Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 fuzovelkifele.com/2019/01/a-steelers-hosszabbitana-roethlisbergerrel/
több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Itt bármi lehetséges, mert valaki hazudik az hótziher. Lehet Tomlin, lehet BigBen, lehet mindkettő. A többiek még nem mondtak semmit. (AB sem). De nem kerek a történet. Simán benne van jelenleg még, hogy -akármekkora díva is AB- valami nagyon nincs rendben az öltözőben, a játékosok és edzők között és ebbe most ő tenyerelt bele, nem JH. Nekem úgy tűnik, se Tomlin, se BB nem tudja mit kéne mondani. És ez nekem bűzlik. Az igazságon nem kell gondolkozni, ahhoz nem kell időt kérni. Nem akarom védeni AB-t nem szeretem a dívaságát, biztos, hogy rossz eszközt választott, de egyelőre nem tudni, hogy volt-e erőszak a behatolásnál, és AB még nem mondta el az ő oldalát.

De gyanús ez a csend, kicsit, mint mifelénk, míg a propagandagépezet legyártja a sorvezetőt.

Szerkesztette: Spy
több mint 7 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
Nem lehetne hagyni már ezt a Bell és James Harrison témát?!!!!

Kit érdekel, hogy Harrisonnak mit ígértek...ő meg beleszart a levesünkbe utána, egyenlített azzal, hogy elment a Patshez, majd Tomlinék visszafogadták az öltözői videó alapján, most megint kavarja a moslékot a bújtogatással.

Ha meg elengetük volna Watt mögül korábban, akkor meg egy esetleges sérülés esetén ott lettünk volna etolt gatyával, akkor meg az lett volna a bajod Gabi, mint Timmonsnál pl.

A végén mégis neki kedveztünk, mert mehetett szabadon akárhová, nyerhetett volna bajnokságot. Nem is bántam volna, bár szar érzés lett volna pont NE mezben látni ünnepelni, de felülemelkedtem volna rajta, eskü!

Nem hinném, hogy minden esetben a játékos érdekeit kellene nézni. Ez nem jótékonysági szervezet! Vagy eljutunk végül oda, hogy ha valaki háborog, akkor menjen Isten hírével?
Fast Willie
Nem is neztek. Ezert borult ki a bili debo nal. Mert kamuztak neki, hogy rotalva de jatszhat. Es nem jatszhatott. Majd mondta, engedjek el ha mar ugysem jatszhat. Nem engedtek mert azt mondtak nem lehet. Aztan megis lehetett. : ) Szoval eleg gaz ha valakinek igersz valamit es nem tartod be kozel sem azt. Es csak erre irtam, hogy ne legyen mar mindig felmentve az fo. Mert ha rotaljak, ahogy igertek nem megy el. De nem jatszattak egyatalan. Es nem dol ki a bili.

De mint bellnek. Harrisonnak. Troynak. Most pedig ab nek, mindig volt valami kavaras. Aztan mindig csak rakenjuk egy jatekosra. Hogy o a hibas. En csak ezt irtam, hogy ket szemszogbol nezzuk. Ne csak fo ebol. Es hogy mindig jol csinaljak. Stb. Most is ha igaz, ben szolt be ab nak. Szoval nem csoda, ha all a bal. Es megint csak cseperegnek ki az infok. Es megy az ujjal mutogatas. Es mindig akire az fo mutat az a bunos. Vagy az van annak kikialtva.

Porter eseteben is irtam, varjuk meg tenyleg leverte e a rendort. Meg mielott kirugjuk meg mar hozunk helyere mast. Mert itt kicsit mashogy mennek a dolgok. Meg a kavarasok. Meg a hirnevszerzes stb. Es ott ki is derult, hogy kamu volt az is. Szoval nem minden arany ami fenylik.

Eddig ugyanez volt bellel. Most ab vel. De ben azt mondta minden rendbe volt vele. Most facen meg azt mondtak, ha igaz:

James Jones azt mondja, hogy Antonio Brownnak azzal volt baja a Steelersnél, hogy amikor rossz útvonalat futott edzésen, akkor Big Ben eldobta a labdát, és megkérte az edzőket, hogy valaki olyan álljon be, aki ismeri a playeket. Ezen kívül az se tetszett neki, hogy Roethlisberger közölte vele, hogy egyáltalán nem muszáj felé passzolnia.

