Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
 bleacherreport.com/articles/2813562-trading-antonio-brown-is-the-only-way-out-of-the-steelers-no-win-situation?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national&fbclid=IwAR2eewcKwRtNqOM4DyncvCDkC-X8lLjgr78UR35FZcX3ESIJygWbdVfN4f8
tenorx
In the past, offensive coordinator Todd Haley kept Bell, Brown, Roethlisberger and others united against him by being a pain in the butt to everyone and anyone. Ez jo mondat.

Na fire haley. Talan tenyleg igaz, amit itt irnak. Hogy haley mentalitasa tartotta ossze mind a harom sztart es a tobbieket, mert mind a harom sztarnak es a tobbieknek is o volt a szemukben az ugyeletes rossz/problema/pain in the butt.

Es igy tudta oket osszefogasra kovacsolni, megha ezt eppen sajat maga (Haley) ka'ra'ra tette. Es ezzel hogy o volt a rosszfiu, aki ossze tudta tartani oket. Mig most lattuk mi lett az uj mentalitasu coach stilussal. Bell out. Ab trade...

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Valaki itt a fórumon kitalálta, hogy AB alulteljesített tavaly és mindenki ezt szajkózza. Kevesebb yard, de több TD, ez lenne az alulteljesítés??
 www.nfl.com/player/antoniobrown/2508061/careerstats
Szokol
Nálam igen, mert nem csak a TD-ket nézem.Én azt várom el tőle,amit idén jóformán csak a Saint meccsen láttam, és nem arra gondolok, hogy 160 yardokat termeljen Td hegyek mellett, hanem arra, hogy 4. és 15-re és hasonló szitukban oda lehessen dobni neki a labdát. Ebből azért nagyon kevés volt a szezonban. Én azt szoktam meg tőle , hogy kulcs szitukban csinál rohadt nagy elkapásokat, és szerintem ez most igencsak elmaradt.
Gergőke
Mindezt tavaly tette kb bellel. Amikor futasra is kellett vigyazniuk. Iden duplazva kevesbe ficankolhat barki is. Ezt kell eszrevenni. De meg igy is bedobta ben neki akar 3 vedo koze. Es meg is lett az eredmenye. Int.
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
Én nem látom jelenleg azt a csapatot, aki 2+3.kör mellé benyel 21 milliót és egy dívát. 1.kört nem kapunk érte, ez szinte biztos, mert ahhoz koros.

Szerencsére sok idő van szeptemberig, le kell ülni Tónival, aztán lehiggad. Talán. Remélem. Talán Ben, Colbert v Rooney tud hatni rá! Legyen így.

Mindig voltak kilengései, fura dolgai és extremitása, de ezt nem tudom hová tenni. Most azért átlépett egy határt. Ha a pénz miatt van, akkor elmegy a pics@ba. Ha a sikertelenség miatt van, akkor elmegy a f@szomba. Ha az egoja miatt van, akkor meg menjen ki a pusztába.

Ha az ügynök farkat méreget, akkor kapja bé@!

Tomlint ebben most nem tudom hibáztatni, egy playmakere meghülyült, de attól elvárom, hogy kezelje megfelelően a helyzetet! Ideje van rá.

HA Bell után Brownt is bukjuk, akkor Tomlin és Ben egy év után szerintem megy, illetve visszavonul.

Szerencsére mindenki mögött van utánpótlás, a szintje persze még kétséges. Mint minden restartoló vagy rebuildelő csapatnál.

Ha ez lesz, akkor viszont a megfelelő HC kiválasztása és a jó szakmai brigádba való beletalálás kötelező!

Mondtam már, hogy várom az offseasont? Nos nem így értettem...😂
Fast Willie
a 21 millió USD-t mi nyeljük be. A másik csapatnak a base salaryt kell fizetnie "csak", ami ugyan évi 10-es cirka, de top5 WR-te tekintve elenyésző. Lenne rá jelentkező és Én azt mondom, hogy egy win now módba kapcsolt csapatnak első kört is megérne. Nekünk ez -6 milla CAP hit a base salary és a roster bonus megspórolása mellett, ami tekintve, hogy 14,5 millát hoztunk át 2018-ból azért nem egy ördögtől való.

