Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Az alapján ami itt megy, el is döntöttem hogy én egész évben annak a csapatnak szurkoltam, aki majd megnyeri a SuperBowlt-t. Utólag, de visszamenőleges hatállyal. Úgy érzem ez a nyugalom és boldogság titka 😊
bcsarli
Akkor februártól szeptemberig élvezed azt, amin mi előtte 4 hónapig görcsölünk. 😀
kittli
Jövőre lehet nem is nézek NFL-t, csak utólag kihirdetem magam a SB győztes szurkolójának 😊

több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
Az alapján ami itt megy, el is döntöttem hogy én egész évben annak a csapatnak szurkoltam, aki majd megnyeri a SuperBowlt-t. Utólag, de visszamenőleges hatállyal. Úgy érzem ez a nyugalom és boldogság titka 😊
bcsarli
Akkor februártól szeptemberig élvezed azt, amin mi előtte 4 hónapig görcsölünk. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Beszédes azért, hogy mindkét edző, aki elhagyott minket, lateral move-al ment el, nem előrelépett. Jó eséllyel nem akartak itt lenni ill. máshol jobban akartak tevékenykedni. Játékosoknál is ez jön elő, úgy látszik, már edzőknél is. Elveszíteni látszunk gyermeki bájunkat.

Komolyabban, remélem, Munchak csak Gilbert-et viszi, ha elengedjük, Foster-t, Finney-t, Prince-t nem.

Ugye OLB kócs valószínűleg Butler lesz, RB kócsot nem láttam, lehet tényleg beolvad a WR és OL groupokba a RB szekció. 2019-ben úgyis csak passzblokkolni és elkapni fognak a futók.

Csak tudnám akkor kit fogunk kirúgni, ha majd 32-ek leszünk futásban. Gondolom, az erőnléti edzőt. Az idei minta alapján.

Tagozódtam okossan
Spy
bocs, ha nem kellett volna idővel rákészülnöm és a végére hagynom Gabi szösszenetét, láttam volna, hogy már leírt valami hasonlót 😊
több mint 7 éve
Beszédes azért, hogy mindkét edző, aki elhagyott minket, lateral move-al ment el, nem előrelépett. Jó eséllyel nem akartak itt lenni ill. máshol jobban akartak tevékenykedni. Játékosoknál is ez jön elő, úgy látszik, már edzőknél is. Elveszíteni látszunk gyermeki bájunkat.

Komolyabban, remélem, Munchak csak Gilbert-et viszi, ha elengedjük, Foster-t, Finney-t, Prince-t nem.

Ugye OLB kócs valószínűleg Butler lesz, RB kócsot nem láttam, lehet tényleg beolvad a WR és OL groupokba a RB szekció. 2019-ben úgyis csak passzblokkolni és elkapni fognak a futók.

Csak tudnám akkor kit fogunk kirúgni, ha majd 32-ek leszünk futásban. Gondolom, az erőnléti edzőt. Az idei minta alapján.

Tagozódtam okossan
több mint 7 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
No Munchak is ment!
Razi
És azért az jelzés, hogy nem valami magasabb beosztásért ment el. OL coach lesz Denverben is. (persze a család, meg minden, tudjuk... )
Jan
Én sem maradnék ilyen kuplerájban ami itt lett. Ráadásul ha tippelnem kéne Fosternek és Gilbertnek is utilaput kötünk a talpára szóval ott is lehet kezdeni az építkezést újra...
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Saxon pedig a Cardinals stábjában landolt. ☹️

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 890
Shaun Sarrett-et, neveztek ki, szinte azonnal OL coach-nak...o eddig muncsak mellett dolgozott
több mint 7 éve
Valami hasonlón gondolkodtam
Lehet itt Tomlint ekézni (van is miért) de őt is fizeti,alkalmazza valaki ...

Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
No Munchak is ment!
Razi
És azért az jelzés, hogy nem valami magasabb beosztásért ment el. OL coach lesz Denverben is. (persze a család, meg minden, tudjuk... )
Jan
Tudja ezt bell is brown is es o is mi megy itt, meg a masik eddzo aki ment ugyanigy... Sajnos. Es buta lett volna, ha nem megy el. Foleg hogy ha jol tudom unokajat irtak hogy ott van. Ki marad a sullyedo hajon rajta.

Max benji kapitany. De vele fog sullyedni az egesz. De meg akkor is passzolni fog. Meg mondani, hogy minden amazing. Es nem erti mi a baj.

Tomlin meg majd nez mint szokott. Legalabb a ray ben tol kap sok zsozsot. A reklamarcakent. : )

Ezt a csalad, meg minden a csapat, meg itt milyen jo jatszani. Sehol sem ilyen jo. Stbt mar probalom mondani evek ota, hogy nem igy van. Az az oreg rooney val volt. Ahogy suti is mondta. Sajnos vele ment az egesz. Kezdodve attol a naptol, amikor el akartak adni egy befekteto csoportnak a csapatot es kis hijan igy is lett. Na azon a napon halt meg a csaladias hangulat. A rendet tarto rooney bacsi eltavozasaval egyutt.

A mostani rooney uron latszik, hogy a joban no"t fel. Es hogy szimpla bizniszman. Nem hiszem hogy ott van a palyan. Nem hiszem hogy barkivel beszel. Nem hiszem, hogy barki odaallithat hozza, csak ugy. VAgy hogy egyutt ebedelnek. O mar inkabb VIP es tulaj. Ami nem gaz.

De nem mint az apuka volt, egy igazi jo kertesz. Mert aki kerteszkedik az tudja, hogy ha adsz a kertednek sokat es meg tobbet foglalkozol vele, annal tobbet kapsz vissza.

Es a lenyeg, o volt az aki most mondok egy szamot 2500 usd ert alapitott egy csapatot. Es felepitette. Szerette, gondozta, apolta novelte. Stb. Es nem ugy nezett a steelersre mint valami penzhozo gyar, inkabb mint a sajat buszkesegere. Mig a mostani rooneyk meg szerintem mar igy. Ok menedzserei a csapatnak es tulajai.

Meg a masik kertesz rooney ur, meg buszken, szivet lelket kiteve tett meg mindent a csapatert. Es elvarta ugyanezt. De o nem egy elszigetelt, kulonallo, magasabb rangu stb volt. Mig a mostaniakon nem erzem ezt. Itt kell a show es a kenyeret es cirkuszt a nepnek es kesz. Ennyi.

A mi most megy az meg szimplan biznisz semmi tobb. business as usual.

Jo azt nem mondom, hogy nem lennenek gaz csapatok, akikhez tenyleg gaz volna odamenni. De ezt ami volt mar el kell felejteni. Es ezt mondtam, amikor mondtatok hogy bell miert nem orul hogy o steelers csapatban maradhatna jatszhatna picit kevesebbert stb. Meg hogy milyen jo itt neki. Igen nem rossz. De lehet mashol jobb is rosszabb is. Ennyi. Munka semmi tobb. Csak ok a jatekot amit szeretnek, azt csinaljak munkakent.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Az már nyilvánvalónak látszik, hogy AB főleg Ben miatt akar elmenni. Csak az a kérdés, a FO szerint melyik jobb a csapatnak. A SB window már nem lehet szempont, az becsukódott, szvsz inkább a pénzen múlik a dolog, meg azon hogy hosszabb távon kit gondolnak hasznosabbnak.

