Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Na, egy jó Steelersszel azért csak izgalmasabb, pedig ha rosszat akarnék nektek, egyből rámondanám, hogy persze, maradjon AB és menjen Big Ben.
Wyatt
Árkon túlról én is csak jót szoktam akarni a gazdának.
több mint 7 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 765
No Munchak is ment!

Szerkesztette: Razi
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na, egy jó Steelersszel azért csak izgalmasabb, pedig ha rosszat akarnék nektek, egyből rámondanám, hogy persze, maradjon AB és menjen Big Ben.

több mint 7 éve
LJ Fort. Csak hogy valami jót is mondjak 2018-ra.
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 195 — Steelers fan
Mintha egy harlemi beszélgetést hallgatnék. (Kiejtést tekintve is.) A bárgyún vigyorgó belőtt iq 80 as stílusban artikuláló nomen est omen a routjain kívül mást is elfelejtett. A Wallace helyett senkiként jó fizetésért hosszabbítottunk vele, 2 év után hiszti a No 1 es fizetésért. Párját ritkító módon ezt is megkapja, erre jön a buzibunda, öltözői videó és az egyéb önimádó f@szságok. A csapatra közben szarik, az elkapás statja romlik, a sok hiszti és a látványos túlerőltetés ellenére is, néha nyilvánvaló homályokat fut. Bell pepitában, csak hosszabb ideig volt itt. Közben mindenki Bent fikázza, 15 év és 2 gyűrű után...
no flacco
Kikérem magamnak 😁 Én mind a kettőt fikáztam 😁
Gergőke
Én Tomlint is, nyertem?
sutianap
Én Bellt is...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 813
,,Továbbgyűrűzik az Antonio Brown-ügy, ugyanis a Hall of Famer elkapó, Jerry Rice állítólag napi szinten kommunikál Brownnal, aki állítása szerint "iszonyatosan" szeretne a 49ersben játszani.''
steelwolf
"Jerry Rice says that AB wants to come play for the 49ers really bad."

Then they need to compensate the Steelers “really bad”
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 018 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
,,Továbbgyűrűzik az Antonio Brown-ügy, ugyanis a Hall of Famer elkapó, Jerry Rice állítólag napi szinten kommunikál Brownnal, aki állítása szerint "iszonyatosan" szeretne a 49ersben játszani.''
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 906 — capitaine du château de Vienne 1487
Mintha egy harlemi beszélgetést hallgatnék. (Kiejtést tekintve is.) A bárgyún vigyorgó belőtt iq 80 as stílusban artikuláló nomen est omen a routjain kívül mást is elfelejtett. A Wallace helyett senkiként jó fizetésért hosszabbítottunk vele, 2 év után hiszti a No 1 es fizetésért. Párját ritkító módon ezt is megkapja, erre jön a buzibunda, öltözői videó és az egyéb önimádó f@szságok. A csapatra közben szarik, az elkapás statja romlik, a sok hiszti és a látványos túlerőltetés ellenére is, néha nyilvánvaló homályokat fut. Bell pepitában, csak hosszabb ideig volt itt. Közben mindenki Bent fikázza, 15 év és 2 gyűrű után...
no flacco
Gergőke
Én Tomlint is, nyertem?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 020 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
no flacco

több mint 7 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
James Watson Nobel díjas professzort nem merem idézni, mert az nagyon nem PC, csak elgondolkodtató.
több mint 7 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 906 — capitaine du château de Vienne 1487
Az egyes esetén, BigLőcsnél ugye Rudi csak inaktív listán lehet, Washington ugye tudja hogy szar, Jujuval még mondjuk háromszor el tudja játszani a sidelineon, hogy a kruplidobó vébén vannak rútok. A retkes hugyér hosszabítunk vele? Tartozunk neki 50 Misivel, dehogy. Ripityára hisztizett egy prémium ofenzt, azt neki, keresztbe...

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 951 — Steelers fan
Az már nyilvánvalónak látszik, hogy AB főleg Ben miatt akar elmenni. Csak az a kérdés, a FO szerint melyik jobb a csapatnak. A SB window már nem lehet szempont, az becsukódott, szvsz inkább a pénzen múlik a dolog, meg azon hogy hosszabb távon kit gondolnak hasznosabbnak.

Ha Bennel hosszabbítunk, akkor szerintem ez a következőkkel jár:
-AB elmegy, dead money, stb...
-a Rudolph pick egy kidobott 3. kör (nemigen fogjuk látni pályán)
-kevesebb pénz marad pl a Foster-szerződésre (ha egyáltalán...)
- lesz egy 37-38 éves, sokszor összetört QB, teljesen ingadozó teljesítménnyel

Fordított esetben:
-lesz 2 király WR, ebből az egyik nagyjából QB fizetésért
-megtudjuk hogy Rudolph-al mi a helyzet
-lesz pénz
-nem lesz QB (illetve újonc, ami eleinte valszeg katasztrófa lesz)

Melyik tűnik jobbnak?
Jan
Részemről a második. De igen, valószínűleg az első lesz.
Spy
Hogy működhessen megtartani Muncsákot, a futással tehermentesíteni Rudit.
Tényleg.
RB kócs van már?

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
astroid Pittsburgh Steelers 696
Az már nyilvánvalónak látszik, hogy AB főleg Ben miatt akar elmenni. Csak az a kérdés, a FO szerint melyik jobb a csapatnak. A SB window már nem lehet szempont, az becsukódott, szvsz inkább a pénzen múlik a dolog, meg azon hogy hosszabb távon kit gondolnak hasznosabbnak.