Az amit csinált Brown az gusztustalan. Akit eddig nyilatkozni láttam a csapatból ugyanazt gondolják, persze megértve Brown hátterét, honnan jött etc.

Brown azt érzi szerintem, hogy Bennel együtt már nem nyerhet gyűrűt és ezért frusztrált baromira. Van benne igazság és ha okosak vagyunk akkor a Ben utáni életre gondolva egy 2020-as első körért elengedjük. Idén a D-t húzzuk fel és 2020-ra irány a QB draft.
Klemó
Így van, de azt is tudjuk okosan. Elvileg június 1. utáni biznisszel 2019re csak 7 millát írnánk, 2020ra menne át 14. De a mégokosabbak tudnak úgy egyezni, hogy az aránylag kedvező roster bonusa (meccs pénze) mellé vegyenek át a mi "aláírási" pénzünkből. Reálisan, tízet nem fognak, ha még értékelhetó top100 piciket akarunk, de 5 6 7 elképzelhető. Ami azt jelentené, hogy idén teher nélkül szabadulnak meg tőle, 2019ben a capből csak kiíródik a teljes fizuja. 2020ra maradna 14 misi halott pénz, ami gyakorlatilag Bigben végét jelentené, ezt csak Rudolfot tudjuk behozni. Cserébe 22 plusz milliónk lenne 2019ben Roethlisberger open windozára, egyszer dobhat, utoljára.
sutianap
Masterplain: eltréfáljuk a ZAB-ot, visszaédesìtsük a Belliboyt az uzsipízzel, feltámad a Halál és egy 3fejű futószörny leszünk.

Tamás Mátyás ellesi a Mózlizmust, inline szétveri Hollóházát, hazajön halálttoszni és ő lészen a Megváltó.

A Rődli pofánröhög minden IKet, végigfutja a Maratont, elnyeri méltó jussát és naplemegy.

A Séf begőgöl, felszökik a pumpába és bealkalmazza a Trójai Polinézt sexcoachnak, aka DeeBoo coachnak.

Butler bountyzni kezd, a fejpénzt pedig a Rudolf Másba öljük, aki TomTréfiként újraszülik.

Namost a ZABért kapott pluszelsővel jön egy EdOlivér, a magunk kárán meg nekem jó lesz vagy az IrigyWilmos vagy MaciLaci

Lemart a lényeg: Kolbi SuggaDaddy of da year title-t oroz ezér

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Valaki itt a fórumon kitalálta, hogy AB alulteljesített tavaly és mindenki ezt szajkózza. Kevesebb yard, de több TD, ez lenne az alulteljesítés??
Szokol
Es meg tegyuk hozza, hogy ez az elso eve AB nek, hogy szinte mindig duplazzak. Vagy triplazzak. Es ezzel tisztaban kell lenni, ahogy szokol is irja, hogy a tobbiek fele nyit utat es lehetoseget, hogy jobb szamaik legyenek. Conner mint futas. Juju mint elkapas.

Szoval az hogy valaki elvisz ket embert. De akar nincs egy meccsen csak ket elkapasa, mar az onmagaban eleg fegyver egy jo csapatnak. Ahol van jo 2. es ok 3. szamu celpont. Mert akkor ok kitunhetnek mint ahogy tette iden juju is. Vagy mint tettek passzra vedekezett az ellen fokent.

Igy conner szamai is jobbak lehettek ab duplazasaval. Mivel nem conner nek toltottek a boxot. Szoval ab teljesitmenye, juju teljesitmenye, conner teljesitmenye mind mind az egesz csapat erdeme. Nem lehet ebbol kihagyni abt.
több mint 7 éve
Elnézve most már ezeket a dolgokat, amik lassan egy éve mennek a csapat háza táján ( a Bell sztori, a Brown viselkedése, Ben hektikussága), én nem lennék szomorú, ha megnyomnánk a rezet gombot és újra indítanánk a rendszert.

