Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
No akkor ugorj neki mégegyszer...mert hiába mondom én, hogy a rollover cucc csak smint, nem akarod megérteni. Segítek...21,950 az a pénz amit ha most a PO-ban a gerincét törik biztos megkap Gurley egy centtel sem több, mivel a többinél mind feltétel, hogy rosteren legyen és egy cent base salaryt nem adtak neki 2018-ban.KlemóNem feltétel. 😊 (A "fully guaranteed" ami 2019-re vonatkozik azt jelenti, hogy onnantól akkor is megkapja, ha kivágják. Ettől fully. De ha lesérül, akkor járt volna neki mindenképpen, mert a 2019-es pénz sérülésre aláíráskor garantált volt (csak kirúgásra nem). A Bell féle rolling guarantee féle szerződés viszont éppen olyan - azért rolling guarantee és nem "sima" guarantee - mert a garantáltság - mind sérülésre, mind kivágásra - folyamatosan, évről évre aktiválódik. Azaz Bell semmit nem kapott volna a 2019-es pénzéből.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Komolyan mondom...Fournette meg a yardátlaga és a hasznossága. 😊Egy csávó, tekértedJó, most nem ilyen brainfart QB-kra gondoltam.8É mondom me nemértitek.Baszod, miért gondolod, hogy Bell visszakullogott volna (mondjuk az első tag előtt) a piacról, ha látja, hogy nekünk nem ér 12 M/évet, de egy Brownsnak igen? Korszakos tehetségű, agyilag limitált srác (alá Josh Gordon).
A két fél tárgyalása egy óriás misscommunication. Kolbert egy old school capguru, tudja hogyan kell megpirítani a zsét, hogy csillogjon az oldschool ügynökök szeme, s közben marad egy kis játszótér a roster bonusban.
De folyamatosan és rohamosan nő a cap, mindenkinek van pénze. A New Agent nem hosszútávút javasol az ügyfeleinek, hanem a minél többször piacra jutást. Így nem lehet elvakítani gigának tetsző fosokkal, garantáltat akar, instant pénzt, aztán tovább pörög a bolt. Minél több szerződés, annál több aláírási, éhes franchise mindig van elég.
Mit mondott Bell? Engedjék ki a piacra. Ott nem eldőlt volna, hogy tíz vagy húsz. Itt Kolbert részéről a hiba, hogy annyira meg kellett volna bízni Bellben, hogy a turné után visszajön Börgbe, s ott meghallgat egy utolsó ajánlatot, ahogy pölö Hightower vissza tudott repülőzni Nyúlinglendbe, az mennyi? Plussz egy nap?
Mit cseszett el Bell? Azt, hogy Lamancsaft lovagjaként kreált egy szélmalomharcot, amelyben ő megmenti az RB posztot a fizetetlenségtől. Ez nem az ű dolga, ezt majd leharcolja az NFLPA az új kollektív szerződésben, akár az újonc szerződések tekintetében, akár a játékosok szerződés elhagyásának csatájában.
Szóval a New Wawe Agency szerint 2018ban Görley Artúr markát 21 milla ütötte, Bell még 14et kapott volna, itt volt a kevés, a többi az csillagszórózás.
PS - Sobri nem tucc egy Pittsburgh Kardashian's képet barkácsolni?
sutianap
Mongy egy csávót, aki négy éven belüli két eltiltás és két ACL után kapott 14 milla/évet akármennyi időre!
Fast Willie
Na jó ki mondom, nem akartam de kimondom...É mondom me nemértitek.Baszod, miért gondolod, hogy Bell visszakullogott volna (mondjuk az első tag előtt) a piacról, ha látja, hogy nekünk nem ér 12 M/évet, de egy Brownsnak igen? Korszakos tehetségű, agyilag limitált srác (alá Josh Gordon).
A két fél tárgyalása egy óriás misscommunication. Kolbert egy old school capguru, tudja hogyan kell megpirítani a zsét, hogy csillogjon az oldschool ügynökök szeme, s közben marad egy kis játszótér a roster bonusban.
De folyamatosan és rohamosan nő a cap, mindenkinek van pénze. A New Agent nem hosszútávút javasol az ügyfeleinek, hanem a minél többször piacra jutást. Így nem lehet elvakítani gigának tetsző fosokkal, garantáltat akar, instant pénzt, aztán tovább pörög a bolt. Minél több szerződés, annál több aláírási, éhes franchise mindig van elég.
Mit mondott Bell? Engedjék ki a piacra. Ott nem eldőlt volna, hogy tíz vagy húsz. Itt Kolbert részéről a hiba, hogy annyira meg kellett volna bízni Bellben, hogy a turné után visszajön Börgbe, s ott meghallgat egy utolsó ajánlatot, ahogy pölö Hightower vissza tudott repülőzni Nyúlinglendbe, az mennyi? Plussz egy nap?
Mit cseszett el Bell? Azt, hogy Lamancsaft lovagjaként kreált egy szélmalomharcot, amelyben ő megmenti az RB posztot a fizetetlenségtől. Ez nem az ű dolga, ezt majd leharcolja az NFLPA az új kollektív szerződésben, akár az újonc szerződések tekintetében, akár a játékosok szerződés elhagyásának csatájában.
Szóval a New Wawe Agency szerint 2018ban Görley Artúr markát 21 milla ütötte, Bell még 14et kapott volna, itt volt a kevés, a többi az csillagszórózás.
sutianap
Mongy egy csávót, aki négy éven belüli két eltiltás és két ACL után kapott 14 milla/évet akármennyi időre!
Fast Willie
Sam
Brrr
Bradford
84 meccs
128
Millió dollár
4 csapat
Nem egyedül hüje senki
1,5 misi pályáralépésenként, NFL én úgy..
Szóva mivan Bellel?
sutianap
Fast Willie
Leonhart Fürnyét majd 30 millát keresett egy évi teljesítménnyel...
Mivan Bellel?
HÁ má posztumusz is megérdemelne vagy huszonötöt..
sutianap
1/4-esként, az új CBA alatti rookie deallel 20 millát eddig
www.spotrac.com/nfl/jacksonville-jaguars/leonard-fournette-21745/cash-earnings/
a többit bukta, tehát 10 milla/év. 😊
Fast Willie
Nem nézi senki a zseton/évet nem mond semmit. Garanteed by singing, ez a pénz az asztalon ami a tiéd a többi meg parasztvakítás.
Sikerált leszűrnöm a 10 millió g.s. érték feletti 20% singling alatti szerződéseket.
Egy van.
Andy Dalton
Előttünk az út.....
És nem aláztuk meg Bellt, csak el vagyunk maradva.
