San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 071 — Csodabogár
vélemények? egy B- -t adnék magunknak

2022 draft class:
2-61: DE Drake Jackson
3-93: RB Ty Davis-Price
3-105: WR Danny Gray
4-134: OL Spencer Burford
5-172: CB Sam Womack
6-187: OL Nick Zakelj
6-220: DT Kalia Davis
6-221: CB Tariq Castro-Fields
7-262: QB Brock Burdy

Szerkesztette: petey

több mint 3 éve

jó pick, jó lesz majd külső zónás dolgokra, egyelőre swing T/OG.

több mint 3 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 603
Valahogy nem hiszem, hogy nagyon érdemi erősítés fog érkezni az OL-be és a DB sorba, pedig ugye itt találhatóak a legkomolyabb hiányosságok. Még a végén Tretter fog jönni center poziba meglepetésként (miután Garoppolótól megszabadultunk). 😊
több mint 3 éve
A harmadik körös RB pick mutatja, hogy tavaly megérte felcserélni Sermonért... De ha ez kell, hogy Deebo WR-t és ne WB-t játszon, akkor legyen. 😀
több mint 3 éve
DFNiner San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 21
1/10-el fix OT húzás lesz Trent másik oldalára, Penning a tippem
playmaker90
That didn't age well
Hála az égnek
DFNiner
XDDDD

Woolen, Hayes, Taylor-Britt, Ojabo, Pitre, Briskers, Jurgens....

lesznek itt jó nevek bent még
petey
playmaker90
That didn't age well
Hála az égnek
DFNiner
XDDDD

petey
playmaker90
That didn't age well
Hála az égnek
DFNiner
XDDDD

petey
playmaker90
That didn't age well
Hála az égnek
DFNiner
XDDDD

petey
Ojabo tenyleg szexi lett volna, bar szerintem Drake Jackson se semmi, meglesznek most a Dfalban.
RBt persze mindig kell hozni, WRt meg ilyen koran inkabb nem akarom tudni miert, de jo a srac, remelem Lance kihasznalja majd ha mar van. Egyertelmu biztonsagi pick volt, de...
A legjobb, hogy Deebo meg mindig itt van
több mint 3 éve
playmaker90
That didn't age well
Hála az égnek
DFNiner
XDDDD

több mint 3 éve
DFNiner San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 21
playmaker90
That didn't age well
Hála az égnek
több mint 3 éve
playmaker90 San Francisco 49ers 215
több mint 3 éve
állítólag 1/10-et kapnánk a Jetstől Deebo-ért. kevés 😀
petey
Szerintem is, emellé még legalább egy 2. kör kell!
Amúgy, meg Deebo bekaphatja, ez méltatlan amit művel.
Jameson Williams-t el tudnám fogadni, lenne végre egy igazi mélységi célpontunk!
Alabama Niners
Akkor érne ennyit, ha ebben a hibrid szerepkörben tudná állandósítani az előző szezonban mutatott - vagy legalább azt megközelítő - formáját. Erre több okból sincsen nagy esély.
Az biztos, hogy a Niners tökön lőné magát, ha hozzávágná azt a top fizut, amiről pletykáltak a múlt héten.
több mint 3 éve
petey
Jameson Williams-t el tudnám fogadni, lenne végre egy igazi mélységi célpontunk!
Alabama Niners
ez a draft kurva jó WR felhozatalban

több mint 3 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
petey
több mint 3 éve
gaborik San Francisco 49ers 514
petey
DT-re eleg

| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 3 éve

Szerkesztette: petey

több mint 3 éve
10!!! lehetséges célpont ahol Deboo landolhat:  www.nfl.com/news/deebo-samuel-requests-trade-10-potential-landing-spots-for-san-francisco-49ers-s

Felejtsük el, hogy mit akar a Niners egy pillanatra, mert ez fascinating. A clickbait nem szarral dobálózik, már 2-3 célpont nem is elég manapság. Legyen inkább 10! Az kerek szám. 😀

(És ők nyertek. Rákattintottam, sőt linkeltem is. Elnézést. 😀 )
peterk2005
nem véletlenül egy az ügyökük AJ Brownnal..ott is megy a hiszti
kár Deeboért.

több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 511 — The only discipline that lasts, is self discipline
10!!! lehetséges célpont ahol Deboo landolhat:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/tiw1lrmjfyl2setijfhc
Deebo Samuel requests trade: 10 potential landing spots for San Francisco 49ers' star wide receiver
In yet another dramatic development at the receiver position, Deebo Samuel has requested a trade from the San Francisco 49ers. Where could the All-Pro wideout end up? Kevin Patra spotlights 10 potential landing spots.