Szoval majd kiderul mi volt. Vagy hogy kb mi volt. De en megvarom az itelkezest addig. Es nem szeretnem, ha ab menne. Foleg ha igaz amit irt a 10 yard. Szoval megvarom meg lenyugodnak. Aztan talan elmondjak mi van.

De az fura bellnel 17 millio tul sok, brownnak 22 milla dead money kivagasa meg er annyit. hm. Persze ez egy evre. De akkor is.

www.facebook.com/120Yard/
gabistar
Én elhiszem, hogy rosszul érintette, hogy nem játszik. Még azt is, hogy tutira ígérték neki a játékidőt.
Csakhogy másképpen alkult.
Hála a jóistennek Watt bevált.
De itt egy csapatról beszélgetünk, aminek Steelers a neve és nem James Harrison.
Senki nem a saját maga és a csapata ellensége a vezetők közül, hogy bármi áron, akár az eredményesség rovására is játszasson valakit, akinél van jobb.
Mert megígérték neki.
Lehet hogy ez nem túl szép, nem túl elegáns, vagy korrekt.
De biztos, hogy közölték vele, hogy megváltozott a szitu.
Ez nyilván rosszul érintette.
Hogy mi hogyan történt pontosan a nem elengedésével kapcsolatban, azt nem tudom.
De az, hogy mint egy sértödött kisgyerek, bosszúból lázítja a játékosokat, nyilvánosan, a médián keresztül akar alávágni a csapatnak, na az vérlázító és gusztustalan.
És most nem a vezetőség mellett vagyok, hanem csakis azt nézem, mennyit árt ezzel a kedvenc csapatomnak.
Én személy szerint soha nem leszek empatikus egy ilyen emberrel, bármekkora ász is volt régebben.
több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
AB ugyeben vegyuk azt hogy igaz ( valoszinuleg igy van ). Tomlin jol tette hogy nem jatszatta. Ami utana tortent az negativ, viszont ez lehet szeles skalan a "kis naivtol" a "ez teljesen meghulyultig".

Alapvetoen nem merte/akarta felvallalni a konfliktust AB-val. De hogy mire gondolt azt nem tudom. Hazon belul elsimitani? AB-val lehet sikerult volna, de a csapat tobbi tagja mit szolt volna. De mar az is nevetseges hogy ne deruljon ki. A szurkolok ehesek minden infora es csak itt meg lehet nezni Thomas a Ravens-be hogy van megjelenitve. AB-rol meg megprobaljuk elsunnyogni az igazat?
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Fast Willie
gabistar
Elvárod a csapattól, edzőtől, hogy ne a csapat, hanem az egyén édekét nézze. Balfasz csapatok teszik ezt és senki más. Egy Belichik szerinted magyarázza, hogy végül egy játékosa , mondjuk Butler miért nem kerül(t) pályára? Azt játszatja és azt tartja rosteren, ami a csapat rövid és hosszú távú érdeke.

Brown esetében, ha pályára engedi vasárnap, balfasz és puhapöcs....így meg valami kegyetlen állat....hát ja....lehet....
Klemó
Amit írsz azzal egyetértek, de a Belichick pont nem jó példa. Két okból: egyrészt sémát futtat, aminek az egyetlen fix pontja Brady, mindenki más pótolható, cserélhető, kivágható és ezt mindenki (nyilván a játékosok is) tudja. Másrészt a profi sport egyik lényeges pontja, hogy a W mindent felülír, tehát amig Belichick nyer, addig az ő döntéseit (pedig biztos hibázik néha ő is) nem fogja megkérdőjelezni senki.

Ezzel szemben Tomlin nem a sémájába hoz system fit embereket, hanem a tehetséges játékosainak az extra teljesítményéből él. Ez azt eredményezi, hogy tele vagyunk nehezen pótolható emberekkel, míg mások félig cserecsapattal játszanak SB-t, nálunk kiesik egy ILB és elmegy rajta a szezon.