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Jeffery 13 millás átlagot kap WR-ként, de a valóságban a signing bonusa pl csak 6.250M volt:Jeffery szerződése egy 1 + 4 éves contract, mert a Philly előbb 1 év 14 millióra szerződtette, és azt hosszabbították meg a következő évben 4 évvel. (Előtte egyébként a Bears franchise tagelte, és a tagelt évben tiltották el kokszolásért.)
www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/alshon-jeffery-9855/
Fast Willie
A hosszabbítás 4 éves szerződésében pedig a signing bonus valóban csak 6.2M volt, de nyilván azért ennyi, mert idény közepén hosszabbítottak vele, és a signing bonust azonnal fizetni kell. Mivel így is kapott már 2017-re 14 milliót, ha megdobják egy 20 millás aláírásival, akkor egy évben 34 milliót vágott volna zsebre.... Ez nonszensz. Ezért struktúrálták úgy, hogy az aláírási alacsony (így is 20 millát keresett 2017-ben), viszont a teljes 2018-as fizetése és bónuszai is garantáltak. Plusz néhány hónapra rá (2018 márciusban) a 2019-es fizetése is teljesen garantált lett (11M).
Szóval elég szépen keres ő - mégpedig előre garantáltan - ahhoz képest, hogy volt több sérülése, és eltiltása is a Bearsnél.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
No akkor ugorj neki mégegyszer...mert hiába mondom én, hogy a rollover cucc csak smint, nem akarod megérteni. Segítek...21,950 az a pénz amit ha most a PO-ban a gerincét törik biztos megkap Gurley egy centtel sem több, mivel a többinél mind feltétel, hogy rosteren legyen és egy cent base salaryt nem adtak neki 2018-ban. (aztaaaaaaaaaaaaa)Ki a fene akarna eldobni 27 éves kora előtt egy ilyen MVP kaliber futót, mingt Gurley? 3 évre befixálódott a fizuja, húúúú de jóóóóóó. Pont ez az, amit Bell kinevetett!!KlemóMit nevetett ki Bell? Kapott olyan ajánlatot a Steelerstől ami 3 évre befixálta volna, ahogy Gurley-t a Rams? Én ilyenről nem tudok. Az a 70 milliós ajánlat biztosan nem olyan volt.
Bell megkereshetett volna 1-2 év alatt 30 milliót és a tavalyi 12,5 millával már Bell 2020-ban(!) 42,5 millánál járt volna. De neki nem az 1-2. év volt a fontos, hanem pont a 3-5. év amikor már nem adna meg senki neki annyit, amennyit ippeg keres. Egy futó esetében MINDIG ez a fontos, hogy ekkor is fájjon kitenni.KlemóHa Bell aláírja a szerződést és 2018-ban eltöri a gerincét ahogy szerencsétlen Shazier tette tavaly, akkor maradt volna neki a 10 milla aláírási meg a 2018-as alapfizu oszt jó napot. Ha Gurley töri el a gerincét, akkor is megkap 41 milliót. Így érthető a differencia?
Azt pedig (ezt nem neked írom, hanem azoknak aki a Steelers motivációit magyarázzák) értem, hogy a Steelersnek miért nem érte meg kifizetni a Bell által kért összeget. Azt is érteném, ha megérte volna, mert mindegyik mellett és ellen szóltak értelmes érvek, amiket pro- és kontra többször többen jól ki is fejtettek. De én nem ehhez szóltam hozzá. Én az eredményt minősítettem. A Bell történet ilyetén alakulása loose-loose szituációt eredményezett. Ennyit állítottam. Mindegy, hogy ki mit hitt tavaly tavasszal, vagy tavaly ősszel, vagy októberben. Vagy két éve. Az a lényeg, hogy mi lett a vége. Ahogy egy draftolt rookie-nál sem az számít, hogy mit gondolok róla a draft napján, hanem az, hogy két évvel később ténylegesen milyen a pályán. Ha jó, akkor jól döntöttem. Ha bust, akkor nem döntöttem jól. A Bell ügy végeredménye egy veterán contract körüli "bust". Mindkét fél rosszabbul jött ki belőle, mint ahogy kijöhetett volna.
peterk2005
Bell esetében az első két év összege 30 milla volt, ezt tudjuk (vagyis tudni véljük). Ha a 10 milla aláírásit 5 évre elosztom az két évre 10, vagyis 20 milla base járt volna neki. Legyen emelkedő a base (megadom) és legyen így 8 és 12 milla az első két éve. Azt mondta a steelers, hogy rolloverben gondolkodtunk, vagyis fixálódó éves fizukban. Így ha Bell gerincet tört volna 2018-ban 18 millával lett volna gazdagabb.
Hja és ha azt mondanád, na ja, de ha 2019-ben töri a gerincét már bizti jobban jár, gyorsan elárulom, hogy nem, mert pont összességében ugyanott járnának 30 millánál....
No akkor apukám hol is van az orbitális különbség?
Szerkesztette: Klemó
több mint 7 éve
Fournette meg a yardátlaga és a hasznossága. 😊Egy csávó, tekértedJó, most nem ilyen brainfart QB-kra gondoltam.8É mondom me nemértitek.Baszod, miért gondolod, hogy Bell visszakullogott volna (mondjuk az első tag előtt) a piacról, ha látja, hogy nekünk nem ér 12 M/évet, de egy Brownsnak igen? Korszakos tehetségű, agyilag limitált srác (alá Josh Gordon).
sutianap
Fast Willie
Na jó ki mondom, nem akartam de kimondom...É mondom me nemértitek.Baszod, miért gondolod, hogy Bell visszakullogott volna (mondjuk az első tag előtt) a piacról, ha látja, hogy nekünk nem ér 12 M/évet, de egy Brownsnak igen? Korszakos tehetségű, agyilag limitált srác (alá Josh Gordon).
sutianap
Fast Willie
Sam
Brrr
Bradford
84 meccs
128
Millió dollár
4 csapat
Nem egyedül hüje senki
Szóva mivan Bellel?
sutianap
Fast Willie
Mivan Bellel?
sutianap
1/4-esként, az új CBA alatti rookie deallel 20 millát eddig
www.spotrac.com/nfl/jacksonville-jaguars/leonard-fournette-21745/cash-earnings/
a többit bukta, tehát 10 milla/év. 😊
több mint 7 éve
Melyik a nagyobb kockazat?Ahogy Big Bennek sem 2006-ban, vagy 2007-ben adtunk nagy szerződést rögtön a balesete után, úgy Bellel sem 2 évvel ezelőtt kötöttünk szerződést. Úgy nagyjából tehát ugyanazt támasztottad alá, amit Én mondtam, már ha értetted mit írtam és mire...
gabistar
Szerződést ugyanúgy ajánlottunk neki és még többet per annum, mint Bennek csak jelzem. Igaz 30%-os fix volt Bennek és 15% Bellnek. Ezen már lehet lamántálni mennyi a QB-RB faktor különbsége, szeret-kevésbé szeret, dehát ezen már tényleg kár...
több mint 7 éve
Ki a fene akarna eldobni 27 éves kora előtt egy ilyen MVP kaliber futót, mingt Gurley? 3 évre befixálódott a fizuja, húúúú de jóóóóóó. Pont ez az, amit Bell kinevetett!!KlemóMit nevetett ki Bell? Kapott olyan ajánlatot a Steelerstől ami 3 évre befixálta volna, ahogy Gurley-t a Rams? Én ilyenről nem tudok. Az a 70 milliós ajánlat biztosan nem olyan volt.
