy g is.

Es akkor megint mi marad majd a defre drafton? Kerdeses lesz. Es erdekes megint az off season.
gabistar
AB-re gondoltam. MT és BB helyett.
Spy
Ah ok beneztem.

bb vel hosszuzni akarnak. Tomlin meg ab elott kb 99 szazalekos biztos volt hogy marad. Most ez esett picit. De igy sem hinnem hogy mt megy. Se bb. Max ja ab.

Vagy visszahozzuk haleyt. Hogy jol kirugjuk. : )
gabistar
Nyilván egyik sem fog menni, Én fotelszurkoló vagyok, azt látok, amit a média láttat velem. Nyilván, ez nagyon messze állhat a valóságtól. Nyilván nem fog senki menni, sem én, sem más érzései folytán. És nyilván hozzáadódik a szám íze is. Nyilván is.

De gondolom, nem vagyunk vidámak, hogy ez lett a steelers way. Nyilván.
több mint 7 éve
Antonio ügynökét még mindig Drew Rosenhausnak hívják. Ha a hüjeséget beszélnek, ő nem fog. AB nem fog mondani semmit, bármit mondaná csak rontaná a helyzetét a piacon.

Tonio Brown memories
sutianap
Csupán tartok tőle, hogy megint a portást (nem Portert) rúgjuk ki, amiért estek a részvényeink.
Spy
VAn idonk boven. De eloszor meg kell varni pl hogy ki lesz elerheto ki nem. Es az kb playoff utan lesz. Aki most elerheto, mint porter stb az kb nem jutott be a po ba. Vagy ha meg ott van sokan eloszor jogosan arra fokuszalnak. Aztan johet az hogy hol folytatjak.

Szoval ha lesz valami en a po utan varok par hiret, megkeresest, esemenyt. Ha lesz ilyen persze. A sec coach. A spec team coach. Az aki szerintem talan mehetne. Bar itt a teveben azt mondtak, hogy switzer meg a spec teamunk milyen jo volt. Mondom igen. Nem tudom ok vagy en mit neztem.

Szoval spec team mehet eloszor. Aztan talan kevesebb esellyel a sec coach. De hat emberanyag nelkul nem lehet epitkezni. De az biztos hogy az lbk nem fejlodtek wattot kiveve, meg fort ot. Igy ment joey.

Sec se fejlodott. Max hilton es haden. Burns egett. A tobbiek meg is is, atlagosak. Ugyanez igaz a safetykre is. Egy jo jatek aztan ket homaly. Mint a secnel is egy jo egy rossz jatek.

Butler meg szerintem marad. Neki sem volt meg minden fegyvere. Es kaphat meg egy evet es talan fegyvereket is iden.

De ha megy brown, akkor mar megint az lesz, hogy off ba fogunk draftolni mint kb tavaly. Es magunk alatt vagjuk ezzel a fat.

Es akkor megint mi marad majd a defre drafton? Kerdeses lesz. Es erdekes megint az off season.
gabistar
Spy
Ah ok beneztem.

bb vel hosszuzni akarnak. Tomlin meg ab elott kb 99 szazalekos biztos volt hogy marad. Most ez esett picit. De igy sem hinnem hogy mt megy. Se bb. Max ja ab.

Vagy visszahozzuk haleyt. Hogy jol kirugjuk. : )

több mint 7 éve

Tonio Brown memories
sutianap
Spy

gabistar
több mint 7 éve
 fuzovelkifele.com/2019/01/a-steelers-hosszabbitana-roethlisbergerrel/
steelwolf
idezve az oldalrol:

"A Steelers hosszabbítana Roethlisbergerrel

Tegye fel a kezét, aki ki tud igazodni azon, ami az utóbbi években a Pittsburgh háza táján zajlik! Sokan az összes balhé fő katalizátorának Ben Roethlisbergert tartják, mások Tomlin nyakába varrják a dolgokat, a csapat viszont inkább irányítóját támogatná a jelek szerint."

több mint 7 éve

Tonio Brown memories
sutianap
Spy

több mint 7 éve
Nem lehetne hagyni már ezt a Bell és James Harrison témát?!!!!

