San Francisco 49ers
59 feliratkozó
4 órája
Az is hivatalos, hogy Sigle nem játszik a héten és várhatóan ő is több hétre dőlt ki.na ő nagyobb veszteség 😕 hianyozni fog a szélvész a backfielden
Tarsi
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
4 órája
Az is hivatalos, hogy Sigle nem játszik a héten és várhatóan ő is több hétre dőlt ki.Mykel Williams meg lesz.
Tarsi
ezeken meg besírok
When Brock Purdy passed up Josh Allen in MVP Odds 😭😭😭😭😭✌🏽✌🏽✌🏽 t.co/vB0711CSCl
— NinersShowYo (@NinersShowYoo) October 7, 2026
10 órája
Az is hivatalos, hogy Sigle nem játszik a héten és várhatóan ő is több hétre dőlt ki.
12 órája
csak jó nálunk a kórházi koszt..Érdekes, hogy egy hetet várt a csapat, mielőtt IR-re rakták.
és a roster pótlás is 😀
https://ninerswire-eu.usatoday.com/story/sports/nfl/niners/2026/10/07/49ers-roster-moves-dante-pettis-ir-xavier-smith/92140227007/
Josszi
12 órája
csak jó nálunk a kórházi koszt..és a roster pótlás is 😀
https://ninerswire-eu.usatoday.com/story/sports/nfl/niners/2026/10/07/49ers-roster-moves-dante-pettis-ir-xavier-smith/92140227007/
2 napja
én azt odaadnám nektek, vagy Atlantának. a többi ellenfelünkért nem rajongok kimondottan 😀Hibátlan alapszakasszal viszont nem szokás SB-t nyerni-állítják Miamiban.már csak miatta is jó lenne egy hibátlan alapszakasz 😀biztos jó meccs lesz. csak futni kell 😊Aha, lófaszt, inkább nyerjünk! Már bocs! Amit lehet meg kell nyerni. Első a W-L arány, úgyis valami kutyaütő csapattól kikapunk év közben illetve összebalfaszkodjuk valakinek a Win-t! Egyébként Dávid barátunk idén még nem jelentkezett, amint kikap a csapat itt lesz!
amúgy ezt a meccset dropolhatjuk is akár, mert AFC ellen kapjunk i inkább
petey
Hiányzik???! 😀
Tapsi Hapsi
Csiriba
Lehet kellene egy L a biztonság kedvéért 😉
ozibozi
2 napja
Szerintem ráérünk a 10-12. hét között valahol (kifejezetten szép lenne csoporton belül 3-0val nyitni)Köszi a tippet, akkor ezt a héten le is tudjuk majd szerintem.Hibátlan alapszakasszal viszont nem szokás SB-t nyerni-állítják Miamiban.már csak miatta is jó lenne egy hibátlan alapszakasz 😀biztos jó meccs lesz. csak futni kell 😊Aha, lófaszt, inkább nyerjünk! Már bocs! Amit lehet meg kell nyerni. Első a W-L arány, úgyis valami kutyaütő csapattól kikapunk év közben illetve összebalfaszkodjuk valakinek a Win-t! Egyébként Dávid barátunk idén még nem jelentkezett, amint kikap a csapat itt lesz!
petey
Hiányzik???! 😀
Tapsi Hapsi
Csiriba
ozibozi
Tarsi
2 napja
Köszi a tippet, akkor ezt a héten le is tudjuk majd szerintem.Hibátlan alapszakasszal viszont nem szokás SB-t nyerni-állítják Miamiban.már csak miatta is jó lenne egy hibátlan alapszakasz 😀biztos jó meccs lesz. csak futni kell 😊Aha, lófaszt, inkább nyerjünk! Már bocs! Amit lehet meg kell nyerni. Első a W-L arány, úgyis valami kutyaütő csapattól kikapunk év közben illetve összebalfaszkodjuk valakinek a Win-t! Egyébként Dávid barátunk idén még nem jelentkezett, amint kikap a csapat itt lesz!
petey
Hiányzik???! 😀
Tapsi Hapsi
Csiriba
ozibozi
2 napja
Hibátlan alapszakasszal viszont nem szokás SB-t nyerni-állítják Miamiban.már csak miatta is jó lenne egy hibátlan alapszakasz 😀biztos jó meccs lesz. csak futni kell 😊Aha, lófaszt, inkább nyerjünk! Már bocs! Amit lehet meg kell nyerni. Első a W-L arány, úgyis valami kutyaütő csapattól kikapunk év közben illetve összebalfaszkodjuk valakinek a Win-t! Egyébként Dávid barátunk idén még nem jelentkezett, amint kikap a csapat itt lesz!
petey
Hiányzik???! 😀
Tapsi Hapsi
Csiriba
2 napja
már csak miatta is jó lenne egy hibátlan alapszakasz 😀biztos jó meccs lesz. csak futni kell 😊Aha, lófaszt, inkább nyerjünk! Már bocs! Amit lehet meg kell nyerni. Első a W-L arány, úgyis valami kutyaütő csapattól kikapunk év közben illetve összebalfaszkodjuk valakinek a Win-t! Egyébként Dávid barátunk idén még nem jelentkezett, amint kikap a csapat itt lesz!