Bell megkereshetett volna 1-2 év alatt 30 milliót és a tavalyi 12,5 millával már Bell 2020-ban(!) 42,5 millánál járt volna. De neki nem az 1-2. év volt a fontos, hanem pont a 3-5. év amikor már nem adna meg senki neki annyit, amennyit ippeg keres. Egy futó esetében MINDIG ez a fontos, hogy ekkor is fájjon kitenni.KlemóHa Bell aláírja a szerződést és 2018-ban eltöri a gerincét ahogy szerencsétlen Shazier tette tavaly, akkor maradt volna neki a 10 milla aláírási meg a 2018-as alapfizu oszt jó napot. Ha Gurley töri el a gerincét, akkor is megkap 41 milliót. Így érthető a differencia?
Azt pedig (ezt nem neked írom, hanem azoknak aki a Steelers motivációit magyarázzák) értem, hogy a Steelersnek miért nem érte meg kifizetni a Bell által kért összeget. Azt is érteném, ha megérte volna, mert mindegyik mellett és ellen szóltak értelmes érvek, amiket pro- és kontra többször többen jól ki is fejtettek. De én nem ehhez szóltam hozzá. Én az eredményt minősítettem. A Bell történet ilyetén alakulása loose-loose szituációt eredményezett. Ennyit állítottam. Mindegy, hogy ki mit hitt tavaly tavasszal, vagy tavaly ősszel, vagy októberben. Vagy két éve. Az a lényeg, hogy mi lett a vége. Ahogy egy draftolt rookie-nál sem az számít, hogy mit gondolok róla a draft napján, hanem az, hogy két évvel később ténylegesen milyen a pályán. Ha jó, akkor jól döntöttem. Ha bust, akkor nem döntöttem jól. A Bell ügy végeredménye egy veterán contract körüli "bust". Mindkét fél rosszabbul jött ki belőle, mint ahogy kijöhetett volna.

több mint 7 éve
Az eltiltotti lista:en.wikipedia.org/wiki/List_of_suspensions_in_the_National_Football_League
Ex-nagy szerződés-aspiráns eltiltottak: Dion Jordan, Aldon Smith, Josh Gordon, Sheldon Richardson, Randy Gregory + Demarcus Lawrence (majd eccer), Marcel Dareus, Alshon Jeffery, Mark Ingram , Reuben Foster (majd eccer)
Dareus keres kb. átlag 16 millát a Jax-nél PassRusherként, de a valóságban négy év után kivágható: www.spotrac.com/nfl/jacksonville-jaguars/marcell-dareus-7718/
Sheldon Rich prove it-ot kapott, 5,8 milla, 2017-ben 8 millát kapott a Hawkstól
www.spotrac.com/nfl/minnesota-vikings/sheldon-richardson-12293/
Jeffery 13 millás átlagot kap WR-ként, de a valóságban a signing bonusa pl csak 6.250M volt:
www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/alshon-jeffery-9855/
Ingram rookie deal-en van/volt, 4 millás átlaggal, UFA lesz és kíváncsi vagyok mit kaphat:
www.spotrac.com/nfl/new-orleans-saints/mark-ingram-7743/
több mint 7 éve
Egy csávó, tekértedJó, most nem ilyen brainfart QB-kra gondoltam.8É mondom me nemértitek.Baszod, miért gondolod, hogy Bell visszakullogott volna (mondjuk az első tag előtt) a piacról, ha látja, hogy nekünk nem ér 12 M/évet, de egy Brownsnak igen? Korszakos tehetségű, agyilag limitált srác (alá Josh Gordon).
sutianap
Fast Willie
sutianap
Fast Willie
Sam
Brrr
Bradford
84 meccs
128
Millió dollár
4 csapat
Nem egyedül hüje senki
Szóva mivan Bellel?
sutianap
Fast Willie
Mivan Bellel?

több mint 7 éve
Jó, most nem ilyen brainfart QB-kra gondoltam.8É mondom me nemértitek.Baszod, miért gondolod, hogy Bell visszakullogott volna (mondjuk az első tag előtt) a piacról, ha látja, hogy nekünk nem ér 12 M/évet, de egy Brownsnak igen? Korszakos tehetségű, agyilag limitált srác (alá Josh Gordon).
sutianap
Fast Willie
sutianap
Fast Willie
Sam
Brrr
Bradford
84 meccs
128
Millió dollár
4 csapat
Nem egyedül hüje senki
Szóva mivan Bellel?
sutianap
több mint 7 éve
Csak kiegészítésként és példaként, mert Falcons topikban pont linkeltem: AB-nek 2011-2018 között 17-tel több TD-je van, mint Julio Jonesnak. 2013 óta 20-szal több TD-je van, mint Hopkinsnak, 2014 óta 15-tel több TD-je van, mint Odell Beckhamnek.1.) Pontosan tudod, hogy a 3 szezon különbözet miatt Bell ippeg nagy szerződés, vagyis a "cash in" előtt van, így az összehasonlítás nem igazságosJegyzetek Bellről:Jegyzetek AB-rol
1. szezon sérülés a camp-ben, első 3 meccsen nincs nevezve, rookie idény 8TD-vel, de nincs PO szezon végén a kezdeti 0-4 miatt.
2. szezon teljes rendes szezon, pro bowl teljesítmény, de a PO-ra megsérül
3. szezon 2 meccses eltiltás és összesen 6 meccs az idényben Bengals meccs után IR
4. szezon 4 meccses eltiltással nyit, majd szép szezon, de a PO-ban a Dolphins ellen megsérül, Pats ellen egy negyedet képes játszani
5. szezon FT, 12,5 millió USD kereset, ELSŐ EGÉSZSÉGES PO (67yard futás, 88yard elkapás)
Nem azért írtam, hogy savazzam, de nem látom be, hogy hol és melyik szezonban lett volna alul fizetve....a legjobb éve az eltiltása ellenére a 4. szezon volt, de 4 meccses eltiltással nem hiszem, hogy érdemelne nagy fizut bárki is....