És szerintem ezt elég jól látják akik napi szinten benne vannak, (vagy ha ők nem, akkor az ügynökeik) és ezért gondolják itt jópáran, hogy ha ők lelépnek akkor nagyot gyengül a csapat. Ami valamennyire igaz is. Ezért akik extrát nyújtanak, (Bell, AB, stb...) azok teljesen más alkupozícióban vannak Tomlinnal (vagy az FO-val) szemben, mint bármelyik RB vagy WR vagy bárki a Belichickkel szemben.
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
PS:Thomas ment a Ravensbe teljesen védhető, hiszen itt nem kapott semmi lehetőséget, mert nem láttak benne potenciált:
1. Ennek vajon mi az oka?
2. Akkor minek hozták őt, tkp lehetőséget sem kapott?
fcancellara
Timeline
Future contract Tegray Scales...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
Én már követni sem tudom mi van itt😀

Két dolgot szeretnék összesen:
1. Tomlinék a józan ész mentén haladjanak (ez lesz a nagyobb kihívás): trade, eladás, cut, draft mittomén. Tartok tőle, hogy ez lehetetlen lesz, szvsz én kipenderíteném. De elfogadom azt, hogy sokan azt mondják nincs jobb, bár ez az én ártatlan lelkemnek nem egészséges magyarázat.
2. Mindezt lezongoráznák szezonkezdetig. Hogy a felkészülést semmi se akadályozza. Se belső ellentét, se média, se semmi.

BTW: Jobb, hogy most borul a bili, mint szezon kezdetén, de ha PO-ba jutottunk volna ebből semmit sem hallunk, és ez így egyrészt érthető, de szánalmas, másrészt pedig örvendetes, hogy végre lesz alkalom tiszta vizet önteni a pohárba...

PS:Thomas ment a Ravensbe teljesen védhető, hiszen itt nem kapott semmi lehetőséget, mert nem láttak benne potenciált:
1. Ennek vajon mi az oka?
2. Akkor minek hozták őt, tkp lehetőséget sem kapott?
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
OFF:

Azt szeretném csak kérdezni, hogy van-e itt valaki, aki nyomja a Madden 19-et PS4-en. Lenne pár kérdésem vele kapcsolatban privátban.

On

több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242

Kit érdekel, hogy Harrisonnak mit ígértek...ő meg beleszart a levesünkbe utána, egyenlített azzal, hogy elment a Patshez, majd Tomlinék visszafogadták az öltözői videó alapján, most megint kavarja a moslékot a bújtogatással.

Ha meg elengetük volna Watt mögül korábban, akkor meg egy esetleges sérülés esetén ott lettünk volna etolt gatyával, akkor meg az lett volna a bajod Gabi, mint Timmonsnál pl.

A végén mégis neki kedveztünk, mert mehetett szabadon akárhová, nyerhetett volna bajnokságot. Nem is bántam volna, bár szar érzés lett volna pont NE mezben látni ünnepelni, de felülemelkedtem volna rajta, eskü!

Nem hinném, hogy minden esetben a játékos érdekeit kellene nézni. Ez nem jótékonysági szervezet! Vagy eljutunk végül oda, hogy ha valaki háborog, akkor menjen Isten hírével?
Fast Willie
Nem is neztek. Ezert borult ki a bili debo nal. Mert kamuztak neki, hogy rotalva de jatszhat. Es nem jatszhatott. Majd mondta, engedjek el ha mar ugysem jatszhat. Nem engedtek mert azt mondtak nem lehet. Aztan megis lehetett. : ) Szoval eleg gaz ha valakinek igersz valamit es nem tartod be kozel sem azt. Es csak erre irtam, hogy ne legyen mar mindig felmentve az fo. Mert ha rotaljak, ahogy igertek nem megy el. De nem jatszattak egyatalan. Es nem dol ki a bili.