Ha Bennel hosszabbítunk, akkor szerintem ez a következőkkel jár:
-AB elmegy, dead money, stb...
-a Rudolph pick egy kidobott 3. kör (nemigen fogjuk látni pályán)
-kevesebb pénz marad pl a Foster-szerződésre (ha egyáltalán...)
- lesz egy 37-38 éves, sokszor összetört QB, teljesen ingadozó teljesítménnyel

Fordított esetben:
-lesz 2 király WR, ebből az egyik nagyjából QB fizetésért
-megtudjuk hogy Rudolph-al mi a helyzet
-lesz pénz
-nem lesz QB (illetve újonc, ami eleinte valszeg katasztrófa lesz)

Melyik tűnik jobbnak?
Jan
szerintem a 2. nem játszik, az első esetben, jó lenne egy első körös pick és egy jó draft (mint a 2017-es), így ha BB-nek nem jön össze ez a szezon, akkor legalább a védelem fejlődne. Most akkor lettünk volna bajba ha még Bell-el is kötünk egy hosszútávú szerződést, így legalább a jövőben több mozgásterünk lesz. Ha nem jön ösze a következő szezon akkor Tomlin helye is kérdéses (amúgy is). Hosszú távon még akár jól is elsülhet a dolog. Én bízok a fiatalokban JuJu, Samu, Conner, Watt, Washington, stb és a falak is kitartanak még egy darabig. Rudolfot nem tudjuk milyen élesben, csak azt remélhetjük BB összeszedi magát...
astroid
CSak egy dolog, ha bell jatszik. Nem duplazzak most a masik pavat. Abt. Es talan kb 80% hogy po ban vagyunk.

Mert vagy bell vagy conner hozta volna a jo futasokat. Es nem tunik el a futas csak ugy. Es nem megy a masik DIVA nak (benjinek) a labda 80% passzra a kezebe. Es hogy majd o jol elver mindenkit. Es megvaltja a ben vilagot. Amit nem sikerult.

Szoval most kb meg mindig az lenne, hogy van harom elitnek tartott jatekosunk. Akibol a qb a gyenge lancszem.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
No Munchak is ment!
Razi
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
No Munchak is ment!
Razi
Ez viszont nagyon fáj, a legjobb edzőnek volt ☹️☹️☹️....nem tudom, hogy tudunk-e őt csak megközelítő szintű OL kócsot ide hozni. ☹️

több mint 7 éve
Az már nyilvánvalónak látszik, hogy AB főleg Ben miatt akar elmenni. Csak az a kérdés, a FO szerint melyik jobb a csapatnak. A SB window már nem lehet szempont, az becsukódott, szvsz inkább a pénzen múlik a dolog, meg azon hogy hosszabb távon kit gondolnak hasznosabbnak.

Ha Bennel hosszabbítunk, akkor szerintem ez a következőkkel jár:
-AB elmegy, dead money, stb...
-a Rudolph pick egy kidobott 3. kör (nemigen fogjuk látni pályán)
-kevesebb pénz marad pl a Foster-szerződésre (ha egyáltalán...)
- lesz egy 37-38 éves, sokszor összetört QB, teljesen ingadozó teljesítménnyel

Fordított esetben:
-lesz 2 király WR, ebből az egyik nagyjából QB fizetésért
-megtudjuk hogy Rudolph-al mi a helyzet
-lesz pénz
-nem lesz QB (illetve újonc, ami eleinte valszeg katasztrófa lesz)

Melyik tűnik jobbnak?
Jan
Itt szerintem nem az fog donteni, hogy melyik tunik jobbnak. Hanem az amit ab is mondott. Hogy big ben egy legenda. Mig ab bell es barki mas mellette most a csapatban "csak elit" jatekosnak van beallitva.

Igy ha meg kell tolteni azt a 65 ezres stadiont. Es az embereket meg kell nezni kinek szurkolnak tobben, kik szeretik jobban bent/bellt/abt. Es kijon, hogy mindig big ben volt a franchise arca.

Igy no brainer hogy ot valasztjak. Addig amig tud dobni. Es pont ez miatt akadhatott ki ab is. De o neki is gigaszi a fizetese. Es hat meg egy elit futo nem fert el itt. De egy kioregedo egesz szezonban DIVA, kicsit stat vadassza valo, egoistava valo ben meg igen.