Klemó
1. szezon 9 meccsen 167 yard 0 TD. PO 3 meccs, 0 TD 90 yard, SB-ban 1 yard.
2. szezon pro bowl teljesitmeny, PO-n jatszik 70 yard 0 TD
3. szezon 3 meccs kihagy, visszaeses osszyardban, de atlagban is ( 30 %-ot ), de 5 TD, nincs PO
4.szezon ( Bell 1.szezon ) jatszik az elso negy meccsen, nincs PO szezon vegen a kezdeti 0-4 miatt. 8TD
5. szezon ( Bell 2. ) teljes szezon, pro bowl teljesitmeny. PO-n jatszik 0 TD
6. szezon ( Bell 3. ) PO-ban 0 TD gyozelem a Bengals ellen, de megserul. Broncos ellen nem jatszik
7. szezon ( Bell 4. ) szep szezon, PO-ban Dolphins ellen 2 TD, NE ellen 77 yard 4 negyed alatt
8. szezon ( Bell 5. ) Bell 5 ev alatti 16.7 m keresetevel szemben AB evente keres annyit. 132 yard termeles Bell 155 yard elleneben
Nem azert irtam, hogy savazzam, de nem latom be hogy AB egy 6szor annyit ero jatekos.
A te semadat hasznaltam es nem a rosszakat akartam kivenni. Jobb lett volna mindkettejukrol a jokat irni, de ugy sem jon ki hogy AB annyival jobb.
new orl
2.) A rookie szerződésének lejárta előtti hosszabbítás a dzsanka meg a cica elvitte és erről nem Brown tehet, aki viszont top teljesítményt nyújtott,
3.) Top5 WR-ről beszélünk Brown esetében, akit kettőznek folyamatosan. TD-ket róják fel neki folyamatosan, amiben ippeg idén volt a legjobb, a leggyengébb idényében.
Az 1-es pontra visszatérve. Mindig lesz olyan, hogy egy adott játékos (rookie szerződése alatt, vagy éppen a nagy szerződése végén) nem teljesítmény arányosan kapnak fizut. Az átstrukturálásokkal pedig ez még inkább megborul, így még rosszabb arányok jönnek ki. A Steelers stratégiája az, hogy szerződést hosszabbítani/módosítani csakis a contract year előtt maximum 1 évvel ad. Bell pont erre az évre tiltatta el magát 4 meccsre, ami után teljes szezon jön, így ez nem volt adott. Persze igen, így ha ezt a dzsankás ügyet kiveszem, akkor nem kérdés, hogy Bell alul keresett ezekben az időkben, de ez az összes jó rookie-ra igaz.
Klemó
(Tudom-tudom a QB-k különböznek, cserében a másik két WR-nél azért nincs olyan TD-gyáros pajti, mint Bell, Conner vagy Juju)
több mint 7 éve
[quote=Na jó ki mondom, nem akartam de kimondom...É mondom me nemértitek.Baszod, miért gondolod, hogy Bell visszakullogott volna (mondjuk az első tag előtt) a piacról, ha látja, hogy nekünk nem ér 12 M/évet, de egy Brownsnak igen? Korszakos tehetségű, agyilag limitált srác (alá Josh Gordon).
sutianap
Fast Willie
Sam
Brrr
Bradford
84 meccs
128
Millió dollár
4 csapat
Nem egyedül hüje senki
Szóva mivan Bellel?

több mint 7 éve
Mivan ha ben tori ugy ossze magat, hogy nem tud jatszani a tiltas ellenere torteno motorozasa kapcsan es hat okosan buko nelkul?1.) Pontosan tudod, hogy a 3 szezon különbözet miatt Bell ippeg nagy szerződés, vagyis a "cash in" előtt van, így az összehasonlítás nem igazságosJegyzetek Bellről:Jegyzetek AB-rol
1. szezon sérülés a camp-ben, első 3 meccsen nincs nevezve, rookie idény 8TD-vel, de nincs PO szezon végén a kezdeti 0-4 miatt.
3. szezon 2 meccses eltiltás és összesen 6 meccs az idényben Bengals meccs után IR
4. szezon 4 meccses eltiltással nyit, majd szép szezon, de a PO-ban a Dolphins ellen megsérül, Pats ellen egy negyedet képes játszani
5. szezon FT, 12,5 millió USD kereset, ELSŐ EGÉSZSÉGES PO (67yard futás, 88yard elkapás)
Nem azért írtam, hogy savazzam, de nem látom be, hogy hol és melyik szezonban lett volna alul fizetve....a legjobb éve az eltiltása ellenére a 4. szezon volt, de 4 meccses eltiltással nem hiszem, hogy érdemelne nagy fizut bárki is....
Klemó
1. szezon 9 meccsen 167 yard 0 TD. PO 3 meccs, 0 TD 90 yard, SB-ban 1 yard.
2. szezon pro bowl teljesitmeny, PO-n jatszik 70 yard 0 TD
3. szezon 3 meccs kihagy, visszaeses osszyardban, de atlagban is ( 30 %-ot ), de 5 TD, nincs PO
4.szezon ( Bell 1.szezon ) jatszik az elso negy meccsen, nincs PO szezon vegen a kezdeti 0-4 miatt. 8TD
5. szezon ( Bell 2. ) teljes szezon, pro bowl teljesitmeny. PO-n jatszik 0 TD
6. szezon ( Bell 3. ) PO-ban 0 TD gyozelem a Bengals ellen, de megserul. Broncos ellen nem jatszik
7. szezon ( Bell 4. ) szep szezon, PO-ban Dolphins ellen 2 TD, NE ellen 77 yard 4 negyed alatt
8. szezon ( Bell 5. ) Bell 5 ev alatti 16.7 m keresetevel szemben AB evente keres annyit. 132 yard termeles Bell 155 yard elleneben
Nem azert irtam, hogy savazzam, de nem latom be hogy AB egy 6szor annyit ero jatekos.
A te semadat hasznaltam es nem a rosszakat akartam kivenni. Jobb lett volna mindkettejukrol a jokat irni, de ugy sem jon ki hogy AB annyival jobb.
new orl
2.) A rookie szerződésének lejárta előtti hosszabbítás a dzsanka meg a cica elvitte és erről nem Brown tehet, aki viszont top teljesítményt nyújtott,
3.) Top5 WR-ről beszélünk Brown esetében, akit kettőznek folyamatosan. TD-ket róják fel neki folyamatosan, amiben ippeg idén volt a legjobb, a leggyengébb idényében.