De mint bellnek. Harrisonnak. Troynak. Most pedig ab nek, mindig volt valami kavaras. Aztan mindig csak rakenjuk egy jatekosra. Hogy o a hibas. En csak ezt irtam, hogy ket szemszogbol nezzuk. Ne csak fo ebol. Es hogy mindig jol csinaljak. Stb. Most is ha igaz, ben szolt be ab nak. Szoval nem csoda, ha all a bal. Es megint csak cseperegnek ki az infok. Es megy az ujjal mutogatas. Es mindig akire az fo mutat az a bunos. Vagy az van annak kikialtva.

Porter eseteben is irtam, varjuk meg tenyleg leverte e a rendort. Meg mielott kirugjuk meg mar hozunk helyere mast. Mert itt kicsit mashogy mennek a dolgok. Meg a kavarasok. Meg a hirnevszerzes stb. Es ott ki is derult, hogy kamu volt az is. Szoval nem minden arany ami fenylik.

Eddig ugyanez volt bellel. Most ab vel. De ben azt mondta minden rendbe volt vele. Most facen meg azt mondtak, ha igaz:

James Jones azt mondja, hogy Antonio Brownnak azzal volt baja a Steelersnél, hogy amikor rossz útvonalat futott edzésen, akkor Big Ben eldobta a labdát, és megkérte az edzőket, hogy valaki olyan álljon be, aki ismeri a playeket. Ezen kívül az se tetszett neki, hogy Roethlisberger közölte vele, hogy egyáltalán nem muszáj felé passzolnia.

Szoval majd kiderul mi volt. Vagy hogy kb mi volt. De en megvarom az itelkezest addig. Es nem szeretnem, ha ab menne. Foleg ha igaz amit irt a 10 yard. Szoval megvarom meg lenyugodnak. Aztan talan elmondjak mi van.

De az fura bellnel 17 millio tul sok, brownnak 22 milla dead money kivagasa meg er annyit. hm. Persze ez egy evre. De akkor is.

gabistar
Elvárod a csapattól, edzőtől, hogy ne a csapat, hanem az egyén édekét nézze. Balfasz csapatok teszik ezt és senki más. Egy Belichik szerinted magyarázza, hogy végül egy játékosa , mondjuk Butler miért nem kerül(t) pályára? Azt játszatja és azt tartja rosteren, ami a csapat rövid és hosszú távú érdeke.

Brown esetében, ha pályára engedi vasárnap, balfasz és puhapöcs....így meg valami kegyetlen állat....hát ja....lehet....
Klemó
Nem. Tartson rendet. De azert "kamuzni" nem illik. Harrison nal megtettek. Es bellnel megtettek. A teljes media lejaratast. Most ez megy ab nal. Csak itt Mar neki is van vesztenivaloja. Es Meg mindig nem tudjuk mi volt de Mar mindenki eltradelte. Ez a fura. Ne itelkezz hogy teged se iteljenek Meg. Azaz varjuk Meg mi volt. Es ha ben is szarkavaro, akkor van valami abban Amit ab mondott. Meg ha nem is teljesen igaz.

En szurkolokent nezem. Es nem szeretnem ha ab ben vagy sajat maga egyszeri sertodese miatt csak ugy menne. De ez en vagyok. Mint szurkolo. Ahogy bent sem vagtak ki sokkal nagyobb dolgai miatt. Meg holmest Meg fuvezesert igen. Kettos merce. Picit.

Jobb lenne ha inkabb lenyugodnanak a p.csaba. Es talan ben ab Tomlin megbeszelnek.

Mint hogy itt mediaznak. Es csak csinaljak a showt. Csak ugy mint bell nel. Az is jol megoldodott.

Nagyon messze vannak egymastol. Telo fel. Es uljenek le. Ennyi. Aztan ha nem megy akkor ok, menjen mindenki amerre lat azutan. De ez addig csak f.szmeregetes. Es ben is azt mondta hogy o beszelt csutortokon ab Val es minden amazing volt. Persze. Csodalatos lehetett tenyleg. Foleg ha tenyleg o baszta fel abt.

Mindegy. Konnyebb mondani mint csinalni.

ps: amugy tomlin miert nem ev kozben kemenykedett. Most mar konnyebb. Es miert nem akkor tette rendbe mondjuk eloszor bell fejet. Aztan locs ben fejet. Aztan brown et. Aztan butleret. Aztan johetne a tobbi. De mivel most mar kicsit az o renomeja is csokken rogton kemeny.

