Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
Stez, mint erőskezű GM? :o
Wyatt
Honnan tudod hogy nincs eros keze?
new orl
Ismerem már vagy 14 éve :d
Wyatt
az segit 😊
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 906 — capitaine du château de Vienne 1487
Idézet Stez-től Ballard (Colts GM) sajtótájékoztatójáról, aki ugye nagy hangsúlyt fektet a karakterre és az öltözői kultúrára:

Ballard nyomott egy idenyzaro sajtotajekoztatot.

– Azt mondta, hiaba a sok penz, csak azert nem fogunk kurva dragan hozni valakit, mert hogy valakit megis fizessunk meg. Es elore leszogezte, hogy a felfogasa az eddigiekhez kepest nem valtozik a piacolast illetoen. Kurvara ovatos lesz azzal, hogy kit enged be az oltozobe, a Coltsnal kurva szigoru elvarasok es ertekrend szerint nezelodnek, nekik fontos, hogy nem csak a palyan bizonyitson valaki, ahnem az oltozoben is olyan karakternek kell lennie az illetonek. (Ez egyebkent eleg eros utalas arra, hogy Bell nem lesz Colt, valamint arra is, hogy Antonio Brownt hiaba boronaltak ossze az Indyvel, nem kerunk belole.)

De kikerte maganak, hogy eddig ne lett volna agressziv a Colts a piacon, ok a piac elott minden jatekost bearaznak, megallapitjak az ertekuket a sajat ertekrendjukhoz merten, aki pedig olyan, azt el is hozzak. Itt Autryval peldalozott. Azt pedig elfogadja, hogy a szurkolok meg a media nyom egy-egy nevet, nyilvan szoba kerulnek ok is, de oket nem erdekli a media nyomasa (ez is Bellre vonatkozik szvsz).

– Beszelt arrol, hogy szerinte ez az ideny abszolut vonzova tette a csapatot a szabadugynokok szamara, meg az, hogy Luck teljesen felepult, illetve Reich is kozkedvelt szemelyiseg. A Colts az egyik legvonzobb opcio lesz sokak szamara. A tavalyi FA-rol amugy azert elmondta, hogy abszolut tudatosan alakult ugy, ahogy, mert a Colts rohadt szigoru elvrendszerenek nem feleltek meg tul sokan, akiket szerzodtetni akartak volna, illetve nem is erezte azt a legtobb jatekoson, hogy igazan itt akarna jatszani. Azt erezte, hogy a 2017-es piacnal a legtobbek szamara nem volt kozkedvelt hely Indianapolis.

– Nagyon elegedett Reich mester urral, szerinte „aranyat” talaltunk vele. Imadja a hozzaallasat, a felfogasat, a mentalitasat. A Houston elleni elso meccs utan teljesen ledobbent a faszin – pozitivan –, akkor tudta, hogy imadja es hogy ennek a csapatnak o kellett. Amikor latta, hogy kiallt a jatekosaiert, meg ahogy kezelte, hogy rament negyedikre es elbaszta, es hogy az oltozoben mindenki mindenkit tamogatott, edzo es jatekosok olyan egyseget alkottak, amit o meg sosem tapasztalt.

– A Texans elleni elso meccsen erezte, hogy Luck valoban visszatert. Es Ballard szerint Lucktol meg kozel sem lattak a legjobb format, fejlodni fog, jobb lesz ennel is.

– Meg nem tudja, hogy Vinatierivel hosszabbit-e. Ezzel kapcsolatban amugy Vina tegnap azt nyilatkozta, hogy ha a Colts uj szerzodest ajanl neki, akkor el fogja fogadni, mert egyaltalan nem szeretne befejezni, egy evet minimum erez meg magaban. Szivesen maradna.

Egyebkent a meccs utan Vinaval SMS-eztek, ma, kedden szemelyesen is talalkoznak, ugyhogy eleg hamar meg fogjuk tudni a vegeredmenyt. Tippem szerint hosszabbitani fogunk vele, mert Ballard szerint Vinanak oriasi rahatasa van a fiatalokra, peldakep es nagyon jo hatassal van mindenkire, mert 46 evesen is ugy es annyit melozik, hogy az valami felelmetes.