Az 1-es pontra visszatérve. Mindig lesz olyan, hogy egy adott játékos (rookie szerződése alatt, vagy éppen a nagy szerződése végén) nem teljesítmény arányosan kapnak fizut. Az átstrukturálásokkal pedig ez még inkább megborul, így még rosszabb arányok jönnek ki. A Steelers stratégiája az, hogy szerződést hosszabbítani/módosítani csakis a contract year előtt maximum 1 évvel ad. Bell pont erre az évre tiltatta el magát 4 meccsre, ami után teljes szezon jön, így ez nem volt adott. Persze igen, így ha ezt a dzsankás ügyet kiveszem, akkor nem kérdés, hogy Bell alul keresett ezekben az időkben, de ez az összes jó rookie-ra igaz.
Klemó
Mi van ha lecsukjak a ket ismert no"s ugye miatt? Mi van ha?
Szoval hol van itt o vs bell kockazat. Mindenkinel ugyanaz van. Es bell dui-fu ugye vs Big Ben tiltas ellen ossze tori magat es ket no" is perrel fenyegeto kockazata 102 millio nal.
Melyik a nagyobb kockazat?
As Pittsburgh's first-round draft pick out of Miami of Ohio in 2004, Roethlisberger led the Steelers to Super Bowl victories in 2006 and 2009. He has frequently donated time and money to charities, and his charitable foundation awards a police dog to a department near every Steelers road opponent.
However, with his championships and $102 million contract have come several off-the-field problems. In 2006, he defied his coach's orders and rode his motorcycle without a helmet -- and wound up with a concussion, broken jaw and other injuries after a wreck.
And while Roethlisberger has a reputation for patiently signing autographs and posing for pictures while out in public, he also is known for occasionally inelegant behavior in Pittsburgh. Early in his career, he was photographed wearing a T-shirt reading "Drink Like a Champion." Restaurant owners in Pittsburgh have complained he has tried to skip out on bills.
The public largely supported him when he was accused of sexual assault in Nevada. But radio shows in Pittsburgh have been flooded with calls since Friday's allegation -- few of them sympathetic, with many wondering if the new case indicates a troubling pattern of behavior.
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
É mondom me nemértitek.Baszod, miért gondolod, hogy Bell visszakullogott volna (mondjuk az első tag előtt) a piacról, ha látja, hogy nekünk nem ér 12 M/évet, de egy Brownsnak igen? Korszakos tehetségű, agyilag limitált srác (alá Josh Gordon).
sutianap
több mint 7 éve
Gabesz azonnal visszatérsz nyanyelvre me megpusztítlak!

több mint 7 éve
Jegyzetek Bellről:www.behindthesteelcurtain.com/2018/4/17/17215960/misconceptions-surrounding-leveon-bell-part-two-the-steelers-salary-cap-killer-franchise-tag-nfl
Klemó
In the previous article, I probed into Le’Veon Bell’s perceived greed and his desire to be paid as the top RB and a No. 2 WR. Now I turn my sights to the perceived destruction of the team’s salary cap not only in 2018, but also future years. Kevin Colbert has been the General Manager of the Pittsburgh Steelers since 2000 and Vice President of Football and Business Administration, Omar Khan, was brought as Colbert’s right-hand man in 2001.
The salary cap is a winding, twisting minefield that not many human beings can navigate. The complexities are immense, but, year in and year out, the two navigate the waters with the best of them. So, where is the trust they know how to ensure that the Steelers do not put themselves into a major cap bind?
Without further ado, we’ll turn to the accusations swirling around Le’Veon Bell and the Steelers’ cap:
No. 1: Bell destroyed the Steelers’ cap space, and now Pitt cannot sign free agents to upgrade the team. It’s all his fault!
How does that crow taste? The Steelers were players in the free-agent market with quality signings of Jon Bostic and Morgan Burnett. Both are penciled in as starters and fill two glaring holes. Will they be Pro Bowl selections in 2018? Most likely not, but Pittsburgh doesn’t need them to be. The defense gave up 308 points last year, good enough for seventh best. The Steelers just needed upgrades compared to what they were staring at, not a complete overhaul — and in Bostic and Burnett, the Steelers have found quality upgrades which fit the bill. That reality soundly lays this argument to rest.
No. 2: OK, maybe Bell isn’t destroying the cap now, but he will decimate the Steelers’ cap down the road.
Armchair GMs and amateur capologists have been spreading this tale for the past year, ever since Bell was tagged for the first time. The Steelers’ biggest cap hit comes from Ben Roethlisberger, and no one knows if he is going to sign an extension, what that extension would look like, if he will retire, or if Pittsburgh will go out and be a player for a top-tier QB, a mid-tier QB or young gunslinger in the near future. No one has ever reported a full contract structure for a Bell contract, so how could anyone know it would be a burden in future years? The deal could be front-loaded like Jerick McKinnon’s or back-loaded like so many other NFL contracts. If the duo of Colbert and Khan were concerned about Bell killing the cap down the road, would they even be negotiating?
No 3: Restructures are negligent to the health of the cap down the road.
Pittsburgh has done four restructures so far in 2018. Not all that freed-up cap space went to paying Bell’s tag. These moves were necessities just to make the team cap compliant and to make cap room for offseason moves.
So, what were the cap implications according?
Stephon Tuitt: Tuitt’s restructure created $8.168 million in cap space while pushing $2 million per year into each of his remaining four years.
David DeCastro: DeCastro’s conversion freed up $6.79 while adding $1.7 million to each of the next three years.
Alejandro Villanueva: AV’s retooled contract produced a cap savings of $3.53 million and slid additional cap hits of $1.77 million into the 2019 and 2020 seasons.
Antonio Brown: AB’s restructure generated a cap savings of $9.72 million in 2018 while pushing $3.24 million into each of his next four years.
These moves created a total cap savings of $28.2 million in 2018, and kicked $8.71 million down the road for upcoming years. OK, blame Colbert for tagging Bell for $14.5 million for the additional cap hit in each of the next few years, but who do you blame for the remainder? As with any win or loss, the cap liabilities are always a team effort.
No. 4: Not placing the non-exclusive tag on Bell was a mistake. The Steelers could have traded with doormat Cleveland and received two first-rounders.
Let me put this to rest once and for all, no team is going to give up two first-rounders for a RB, nor for any position that is not a franchise QB. It is even highly debatable that a top-notch franchise QB would nab two high first-rounders.
First, this is not 1989, and big-time players are not traded for a zillion draft picks, let alone three first-rounders. Teams learned from the folly that was the Vikings when they were swindled into the Herschel Walker trade. To highlight this, 77-game starter LT Cordy Glenn was traded from the Buffalo Bills to the Cincinnati Bengals so that the Bills could move up nine spots to 12th overall in the 2018 draft. The two teams swapped first-rounders. Left tackle is viewed by many as the second-most-important position in the NFL. If the Bills could only move up nine spots, how was Pittsburgh going to move up 27 or 23 spots to make a deal with Cleveland? Knock the Browns all you want, but their GM is John Dorsey, not your weird Uncle Fred. Dorsey had been with former Green Bay Packers GM Ted Thompson almost exclusively since 1991 and learned a great deal under his tutelage.