Én esküszöm jobban toleráltam Bell viselkedését-mégha bután is csinálta a dolgokat-de azt, amit most AB csinál azt nem tudom lenyelni, akár mekkora zseni.

Nyilván Tomlinnak is meg van a maga hibája, szimplán ebben a történetben is, meg általában is, de
az itt töltött évei alatt számos szituációt nagyon jól kezelt. Erre most jön a Killör Bíz és kinyír mindent, csak rossz csapatban és nem a pályán.

Szóval én jobban el tudnám fogadni a pár év sikertelenséget a Rudolph-Juju-Washington-Conner quartettel, mint azt, hogy itt vannak a giga sztár balhézó játékosaink, akik folyamatosan feszkóznak és így sem jutunk PO-ba.
Gergőke
Igy igaz. Csak egy pici finomitas. Bell nel. Nem o akarta magat kozellensegnek kikialtani. Hanem az FO hogy el lehessen adni a kivagasat, meg hogy nem fizetjuk meg az egyik legjobb futot. Es az milyen szemet dolog mar, hogy egy media haboru utan, o nem akart, miutan lejarattak beszelni a csapattal sem. Mert ok is nyomtak fosterrel az elen stb.

Es megintcsak o es az ugynoke kerte, hogy az fo ne tehessen tobb megjegyzest a szerzodessel kapcsolatban nyilvanosan. Hogy ne tudjak tovabb lejaratni. Na most ehhez kepest hol is van AB viselkedese...?

Akinek a segge ki van nyalva. Es agyon van fizetve. Persze ot most kevesbe lehet betamadni. Mivel eleg gaz lenne ha kiraknak a dead money es egyeb miatt. Itt bezzeg kussolnak kb. K.pjak be.
több mint 7 éve
Matthew Thomas a Ravensnél folytatja. ILB fronton úgy is jól állunk...
astroid
Neeemáááááár. B@szki.....ezt nem hiszem el. 😕
Gergőke
Kellene egy big dislike gomb mint infora. Kiraly. Nem tudtak volna...Na igen a talalt gyongyszem, az utolso remeny. A jo jatekos. Es aztan, koszonjuk, ugy is jok vagyunk ezen a posztokon. Vicc.
több mint 7 éve
Ha megnézem mennyi csapat küzködik az edzőjével, a QB-ja mellett, akkor elsőre beletalálni egy edzőbe, QB-ba nekem nem az aranykor látszik valószínűnek, hanem mondjuk valami olyan, ami a Cards-nál, Lionsnál van...

Volt egy Maddoxunk is sok évig, merő átlagos teljesítménnyel, nem tudhatjuk, hogy újra nem ebbe "húzunk" bele...
Klemó
A Lions és a Cardinals legnagyobb problémája az, hogy nincs szervezeti, győztes kultúrájuk. Én is láttam a Maddox-féle csapatot és nem volt katasztrófa, csak középszer. Ez lesz Rőtlis után is nagy valószínűséggel. És? A jó hír az, hogy az NFL evolúciója felgyorsúlt és már nem kellenek hosszú évek egy csapat felépítésére. Ráadásul nem nulláról kellene indúlni. Rooneyékban nagyot csalódnék, ha hagynák, hogy egy nagyszájú gettónigga diktáljon és hülyét csináljon belőlük.
Szokol
Na bell sztori 2.0. Csak itt most egyertelmubb ki a hisztis. Kivancsi vagyok mi lesz. Ab is kozellenseg lesz es szepen lassan kinyirjuk a csapatot. Bell out. Ab out (nem valoszinu, mert valaki remelhetoleg helyreteszi a fejet). Aztan jon/johet majd ben out.

Ennyi volt a killer beez. Kinyirjuk amit ossze lehetett volna tartani meg egy jo darabig. De nem. Miert kell minden jonak ilyen gaz iranyba elfordulni. Akar mas sport/pop stb ben is mindig. Ja igen az ego miatt. Kiraly. Koszonjuk.

több mint 7 éve
Srácok mi lesz AB-al? Trade??? Áll a bál...
Tomcsik
azt irtak hogy felvette big ben telo hivasat. Tomlint meg azt olvastam, hogy nincs szo trade rol. De ezeket csak ket perc kereses utan. Szoval nem tudom igazak e.

www.youtube.com/watch?v=24Cnc4njwyw tomlin nincs keres trade re.