Felejtsük el, hogy mit akar a Niners egy pillanatra, mert ez fascinating. A clickbait nem szarral dobálózik, már 2-3 célpont nem is elég manapság. Legyen inkább 10! Az kerek szám. 😀

(És ők nyertek. Rákattintottam, sőt linkeltem is. Elnézést. 😀 )

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 451 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Balfék még tovább gyengítheti a Ninerst.

Szerkesztette: Löfli
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 451 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Olyan különbségekről van itt szó, amit épeszű ember nem dob félre faszagyerekségből. Rossz ez a szurkolónak, talán az öltözőnek se tesz jót, de teljesen érthető. Amíg olyan rendszer működik az NFL-ben, hogy all pro teljesítményért 1-2 millióval szúrják ki a fiatal játékosok szemét, aztán meg csillagászati összeg hullhat egy Christian Kirk ölébe is ha "felszabadul", addig ez is lesz.
peterk2005
Trent Baalke továbbra is káros hatással van a Ninersre (is).
több mint 3 éve
roppihe San Francisco 49ers 244
Ezek szerint csak a pènzèrt sìrunk a drafton...
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 093
A Shanahan tree már nem csak irányítókat és running backeket, hanem gadget playereket is gyilkol.
több mint 3 éve
rva 4 549 — Me for President!
amennyire ismerem Deebót még az egyetemről, ő nem az a díva típus. róla el tudom hinni hogy nem a pénzért csinálja ezt, csak nem szeretné ha rokkant lenne rövid időn belül.
deyell
együtt jártatok egyetemre? 😮
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 511 — The only discipline that lasts, is self discipline
Várható volt, a következő a sorban A.J. Brown. Teljesen megértem őket. Ha Michael Thomas ül a valagán és kivárja, hogy lefusson az összes rookie éve, akkor most járhatná Ju-Ju útját és próbálkozhatna pár millió per évért "bizonyítani". Így meg zsebben van már 50 millió, és 2022-ben is közel húsz milláért játszik, ha pályára lép. Ju-Ju meg 2.8 millióért "bizonyít". Vagy ott van OBJ példája. Százmilliomos most, de ha picit korábban üt be nála a sérülés hullám, ki tudja mennyije lenne.

Olyan különbségekről van itt szó, amit épeszű ember nem dob félre faszagyerekségből. Rossz ez a szurkolónak, talán az öltözőnek se tesz jót, de teljesen érthető. Amíg olyan rendszer működik az NFL-ben, hogy all pro teljesítményért 1-2 millióval szúrják ki a fiatal játékosok szemét, aztán meg csillagászati összeg hullhat egy Christian Kirk ölébe is ha "felszabadul", addig ez is lesz.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
 twitter.com/Connor_J_Hughes/status/1516840779540484101

több mint 3 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 701
Deebo nálam nagy kedvenc a draftolása óta, de kurva gáz, ami most körülötte folyik, és ezt látszólag ő idézte elő.
Ha simán WR-t akar játszani, akkor nem szabadna top fizut kapnia sehol, mert nem tartozik az elit kategóriába. Persze később még javulhat. Egyértelműen playmaker kaliber, de túl biztos kezűnek nem nevezném, a tökéletes útvonalfutások sem az erősségei, viszont elképesztően fizikális - ez utóbbiból él elsősorban.
Niner Empire
Szóról szóra egyet értek. Ha egy playmakert akarok a csapatomba akkor nálam a top 5ben van. Viszont ha egy tipikus WRt akkor nincs a 10-ben sem szerintem.
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 114 — WHO DAT!!!!
amennyire ismerem Deebót még az egyetemről, ő nem az a díva típus. róla el tudom hinni hogy nem a pénzért csinálja ezt, csak nem szeretné ha rokkant lenne rövid időn belül.
deyell
Ruggsnak sem volt nyoma sem egyetemen hogy ez lesz belőle...
Nem hinném hogy ez mérvadó hogy ki milyen az egyetemen, mert lehetsz te jó fiú ha esetleg bekerülsz egy olyan közegbe ahol mindenki hülye körülötted, előbb utóbb te is az leszel.

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 255 — Whoops, looks like something went wrong.
deyell
Mondjuj az egyetemen a jelenlegi duvak 80 szazaleka nem vokt az a tipus. Aztan az nflben megis mindenkinek kinyilik a csipaja.