Steelers fans realistically will never learn the exact contract figures that would tell the full story of where the sides were. If only partial details come out, fans will again jump to uninformed conclusions. GM Kevin Colbert and Omar Khan need to be trusted more in their handling of the salary cap, and fans need to trust their judgements regarding its manipulations and the ramifications of doing so.
...
In the third part of this series I will be discussing the off-field issues and past injuries and how the perceptions surrounding them are either wrong or misleading.
If you missed any parts of this series, you can read them below:
Part One: Greed and Loyalty
Regiek, de azert nem art mind a ket felrol megvizsgalni a helyzetet. Minden eremnek ket oldala van. Semmi sem tokeletesen feher vagy fekete.
több mint 7 éve
Jegyzetek Bellről:www.behindthesteelcurtain.com/2018/4/16/17175302/misconceptions-surrounding-leveon-bell-part-one-greed-and-loyalty-franchise-tag-rumors-steelers
Klemó
Le’Veon Bell tweeted recently how he is a victim, complaining about how fans view him as a villain.
He’s right.
I read every day here on BTSC, and in other media sources, comments blasting Bell for everything from poor play, to being greedy, to his checkered past. Some aspects of these views have merit, but many others are half-truths or outright falsehoods. Most upsetting are the false narratives spread by other writers and fans on the web. Steeler fans are some of the most voracious and knowledgeable in the NFL. There is no such thing as an offseason for the majority of fans. Hunger for news or opinionated articles drives the fanbase too often to take opinions and assumptions as fact and not for the value of what they actually are — just some writer or commenter’s opinion.
So, it’s time to set things straight: Are fans judging Bell fairly, by his real past and actions on and off the field, or are they judging him according to “what they’ve heard”? Let’s take the misconceptions about the Steelers star one at a time and focus on the money, contract and salary cap aspects.
No. 1: Bell is a greedy player.
It amazed me, once I thought about it, how simple this misconception is to dispel. Think about it like this: After this season, Ryan Shazier will have made $18 million in the NFL. That is more than 99-percent of us will ever make in our lifetimes. Shazier had no choice in what he was going to make this season, or in the first four years of his career, for that matter. Pittsburgh slapped him with the fifth-year option, which meant he could not even test the open market.
Do you feel sorry for Shazier?
Now, what if that were Bell laying on the field clutching his back this season — would you feel pity for him? Would he still be greedy in your eyes?
No. 2: The song and the $15 million man.
What is the main purpose of a rap artist? His job and goal are to entertain, and by entertaining, sell copies of his music, which generate money. Do you really take everything a rapper says at face value? If so, doesn’t that make you look a little naive?
I can get behind the ideas that there are little green men, ghosts and even fortune tellers (OK, I am joking about fortune tellers; that’s going a little too far.). However, I am not ever going to take a mediocre/bad rapper’s lyrics as gospel.
In his song, Bell drops the line, “I’m at the top and if not I’m the closest, Ima need 15 a year and they know this.”
Now, think about the timing.
Bell penned these lyrics right after his troubled 2015 season, which included a three-game suspension and ended with a severely torn MCL which limited him to six games. After a year like that, Pittsburgh obviously was not going to tear up the last year of Bell’s deal when he was making a paltry $1.1 million and the team held the option to franchise tag him or simply let him walk.
Think about the rap again, and now you tell me: Is Bell a fortune teller? Or a just a young dreamer? Or is he simply a guy trying to make a buck?
No. 3: The $17 million quote/rap/rant. (I personally do not even know exactly what to call it. Was he rapping or just talking smack?)
It caused a big fuss a couple of weeks ago when NFL reporter Aditi Kinkhabwala stated in an interview that Bell “wants to be paid exactly like Antonio Brown is paid”. Steeler Nation and the entire NFL went ballistic; everyone was furious. She said it so offhandedly during the interview that it was like the idea was nothing new. Was she quoting a source? In my opinion, no, as she never mentions a source. As an NFL reporter, she would be sensitive to the need for quoting the source if there was one. So what I chalk this up to was a video in 2017 in which Bell responded to Brown after he called him out for not being in camp. You can watch it for yourself here.
Is Bell serious, is he rapping, is just having some fun with AB? All we can do is make our own assumptions. I already know what I think.
No. 4: Bell wants to be paid like a #1 RB and #2 WR, and he is just not worth it.
We have all seen this statement, which is attributed to Bell, via former teammate Ike Taylor. What exactly does this mean? Bell wants to be the highest-paid RB. I believe everyone is on board with that. Currently, the highest-paid RB under contract for 2018 is Jerick McKinnon at $10.5 million. That contract is an outlier because San Francisco is burning through cap money. (The cap hit is the highest year of his contract by a long way.) So instead of using McKinnon’s contract for comparison, I’ll use LeSean McCoy’s 2018 cap figure of $8.95 million instead, even though his contract is three years old and the cap has risen $34 million in that span. Now, let’s figure in what the average No. 2 WR gets paid. Using the contracts of the 33rd through 64th-highest-paid WRs for 2018, the average cap hit is $4.5 million per year. If you were to add McCoy’s cap hit and the average No. 2 WR, the total would be $13.45 million.
So, let’s examine the controversial part of him wanting No. 2 WR money by checking out the stats the average No. 2 WR puts up.
Average receiving yards for the 33rd- through 64th- highest-paid WRs (excluding TEs and RBs): 632 yards. Bell: 655 (46th ranked).
Average receptions (excluding TEs and RBs): 49.6 yards. Bell: 85.
Average yards per reception (excluding TEs and RBs): 12.1 yards. Bell: 7.7.
Jarvis Landry, who led all players in receptions, had only 1.1 yards per reception more than Bell.
While Bell does get blown out of the water in terms of yards per reception, he makes it up with a sheer volume of receptions than most #2 WRs simply cannot duplicate.
With those stats and hard facts in mind, you decide: Could Bell deserve #2 WR money in addition to #1 RB pay?
No. 5: Bell threatens to retire or sit out the season than to play under the tag for a second consecutive year.
Come on folks, who actually believed this frustrated bluster? Bell’s not missing out on $900,000 per game, let alone $14.5 million for the entire season.