De egyetertek veled. Kell a rend, de akkor meg ne jatsza el, hogy mekkora bro mindenkivel.

Aztan ha szorul a hurok megsem. Hm. Remelem ertelmesen lezarjak az ugyet. Kicsit konnyebb lenne beszelni. Mint cserelni.

Persze ehhez tudni kellene tenyleg mi volt, mert mindenki mast mond. De ha pl ben miatt most ab is megy bell utan. Akkor ki marad majd ben utani idokre? Pl a killer beez bol. A csapat es az offense igazi arcabol. Hat nem sok. Es jobb lenne ha maradna. Mindegy.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863

Fast Willie

gabistar

több mint 7 éve

Fast Willie

több mint 7 éve
Steelers expected to hear trade offers for Brown
KeyG
Persze érdekes, hogy Bennel most miért extend-delünk, mert nem igazán látom, hogy 3 év van még benne, bár ne legyen igazam!!!

Ha megy Munchak és lelép Foster, akkor azért lesznem kétségeim a fal hatékonyságét illetően, de nem gondolom, hogy MM HC lesz (sztem a Broncos nem őt választja), így talán ő marad és akkor nem akkora a baj.

Fast Willie
Pedzegetik ugye h a Ben extend annak szól Brown hisztijével újra téma lett a Bell re-sign és annak csinálják a helyet.

Munchakból sztem sem lesz HC, mind3 helyre ahova hívták nem őt tartják front runnernek, Denverben ez elvileg Fangio, Green Bayben JMD (bár ugye ő még visszakozhat), Clevelandben Freddie Kitchens és Dan Campbell nevével találkozni a legtöbbet.
empty taxi
Amen. Vagy a falunknak is vege lesz ha elmegy. : (
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
KeyG
Persze érdekes, hogy Bennel most miért extend-delünk, mert nem igazán látom, hogy 3 év van még benne, bár ne legyen igazam!!!

Ha megy Munchak és lelép Foster, akkor azért lesznem kétségeim a fal hatékonyságét illetően, de nem gondolom, hogy MM HC lesz (sztem a Broncos nem őt választja), így talán ő marad és akkor nem akkora a baj.

Fast Willie
Pedzegetik ugye h a Ben extend annak szól Brown hisztijével újra téma lett a Bell re-sign és annak csinálják a helyet.

Munchakból sztem sem lesz HC, mind3 helyre ahova hívták nem őt tartják front runnernek, Denverben ez elvileg Fangio, Green Bayben JMD (bár ugye ő még visszakozhat), Clevelandben Freddie Kitchens és Dan Campbell nevével találkozni a legtöbbet.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149

több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
KeyG
Esküszöm, hogy nem bánnám, ha nyomnánk egy reboot-ot, mert elegem van már ebből a fesztiválozásból, ami a két Csillagfiúval ment/megy. AB-ért persze normális ellenértéket kellene szerezni, ami nálam - ha nagy capspace-szel rendelkező csapat jelentkezik érte - első vagy második kör lehet és jó lenne valamit megmenteni a dead moneyból is. Jó lenne NFC-be boltolni.

Aztán - ha nincs trade - akkor üljünk le vele, tisztázzuk a dolgokat és álljon be a sorba!

Hála Istennek vannak értékeink O-ban még a szuperelkapó nélkül is, ha viszont lelép, akkor a draft már érdekesebb lesz és vegyesebb képet fog mutatni. Hogy FA-n milyen pénzügyi lehetőségeink lesznek, az még nagyon bizonytalan, pedig a szezon véghajrájában még jó kilátásaink voltak.

Érdekes lesz nézni, hogy AB84-ért milyen ajánlat jön, az gazdaságilag és draft allokáció szempontjából hogyan néz majd ki, illetve számomra az is érdekfeszítő, hogy Bell sorsa hová vezet a továbbiakban (gondolom Colbertékkel már nem ül le tárgyalni mégegyszer)

Ja és az AB ügy ugye az esetleges Bell transition tag-et is befolyásolhatja, attól függően, hogy mit bukunk vagy nem bukunk Tónin...

