San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 8 éve
Tank is megy IR-reSzegény Tank végre kilépett a "bust" cimke árnyékából,, kezdő lett, jól játszott.....
www.csnbayarea.com/49ers/shanahan-carradine-could-be-heading-ir
Reid, Tartt, Juszczyk, Coyle, Tank, Foster, Garnett...hát van baj
petey
több mint 8 éve
Tank is megy IR-reSzerencsétlen Tank, pedig ez eddig messze a legjobb idénye volt
www.csnbayarea.com/49ers/shanahan-carradine-could-be-heading-ir
petey
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
Hihetetlen jó meccs volt ez a 49ers - rams meccs! Ahhoz képest, hogy csütörtöki meccs volt, jó volt. Megmondom őszintén, hogy én nagyon sajnáltam a San Franciscot, nagyot küzdöttek (de tényleg, jó volt látni). Garcon tényleg nagyon alul értékelt, kár hogy eddig nem jött össze neki a Pro Bowl! Petey szép a lista főleg Reid és Juszczyk. Lehet sokan megszólnak majd, de szerintem Hoyernek mennie kell, lehet vele pár meccset hozni, de akkor sem Franchise irányító! Kár ezért a meccsért!
több mint 8 éve
Tank is megy IR-re www.csnbayarea.com/49ers/shanahan-carradine-could-be-heading-ir
több mint 8 éve
Én csak annyit írok, hogy van jövője a csapatnak, és igazam lett...Garcon nagy húzás volt. Alul értékelt top WR.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Igazán furcsa ezt itt leírni de kb a LB poszt a leggyengébb jelenleg...D oldalon persze.
És egy igai edge is kéne azért
több mint 8 éve
igen, kb ennyi, ami nem tűnik soknak 😀 meg ugye sérülések. de lehet látni Shanny Off. elképzelését.hát küzdöttünk, Hoyerre egy hétig semmi rosszat nem mondok.Igen, a falban megvan a talent, de egy elit edge rusher nagyon hiányzik ebből a D-ből. És hát Bowmannek nagyon csúnyán nézett ki az az elrontott szerelés Gurleyn. De megvan a tűz a csapatban, ment a hustle végig, szóval sztem jó lesz ez, idő kell, most nagyon mélyről indul az építkezés. Hoyer meg arra jó lesz, hogy idén lemenedzselje a dolgokat, meccseket is lehet vele nyerni, aztán jövőre jöhet egy újonc, aki akár tanulhat is mögötte, vagy ha olyan kaliber akkor kezdhet is rögtön.
sajnos a védelem nem húzott ki minket a gödörből. a végén a sporik azért csak befújtak nekünk egy kamu OPI-t.
Bow akármennyire is fáj, lassan szögre akaszthatja a csukát 😕 kell nagyon Foster, és ha Smith is felépül már jobban nézünk ki.
nagyon kellene pass rusher jövőre.
grat a Ramsnek, most mindneki őket fogja hype-olni....
petey
gabokocka
Garcon amit leművelt az zseniális, kellett már egy ilyen WR. rossz szavunk azt hiszem nem lehet, max tényleg a védelem betlizett sajnos.
Trent Taylor is izgalmasan néz ki mint slot WR.
a végén meg az "OPI"(LOL)
twitter.com/Rob_Lowder/status/911074459460579328
plusz egyszer Celeket is végig fogták az EZ-ban, nincs zászló, a Rams ellen meg nálunk dobták többször is a RZ/EZ-ban.
ettől függetlenül nem szabad olyat csinálni hogy rögtön az első playben egy nagy játék után a ellenfél 10-esénél false start aztán sack. megengedhetetlen, sokszor lőttük lábon saját magunkat a buta szabálytalanságokkal. DJ, RR rátok is nézek 😀
szóval 3. hét full rebuild után, lesz itt valami.
több mint 8 éve
hát küzdöttünk, Hoyerre egy hétig semmi rosszat nem mondok.persze mert 9 nap van a köv.meccsig.. ügyes 😀
petey
Josszi
több mint 8 éve
hát küzdöttünk, Hoyerre egy hétig semmi rosszat nem mondok.persze mert 9 nap van a köv.meccsig.. ügyes 😀
petey
¯\_(ツ)_/¯
több mint 8 éve
hát küzdöttünk, Hoyerre egy hétig semmi rosszat nem mondok.Igen, a falban megvan a talent, de egy elit edge rusher nagyon hiányzik ebből a D-ből. És hát Bowmannek nagyon csúnyán nézett ki az az elrontott szerelés Gurleyn. De megvan a tűz a csapatban, ment a hustle végig, szóval sztem jó lesz ez, idő kell, most nagyon mélyről indul az építkezés. Hoyer meg arra jó lesz, hogy idén lemenedzselje a dolgokat, meccseket is lehet vele nyerni, aztán jövőre jöhet egy újonc, aki akár tanulhat is mögötte, vagy ha olyan kaliber akkor kezdhet is rögtön.
sajnos a védelem nem húzott ki minket a gödörből. a végén a sporik azért csak befújtak nekünk egy kamu OPI-t.
Bow akármennyire is fáj, lassan szögre akaszthatja a csukát 😕 kell nagyon Foster, és ha Smith is felépül már jobban nézünk ki.
petey
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
hát küzdöttünk, Hoyerre egy hétig semmi rosszat nem mondok.sajnos a védelem nem húzott ki minket a gödörből. a végén a sporik azért csak befújtak nekünk egy kamu OPI-t.
Szerkesztette: petey
több mint 8 éve
Robbie lábában maradt az egyenlítés, őrült egy meccs volt. 0-3.
több mint 8 éve
b@szod ilyet Colin csinált utoljára a Cardinals ellen....az nagy bukta lett....
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
több mint 8 éve
hát azért mi nem a Colts meg Redskins D vagyunk...ma meglesz az első W ha Hoyer kihúzza a fejét a seggéből. illetve etetjük Hyde/Breida párost.
több mint 8 éve
Remélem nem mert akkor megy a mixem 😉Eléggé leírnak minket a mai Rams meccsen a "szakírók". Én reálisnak tartom a győzelmi esélyeinket.Hoyer ma ragyogni fog!
A fekete mezben amúgyis eddig mindig jól játszottunk!
Alabama Niners
Josszi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 8 éve
Eléggé leírnak minket a mai Rams meccsen a "szakírók". Én reálisnak tartom a győzelmi esélyeinket.Hoyer ma ragyogni fog!
A fekete mezben amúgyis eddig mindig jól játszottunk!
Alabama Niners
¯\_(ツ)_/¯
több mint 8 éve
Eléggé leírnak minket a mai Rams meccsen a "szakírók". Én reálisnak tartom a győzelmi esélyeinket.A fekete mezben amúgyis eddig mindig jól játszottunk!
több mint 8 éve
Azért ez néhol tényleg erősen fenntartásokkal kezelendő"A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg kezelőorvosát"
dande
¯\_(ツ)_/¯
több mint 8 éve
Azért ez néhol tényleg erősen fenntartásokkal kezelendő