It is understandable fans are upset having to go through this media circus. No one likes to have the offseason filled with uncertainty. But no one should be overly surprised with this situation and how it is rearing its ugly head again. Just take some of the things that are being thrown out daily with a grain of salt and delve a bit deeper to find the facts. Rappers rap to sell music. Players try to get notoriety to fuel both their egos, and fan bases and journalists jobs are to sell copy by pushing their agendas. Circle July 16 on your calendar. That is the last day the Steelers can work out a long-term deal with Bell. Finally, then the media circus shall cease. OK, that was wishful thinking as it will continue until Bell actually reports the third of September. That is my expectation at least.
Just like most fans, I cannot wrap my head around the amount of money NFL players take home. At the end of the day, it is small chunks of money out of the whole $14 billion pie. I am not one to take songs at face value or a player who is responding to one of his teammates out of frustration. The Steelers see Bell as worth at least $14.5 million per season, otherwise, they never would have franchised tagged Bell for a second time. So, it is actually fair to look at it that Pittsburgh is indeed paying Bell to be the top paid RB and a No. 2 WR because of the gap in pay between Bell and other RBs.
In the second part of this series I will be discussing the off-field issues and past injuries and how the perceptions surrounding them are either wrong or misleading.
Regiek, de azert nem art mind a ket felrol megvizsgalni a helyzetet. Minden eremnek ket oldala van. Semmi sem tokeletesen feher vagy fekete.
több mint 7 éve
goo.gl/images/6NxqttTeljesen nyugodt vagyok: Tomlin kiváló motivátor és fogja az öltözőt, nincs baj!Mi a pi**a folyik ittHiszti és durci...
twitter.com/girlsurgeon/status/1080524278624206848?s=12&fbclid=IwAR3hjinLJMx6UjI5llKLryLg7YghRGG5Tj7ms3q9vh0WfCGItEZCFT_rfdo
thr_buddha
geleven
Szokol
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
www.behindthesteelcurtain.com/2018/4/19/17215958/misconceptions-surrounding-leveon-bell-part-3-the-immature-and-oft-injured-steelers-franchise-tagÉrtem, amit mondasz, DE:Colbert ilyen téren abszolút felelősségteljes döntést hozott, amikor nem akarta 2 évnél, nagy pénzzel, ráadásul nagy garantálttal lekötni, mivel óriási dead money potenciál lett volna, ami gúsba kötötte volna a csapatot. Az NHL-ben így születtek 10 éves agyrém szerződések, amikből aztán úgy tudtak kiszállni, hogy sok évre "halottá" tették a csapatot. Colbert neve mellé a pipa azt hiszem.kishasziAz NFL-ben pedig születtek olyan megoldások, mint pl. Landry esetén, akit szintén nem akartak nagy pénzért megtartani, de minkét fél észnél volt és ezért leegyeztették vele, hogy non exclusive taget kap és közösen keresnek egy csapatot amelyik megfizeti Landry-t, és a Miami is kap trade ellenértéket. És mindkettő megkapta amit akart.
Ami Bell-el Pittsburghben történt az egy kudarc. Mindkét fél kudarca. Ne mondja nekem senki - 30 éve kötök üzleti megállapodásokat -, hogy ha legalább beszélő viszony van a két fél között, akkor ne lehetett volna tavaly tavasz végéig kideríteni, hogy Bell a második tag-re hogyan fog reagálni. Csak le kellett volna ülni egymással. egyenesen egymás szemébe nézni és rákérdezni. Nem tették, és mindketten vesztettek rajta. Bell elfecsérelt egy idényt, a Steelers pedig feleslegesen ment bele a tagelésbe, semmit nem kapott érte. Se a játékos nem játszott, se ellenértéket nem kaptak érte. Ugyanaz a helyzet, mintha rá sem tették volna tavaly tavasszal a taget. És az egész ügy itt hagyta a nyomát. Bellre rátapadt a csak a dollárt látja minősítés, a Steelers FO-ra pedig az, hogy a legjobb játékosaival is képes b*szakodni, duplán is megtagelni, és az értelmesnél is tovább feszíteni a húrt.
peterk2005
- Az az ellenérték, amit kaphattunk volna az elégtelen lett volna. Mint utólag kiderült, be lett árazva a piaci érték is. Így legalább nem játszott máshol sem ellenünk.
- HA nagyon genya akarok lenni, akkor arról az oldalról is megfoghatnám a dolgot, hogy Bell még annak is örülhetett, hogy a Steelers nem mondott le róla. Lehetett volan így is. Egy nagy kálváriát megúsztunk volna, ugyanott tartanánk kvázi akkor is, sőt, már rég felhazsnálhattuk volna a cap hitjét.
Mondom ne felejtsük el, hoyg többszörösen rovott múltú egyénről van szó, aki egy lépésre van az NFL kukatárolójától....
Szóval vágom, amit ki akarsz hozini ebből, de ha azt vesszük figyelembe, hogy ez egy üzleti vállalkozás, akkor nyilván nem lehetünk olyan naivak, hogy azt gondoljuk nem fogja figyelembe venni Colbert az előzményeket.
kishaszi
No. 1: Bell is a repeat offender in the NFL’s drug policy and, as such, is a liability for future discipline.
Time to set some things straight here. Being busted for marijuana possession and DUI August 20, 2014, pushed Bell into the NFL’s substance abuse program. However, Bell did not fail a drug test before he was handed a three-game suspension in 2016. He did miss multiple drug tests due to miscommunication with the tester.
”I’ve never purposely missed any tests. I’ve never failed any tests,” Bell said, according to the Observer-Reporter’s Dale Lolley. “I had surgery in November of last year. They tried to test me in November and December and I missed those tests. I couldn’t make it to the facility to get tested and they couldn’t come to me, and I missed those tests. I put all the blame on myself. In April, they tried to test me on a Saturday at 7 a.m. and I was sleeping. I can’t put the blame on anyone but me.”
It’s up to you to decide whether to blame this on immaturity or a real miscommunication issue or a fear he would not be able to pass a test. However, unlike its fans, the NFL does not hold a grudge, and regardless of what you chose to blame his actions on, Bell will transition from Stage 2 of the substance abuse program to Stage 1 come August. Correction, Bell will no longer be in the program come August. No matter how you slice it, he hasn’t failed a drug test or ran afoul of the law in 43 months.
Personally, I’m going to pin the blame on Bell’s immaturity. I am not going to hold his reckless past and poor decisions over his head forever. If you want to jettison one of the best running backs in the NFL because of something he did three and a half years ago, that is up to you. I, on the other hand, will give him the benefit of doubt and not continue to crucify him for something he did at 22. Do you still hold eight-year-old, much more serious allegations against Ben?
All NFL contracts come preloaded with clauses that carry with them forfeiture of bonus money and an easy out for a team to release a truly problematic player, but Pittsburgh has made no move to do so. And while it would be an issue for Pitt to lose Bell for multiple games due to a suspension, it is not detrimental money-wise, so Bell’s unwise actions didn’t actually cost the team money...