Kit érdekel, hogy Harrisonnak mit ígértek...ő meg beleszart a levesünkbe utána, egyenlített azzal, hogy elment a Patshez, majd Tomlinék visszafogadták az öltözői videó alapján, most megint kavarja a moslékot a bújtogatással.

Ha meg elengetük volna Watt mögül korábban, akkor meg egy esetleges sérülés esetén ott lettünk volna etolt gatyával, akkor meg az lett volna a bajod Gabi, mint Timmonsnál pl.

A végén mégis neki kedveztünk, mert mehetett szabadon akárhová, nyerhetett volna bajnokságot. Nem is bántam volna, bár szar érzés lett volna pont NE mezben látni ünnepelni, de felülemelkedtem volna rajta, eskü!

Nem hinném, hogy minden esetben a játékos érdekeit kellene nézni. Ez nem jótékonysági szervezet! Vagy eljutunk végül oda, hogy ha valaki háborog, akkor menjen Isten hírével?
Fast Willie
Nem is neztek. Ezert borult ki a bili debo nal. Mert kamuztak neki, hogy rotalva de jatszhat. Es nem jatszhatott. Majd mondta, engedjek el ha mar ugysem jatszhat. Nem engedtek mert azt mondtak nem lehet. Aztan megis lehetett. : ) Szoval eleg gaz ha valakinek igersz valamit es nem tartod be kozel sem azt. Es csak erre irtam, hogy ne legyen mar mindig felmentve az fo. Mert ha rotaljak, ahogy igertek nem megy el. De nem jatszattak egyatalan. Es nem dol ki a bili.

De mint bellnek. Harrisonnak. Troynak. Most pedig ab nek, mindig volt valami kavaras. Aztan mindig csak rakenjuk egy jatekosra. Hogy o a hibas. En csak ezt irtam, hogy ket szemszogbol nezzuk. Ne csak fo ebol. Es hogy mindig jol csinaljak. Stb. Most is ha igaz, ben szolt be ab nak. Szoval nem csoda, ha all a bal. Es megint csak cseperegnek ki az infok. Es megy az ujjal mutogatas. Es mindig akire az fo mutat az a bunos. Vagy az van annak kikialtva.

Porter eseteben is irtam, varjuk meg tenyleg leverte e a rendort. Meg mielott kirugjuk meg mar hozunk helyere mast. Mert itt kicsit mashogy mennek a dolgok. Meg a kavarasok. Meg a hirnevszerzes stb. Es ott ki is derult, hogy kamu volt az is. Szoval nem minden arany ami fenylik.

Eddig ugyanez volt bellel. Most ab vel. De ben azt mondta minden rendbe volt vele. Most facen meg azt mondtak, ha igaz:

James Jones azt mondja, hogy Antonio Brownnak azzal volt baja a Steelersnél, hogy amikor rossz útvonalat futott edzésen, akkor Big Ben eldobta a labdát, és megkérte az edzőket, hogy valaki olyan álljon be, aki ismeri a playeket. Ezen kívül az se tetszett neki, hogy Roethlisberger közölte vele, hogy egyáltalán nem muszáj felé passzolnia.

Szoval majd kiderul mi volt. Vagy hogy kb mi volt. De en megvarom az itelkezest addig. Es nem szeretnem, ha ab menne. Foleg ha igaz amit irt a 10 yard. Szoval megvarom meg lenyugodnak. Aztan talan elmondjak mi van.

