San Francisco 49ers
fejezd már be a sírást. Purdy-val már vége lenne a szezonnak.Mondjuk bántás nélkül, de neked sem olvastam még normális hangvételű megjegyzésedet. Bár most szívem szerint én is azt mondanám a Buccaneers teljesítményére, hogy mindenki menjen el a büdös picsába, szóval megértem valahol. Attól még Jimmyvel konfdöntő meg szokott lenni, nélküle PO sem, lehet utálniMondjuk bantas nelkul, en sem olvastam meg olyan megjegyzesedet, ahol a szerelmeid kapcsan veled egyet nem ertoket nem folenyeskedve akartad volna kioktatni a pacirol letekintgetve, ugyanakkor veled ellentetben en meg hiszek abban, hogy megelem a napjat.
Wyatt
Szaroppolo pedig okkal szaroppolo. Aki vele kapcsolatban a konfdontot emlegeti, az egyetlen egy dolgot bizonyit, megpedig azt, hogy vagy nem nezte azokat a meccseket, vagy nem ertette, amit latott. Azok az eredmenyek ugyanis nem miatta, hanem a jelenlete ellenere sikerultek, mi sem bizonyitja ezt jobban, mint a teny, hogy a Legendas Offenzgeniusz az sb-ig nem merte tizszer passzoltatni a faszit egy meccsen. Nyilvan azert, mert nem volt ra szukseg, csak amikor meg lett volna, kilometerekkel tuldobta sanderst. Ezt gondolom, lehet utalni erte.
dankodavid
de tudom, más QB olyan kurva pontos, hogy egy szar passza nincs. vicces már ami rinyát előadsz.
Oksi, további szépeketMondjuk bántás nélkül, de neked sem olvastam még normális hangvételű megjegyzésedet. Bár most szívem szerint én is azt mondanám a Buccaneers teljesítményére, hogy mindenki menjen el a büdös picsába, szóval megértem valahol. Attól még Jimmyvel konfdöntő meg szokott lenni, nélküle PO sem, lehet utálniMondjuk bantas nelkul, en sem olvastam meg olyan megjegyzesedet, ahol a szerelmeid kapcsan veled egyet nem ertoket nem folenyeskedve akartad volna kioktatni a pacirol letekintgetve, ugyanakkor veled ellentetben en meg hiszek abban, hogy megelem a napjat.
Wyatt
Szaroppolo pedig okkal szaroppolo. Aki vele kapcsolatban a konfdontot emlegeti, az egyetlen egy dolgot bizonyit, megpedig azt, hogy vagy nem nezte azokat a meccseket, vagy nem ertette, amit latott. Azok az eredmenyek ugyanis nem miatta, hanem a jelenlete ellenere sikerultek, mi sem bizonyitja ezt jobban, mint a teny, hogy a Legendas Offenzgeniusz az sb-ig nem merte tizszer passzoltatni a faszit egy meccsen. Nyilvan azert, mert nem volt ra szukseg, csak amikor meg lett volna, kilometerekkel tuldobta sanderst. Ezt gondolom, lehet utalni erte.
dankodavid

Mondjuk bántás nélkül, de neked sem olvastam még normális hangvételű megjegyzésedet. Bár most szívem szerint én is azt mondanám a Buccaneers teljesítményére, hogy mindenki menjen el a büdös picsába, szóval megértem valahol. Attól még Jimmyvel konfdöntő meg szokott lenni, nélküle PO sem, lehet utálniMondjuk bantas nelkul, en sem olvastam meg olyan megjegyzesedet, ahol a szerelmeid kapcsan veled egyet nem ertoket nem folenyeskedve akartad volna kioktatni a pacirol letekintgetve, ugyanakkor veled ellentetben en meg hiszek abban, hogy megelem a napjat.
Wyatt
Pulvis et umbra sumus.