petey
Hiányzik???! 😀
Tapsi Hapsi
2 napja
Nálam olyan mint Kittle, blokkol, blokkol aztán, elszabadul egy- egy nagy játék vagy TD! Kiszámíthatatlan.....Azért blokkolásban fog ő hiányozniazért valljuk be, amellett, hogy imádjuk Jucit, azért nem akkora tragédia ha nincsHa tényleg csak 3 hét, akkor szerencsénk van, én már ACL rémálmokat láttam nagam előttAn MRI on Kyle Jusczyk’s knee revealed a sprain and bone bruise that now is expected to sideline him 2-3 weeks, per source.na szép.. a liga legjobb fullbackja 😕 akulcs
KeyG
Josszi
Platypus
petey
Tarsi
2 napja
Azért blokkolásban fog ő hiányozniazért valljuk be, amellett, hogy imádjuk Jucit, azért nem akkora tragédia ha nincsHa tényleg csak 3 hét, akkor szerencsénk van, én már ACL rémálmokat láttam nagam előttAn MRI on Kyle Jusczyk’s knee revealed a sprain and bone bruise that now is expected to sideline him 2-3 weeks, per source.na szép.. a liga legjobb fullbackja 😕 akulcs
KeyG
Josszi
Platypus
petey
3 napja
azért valljuk be, amellett, hogy imádjuk Jucit, azért nem akkora tragédia ha nincsHa tényleg csak 3 hét, akkor szerencsénk van, én már ACL rémálmokat láttam nagam előttAn MRI on Kyle Jusczyk’s knee revealed a sprain and bone bruise that now is expected to sideline him 2-3 weeks, per source.na szép.. a liga legjobb fullbackja 😕 akulcs
KeyG
Josszi
Platypus
3 napja
De Sigle sorsa is csak a szerdai edzés után dől el, hogy játszik-e a Seahawks ellen. Nála boka probléma van.bizony, nagy fogás lett
Azért ő is fontos láncszem a védelemben.
danyly
3 napja
Ha tényleg csak 3 hét, akkor szerencsénk van, én már ACL rémálmokat láttam nagam előttAn MRI on Kyle Jusczyk’s knee revealed a sprain and bone bruise that now is expected to sideline him 2-3 weeks, per source.na szép.. a liga legjobb fullbackja 😕 akulcs
KeyG
Josszi
3 napja
De Sigle sorsa is csak a szerdai edzés után dől el, hogy játszik-e a Seahawks ellen. Nála boka probléma van.Azért ő is fontos láncszem a védelemben.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
3 napja
An MRI on Kyle Jusczyk’s knee revealed a sprain and bone bruise that now is expected to sideline him 2-3 weeks, per source.na szép.. a liga legjobb fullbackja 😕 akulcs
KeyG
3 napja
igazság szerint ami meglepő, hogy a seattle D ellen lehet pontokat gyártani, az elmúlt heteket elnézve.Tegnap azért bőven szerencsénk volt, szinte minden labda úgy pattant, ahogy nekünk volt jó. Csak nehogy ez jövőhéten visszaüssön...
Remélem Juci sérülése nem súlyos, bár a közvetítésben azt mondták, hogy térd, és nem tér vissza, ami nem sok bizakodásra ad okot.
Broncos sérülteknek innen is gyors felépülést, rossz volt nézni hányan lettek maródiak.
Platypus
Igazad lehet, de szerintem csak a vereséget kritizáljuk. Előbb utóbb (lehet ezen a héten) belefutunk egy vereségbe..na majd akkor elszabadul (joggal akár) az eddig felgyülemlett negatív energia 😀
Ers81
3 napja
An MRI on Kyle Jusczyk’s knee revealed a sprain and bone bruise that now is expected to sideline him 2-3 weeks, per source.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 napja
Tegnap azért bőven szerencsénk volt, szinte minden labda úgy pattant, ahogy nekünk volt jó. Csak nehogy ez jövőhéten visszaüssön...
Remélem Juci sérülése nem súlyos, bár a közvetítésben azt mondták, hogy térd, és nem tér vissza, ami nem sok bizakodásra ad okot.
Broncos sérülteknek innen is gyors felépülést, rossz volt nézni hányan lettek maródiak.
Platypus
Igazad lehet, de szerintem csak a vereséget kritizáljuk. Előbb utóbb (lehet ezen a héten) belefutunk egy vereségbe..na majd akkor elszabadul (joggal akár) az eddig felgyülemlett negatív energia 😀
3 napja
Tegnap azért bőven szerencsénk volt, szinte minden labda úgy pattant, ahogy nekünk volt jó. Csak nehogy ez jövőhéten visszaüssön... Remélem Juci sérülése nem súlyos, bár a közvetítésben azt mondták, hogy térd, és nem tér vissza, ami nem sok bizakodásra ad okot.
3 napja
Kittle In Middle ..mekkora mondás az..most néztem az összefoglalót 😊
3 napja
Jövő hétre: a védelmet nem féltem, de az elit Seahawks D ellen ennyi offenz sérülttel, kevés pontos meccs kellene. Meg Darnoldot beleverni a földbe.... mondjuk passrush nincsen! 😕
4 napja
Értem én, de még a gondolatot is elvetem! 😀nem azt mondom, hogy kapjunk ki, csak ha ez megtörténik, beleférbiztos jó meccs lesz. csak futni kell 😊Aha, lófaszt, inkább nyerjünk! Már bocs! Amit lehet meg kell nyerni. Első a W-L arány, úgyis valami kutyaütő csapattól kikapunk év közben illetve összebalfaszkodjuk valakinek a Win-t! Egyébként Dávid barátunk idén még nem jelentkezett, amint kikap a csapat itt lesz!
petey
Hiányzik???! 😀
Tapsi Hapsi
petey