937thefan.radio.com/articles/roethlisberger-i-talked-ab-thursday-and-everything-was-great ben beszelt vele csutortokon es minden csodalatos ab val.
gabistar
Jah Tomlinnak meg nem vette fel a telót. Nem ment el a meccsre pedig az ügynöke azt mondta játszik majd...Amúgy Tomlin nem azt mondja hogy nincs szó traderől hanem hogy nem spekulálna ezzel kapcsolatban...Az interjúból az jön le hogy elég pipa a vezetés AB-ra...

mobile.twitter.com/rapsheet/status/1080623745088266242

Ami még dúrvább hogy úgy néz ki azért skipelte az edzést meg a meccset mert a Fox új éneklős műsorában a Masked Singerben bohóckodott...

twitter.com/maskedsingerfox/status/1080661470478708736

mobile.twitter.com/erjmanlasvegas/status/1080679622826577921

AB James Harrisonnal hallgatta Tomlin sajtótájékoztatóját...

mobile.twitter.com/barstoolsports/status/1080532034718715905

Itt meg egy kis poén hogy finoman szólva sem jó a viszony Tomlin és AB közt...

mobile.twitter.com/yoursports/status/1080613866751623168

Azért ez nem egyszerű....
Tomcsik
Tomlin az interju ban.

We haven't formally received a request on that regard (ab trade), 0.24 youtube.

Ami azt jelenti nalam hogy nem erkezett hivatalos trade megkereses tomlinhoz csapathoz. Tomlin interjuban szorol szora ezt mondta. Es azt hogy amit csinalt ab arra mergesek szombaton, meg kommunikacio hianyara is. De nem spekulalna traden. Mivel nem erkezett hivatalos keres.

Gondolom az hogy twitteren ab vagy mas median mit ir, az nem hivatalos es nem is tekintheto mervadonak. Addig amig meg nem kapjak. De mint irtam, ezt o mondta.

De a friss info miatt, meg az hogy beteg vagyok miatt a tobbire nem is kerestem ra. Csak arra valaszoltam, mit mondott tomlin. Es stb. Szoval a bal az van. De me'g...

Az infot koszi azokat megnezem, mert tegnap gondolom ahogy linkelted is oket vannak ujabb reszletek hirek.

utoirat: az utolso video kiraly lett. Nem a radioshackben torteneik ez az egesz es azt utanozzak benne mint bolt. Csak azert, mert az becsodolt. Es felszamoltak az egeszet cakk um pakk. Csak mint kis extra bujtatott info talan.

több mint 7 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Ha megnézem mennyi csapat küzködik az edzőjével, a QB-ja mellett, akkor elsőre beletalálni egy edzőbe, QB-ba nekem nem az aranykor látszik valószínűnek, hanem mondjuk valami olyan, ami a Cards-nál, Lionsnál van...

Volt egy Maddoxunk is sok évig, merő átlagos teljesítménnyel, nem tudhatjuk, hogy újra nem ebbe "húzunk" bele...
Klemó
A Lions és a Cardinals legnagyobb problémája az, hogy nincs szervezeti, győztes kultúrájuk. Én is láttam a Maddox-féle csapatot és nem volt katasztrófa, csak középszer. Ez lesz Rőtlis után is nagy valószínűséggel. És? A jó hír az, hogy az NFL evolúciója felgyorsúlt és már nem kellenek hosszú évek egy csapat felépítésére. Ráadásul nem nulláról kellene indúlni. Rooneyékban nagyot csalódnék, ha hagynák, hogy egy nagyszájú gettónigga diktáljon és hülyét csináljon belőlük.
több mint 7 éve
 www.spotrac.com/nfl/pittsburgh-steelers/antonio-brown-6702/#
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Én nem látom jelenleg azt a csapatot, aki 2+3.kör mellé benyel 21 milliót és egy dívát. 1.kört nem kapunk érte, ez szinte biztos, mert ahhoz koros.