Szerencsere a vegen is eltalalta a teljesen ures tightendet az endzone-ban. Nagy play volt az is!imádom, hogy csak Jimmy dob olyat amiből MAJDNEM interception lett, más QB soha. Ray-Ray-nek meg Woernernek is oda lett rakva a labda 30+ yardra de eldropolták. az rendben van gondolom. vagy Aiyuknál csal Brendelre fújtak egy so-so holdingot.Nagyszeru volt, tenyleg, latvanyosan kinyilt a playbook altala, raadasul remekul oda tudja dobni a screeneket is ez az alulertekelt geniusz. Szerencsere csak eloben harom to worthy jatekot szamoltam ossze, amiben nincs benne a fumble.ma kurva jól játszott, az ő hibája volt tényleg a fumble meg a kibaszott dropok. meg hogy nincs a 2 kezdő corner és DL, really.Jimmy maradjon egészséges, akkor van esély egy konfdöntőre^^media.tenor.com/omJbisofB98AAAAC/pepe-clown.gif
Wyatt
dankodavid
Nemzetes és Méltóságos petey
Hajra, Jimmy, szeretunk! Maradj jovore is!
“Kurva jol jatszott”, lol.
dankodavid
de csak feel free gyűlölködni. tényleg rajta ment el a meccs.
Egy harminc eves emberrol beszelunk, kb tiz eve a ligaban van es ugyanazokat a vegtelenul ostoba dolgokat csinalja, amiket eddig is, mert nincs agya. Egy harminc eves iranyitonal 200 millioval a zsebeben nehogymar nagyitoval kelljen keresni, miert volt jo. Szerencsetlen nyomorult, akinek normalis helyeken, lelemenyesebb szurkolok szilankosra tortek volna a szarkapocscsontjat, hogy legalabb tovabbi karokat ne okozzon. De nem itt! Itt a szurkolok cukimuki huseges modon dorgoloznek a szepfiu laba szarahoz, es megmagyarazzak, milyen ugyes is valojaban es mindenki mas a szar. Ugyanezek a szurkolok voltak azok, akik egy meccs utan bekiabaltak ezt a szerencsetlent Lance helyere. Most ehetik, amit ugy vagytak, a baj, hogy mikozben ok jokedvuen zabaljak a fost fel-felkialtva, hogy naugyehogynemisolyanrossz, a buzt az egesz etterem szagolja.
Pulvis et umbra sumus.
imádom, hogy csak Jimmy dob olyat amiből MAJDNEM interception lett, más QB soha. Ray-Ray-nek meg Woernernek is oda lett rakva a labda 30+ yardra de eldropolták. az rendben van gondolom. vagy Aiyuknál csal Brendelre fújtak egy so-so holdingot.Nagyszeru volt, tenyleg, latvanyosan kinyilt a playbook altala, raadasul remekul oda tudja dobni a screeneket is ez az alulertekelt geniusz. Szerencsere csak eloben harom to worthy jatekot szamoltam ossze, amiben nincs benne a fumble.ma kurva jól játszott, az ő hibája volt tényleg a fumble meg a kibaszott dropok. meg hogy nincs a 2 kezdő corner és DL, really.Jimmy maradjon egészséges, akkor van esély egy konfdöntőre^^media.tenor.com/omJbisofB98AAAAC/pepe-clown.gif
Wyatt
dankodavid
dankodavid
de csak feel free gyűlölködni. tényleg rajta ment el a meccs.
Nagyszeru volt, tenyleg, latvanyosan kinyilt a playbook altala, raadasul remekul oda tudja dobni a screeneket is ez az alulertekelt geniusz. Szerencsere csak eloben harom to worthy jatekot szamoltam ossze, amiben nincs benne a fumble.ma kurva jól játszott, az ő hibája volt tényleg a fumble meg a kibaszott dropok. meg hogy nincs a 2 kezdő corner és DL, really.Jimmy maradjon egészséges, akkor van esély egy konfdöntőre^^media.tenor.com/omJbisofB98AAAAC/pepe-clown.gif
Wyatt
dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
ma kurva jól játszott, az ő hibája volt tényleg a fumble meg a kibaszott dropok. meg hogy nincs a 2 kezdő corner és DL, really.Jimmy maradjon egészséges, akkor van esély egy konfdöntőre^^media.tenor.com/omJbisofB98AAAAC/pepe-clown.gif
Wyatt
dankodavid
Jimmy maradjon egészséges, akkor van esély egy konfdöntőre^^
Wyatt
Pulvis et umbra sumus.
tipikus trap game. Wilson fumble, vissza TD-re.
aztán nyomunk gyorsan 2 TD-t, de megsérül C.Ward, Ebukam, McGlinchy.