– Brissett-tel kapcsolatban elarulta, hogy vasarnap rohadt hosszan beszelgettek, neki nagyon fontos, hogy a srac tovabb fejlodhessen es a karrierje szempontjabol a legjobban segitse. Ennek kapcsan elore jelezte, hogy abszolut nem tervezi, hogy az elso csapatnak elpasszolja, aki picket ad erte, viszont azert erezhetoen celzas ez arra, hogy ha a Colts megkapja a megfelelo ajanlatot, akkor lehet, hogy el fogja engedni Brissett-tet. De csak oda, ami szerinte a jatekosnak is jo, ahol kzdhet es meg tovabb fejlodhet. Mondta amugy, hogy kurvara ertekes neki Brissett, mivel nem csak a mentalitasa es a karaktere peldas, de nagyon tisztelik az oltozoben es igazi vezer.

– Az ujoncokkal kapcsolatban elvezett nehany sort, mennyire buszke mindenkire, a hozzaalasra meg a karakterekre es egyenisegekre, meg nagyban halalkodott a scoutoknak, mert az o segitsegukkel nem talaltunk volna ilyen tehetsegeket. Hozzatette, hogy ez viszont meg semmi, mert kurva jo volt ez elsore, de most akkor ujra es ujra hozni kell az eddigieket, ismetelni a jo teljesitmenyeket, etc.

– Mi varhato a holt szezonban? Mint arrol beszelt, nala mindig a pass rush a legfontosabb, azt veli a kulcsnak, de hozzatette, hogy a tamadofal es a fronthet ket olyan terulet, ahova folyamatosan be fog fektetni, hogy meglegyen a vastagsag, ezek nala ilyen „huzo” szekciok. A WR-sornal eleg ketesen fogalmazott, mert azt mondta, nyilvan szeretne legalabb harom fasza elkapot, akiktol retteg a liga, de Reich es Sariani remek szakemberek es nagyon ertenek hozza, hogy kihozzak a jatekosokbol a pluszt, ennek kapcsan Ebront emlitette, aki tulajdonkeppen masodik elkapokent nyomta le a szezont.
Stez
Minden esetre érdekes, hogy egy erőskezű GM hogyan látja őket kívülről.
Fast Willie
Éldekes, mikor kábé egy prémium risziverrel meg egy elit futóval lettek volna beljebb faszikáim. Ez olyan véletlenszerű bejutás volt hogy csudi, az első komolynak mondható DL meghintáztatta a hipiszupi OLjukat, Leonard meg csak kapkodta a Droy jelölt buksiját. Ehiszem, hogy nagy a szája azt ül a gubahegyen, de ne tegyünk már úgy mi ha egy kávéházba lennének az embereink Lincs professzorral meg doktor Olcsószinkóval. Lotyogjon csak a Kolc GM nyugodtan és fizesse csak a bírókat de itten a Sziréna Debürgerák orrproblematikába jobb, ha fogják a lepénylesőjüket, mielőtt Irsai megint Olivérré válik. S még nem is kezdtem bele a frencsájz csempészés nagyjai sorozatban a Baltimore Colts csencselésről, gerinchúr feszító uracskák. Hogyapetrencésnyélüssekiacsöcsfogait. Ehhhh

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 878
Wyatt
new orl
Wyatt
Ja és még annyi, hogy Stez és a kultúra bármilyen formája egy mondatban....???!!!
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Wyatt
new orl

több mint 7 éve
Wyatt
Pofán ver, azt' megtudod 😊
több mint 7 éve
Wyatt
több mint 7 éve
Nem mintha védeni kellene peach-et de a Bell-saga + Brown + BB + Polamalu + Ward + Munchak féle sztori kb. a nullával teszik ekvivalenciába ezt a fene nagy "unikális család típusú franchise" terminua technicust...
kishaszi
Baszki most valtasz latinra mikor megrendeltem a szanszkrit szotart. 😊
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Szerkesztette: Wyatt

több mint 7 éve
Idézet Stez-től Ballard (Colts GM) sajtótájékoztatójáról, aki ugye nagy hangsúlyt fektet a karakterre és az öltözői kultúrára:

Ballard nyomott egy idenyzaro sajtotajekoztatot.