Szoval bell utan, most ha abt is bealdozzak. Akkor ez nagyobb blama, mint a tavalyi vicces draftjuk. Meg a holt homaly fa igazolasok.

Es elojon az, hogy hol van tomlin amikor kellene? Rendet tud ugye tartani az oltozoben ugye? Hiaba mondtuk mar joparszor hogy bratyizason kivul meccsek kozben, meg a bamba bamulasan kivul nem sokat szoktak valtoztatni a jo iranyba a meccseken, ha nem ment a szeker.

Akkor is mr ray ben ott alt keresztel a nyakaban. Es max imadkozott. Vagy jo kepet vagott hozza. Hogy pl haleyt rugjuk ki.

Ahelyett hogy helyre tette volna ot is, hogy figyu, nem megy ez meg ez meccs kozben. Talan lepj at az 1 tol 5 ig pontodrol es jatekhivasodrol, a kovetkezo oldalra es lapozzal.

Belly papa nem hiszem hogy mr ray ben fa arcal nezne vegig a sullyedo hajot a po ban is. Meg okland ellen is. Meg meg csomoszor.

De mindegy, legalabb jol menedzseli a jatekosokat. Most elojott ebben az evben egy dolog. Az, hogy brown nak, a kettozese miatt sokkal nehezebb dolga volt. Mert elengedtek bellt. Ami megint tok jo huzas, hogy 4 ev alatt vagy 5 ev alatt nem tudnak egy elit futoval szerzodest kotni. Vicc. De akkor meg miutan ez nem jon ossze odavagja nekik, hogy ha tageltek. Kiulom az egesz szeznont. A dehogy fogod gondoltak tomlinek.

Ja es igy lett. Amikor meg elkezdte, jott a mediahaboru. Hogy igy meg ugy cserben hagyja a csapatot, meg ilyen olyan szemet. Aztan amikor az ugynoke helyre tette oket, hogy jo lenne, ha nem szajkoznanak semmi tobbet a sajtoban bell ugyerol.

Akkor meg jon egy vita brown es ben kozott. Amit szinten mr rayben jol menedzselt. Ben szerint minden amazing. Bronw nem jatszhatott. Es most tradelni akarjak.

Hat ez aztan a jo csapat menedzseles. Milyen lenne a rossz. Ezek mellett nem beszelunk a gaz fa igazolasok, a bust draft lb, cbkrol. A gaz majd jo lesza def magatol, meg edmundstol es az uj rendszertol. Amik egytol egyig mind bedoltek.

Ideje lenne mar, ha vagy tisztaznak, vagy elcserelnek. VAgy legalabb leulnenek es megoldanak. Ha mar olyan jol tudja menedzselni a jatekosokat tomlin. De nem. Egy hosszabb vita, ha igy volt megint nem tudta megoldani. Most meg fujolas mindenki reszerol, amit megint nem tudott megoldani.

Most megint ez a story lesz egesz jovo evben, vagy egesz draft es mondjuk pre seasonig? Megint nem tudja akkor jol menedszelni. Mert megint csak a bal all.

Par eddzo ment. A gyengek maradtak. Eddzo jott. De a lenyeget meg mindig nem raktak helyre. Mi a francnak vannak ott. Monika showt generalni minden heten. Hogy most tulajdonkeppen brown mar levette a twittererol hogy steelers tag. Miert nem lehet kiallni es elmondani mi a fraszt akarnak. Mi a frasz lesz.

Ja mert nem tudja kezelni. Es igy konnyebb. De kirakni es 22 milatt benyelni az nagyon jo. De egy elit jatekost meg megtartani nem volt kepes. Erdekes. Es egyre erdekesebb. Nem akarom ezzel azt mondani, hogy nem lehetne jo tomlin. De az elmult idoben minden, csak nem jo. Nincs po. Gyenge csapatoktol kikapunk. Challengelni nem tud vagy 9 bedobott zaszloja mind vissza volt dobva kb neki. Ray ben reklam arcnak tokeletes meg akkor is, amikor az ellen megy 21 ponttal. Es meg ha ez a csapat pl a browns is lenne ev elejerol.

