NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
50
10
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 741
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 8 éve
Tiller és Reaser is full edzést nyomtak. így játszhatnak vasárnap. a védelemtől az kell, hogy fogják a futást, és érjünk oda Wilsonhoz. ha még mindig maródi akkor nem fog sokat futni. sanszos az OL-jük oda fog minket engedni előzékenyen. 😀
egyszer a lófasznak is vége van, így nyerünk vasárnap. kérdés hogy Gabbert melyik oldalra fogja a földbe dobálni a labdákat..
persze a másik scenárió hogy a szokásos Wilson eldobja a csába a labdát és pont Lockett/Baldwin kezébe esik 40+ yardos playre, illetve vasárnap az OL-jük egy All pro napot tart és a 3. számú RB-jük fog 150 yardot futni. 😀
több mint 8 éve
Meanwhile gyakorlatilag Chip is Kaep melle allt.😊Igen, aki már nálunk is köztudottan a legrasszistább HC volt a ligában 😊
dankodavid
több mint 8 éve
dankodavid
2 246
Trédelni.Meanwhile gyakorlatilag Chip is Kaep melle allt.😊Ő is térdelni fog? 😀
dankodavid
Csiriba
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Meanwhile gyakorlatilag Chip is Kaep melle allt.😊Ő is térdelni fog? 😀
dankodavid
több mint 8 éve
dankodavid
2 246
Meanwhile gyakorlatilag Chip is Kaep melle allt.😊
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Josszi
3 369
hehe ott a pontkb 4 playt volt bent abból 1 sack. success story. nem is értem miért nem trédeltük el, az hogy C backup az kevés. sem G sem T poszton nem jó. Lutulelej úgy jött el mintha egy közlekedési bólya lett volna.Nekem Beadles tetszik... Elvégzi a munkáját, hátranéz, és mögötte a teljes összeomlás 😊 😊
találós kérdés:
Marcus Martin 4 playt volt bent a 4.negyed elején.. szerencsénkre
ki veszi észre (számot lesni nem ér!!!) hol látható és mit csinál?
Josszi
Awesome88
petey
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
kb 4 playt volt bent abból 1 sack. success story. nem is értem miért nem trédeltük el, az hogy C backup az kevés. sem G sem T poszton nem jó. Lutulelej úgy jött el mintha egy közlekedési bólya lett volna.Nekem Beadles tetszik... Elvégzi a munkáját, hátranéz, és mögötte a teljes összeomlás 😊 😊
találós kérdés:
Josszi
Awesome88
több mint 8 éve
Awesome88
1 236
Nekem Beadles tetszik... Elvégzi a munkáját, hátranéz, és mögötte a teljes összeomlás 😊 😊
találós kérdés:
Josszi
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Vasárnap este kevésbé acélos O fallal nézünk szembe, de RW klasszisokkal jobb irányító, mint Gabi. A mi falunkra pedig egyelőre nem lehet panasz. Defense és edzői stáb vonatkozásában csökkent a különbség. Tavaly teljesen esélytelenek voltunk, most azért egy jó teljesítménnyel tudunk meccsben lenni még Seattleben is.oké náluk egy ideje megy a munka Rivera és a csapat között, ahogy Cam N. és Benjamin vagy a security blanket Olsennel is meg van a tavalyi MVP-nek a chemistry nem gyengén..www.49erswebzone.com/commentary/1610-49ers-secondary-ranks-amongst-nfl-despite-sundays-performance/Lynch visszatérése után várhatunk javulást a pass rushtól is. Ez a Panthers O fal jól tette a dolgát, és Cam is jól mozgott. Talán egyszer Armstead ért oda, de akkor is kitáncolt a kezei közül.
pár hibától eltekintve szerintem hibátlan emberfogás volt, csak Benjamin túl nagy(szó szerint) falat volt Wardnak. ahogy Brock is jól fogta Ginnt, de Cam hihetetlen pontos lasztikat dobált.
egyszerűen sokkal jobbak voltak, kész.
szóval szerintem nem rossz a sec. csak a pass rushnak kéne odaérnie párszor még jobban.
amit a cikk is feszeget, hogy a védelem szerzett 4 labdát, és az Offenz ebből nem produkált nagyon TD-ket. ki tudja ha azt a spec teames fumble recoveryt bevisszük TD-re mi van..vagy az elején.
petey
Offenzre ráfér a javulás, Gabbert és Torrey között nincs meg az összhang és nincs igazi playmakerünk. Cam bátran dobálta a labdát Benjaminra, Olsenra vagy akár Funchesre, láthattuk hogy mit jelent egy-egy ilyen célpont. Igaz, QB is kell aki így tud dobni. Szóval van miben javulni, de építkezünk és egyelőre sokkal jobban nézünk ki, mint tavaly.
SFGaben
amíg nálunk Gabbert a 32. 2 meccs után a PFF rangsorában a qb között..