– Azt mondta, hiaba a sok penz, csak azert nem fogunk kurva dragan hozni valakit, mert hogy valakit megis fizessunk meg. Es elore leszogezte, hogy a felfogasa az eddigiekhez kepest nem valtozik a piacolast illetoen. Kurvara ovatos lesz azzal, hogy kit enged be az oltozobe, a Coltsnal kurva szigoru elvarasok es ertekrend szerint nezelodnek, nekik fontos, hogy nem csak a palyan bizonyitson valaki, ahnem az oltozoben is olyan karakternek kell lennie az illetonek. (Ez egyebkent eleg eros utalas arra, hogy Bell nem lesz Colt, valamint arra is, hogy Antonio Brownt hiaba boronaltak ossze az Indyvel, nem kerunk belole.)

De kikerte maganak, hogy eddig ne lett volna agressziv a Colts a piacon, ok a piac elott minden jatekost bearaznak, megallapitjak az ertekuket a sajat ertekrendjukhoz merten, aki pedig olyan, azt el is hozzak. Itt Autryval peldalozott. Azt pedig elfogadja, hogy a szurkolok meg a media nyom egy-egy nevet, nyilvan szoba kerulnek ok is, de oket nem erdekli a media nyomasa (ez is Bellre vonatkozik szvsz).

– Beszelt arrol, hogy szerinte ez az ideny abszolut vonzova tette a csapatot a szabadugynokok szamara, meg az, hogy Luck teljesen felepult, illetve Reich is kozkedvelt szemelyiseg. A Colts az egyik legvonzobb opcio lesz sokak szamara. A tavalyi FA-rol amugy azert elmondta, hogy abszolut tudatosan alakult ugy, ahogy, mert a Colts rohadt szigoru elvrendszerenek nem feleltek meg tul sokan, akiket szerzodtetni akartak volna, illetve nem is erezte azt a legtobb jatekoson, hogy igazan itt akarna jatszani. Azt erezte, hogy a 2017-es piacnal a legtobbek szamara nem volt kozkedvelt hely Indianapolis.

– Nagyon elegedett Reich mester urral, szerinte „aranyat” talaltunk vele. Imadja a hozzaallasat, a felfogasat, a mentalitasat. A Houston elleni elso meccs utan teljesen ledobbent a faszin – pozitivan –, akkor tudta, hogy imadja es hogy ennek a csapatnak o kellett. Amikor latta, hogy kiallt a jatekosaiert, meg ahogy kezelte, hogy rament negyedikre es elbaszta, es hogy az oltozoben mindenki mindenkit tamogatott, edzo es jatekosok olyan egyseget alkottak, amit o meg sosem tapasztalt.

– A Texans elleni elso meccsen erezte, hogy Luck valoban visszatert. Es Ballard szerint Lucktol meg kozel sem lattak a legjobb format, fejlodni fog, jobb lesz ennel is.

– Meg nem tudja, hogy Vinatierivel hosszabbit-e. Ezzel kapcsolatban amugy Vina tegnap azt nyilatkozta, hogy ha a Colts uj szerzodest ajanl neki, akkor el fogja fogadni, mert egyaltalan nem szeretne befejezni, egy evet minimum erez meg magaban. Szivesen maradna.

Egyebkent a meccs utan Vinaval SMS-eztek, ma, kedden szemelyesen is talalkoznak, ugyhogy eleg hamar meg fogjuk tudni a vegeredmenyt. Tippem szerint hosszabbitani fogunk vele, mert Ballard szerint Vinanak oriasi rahatasa van a fiatalokra, peldakep es nagyon jo hatassal van mindenkire, mert 46 evesen is ugy es annyit melozik, hogy az valami felelmetes.

– Brissett-tel kapcsolatban elarulta, hogy vasarnap rohadt hosszan beszelgettek, neki nagyon fontos, hogy a srac tovabb fejlodhessen es a karrierje szempontjabol a legjobban segitse. Ennek kapcsan elore jelezte, hogy abszolut nem tervezi, hogy az elso csapatnak elpasszolja, aki picket ad erte, viszont azert erezhetoen celzas ez arra, hogy ha a Colts megkapja a megfelelo ajanlatot, akkor lehet, hogy el fogja engedni Brissett-tet. De csak oda, ami szerinte a jatekosnak is jo, ahol kzdhet es meg tovabb fejlodhet. Mondta amugy, hogy kurvara ertekes neki Brissett, mivel nem csak a mentalitasa es a karaktere peldas, de nagyon tisztelik az oltozoben es igazi vezer.