Szerencsére sok idő van szeptemberig, le kell ülni Tónival, aztán lehiggad. Talán. Remélem. Talán Ben, Colbert v Rooney tud hatni rá! Legyen így.

Mindig voltak kilengései, fura dolgai és extremitása, de ezt nem tudom hová tenni. Most azért átlépett egy határt. Ha a pénz miatt van, akkor elmegy a pics@ba. Ha a sikertelenség miatt van, akkor elmegy a f@szomba. Ha az egoja miatt van, akkor meg menjen ki a pusztába.

Tomlint ebben most nem tudom hibáztatni, egy playmakere meghülyült, de attól elvárom, hogy kezelje megfelelően a helyzetet! Ideje van rá.

HA Bell után Brownt is bukjuk, akkor Tomlin és Ben egy év után szerintem megy, illetve visszavonul.

Szerencsére mindenki mögött van utánpótlás, a szintje persze még kétséges. Mint minden restartoló vagy rebuildelő csapatnál.

Ha ez lesz, akkor viszont a megfelelő HC kiválasztása és a jó szakmai brigádba való beletalálás kötelező!

Fast Willie
a 21 millió USD-t mi nyeljük be. A másik csapatnak a base salaryt kell fizetnie "csak", ami ugyan évi 10-es cirka, de top5 WR-te tekintve elenyésző. Lenne rá jelentkező és Én azt mondom, hogy egy win now módba kapcsolt csapatnak első kört is megérne. Nekünk ez -6 milla CAP hit a base salary és a roster bonus megspórolása mellett, ami tekintve, hogy 14,5 millát hoztunk át 2018-ból azért nem egy ördögtől való.

Az amit csinált Brown az gusztustalan. Akit eddig nyilatkozni láttam a csapatból ugyanazt gondolják, persze megértve Brown hátterét, honnan jött etc.

Brown azt érzi szerintem, hogy Bennel együtt már nem nyerhet gyűrűt és ezért frusztrált baromira. Van benne igazság és ha okosak vagyunk akkor a Ben utáni életre gondolva egy 2020-as első körért elengedjük. Idén a D-t húzzuk fel és 2020-ra irány a QB draft.
Klemó
Így van, de azt is tudjuk okosan. Elvileg június 1. utáni biznisszel 2019re csak 7 millát írnánk, 2020ra menne át 14. De a mégokosabbak tudnak úgy egyezni, hogy az aránylag kedvező roster bonusa (meccs pénze) mellé vegyenek át a mi "aláírási" pénzünkből. Reálisan, tízet nem fognak, ha még értékelhetó top100 picket akarunk, de 5 6 7 elképzelhető. Ami azt jelentené, hogy idén teher nélkül szabadulnak meg tőle, 2019ben a capből csak kiíródik a teljes fizuja. 2020ra maradna 14 misi halott pénz, ami gyakorlatilag Bigben végét jelentené, ezt csak Rudolfon tudjuk behozni. Cserébe 22 plusz milliónk lenne 2019ben Roethlisberger open windozára, egyszer dobhat, utoljára.

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180

Klemó
Én már a BB érában születtem 2006-ban, fogalmam sincs előtte mi volt a qb helyzet nálunk, de nem hiszem, hogy a mai védelmünk azt a szintet képviseli, amit a régiek. Így valószínű éveinek sincsenek egy gyenge irányító botladozásaihoz, mert a def megoldja helyette.
Csak remélni és bízni lehet benne, hogy már megvan az új irányítónk, vagy 1-2 éven belül meglesz, amíg ez a fal és támadó alakulat még egyben van.
Ha nem, abba még belegondolni is kínzó, milyen évek jöhetnek.
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan

Fast Willie

Klemó
Ha az a gond, hogy BB miatt nem jön a gyűrű,az szembe megy Clark vélemányével.