és egyelőre Vance Mcdonald sem egy VernonDavis (itt a Kancellár hit elötti Davisre gondolok) 😉
na majd vas este kiderül,
Josszi
Szerkesztette: SFGaben
több mint 8 éve
Josszi
3 369
oké náluk egy ideje megy a munka Rivera és a csapat között, ahogy Cam N. és Benjamin vagy a security blanket Olsennel is meg van a tavalyi MVP-nek a chemistry nem gyengén..www.49erswebzone.com/commentary/1610-49ers-secondary-ranks-amongst-nfl-despite-sundays-performance/Lynch visszatérése után várhatunk javulást a pass rushtól is. Ez a Panthers O fal jól tette a dolgát, és Cam is jól mozgott. Talán egyszer Armstead ért oda, de akkor is kitáncolt a kezei közül.
pár hibától eltekintve szerintem hibátlan emberfogás volt, csak Benjamin túl nagy(szó szerint) falat volt Wardnak. ahogy Brock is jól fogta Ginnt, de Cam hihetetlen pontos lasztikat dobált.
szóval szerintem nem rossz a sec. csak a pass rushnak kéne odaérnie párszor még jobban.
amit a cikk is feszeget, hogy a védelem szerzett 4 labdát, és az Offenz ebből nem produkált nagyon TD-ket. ki tudja ha azt a spec teames fumble recoveryt bevisszük TD-re mi van..vagy az elején.
petey
Offenzre ráfér a javulás, Gabbert és Torrey között nincs meg az összhang és nincs igazi playmakerünk. Cam bátran dobálta a labdát Benjaminra, Olsenra vagy akár Funchesre, láthattuk hogy mit jelent egy-egy ilyen célpont. Igaz, QB is kell aki így tud dobni. Szóval van miben javulni, de építkezünk és egyelőre sokkal jobban nézünk ki, mint tavaly.
SFGaben
amíg nálunk Gabbert a 32. 2 meccs után a PFF rangsorában a qb között..
és egyelőre Vance Mcdonald sem egy VernonDavis (itt a Kancellár hit elötti Davisre gondolok) 😉
na majd vas este kiderül,
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
www.49erswebzone.com/commentary/1610-49ers-secondary-ranks-amongst-nfl-despite-sundays-performance/Lynch visszatérése után várhatunk javulást a pass rushtól is. Ez a Panthers O fal jól tette a dolgát, és Cam is jól mozgott. Talán egyszer Armstead ért oda, de akkor is kitáncolt a kezei közül.
petey
több mint 8 éve
www.49erswebzone.com/commentary/1610-49ers-secondary-ranks-amongst-nfl-despite-sundays-performance/pár hibától eltekintve szerintem hibátlan emberfogás volt, csak Benjamin túl nagy(szó szerint) falat volt Wardnak. ahogy Brock is jól fogta Ginnt, de Cam hihetetlen pontos lasztikat dobált.
több mint 8 éve
Josszi
3 369
így már értem. 😊Ha meccs közben alakul úgy, hogy cserélni kell az nem jelenti azt, hogy alapesetben elvesztetted a kezdőhelyed. Ellenben ha x meccs előtt mondják azt, hogy akkor mostantól jön Kaep, akkor ugye lejöhet az, hogy egy féllábú, védelmet olvasni képtelen csávó is jobb, mint én.Gondolom így egy Gabbert sérülés/tragédia esetén meccs közben beugorva le lehetne mérni h hol tart Kaep és így az isteni Blaine önbizalma is kevésbé zuhanna a béka segge alá.érdekes gondolat 😊
empty taxi
miért nem zuhanna így nagyon meg az isteni Blame? ezt kifejtenéd? námértem
Josszi
empty taxi
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
Ha meccs közben alakul úgy, hogy cserélni kell az nem jelenti azt, hogy alapesetben elvesztetted a kezdőhelyed. Ellenben ha x meccs előtt mondják azt, hogy akkor mostantól jön Kaep, akkor ugye lejöhet az, hogy egy féllábú, védelmet olvasni képtelen csávó is jobb, mint én.Gondolom így egy Gabbert sérülés/tragédia esetén meccs közben beugorva le lehetne mérni h hol tart Kaep és így az isteni Blaine önbizalma is kevésbé zuhanna a béka segge alá.érdekes gondolat 😊
empty taxi
Josszi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Josszi
3 369
Skov feljön a gyakorló csapatból szerintem.Nem darabszámra gondoltam,hanem minőségre..
Coolearie
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
Borland, csak visszavonult. Túl sokat használta a fejét.Hodges Wilhoite rotáció sztem..Ray Ray Amstrong season ending.. Fasza..Ki lesz helyette? Skov?
Igéretes flexibilis LB ben amúgyis duskálunk..
Josszi
Vagy keresgélünk?
SFGaben
tényleg volt olyan villámigazolásunk az elmúlt 5-6 évben aki bevált? én nem emlékszem 😕
Josszi
több mint 8 éve
Skov feljön a gyakorló csapatból szerintem.
több mint 8 éve
Josszi
3 369
Hodges Wilhoite rotáció sztem..Ray Ray Amstrong season ending.. Fasza..Ki lesz helyette? Skov?
Josszi
Vagy keresgélünk?
SFGaben
tényleg volt olyan villámigazolásunk az elmúlt 5-6 évben aki bevált? én nem emlékszem 😕
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Ray Ray Amstrong season ending.. Fasza..Ki lesz helyette? Skov?
Josszi
Vagy keresgélünk?
több mint 8 éve
Josszi
3 369
Ray Ray Amstrong season ending.. Fasza..Igéretes flexibilis LB ben amúgyis duskálunk..
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
"But, we’ve got confidence in [QB] Blaine [Gabbert] and I think he’s done some really nice things for us.”Ki tudja mit meg nem tesz Blaine a kezdő helyért a zuhanyzóban, lehet az is számít 😀 😀 😀
Chip Kelly
LOL
Josszi
több mint 8 éve
Josszi
3 369
Gondolom így egy Gabbert sérülés/tragédia esetén meccs közben beugorva le lehetne mérni h hol tart Kaep és így az isteni Blaine önbizalma is kevésbé zuhanna a béka segge alá.érdekes gondolat 😊
empty taxi
The Amazing Racoon