– Az ujoncokkal kapcsolatban elvezett nehany sort, mennyire buszke mindenkire, a hozzaalasra meg a karakterekre es egyenisegekre, meg nagyban halalkodott a scoutoknak, mert az o segitsegukkel nem talaltunk volna ilyen tehetsegeket. Hozzatette, hogy ez viszont meg semmi, mert kurva jo volt ez elsore, de most akkor ujra es ujra hozni kell az eddigieket, ismetelni a jo teljesitmenyeket, etc.

– Mi varhato a holt szezonban? Mint arrol beszelt, nala mindig a pass rush a legfontosabb, azt veli a kulcsnak, de hozzatette, hogy a tamadofal es a fronthet ket olyan terulet, ahova folyamatosan be fog fektetni, hogy meglegyen a vastagsag, ezek nala ilyen „huzo” szekciok. A WR-sornal eleg ketesen fogalmazott, mert azt mondta, nyilvan szeretne legalabb harom fasza elkapot, akiktol retteg a liga, de Reich es Sariani remek szakemberek es nagyon ertenek hozza, hogy kihozzak a jatekosokbol a pluszt, ennek kapcsan Ebront emlitette, aki tulajdonkeppen masodik elkapokent nyomta le a szezont.
Stez
Minden esetre érdekes, hogy egy erőskezű GM hogyan látja őket kívülről.
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 988
Munchak esete pedig nem szólt másról, mint arról, hogy arrafelé rokonok laknak, és nem arról, hogy véget ért volna a chemistry. Nem ment máshova HC interjúra, pedig hívták, szóval Denverbe akart költözni. Irgalmatlan pénzt keres OL coachként a család közelében egy újjáépülő csapatban. Pont.
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 988
A BBB egyedi volt, 3 kurvanagy ego egy csapatban. Nagyon nagy kár, hogy nem tudtuk ezt kimaxolni. Ők viszont nem vízhordók és bárhol borították volna a kupát, ha érdekük úgy kívánja. (amellett, hogy semmi kétség nincs, hogy ha kimennek a pályára maximumot nyújtanak) Ahogy helyesen itt említésre került a Hawks, a sztori ugyanaz szinte és meggyőződésem is, hogy ugyanúgy kell kezelni fájdalom ide, vagy oda.

Ez a transition Tomlin legnagyobb projektje eddig, de azt megadnám neki, hogy megnézzem a jövő évet és nem prejudikálnám, hogy "buktavári" lesz. Ha okos az FO, akkor a D-t építi fel arra az időre, amikor az O-ra 1-2 évig kevésbé lehet számítani. Kiváncsi leszek mit és hogyan csinálunk.

Nekem hulla mindegy, csak a Chargers Londonban játszon a Steelersszel....0-4-nél nem tud rosszabb lenni.. 😊
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 906 — capitaine du château de Vienne 1487
Kolbert közbe dolgozik, ott kolbászból az EWGame játékosai közt. Kibökte a legnagyobb TEt
 mutigers.com/roster.aspx?rp_id=5862
Meg egy csinosak mondott OLBt
 goducks.com/roster.aspx?rp_id=4906

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
Nem mintha védeni kellene peach-et de a Bell-saga + Brown + BB + Polamalu + Ward + Munchak féle sztori kb. a nullával teszik ekvivalenciába ezt a fene nagy "unikális család típusú franchise" terminua technicust...
kishaszi
Nehogy félreérts, nem Soldi véleményét védtem. Egyetértek veled abban, hogy ez a nagy család már régen nem valós(ha egyáltalán valaha is az volt).
Csak ha valakit faszozol, akkor ne mond, hogy egy rossz szót sem szóltál rá.
Ennyi.
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 195 — Steelers fan

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
"a többi looser csapat szurkolója..." gratulálok, magvas gondolatok. a lehető legjobban szemléltetted mire céloztam. ha valaki negatív véleményt mer leírni a hőn dicső steelersnationról egyesekből egyből előjön a feljebbvalóság magasztos kultúrája.

