Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Valaki itt a fórumon kitalálta, hogy AB alulteljesített tavaly és mindenki ezt szajkózza. Kevesebb yard, de több TD, ez lenne az alulteljesítés??
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/ecxsx9t7bfg42bgfwj3v
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Ha nem lenne a szerződése így struktúrálva én simán elengedném AB-t. Tény, hogy az egyik legjobb WR a ligában, de nagyon nem szimpatikus már évek óta a viselkedése, illetve ha valamiben jó a csapat akkor az a WR-ek draftolása.
tenorx
Persze a csapatnak nyilván rengeteget nyom a latban a financiális szempontok, de én most itt ebben a helyzetbe szurkoló vagyok, szóval miután rohadtul kiábrándító a viselkedése , felőlem is mehet. Egyszerűen én nem tudom ezen dolgok elé helyezni azt, hogy milyen f@sza elkapó. Tényleg ligaelit,de idén ő is azért alul teljesített rendesen. ,Amúgy pedig csak halkan jegyzem meg, hogy idén JuJu gyakorlatilag mindenben jobb nála, kivéve a TD elkapások száma.

több mint 7 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257
Nem olyan rossz ez a társaság, és el fog jönni az idejük 1-2 éven belül. Jesse-vel, McDöncivel, Switzwerel, meg egy jó 2. futóval (Samuels) + Nix, egész ígéretes kezdet.
De azért inkább rakják helyre a fejeket, és vágjunk neki a következő évnek az erősebb kerettel. Idén minden rosszul jött ki, apróságokon múlt, hátha jövőre kompenzálódik az idei szopóroller.
bcsarli
Jesse egy kiegészítő ember, minden évben "majd ez lesz az ő éve". Nem. El kell fogadni, hogy ő egy rossz TE, aki nem igazán jeleskedik, szinte semmiben. Én helyette draftolnék egy fiatalt, aki anyagilag jobban megéri, és ezt a szintet tudja hozni.

Itt kanyarodnék rá McDonald-ra, aki idény elején tényleg jól játszott, de a végére ő is elvesztette a fonalat. Tőle sem ájultam el, de inkább rá raknám a voksomat. A jó TE-k nem itt kezdődnek, ahol ők vannak. McDonald egy erős középszer.

Switzer visszahordó + WR4/5 talán, Samuels 2. éves lesz így ő apróért van itt, még ha nem is mutatott eddig sokat magából, Nix pedig a jól bevált FB, ő mindenképp üde színfoltja ennek a csapatnak.

Akit én említenék, az inkább Eli Rogers. Én az ő játékában látok potenciált, mint slot WR. Őt vetminért biztos leigazolnám jövőre, feltéve ha még BigBen fog irányítani. Vele megvan a kémia.

Ebben az offseasonban inkább arra vagyok kíváncsi, hogy Rudolph mennyit fejlődött, és talán mindennél jobban szeretném, hogy megszorítsa/kiszorítsa BigBent.

Szerkesztette: Dodó
több mint 7 éve
tenorx 14 101 — fő libsi
Ha nem lenne a szerződése így struktúrálva én simán elengedném AB-t. Tény, hogy az egyik legjobb WR a ligában, de nagyon nem szimpatikus már évek óta a viselkedése, illetve ha valamiben jó a csapat akkor az a WR-ek draftolása.
több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Elnézve most már ezeket a dolgokat, amik lassan egy éve mennek a csapat háza táján ( a Bell sztori, a Brown viselkedése, Ben hektikussága), én nem lennék szomorú, ha megnyomnánk a rezet gombot és újra indítanánk a rendszert.

Én esküszöm jobban toleráltam Bell viselkedését-mégha bután is csinálta a dolgokat-de azt, amit most AB csinál azt nem tudom lenyelni, akár mekkora zseni.

Nyilván Tomlinnak is meg van a maga hibája, szimplán ebben a történetben is, meg általában is, de
az itt töltött évei alatt számos szituációt nagyon jól kezelt. Erre most jön a Killör Bíz és kinyír mindent, csak rossz csapatban és nem a pályán.

Szóval én jobban el tudnám fogadni a pár év sikertelenséget a Rudolph-Juju-Washington-Conner quartettel, mint azt, hogy itt vannak a giga sztár balhézó játékosaink, akik folyamatosan feszkóznak és így sem jutunk PO-ba.
Gergőke
Bocs a duplázásért, nem láttam még. De Dettó. Kivéve Tomlint.
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Elnézve most már ezeket a dolgokat, amik lassan egy éve mennek a csapat háza táján ( a Bell sztori, a Brown viselkedése, Ben hektikussága), én nem lennék szomorú, ha megnyomnánk a rezet gombot és újra indítanánk a rendszert.