Ha Antonio Brown lelép, akkor legalább már nem mondhatják ránk, hogy a keretünk contender, ami szerintem nem is annyira baj, én szeretem, ha radar alatt megyünk.

A D-vel viszont kell kezdeni valamit, különösen a passzvédekezés hatékonyságával, mert ott a "majdnem csapat" voltunk... Mindig egy kicsi hiányzott a sikeres játékhoz, illetve ahhoz, hogy a sec teljes összhangja meglegyen. Joe Haden maradjon azért!

FA-n jó lenne behúzni utánpótlásnak Tim Patrick-et, Rashad Higgins-t, David Moore-t vagy Deontay Burnettet, mindben baromi nagy potenciált látok.
több mint 7 éve
Nekem van egy olyan halvány emlékem, mintha JH-t a PO-ban akartuk volna komolyabban használni, így nagyon meglepett, hogy pont előtte engedtük el. De lehet hogy addigra kezelhetetlenné vált.
bcsarli
Amikor Watt a depth charton előzte Harrisont, akkor kérte, hogy cseréljék el, de ez még az idény elején volt. Erre mondta azt Tomlin, hogy a PO-ban és egy-egy kulcsmeccsen szükség lesz a rutinra.

Deebo nagy szívű, de nem érdekelte a csapat, csak az, hogy az utolsó évében ne edzen hiába, pályán akart lenni, szinte mindegy, hogy hol. Tomlin ott követett el hibát, hogy ezt nem látta át időben és azt gondolta, hogy egy utolsó SB run a steelersben motivációt ad neki a kevesebb játékidő ellenére is.
Klemó
Meg ott is, hogy azt igerte debonak, hogy kevesebb snap szammal, de rotalva fogjak jatszatni. Na a 40 snap szamnal ami volt egesz evben debonak, tj watt nak az elso meccsel volt kb 27 el tobb kb 67. Egy meccs ok. Aztan jott a tobbi ugyanigy. Aztan csodalkozunk, hogy a beigert rotaciot nem megvalositva, szamonkerte azt amit igertek neki.

Csak azt nem ertem, ha pl valakinek igernek a munkahelyen mondjuk valamit es semmit sem kap belole. Akkor gondolom, az mind a munkavallalo hibaja. Vagy megsem? Inkabb kamu igergetes. Mert o is el tudott volna menni mashova akar ev elejen is. Szoval ennyi kamuzott tomlin. Szamonkerte. Nem valtoztatott. Hat kiadta magabol, nem jogosan, de amit gondolt. End of story. Es lasd utana el tudtak cserelni. Elotte meg csond volt. Meg majd jovo heten. Majd jovo heten stb.

Nagyon egyoldaluan nezitek a dolgokat. Ezt nem neked irom klemo. De itt emberek eleterol beszelunk. Vagy megelheteserol. Stb ugyanugy, mint mas munkahelyen. Es ne mar hogy mindig az fo nak van igaza, csak mert ok a fonokok. Ezt nagyon furcsallom. Hogy mindenki mindig oket vedik. Bezzeg, ha a te, ti fonokotok csinalna ugyanigy olyat ami neked/nektek nem tetszik. Akkor o meg gondolom szimplan szemet. Mig a steelers szimplan barmit csinal mindig ok a jok es szepek.

Nincs ilyen. Mind a ket fel hibazott. Ez van. Es tomlin kamuzott. Nem debo. Ennyi. Ki szeretne kikepezni, az ot levalto embert? Es ehhez meg jo pofat is vagni. Amikor nem errol volt szo?

több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 803

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan
 twitter.com/AdamSchefter/status/1081608905795489792
empty taxi
Hajrá neki.
Szerintem menni fog, ha ennyire gáz nálunk a locker rom én is move on lennék, csakhogy áj em stílszerű

Szerkesztette: kishaszi

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
 twitter.com/AdamSchefter/status/1081601859939389441
 twitter.com/mortreport/status/1081602960159850501
 twitter.com/AdamSchefter/status/1081608905795489792

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 m.facebook.com/story.php?story_fbid=2187420331321338&id=341902765873113
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Mára kelve mégis úgyérzem, hiába a fekadívák a mi Nárciszunk Benjamin. Mindenki hibás csak ő nem, ő intéz, telegrácsol, lebasz a sidelineon. De a kruplidobálós videóit hótziher hogy nem nézte meg. Halfejűek lettünk.