Amúgy hasonló a szitu mint a seahawksnál tavaly. Ott carollék kipucultál a sherman, chancellor, benett által képviselt toxikus elemeket, rendet raktak az öltözőben és ezzel úgy néz ki ismét felszálló pályára állították a csapatot. Lehet itt is hasonló manőver lenne a célra vezető, csak ha a probléma gyökere maga a fr. qb akkor sokkal kényesebb és bonyolultabb a szitu. Kíváncsi vagyok miként fogják tomlinék rendezni a sorokat, márha sikerül nekik persze.
peach
Nem tudom ki kezdte a Soldizást. Nem tisztem öt védeni, de ha itt sincs akkor nagy bölcsesség őt szídni...ennyi...ha meg a looser csapatot magadra veszed, sajnálom.
Klaci79
Egy rossz szót nem mondtam rá ha figyelmesen olvasod. Csak a sok pro érv után most jöhetne a kontra. De erre nem került sor, mert már inaktív. Azt meg, hogy nem értek vele egyet az általa hangoztatott magasztos attitűdben korábban itt is leírtam párszor ha olyan volt a téma. A looser csapatos dolgot meg nem volt nehéz magamra venni, mivel nyílvánvalóan nekem céloztad 😊
peach
Ha valakinek a véleményére a faszság szót használod, az bizony negatív jelző.
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 711 — Steelers fan
Komolyan, mint a vénasszonyok gyulekezete olyanok vagytok. És akkor meg jön a többi lúzer csapat szurkolója is károgni kár ide, mintha a világvége jött volna.
De tudjatok mit, ha az jön, akkor is majd próbálom a magam részéről a pozitívat keresni, mert akkor is lesz. Voltak itt már rossz évek és lesznek is...de az itteni szurkolok többsége és tisztelet a kivételnek, csak károg, mint a vetési Ravens szurkoló.
Röhej, de ha nektek ez tetszik, akkor megyek beszélgetni Soldival!
Klaci79
Laci, van köztünk egy szemléletbeli különbség. Én a magánszférába evickélek, és az én esetemben az a szemléletmód, hogy akármekkora a baj, meg kell látni benne a pozitívumot, sajnos nem működik.

Én fordítva gondolkodom: ha jól megy a dolog, akkor is meg kell keresni benne azt a pontot, amin még lehet javítani, és akkor még jobb lesz. Az hogy feltárok egy hibát, és megpróbálom korrigálni, az nem károgás. A saját üzletemben is így gondolkodom, és amikor a kedvenc csapatom dolgait nézem -ami szintén egy cég, csak nagyobbacska mint az enyém 😊 - akkor is.

Tévedés azt gondolni, hogy én utálom Tomlin, Bent, Butlert vagy akárkit, csak azért, mert valamelyik döntéséről (vagy sorozatos döntéseiről) leírom hogy szerintem az hibás. Nagyon kevés infóhoz jutunk hozzá, és általában utólag derülnek csak ki az összefüggések. Ha valós időben tudnánk hogy mi a helyzet, akkor nem kéne találgatni, meg elméleteket gyártani arról hogy mi miért történik. De pl arra, hogy Munchak vagy bárki kiáll, és elmondja feketén-fehéren hogy miért ment el tőlünk, kb nulla esélyt látok. Majd 20 év múlva az emlékirataiban...

De azt biztosan tudom mondani, ha az én cégemnél ilyen személyi mozgások lennének mint a Steelersnél, hogy az elmúlt időszak legjobban teljesítő munkahelyi vezetői, meg a legtehetségesebb dolgozók mennének el egymás után, akkor én rátenyerelnék a pánikgomra, és közben azon törném a fejem, hogy hol qrtam el?

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 195 — Steelers fan
Nem volt baj, mert a looser sok minden lehet, de nem mások megsértése ( -o )

😉

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 16 001 — a new hope (again)
"a többi looser csapat szurkolója..." gratulálok, magvas gondolatok. a lehető legjobban szemléltetted mire céloztam. ha valaki negatív véleményt mer leírni a hőn dicső steelersnationról egyesekből egyből előjön a feljebbvalóság magasztos kultúrája.