No. 2: Bell’s significant injuries will lead to a shorter career.
While this holds true with Terrell Davis with his chronic knees, nothing leads to think Bell will travel the same path.
List of Bell’s injuries
2013: A Lisfranc sprain suffered during the preseason hindered Bell’s availability for the first three games.
2013: A Week 13 Grade 1 concussion did not result in any missed games.
2014: Bell takes a heavy shot to his knee and suffers a hyperextension that cost him the playoffs.
2015: A Grade 3 torn MCL cost Bell the remaining eight games of the season. The injury resulted in surgery as the MCL was completely torn on a controversial tackle.
2016: Bell suffers a sports hernia that ended up requiring surgery. The injury was never reported on the NFL’s injury report, so it is unclear when it occurred.
None of the injuries Bell has sustained should be seen as career shortening or chronic -- not even the knee ligament tear. When fans think of knee injuries, they always cringe. However, an MCL tear is not a major knee injury. It is quite common. MCLs are like getting a wisdom tooth pulled compared to the more severe ACL tear.
If you do want to argue that the MCL tear will be career shortening, I’ll hold up Frank Gore as the poster child for disputing this idea. Gore tore two ACLs in college -- far more serious injuries than Bell’s MCL tear. Is Gore a superstar at 34? No -- nor should he be expected to be, especially since he was on a horrific team in 2017. And Gore hasn’t missed a game in seven years. He is a surefire HOF RB sitting behind fourth-place Martin by less than 100 yards. Now, Pitt is not looking to sign Bell through age 34, only through 30 or 31. Yet at 34, Gore is still highly effective, rushing for over 1,100 yards each year, and he’s done so with two much more severe knee injuries than what Bell suffered.
No. 3: Running backs have shorter NFL careers.
Well, that’s technically true, but this is a very misleading statement. Let’s delve into this statement further.
The NFL career lifespan for all NFL players is 3.3 years.
The average NFL career for an RB is 2.57 years.
Wide receivers do not fare much better at 2.81 years.
Quarterbacks, the huge money makers in the NFL, average 4.44 years.
The average career of an NFL player who makes the opening-day roster jumps to six years.
The average career of a player who is in the league at least three years jumps to 7.1 years.
A player with at least one Pro Bowl appearance/selection jumps to 11.7 years.
I am not saying that Bell is going to get to age 35 as Gore has, but he has already surpassed the average career of an NFL back and does not have chronic knees like Terrell Davis. It is very rare to see Bell lit up by a vicious hit in Sanders fashion. Most are glancing blows or simply regular tackles.
...
Will Bell learn from his past mistakes? Will he continue to remain on the straight and narrow? Only time will tell. Why be pessimistic and believe he will fall back into the lifestyle he was leading nearly four years ago?
Past injuries are not an indicator of future success. Chronic injuries do derail careers, but these types of injuries Bell has not suffered. Terrell Davis was forced to retire after seven seasons, but his last three were not productive because of his injuries. Is there an indication that Bell will not last until he is 34 like Gore? Realistically speaking, he probably will not. But, then, Pitt is not looking to sign him to an 8-year contract.
In the next part of this series, I will delve into fallacies regarding Bell and his statistics along with the idea that this might be a sign that his ability is actually in decline.
több mint 7 éve
Engedjük már el a Bell-t így 356-ra, százszor megbeszéltük. Mindenki tudja, hogy kellett volna a csapatnak, ahogy minden csapatba kellene.
Annyi pluszt nem hozott volna Conner-hez képest, mint amennyit bukunk a nagy lóvéjával, ennyiről szól az egész.
Főleg úgy ha teljesítménye visszaesik (márpedig valószínűleg visszaesik ~2 év múlva) és tejelünk neki zsírós lóvét feleslegesen.
Cserébe a nagy lóvé miatt az egész csapat bukja a jó lehetőségeket, aztán meg siránkozunk hogy de jó lenne ha Bell nem kajálna el 15 millákat a cap-ből vélhetően átlagos teljesítménnyel.
Nekünk nem ért annyit, neki meg többet ér a zseton ezért melót vált.
Lehet ezért szeretni vagy nem, én speciel nem ítélem el.
Ha marha jóba vagyok a kollegáimmal, de úgy érzem hogy máshol megkapom a dupláját, akkor van ember aki marad mert nem a pénz minden, és van olyan aki a lóvét választja. Szíve joga eldönteni.
több mint 7 éve
A Steelersnel azert eleg haklisak a rinyalasokra, 21 millios cap hit ide vagy oda, abszolut nem gondolom lehetetlennek, hogy elpasszoljak Brownt. Es Brown meg mintha direkt ezt akarna elerni, ami persze nyilvan nem lenne meglepo, ha valoban problemaja lenne Big Bennel es Tomlinnal.Végül is Bell felszabadúlt 15 millájából futná rá! Két legyet egy csapásra! 😀
Stez
több mint 7 éve
Cirógatjuk Brónit azzal, hogy a pletyik szerint az utsó meccs kihagyása miatt bukik valami többmillás bónuszt, meg gondolom Juju miatt vmi ösztönzőt is.Cseréljük el OBJ-re, akkor nyugi lesz 😊
Jah...és mostanság James Harrison nem annyira szimpi span. Bellánál meg Tóninál is szíccsa a tüzet, gondolom vizesnyolcasban van a Séfékkel.
Fast Willie
több mint 7 éve
Cirógatjuk Brónit azzal, hogy a pletyik szerint az utsó meccs kihagyása miatt bukik valami többmillás bónuszt, meg gondolom Juju miatt vmi ösztönzőt is.Jah...és mostanság James Harrison nem annyira szimpi span. Bellánál meg Tóninál is szíccsa a tüzet, gondolom vizesnyolcasban van a Séfékkel.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
A Steelersnel azert eleg haklisak a rinyalasokra, 21 millios cap hit ide vagy oda, abszolut nem gondolom lehetetlennek, hogy elpasszoljak Brownt. Es Brown meg mintha direkt ezt akarna elerni, ami persze nyilvan nem lenne meglepo, ha valoban problemaja lenne Big Bennel es Tomlinnal.
több mint 7 éve
Teljesen nyugodt vagyok: Tomlin kiváló motivátor és fogja az öltözőt, nincs baj!Mi a pi**a folyik ittHiszti és durci...
twitter.com/girlsurgeon/status/1080524278624206848?s=12&fbclid=IwAR3hjinLJMx6UjI5llKLryLg7YghRGG5Tj7ms3q9vh0WfCGItEZCFT_rfdo
thr_buddha
geleven