Annyiban adok igazat Clarknak, hogy megadom az esélyt neki, mivel ő belülről jött, és van kontraszt.
Ez alapján inkább az a baj, hogy statvadász ő is mint Ben - de röhej bazeg, tiszta Favre szindróma. Csak JuJu van középen.
Ő meg szarta a panyolviaszt, há nehigymán na..

De ez tűl eccerű.

Lehet az egész belülről rohad, és veszett fejsze nyele az egész. Deeboval spanyol...

Ez már nálam nem lehiggadás kérdése.

Nekem nagyon rohadt az a kosár alma.

Haley egész jól bírta. Örülhet.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863

több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863

Fast Willie

több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Én szurkolóként már elengedtem volna Tomlint (GM-ként BB visszavonulásáig nem), de azt sose néztem jó szemmel, ha egy játékos többnek érzi magát, mint az edzője. Brown menjen csak, kapjunk érte első kört (nem fogunk), a következő szezon végén vonuljon vissza BB, menjen Tomlin és jöjjön a következő aranykor.
Szokol
Áldassék!
több mint 7 éve

több mint 7 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
Én szurkolóként már elengedtem volna Tomlint (GM-ként BB visszavonulásáig nem), de azt sose néztem jó szemmel, ha egy játékos többnek érzi magát, mint az edzője. Brown menjen csak, kapjunk érte első kört (nem fogunk), a következő szezon végén vonuljon vissza BB, menjen Tomlin és jöjjön a következő aranykor.
Szokol
Amen
több mint 7 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
több mint 7 éve
tenorx 14 101 — fő libsi
 bleacherreport.com/articles/2813562-trading-antonio-brown-is-the-only-way-out-of-the-steelers-no-win-situation?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national&fbclid=IwAR2eewcKwRtNqOM4DyncvCDkC-X8lLjgr78UR35FZcX3ESIJygWbdVfN4f8
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
No akkor ugorj neki mégegyszer...mert hiába mondom én, hogy a rollover cucc csak smint, nem akarod megérteni. Segítek...21,950 az a pénz amit ha most a PO-ban a gerincét törik biztos megkap Gurley egy centtel sem több, mivel a többinél mind feltétel, hogy rosteren legyen és egy cent base salaryt nem adtak neki 2018-ban.Klemó
Nem feltétel. 😊 (A "fully guaranteed" ami 2019-re vonatkozik azt jelenti, hogy onnantól akkor is megkapja, ha kivágják. Ettől fully. De ha lesérül, akkor járt volna neki mindenképpen, mert a 2019-es pénz sérülésre aláíráskor garantált volt (csak kirúgásra nem). A Bell féle rolling guarantee féle szerződés viszont éppen olyan - azért rolling guarantee és nem "sima" guarantee - mert a garantáltság - mind sérülésre, mind kivágásra - folyamatosan, évről évre aktiválódik. Azaz Bell semmit nem kapott volna a 2019-es pénzéből.)
peterk2005
Amennyiben marcius 15-en rosteren van marmint Gurley....es en mostani POrol beszeltem........ Bell kapcsan az elobbi postodban azt olvastad nem tudod mit kapott volna most meg levezeted hogy milyen lett volna? Ez komoly?

Irsz egy orbitalis suletlenseget 40 millas fixekrol hadovalsz Gurley eseteben es fogadok egyszer nem nezted meg a neten a szerzodeses reszleteket. Hat minek is....te tudod....

Na ettol az uberokossagtol faradok el es jaj latom most szerkeszto vagy....akkor ezer bocs. Most szalltam ki a forumrol....legyen a tied...tietek..Klemó
Édes istenem. 😊

1. Miből sikerült arra jutnod, hogy szerkesztő vagyok? Meg hogy enyém a fórum? Nem lehet, hogy azt nézted be, hogy SZERKESZTETTEM a saját postomat? 😀 (Egyébkén ezen a feltételezésen - a körülményeket ismerve - nem is tudom hirtelen, hogy sírjak vagy nevessek. 😀 Életemben nem gondoltam volna, hogy valaha még akár csak feltételezés erejéig is szerkesztő lehetek itt. 😀 )

2. Miért vagy ennyire ideges? Ha nem értesz valamivel egyet, írd le normálisan. El fogom olvasni, és nem leszek tőle ideges.