Amúgy hasonló a szitu mint a seahawksnál tavaly. Ott carollék kipucultál a sherman, chancellor, benett által képviselt toxikus elemeket, rendet raktak az öltözőben és ezzel úgy néz ki ismét felszálló pályára állították a csapatot. Lehet itt is hasonló manőver lenne a célra vezető, csak ha a probléma gyökere maga a fr. qb akkor sokkal kényesebb és bonyolultabb a szitu. Kíváncsi vagyok miként fogják tomlinék rendezni a sorokat, márha sikerül nekik persze.
peach
Nem tudom ki kezdte a Soldizást. Nem tisztem öt védeni, de ha itt sincs akkor nagy bölcsesség őt szídni...ennyi...ha meg a looser csapatot magadra veszed, sajnálom.
Klaci79
Egy rossz szót nem mondtam rá ha figyelmesen olvasod. Csak a sok pro érv után most jöhetne a kontra. De erre nem került sor, mert már inaktív. Azt meg, hogy nem értek vele egyet az általa hangoztatott magasztos attitűdben korábban itt is leírtam párszor ha olyan volt a téma. A looser csapatos dolgot meg nem volt nehéz magamra venni, mivel nyílvánvalóan nekem céloztad 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 293
Ha jól tévedek AB egy rossz szót sem szólhat sem a csapatra sem egyetlen játékos társára. Mióta nálunk van mindent megkapott és még annál többet is. Kivételezett volt minden tekintetben és első számúként tekintettünk rá a posztján. Ennek ellenére volt számos megkérdőjelezhető megnyilvánulása az utóbbi időben. Kvázi cserbenhagyta a csapatot a végén. Kérdés meddig nézheti el egy klub a sztárjátékosa dolgait? Eljött a pillanat valszeg, amikor már jobb nélküle, mert a megtartása az egész öltöző elvesztését jelentené.

Steelers fan
több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 951 — Steelers fan
Komolyan, mint a vénasszonyok gyulekezete olyanok vagytok. És akkor meg jön a többi lúzer csapat szurkolója is károgni kár ide, mintha a világvége jött volna.
De tudjatok mit, ha az jön, akkor is majd próbálom a magam részéről a pozitívat keresni, mert akkor is lesz. Voltak itt már rossz évek és lesznek is...de az itteni szurkolok többsége és tisztelet a kivételnek, csak károg, mint a vetési Ravens szurkoló.
Klaci79
Károgunk, károgunk.
Mint idén minden meccs előtt, hogy most majd jól kikapunk.
Nem is tudom ki kezdte el...
(tudom poén volt meg jinxelés vagy mi a ... )

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113

peach
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 16 001 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Klaci79
Nem károgunk, találgatunk. Vége szezonunknak, nincs más, amit tehetnénk, nem történik semmi. Ami történik, egyelőre nem túl pozitív.
Van aki már régóta károgja azt amit most. Nem világvége, purgatórium. Nem apokalipszis, hanem Tabula Rasa. Nem ma születtek ezek a vélemények, csak most erősödtek fel.

A jéghegy szindróma azonban valószínűleg közel áll a valósághoz. De ilyen az NFL, szerintem mindenki tisztában van vele, hogy 7bő után jön a 7szűk. Csak nem mostanra vártuk, nem ezzel a csapattal, staff-al, tulajjal.

Ilyen ez, meglátjuk barna szomszédaink hogy viselik a sikert, mi pedig a szűkebb időket.

De válthatunk focira, leírhatja mindenki mi jót/rosszat látott idén a PÁLYÁN mi tetszett, mi kevésbé (mi lett a seminoles package-el és a Dollar defense-el) ki miben látja a kiutat -attól eltekintve, hogy draftoljunk elit Def játékosokat- és kiderül ki miben mit lát.
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 540 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Egyébként meg most kell MINDEN szart leírni, ami lehet hogy rosszul fog működni jövőre, és utólag már csak jelezni kell hogy "én már akkor megmondtam". Most is részben ez megy visszamenőleg 😀

több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 540 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Klaci79
Én csak vicceltem, igazából maradok Steelers drukker 😊