O akkor is csak ezt csinalna.

usatsteelerswire.files.wordpress.com/2018/02/mike-tomlin-1.jpg?w=1000&h=600&crop=1
több mint 7 éve
Mintha egy harlemi beszélgetést hallgatnék. (Kiejtést tekintve is.) A bárgyún vigyorgó belőtt iq 80 as stílusban artikuláló nomen est omen a routjain kívül mást is elfelejtett. A Wallace helyett senkiként jó fizetésért hosszabbítottunk vele, 2 év után hiszti a No 1 es fizetésért. Párját ritkító módon ezt is megkapja, erre jön a buzibunda, öltözői videó és az egyéb önimádó f@szságok. A csapatra közben szarik, az elkapás statja romlik, a sok hiszti és a látványos túlerőltetés ellenére is, néha nyilvánvaló homályokat fut. Bell pepitában, csak hosszabb ideig volt itt. Közben mindenki Bent fikázza, 15 év és 2 gyűrű után...
no flacco
Kikérem magamnak 😁 Én mind a kettőt fikáztam 😁
Gergőke
Én Tomlint is, nyertem?
sutianap
Ezzel lehetetlen versenyre kelni 😁

több mint 7 éve
A draftig amúgy is csendes szokott lenni a topik.
Most legalább vannak események, pörgés, indulatok.

Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
Na, egy jó Steelersszel azért csak izgalmasabb, pedig ha rosszat akarnék nektek, egyből rámondanám, hogy persze, maradjon AB és menjen Big Ben.
Wyatt
Árkon túlról én is csak jót szoktam akarni a gazdának.
több mint 7 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
No Munchak is ment!

Szerkesztette: Razi
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na, egy jó Steelersszel azért csak izgalmasabb, pedig ha rosszat akarnék nektek, egyből rámondanám, hogy persze, maradjon AB és menjen Big Ben.

több mint 7 éve
LJ Fort. Csak hogy valami jót is mondjak 2018-ra.
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan
Mintha egy harlemi beszélgetést hallgatnék. (Kiejtést tekintve is.) A bárgyún vigyorgó belőtt iq 80 as stílusban artikuláló nomen est omen a routjain kívül mást is elfelejtett. A Wallace helyett senkiként jó fizetésért hosszabbítottunk vele, 2 év után hiszti a No 1 es fizetésért. Párját ritkító módon ezt is megkapja, erre jön a buzibunda, öltözői videó és az egyéb önimádó f@szságok. A csapatra közben szarik, az elkapás statja romlik, a sok hiszti és a látványos túlerőltetés ellenére is, néha nyilvánvaló homályokat fut. Bell pepitában, csak hosszabb ideig volt itt. Közben mindenki Bent fikázza, 15 év és 2 gyűrű után...
no flacco
Gergőke
Én Tomlint is, nyertem?
sutianap
Én Bellt is...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
,,Továbbgyűrűzik az Antonio Brown-ügy, ugyanis a Hall of Famer elkapó, Jerry Rice állítólag napi szinten kommunikál Brownnal, aki állítása szerint "iszonyatosan" szeretne a 49ersben játszani.''
steelwolf
"Jerry Rice says that AB wants to come play for the 49ers really bad."

Then they need to compensate the Steelers “really bad”
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
,,Továbbgyűrűzik az Antonio Brown-ügy, ugyanis a Hall of Famer elkapó, Jerry Rice állítólag napi szinten kommunikál Brownnal, aki állítása szerint "iszonyatosan" szeretne a 49ersben játszani.''
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
no flacco
Gergőke
Én Tomlint is, nyertem?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
no flacco