3. Gurley szerződését természetesen megnéztem, nem szoktam olyasmiről beszélni, aminek nem nézek utána. Bellnél nem tudunk szerződést megnézni, mert az nincs. Állítólagos ajánlat, ajánlatok vannak. A legutolsó ilyen, amit mindenki emleget, az a bizonyos 70 milliós 5 éves ajánlat. És innentől már csak a szerződések nyelvezetével, a guaranteed, fully guaranteed, és rolling guaranteed fogalmával kell tisztában lenni. Bell szerződésénél rolling guaranteed-et emlegettek, Gurleynél pedig tudjuk, hogy guaranteed és fully guaranteed tételek vannak. Megpróbáltam elmondani, hogy a kettő között mi a különbség, de túl ideges voltál ahhoz, hogy odafigyelj rá. Ha lenyugodtál, és még mindig érdekel, szólj.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
PS - Sobri nem tucc egy Pittsburgh Kardashian's képet barkácsolni?
sutianap
 i.imgur.com/jHTpq7e.jpg?DirtyWindows.jpg
Sobri Jóska
Beküdhessük a depotnak, nemá csakén nyihogjak, vagy jogvéded?
sutianap
Tied. Oda küldöd ahova csak akarod.

több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Azért Juju teljesítményének legalább 30%-ban része AB "alulteljesítése" is. Ha nincs AB mellette, akkor azért kevesebb levegő jut neki is. Meg is említette, hogy nem szeretné megtudni, milyen számokat tud AB nélkül. Ő tudatában van ennek.

AB-nek is örülnie kellene, mert ha Juju is nevet szerez magának, az később az ő duplázásainak gátja lehet. De nyilván más fejjel gondolkodik, ez eddig is átjött.
Az ő egójának árt a szürke eminenciás szerep. Miller-féle jómunkásember szezont tolt, de míg Miller anno ebben lubickolt, ő szenvedett. A sztárok a rivaldafényt szeretik. Mind ilyen, a gond sztem az, ahogy a staff ezt kezelte/nem kezelte időben

De azért senki ne gondolja, hogy ha elmenne, könnyű lenne pótolni. A starpower ami gameplanningre készteti a Defcord-okat. Bell és AB sztárok, rájuk készülni kell. Ők az a kategória, akiket minimalizálni tudsz egy-egy meccsen, levenni nem (csak Burfict). És lehet reménykedni, hogy ennek nem akkora az ára, hogy mással agyonverjenek. Pl. egy Wheaton, vagy Juju remélhetőleg jövőre Washington.
Ha ez kiesik, hiába ugyanolyan erősek a számaid, ideig eltart mire kiköveteled magadnak, hogy készüljenek rád. Juju már karcolja a határt, Conner ha végigtolja a sérülései előtti formát, szintén közeledne hozzá, ha jövőre hasonlót tud majd, akkor ő is karcolni fogja.

D oldalon tuti hogy Heyward már ilyen a falban és Watt is OLB-ben, Saci is ilyen volt. De Off oldalon egy öregedő FR QB lenne a szárpává a csapatban. (nem biztos, hogy rosszat tenne a csapatnak, ha kevesebb a sztár, több az elit játékos, de meglátszana a hatékonyságon az átmenet)
több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
JuJu felnőtt a feladathoz és idén AB nem magaslott ki. Ennyi.
Ennek örülni kellene nekünk is és egyébként AB-nek is.
Erre fel fanyalog mindenki.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Szokol
Nálam igen, mert nem csak a TD-ket nézem.Én azt várom el tőle,amit idén jóformán csak a Saint meccsen láttam, és nem arra gondolok, hogy 160 yardokat termeljen Td hegyek mellett, hanem arra, hogy 4. és 15-re és hasonló szitukban oda lehessen dobni neki a labdát. Ebből azért nagyon kevés volt a szezonban. Én azt szoktam meg tőle , hogy kulcs szitukban csinál rohadt nagy elkapásokat, és szerintem ez most igencsak elmaradt.