Én esküszöm jobban toleráltam Bell viselkedését-mégha bután is csinálta a dolgokat-de azt, amit most AB csinál azt nem tudom lenyelni, akár mekkora zseni.

Nyilván Tomlinnak is meg van a maga hibája, szimplán ebben a történetben is, meg általában is, de
az itt töltött évei alatt számos szituációt nagyon jól kezelt. Erre most jön a Killör Bíz és kinyír mindent, csak rossz csapatban és nem a pályán.

Szóval én jobban el tudnám fogadni a pár év sikertelenséget a Rudolph-Juju-Washington-Conner quartettel, mint azt, hogy itt vannak a giga sztár balhézó játékosaink, akik folyamatosan feszkóznak és így sem jutunk PO-ba.
Gergőke
Nem olyan rossz ez a társaság, és el fog jönni az idejük 1-2 éven belül. Jesse-vel, McDöncivel, Switzwerel, meg egy jó 2. futóval (Samuels) + Nix, egész ígéretes kezdet.
De azért inkább rakják helyre a fejeket, és vágjunk neki a következő évnek az erősebb kerettel. Idén minden rosszul jött ki, apróságokon múlt, hátha jövőre kompenzálódik az idei szopóroller.

több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Kvíz helyett...

Azon gondolkodtam, hogy egyébként, ha valamikor, most érné meg elcserélni AB-t. 21-22MM-s dead money-ról beszélnek, amit nem hajlandó benyelni a csapat valószínűleg, én nem értek a szerződésekhez, annyira nem is érdekel a téma, hogy értsek hozzá, de ha ez idei összeg, és 2020-21-ben már nem terhel minket, akkor ez az az év, amikor ezt meg tudnánk lépni.

Nyilván pótolni kellene valakivel FA, v. Draftról, de WR-ekkel eddig szerencsés szemünk volt és ugyan Drake még nem bizonyított, de eddig fejleszteni is jól tudtuk őket. Az is pénzbe kerülne, de ha csak idén buknánk a 22MM-t, a következő két évben 40MM-t spórolnánk. De ez csak agyropi, csak gondolkozom.

30éves, most még kaphatnánk érte valamit, akár játékost, akár pick-et, ami szintén csökkenthetné a problémát, és ő is kaphatna még egy új szerződést az új munkáltatójától az NFC-ben.

Vicces lenne, hogy Bell elengedése és holdoutja tenné lehetővé 2019-ben AB kivágását pénzügyileg. Revenge? Mi meg ittragadnánk a 4 primadonna sztárunk helyett egy öregecske QB-val és egy "finoman szólva is érdekes" Tomlinnal. Én úgy érezném, hogy a két rossz sztárt engedtük el és a két jót küldtük el, de ez privátvélemény/hitvita stb.
Én már tavaly is JuJu+Conner-ben láttam a jövőt egy fiatal QB-val, nem AB+Bell+BB-ben.(Hozzáteszem, nem a teljesítményük -hisz QB még nincs is- hanem a mentalitásuk miatt) Bár ugye a kezdőkből még bármi lehet.

Nem töltöttem ki a kvízt ugyan, mert edzői munkásságokat nem ismervén, edzői neveket nem tudtam volna említeni anélkül pedig hiteltelen a dolog, mint egy éve a Haley Takarodj, de én purgálnék már régóta.
BB-t és MT-t engedtem volna el, gondosan előkészítve, nem pedig egy szezon miatt. Bár nekem nem vérzik a szívem Bell miatt a személyisége miatt, de ha választanom kellett volna, Bell-t és AB-t tartottam volna meg új edzővel, fiatal QB-val.

Szimpatikusabb lenne újra a kedvenc csapatom számomra, akár nyer, akár veszít, mint ez itt most és nekem ez a fontosabb, mert nem vagyok pénzügyileg érintve a FR-ban. Nyilván csak akkor, ha olyan HC van, aki tudja kezelni az óvodás sztárokat.