Fordított esetben:
-lesz pénz

Melyik tűnik jobbnak?
Jan
szerintem a 2. nem játszik, az első esetben, jó lenne egy első körös pick és egy jó draft (mint a 2017-es), így ha BB-nek nem jön össze ez a szezon, akkor legalább a védelem fejlődne. Most akkor lettünk volna bajba ha még Bell-el is kötünk egy hosszútávú szerződést, így legalább a jövőben több mozgásterünk lesz. Ha nem jön ösze a következő szezon akkor Tomlin helye is kérdéses (amúgy is). Hosszú távon még akár jól is elsülhet a dolog. Én bízok a fiatalokban JuJu, Samu, Conner, Watt, Washington, stb és a falak is kitartanak még egy darabig. Rudolfot nem tudjuk milyen élesben, csak azt remélhetjük BB összeszedi magát...
több mint 7 éve

Fordított esetben:
-lesz pénz

Melyik tűnik jobbnak?
Jan
Részemről a második. De igen, valószínűleg az első lesz.
több mint 7 éve

Fordított esetben:
-lesz pénz

Melyik tűnik jobbnak?
Jan
Szerintem a masodik eset nem jarhato. BB-t nem fogjak kidobni barmi tortenjek. Vele hosszabbitani fognak ezert Brown menni fog es 1-2 ev mulva QB nelkul maradunk.
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 711 — Steelers fan

Fordított esetben:
-lesz pénz

Melyik tűnik jobbnak?

Szerkesztette: Jan

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 326 — NFL bracket champion '26
 steelerswire.usatoday.com/2019/01/11/falcons-the-favorites-to-land-steelers-wr-antonio-brown-in-a-trade/?fbclid=IwAR2vwfMSvrQ1zIN_xTGS5imOqqzuyNhemXoswushLu1NrkdiDa98hElNK1A
steelwolf
lol
Csakis Brownra van szüksége a Falconsnak a Julio, Sanu, Ridley trió mellé miközben kb. 24 millió helyük van a sapka alatt és mindkét fal lyukas de rendesen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Persze-persze, én csak továbbgondoltam.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 951 — Steelers fan
"Antonio Brown has removed the Pittsburgh Steelers from his Twitter Bio"
ha kenyszertrade, akkor sokkal kevesebbet kapunk, mint a piaci erteke. ez van. se bell, se brown, maradt egy oregecskedo QB.
xtaki
Na akkor Ben vonuljon hirtelen vissza, és akkor jöhet a rebuild. Tököm se kiváncsi rá, hogy még egy évet letoljunk egy öreg, de kiálhatatlsn és pontatlan répaemberrel.
kishaszi
A rebuildhez azért nem ártana ha fenti címsorban megjelenne egy bréking nyúz is Steelers kezdettel...

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
ha kenyszertrade, akkor sokkal kevesebbet kapunk, mint a piaci erteke. ez van. se bell, se brown, maradt egy oregecskedo QB.
xtaki
Na akkor Ben vonuljon hirtelen vissza, és akkor jöhet a rebuild. Tököm se kiváncsi rá, hogy még egy évet letoljunk egy öreg, de kiálhatatlsn és pontatlan répaemberrel.

több mint 7 éve
xtaki
meg ha némi DM-t is mellé akarunk shoppolni
több mint 7 éve
pennsylvania football 2019:
The Eagles just Steeler'ed
sutianap
Hat az elso negyed es elso felidoben sima eagles lett volna. De hat negy negyedes a foci. Es ket felidos. Es ott egy picit eppen csak lemaradtak. De a masodik felidoben nem nagyon ment nekik. Igy jogos a steeler ed. Mert mi is kb vagy kikaptunk mar a meccsek elejen.

Vagy pedig vezettunk mint ok. Es utana ugyanigy szivtunk meccseket. Ez van. Ugyis csak egy csapat nyerhet a vegen. De azert nem kell a tobbi 31 nek meg sirnia. Eleg ha az az egy meg jobban orul. Mint a tobbi csapat.

Ugy kell csinalni nezni ezt kb pont mint a forma egyben a mercedes es a tobbi csapat eredmenyeit.

A mercedest mintha ott sem lenne.

Es lehet szurkolni a kissebb csapatoknak. Es orulni egyszer ketszer az o gyozelmuknek (kicsiknek) es az elso helyet at tolni a masodik-harmadik helytol szamitva, es onnan nezni a tobbiek csatajat. Es annak orulni.

Kiveve ha mercedes szurkolo vagy. Mert akkor tudod tok mindegy ki mit csinal ugyis ok lesznek a vilagbajnokok es konstruktor bajnokok.

Ez van.

Utoirat a remenyhal meg utoljara. De lehet azt mar kifogtak. A mai meccseket nezve.
gabistar
Barátkozz meg a kiscsapat-léttel, mert ezzel a kultúrával hamar csatlakozunk a lavór aljához.

Addig azért örüljünk Fort-nak, a DL-nak, Watt-nak, Juju-nak, Connernek, (Samuelsnek) Hadennek míg van, az OL-nak, amíg egyben van, az új DB senior assistantnak, és hogy Edmuncc sem volt annyira gáz, mint lehetett volna.

(Meg a jövő évi 13-as, 23-as personnel groupoknak Vance-el, James-el, Connerrel, Samuels-el, Nixel, Juju-val. BB csak közlekedési rendőrt fog játszani minden snap előtt)

bizonyám
több mint 7 éve
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
kc es a pats a csapat most a po ban. A nagyon beharangozott pats siman verheto nem igaz. Mint ahogy az sem, hogy a new orleans a legeselyesebb az sb winre. A mai napi latottak alapjan.

Mindegy ki nyeri nekem. Szimpatikus sok csapat es szeretem a valtozatossagot. Igy mindegy ki nyer. Csak szeretem a valtozatossagot. Ha ertitek mire celzok. De nem akarom leirni. Jinx miatt. Mindegy.

Jo estet es jo szurkolast jovo heten...