De az fura bellnel 17 millio tul sok, brownnak 22 milla dead money kivagasa meg er annyit. hm. Persze ez egy evre. De akkor is.

www.facebook.com/120Yard/
gabistar
Én elhiszem, hogy rosszul érintette, hogy nem játszik. Még azt is, hogy tutira ígérték neki a játékidőt.
Csakhogy másképpen alkult.
Hála a jóistennek Watt bevált.
De itt egy csapatról beszélgetünk, aminek Steelers a neve és nem James Harrison.
Senki nem a saját maga és a csapata ellensége a vezetők közül, hogy bármi áron, akár az eredményesség rovására is játszasson valakit, akinél van jobb.
Mert megígérték neki.
Lehet hogy ez nem túl szép, nem túl elegáns, vagy korrekt.
De biztos, hogy közölték vele, hogy megváltozott a szitu.
Ez nyilván rosszul érintette.
Hogy mi hogyan történt pontosan a nem elengedésével kapcsolatban, azt nem tudom.
De az, hogy mint egy sértödött kisgyerek, bosszúból lázítja a játékosokat, nyilvánosan, a médián keresztül akar alávágni a csapatnak, na az vérlázító és gusztustalan.
És most nem a vezetőség mellett vagyok, hanem csakis azt nézem, mennyit árt ezzel a kedvenc csapatomnak.
Én személy szerint soha nem leszek empatikus egy ilyen emberrel, bármekkora ász is volt régebben.
zidane99
Egyertelmu. De akkor hogy es minek nyilatkozza le tomlin, hogy nincsen szo trade rol ab vel kapcsolatban. Es ne is spekulaljunk rola. Meg nem erkezett megkereses. Majd kiderul, hogy nem ab tart ott, hanem a csapat hogy leszednek a mezt rola ha jatszana. Aztan kiderul, hogy ab elfogadathatatlanul hozza vagta a labdat benhez. Es kb ok nelkul.

Majd kiderul, ha ez az igaz, hogy ben kavarta a szart azzal, hogy hozzanak a palyara egy olyan jatekost, aki legalabb ismeri a playbookot. Amikor ab hibazott egyet. Te erre mint mondtanal, ha a munkatarsad mondana ezt eddzok csapattarsak mindenki elott?

Szoval aztan ben azt mondja nem erti mi van, mert o hivta abt csutortokon es minden csodalatos volt. Na most valaki nagyon kamuzik. Es a ket tortenet nem fedi egymast. Magyarul meg a kavaras. Es ha ben tenyleg ezt mondta es aztan tomlin megint bevedi big bent. Akkor igaza volt abnek nem?

Mindegy jo lenne tudni, hogy ez milyen fajta csapat menedzseles. Mert nem jo az biztos.

Es ha gaz van big ben es brown kozott. Akkor azt ott az eddzesen miert nem tudta megfogni azonnal?
Miert nem ultette mind a ket nagy egoistat egymas melle mar csak azert is mondjuk egy orara eddzes utan, hogy addig nem mentek el innen sehova, amig meg nem beszelitek. Vagy elnezest nem kertek egymastol. Es Nem fikazzuk egymast nyilvanosan.

De nem ez tortent. Valoszinuleg. Szoval akkor megint tomllin nem tudta ezt kezelni es veszit el egy jatekos, ahelyett hogy helyre tenne a problemas jatekost jatekosokat. Ott es akkor helyben. Szoval ha jol csinalna a dolgat, nem kerult volna mar csak szo arrol hogy trade lesz.

Ha jol csinalta volna a dolgat nem lenne teljesen mas info minden iranybol. Hanem felvallalta volna, hogy ez meg ez tortent. Tul heves volt ab es ben eddzesen. De azota minden rendben van es ennyi. Semmi tobb. Ha tudta volna rendezni ez lett volna.

Nem a misztikus kamuzas tole es bentol is. Nincs szo traderol, vagy mint a lego movieban everything is awesome. Vagy bocsi amazing/csodalatos.

Szoval fura az egesz dolog. Ennyi.
több mint 7 éve

Tonio Brown memories
sutianap
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487

Tonio Brown memories

Aki nem hiszi, annak utánajárnak