Igen, el vagyok kényeztetve én is, mint minden PIT szurkoló, de azt szokták mondani "mindenki a maga szintjén nyomorog". Én itt, és nem élvezem annyira. A játékot még el tudnám fogadni, a cirkuszt kevésbé. Idén 3-de lehet 4 csapat fog a mi szintünkön nyomorogni a csoportban jó eséllyel.
Most azért haladunk az irányba, hogy egy év múlva legyen egy Tomlinunk, egy BB-ünk, mínusz Bell, Mínusz AB, mínusz Munchak és egy félkész Def-ünk, és mi edzőcserén és QB cserén gondolkodunk majd.

Írom mindezt múltidőben, mert én ezt már így gondolom egy ideje, szerintem a SB window-t mi már évekkel ezelőtt bezártuk.

Bocs, hogy hosszú, de igyekeztem tagozódni okossan. Eléggé nehezen viselem, nem a PO hiányát, hanem azt, ami a csapatnál folyik, így kikívánkozott.
Magánvélemény, nem kell egyetérteni vele feltétlenül.

PS: Butlert kihagytam, szerintem ő nagyon jól levette Eifertet a pályáról. És egy nagyon jó LB edző lehet belőle újra.

És Bújjék Belétek
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

Szerkesztette: Gergőke

több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
Bazdki, átrágom magam 3 oldalon vmi kis ab-val kapcsolatos bulvár szennyért, erre csak bell vs fo infinity war jön a pofámba 😕

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
Matthew Thomas a Ravensnél folytatja. ILB fronton úgy is jól állunk...
astroid
Na most lett elég.
A hülye Bell témából is, meg a faszom idiöta edzőinkből is.
Tőlem takarodhat az összes,
ez után az okos döntés után.
Engedjük el az összes lb-t, minek nekünk, vagányok vagyunk, ja és ott van nekünk butler.
Röhej...
És szeretném kérni a Bell storyhoz,, hogy légyszi írjatok még fizetési adatokat, még, még, még.
Lassan minden emberét tudni fogom, hála istennek.
zidane99
Egy embertől azért szeretnék adatokat, neki elhinném, hogy azok az igaziak.
Gáz hogy nem emlékszem pontosan a nevére.
GSM talán?

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 228
Srácok mi lesz AB-al? Trade??? Áll a bál...
Tomcsik
azt irtak hogy felvette big ben telo hivasat. Tomlint meg azt olvastam, hogy nincs szo trade rol. De ezeket csak ket perc kereses utan. Szoval nem tudom igazak e.

www.youtube.com/watch?v=24Cnc4njwyw tomlin nincs keres trade re.

937thefan.radio.com/articles/roethlisberger-i-talked-ab-thursday-and-everything-was-great ben beszelt vele csutortokon es minden csodalatos ab val.
gabistar
Jah Tomlinnak meg nem vette fel a telót. Nem ment el a meccsre pedig az ügynöke azt mondta játszik majd...Amúgy Tomlin nem azt mondja hogy nincs szó traderől hanem hogy nem spekulálna ezzel kapcsolatban...Az interjúból az jön le hogy elég pipa a vezetés AB-ra...

mobile.twitter.com/rapsheet/status/1080623745088266242

Ami még dúrvább hogy úgy néz ki azért skipelte az edzést meg a meccset mert a Fox új éneklős műsorában a Masked Singerben bohóckodott...

twitter.com/maskedsingerfox/status/1080661470478708736

mobile.twitter.com/erjmanlasvegas/status/1080679622826577921

AB James Harrisonnal hallgatta Tomlin sajtótájékoztatóját...

mobile.twitter.com/barstoolsports/status/1080532034718715905

Itt meg egy kis poén hogy finoman szólva sem jó a viszony Tomlin és AB közt...

mobile.twitter.com/yoursports/status/1080613866751623168

Azért ez nem egyszerű....

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 7 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
astroid
Na most lett elég.
A hülye Bell témából is, meg a faszom idiöta edzőinkből is.
Tőlem takarodhat az összes,
ez után az okos döntés után.
Engedjük el az összes lb-t, minek nekünk, vagányok vagyunk, ja és ott van nekünk butler.
Röhej...
És szeretném kérni a Bell storyhoz,, hogy légyszi írjatok még fizetési adatokat, még, még, még.
Lassan minden emberét tudni fogom, hála istennek.
több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
astroid
Neeemáááááár. B@szki.....ezt nem hiszem el. 😕
Gergőke
Csak a védelmi sémánkról kell néhány info nekik.
Készülnek ellenünk a PO-ra.
Ja nem...