Mariota meg végig vagánykodik egy backup D ellen.
Jimmy tűpontos mély labdáit meg eldropolják, aztán int egy felpattanó lasztiból ami lehetett volna DPI is.
egészséges csapattal ezeket 10-en belül tartjuk.
Le kéne szedni minden kezdőt. KC ellen így is csúnya lesz.
Szerkesztette: petey
napasztmekÚgy akkor két "gipsz-on"-unk lesz.Ward meg Verrettet próbálta megidézni: sérülésből visszatérve az első snapen eltöri a kezét. 😀 Mondjuk ő még visszatérhet idén.tud játszani gipsszel is
Niner Empire
Niner Empire
Úgy akkor két "gipsz-on"-unk lesz.Ward meg Verrettet próbálta megidézni: sérülésből visszatérve az első snapen eltöri a kezét. 😀 Mondjuk ő még visszatérhet idén.tud játszani gipsszel is
Niner Empire
Ward meg Verrettet próbálta megidézni: sérülésből visszatérve az első snapen eltöri a kezét. 😀 Mondjuk ő még visszatérhet idén.tud játszani gipsszel is
Niner Empire
Womack és Verrett gyerünk!
lényeg vezetjük a csoportot, nem engedtük ki 😊
nyerni kell ma
Nemzetes és Méltóságos peteyátlagos vasárnap Nick életében...a bírák ilyenkor biztos a lepkéket nézik 😀
[/quote]Nem látták mert a tackle kitakarta a képből, akkor háta van mint egy 3 ajtós biedermeyer szekrénynek.
Remélem, ezzel a győzelemmel rendeződnek a dolgok a fejekben, az offense összeszedi magát, és most hogy már az NFC West élére kerültünk, nem is mozdulnunk onnan. 😀
átlagos vasárnap Nick életében...a bírák ilyenkor biztos a lepkéket nézik 😀4 meccs utan a faszi 30 pressure-nel, 6 sacknel es 10 hitnel jar, talan elete legjobb szezonkezdete. Media: micahparsons🤩🤩 Usual disrespect.Per @NextGenStats, #49ers Nick Bosa shown with 12 QB Pressures vs. #Rams. Not only a season and career high, but tied for fifth most since 2015. Jerry Hughes has the high mark with 15 in Bills vs. Vikings in 2018.
— Joe Reedy (@joereedy) October 4, 2022
empty taxi
Szerk.: mobile.twitter.com/PFF_Jeff/status/1577303837849047040
dankodavid
4 meccs utan a faszi 30 pressure-nel, 6 sacknel es 10 hitnel jar, talan elete legjobb szezonkezdete. Media: micahparsons🤩🤩 Usual disrespect.Per @NextGenStats, #49ers Nick Bosa shown with 12 QB Pressures vs. #Rams. Not only a season and career high, but tied for fifth most since 2015. Jerry Hughes has the high mark with 15 in Bills vs. Vikings in 2018.
empty taxi
Szerk.: mobile.twitter.com/PFF_Jeff/status/1577303837849047040
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
DPOY :/Per @NextGenStats, #49ers Nick Bosa shown with 12 QB Pressures vs. #Rams. Not only a season and career high, but tied for fifth most since 2015. Jerry Hughes has the high mark with 15 in Bills vs. Vikings in 2018.
empty taxi
Per @NextGenStats, #49ers Nick Bosa shown with 12 QB Pressures vs. #Rams. Not only a season and career high, but tied for fifth most since 2015. Jerry Hughes has the high mark with 15 in Bills vs. Vikings in 2018.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
gondoltam, hogy nem árt, ha Polamaluval edz, de azért ekkora fejlődésre még én sem számítottam, pedig már a USC-n is nagyon kedveltem.