Haszi kösz a rádiójátékot, kimosta a csipát a szemembű.

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
BenEdict Pittsburgh Steelers 16
Mindenesetre Joey Portert kirúgtuk. A változások amiről Tomlin beszélt...
több mint 7 éve
Közben egy olyat is olvastam, hogy állítólag volt olyan játékos, aki azt nyilatkozta, hogyha Brown beöltözött volna a Bengals ellen, akkor bizony leszedik róla a felszerelést.

Nem tudom mennyi a valóság tartalma, mert facebookon jött velem szembe, de ha csak kisrészben is igaz-azaz voltak játékosok, akik így viselkedtek volna- akkor mennie kell Brownnak.
Gergőke
Mondjuk nem csodálom, hogy ilyenek a reakcióik(már ha igazak) a játékosoknak Brownal szemben. Azért ő nálunk mindent megkapott amit akart(pénzügyileg és minden szempontból), mégis jönnek a hisztik tőle. Találjuk egy csapatot aki tisztességes ellenértéket ad érte, szerintem lesz ilyen. Amikor az öltöző is "kibeszéli" a játékostársát akkor már ott nagy baj van. Ráadásul egyetlen játékos sem ér annyit, hogy egy öltözőt elveszíts magad mellől. Vele sem tudtuk megváltani a világot, Bellel sem, jöjjenek a következők.
pfefe8
Addig mindenesetre én megvárnám a hiteles forrás mr. Bád Törpi releváns véleményét AB-ról.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Amúgy az egész AB, Bell sztorival az lesz a legjobb, hogy Bell elfogadhatóan, racionális érvekkel alátámaszthatóan lett/lesz elengedve. Ha AB-t elcserélik, mert egy kocsog, akkor azért az összes spórolt Belles pénz rámegy. Colbert tutira örül, biztos vagyok benne, hogy pukkantott egy jó bort, amikor elkezdte nézni a jövő évi cap space-t úgy év vége fele, hogy végre talán lehet igazolgatni valami komolyabbat, erre belekakkantanak a lecsóba neki. Kábé ezt az AB ügyet ő fogja megoldani, azzal, hogy nem fogunk benyelni 14 vagy 21 milla halott pénzt (abból egy is sok). Szerintem, most is ő ordibál a tomlin-colbert-rooney megbeszélésen, hogynemávazzeg, oldmegvazzeg, deténylegnemá.
marescha
Hát kiváncsi lennék Tomlin miket mondana egy ilyen megbeszélésen..
(R: Májk, vat du ju szink obáut Brownie?
MT: gessz ic ö a véjf..in gúd kúki
C: nenyomd a fullkretént joh
MT: am, ... Sztenderd iz sztenderd..
R: ??
MT: AB's sztétusz is ánkonförmd, der vill bi förder evaljuésön...
C&R ( nem tévesztendő össze rodánóval!): Vi hev to fiksz disz práblem észep
MT: nyugi, majd belépek a pályára, amikor a pálya szélén fut...

End of sztori

több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863
Nekem van egy olyan halvány emlékem, mintha JH-t a PO-ban akartuk volna komolyabban használni, így nagyon meglepett, hogy pont előtte engedtük el. De lehet hogy addigra kezelhetetlenné vált.
bcsarli
Amikor Watt a depth charton előzte Harrisont, akkor kérte, hogy cseréljék el, de ez még az idény elején volt. Erre mondta azt Tomlin, hogy a PO-ban és egy-egy kulcsmeccsen szükség lesz a rutinra.

Deebo nagy szívű, de nem érdekelte a csapat, csak az, hogy az utolsó évében ne edzen hiába, pályán akart lenni, szinte mindegy, hogy hol. Tomlin ott követett el hibát, hogy ezt nem látta át időben és azt gondolta, hogy egy utolsó SB run a steelersben motivációt ad neki a kevesebb játékidő ellenére is.