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
astroid
Neeemáááááár. B@szki.....ezt nem hiszem el. 😕

több mint 7 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
több mint 7 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Ha gyűrűt akar,innen megy.
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Tomcsik
azt irtak hogy felvette big ben telo hivasat. Tomlint meg azt olvastam, hogy nincs szo trade rol. De ezeket csak ket perc kereses utan. Szoval nem tudom igazak e.

www.youtube.com/watch?v=24Cnc4njwyw tomlin nincs keres trade re.

937thefan.radio.com/articles/roethlisberger-i-talked-ab-thursday-and-everything-was-great ben beszelt vele csutortokon es minden csodalatos ab val.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Sziasztok! Minendkinek jo utat tovabb, jo forumozast 2019tol!
Klemó
viszont kivanjuk...
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 228

több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863
Sziasztok! Minendkinek jo utat tovabb, jo forumozast 2019tol!
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863
No akkor ugorj neki mégegyszer...mert hiába mondom én, hogy a rollover cucc csak smint, nem akarod megérteni. Segítek...21,950 az a pénz amit ha most a PO-ban a gerincét törik biztos megkap Gurley egy centtel sem több, mivel a többinél mind feltétel, hogy rosteren legyen és egy cent base salaryt nem adtak neki 2018-ban.Klemó
Nem feltétel. 😊 (A "fully guaranteed" ami 2019-re vonatkozik azt jelenti, hogy onnantól akkor is megkapja, ha kivágják. Ettől fully. De ha lesérül, akkor járt volna neki mindenképpen, mert a 2019-es pénz sérülésre aláíráskor garantált volt (csak kirúgásra nem). A Bell féle rolling guarantee féle szerződés viszont éppen olyan - azért rolling guarantee és nem "sima" guarantee - mert a garantáltság - mind sérülésre, mind kivágásra - folyamatosan, évről évre aktiválódik. Azaz Bell semmit nem kapott volna a 2019-es pénzéből.)
peterk2005
Amennyiben marcius 15-en rosteren van marmint Gurley....es en mostani POrol beszeltem........

Bell kapcsan az elobbi postodban azt olvastad nem tudod mit kapott volna most meg levezeted hogy milyen lett volna? Ez komoly?

Irsz egy orbitalis suletlenseget 40 millas fixekrol hadovalsz Gurley eseteben es fogadok egyszer nem nezted meg a neten a szerzodeses reszleteket. Hat minek is....te tudod....

Na ettol az uberokossagtol faradok el es jaj latom most szerkeszto vagy....akkor ezer bocs

Most szalltam ki a forumrol....legyen a tied...tietek..
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
PS - Sobri nem tucc egy Pittsburgh Kardashian's képet barkácsolni?
sutianap
 i.imgur.com/jHTpq7e.jpg?DirtyWindows.jpg
Sobri Jóska
Beküdhessük a depotnak, nemá csakén nyihogjak, vagy jogvéded?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Gabesz azonnal visszatérsz nyanyelvre me megpusztítlak!
sutianap
Igy lesz. De addig is, Google translate a baratunk.

De most sajnos nincs nagyon erom betegseg/serules miatt leforditani. De majd valaki megteszi. : )

Lenyeg elmagyarazzak a tevhiteket pontrol pontra bellel kapcsolatban.

Pont azokat amiket felhoztak itt is ellene. Ezert linkeltem be.

Hogy tul sokat kert. Hogy tul kockazatos a jateka. Hogy tul serulekeny. Hogy tul balhes. Hogy tul fuves. Es hogy minden tul tul vele. Es ezt egytol egyik leirjak cafolva. Majd valaki, aki tudja forditsa le. Mert jo kis olvasmany.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
PS - Sobri nem tucc egy Pittsburgh Kardashian's képet barkácsolni?
sutianap
 i.imgur.com/jHTpq7e.jpg?DirtyWindows.jpg

több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
 i.imgur.com/uNqG6rn.jpg?DirtyWindows.jpg
Sobri Jóska
Lassan feldobhatnál egy olyat is, hogy a csapatából mindig a maximumot kihozó edző, Marrone megbeszéli a frencsi QB-val (Bortles) hogy mi legyen a taktika az idei PO-ra.
Háttérben lehetne esetleg a Brown TD előtt sóscukorért induló Ramsey... 😊
Jan
 i.imgur.com/vVSDXBa.jpg?DirtyWindows.jpg